Uncategorized

yo-yo ma siin kirjutan raamatut

26. august 2018

Ma olin lõpuks tubli ja kirjutasin oma raamatut edasi. Wohhoo, 1/7 raamatust on valmis ja mulle tundub, et issand, ma olen nii alguses alles sellega, et hoia ja keela. Ma ei imesta, kui see raamat lõpuks vähe paksem tuleks, kui esialgu planeeritud, aga ega selles pole vast hullu miskit. Ma lihtsalt üritan seda kirjutada nii, et ka need, kes on täiega kaua aega mu blogi lugenud ja niiöelda mu eluga kursis, et ka neil oleks sealt midagi põnevat leida. Praegune plaan näeb välja selline, et ma räägin oma elust alatest sünnist kuni tänase päevani ja sinna sisse põimin siis erinevad arvamusi ja mõtteid, mis mul praeguseks elust kui sellisest tekkinud on. Aga kurat, papast ei saa ikka kirjutada ilma, et pisar silma ei tuleks, ükskõik, kui naljakas see ka ei oleks ?

Ma tahan raamatusse panna peatükke armastusest ja sellest, mis suhetes ma olen olnud ja mis ma nendest õppinud olen. Ma tahan rääkida, kuidas mu süda on murtud olnud kümnel erineval põhjusel ja ma tahan rääkida, kuidas ma olen tundnud nii suurt rõõmu, et see ei mahu mu sisse enam ära. Ma tahan rääkida, kuidas ma kasvasin emaks ja kõige enam ma tahan rääkida sellest, mida mulle kõige rohkem ette heidetakse. Et kuidas ma küll julgen olla selline pohhuist ja kuidas minust säärane kasvanud on. Väike pohuismi käsiraamat, näitena “Mallukas” isiklikult. Hehe.

Muidugi räägin oma blogist ja kõigest mis blogimisega kaasnenud on. Ja sellest, kuidas ma olen ja jään surmani parandamatuks tähelepanumaniakiks. Ja kui nad lubavad, siis ma panen Mangi-saaga ka sinna kirja. Siis vähemalt on põhjus neid meile läbi käia. Kavatsen ka vastu vaielda mõnele M.Raua teooriale, mida ma tema raamatust lugesin, aga millistele, selle teada saamiseks peate vast natsake ootama.

Ma räägin oma kõige piinlikumatest momentidest ja oma suurimatest vigadest ja oma kohutavatest harjumustest ja jõuan ikka ringiga selleni, et tegelt on pohui ju milline ma olen. Ja millised teie olete, see on ka pohui. Sest kui juba minusugune pohuist võib rahumeeli panna käe südamele ja öelda, et ma olen IGAS enda jaoks olulises elu aspektis õnnelik ja edukas, siis see on juba vist palju rohkem, kui enamik inisejaid öelda võiks. Aga teate mis, mul on pohui ?

Andke mulle aga heaga teada, et esiteks, kes kavatseb mu raamatut üldse soetama hakata, ah? Osad siin aeg-ajalt virisevad, et ma “kirjutan liiga pikalt”. Uskuge mind, raamat on veits pikem kui blogipostitus, aga eks seda võib ka peatüki kaupa lugeda ja teeselda, et see on blogi ? Teiseks: mis teid veel huvitada võiks, mis raamatus olla võiks? On teil ehk mingisuguseid teemasid, mida te tahaks näha mind lahkamas või mingeid küsimusi mulle, millele te blogis vastust pole saanud? Üldse küsimusi blogimaailma kui sellise kohta jne? Olen üks suur kõrv ja hindan teie panust väga. Kohe nii väga, et kõikide kaasarääkijate vahel loosin välja 50€ sularahas (ok ilmselt ma seda ikka päris peo peale ei lao, aga kannan üle :D)! Näete, ei ole ma mingi orjapidaja ja ei taha, et lugejad mulle tasuta tööd teeks ? Kolmapäeval loosin võitja ka, seega lobisege julgelt. Kes raha võita ei taha, siis rääkige ikka kaasa, võin teha ka soovitud heategevusse annetuse või miskit, kui see mõnele sobivam on.

 

Loe ka neid postitusi!

175 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Raamat 29. august 2018 at 21:00

    Ma jumaldan pikki ramaatuid ! Okei tglt ma jumaldan kòiki raamatuid. Seega soetan ta kindlasti olgu ta paks , lùhike , pikk òhuke vahet pole 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 29. august 2018 at 15:15

    Mina kindlasti loeks seda raamatut. Teemadest oskaks soovitada ehk noorusaegu vanuses 18-22 kus minumeelest on noortel kõige pingelisem aeg, koolid läbi/mõnel mitte jne, et kuidas selle pinge ja stressiga toime tulla.

  • Avatar
    Vasta E 29. august 2018 at 11:04

    Tahaks lugeda just lapsepõlvest ja nendest tiinekaaegadest? mis vorpisid sinust pika peale välja just sellise inimese, kelleks oled saanud. Suhetest nt emaga, mida tema kasvatusmeetoditest enda laste puhul ka kasutad ja mida kohe kindlasti mitte?

  • Avatar
    Vasta Piret 28. august 2018 at 21:59

    Lihtsalt suurest-suurest huvist ootan väga su raamatut!

  • Avatar
    Vasta Eneli 28. august 2018 at 17:48

    Ootan raamatut ja ikka kohe hästi paksu! Pigem loodan, et raamat tuleb selline sinulik ja keeletoimetajad väga su sõnastust muutma ei hakka. Ja ikka pisarateni naljakaid ja liigutavaid lugusid ootan.

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. august 2018 at 16:21

    Võibolla räägid sellest kui raske on ikkagi blogimisega leiba teenima hakata? Kuidas vanemad suhtusid lapse saamisesse?
    Raamatu soetan kindlasti kui see välja tuleb

  • Avatar
    Vasta Annika 28. august 2018 at 12:34

    Mina küll ostan. 😀 Ja mida paksem, seda parem. 😀

  • Avatar
    Vasta mammukas 28. august 2018 at 11:39

    mina ootan 🙂

  • Avatar
    Vasta D 28. august 2018 at 11:08

    Ootan täiega raamatut ja ostan kindlasti 🙂
    Soovitusi öelda ei oska, mida kirjutada. Tahakski just seda autentsust, mis ja kuidas sul torust tuleb. Vb mingeid pulle pilte sekka, muud midagi.

  • Avatar
    Vasta kindel ostja 28. august 2018 at 00:13

    Mind huvitaks näiteks see, et kuidas on su blogi arenguga? Kas hetkel on tipus või oled täheldanud, et on klikkide ja kommentaaride jms arv vähenenud? Või mis üldse on olnud need suuremad põhjused, miks lugejate arv kasvanud on? A la lapse sünniga, telesaatega vms.

    Samas erinevatest kogemustest koostööpartneritega loeks ka. Palju öeldakse ära sulle, kui ise midagi soovid? Või kuidas raha määrad, kas võrreldes teiste blogijatega (kas sa üldse tead, palju teised küsivad).

    Äkki blogiauhindade teema ka sisse tuua? Et milline see sinu nägemuse järgi ideaalis oleks?

    Mis sa arvad, kauaks su blogi jätkusuutlik on ehk kaua sa sellega elatist teenida suudad? Ning mis on need plaanid tulevikuks.

    Edu! 🙂

  • Avatar
    Vasta m 27. august 2018 at 23:23

    Sellest, mida nooremana plaanisid, et elus teha (mingi ettekujutus v plaan ikka oli) ja kuidas olukord muutus, Kardoga suhetest enne Mari sündi ja kui on oma kehakaalu (mõned aastad tagasi olid piitspeenike, kas tahtsidki näljutada v lihtsalt olid kõhn) kohta lugusid, siis neid loeks ka huviga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. august 2018 at 23:12

    Sa oled nii palju ja avalikult oma elust/mõtetest/tunnetest kirjutanud, et raske midagi sinust veel välja pinnida 🙂 Aga näiteks võiksid kirjutada suhtest oma emaga (loomulikult, kui ta nõus on). Kuidas sa läbi saad oma ämmaga? Midagi sellist mida sa elus oluliseks pead. Midagi, mida sa tahad kindlasti oma lastele õpetada või mida sa tahaksid, et nad oskaksid väärtustada. No dsiisus, kui raske on 😀 Sa oled kõigist ja kõigest kirjutanud juba ju 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 27. august 2018 at 20:52

    Aaaa…
    1. Midagi säärast võiks ka olla, et kas sa oled lubanud endale (või reaalselt ka hakanud) mingi konkreetse asjaga tegelema, milles sulle koostööd pakutakse… mitte ainult testimise nimel, vaid vaadanud et ongi hea idee ja kui motivatsiooni jätkuks, siis tegelekski iganädalaselt sellega….näiteks spordiklubide vmt-ga.

    2. Ning kas sul on mingid väga ärritavad kindlad kommenteerijad, kes kuidagi rahule ei jäta.

    3. Kas oled hakanud ise mingeid kommenteerijaid/tüli norijaid oma lõbuks või lihtsalt nende närvi ajamiseks vastu kiusama… ja niimoodi järjepidevalt.

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 20:35

    Miski äparduste (a’la Mang) eri võiks olla. Mis alguses vbl nutma ajavad, aga hiljem tobenaljakad tunduvad.

