Kingiloos LAPSED Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

meie laste lemmikjalatsid*

3. oktoober 2018

Suvel ma rääkisin barefoot jalatsitest (siin) ja taipasin alles nüüd, et tegelikult juba eelmisel talvel oli Lendel meil põhimõtteliselt barefoot jalatsite lainel. Kui ma õigesti mäletan, siis proovisin talle alguses Stonz jalatseid, aga need talle miskipärast ei sobinud, siis ostsin prooviks Bogsid ja need sobisid ideaalselt. Kuigi praegu ma olen lugenud, et Bogse 100% BF jalatsiteks ei loeta, siis siiski on nad jalasõbralikumad kui paljud teised jalanõud ja mis minu jaoks väga tähtis – kerged jalga panna. Hea ju, kui laps saab ise oma saapad muretult jalga. Meil on majapidamises olnud jalatseid, mida endalgi raske laste makaronijalga pressida, aga Bogsid on minu meelest idekad. Seega ei hakanud ma isegi selleks talveks muud vaatama. Lendele number suuremad Bogsid ja Marile kah, tal eelmine aasta olid mingid muud.

Mari valis endale Hello24.ee e-poest ise saapad välja, sedapuhku sümpatiseerisid talle kanad, mistõttu võttis ta just need mustad Bogsid (LINK). Lende omad sain veel ise valida, seega valisin talle välja sellised rõõmsavärvilised saapakesed (LINK). Nagu öeldud, on need soojad, veekindlad, mugavad jalga panna ja sobivad minu meelest nii kitsale kui laiale jalale hästi. Mõnusalt reguleeritavad kah, taga on krõps.

Ma tõesti siiralt soovitan neid, sest ma poleks ju hakanud muidu teist aastat järjest neid soetama. Kuigi jah, Hello24.ee kinkis sedapuhku need meie perele, aga selles suhtes, et ega nad kadedad pole ja on valmis teile ka kinkima! Võitja saab ise valida, kas ta soovib endale valida paari Bogse või 50€ kinkekaardi, et poest midagi muud vajalikku välja valida, kui saapad juhtumisi juba selleks aastaks soetatud on.

Et loosis osaleda, jäta kommentaaridesse siis teada, kas soovid saapaid (ja milliseid) või kinkekaarti muu kingi välja valimiseks. Lisaks ei teeks paha, kui hakkaksid Hello24.ee sõbraks facebookis, sest siis saate allahindlustel silma peal hoida.

Kõik saapad leiad SIIT LINGILT!

Hello24.ee Facebooki leiad SIIT LINGILT!

Võitja valin välja juba esmaspäeval, seega head loosiõnne – oktoobri lõpuks lubas juba lund, seega kellel saapad ostmata on, siis mõelge Bogsidele ka ?

*Saime saapad kingiks, jee!

Loe ka neid postitusi!

320 kommentaari

Jäta kommentaar