0
JUMALAITA

samal ajal kui mina härra Vakraga voodis olin…

14. september 2018

Minult on enne ka küsitud, et ka sa ei karda oma aadressi ja numbrit nii avalikult “kuulutada”, et igasuguseid haigeid inimesi on olemas. Ma siiski pole nagu kartnud, sest mu aadress ja number on küll kenasti google abiga leitavad, aga ma olen ikka mõelnud, et no mis siis on? Ok, vb saan paar tüngakõnet või miskit, aga laias laastus on inimesed ikka nii laisad, et netimölinast rohkemat ei viitsi keegi.

Mõni nädal tagasi hakkas keegi mind kõnedega pommitama. Ma ei võta ku-na-gi kõnesid vastu ja üldiselt ignon igasugseid vastamata kõnesid, aga kui neid ühelt numbrit mingi 20 tk järjest tuleb, siis jääb nagu silma küll.

Ühesõnaga blokkisin lõpuks numbri ära ja lootsin, et edaspidi on asi ants, aga mu telefon annab mulle iga kord teada, kui see blokeeritud nr mulle smsi saadab või helistab. Eile oli ta saatnud 10 smsi ja paar korda helistanud… Või vastupidi. Igatahes veits creepy, et no jumala eest, lõpeta ära või mida sa tahad, eksole. Lõpuks selgus, et see on kellegi väike laps 😀

Täna hommikul ärkan üles ja mida ma näen. Nii mu e-mail, Malluka lehe postkast, kui ka mu enda chat on täis kirju võõrastelt ja tuttavatelt, et Mallu kuule, keegi on su aias! Minu esimene pilt, mis silme ette tuli, oli midagi sellist:

Tegelikult oli mingi täis tüüp ennast lõviks joonud ja otsustas mingis sellises kommuunis nagu “Eestlaste kolmnurk” live teha, kuidas ta “Mallukale külla tuleb”. Kuna ma ise seal grupis ei ole, siis ma tervet videot ei ole näinud, aga sõbranna saatis mingisuguseid klippe küll. Noh, ega ta midagi erilist ei teinud, rääkis, et tuleb Mallukale külla ja kondas mu aias veits ringi, sõi õunu. Tervet laivi saab SIIT näha, aga see on mega pikk ja ma isegi ei viitsi seda üleni läbi vaadata. Ega see väga huvitav ei ole.

Laias laastus, ega ta ta siin aias midagi eriti teinud, lihtsalt kakerdas. Aga no kuna ma olen elus nii palju Criminal Minds’i vaadanud, siis ma tean väga hästi, et sitaks on neid ka, kes tahavad teiste inimeste nahast parfüümi keeta ja lõbu pärast neil silmi välja pussitada. Seda enam ei ole ma eriti rõõmus selle üle, et mingi lambivend mul keset ööd aias tuiab.  Nagu Mari ütleks: “Nii ei ole ilus”.  Nii et kuigi ma inimesena võin aru saada, et vaene Christian jõi ennast julgeks ja tuli mu hoovi kakerdama, kus ta midagi kurja ei teinud, siis tegelikult ma siiski eelistaks, et seda ei tehtaks, mistõttu andsin avalduse politseisse kah. Pole mul vaja, et kõik vaataksid, et päris äge idee, lähme kõik täis peaga Malluka aeda kasse näppima ja siis juba võiks vaadata, kas uks on lukus või ei ole. Ja siis võiks juba neid kõiki läbi une ära ka tappa või midagi.

Õnneks oli inimestel eile nii palju oidu peas, et nad kutsusid politsei. Politsei jõudis mingiii… 10 mintsa peale seda, kui see tüüp juba ära läinud oli ja kuna Kardo ja Lea ei teadnud sellest midagi, siis vaatas politsei korraks hoovi ja läks ka minema. Kuna aga video on netis olemas, kuidas ta võõrale territooriumile sisse murrab, siis paraku on pahategu siiski korda saadetud. Kallis Christian Sahtel, ma eelistaks, kui sa oma visiite teinekord kainemale ja päevasemale ajale ajastaksid, sest öösiti ei konnata teiste inimeste aedades, see on suht creepy.

Kaks naljakat asja selle kõige juures: Lotte haugub muidu rämedalt ja iga asja peale. Kui ta õues oleks olnud, oleks ta tüübi peale juba aia tagant haukunud ja urisenud (ta vihkab jalgrattaid), aga eile oli ta miskipärast ämma juurde magama jäänud ja seal oli uks lukus. Ta ei hakanud isegi toas haukuma, mida ta muidu ka a-la-ti teeb. Millal ta lõpuks suu lahti tegi? Eks ikka siis, kui politsei tuli. Siis otsustas ta suu lahti teha ja haukuma hakata.

Ja teate, mis ma samal ajal tegin? Magasin õndsat und ja nägin miskipärast unes, kuidas ma Rainer Vakraga vanainimesteasja tegin.