    • Avatar
      Vasta K. 29. august 2018 at 14:51

      Ajakirjanduse ülikooliõpingute ajast ka miskit põnevat ehk 🙂

  • Avatar
    Vasta Hellu 27. august 2018 at 19:29

    Mina ostan kindlasti raamatu.Selline põnev ootus juba…
    Kirjutada aga võiks eraldi laste ägedamad ütlemised nt. ühte peatükki kõik kokku.
    Eespool juba minu teised mõtted ära mainitud.
    Ega rahast ka ära ütleks muidugi sest meil ka remont
    käsil ja no ega jah pole kunagi teist liiga palju.Edu kirjutamisel!

  • Avatar
    Vasta Küsimus Mallule 27. august 2018 at 19:06

    Mis haridus sul on?

  • Avatar
    Vasta Ülle 27. august 2018 at 18:55

    Mariann ootan huviga juba sinu raamatut!

  • Avatar
    Vasta Sille 27. august 2018 at 18:18

    Siin on kõik kordi läbi käinud, niiet tahaks lihtsalt juba raamatut lugeda. ?

  • Avatar
    Vasta rrr 27. august 2018 at 17:27

    Asjadest, mida sina ei mõista. (Mitte no tuumafüüsika ja värgid aga no igapäeva elu asjad, mida sa ei mõista kas teha või millest/kellest sa lihtsalt aru ei saa).

  • Avatar
    Vasta Sirle 27. august 2018 at 16:59

    Nii nagu on eetriapsud võiks olla raamatus ka “Malluka apsud” sest sul tuleb nii palju huvitavaid ja naljakaid situatsioone ette, et sinu blogi lugemine on sageli nagu naeru teraapia!

  • Avatar
    Vasta Mir. 27. august 2018 at 16:41

    Austraaliast
    Sinu ja su ema suhtest
    Depressioonist enne Lendet
    Miks rasedana Kardost lahku läksid
    Miks otsustasid lapse saada, kui sel ajal polnud sul elus midagi veel paigas ja sa polnud emalik naine veel.

    Kehapildist selles võtmes, et kunagi olid ülipeenike, kas ja kuidas oled suutnud leppida, et nüüd oled “naise kehaga”.

    Eelmistest suhetest

    Kas oled abielu jooksul tundnud liblikaid kellegi teise vastu.

    Kuidas sulle mõjus või mis tunne oli Mari arenguprobleeme avalikkuse ees lahata ja läbi teha.


    Ära mulle raha loosi! 😀

  • Avatar
    Vasta Evely 27. august 2018 at 16:29

    Enda teismeliseeast, suhetest vanematega, oma saatest, rasedustest.. Jään ootama raamatut 😛

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 27. august 2018 at 16:15

    Pakun veel ühe teema- võiksid kirjutada endast ja oma emast- kui lähedased olete jne ?

  • Avatar
    Vasta Alice 27. august 2018 at 15:52

    Mitu korda umbes ja mis põhjusel oled mõelnud/tahtnud blogimise lõpetada ja mis ajendas jätkama? Kas on üldse nii hulle olukordi tekkinud või mis see peaks olema? sellised asjad motiveeriks teisi. Raamatu ostaks ikka ja kui peaks võitma, siis Kingitud elu fondi võiks annetada?

  • Avatar
    Vasta Kats 27. august 2018 at 15:42

    Kindlasti oleks huvitav lugemine, kuid ma ise olen väga halb raamatute lugeja. Niiet kui peaks sinu kirjutatud raamatu ette võtma, siis see oleks väga uhke värk! Kindlasti tunduvad kõik need teemad huvitavad, millest sa plaanid kirjutada. Mind huvitaks kõik alates algusest, et kuidas hakkasid blogi pidama ja kuidas kõik läks nii, et oled lõpuks kolme lapse ema. 🙂 50€ eest ostaks lapsele palju kommi ja jäätist 😉

  • Avatar
    Vasta Mariliis 27. august 2018 at 15:17

    Kui blogimisest kirjutad, äkki mainid näiteks, milliseid uksi on blogi sinu jaoks avanud ja, milliseid sulgenud. Teiseks on väga huvitav just lapsepõlve osa ja erinevused toimunud sündmuste järeldustes lapsena ja täiskasvanuna (lõikudes seda juba on ka:)).
    Edu!

  • Avatar
    Vasta K.K 27. august 2018 at 14:59

    Ma ei tea kas sa varem oled sellest rääkinud või ei, aga minule näiteks pakuks jubedalt huvi lugeda, kuidas sa üldse endajaoks blogimaailma avastasid ning mis söandas sind sellega pingutama ja jätkama. 🙂 Samas pakuvad täiega huvi ka igasugused naljakad või vähem naljakad seigad lastega. Siis jälle tahaks lugeda su loomadest. Et no..kokkuvõtteks, mu pärast võid sa sellesse raamatusse kirjutada ka 400lk lihtsalt “ok”, ma oleks ikka esimeste seas raamatu sabas ning loeks ikka läbi. 😀 vot nii paadunud Malluka fänn olengi. 😀

  • Avatar
    Vasta Inger 27. august 2018 at 14:59

    Mina ootan sinu raamatut! Nüüd tekkis väga huvi selle M. Raua osa vastu ka (olen tema viimast raamatut lugenud). Fotograafia ja sisekujunduse teemad võiksid kindlasti raamatus olla ja kuidas kasvatada endale seda mõnusat pohuisti kesta ümber. Blogijate raamatutest viimane, mida ma lugesin, oli Dulce Candy oma – kas sina oled seda lugenud?

  • Avatar
    Vasta Mia 27. august 2018 at 14:44

    Raamatu kavatsen kindlasti osta! 🙂 Nagu eelpool juba mainitud, siis tahaksin ka su lapsepõlve kohta rohkem lugeda, suhtest oma emaga, Kardo kilde (vahepeal feissi oled neid pannud, siis saab alati naerda :D), üldse sellest ajast kui Kardoga hakkasite käima ning Mariga rasedaks jäid ning siis teil see kokku-lahku teema oli, kuidas enda jaoks fotograafia avastasid jne. Pmst ma tahan KÕIGEST lugeda 😀 Kirjuta kasvõi sama paks raamat kui Troonide Mäng, ma loeks hea meelega! 😀

  • Avatar
    Vasta Katriin 27. august 2018 at 14:38

    Ma tahaks lugeda sellest, mida su lähedased ehk siis sõbrad/sugulased sinu blogist arvavad. Just selle nurga alt, et kas neile sobib, et neid siin kajastad; kas pead iga postitusega nõusolekut küsima jne. Ehk kuidas selline tuntus mõjutab teisi sinu ümber.

  • Avatar
    Vasta C 27. august 2018 at 14:34

    Soovin raha, kuulõpp käes ?.
    Aga ma loodan et su raamat hiiglasummat maksma ei hakka, aga sa ise seda vist ei määra jah?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. august 2018 at 14:58

      see jah pole minu määrata, mis ta maksma hakkab.

  • Avatar
    Vasta K. 27. august 2018 at 14:25

    Huvitav oleks lugeda, mida on lähedased ja sõbrad arvanud sinu blogipidamisest. Kuidas see on teie suhteid mõjutanud? Kas nende suhtumine on ajas muutunud? Jne.

    Kunagi tulevikus oleks äge lugeda Mari või Lende või Marta arvamust su blogikirjutamisest ja üldse nende vaadet teie pereelust 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 27. august 2018 at 13:19

    Kuna endal ka käib üks pidev jant maja renoveerimisega, siis jube huvitav oleks lugeda ka ehitusalaseid teemasi. Kõike, mis seda puudutab, sealjuures sinu enda isiklike kogemuste puhul häid soovitusi: a,la kõige odavam valik pole just kõige targem, “osavatest” töömeestest jne 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. august 2018 at 12:52

    yeee, tahaks teada kuidas ja miks sa yldse blogi pidama hakkasid. milline see teekond oli jms

  • Avatar
    Vasta Ele 27. august 2018 at 12:45

    Tahaks lugeda sellest, kuidas emotsionaalselt see kogu (avalikkus, lapsed, lugejate ootused uusi teemasid kuulda) elukorraldus mõjub. Aga arvestades, et oled Mallu, siis sul on pohhui 😀

    Kas tunned, et kogu ülalpidamine on sinu õlul ning kas kardad tuleviku ees mõnd hirmu.

    Ma mõtlen viimastel aastatel palju sinu peale, ning saan motivatsiooni võtta ka pohhuilt (kahju, et Papat pole, võtaks tema juures paar aastat tasulist koolitust) olmemuresid, mis mind eelnevalt endast välja viisid.

    Tahaks lugeda veel sellest mis toimub nö kaadri taga.

    Lõpetuseks, Mallu jätka samas vaimus!

    (Kas tunned survet olla “hea ja positiivne”, kuigi see ongi sinu loomuses mulle tundub)

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. august 2018 at 12:40

    Kavatsen kindlasti raamatut lugeda, kui see valmis saab. Eriti lahedad oleksid juhtumised Kardoga, sest ta tundub nii pull vend 😀

  • Avatar
    Vasta G 27. august 2018 at 12:16

    Kah üks tudeng arvab. Mind huvitab see, et kuidas sa reageerisid/mida tundsid, kui blogi sai juba väga populaarseks. Või käis see kõik nii aegamisi, et ei jõudnudki väga märgata olulist muutust?

