KURB ON OLLA

mõni päev ei ole minu päev vist

16. august 2018

13.00

Lende on juba mega väsinud, tahaks lõunaunne, aga meie ei lase. Oleks ju palju mugavam, kui ta bussis magaks. Mõtleme talle miljon tegevust ja hoiame üleval. Aega bussini on nii-iiii-iii palju. Peaks ehk poodi minema, aga aega on nii palju, varsti lähen.

13.30

Tea, kas peaks poodi minema? Ah, aega on.

14.00

Aega on nii palju, pole veel mõtet kuskile liikuma hakata, pakime viimaseid asju. Mida võtta, mida jätta? Nean ennast pakkides, et ma sellega enne algust ei teinud, aga kogu aeg ju aega oli veel nii palju. Nüüd vist poodi ei jõua, asjad vaja ju ära pakkida!

14.30

“Kardo, kas ma peaks takso tellima?

 -“Ah, kell veel nii vähe, mis me seal bussipeatuses ikka istume,” arvab Kardo.

Vaatan taxify appi, taksosid ei ole. Yandexiga sama jama, taksos pole. Lähen juba närviliseks, sest buss väljub 15.20 ja arvestades, et kui takso siia päraperse tellid, siis läheb 10 mintsa vähemalt. Sõit bussikasse veel 10-15 mintsa. Ja no tahaks ju bensukast ka läbi käia, et bussis siis nüüd midagigi snäkkida oleks.

14.39

Olen pea 10 mintsa üritanud tulutult äpi kaudu taksot saada, helistan Tulikasse, ehk saab sealt. “Takso tuleb 20 minutiga,” teatab tülpinud hääl.

14.40

“KARDO ME EI JÕUA SELLELE BUSSSIIILEEEEEE!”

14.41

Saan Taxify takso, mis lubab siin olla 11 minutiga. 11 minutit on parem kui 20 minutit.

14.50

Seisame maja ees, pott kaenlas kotid selgas ja Mari kilkamas, kuidas me lähme kohe bussi peale ja siis suurde veeparki.

14.51

Tuleb takso ja asume Pääsküla poole sõitma. Mina vaatan iga 20 sekundi tagant kella ja üritan üleval hoida Lendet, kes ei suuda silmi lahti hoida.

15.06

Oleme Pääsküla bensukas. Unustan kogu oma hommikuse jutu tervislikust snäkikotist ja loobin korvi kõike, mis silma alla jääb. Saiakesed. Krõpsud. Coca. Kommid. Ah, võtame õunu ka, siis nagu oleks juba midagi. Lapsed poetavad korvi veel kõrrejoogid ja Mari uhiuue TY kaisuka. Suva. Võtke mida iganes ja jooooooookseme bussipeatusesse!

15.18

Seisame bussipeatuses ja ootame. Jumal tänatud, me jõudsime! Asjad said pakitud, Lende on nii viimase piiri peal, et jääb bussis kohe magama, mina saan rahus pildid ära töödelda ja õhtuks oleme kenasti Riias.

15.19

“Miks me igale poole alati nii viimasel hetkel jõuame, et alati nii tormama peame… Ma ikka ei õpi never,” vangutan ma pead.

15.21

Ette sõidab uhke Lux Express. Paneme ühe seljakoti alla pagasnikusse, Mari kilkab, et LÕPUKS saab bussi, inimene on ju seda terve päeva oodanud.

15.22

Ulatan bussijuhile piletid.

15.23

Vaatame peatusest, kuidas Lux Express minema sõidab. Jah, oleks võinud ju lastele ka dokumendid kaasa võtta.

Mis seal ikka. Tellisin takso, tulime koju tagasi. Mul nutt kurgus, kurat, miks ma nii loll olen? Esiteks kogu see rabelemine, lapse üleval hoidmine, kiiruga pakkimine, jooksmine. Ja vaene Mari. Ta ju nii tahtis Jurmalasse minna, me oleme sellest päevi rääkinud, et lähme sõidame bussiga ja siis lähme suurde veeparki ja…

16.10

Vaatan Lux Expressi kodukale. 17.20 bussile on viis piletit. Kõik erinevates bussiotstes. Juurdlen, kas ükski nendest kohtadest meie kõrval oleks nõus kohta vahetama, et me vähemalt Lendega kõrvuti istuda saaks. Mari saab rohkem omaette hakkama, aga no hea oleks, kui see inimene tema kõrval KA oleks nõus kohta vahetama. Kui suur on tõenäosus, et bussis on kaks emmi, kes ütleksid, et ei, ma ei ole nõus kohta vahetama, et te lapse kõrval istuda saaks? Ämm arvab, et selliseid võib palju olla.

