Uncategorized

äge värk

20. august 2018

See on äge värk, et mu eile suur tusatuju läks üle ja asendus mingi imeliku hormonaalse õnnetundega. See peab hormoonidest olema, sest tegelikult olen ma praeguseks hoopis rohkem teada saanud, mis mastaabis Martti mind üle lasi, ehk siis ka veelgi rohkem aru saanud, kui loll ja naiivne ma olen. Lisaks ei saanud ka täna eile valmis saama pidanud pelletkamin valmis, mistõttu maja on endiselt ehitustolmu, torusid, kipsiplaate ja muud – minu kohutavast kibelusest hoolimata ei ole mul midagi täitsa ära koristada ja elan ehitusplatsil. Tööd on jube palju teha, ma ei mäletagi, millal mul viimati nii palju töötlemata sessioone ootel olnud oleks, aga ometi on mul nii hea tuju!

Esiteks – nagu te näete, siis ma saan blogida! Nagu, jeesus kui õnnelik ma selle üle olen, jee! Jumal tänatud, et mu sõbranna mees mind praegu hädast välja aitab. See viib mind järgmise punktini, et nii-iii-iii paljud inimesed ja firmad mulle oma abi pakkunud on, suur-suur aitäh kõikidele, et tahate üht vaest lolli aidata. Aga kuna nagu öeldud, mul siin hetkel üks abiline head tööd teeb, siis pole vaja vast nii paljusid selle teemaga tülitada. Oleme juba jõudnud kokkulepeteni ja näed, õpin, teeme lepingu ka!

Mis veel rõõmustab – mu blogi paremal küljel on blogroll! Saate aru v? Martti väitis mulle, et selline nagu ma tahan (et oleks viimase posti värskuse järgi jne) on mingi 500€ plugin ja et ma peaks üldse raha küsima nende käest, kes mu blogrollis on jne. Kuna ma hetkel 500€ maksma ei pidanud, siis ma eeldan, et see lugu oli jälle üks käojaan, aga mis seal enam.

Ma eile pühalikult vandusin, et ma ei usu enam iial mitte kedagi, aga no krt, ma ei usu seda endast… Ma parem olen naiivne ja usun kõiki, kui muudkui kõiki umbusaldan. Selles suhtes, et ma õpin oma vigadest ja teen edaspidi lepinguid ja täpsemaid kokkuleppeid, aga minu viga ongi see, et ma võtan kõiki toredaid inimesi kohe sõbrana ja ma eeldan automaatselt, et sõber ju üle ei laseks. Noh, paraku olen ma vist NII silmatorkavalt loll, et isegi need, kes alguses ei plaani vb ära kasutada, siis lõpuks ikka nats tahaksid. Samas, lohutan ennast mõttega, et ma võin loll olla, aga Martti on järelikult veel lollim, et ta mul siis minna lasi. Ta oleks võinud mind veel rahus aastaid lüpsta ja ma poleks essugi aru saanud, ausalt! Ma just eile sõbrannaga arutasin, et tea, kas sain lapsepõlves tsutt liiga palju peksa, et ma peast nii lihtsake olen, või hoopis liiga vähe, et mõistust keegi pähe ei peksnud?.

Ühesõnaga ei ole sellises olukorras muud tegelt teha, kui enda üle naerda. Kõik läks ju hästi, blogi on tagasi ja töötab ja ma ei pea edaspidi mingi lollakaga maid jagama, seega on tulevik ainult helgem. Mis seal ikka! Küllap saab see kamingi valmis, ehk homme? Pole ju mõtet kurvastada, et hetkel natukene sassis on, kui varsti on soe ja ilus ja puhas ja – vaja vaid kannatust. Ootava töö üle vinguda ka ei maksa, sest palju hullem oleks, kui tööd ei oleks.

Tseki mind out, proua positiivsus and shit ?

