Uncategorized

i’m alive ja lobajutud

18. august 2018

Ma poleks üldse täna ka siia blogisse jõudnud, aga ma kartsin, et kui ma eilse postituse viimaseks jätan, siis võib mulje jääda, et ma meeleheitest otsad andsin. Nii see siiski ei ole. Kirusin ennast siin paar tundi, uurisin läbi igasuguseid spa-variante, aga noh…reedene päev, kõik toad juba kinni ja lõpuks sain ise ka aru, et pole mõtet mitu-mitu sotti raisata, et ruttu kuskile spasse põrutada. Ujumisvõimalusi on ka ju lähemal.

Olen ju ise muidu nii rahul oma iseloomuomaduse üle vooluga kaasa minna, seega imestasin lõpuks ise ka, et miks see asi mind nii rivist välja viis ja pahaseks tegi. Juhtus, siis juhtus, ega elu läheb edasi ja midagi nüüd ju väga katki ei ole. Lähme lihtsalt septembris Jurmalasse ja saab seegi tehtud.

Esiteks käis eile küll diivanipuhastaja, aga neil läks niiii kiiresti, et mina jõudsin vaevu ülakorrusel natukene koristada, kui nemad juba alt hüüdsid, et valmis on. Ütleme nii, et mõni ime, et ma pole üks nendest, kes kardab oma tänavaste pükstega diivanile istuda, vaadakes mu diivani enne pilte. Siin oli olukord nii hull, et need parmud bussist ise lööks ristimärgi ette, kui SIIA istunud oleks. Eriti haige on see, et alles kaks kuud tagasi (või vähem) käis meil ka diivani keemiline puhastus, aga juba olid suutnud lapsed selle nii ära läbustada, et hoia ja keela.

Igatahes meie neile ette ei jäänud ja tänu sellele, et me kodus olime, hakkasin ma loomulikult koristama. Mul on vist tõesti mingi teema, et kui sisemiselt tunnen rahutust, siis koristamine lõõgastab mind maksimaalselt. Sain kolm hiiglaslikku kasti mänguasju, lasteriided ja värke heategevuseks kõrvale pandud. Lastetuba ja magamistuba on nüüd ideaalses korras – ainukene asi on see, et tahaks oma garderoobi ka veel 50% hõredamaks saada. Noh, nii, et kõik asjad oleksid seal just idekad. Eile juba loobusin ülipaljudest “kunagi olen kõhna” riietest, mida ma kiivalt alles hoidnud olen. Olen ma jeeee… 😀

Kui Lendel lõunauni tehtud sai, sõitsime me Viimsisse, H2O veeparki. Mul vanemad kinkisid meile jõuludeks perepileti ja nüüd kulus see kenasti marjaks ära. Mari sai ennast torudest lolliks lasta ja mina sain Lendele järele lonkida. Õudne, kuidas lapsed paigal ei püsi, huh! Lonkida, sest mul on vasemas alaseljas mingi imelik närvivalu, et vahepeal ei saa reaalselt jala peale toetadagi. Ei tea, kas peaks mingi kreemiga ennast hõõruma, või mida üldse rasedana kasutada võib. Eks täna uurin.

Mari ja Lents riietusruumis. Mega offtopic küss, aga MIKS on 99% veekeskustes nii nadi föön, et ma võiks lasta sureval vanaemal endale pähe hingeõhku puhuda ja saan ka juuksed kiiremini kuivaks, kui nende fööninirakatega?

Ujuma saime heal ajal, inimesi väga veel ei olnud, seega saime lapsed rahus “ära väsitada”, poets läbi käia ja kodus jälle edasi koristada. Kardo juba anus, et ma lõpetaksin, sest ta ei viitsinud enam mu korraldusi täita, aga ma ei suutnud kuidagi ennast takistada ja suutsin voodisse ronida alles keskööl. Selleks ajaks oli ka kõik pesu pestud, riided sorteeritud ja isegi Kardo tuba suht korras (ma kipun sinna ise asju eest ära loopima, eriti praegu, mil esik peab tühi olema).

Räägime siis esikust kah. Leidsin ema kaudu inimese, kes on nõus siseuksed ära vahetama (10€/h). Uksi ei leidnud, aga siis meenus, et aaaaa krt ma olen ju see Mollukas ja ma võin inimestelt fbis abi küsida. Töötas ja leidsin e-poe, kus on minule vajalikes mõõtudes uksi. Tahtsin neli tükki tellida. Kolm SELLIST (WC, vannituba, Kardo tuba) ja üks SELLINE klaasiga. Tegin tellimuse ära, tuli kiri, et arve tuleb meilile, aga no ei tulnud essugi. Kirjutasin sinna täna ka, et päriselt tahaks uksi küll, kui vähegi võimalik oleks.