16.20

APPI, mida me teeme nüüd siis?! Lähme, või ei lähe? Lende muidugi juba magab. 17.20 bussiga jõuaksime me alles pool 10 Riiga, sealt veel vaja Jurmalasse edasi sõita, aga vähemalt ei läheks hotelli broneering raisku ja homne kava Jurmalas ei oleks ka rikutud.

16.25

Okei, suva. Lähme! Ostan siis piletid, küllap keegi ikka nii palju vastu tuleb, et laseb meil kohta vahetada, inimesed on ju normaalsed, eks?

16.28

Kõik piletid on välja müüdud. Liiga kaua mõtlesin.

16.29

Võitlen nutuga ja näen silmanurgast, kuidas Mari hiivab poekotist paki komme välja ja läheb neid teise tuppa nosima. Las läheb…

16.30

giphy-4960323

 

16.35

Meenub, et reis oli spets ajastatud nii, et me diivanipuhastuse ja pelletkamina paigaldamise ajal siin ei oleks ja lapsed ees ei koperdaks. Ei no tore.

16.36

Läheks äkki kuskile mujale spasse? Kell on juba nii palju, kõik viimase hetke pakkumised on kirved ja minu tuju -288488484. Las see Lende magab siis pealegi, ehk tuleb hiljem mõni parem mõte. Laman veits looteasendis maas ja tihun nutta. Ja siis söön need krõpsud ära, mis ma bensukast ostsin…

Loe ka neid postitusi!

58 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta A 20. august 2018 at 19:11

    Mis ajast bussides numbrite järgi kohtadel istutakse??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 20:02

      Ma ei tea, suht forever 😀

  • Avatar
    Vasta Anette 18. august 2018 at 20:17

    Vabandust aga ma oleks just nagu anekdooti lugenud. ?Kahju küll et reisiga sedasi läks ☹️ see võib päris nõme olla ?

  • Avatar
    Vasta K 18. august 2018 at 09:20

    Oot ma ei saa nagu vabse aru midagi hetkel??

    15.21

    Ette sõidab uhke Lux Express. Paneme ühe seljakoti alla pagasnikusse, Mari kilkab, et LÕPUKS saab bussi, inimene on ju seda terve päeva oodanud.

    15.22

    Ulatan bussijuhile piletid.

    15.23

    Vaatame peatusest, kuidas Lux Express minema sõidab. Jah, oleks võinud ju lastele ka dokumendid kaasa võtta

    Andsid piletid juhile ja kompsud bussis ja buss sõitis minema?? Koos asjadega???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. august 2018 at 09:25

      loogiliselt andis ta ikka asjad tagasi 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. august 2018 at 20:44

    Mul kutsusid vanemad mind paar aastat tagasi Soome kaasa, vendadele külla. Jõuame autoga check in’i, küsitakse dokumente. Ma ulatan enda oma, isa teeb suured silmad, et misasja, tema arvas, et ainult broneerimiskoodi vaja ? et kui viimati käis, siis ei küsitud id kaarti. Ja siis algas sõimuvalang tagaistmelt ema poolt, et tema ju ütles, et peavad olema ja miks keegi teda ei kuula ? mul oli naljakas, aga pärast hakkas isast kahju. Ta nii ootas poegadega kokkusaamist. Aga noh, kõik hetked, mis ei meenuks surivoodil, pole põdemist väärt ??