  • Avatar
    Vasta Terje 27. august 2018 at 11:51

    Kuna ma sinu blogi päris algusest jälginud pole, siis mind huvitaks rohkem early years. Milline sa nooremana olid ja kuidas on sinust tänaseks kasvanud selline edukas ja asjalik naine?
    Raamatu soetan kindlasti ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 27. august 2018 at 11:34

    Mina tahaksin teada, millised on sinu meelest blogijate vahel suurimad intriigid olnud? Kuidas blogijad omavahel suhtlevad, kuidas lahendavad tulisid? Raamat tuleb kindlasti huvitav 🙂

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 11:31

    Kõige ohtlikumad hetked elus.

  • Avatar
    Vasta Mati 27. august 2018 at 11:28

    Kuidas saab raamatut kirjutada, kui kirjutajal on tihtipeale kirjavead ja komadest ei tea ka vahel miskit!?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. august 2018 at 12:32

      Keeletoimetajast oled kuulnud :)?

      • Avatar
        Vasta Hilda 27. august 2018 at 14:28

        Ma võin toimetada! ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. august 2018 at 14:59

          See on kirjastuse enda poolt olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Nelli 27. august 2018 at 11:23

    Mina sooviks ka raamatust leida palju seiku ja huvitavaid juhtumisi just lapsepõlvest.
    Kui juba mangi-saaga kaantevahele läheb, siis tean, et sind väga puudutas ka pääsukeste kinnimüürimine, vb puudutada ka seda teemat? Ja sellest tulenevalt oleks ka huvitav lugeda, et milliste heategude üle oled sa kõige uhkem? Ja kuidas sind sinu headusega on ära kasutatud?
    Ja kui vinge oleks raamatust lugeda veel mari kilde erinevate asjade kohta 😀
    Saab sellest vast vinge raamat!

  • Avatar
    Vasta Anna 27. august 2018 at 10:55

    Kunagi kui mul mega igav töö oli, siis võtsin su blogi täitsa esimesest postitusest lahti ja hakkasin lugema ja terve blogi lugesin läbi 😀 Ma arvan, et sellest hoolimata loeks ma su raamatut, sest mul pole ilmselt midagi meeles 😀 Aga mind huvitaks see kuidas te Kardoga käima hakkasite ja kuidas te nii ägeda pere suutsite tekitada.

  • Avatar
    Vasta jane 27. august 2018 at 10:47

    Saatega seoses v6iks ka miski peatykk olla 🙂

  • Avatar
    Vasta kes 27. august 2018 at 10:17

    just lapsepõlv ja pubekaiga oleks huvitav

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. august 2018 at 09:36

    Loen su blogi juba 4-6 aastat. Mind huvitab ka üks teema väga. Olen ammu tahtnud seda uurida, kuid ei ole olnud ühtegi sobivat postitust kuhu alla kirjutada. Nimelt enne Mari sündi oli sinu elus palju loomi (kasse) ja loomaarmastust. Kas see on kuidagi seoses lastega vähenenud/asendunud? Ma saan aru, et aeg-ajalt sa selle teemalise heategevusega tegeled, kuid kõiki hädalisi ilmselt koju enam ei too. Raamatus võiks olla näiteks peatükk “Loomad minu elus enne ja peale lapsi” vms.

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. august 2018 at 09:21

    Ma pole nii tihe lugeja olnud, viimasel ajal aga rohkem jälginud. Ma ei tea kas see teema on läbi käinud, aga kui sa kunagi peaksid midagi õppima minema kutsekooli, ülikooli siis mis erialad sind huvitavad? Ja teine teema, et kas on mõned teemad (mida blogis kajastad) mille peale su ema näiteks pead vangutab 😀 (ala neid nalju ja teemasi võiks ka kirja panna).

  • Avatar
    Vasta Silvia 27. august 2018 at 08:35

    Kuidas kujutad ennast ette tulevikus. Ala 50aasta pärast. Ikka blogid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. august 2018 at 08:42

      Ma kardan et ma 50a pärast olen surnud 😀

  • Avatar
    Vasta Hildam 27. august 2018 at 07:47

    Loodan, et siin saab ka osaleda loosis (hästääg vaene tudeng).
    Igatahes, olen täheldanud, et sul on kodus päris palju loomi (kass, koer, rotid). Võiksidki nendest pikemalt kirjutada, kust keegi on tulnud, mis põhjusel üks ja teine võetud sai. Samuti oleks lahe teada, kui palju loomi oleksid üldse nõus endaga ühe katuse alla võtma? Kas laste kõrvalt jääb piisavalt aega ja viitsimist ka loomadega tegelemiseks (toitmine, nende nõude ja tarvikute pesemine…). Küsin seda kõike, kuna ise olen oma 20 aasta jooksul vaid 7 päeva sõbranna kassi enda juures hoidnud ja ka see oli kohati raske, ei tea miks. Aga äkki sa suudad mu ümberveenda ja ma siiski tahan kunagi endale oma päris kiiiišut!
    Üks küsimus veel, mis sa teeksid, kui ühel päeval tuleks üks lastest jutuga, et tahab hobust, mis sa teeksid? Kas sa täidaksid ta soovi ja ostaksidki hobuse, kuhu ta paneks? Või soovitaks tal hoopis esialgu minna mõnda talli proovima ja vaatama, kas ja kuidas talle üldse hobused/ratsutamine istub? Või saadaksid ta oma jutuga kuu peale? (Viimast varianti ma ei usu kohe üldse sinust:DD, liiga heatahtlik laste suhtes).

  • Avatar
    Vasta Anni 27. august 2018 at 07:21

    Olen alati mõelnud, kui sinu blogi lugenud või pildistamas käinud, et milline sa olid lapsena? Sinus õhkab alati sellist lihtsust ja rõõmu ja olen aru saanud, et sul polnud just niiöelda tavaline lapsepõlv. Millised olid su suhted ema ja isaga? Miks sa kasvasid ülesse vanaema ja vanaisaga? Kui vana sa olid kui kolisid vanavanemate juurde? Kuidas sa ennast tundsid ja kus sa Pärnus õppisid jne? Ma pole seda kuskil blogis ka näinud, kus sa sellest räägiks. Olen põnevil raamatu suhtes ja see tuleb kindlasti üks huvitav ja vinge raamat. Jää ise endaks ja ootan põnevusega 🙂

  • Avatar
    Vasta Hmmmm 27. august 2018 at 07:05

    Tahaksin lugeda sinu suhetest emaga ja pärisisaga (sorri, ma ei tea kas sa üldse tead teda?) Tahaks lugeda kuidas kohanesid oma kasuisaga.. (mul endal on maailma parim kasuisa), millised tunded sind valdasid kui said teada et ootad mari, kuidas on suhted kardo perega, tahaks lugeda milline on olnud sinu teekond mari rehab.’ga (kas see on olnud raske teekond jne), sinu sõprussuhetest ( parimatest sõpradest ja mida oled 6ppinud nt eveliisi teemast jne, sinu reisidest ja sinu tulevikuplaanidest (mida veel elus saavutada tahaksid, kuhu reisida, mida veel õppida jnejne)

  • Avatar
    Vasta siret 27. august 2018 at 06:41

    Palun kirjuta oma kooliajast, haridusest, mida sa kooliajast 6ppisid, keeleoskustest.
    Kaalust, kuidas synnitamine on su keha muutnud?
    V6i kuidas saada edukaks blogijaks? 🙂

  • Avatar
    Vasta Evalyna 27. august 2018 at 06:06

    1. Ühe peatüki võiks kirjutada Kardo ja sellest kuidas on Mallukaga koos elada. Mis teda häirib ja mis meeldib jne. Sina ju kirjutad et Kardo teeb seda või toda. Näiteks et sulle ei meeldi kui Kardo kodus ei ööbi jne oled sa oma blogis lahanud.

    2. Pane kindlasti kirja ka oma laste pärleid

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. august 2018 at 03:25

    Kas sinu eelmist raamatut saab ka osta veel?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. august 2018 at 03:07

    Ma tahan olla esimeste seas kes raamatu ostab, kardan et jään ilma. Olen 100% kindel ostja!!!
    Ma soovin kõike kuulda sinu Austraalia reisist teismelisena. (Mis tööd tegid, kaua olid, mis kuttidega käisid jne) ?
    Ma olen paar korda siin blogis ka küsinud seda, aga sa ei raatsi eriti vastust anda. Nüüd loodan lugeda selle kohta raamatust.
    Soovin veel lugeda laste teema kohta ja kas teie perre lisandub veel lapsi kunagi.

  • Avatar
    Vasta Greete 27. august 2018 at 01:02

    Ma soetaks küll selle raamatu, kui müüki tuleb. Juba need mõtted ja teemad, mis praegu plaanid kirja panna, tundubad täitsa piisavalt ühe raamatu jaoks. Kui küsimustele vastata ja veel midagi lisa kirjutada, siis läheb liiga pikaks järsku?

    Aga mida ma ka tean, tahaks lugeda seda juba lihtsalt ?

