Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

kas rase võib kulme tätoveerida?*

29. september 2018

Jumal, kui palju minult seda küsitud on! Ma nimelt siin ütlesin, et lasin T&M Ilusalongis kulmude püsimeiki teha ja siis saingi megalt kirju, et noh, KUIDAS. Tegelikult on asi lihtne:  Piltlikult kui me jaotame naha kolmeks siis tattoo tehakse kõige sügavamale kihti, püsimeiki ja microbladingut kõige pindmisemale. Mulle näitas Merilin, et tegelikult õige tehnikaga peaks saama isegi täispuhutud kummikindale “tätoveerida”, ilma, et see katki läheks. Et nahaga on sama asi, et kahjutada ta õige tehnikaga ei saa.

Veel üks põhjus, miks rasedad tihti ei saa endale kulme teha, on ka enda enesetunne. Alguses on ju lihtsam, hiljem on selili paha, hingata ei saa, kaua ühe koha peal olla ei ole mugav jne. Eks see kõik oleneb ikka enesetundest ja enda tervisest. Ja muidugi see, et KUS sa teed.  TM Beauty Academy kõik pigmendid on kontrollitud, läbinud kõik testid ja on looduslikud. Igal pool kindlasti samad pigmendid kasutuses ei ole.

Kõige praktilisem põhjus ka – rasedana hormoonid möllavad ja tehnik ei saa garanteerida 100% sellist tulemust, nagu enamasti jääb, sest raseda keha võib värvi tõrjuda ja mida kõike veel. Etteruttavalt ütlen, et mul seda juhtunud ei ole. Samas kui ma imetavana tegin kulmud, siis need jälle ei püsinud eriti, seega see on isegi samal inimesel väga erinev, et millal püsib ja millal mitte.

Mina enne kulmude tegemist, meikimata ja au naturelle, nagu öeldakse.

Peale esimest tegemist olid kulmud veitsa tumedamad ja nagu näha, siis rohkem rõhutatud ja veidi parema kujuga. Ma olin juba siis super rahul, sest esiteks pandi tegemise ajaks kulmudele tuimestavat geeli, mistõttu ma ei tundnud MIDAGI. Va ainult kitkumise osa, mis oli päris valus ?. Kuna nõel ei lähe sügavale, ei tekkinud mul ka hullu koorikut, ainult sügeles natukene järgmine päev ja kõik. Kulmumääre anti mulle salongist kaasa, aga ma panin seda vist 2x, sest paranes nii ruttu, et polnudki vaja.
Umbes kuu pärast tuli üle tegemisele minna. Selleks ajaks olid mul kulmud juba veits “ära kulunud”, aga seda seetõttu, et alguses ta teebki heledamad, et sul oleks võimalik ise öelda, et kas äkki tahadki heledamaid või ikkagi tumedamaid. Alguses on nad enivei tumedad.

 

 

Ületegmisel – üks valmis, teine tegemata.

Nüüd hakati teisega ka pihta.

Ülemistel piltidel siis tegemise õhtul kodus – esiti päris tumedad, aga mulle meeldis! Kui ära paranes, läks ikka tsutt heledamaks, aga ma ise palusin, et ta jätaks tumedama tooni, kui alguses. Nii ta tegi ka 🙂

Kas teil oleks ka uusi kulme vaja? Kui jah, siis ma soovitan TM Beauty Academy’t – täie rauaga! Neil on salong nii Tallinnas, kui ka avasid nad hiljaaegu Pärnus ühe uue salongi. Kui tahad endale tutikaid kulme võta, siis hakka TM salongi sõbraks Fbis (SIIN) ja jäta komm, et võtad osa. Juba teisipäeval loosin võitja välja 🙂

*Mina sain enda kulmud… kingituseks? Kink-kulmud 😀 

Loe ka neid postitusi!

545 kommentaari

Jäta kommentaar