Mari tahtis eile sünnipäeva mängida, mina tahtsin niisama sefiiritorti süüa, seega pälvisin Mari silmis parima emme tiitli maailmas ja mängusünna hõlmas torti, küünlaid ja kingitusi kah! Wohhoo! Kuigi ma võiks selle magusaga piiri küll pidada, seda mitmel põhjusel. Esiteks ükskord ma ostsin ühe roosa kleidi. Ämm oli just siin, näitasin talle käest seda kleiti ja ta arvas, et see mulle küll selga ei lähe, ilma, et ma nagu viiner välja näeks. Mingi hetk liipas ta minema ja õhtupoole proovisin ma kleiti siiski selga – sobis nagu valatult! Juhtumisi astus ämm just sisse ja ma tahtsin talle hõisata, et näe, sobis ikka ideakalt, aga enne kui ma jõudsin suu lahti teha, nentis ta: “Jah, oledki nagu viiner”.

Teine kord oli siis, kui ma Paavlist endale üliilusa sügismantli sain ja selle endale Kätu juures õhinal selga ajasin, et talle ka näidata. Tuppa astus tema ema, kes näitas näpuga mu peale, naeris ja küsis: “Misasi sul seljas on?!” Et jah, ma vist ei tohiks usaldada enam seda, mida ma arvan, et ma peeglist näen, sest tegelikult olen ma lihtsalt naeruväärselt paks või nii. *murrab kurvalt glasuuritult lehttaignakringlikesest tükikese*.

Kuna mul on traditsiooniks saanud postituse lõpus abitult nõu küsida, siis jätkame traditsioone:

  • Kust ja milline tuhaimur pelletkamina jaoks osta?
  • Ja üks daamilikum küsimus ka, et mul homme küünte aeg, et kas keegi oskab soovitada mõnda instakontot, kust ideid saada lühikesteks ja tagasihoidlikeks küünteks?

Muus osas, olge siis mõnnad ja nautige seda ilmelist õhtut. Ma küll naudin, sest ema viis Mari endaga kaasa ja keegi ei kakle siin nüüd pidevalt ja inise, et “Lende hammustaaaaas….!” Ja homme on Lende esimene lasteaiapäev, pöidlad pihku!

Loe ka neid postitusi!

31 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. august 2018 at 11:27

    Pole küll insta konto. Aga ma otsin ideid printerestist. ☺

  • Avatar
    Vasta R. 21. august 2018 at 07:27

    Kas seal all peabki kirjas olema blogirull, blogirolli asemel? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. august 2018 at 12:03

      jah, või no ma võin sinna “leemur” ka kirjutada kui tahan 😀

  • Avatar
    Vasta E. 20. august 2018 at 23:35

    Said küll blogi tagasi aga nagu näha siis müügis/oksjonil on ta siiani??

    https://osta-ee.postimees.ee/domeen-mallukas-ee-112290732.html

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 23:43

      See ju. Ee lõpuga, mul on. Com

  • Avatar
    Vasta Mull 20. august 2018 at 21:54

    Kas keegi oskab soovitada häid tegijaid tallinnas, kes teeks küüntele geellakiga disaine? 🙂

  • Avatar
    Vasta hellu 20. august 2018 at 21:14

    Kui Martti peaks veel kirjutama, et 2kki saab asjale kuidagi toreda lahenduse, siis pliis k8si ta k2est seda karuga kohtumise videot (8tles ju et tal oli gopro peas)… Eks see ole ilmselge et paadunud valetajaga tegemist, aga v6iks siis ikka miskit paremat v2lja m6elda kui sellist jampsi

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 21:35

      see oleks hea küsimus randomilt 😀

    • Avatar
      Vasta Anny 20. august 2018 at 22:05

      Hahahaa… lagi idee! Ma mingi purskasin üksi naerma magava beebi kõrval!

  • Avatar
    Vasta Merike 20. august 2018 at 20:54

    Muhaaahaaa, ma lugesin tuharaimurit ????

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 21:27

      seda võib ka pakkuda :D:D

  • Avatar
    Vasta Pihel 20. august 2018 at 20:51

    Mul on homme ka tütre esimene lasteaiapäev, oleme põnevil. Ja tahtsin tänada hea mänguidee eest – meil oli eile lastega väga lõbus õhtu sünnipäevamänguga. Tordi tegime küll plastiliinist ja kingid otsisid ja pakkisid lapsed ise kokku, aga küünlad olid päris ja õhupallid ja siis tantsisime Shakira järgi diskot. Rahvas oli vaimustuses.

  • Avatar
    Vasta V 20. august 2018 at 20:16

    https://www.instagram.com/vselennaiamanikiura/

    Tseki siia, mina siit päris palju ideid saanud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 20. august 2018 at 20:02

    Ma soovitan tõmmata pinteresti app, otsingusse short nails ja saad sadu ilusaid maniküüri ideid ? ja muude asjade inspoks ka see hea app ?