  • Avatar
    Vasta M 26. august 2018 at 23:39

    Mis muusika sulle meeldib ja kas see on aja jooksul palju muutunud?

  • Avatar
    Vasta C 26. august 2018 at 23:32

    Ma tahaksin teada sinu põhikoolist kui ka gümnaasiumist, hinnetest, esimese lapse ootusärevusest (ja ka teise ja kolmanda), fotograafiaga alustamisest, Kardo ja sinu suhte algusest. Huvitav oleks ka kui oleks Kardo nägemus sinust kuskil kirjas, muidugi ka näiteks see, et kuidas leidsid selle ala (fotograafia ja blogimine), mis sind tõsiselt kõnetab.
    Raamatu ostaksin kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Kessu 26. august 2018 at 23:19

    Mina loeks huviga seda, et kuidas sa end tunned kui tead, et suur osa eestlasi sind tegelikult avalikus mottes tunnevad ja kuidas see kuulsus sind igap2evaselt m6jutab, kas tunned et on olukordi kus saadki teha asju lihtsalt oma blogi p2rast? Kas on asju mida blogi p2rast oled tegemata j2tnud? Mis sa arvad kes sa oleksid ja mida teeksid kui blogi nii edukas ei oleks? Ehk siis elu enne ja peale blogi peatykk!

  • Avatar
    Vasta M. 26. august 2018 at 23:14

    Ma arvan, et väga huvitav topic oleks su suhted emaga, see võiks kohe eraldi peatükk olla. Ehtsalt ja ausalt, nagu sul kombeks ?

  • Avatar
    Vasta Greete 26. august 2018 at 23:07

    Ma tahaks teada, et kas oli mingi konkreetne artikkel sinust või sa tegid mingi postituse või kas sa üldse tundsid seda hetke, et nyyd olen ma kuulus Mallukas. Et mingist konkreetsest tegevusest hakkas meedia sinu tegemiste kohta rohkem huvi tundma või oli see kuidagi selline sujuv kuulsaks saamine 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 23:16

      Ma siiani ei arva, et ma kuulus olen ??

  • Avatar
    Vasta Kaidi 26. august 2018 at 22:47

    Mind huvitaks sinu Austraalia elu, noh et üldse miks ja kuidas, kellega sa sinna läksid ja kaua seal olid. Olles ise 20 on see mõte kuhugi natukeseks ära minna mul kogu aeg kuklas sügelemas. Samuti huvitab hariduskäik ja millised töökohad sul olnud on, kuidas kuhugi tööle saamine välja nägi näiteks, kui on sealt midagi ägedat välja tuua 🙂
    Mõtlesin ikka, et sinu raamatu ostaks küll, nüüd neid mõnda lõiku lugedes ostaks kohe kindlasti.

    • Avatar
      Vasta mm 27. august 2018 at 07:17

      ma olen ka juba ammuilma tahtnud teada su Austraalia seiklustest, et kuidas tuli mõte minn, kellega, kus kandis olid ja mida seal tegid.
      Sina, Kaidi, mine kindlasti! Sellest võib saada üks unustamatu aasta või kaks, mis seal oled. Kui Malluka raamatut oodata ei kannata, siis internetis on Aussi kohta hästi palju infot

  • Avatar
    Vasta TaKa 26. august 2018 at 22:46

    Raamatu ostan raudselt aga säti seda raamatute müüki nii, et eestlased, kes elavad välimaal saaks ka seda osta ja lasta koju saata 🙂

    Ma ilmselt paar korda miskit kommenteerinud kuskil aga lugemas käin üle päeviti ikka, kui mitte igapäev ei vaata su lehele, telefonis lemmikute all lausa 😀

    Aga raamatust tahaks lugeda, kes sa olid enne nö kuulsat Mallukat.
    Enne kui ajakirjandus su vastu huvi tundma hakkas. Võiks olla ka teemaks, mida arvavad sinu kohta su perekond, sõbrad.
    Alaaa annadki neile A 4 lehe kätte ja peavad kirjutama Sinu kohta kõige naljakamaid mälestusi. Ja kas sa nende arust oled, kas see sama Mariann, kes alati olnud.

    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Pille esnar 26. august 2018 at 22:43

    Kindlasti soetaksin raamatu. Lugema hakkasin blogi palju hiljem kui su esimene raamat tuli. Esimese sinu raamatu hankisin päeva pealt, tuli kohe tahtmine ja ma teadsin et ma pean selle saama, vaatasin apollo lehelt kus seda veel alles on ja kõige lähim oli mustamäe keskus (ise raplast pärit) . Samal päeval veel sõitsin linna raamatu järgi.

  • Avatar
    Vasta Anneli 26. august 2018 at 22:40

    Minu jaoks on väga tähtis lapsepõlv. Mul on enda omast nii palju meeles: kohad, lõhnad, näod, emotsioonid. Mul on sadu lugusid, nii rõõmsaid kui kurbi. Ja ma arvan, et minu lahkunud vanaema, vanaisa ja teised sugulased elavad läbi nende lugude mingil määral edasi, neid ei unustata.

    Mina tahaksin, et sa õngitseksid enda ajukäärudest välja kõik lapsepõlvelood. See, mis sinuga praegu toimub, saad ka penskarina elulooraamatusse kirja panna, aga lapsepõlvelood kipuvad muidu ununema, kui nende peale ei mõtle ja neid ei talleta.

    Kokkuvõtteks: tahaksin teada, et kuidas sai Mariannist Mallukas? Lapsepõlvel on meie kujunemisele nii suur mõju. Miks sa oled pohhuist? Mis tegi sinust nii lebo ja lahke vanema, kas sa üritad olla enda vanemate vastand? Miks sa ei oska raha hoida, kas lapsepõlves oli peres palju säästmist? Miks? Miks? Miks? Hakka ajus õngitsema!

  • Avatar
    Vasta leedukas 26. august 2018 at 22:35

    Lapsepõlvest, lapsepõlvest, kuidas siis oli ja kuidas sina seda näed. Sinu raamatu ostan kindlasti, aga enne ootan veidi, et ehk hinnatakse alla või tuleb järelturule. Ära võta isiklikult, ma lihtsalt olen kooner. 50 eurtsi, ma ei taha, pane see minu poolt endale kogumikarpi (aga ausalt, vaata et sohki ei tee)

  • Avatar
    Vasta K 26. august 2018 at 22:35

    Usun ka, et ostan raamatu, pole anmu juba midagi muud peale Karuaabitsa lugenud 😀 ???
    Kuna su raamat tuleb alates synnist, siis ei oskagi vist midagi juurde kysida 🙂 ootan kindlasti ka kooliaja seiklusi nt 🙂 ja hirmud kolmanda lapse ees, kas on? Kaua blogida veel kavatsed ja kas kardad, et su lapsed on tulevikus kurjad, et neist niii palju infi neti avarustes on? V kavatsed neisse ka kuhjaga pohhuismi systida 😀 Milline vanaema sa tulevikus kavatsed olla? ??? mis on sinu unistuste koht, kuhu reisida? Mis sa muudaks oma lapsepôlves, kui sa saaks aja tagasi kerida?
    Kas 3 last on piir v plaanid kunagi ikka veel?
    Sa oled lihtsalt uskumatu, enne 30ndat eluaastat on sul tehtud kôik vôimalik, mis teised ei saa tehtud kogu elu jooksul. Väga vinge mutt oled ikka 🙂 pea vastu ja jätka samas vaimus! Palju energiat!
    Kus sul see energia tuleb? Kui suur on su tugivõrgustik, kas usud, et kui oleksite Kardoga kahekesi, jaksaksite te sama palju?
    Head ööd! ?⭐️??✨

  • Avatar
    Vasta Mina 26. august 2018 at 22:33

    Ütleme ausalt, et seks müüb.
    Pohui, kirjuta veits seksist ka.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 22:34

      Pole midagi vist kirjutada sellest konkreetselt… või mis küsimus on, et kuidas käib :D?

      • Avatar
        Vasta K 26. august 2018 at 22:36

        Oli ju just teema, et Hiinas v Jaapanis noored proovisid 4a last saada vale augu kaudu ??? et pole see nii enesest mõistetav midagi.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. august 2018 at 22:39

          hahhaha,appi 😀

          • Avatar
            K 27. august 2018 at 03:10

            Soovin lugeda lelo sonarist. Palun kirjuta sellest ka. Ma ostsin omale ka sinu järgi aga ma ei oska kasutada

  • Avatar
    Vasta Gg 26. august 2018 at 22:17

    Kirjad lastele ja Kardole võiks olla lisaks kõigele eelnevale.

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. august 2018 at 22:17

    Mina tahaks su kooliteest lugeda. Kuidas hinded olid, mida oppind oled. Korgkool, jne. Pole blogist eriti selle kohta lugemist leidnud.
    Also, miskiparast ei lase mul siia tapitahti sisestada 😀

  • Avatar
    Vasta N 26. august 2018 at 22:16

    Tore oleks lugeda ka suhetest teiste blogijatega. Kuidas see ajaga muutunud, kas mingil tasandil on konkurents ka või pigem kõik omavahel nö big happy family. Samuti asjadest, mille tegemise lõpetasid pigem ootamatult. Nt Triinu-Liisiga abivajajate abistamine, MeluTv ja su beebikarbid, mis kõik pälvisid suure tähelepanu, aga miks nende tegevus peatus. 🙂 raha ma ei taha, pigem mõtted, mida lugeda tahaks 🙂 aga pühendusega raamatut tahaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana Reinumäe 26. august 2018 at 22:13

    Kindlasti ostan su raamatu, sest sa oled huvitavaim inimene, keda tean. Läbi blogi ja laivide on su perekond lähedaseks saanud-te oleks oma inimesed. Alati rõõmustan kui sul hästi läheb, kurvastan, kui mitte nii hästi..
    Raamatus võiks olla su elulugu, nt miks otsustasis Tallinnasse elama jääda? Miks mitte kodulinna?
    Kelleks tahtsid väikese tüdrukuna saada?
    Mis sind igapäevaelus motiveerib kirjutama? Kas midagi enda jaoks või tahaksid midagi maailmas muuta?
    Reisimisest väikeste lastega kuulaksin huviga 🙂
    Ja kui on, siis tulevikuplaanidest võiksid seal ka kirjutada 🙂

  • Avatar
    Vasta RJ 26. august 2018 at 22:10

    Ma raudselt tahan Sinu tulevast raamatut lugeda. Üldsegi, mulle meeldib Su stiil! Meeldib nii blogi kui ka “Malluka suvi”. Ma ei häbene kellelegi tunnistada, et fännan Su tegemisi, missiis, et osad arvavad et sellel kõigel on võsareporterlik maik. Mulle sobib selline kerge meelelahutus, sest elu on niigi kiire ja keeruline, jube mõnus on lugeda, et keegi nii lebolt võtab. Kas Sa mu mentoriks ei tahaks hakkata (ma ise mingi mega pablaja ja ülemõtleja) :D?!

  • Avatar
    Vasta Kätu 26. august 2018 at 22:09

    Kas kummitus kolis välja?

  • Avatar
    Vasta Olandra 26. august 2018 at 22:03

    Ostan kindlasti raamatu sest olen su blogi mitumitu aastat jälginud ja oled kahtlemata üks kõige ägedaim naine kes tunneb elust vaid rõõmu, üksköik kui hull vôib olukord olla aga Sul ikka naeratus näol?ülilahe oled!

  • Avatar
    Vasta Maarion 26. august 2018 at 22:01

    Kui juba elust teed pane l6ppu ka s6prade ja Kardo arvamuse millisena nemad sind n2evad (sinu plussid ja miinuses, tugevad ja n6rgad olukorrad ja nendes k2itumine)

  • Avatar
    Vasta Kats 26. august 2018 at 21:57

    Kui see valus teema ei ole siis võiksid kirjutada lapse ära kukkumisest, et kuidas sel ajal tunded olid vs kuidas nüüd sellesse suhtud.
    Raamatu ostan kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Merli 26. august 2018 at 21:54

    Ma arvan, et ostan küll, sest ma naudin Su blogi lugemist ja see stiil sobib mulle. Ma tahaks raamatust lugeda, et kõik pahad/kurvad asjad, mis Sul juhtunud on, enam Sind ei kurvasta. St et ma ei taha teada saada, et salaja mingi masekas on :D, vaid et Sul on hästi. Oeh, mis ma tahangi öelda.. Sa oled tore ja hea inimene ja tahan, et Sul endal oleks ka tore ja hea elu :D. Nii imelik on seda kirjutada, sest Sa oled võõras, aga noh, ma hindan sinusuguseid, kes on siirad ja heasüdamlikud. 🙂
    Kui teemad, mida loeks, välja tuua, siis minevik (lapsepõlv kuni esimene rasedus, siis hakkasin blogi lugema :D). Võib-olla puudutad ka neid teemasid, mis kunagi parooliga kirjutasid.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. august 2018 at 21:54

    Ma ei tea,kas ostaks raamatu. Selliseid ekulisi raamatuid on mu kogus vähe.. vist ainult 2? Nii et jah,ei tea veel. Samas Mangi saaga huvitaks küll. Ongi kuidagi lõputa jäänud.

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. august 2018 at 21:53

    Mina juba ammu ootan Sinu arvamust rassismist ja homofoobiast. Tundud nii tsill ja tahaks loota, et ei tolereeri seda, mistõttu võiksid kasutada oma platvormi et vb mõnele teisele ka aru pähe panna?

    Vb pole päris raamatuteema, kui just mõnd põnevat seika elust pole aga blogipostitus sellel teemal võiks küll tulla.

    http://m.epl.delfi.ee/arvamus/article.php?id=83255359

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 21:55

      ma olen minu meelest päris palju sellest kirjutanud, aga ei obv ei tolereeri kumbagi ja kustutan ka FBis kohe inimesed, kes mingit foobilist juttu ajavad, ei viitsi isegi vaielda 😀

  • Avatar
    Vasta Anette 26. august 2018 at 21:49

    Raamatu ostan kindlasti. Mul hakkabki enda oma läbi saama ja veel pole uut osa ka ilmunud eks siis ongi kaks raamatut mida oodata ?
    Lugeda tahaks kindlasti sellest et kust sai kõik alguse, esimene idee et nüüd hakkan blogima (pole vist piisavalt pikalt lugeja olnud).
    Siis sooviks veel lugeda kõiki neid naljalaid ja siiraid momente, mis elus on olnud. See on see mis paneb kaasa muigama oma ette raamatut lugedes ?
    Milline oli su esimene koostöö pakkumime nt, või mida sa sel hetkel tundsid kui keegi soovis end su blogis reklaamida. Ja kas sa oled rahul sellega kuhu su blogi hetkel arenenud on? ?

  • Avatar
    Vasta J. M. 26. august 2018 at 21:48

    Võiksid mõned oma lemmikretseptid koos piltidega sisse panna. Aga muidu oleks huvitav lugeda, kuidas su lähedased “blogiavalikkusega” toime tulevad ja mis nad su blogindusest arvavad ( Kardo ema ja sinu ema ja My nt)

  • Avatar
    Vasta Jkk 26. august 2018 at 21:38

    Kirjuta suhtest oma emaga.Kas sul oli karm ema või nö easygoing? Kuidas te läbi saite ja praegu saate? Tunned , et jäi lapsepõlves puudu miskit? Kas Pärnus elasid koos oma emaga?

  • Avatar
    Vasta H 26. august 2018 at 21:37

    Kui e-raamatuna ka vælja tuleb, siis kindlasti.

  • Avatar
    Vasta Helika 26. august 2018 at 21:34

    Kuigi ma üritan omale pähe taguda, et ma ei peaks teiste(loe: sinu) eluga nii hasartselt kursis püsima, siis see raamat minust kindlasti letile ei jää. Ma ei tea, mida sa teed, et see kõik nii kaasahaarav on!?!? -.-
    Postituses ja kommentaarides välja toodud teemad on head, neid jäängi ootama!

  • Avatar
    Vasta Grete 26. august 2018 at 21:33

    Mina ootaksin Sinu Austraalia seiklusi, seda kas abielu muutis kuidagi teie suhet ja pere ning mida arvas Kardo pere/tuttavad, et tema naine on avalik blogija 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 26. august 2018 at 21:29

    Oskad ikka asja põnevaks teha.. need lõigud raamatust on huvitavad, tahaks juba täiega edasi lugeda. Ostan kindlasti raamatu, su esimene ka olemas.
    Kirjuta, kas sul on mõne blogi postituse pärast piinlik ka kunagi olnud? Kui üks su lastest peaks kunagi youtuberiks või blogijaks saama, kas tahaksid või pigem mitte? Kas on mingeid eriti hulle fänne ka olnud?

  • Avatar
    Vasta Helin 26. august 2018 at 21:28

    Mina ka ostaks su raamatu kindlasti! 🙂
    Mulle väga meeldib,et oled otsekohene ja ütled ausalt kõik välja.
    Hea on blogi lugeda ja siit inspiratsiooni ammutada.
    On huvitav näha asju ka läbi teise inimese vaate.
    See ongi see ilustamata elu!
    Väga tubli perekond! 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 26. august 2018 at 21:21

    Kirjuta millest iganes, raamatu pean saama igaljuhul ? Su eelmine raamat oli juba väga mõnus lugemine.

    Aga äkki kirjutaksid lastest, mida nendega kodus põnevat teha mingis vanuse etapis. Et neid arendada jne ?

  • Avatar
    Vasta Mariana 26. august 2018 at 21:20

    Kindlalt ostan raamatu ? Iga õhtu kui päev selja taga, naudin ja loen su blogi, mida pikem seda parem. Ja kui võidan, siis saangi hiljem raamatu osta ?

  • Avatar
    Vasta laura 26. august 2018 at 21:20

    Kindel, on see, et raamatu ma ostan. Ja yks asi millest voiks juttu olla on lapsendamine. Kas olete selle motte yldse maha matnud voi siiski ? ( sellisel juhul tahaksin ise see laps olla)
    Kas sa vahel kiidad ka ennast, selle eest kui palju sa head oled teinud? Naiteks voi mina, tanu sulle olen hoopis teine inimene. Meie pere elab vga teile kaasa jne. Igaljuhul ootan huviga ja kannatamatult sinu raamatut!

  • Avatar
    Vasta Kärt 26. august 2018 at 21:17

    Tundub, et sa oled enamvähem kõigest kirjutanud, kuid huvitaks vist rohkem lugeda sinu isast ning miline roll on/olnud temal sinu elus ja isiksuse kujunemisel. Samuti kuna sa oled tihti kiitnud oma suhet Kardoga, oleks huvitav lugeda, millised suhtearengud on sul olnud enne teda – mida neist õppinud, mida edaspidi osanud vältida, kas mingi ämbri otsa astud ikka jne.

    Kerget pliiatsit!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 21:27

      Mu isa on surnud, aga kasuisast kavatsen kirjutada küll!

      • Avatar
        Vasta MP 26. august 2018 at 21:45

        Ehk on liiga isiklik, aga võiksid rääkida, milline su isa oli ja kuidas temaga läbisaamine oli ja mälestusi temast jne… Kui noor olid, kui ta lahkus jäädavalt ja kas surnuaias käid haual jne.? Ja huvitav oleks tegelikult lugeda sinu mõtteid surma teemadel. Ehk on liiga deep, aga huvitav oleks teada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Yutulind 26. august 2018 at 21:15

    Kas usud, et sinu lastest võiks tulla näiteks jurist või arst?
    Kas sa usud, et kui Kardol tuleb keskeakriis, siis ta ütleb, et pekki kogu nooruse pesin kodus mähkmeid ja panin pesu kuivama. Nagu liiga sinu sulase rollis olnud. Naine on ninapidi arvutis nonstop. Ehk siis varjupooli.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. august 2018 at 21:13

    Kindlasti ostan su raamatu.
    Ükskõik millest kirjutad, alati on põnev lugeda.
    Kindlasti oleks huvita lugeda su elust lapsepõlves ja teekonnast siiani kuhu oled jõudnud.

  • Avatar
    Vasta S 26. august 2018 at 21:12

    Üks hea kirjutamisoskuse alustalasid on sünonüümid ja nende kasutamine, selle asemel et pidevalt samu sõnu korrata. Ja poolsibulana kipub see p-sõna ülekasutamine veidi häirima, ja ma poleks tõenäoliselt ainus ?

    Aga sul on tõenäoliselt niikuinii pohui ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 21:15

      Peale selle, et mul pohui on, siis on mul ka keeletoimetaja 😀

      • Avatar
        Vasta S 26. august 2018 at 21:17

        Eks ma aimasin et võiks nagu olla jah, loodan siis et ta on hea ?

      • Avatar
        Vasta S 26. august 2018 at 21:19

        Eks ma aimasin et võiks nagu olla jah, loodan siis et ta on hea ? aga raamatu ostan raudselt, loen juba ajast mil Mari ootasid ja mäletan kui sa vist mingi 1k lugeja täitumise puhul suure loosi tegid ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. august 2018 at 21:29

          ma muuseas mõtlesin sellele ka, et pohui on vene keeles ju roppus, et mis oleks eestikeelne vaste… et mul on savi? ükskõik? Aga no POHUISM on ikka sõna ju 😀 aga ma luban, et ma roppustega pean piiri!

          • Avatar
            K 26. august 2018 at 22:30

            Pohui – vene tähendus :”mööda munni”.

          • Mallukas
            Mallukas 26. august 2018 at 22:34

            jah, ma tean

  • Avatar
    Vasta Jane 26. august 2018 at 21:10

    Tahaksin ka rohkem teada sinu lapsepõlvest ning ka nüüd mis teeb sind kurvaks. Kui tihri sa oled kurb jne.

  • Avatar
    Vasta Gerly 26. august 2018 at 21:09

    Esiteks edu raamatu kirjutamisel!
    Huvitav oleks lugeda sinu emotsioonidest seoses blogi kirjutamisega l@bi su elu erinevate etappide (yksik, Kardoga kooselu, laste synd jne). Kas mingitel hetkedel oled tundnud, et ei soovi oma pere elu nii palju lahata? Kas oled tundnud, et keegi on sind blogimise t6ttu yritanud alatult @ra kasutada (mingi abi palumine vms)? Kas on mingeid kummalisi s6pru yritanud kylje alla ujuda?

  • Avatar
    Vasta Yutulind 26. august 2018 at 21:07

    Teada tahaks narkootikumidest. Sõltuvustest. Siis selline teema nagu enda kõrvalt vaatamine, on ju mingi pime ala, mida inimene enda puhul ei näe. Hellusest ja tähelepanust. Ennustused selle kohta milline on maailm 25a pärast. Milline 10 a pärast kui on juba noorem mallukas kuskil kes on uus täht.

  • Avatar
    Vasta Anny 26. august 2018 at 21:02

    Ma just mõtlesin, et jõuluvanale vist paras soov esitada, et tahaks jõulukingiks su raamatut. Mulle meeldib lugeda, lneed laivid pole minu teema. Samas saadet vaatan. Suure surmaga olen ka paari laivi vaadanud, aga mingeid videoposte kindel ei!
    Olen lugeja, paks raamat – yes, please!

    Issand ma kunagi andsin ideid millest kirjuta, aga ma nüüd ei mäleta. Ilmselt olid seoses blogiga, et mingid lemmikpost mida ise loed uuesti heldimusega v mille pärast häbi tunned/mida kahetsed ( jh, ma tean et tglt on pohhui, aga no ehk midagi on?).
    Rõõm kuulda, et Mangi saaga jätkub raamatus. Ega sa oma sünnikaarti ei ole saanud vahepeal? V raha tagasi?
    50€ võtaks endale.

  • Avatar
    Vasta K 26. august 2018 at 21:00

    Mina tahaksin lugeda sinu 6rnemast poolest. Mul on v2ga raske uskuda, et sa tegelikult ka selline “taff mutt” oled nagu endast kirjutad. Kindlasti on olnud madalseise ja l2bi nutetud padjap88re. Samuti, kuidas sa oma lapsi kasvatad, ehk milliseid tarkuseterasid sa neile m6tled eluteele kaasa anda. Kuidas sa n2ed ennast 20-30 aasta p2rast ja kuidas sa n2ed n2iteks Mari, Lendet ja Martat, kui nad sulle 30 aasta p2rast k8lla tulevad. Kas teed praegu k6ik selleks, et nendest kasvaksid moraalitundega ja 8iglased inimesed v6i on sul p*****. 🙂 Ehk oleks tore lugeda, kui 8ks pt. r22giks sinu vaatest tulevikku. Kindlasti oleks see vahva meenutus ka hiljem, et kas l2ksid asjad nii nagu sa olid unistanud, plaaninud, m6elnud.

  • Avatar
    Vasta T. 26. august 2018 at 21:00

    Kirjuta pikemalt oma teismelise elust ja suhetest väikevennaga. Mul kodus kasvamas üks teismeline tütar ja tema 1,5 aastane poolõde. Äkki saan teismelise neiu elust/mõtetest rohkem sotti, kui sa kirjeldaksid, kuidas sina kõige sellega (emotsioonid, noorem vend, isepäisus…) toime tulid 🙂

  • Avatar
    Vasta Disny 26. august 2018 at 20:56

    Mina ostaks!! Ja kui ostma ei jõua siis laenaks kellegilt kindlasti! Isiklikule raamatule tahaks isiklikku autogrammi ka saada!
    Minu meelest, võid kirjutada kõigest, niikaua kuni endal isiklikupiinlikuse piir tuleb. Alustades ämmast, fotograafiast, oma kodu loomisest(korterid/maja jne) kuni seksi, pidude,nooruseni välja. 😀 😀 😀 😀
    Ps: lot of isiklik ??

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 26. august 2018 at 20:55

    Raamatus peab olema pinget ja nats selline – läbiv lugu. Et jah, muidugi on see Sinu Elust, aga näha oma elu mitu ammu eemalt, nii et see oleks üks lugu, mitte üks elu, nõuab natuke … osavust. Vbla just see poh(h)ui ja samas vägahoolimise vastandumine su elus? See “Mari on vbla vaimse puudega” ei olnud sulle just väga poh(h)ui ju. Ja nii mõningi teine teema, mille üle oled isegi kõrvalt nutnud, mis sinusse ju otse ei puutugi. Kuidas ikka vahepeal on suva ja vahepeal ÜLDSE ei ole ja mis nagu ikka on – ja mis ikkagi pole. Mis need tunnused tunduvad olema? Kuidas su sisemine mina vahet teeb ja vahel ei teegi, täiest lambikad asjad haavavad?

  • Avatar
    Vasta kadri 26. august 2018 at 20:50

    Mina loen su blogi vga ammu,ning ootaksin raamtust,midagi isiklikku,ning selliseid teemasid,mida sa niisama vga pikalt blogis ei kirjuta.

  • Avatar
    Vasta Ma 26. august 2018 at 20:48

    Mina tahan kindlasti seda raamatut lugeda. Tahan sind nn tundma õppida. Ja kui sa alustad oma lugusid algusest – lapsepõlvest – siis on see ainult tervitatav. Tahan täiega teada, mis elu sa elasid ja mis sind kasvatas selleks inimeseks, kes sa täna oled. Ma pean ütlema, et ma kadestan seda oskust olla nii pohuist, sest pohuistil on kindlasti kergem elada. Ma tahaks ka lastega selline tsill olla, nagu sina oled. Minu lastel on ilmselt liiga palju piire, aga ma ei oska neid ka kuidagi vähemaks võtta.
    Ma ei oskagi mingit konkreetset teemat välja mõelda, millest sa kindlasti kirjutama peaksid, sest ma arvan, et sa kirjutad niikuinii kõigest sellest, mis sulle tähtis tundub. Kirjuta kindlasti ka sellest Austraalias elamisest ja kuidas sa seal virelesid ja õnnetu olid. See on minu arvates üks väga tähtis etapp sinu elus! 🙂

  • Avatar
    Vasta E 26. august 2018 at 20:48

    aa ja veel huvitaks need koige margisemad jutud ja seigad elust 😀

  • Avatar
    Vasta Johanna 26. august 2018 at 20:47

    Sa oled vist kõigest juba kirjutanud ja kõike jõudnud jagada, aga vääga napisõnaliselt sellest, mis mind ennast väga huvitab. Psühhedeelikumid. Mis on sinu kogemused nendega, kas oled kogenud midagi õpetlikku, kas oled isiksusena edasi arenenud ja kasvanud läbi nende, või on su kogemused jäänud pelgalt lõbu taha? Millistega neist on sul kokkupuuteid? Millised on su mõtted ja tunded üleüldse psühhedeelikumide osas? Kui sa muidugi oled nendesse süübinud, siis on kindlasti rohkem rääkida. (Pean siin mainima, et ma ei pea silmas narkootikume üleüldiselt, vaid ainult ikkagi psühhedeelseid aineid) Jne jne, praegu tulid vaid mõned mõtted neist, aga võiksid kirjutada kõike, mis sul meenub seoses selle teemaga.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 21:05

      ma ei tea, kas ma seda raamatusse oskaks panna kirja, aga ma seeni olen kaks korda elus teinud, väga tore oli :D! Seened on psühhedeelikumid eks? Kui Kardo mulle esimest korda elus külla tuli, siis ma olin esimest korda elus just seeni teinud (sõber oli ostnud ja pakkus), seega ma ei teadnud, kaua see kestab ja kuna Kardo pidi alles õhtul tulema, siis ma mõtlesin, et küll üle läheb. Nooo ütleme nii, et selleks ajaks kui ta mu ukse taha jõudis, olin ma korteri pooled peeglid kinni katnud, sest mulle tundus, et ma olen Michael Jacksoni näoga ja ma sundisin oma sõpru vanduma, et nad ei ütleks, et ma seeni teinud olen, mõtlesin, et äkki Kardo arvab, et ma imelik. Aga kui ta sisse astus, siis mu esimene lause oli: “ma olen mega seenes” mille peale Kardo vastas “ma olin eile seenes” 😀 Selline love story noh.. ?

      • Avatar
        Vasta Johanna 26. august 2018 at 21:12

        Jeerum 😀 Aga väga naljakas muidugi 😀

      • Avatar
        Vasta Johanna 26. august 2018 at 21:13

        Kui viitsid siia kirjutada, mida veel kogesid tripi ajal, pärast seda?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. august 2018 at 21:15

          Tead, ma ausalt ei mäleta, see oli 6a tagasi :D!

      • Avatar
        Vasta :D 26. august 2018 at 21:27

        😀

        Väga muigama panev lugu 😀

        Kirjutada võiksid sõbrannadest ja sõbrannatsemistest. Mis sa sellest kõigest arvad. Elu sõbrannadega enne/peale pereelu.

  • Avatar
    Vasta E 26. august 2018 at 20:46

    Kuna ma ei ole su blogi lugenud taitsa algusaegadest ja kindlasti koiki postitusi, siis mind huvitaks koik su elust.. Huvitaks naiteks sinu lapsepolv, esimesed/koik suhted, muidugi intiimsed asjad (keda ei huvitaks eksole), kodu loomine, elukohad kus oled elanud, teekond oma majani, sellega kaasnevad raskused. Blogi teekond, kuidas alustasid, kas kirjutasid ainult iseendale, kuidas kogusid jalgijaid. Ehk siis enamus asju mis sul endal ka mottes. 50 eurist ka ara ei utleks, annetaks selle loomaaia tiigritele 😉 *mis vark nende tapitahtedega on? nii hairiv on kirjutada nii 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 26. august 2018 at 20:45

    Suhted meeste ja ämmadega

  • Avatar
    Vasta Sigrid 26. august 2018 at 20:45

    Huvitaks veel see periood, kuidas N6mmele elama läksite -otsus, kolimine, kahtlused ja muu säärane.
    Lisaks tahaks teada sinu praegust arvamust, milline su elu on 30 aasta pärast (eks vb endal ka huvitav seda aastate pärast lugeda ja vaadata, kui mööda paned).
    Näiteks mida sa praegu arvad tulevastest väimeestest, millal lapsed oma elu peale saadate ning seda kuidas ja millal kahekesi uuesti jääte ja mida siis k6ike ette v6tta (v6i patja nutta sellepärast et maja tyhjem). Just huvitakski selline heietus kaugemast tulevikust (praegu on üks vaade sellele, aga eks tulevikus muutub ajaga).
    Lisaks, äkki sul on mingeid kindlaid paiku, mis südamesse soojust toovad v6i mingi aja tagant jalad uuesti sinna viivad.

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. august 2018 at 20:43

    Kuhu veel edasi? Olles praegu Eesti kõige kõvem blogija, siis kuhu on sul võimalik veel edasi areneda/mida saavutada/kui palju teenida? Kindlasti oled kursis maailma kõige kõvemate blogijatega (mina ei ole) ja nende hüvede ja “eludega”. Oleks huvitav teada, et millise (viisaastaku :D) plaani oled endale paika pannud/millised eesmärgid seadnud?

  • Avatar
    Vasta Marit 26. august 2018 at 20:42

    Sa võiksid kirjutada sellest, kuidas sind ümbritsevad inimesed on sind täiendanud ja kuidas on nad ka sinu karjääri kulgu mõjutanud. Kes on su suurim kaasaelaja ning kes ootab, et palagani lõpetaksid :D. Ahjaa, mõte blogipostiks – prügi sorteerimine. Kas teed, kuidas ja miks. Sorteerimine massidesse!

  • Avatar
    Vasta Kelly 26. august 2018 at 20:36

    Kavatsen ka soetada raamatu, kuna tööl olles on palju vaba aega, ning tööle jõudes vaatan alati, kas midagi bloginud oled. Praegu ka istun tööl ja oleks mõnus lugemine.
    Raamatust ootaksin näiteks seda, et kirjeldaksid, kuidas Su iseloom on muutunud seoses avaliku inimese staatusega. Näiteks, alguses hääl värises kaamera ees intervjuud andes? Või oled alati olnud vaba? Kui kaua võttis aega, et kasvatada endast selline ”vaba suhtleja”. On olnud mingisugust piinlikku intervjuud või seika, mida vaatad läbi sõrmede? Selline osa võiks ka sees olla raamatus, mõtlengi just seda meediat ja neid uudisartikleid, et kuidas nendesse suhtud? Kas hoiad end blogis tagasi, et vältida mingeid uudiste tekkimisi? jne, igatahes midagi sellist, et mis kaasneb selle tuntusega, avalik tähelepanu, kuidas tuled toime.
    Mõnusat õhtu jätki teie nunnule perele =)

  • Avatar
    Vasta Liina 26. august 2018 at 20:36

    Oma elust

  • Avatar
    Vasta Liina 26. august 2018 at 20:34

    Sooviks lugeda raamatust suhtest Kardoga, kuidas kohtusite jne, laste saamisest ja asju millest sa savaliselt ei räägi

  • Avatar
    Vasta MP 26. august 2018 at 20:34

    Keegi vist küll juba mainis, et kirjutada nt naljakatest seikadest jne, aga kui ei saa kuidagi siduda neid nn. naljakaid äpardusi sedasi, et tekiks tervik ülejäänud raamatu sisuga ja lugudega, kui neid on palju, mida kindlasti on, siis raamatu lõppu saad ju teha näiteks eraldi peatüki või midagi, kus siis paned kirja kõik need lood. Siis saaks raamat sellise toreda lõpu, kus saab lõpetuseks veel palju siukseid kihvte seikasid lugeda naljaviluks vms. 🙂

  • Avatar
    Vasta A.n 26. august 2018 at 20:31

    Räägi oma kooliajast. Milline õpilane olid? Eredamad mälestused koolist jne

  • Avatar
    Vasta Sandra T 26. august 2018 at 20:31

    Kirjuta natukene ka Kardo vaatevinklist, et mida tema sisimas kogu sellest blogimisest arvab ja kas ta on sulle kunagi öelnud, et palju parem oleks olla tundmatu perekond ja elada niiöelda tavalist elu, et tänaval järgi ei vaadataks ja igat sammu ei jälgitaks. Muidugi oleks põnev ka sinu vastuseid neile küsimustele kuulda, et mis hetkedel sa oled mõelnud, et miks ma pidin küll blogima hakkama ja kui saaks siis tahaks tänasest päevast peale tundmatu olla. Kas üldse?

  • Avatar
    Vasta Jaana 26. august 2018 at 20:30

    Suhetest ja laste kasvatamisest

  • Avatar
    Vasta Mirjam 26. august 2018 at 20:30

    Mulle on kahe silma vahele jäänud su vanaema,voi noh kes elas koos papaga? Ja mind huvitab kuidas sa ämmaga lävid ja mis on tema head kyljed jne. Raamatus voiks olla ka väiksed killukesed, et mis Kardo teeb ja on eriti armas su jaoks ja see on nii väike asi aga sinu jaoks nii tähtis ja armas.

  • Avatar
    Vasta D.L 26. august 2018 at 20:29

    Nende pisikeste jupikeste ning blogi pohjal, arvan, et soetan kaa raamatu. raamatuse voiksid kirjutada ka suhetest pere/sopradega ning mida nad su blogimisest arvavad

  • Avatar
    Vasta tiku 26. august 2018 at 20:29

    Pakuks ka huvi see Sinu ja Kardo algus ja esimese raseduse hirmudest/ mötetest ning kuidas nendega toime tulid ja oma lapsepōlvest 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 26. august 2018 at 20:29

    Kindlasti ostan su raamatu, eelmine on ka olemas 🙂 huvitaks elu aussist ja ennem seda 🙂 kuidas oled saanud tööle kõikidesse nendesse töökohtadesse kus oled töötanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ele 26. august 2018 at 20:29

    Mina ostan küll kindlasti, sest kirjutad juba nii kinolt ja sinus on nii palju sellist , kuidas seda öelda, vaba olekut, et hea on alati lugeda su postitusi. Lisaks olen ma su reklaamide ohver ( kommid, berricci, bondora) :D.

  • Avatar
    Vasta Käts 26. august 2018 at 20:27

    Mul on pohhui millest sa kirjutad, ma ostan ikkagi raamatu ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 20:30

      parim vastus, hahahhaha 😀

      • Avatar
        Vasta L.A 26. august 2018 at 20:34

        Hahahaa, tahtsin just sama kirjutada ???

  • Avatar
    Vasta pirjo 26. august 2018 at 20:23

    sa voiks pajatada beebide pildistamise nippidest ja telgoitagustest. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirje 26. august 2018 at 20:23

    Kui juba plaanis polnud,siis kirjutad ehk laiemalt heategevusest. Nt. Mis/kes on Sulle k6ige hingel2hedasem organisatsioon/inimene/, keda oled saanud aidata? On Sul kogemusi petturite vms heategevusvaldkonnas? On Sul tagasisidet nendest perekondadest keda Sa isiklikult aidanud oled?

    Edu raamatu kirjutamisel! (:

    ps. mul ei lase miskip2rast siin kommentaaeis t2pit2hti kasutada…:D

  • Avatar
    Vasta L 26. august 2018 at 20:21

    Kindlasti ostaksin su raamatu!?
    Hakkasin ka Sind jälgima seetöttu, et kuulsin/nägin kuskil, et mingi blogija Mallukas on välja andnud raamatu rasedusest (oli vist äkki?). Mõtlesin, et kes see selline üldse on ja kas ta on siis mingi kuulus blogija, et lausa raamat on välja antud. Otsisin su blogi välja ja hakkasin siis uurima, kes sa selline oled. Siis küll nii usinalt ei lugenud su blogi, aga praegu loen absoluutselt IGA postitust ja käin isegi mitu korda päevas vaatamas ega sa pole midagi kirjutanud.?

  • Avatar
    Vasta Kätu 26. august 2018 at 20:20

    Sa oled suht avameelne, seega teemat raske esitada. Samas oleks huvitav teada saada, kas on midagi, millest sa rääkinud ei ole. Midagi väga naljakat nt. Arestimajas istumised vms. ? Samas vaevalt, naljakaid asju ju endale ei hoia. ? Kas su elu on hetkel juba täiuslik? Või on veel miskit puudu? Va Marta, enam ei pea kaua ootama. ?

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2018 at 20:20

    Ma kirjutaks näiteks nendest vahvatest leidudest nagu sõbraraamat sul oli. Hea ju võrrelda seda tiineka Mallut ja seda naist, kelleks sa nüüd sirgunud oled 🙂
    Vahva oleks ka lugeda,kui sõbrad/sõbrannad kirjutaks näiteks kolme sõnaga sinust, seletuseta või ilma, aga teades su sõpruskonda annaks see samuti mõnusat vaibi raamatule ning kindlasgi oleks ka humoorikas 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. august 2018 at 20:19

    Kirjuta oma katsetusest netitelevisiooniga!

  • Avatar
    Vasta Õnne 26. august 2018 at 20:19

    Hey..
    Muidugi huvitab.
    Ma siin vahel tunnen ennast vägagi palju ära …
    …ka selline ‘pohhuist’ samas ikkagi ka kuidagi maru oma “kiiksudega” 😀
    Kuidas suhtud tulevikku?
    Oled juba ehk teinud neid nn “5aastaku plaane” ?
    Kui tüdrukud suuremad (pubekad ehk) kas siis annad ka neile ‘oma nurga’ blogis? Noh, kus nad saaksid arvamust avaldada või Sind ‘kiruda’ ? (Päris huvitav oleks ju) 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 26. august 2018 at 20:17

    Mind huvitaks see kuidas sinu ema oma lapsi kasvatas, kuidas sulle see môjus ja mida teed samamoodi vôi vastupidi teisiti. Ehk et môtisklust erinevatest kasvatusvôtetest (juhul muidugi kui need olid erinevad).

  • Avatar
    Vasta MP 26. august 2018 at 20:15

    Mhh, mul läks nüüd meili aadress kolmandale reale, kus sul see www on. Aga ma ei taha et teised seda näevad, seega ära lase mu kommentaari ülesse, kui see nähtavale jääb. XD

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 20:16

      ma muutsin ära kommi sul,nüüd pole näha!

      • Avatar
        Vasta MP 26. august 2018 at 20:17

        Aitäh Sulle!

  • Avatar
    Vasta Aire 26. august 2018 at 20:14

    Naljakaid ja huvitavaid seiku nii lastega kui ka endaga

  • Avatar
    Vasta MP 26. august 2018 at 20:13

    Minul on plaanis kindlasti osta, kui see 1kord lettidele jõuab. Seega ootan su raamatut põnevusega! 🙂 Mis puudutab küsimust, et millest võiksid veel oma raamatus kirjutada, siis kahjuks jään vastuse võlgu. Mul ei tulegi praegu ühtegi teemat ega küsimust pähe, mida konkreetset võiksid veel kirja panna või mis teemal peatuda. Ja 50 eurost kah ära ei ütleks, seda läheks küll vaja. 😀 😀 Aga edu ja viitsimist raamatu kirjutamisel! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 26. august 2018 at 20:12

    Sa oled rääkinud sellest, kui rasedaks jäid ja Kardoga kokku-lahku siis olite. Võiksid selle aegsetest emotsioonidest kirjutada, just mehe ja naise mõistes. Kindlasti on küll ja veel selliseid inimesi kes suhte alguses rasedaka jäänud ja dilemma ees, mis edasi…
    Samuti võiksid rääkida kodust, eelkõige siis füüsilises mõttes. Ehk siis millistes kohates oled elanud. A la ühikas, ühiskorter, üürikas vms.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 20:15

      oh, palju häid ideid!

  • Avatar
    Vasta Laura 26. august 2018 at 20:09

    Kirjuta nagu sina ise, siis tuleb hea raamat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilys 26. august 2018 at 20:08

    Ma kindlasti ostan Su raamatu kui see myyki tuleb!
    Aga kas sa sellest kirjutad, et mis sa tulevikult ootad, mis sa elus veel korda saata tahaksid? Mis on sinu hirmud?
    J22n p6nevusega ootama kindlasti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Käts 26. august 2018 at 20:07

    Ma pole päris vist algusest saati su blogi lugenud, võibolla oled kirjutanud.. Võibolla natuke isiklik teema..
    Sa ei blogi eriti oma emast, teil vist mingi kokkulepe et talle ei meeldi või midagi.. aga sul on kasuisa? Räägi oma päris isast. Kirjuta oma perekonnast ja Kardo perekonnast.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 26. august 2018 at 20:06

    Sa võiksid rääkida mõnest sellisest asjast, mida keegi sinu kohta ei tea aga sa julged avaldada. Kui sul üldse on mingi selline… 😀 Või siis mõnest naljakast apsakast ammust ajast vms.. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 20:09

      Haha, ma just ükspäev rääkisin Kardole ühe ERITI margise loo ja küsisin, et kas see oleks liiga weird asi, mida oma raamatusse kirjutada 😀 Aga okei, ma siis panen selle siiski kirja, kui seee orgaaniliselt kuskile sobima peaks 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 26. august 2018 at 20:03

    Kirjuta suhetest teiste blogijatega.. headest, halbadest. Põhjuatest miks suhtlete v sootuks enam mitte (:

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. august 2018 at 20:11

      Mul on tunne, et see oleks midagi, mis ei sobi raamatusse. Raamat on ikkagi minust, aga teised blogijad on teised blogijad ja nende elu on ikka nende asi raamatuks kirjutada, isegi kui need on meil vahepeal põimunud 😀