Pilt: Õhtuleht

Loe ka neid postitusi!

26 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta H 2. oktoober 2018 at 13:04

  Kas terve küla hoiab sinu kodul silma peal (naabrivalve)?
  Mitmed inimesed kirjutasid sulle kohe, et keegi su aias!

 • Avatar
  Vasta murumutt 15. september 2018 at 22:15

  Kas see persoon?
  “Saunas – Christian Sahtel – – Suvereporter”

 • Avatar
  Vasta poltuks 15. september 2018 at 08:46

  Jah, aga kui palju on neid kondajaid, kes livet ei tee. selle peale pole mõelnud? võiksid mõtlema hakata. ja tungmisest oli asi kaugel. seega …

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 15. september 2018 at 09:27

   seega? 😀

 • Avatar
  Vasta Helin 14. september 2018 at 14:51

  Appi, vaatasin seda videot pisteliselt, tüüp lihtsalt pärast kodus puristas ninast tatti ja pani seda näpuga keelele ….ta vist ei ole väga õnnelik, et selline video on üles riputatud kõigile vaatamiseks.

 • Avatar
  Vasta Mangi case 14. september 2018 at 14:47

  Parem räägi kuidas sul see mangi asi edeneb või on luige cash su suu sulgenud?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. september 2018 at 14:49

   Mida mul on rääkida asjast, mis ei edene :D? Või mis cashist juttu on? Mitte midagi ei ole saand sellest – tahtsid, et ma kirjutaks alla lepingule, ma keeldusin 😀

 • Avatar
  Vasta Evelin 14. september 2018 at 14:37

  Nagu selle Christiani FB profiililt näha, siis poisi põhihobideks on joomine ja ülakeha paljaks võtmine. Ja ta on Malluka fänn, kellel on vaja just öösel ukse taha autogrammi küsima tulla. Väga nunnu ju:D

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. september 2018 at 14:38

   no peab au andama, kui ma hobina aina jooks, siis nii head keha mul ei oleks 😀

 • Avatar
  Vasta k 14. september 2018 at 13:55

  uus joomismäng: joo iga kord kui Mallukas ütleb/kirjutab ”laias laastus” :’D :’D

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. september 2018 at 14:02

   Lõpuks on pool Eestit vanuses 24-35 joodikud 😀

 • Avatar
  Vasta Ker 14. september 2018 at 13:43

  Ei ole mingit vahet kas kirjutad enda aadressi avalikult kuhugi või mitte.
  Inimeste aadressid on täitsa leitavad kinnistusraamatus (v.a üüripinnal elavate inimeste)

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. september 2018 at 13:50

   Noh, seda ka.

 • Avatar
  Vasta Gauchy 14. september 2018 at 13:28

  Appi kui haige!!

 • Avatar
  Vasta E. 14. september 2018 at 13:11

  Mine pekki! Loed ja loed ja mõtled, et deem, kuidas sa nii rahulikult seda võtad, et üks tüüp su aias kondab… ja siis vaatab vastu maia näoga Vakra ?

 • Avatar
  Vasta K 14. september 2018 at 12:15

  “…kondas mu aias veits ringi, sõi õunu…” 😀 😀 😀

  Nagu muuseas.. 😀

 • Avatar
  Vasta Tups 14. september 2018 at 11:56

  Loed rahulikult, postitus hakkab juba läbi saama ja siis lõpus selline litakas 😀 Puänt missugune ma ütlen.

 • Avatar
  Vasta Kati 14. september 2018 at 11:28

  Kas mulle ainult tundub või sa oled ennegi Vakraga voodis olnud? 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. september 2018 at 11:29

   Ma ei mäleta küll?

   • Avatar
    Vasta MP 14. september 2018 at 11:55

    Mulle meenus ka midagi, et blogis oled korra maininud, et nägid und kellegist eesti kuulsusest, et olite voodis vms. 😀 😀

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 14. september 2018 at 12:11

     Ega Vakra ainuke Eesti kuulsus pole 😀

     • Avatar
      Reelika 14. september 2018 at 15:24

      Tarand oli vist viimati ju 😀

     • Mallukas
      Mallukas 14. september 2018 at 15:28

      Ma ise absull ei mäleta, aga noh, ju siis mul mingi teema poliitikutega 😀

     • Avatar
      MP 14. september 2018 at 22:40

      Erik Orgu oli viimati vist. 😀

 • Avatar
  Vasta Kats 14. september 2018 at 10:49

  Vakra on küll antud pildil sellist nägu, et ta ka teab mis te öösel tegite! Suht maias! 😛
  Aga selline aeda tungimine on ikka päris creepy küll…neid krdi lolle ju igasuguseid! See antud juhuk vblla oli jah veidi üle tõmmanud end ja süütuke, aga kunagi ei tea ju :S

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. september 2018 at 11:03

   Mulle ka see pilt meeldis 😀