  • Avatar
    Vasta Galina 20. august 2018 at 20:02

    Instas: nogtibest

  • Avatar
    Vasta J 20. august 2018 at 19:57

    Tuhaimurit soovitan Kärcheri oma 😉

    Ja mul siiralt hea meel, et blogi tagasi said!

  • Avatar
    Vasta Lotte 20. august 2018 at 19:27

    Ma ei tea, kas olen ma loll või kuidas ma seda blogirolli telefonis näen? Või ei näegi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 20:02

      telefonis on vist kõige all 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 20. august 2018 at 19:01

    1. Kas Martti keeras sulle eile mingi jama kokku ja siis su blogi lehte ei eksisteerinud? Mul eile näitas, et page not founded. Mõtlesin, et vaevalt sa blogi kinni panid. 😀

    2. Miks sa Marttit politseisse ei anna? Ja raha tagasi ei nõua. Vähemalt midagigi.

    3. Küüsi võid googeldad 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 19:05

      1. Keeras 😀
      2. Sest ma ei saa tõestada, et tema keeras. Pealegi, ma ei viitsi enam selle vennaga jamada. Arvestades, kui paljudele ta võlgu on, siis ega tal raha nagunii pole 😀

      • Avatar
        Vasta Kirjatsura 20. august 2018 at 20:47

        Kas sul pole siis alles vestlusi temaga töödest ja tasudest + pangakonto väljavõtted?
        Need on väga head tõendusmaterjalid. Kui muidugi on ainult telefonivestlused siis on kakasti.

        See raha mis ta sult aasta alguses välja lüpsis, see on juba kriminaalvastutusele käiv asi. Ole hea, uuri ikka, sinu raha tagasisaamisest on mul kama, aga nii jääb korralik märk maha, ja ehk see kakand õpib ka midagi.

        Või Mallukas on nii tore inimene, et annab tagastamatut laenu?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. august 2018 at 21:27

          Jah, need on ikka olemas. Ma mõtlesin rohkem seda osa, et ta mu blogi kaaperdas 😀

  • Avatar
    Vasta Paksuke 20. august 2018 at 18:52

    Adelina on teinud minu arust väga ilusaid küüsi, vaata siit, äkki saad mõne hea idee? http://instagram.com/nails_adelina

    Seal ka päris mitmed sellised tagasihoidlikumad, kuid siiski väga ilusad.

  • Avatar
    Vasta R 20. august 2018 at 18:39

    Ülimalt hea konto instagramis on

    https://www.instagram.com/idei_dizaina_nogtey/

    Postitavad ülimalt tihti ja jälgijad ka üle miljoni neil 😀

    Aga super tore kuulda, et sul asjad liiguvad. Pea püsti ja ainult edasi!

  • Avatar
    Vasta Ma 20. august 2018 at 18:13

    Oledki nagu viiner! ?????? Naljaninakesed.

  • Avatar
    Vasta MP 20. august 2018 at 18:08

    Ma tahaks nüüd seda roosat kleiti näha ja mantlit kah! 😀 Tordi isu ajasid ka peale. Ja ilusaid lühikeste küünte disaine saad sirvida ju googlest, kui kirjutad otsingusse short nail designs. Tuli ette palju ilusaid küüsi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 20. august 2018 at 18:02

    Nii hea, et blogi tagasi said! 😀 Ja mul nii hea meel, et sul blogroll ka, ma täiega igatsesin seda, sest alati kui olin sul kõik uuemad postitused ära lugenud, siis leidsin sealt, mida veel lugeda 🙂
    Mis see Martti muidu veel tegi, et sa ütled, et said teada kuidas ta sind veel üle lasi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 18:28

      martti eitas kõike, mis muud 😀

  • Avatar
    Vasta E4 20. august 2018 at 17:59

    Ehituspoest saad tuhaimuri ja instas kasuta häshtägi #gelpolish #geellakk 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. august 2018 at 18:28

      ma usun, et ehituspoest, aga neid on seal kindlasti üle ühe 😀

  • Avatar
    Vasta Marksu 20. august 2018 at 17:56

    Soovitan janelle_boutique ??