Hange.ee kaudu leidsin ka inimese, kes mul esikud üle värvib, nüüd tulebki ainult ära oodata, mida need pelletikamina paigaldajad kostavad ja kaua neil siin läheb. Nad peakskidki kohe jõudma, eks näis siis, kui suur jaur see paigaldus on. Ma ise arvasin, et viskavad kamina seina ja paar toru siia-sinna, aga Kardo pakub, et sellest saab üks suur tolm ja segadus. Eks siis näis, kellel õigus on 🙂

Lõpetuseks, mäletate, ma rääkisin vennast, kes mulle võlgu on? Eile sain selle kogu teema kohta veel nii palju infot, et ma reaalselt võitlen endaga, et seda mitte teiega jagada. Üks osa minust ütleb, et ma siiski siiralt usun, et tegu pole PAHA inimesega, vaid tal on lihtsalt midagi … viga. Samas ma tahaks inimesi hoiatada, et nad neverver ei teeks temaga mingit koostööd, sest sa ei saa ei tööd ega rahagi. Ei tahaks ju olla ka enam see vend, et jah Mallukas kogu oma musta pesu netis peseb, aga no see stoori on päriselt lihtsalt nii haige, et ma niii tahaks jagada 😀 Alguses hoidis mind muidugi tagasi ka see väike lootus oma 500€ tagasi saada, aga see on praeguseks nii kadunud, et selle üle vist ei tasu unistadagi 😀 Igatahes väärib see kindlasti uut postitust, mitte närust postilõiku. Igatahes, mis teie arvate, ah?

Aga okei, sain teada antud, et ma olen elus ja eks varsti räägime jälle. Olge musid ja be coolens. #olen12aastane

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta meow 19. august 2018 at 20:49

    Mul oli samamoodi rasedana jubeee närvivalu vasakus alaseljas, üritasin seda Perskindol salviga leevendada, aga väga ei toiminud. Lõpuks sain abi teipimisest, soovitan!

  • Avatar
    Vasta mai 19. august 2018 at 11:52

    Ma lihtsalt tahaks teada, kuidas sa nii hulle võrdlusi suudad välja mõelda a la “ma võiks lasta sureval vanaemal endale pähe hingeõhku puhuda”.
    Minu jaoks on need su blogi lugemise põhjus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. august 2018 at 11:58

      mai tea ma haige inimene vist 😀

  • Avatar
    Vasta L 19. august 2018 at 09:38

    Mis firmast tellisid diivanipuhastuse ja palju see maksis? 🙂

  • Avatar
    Vasta Mho 18. august 2018 at 19:19

    Närvivalu puhul mine parem osteopaatia juurde. Ei ole vaja mingeid kreeme määrima hakata. Paneb ilusti su keha tasakaalu ja aitab ka sünnituseks emakat ette valmistada. Mina igatahes sain 1 korraga närvivalust lõpuni lahti.
    Kui tahad võin tegija kontakti üles otsida?

  • Avatar
    Vasta Jkk 18. august 2018 at 17:14

    Kindlasti kirjuta , kes see selline vend oli, et tagasi ei maksnud.

  • Avatar
    Vasta Mutt 18. august 2018 at 13:46

    Mul töötab mees koristusfirmas ja tänu sellele on meil diivan,toolid, vaibad, madratsid jms. Puhtad. Kui saavad nii rokaseks ,et ise puhtaks ei saa mainin mehele ja talle jääb puhtaks tegemise rõõm. Ta ei saa kodus ka rahu aga ta pole veel vingund. Õnneks mulle koristada meeldib ja ta eriti midagi muud koristama ei peagi.?

  • Avatar
    Vasta Eneke 18. august 2018 at 11:47

    Tule oma kraamiga Telliskivi Kirbufestivalile , fännid saavd kallistada ja kraami osta;) Mega äge üritus 25 aug ,

    • Avatar
      Vasta A 18. august 2018 at 17:10

      Paadunud fännina tean öelda,et kallistused pole just Mallu tassike teed 🙂 Sellega teda vast ära ei räägi.