  • Avatar
    Vasta Kata 17. august 2018 at 15:08

    Minu reisiasjade pakkimise reegel nr 1 on, et dokumendid oleks kaasas ja ise oleks kaasas. Ülejäänud asju saab üldjuhul kuskilt ikka osta, kui hädavajadus peaks olema. Sellegipoolest, viimane kord kui autoga Soome läksime varusime veel ekstra aega, et ei peaks kiirustama ja siis poolel teel sadamasse avastasin, et auto dokumendid jäid ju koju. Tänu varuajale jõudsime kodust läbi käia ja viimasel hetkel ikkagi laevale. Ja auto dokumente ei tahtnud terve reisi jooksul keegi näha.

  • Avatar
    Vasta Silvia 17. august 2018 at 14:57

    Varsti on sul load ja auto ning sellised halvad päevad on minevik 🙂 pea püsti!

  • Avatar
    Vasta Nips 17. august 2018 at 06:08

    Mul tuleb meelde, et Marilyn Jurman läks oma beebiga soome, ka dokumenti polnud ja reisi lõpp tuli enne, kui reisi algus.
    Aga taksode koha pealt, mina olen kiiretel aegadel nii teinud, et helistan juba paar tundi enne taksofirmasse ära, et mul on selleks kellajaks taksot vaja. Ja olen alati täpselt saanud. Mõnikord seltskond ka suurem, siis tuleb ju suurem masin tellida jne.
    Ma olen selline pabistaja tüüp, et äkki jääb midagi maha. Ja enne reisi-paar päeva-hakkan koostama nimekirja, mis peab kindlasti kaasas olema. Siis kui päeva jooksul midagi meelde tuleb, kohe kirja. Asjade pakkimise ajal, tõmban pakitud asjad nimekirjast maha ja nii ongi.
    Ühesõnaga, nagu minu kadunud ema ütles, mis pihta-see õpetuseks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. august 2018 at 09:55

      Ega ma pole jah ainuke “udu” 😀

  • Avatar
    Vasta I 17. august 2018 at 04:49

    Tead tõstan su tuju.
    Kui minuga sellised asjad juhtuvad ,et ma pean minema ja jõudma 100%aga kõik läheb pekki ja ikka kuidagi punnitan aga ei õnnestu.
    Siis hakkasin ma mõtlema sellele,et kes teab milleks ser oli hea,et sinna te ei jõudnud.Saatus
    Ju ei pidanudki te oma perega sinna jõudma…

    Ma ei tea kas tuju läks paremaks aga mõtle selle peale;)

    • Avatar
      Vasta Kris 17. august 2018 at 09:44

      Sama!!!
      Üks sarnane olukord lõppeski meil tõsise õnnetusega, ma kaua kirusin end, et mãrke ei osanud lugeda ja nui neljaks ikka läksime.
      Peale olnud kogemust panen tõesti märke tähele ja ma olen tõeliselt ebausklik inimtüüp sealjuures.

      Mallukas, ju teil lihtsalt pidi nii minema!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 17. august 2018 at 09:55

        Ah, ju siis pidi tõesti, sest see Läti tripi planeerimine on meil algusest peale üle kivide ja kändude olnud, mingi 4x edasi lükkunud jne, seega jah. Uus plaan on septembris uuesti proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 16. august 2018 at 23:47

    Oh kullapai, see oli lihtsalt üks väga kehv päev.
    Mingit head ideed pakkuda pole, kui siis vaid järgmisele bussile minemist, mis nüüd nagu tagantjärele tarkus. Pealegi, sellistes olukordades tabab mind alati error, kui mul plaan paigas ja siis äkki….khhhrhhhrrhhhh…miskit juhtub ja ma ei suuda nii ruttu uut plaani paika panna. Pileti bronni hilja tühistada? Suvalisse spaasse, et lapsed rahul ja kodust ära tööde ajaks?!

    Pikk pikk pai Sulle!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. august 2018 at 09:56

      Me lähme täna jah H2Osse hoopis 🙂

  • Avatar
    Vasta Camme 16. august 2018 at 23:22

    Nii kahju?, aga iga halb on millekski hea – alati, kuigi vahel väikese viivitusega.

  • Avatar
    Vasta A. 16. august 2018 at 22:59

    Oh jah. Selliseid päevi kahjuks on jh 🙁 Aga tore, et miskit muud juba välja mõtlesid. Mul ka nii palju neid viimasel minutil jooksmisi olnud ja alati olen lubanud, et viimane kord. Niipalju targemaks olen saanud küll, et kui aega veel minekuni palju, siis ma enam ei mõtle, et aega on :D, vaid parem teen vajalikud tegevused ära ja lebotan siis edasi. Mis ei tähenda, et lõpus kiireks enam ei lähe. See võimalus jääb lastega alati.

  • Avatar
    Vasta Birgit 16. august 2018 at 22:51

    Kurb oli lugeda küll 🙁
    Kas sa mingit nimekirja ei taha koostada endale ja lastele? Mul on arvutis pikk list asjadest, mida kuskil reisil vaja võiks minna, iga kord pakin selle järgi ja vastavalt sihtkohale ja reisi pikkusele arvestan siis esemete koguse või jätan midagi ära. Kui midagi jääb ikkagi maha, siis saab selle võrra jälle nimekirja täiendada, et järgmine kord ei ununeks. Kohe täitsa kõik panen kirja, ka sellised ilmselged asjad nagu rahakott või telefon… See pakkimine ongi üks suur peavalu, seega pole mingi ime, et selline tähtis asi meelest läheb.
    Aga loodan, et nüüdseks juba tuju jälle hea kõigil ning sooviks ikka kuulda, mis alternatiivi välja mõtlesite 🙂

    • Avatar
      Vasta Triin 17. august 2018 at 09:46

      Mul on samasugused nimekirjad nii telefonis kui suures spiraalkaustikus (ei kao nii kergesti ära nagu paberilehed). Nt 2 päevaks suvilasse, nädal soojamaareisile jne. Pakkimisel pea kiilub absoluutselt kinni, kui toast tuppa asju kokku korjates sahmin. Alati saab lapsele riideid liiga palju ning midagi olulist ununeb. Nüüd aga löön suure kaustiku lauale lahti ning pakin kategooriate järgi, mille sisu on täpselt lahti kirjutatud)
      1) Reisiapteek
      2) Teel olles (snäkid, meelelahutus)
      3) Riided:
      Aluspüksid 3tk, sokid 4 paari jne

      Jne

      Väga hästi töötab. Ilma olen täitsa peata kana:(

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 17. august 2018 at 09:54

        Ma ei viitsiks iial selliseid liste teha 😀 See vist iseloomus ka kinni.

        • Avatar
          Vasta Birgit 17. august 2018 at 10:57

          Seda peabki ainult ühe korra tegema ja edaspidi on mureta ☺

          • Avatar
            Evelin 17. august 2018 at 12:15

            Ma olen elus päris palju reisinud, vahel lühemaks vahel pikemaks ajaks läinud. Ja pakkima hakkan ikka paar tundi enne reisi tavaliselt. Olen ka see tüüpiline viimase minuti inimene.
            Samas bussi-, lennu- või rongijaama kohale minekut ma iial viimasele minutile ei jäta. Pigem passin koha peal kauem. Vihkan kiirustamist ja jooksmist.
            Mingid asjad vahel panen meeldetuletuseks kirja küll, et kindlasti oleks meeles kaasa võtta. Ma võin reisi üle elada ilma ripsmetušita, aga mitte ilma akulaadijata:D

        • Avatar
          Vasta Tyy 18. august 2018 at 12:39

          sa teed selle nimekirja ühe korra ja kasutad edaspidi seda igal pakkimisel. Eraldi on riiete pakkimine ja muu pudipadi,dokumendid ja kosmeetika ja hügieenitarbed ning ravimid. Pakkimine käib nii et alul toon neid asju (pudi-padi jne ) ühte kohta kokku ja siis pakkides juba loon süsteeme, mis asjad kuhu läevad. Lõpuks kontrolin nimekirja alusel kas kõik läks kotti. Minul on see nimekiri läpakas – kaustas minu reisid. See nimekiri täieneb vastavalt reisile. Mitte iagale reisile lähe kaasa kõik sealt nimekirjast. Kogumine algab päev või paar varem.
          Seal ka kõik muu mis reisujaoks vajalik. Kindlustuste võrdlus, sihtkoha info, kaardid, taksod, bussid, hotellid, atraktsioonid, autorent, mälestused reisi ajast, kohalik hinnavõrdlus jne jne Alati kui infot vajan või keegi teine samasse minemas on hea sealt leida. Ei pea jälle otsast alustama.
          Ma võiks oma nimekirja saata et siis lisada kohendada oma vajadused juurde aga siia oleks see vist liiast. Et siis kuhu ?

          • Mallukas
            Mallukas 18. august 2018 at 13:28

            issand jumal, olete te ikka kõik usinad listitajad 😀 ma võtan riideid ja… raha 😀

        • Avatar
          Vasta tyy 18. august 2018 at 12:42

          Kas see mitte viitsimine oli nüüd siis seda draamat väärt.

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. august 2018 at 22:39

    Täna oli ka mul mingi eriti veider päev. Hullud läksid hullemaks ja need kes alati on normaalsed olnud…ka need keerasid vindi üle. Nüüd on hea et saan voodis keras olla ja lihtsalt rahu nautida.
    Ilmselt see ei rõõmusta Sind aga võib-olla oleks see pikk bussireis kerge katastroof olnud koos sinu täisoksendamisega laste poolt jmt. Jurmalas oleks kohal olnud salajane basseini sittuja jne 🙂
    Kiidan et tubli ja ettevõtlik oled. Homme juba uus ja rõõmsam päev.

  • Avatar
    Vasta Katriinu 16. august 2018 at 21:20

    Are you still alive…????

    Lihtsalt peale sellist prohmakat on mitmetunnine vaikus jõle kahtlane…

    • Avatar
      Vasta Flamingo 17. august 2018 at 00:35

      ???? ? Sa arvad tegelt ka, et Mallukas kukkus enekat tegema, sest bussist jäädi maha? Päriselt?

      Mallu, tagasihoidlik mõte, et teinekord ära kiirusta tühistama asju, lase nii tunnike üleval olla oma murel. Alati on näha leidlikke abikäsi su postituste all, kes n+1 ideega välja tulevad 🙂 cheers! Homme on parem päev!

      • Avatar
        Vasta Katriinu 18. august 2018 at 01:05

        Päriselt oled elu nii tõsiseltvõttev??? ? See mis toonil ja järeldustega sa seda lugesid, tulenes ikkagi sinu olemusest ja see kindlasti ei kattunud minu omaga. Minu küsimus oli humoorikal toonil ja julgustava õlalepatsutusega “Cheers! Homme on parem päev” 😉

  • Avatar
    Vasta Marie 16. august 2018 at 20:36

    Ehk saab kohalikku veekeskusse minna päevaks, et lastele lubadus veekeskusest täita ja ise minema saada kui tehakse kodus kamina paigaldust…

    A ja kuidas ämmaka juures läks?

  • Avatar
    Vasta kr 16. august 2018 at 20:14

    Mitte ükski päev ei saa olla sinu päev, kui sellega kaasneb väljasõit lastega ja samal ajal täielik võimetus asju planeerida ja minimaalselt ette mõelda. See ei ole ju ühestki otsast “deem, unustasin”, vaid tavaline yolotamine nagu sinu puhul ikka. Aga POHHUI, eks!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 21:25

      Praeguseks suht on jah 🙂

    • Avatar
      Vasta Sirly 16. august 2018 at 23:51

      Kr- Sa oled ikka täielik….! Mine ela end kuskil mujal välja, jäta inimene ta omas blogis rahule. Uskumatu, Su kodused kindlasti jumaldavad sellist targutajat (y)

      • Avatar
        Vasta S 17. august 2018 at 16:12

        See sama kr jõudis juba perekooli ja vist 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. august 2018 at 20:07

          Jumal tänatud, et ma seal ei käo, siia jõuavad vähesed üldiselt ?

  • Avatar
    Vasta E 16. august 2018 at 19:54

    Kord oli ka mul ühe bussi hilinemise tõttu jäime teisest maha. Olin maruvihane kuid hiljem selgus et buss millele ma tahtsin niiväga jõuda tegi avarii….
    Sul ei pruugi nii olla ava ehk pidi nii minema…

  • Avatar
    Vasta Lisbet 16. august 2018 at 19:22

    Oeh….no aga tõmmake homme luskile ligemale spasse ja asi mutt. Lohusalu,viimsi jne…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 21:26

      Jah, ma juba rahunesin maha ja tegime homsed plaanid nii, et saaks ujutud ja eest ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. august 2018 at 19:14

    No me käime igalpool autoga aga on ka selliseid asju juhtunud, et õudne. Soomes ei mäletanud parklas kohta kuhu auto jätsime näiteks, otsisime seda taga reaalselt viimase minutini, et veel laevale jõuda. Jõudsime. Oleme auto võtme maha unustanud ja minema sõitnud. Poole tee peal avastasime, oli väga libe ja tuisk. Läksime koju tagasi järgi võtmele. Jõudsime laevale jälle nii, et minut hiljem poleks enam saanud. Sõitsime Riiga, et lennukile minna. Jätsime kahe tunnise ajavaru, et veel riias ka shopata aga oli nii palju teetöid pluss Riias mingi üritus ja kõik teed kinni ja politsei ees. Keegi inglise keelest aru ei saanud, et öelda meile kuskaudu lennujaama saab. Jõudsime jälle viimasel minutil. Kohutav närvikulu. Tänu sellele ma enam ei taha reisida kohtadesse, kus pean arvestama bussi või lennuki või laeva ajaga. Käingi reisil ainult Lätis, Leedus ja Eestis. Ma üldse ei armasta reisimist ja see, et alati on mingi jama on seda veelgi süvendanud.

  • Avatar
    Vasta Kats 16. august 2018 at 18:41

    Aga tead, see ongi see viimase minuti pasteldamine! 🙂 ei ma üldse ei heida ette, sest mul endal ka alati need minekud nii et, krt kôik viimasel minutil! Kuigi algul ju aega küll!!!
    Meil selle vôrra hullem, et alati Saaremaalt minnes on praamiga arvestamine ja see esimene närveldamine toimub alati kuni selle hetkeni kui praamile sôidame!
    Aga olen hakanud ka viimasel ajal môtlema, et ah, mis ma tômblen! Seega on nüûd alati nii, et kui lähen viimasena autosse, siis küsin ûle, et kas dokumendid kôigil kaasas, tsekkan üle et rahakott ka ja minek! Koik muu on jooksupealt teostatav 🙂
    Sind see küll enam ei päästa 🙂 aga edaspidiseks 🙂
    Nb! Hea et see post sul tuli, sellega meenus et peaksin plika id-kaardi ära kontrollima, et kas ikka kehtib kuna kuulôpus üks välisreis plaanis ja veel jôuab uue tellida! 🙂
    Nb2! Sellise asja peale arusaadav et sul nutt lahti, ma olen ka hetkel lapseootel, suht samasse auku sinuga, ja no mul on iga môttetuma asja peale ka pill lahti! Ise ka môtlen, et see ei ole ju vôimalik… aga noh, kôik on vôimalik 🙂 päikest sulle!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 21:28

      Ma paar tundi närvitsesin, siis rahunesin maha, ikka juhtub ?

  • Avatar
    Vasta Kats 16. august 2018 at 18:16

    Vahest lihtsalt läheb kõik ******

  • Avatar
    Vasta A 16. august 2018 at 18:14

    Lastest väga kahju Maril oleks väga tsill homse sooja ilmaga Jurmalas möllata. Minul alati enda ja lapse dokid kaasas, kui ikka teada, et välismaale minna, siis suht elementaarne vajalikud asjad üle kontrollida. Kahju, et reis ära jäi, keegi oleks võinud autoga ju ära visata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 21:29

      Ei hakka kedagi ju sellise asjaga tülitama, et kle visks Jurmalasse mind 😀

  • Avatar
    Vasta K 16. august 2018 at 17:21

    Nãgin Jah teid nii kahju oli vaadata. ?

  • Avatar
    Vasta K. 16. august 2018 at 16:53

    Võimalik,et sind see ei lohuta praegu, aga mina mõtlen sellistel puhkudel, kui planeeritu läheb nii peesse kui peesse minna saab,et MINGIL VÄGA MÕJUVAL PÕHJUSEL PIDI SEE NII MINEMA. Mingil põhjusel, millest hetkel aimu ka pole, oli parem,et te täna sinna Jurmalasse ei läinud.Vähemasti selle bussiga. Ma ei taha hakata mingit müstikajuttu siin aretama :), aga ära ole enda peale pahane, sina ei olnud selles süüdi. Ega sa meelega ei unustanud laste dokumente maha.Asjad vahest lihtsalt juhtuvad ja kõik on millekski hea.Nii uskumatu kui see ka ei tunduks 🙂 Jurmala Spa ei kao kuhugi vast niipea.Marist on muidugi kahju,aga ta paistab olevat selline arusaaja-tüüp 🙂 Päikest teile kõigile ja uusi ja paremaid puhkuseplaane teile!!!

    • Avatar
      Vasta Sirly 16. august 2018 at 23:53

      Nii ilusasti kirjutatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 16. august 2018 at 16:22

    ?Kalli-kalli!

  • Avatar
    Vasta E. 16. august 2018 at 16:20

    Leidke keegi hea inimene -autojuht, kes viitsib koos teiega tulla 🙂 saate privaatse ja mugavama sõidu. Maksate kütsirahhi ja vb veekeskuse pileti kinni, äkki isegi ööbimise (kui saab) ja saate ikka käidud 🙂 Lamp pakkumine, aga kui endal vôimalusi on mingit sellist diili teha, siis usun, et nii mõnigi võiks nõus olla (muidugi hea, kui tegu oma tuttavaga, päris võõrale autopeale lapsi ja asju vist ei pakiks 😀 ) igaljuhul ma vôiks isegi seda teenust pakkuda, aga olen homme ise minemas ja meil auto juba täis…

    • Avatar
      Vasta Helena 16. august 2018 at 22:26

      Tegin mehele just postitusest lühikokkuvõtte ( mees vaatab muidu Malluka suve) ning ta ütles just, et ta oleks võinud vabalt autoga ära viia.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. august 2018 at 22:39

        Haha, jälle nii armas, aga vaata meid on mingi miljon (2last ju ka) ja no ise ma ju süüdi olin. Pole lugu, elan ja õpin ?

  • Avatar
    Vasta K 16. august 2018 at 16:18

    Ecolines.ee või Ecolines buss sõidab ka Riiga. Selle järgmine buss on kell 19:00, näitab, et pileteid on. Osta nende veebilehelt (t-pilet ei näitagi nende pileteid), ID-kaardid kaasa ja minek!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 16:52

      juba tühistasime kõik bronnid.

    • Avatar
      Vasta Kelly 16. august 2018 at 17:18

      Kui kord oled Luxiga sõitnud, siis naljalt enam Ecosse ei roni

      • Avatar
        Vasta M. 16. august 2018 at 22:19

        Pole sel ecolinesil viga midagi. Wc on, ekraanid on, mugavad istmed on, pistikud on, sõidab…mida veel vaja?! ??

  • Avatar
    Vasta Raili 16. august 2018 at 15:55

    See oli nüüd nii kurb lugu, et mul reaalselt hakkas aju tööle, et ma viiks teid ise autoga sinna Jurmalasse, et Mari saaks veeparki, aga esiteks on mul homme tööpäev ja isegi kui ma sellest saaks teha “kodukontori”, tahaks siis juba oma piiga ka kaasa võtta ja siis mul meenus, et teid on juba neli ja siis mind oleks 2 ja mul on ju väike auto ja sinna mahub reaalselt 4 inimest ainult 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 15:59

      Issand kui nunnu sinust üldse midagi sellist mõelda :D! Aga eks ma MIDAGI välja mõtlen, kohe kui ma oma kassist üle saan, eks see mul enda lollus ju, et ei taibanud dokki kaasa võtta. Omad vitsad… Krt, oleks load, poleks selliseid muresid. Aga kui eelmine aasta Riias käisime, siis ei küsinud keegi dokumenti, seega ma ei taibanud ka täna kaasa võtta, kuigi jah, loogiline et välismaa ju…

      • Avatar
        Vasta heidi 16. august 2018 at 17:35

        ma võin kütsiraha eest ära visata , aga olen pärnus