Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

soovitan: Kivvi vaarikaga näotoonik*

7. september 2018

Ma alustan sõnadega, et mul pole õrna aimugi, miks näotoonikut päriselt  kasutatakse. Kindlasti oskaks mõni ilublogija nimetada üheksast tootest koosneva nimekirja, kuidas ja millega tuleks oma näonahka hooldada, aga mulle see toonik proovimiseks saadeti ja ma olen seda nii agaralt kasutanud, et see on mul põhimõtteliselt otsas. Mina isiklikult kasutan teda selleks, et kui ma olen meigi maha võtnud ja mul on parasjagu õhtu, kus ma ei kasuta näokreemi (ma iga õhtu ei taha, liialdamine teeb mul näo öösel rasuseks), siis pesen alguses näo ja siis tõmban toonikuga üle.

Aastaid tagasi katsetasin mingit muud näotoonikut kah, aga see sisaldas alkoholi ja kuivatas nii kohutavalt nahka, et siis tekkis peale kasutust tunne hoopis ennast uuesti niisutava kreemiga sisse määrida. Kivvi toonik just vastupidi, teeb naha puhtaks, aga ei jäta kuivaks. Selline mõnus tunne, et nägu on niisutatud, puhas ja lõhnab nagu vanaema aiast korjatud vaarikas. Jah, see päris vaarikalõhn, mitte see kunstkeemiline vaarikas, mis enamike toodete sees on.

Lisaks kõigele on ta veel vegan, dermatoloogiliselt testitud ja peaks väidetavalt sobima kõikidele nahatüüpidele. Minul on näiteks kombineeritud nahk, mis peaks olema kõige keerulisem (kui me nüüd aknet jne ei loe siia sisse) ja minul aitab hästi. Hoiab kuidagi värskena või nii.

Vedisin ta isegi Tartusse kaasa!

Ma vaatan, et noh, ega ta nüüd kõige soodsama hinnaga ei ole, üle 15€ maksab ja SIIT saab osta, aga seal all oli soovitus, et lõpumüügi puhul on metsiku vaarika ja sidruniga lausa poole hinnaga. Ma ei usu, et see ka halvem on! Pead muidugi anda ei saa, aga tundub suht sama asi, maksab 7.68€ ja saab SIIT.

Vot, sai soovitatud!

*Antud toote sain kingitusena

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta K 8. september 2018 at 08:51

    Ilusat nimepäeva sulle ?☀️???☂️
    Täna vabakal saavad lapsed joosta 🙂 Kas Mari on sul jooksmas käinud varem? Lastel on seal tore teistega koos joosta 🙂 ja saama puha medali ka 🙂 et on pärast uhke tunne 🙂 jooks.ee on rohkem infot, kus ja mis 😀

  • Avatar
    Vasta Eva Ruberg 7. september 2018 at 15:49

    Toonikut kasutatakse peale näopesu naha ph-taseme tasakaalustamiseks. Isegi, kui sa pesed oma nägu tavalise puhta kraaniveega, siis ta siiski kuivatab su nahka. Tekib olukord, kus nahk on pealt pesemise tõttu kuiv, saab signaali, et ahahh on kuiv, on vaja rasu juurde toota. Tekib selline nähtus nagu pinnakuivus, mis väljendub selles, et peale pesu nahk kisub ja kuivab, aga samas tekivad punnikesed, sest nahk toodab liigselt rasu. Selle vältimiseks kasutataksegi toonikuid, mis taskaalustavad naha ph ning ei teki nö valesignaale. Toonikute ph peaks olema 4,5-5, sellisel juhul täidavad nad oma eesmärgi.