  • Avatar
    Vasta K. 18. august 2018 at 11:15

    Mul ämmakas lubas rasedana kasutada Perskindoli.
    Ja kui teil oli septembris plaan Livusse ka minna, siis tsekka igaks juhuks selle lahtioleku ajad enne üle, kuna see on üle poole septembrist suletud. Ma just ükspäev plaanisin minekut ja siis avastasin, et see oli soovitud kuupäevadel kinni.

  • Avatar
    Vasta Mannakas 18. august 2018 at 09:44

    Mina olen ka see kes rahustuseks koristama hakkab, eriti meeldib mulle siis nõusid pesta, seisan seal nurgas, pobisen ja kirun,
    kui pestud, on kohe kuidagi lahedam olla.
    Kui sul on üle nö. arendavaid mänguasju, mida raatsid annetada/ kinkida/ müüa erivajadustega lastele, siis olen suur käpp rabama 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. august 2018 at 10:13

      Ma juba andsin kõik ära, mis anda oli – need asjad lähevad vähekindlustatud peredele, et abiks seegi. Aga jätan edaspidiseks su meili meelde 🙂

  • Avatar
    Vasta Nell 18. august 2018 at 09:33

    Perskindol geeli võivad rasedad kasutada, aitab lihasvalu ja muu vastu. Tursete puhul ämmakas soovitas ka kasutada.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. august 2018 at 09:34

      Ok, lähen küsin apteegist – tänks!

      • Avatar
        Vasta PreiliA 18. august 2018 at 12:28

        See jah super geel. Kahe raseduse ajal kasutanud alaseljavalude ja rahutute/valutavate jalgadega.

  • Avatar
    Vasta Helena 18. august 2018 at 09:32

    Mul oli ka raseduse ajal vasakul alaseljas närvivalu. Tegelt siiani. Vahel läheb paremaks, kuid kui astun sammu tagurpidi siis jälle nädal tugevates valudes. Raseduse ajal aitas teipimine (mind teipis ämmakas).

    • Avatar
      Vasta Tups 18. august 2018 at 13:23

      Kinesioteip on ülihea asi. Seljale mõnus toetav tunne. Saab ka ise kodus teipida, natuke youtube’s enne surfata. Pluss on see, et valesti ei saa panna, st, et hullemaks teha. Osta saab apteegist või minna füsio juurde, kes teibib ka rõõmsalt. Nt Tondi füsiokliinikus oli u 10 euri teipimine. Sai kohe küsimise peale, ei pidanud aega kinni panema.

  • Avatar
    Vasta Kristin 18. august 2018 at 09:29

    Kus neid enne ja pärast pilte näeb? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. august 2018 at 09:29

      Mille enne ja pärast pilte? :d

      • Avatar
        Vasta Reeliks 18. august 2018 at 09:33

        Diivanidt, tahaks ka näha 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 18. august 2018 at 09:34

          Ma teen eraldi postituse sellest uuel nädalal 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 18. august 2018 at 09:28

    Ega sul juhuslikult 92 suuruses plikale riideid üle ei jäänud, ma paneks käpa peale. 😀 St ma ikka annaks raha ka muidugi.

    Ehh tahaks ka, et koristamine mind lõõgastaks, ma oleks siis nii zen, et hea, kui hingamine meeles püsiks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. august 2018 at 09:30

      Lende on 92, seega neid ei jää 😀

  • Avatar
    Vasta PiretN 18. august 2018 at 09:23

    Kasutan rokakolli tööjälgedega võitlemiseks spreid, mis teeb diivani kangale kaitsekihi ja plekid lähevad märja lapiga üle tõmmates ilusti ära. Ostsin selle vaibapoest, ongi mõeldud vaipade ja diianite kaitseks. Väga hea vahend, oleksin ilmselt korduvalt meeleheitest aknast alla hüpanud ilma selleta.

    • Avatar
      Vasta Marit 18. august 2018 at 22:46

      Soovin selle sprei nime

  • Avatar
    Vasta k 18. august 2018 at 09:21

    muidugi avalda see stoori, tundub põnev. ja still ilmselt kõik ootavad mangi stoori jätku ka, sellest pole enam midagi kirjutada või? teema seisab? give us somethiiiiiiing

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. august 2018 at 09:29

      TRAAA, ma just trükkisin megapika kokkuvõtte ja see kadus 😀

    • Avatar
      Vasta Partypooper 18. august 2018 at 14:00

      See on see itivend, kes blogi haldas ja midagi ei teinud eriti jah?