Tavaliselt on nii, et kui keegi teine rase on, siis läheb tema rasedus nii kiiresti. Mul on enda omaga nii, sest 100% ma sellega harjunud veel ei ole. Ma tahtsin kirjutada, et “ma ei usu, et ma olen”, aga noh et mitte rasedust uskuda, peaksin ma arvama, et mul on sees üsna suur paeluss, kes korralikult rabeleb, sest KEEGI seal kõhus igatahes mürgeldab nii et vähe pole. Tahaks öelda, et oh kui nunnu, “kõhubeebi” liigutab, aga tegelikult on Marta nii jõuline, et ajab mul kohati oma rabelemisega südamegi pahaks. Aga see selleks, eks iga rasedus saab kord otsa ja mulle ütles äpp ükspäev, et sünnituseni on aega 100 päeva.

Kuna ma ühtegi rasedust 40da nädalani kandnud pole, siis ei usu, et ma ka sedapuhku tähtajani vastu pean. Ise arvan, et Marta sünnib umbes 5-10 novembri vahepeal, aga no ega ma täpsemalt ennustada suuda. Tuleb, millal tuleb. Kuidagi ruttu läheb see aeg lihtsalt, pole midagi öelda.

Enne oli mul kindel plaan, et mina eraämmakat ei võta, sest Triin meeldib mulle nii väga, siis nüüd ma olen ümber mõelnud. Mitte selle suhtes, et Triin mulle meeldiks, aga ma hakkasin mõtlema, et mulle meeldiks vist see võimalus TEADA inimest, kes mu sünnitust vastu võtab. Et ma saaks talle enne rääkida, et mismoodi ma olla tahaks ja mis asendeid proovida, kui ta esimest korda siis palatisse astub, kui mul 10 cm avatust on, nagu Lendega juhtus. Ütleme nii, et siis pole eriti mugav tuvuda ja oma eelistatud poose arutada. Kuigi jah, mu pressid on alati kestnud mingi 2 mintsa, et laias laastus võiks öelda, et mis vahet seal on, mis asendis ma need mööda saadan, aga noh, lihtsalt tahaks.

Lisaks veel see, et ma unustasin oma ämmaka aja paar nädalat tagasi ära ja uue aja saaks alles septembri keskele, tahaks ikka enne kontrolli minna, sest viimati külastasin ma ämmakat mingi 16dal nädalal…

ITK kodukal on kõik eraämmakad kenasti näha ja pildile klikkides näeb nende kohta natukene rohkem infot kah.

Ma kuidagi nagu mälusopist meenutan, et hästi paljud soovitavad Minni- Triinu. Samas pildi järgi tundub ta küll mitte kõige sõbralikum nägu, mida sünnitades näha (sorri, ma usun, et ta päriselt võib sõbralik olla, aga no kas on raske pildil naeratada või :D).

Ma näo järgi valiks vist Ülle Višnevski, tundub selline armas vanaema, kes on miljon last ilmale aidanud. Aga noh, ega nägu tegelikult midagi ei ütle, pigem loeb see, et kas inimesega tekib klikk või mitte. Kas kellelgi on mõne nende ämmakaga kogemusi? Kuulaksin hea meelega :)

kuus kuud rasedik, niisama

Jaga: