Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

teise inimese rahakotis sobramine*

7. oktoober 2018

Öeldakse, et teise inimese rahakotis pole ilus sobrada, aga ma siiski lasen teil seda täna teha. Ja et aus olla,siis ma pikalt ei kasutanud üldse rahakotti, vaid kaardihoidjat. Sularaha mul enamasti ei ole ja eluks ongi vaja ju kaht kaarti – ID kaart ja pangakaart. Kahjuks läks nii, nagu minu puhul ikka läheb. Kõigepealt kadus mingi sajas pangakaart, siis kaardihoidja ise. Õnneks ID kaart ilmus ise kuskilt välja ja seda ma uuesti tegema ei pidanud, vedas!

Kuna aga kõik ära kadus ja ma lootsin, et äkki rahakott on suurem ja raskem ära kaotada, siis ostsin 10€ eest Montonist endale ühe musta isendi, mis alguses väga ilus oli, aga juba mingi kuu ajaga katki läks. Ääred hakkasid narmendama ja väga ilus teda kotist välja kraamida ei olnud, mistõttu läksin tagasi klassika peale: kotipõhjas ID kaart ja pangakaart. Aeg-ajalt natsa sularaha ka. Sellise hoiusüsteemi imeline külg on see, et sa võid suvakohtadest raha leida, kui sa seda kõige vähem oodata oskad. Samas miinuseks on see, et kõik asjad on noh, kogu aeg kadunud.

Ma isegi ei suuda vist kahe käe sõrmedel kokku lugeda, mitu pangakaarti mul olnud on viimase paari aasta jooksul, tõesõna. Mõnikord leian ma need hiljem üles, aga enamasti mitte. Ei tea, kuhu musta auku need kaovad, maru tüütu on see igatahes.

Jõuame nüüd pointini ka, ma tahtsin näidata, et ma sain eile Von Baeri käest kingituseks uue rahakoti ja ladusin selle ilusasti vajalikku kraami täis, ise hakkasin mõtlema, et huvitav, mis teiste rahakottides on. Käekotid on veel järgmine level, ma ei hakka sinna minemagi praegu, sest minu kotist võib tavaliselt KÕIKE leida – prügist kuni äädikapudelini välja… Aga jah, see on teine teema, kui ma kunagi randomly oma koti sisu teile ette laon. Ma püüan tabada võimalikult audentset hetke, ehk siis ma ei taha seda enne meelega koristada ja viisakamaks sättida, vaid esitleda teile kotisisu kogu tema segaduses. Rahakotike on aga uus, tema pole jõudnud veel sassi minna. Ja mahutab nii palju!

Ma olen öelnud, et ma ei tee reklaami asjadest, mis mulle endale ei meeldi ja VB tooted on meie pere lemmikud juba mitu aastat, sellest ajast, kui meie koostöö kunagi hakkas. Mina sain endale toona seljakoti kingituseks ja Kardo musta. Läks aga nii, et ma kandsin seda kotti IGA PÄEV, sest noh, mul vaja palju asju kaasa tassida. Ma oleks seda kotti vist surmani kanda saanud, aga kass otsustas sinna peale suvel häda teha ja nõnda pidin ma kotist loobuma. Õnneks oli veel Kardo oma ka olemas, mis nüüd vist on ametlikult rohkem minu oma, ups! Olgu need käekotid nii kaunid kui tahes, seljakotid on PARIMAD! Eriti VB omad – vastupidavad, ilusad, lukud käivad mega mõnusalt ja kergelt ja mahutavad palju. Mida veel tahta, onju.

No see rahakott on samasuguste omadustega, tõsijutt. Ma toppisin ta eile asju täis, aga ometi ei jäänud ta imelikult punni ja sulgus vaevata. Ja no vaadake vaid, kui ilus. Mina lasin endale veel oma logo peale graveerida, aga no võib ka näiteks initsiaalid vms. Ja võib muidugi mitte midagi ka graveerida lasta, niisama on ka ilus. Aga kingitusena oleks ehk graveering omapärasem.

Minu rahakoti sees on hetkel siis kõik hädavajalik: minu ja laste ID kaardid, minu uhiuued juhiload (omg, ma oman juhilube!) ja paar kliendikaarti. Mul peaks eksisteerima ka Rimi ja Maxima kaart, aga eks nemadki on läinud sinna musta auku, kus mul ülejäänud kaotsis asjad on.

Tunnistan, et mul polnud sularaha ja siis käisin seda Kardolt võtmas, et mitte päris vallavaese muljet jätta ?

Üks kaarditasku käib rahakotti magnetitega, et kui sul nii palju vaja pole sahtleid, siis võid välja võtta.

Sendisahtlis on Rennied. Neid ON VAJA. Nendeta EI SAA kodus lahkuda. Lisaks see jupp, millega ma saan tavalisi kõrvaklappe enda telefoni külge panna (mul pole normaalset klapiauku).

See RinoQuick on lihtsalt parim leiutis maailmas, ma ei tea, kuidas ma enne selleta nohuperioode üle elasin. Lihtsalt kleebin selle endale pluusile (või lastele voodisse) ja lööb nina kohe lahti. Toppisin ühe igaks juhuks rahakotti. Las ta olla. Veel peab ühe ema rahakotis olema plaastreid. Ausalt öeldes, mitte selleks, et äkki keegi kriimustab ennast, vaid Mari jaoks on plaastrid suurim kingitus siin ilmas ja ta vist sureks jalapealt maha, kui ta vähemalt korra päevas kuskile plaastrit ei saa. Eriti. Suurte.Vigastustega võib lubada ka ühe trööstiplaastri kasutamist, sest need maksavad hingehinda, aga on ka kõige tahetum plaaster meie varude seas. Ps! See ei ole tegelikult plaaster, et haava peale seda panna ei saa, pigem… karvane kleeps või nii.

Uue rahakoti masseerisin nahakreemiga sisse ka. Hoiatan – see haises alguses RÄIGELT. Ma juba mõtlesin, et selge pilt, ma ei saa enam rahakotti kasutadagi, sest mu rasedanina läks selle peale hulluks, aga õnneks umbes tunniga see kingaviksilõhn kadus ja nüüd on rahakott lihtsalt natsa naha lõhnaga, nagu uued nahktooted ikka on.

Kardo sai ka kingituseks kaardihoidja, aga sellest ma ei saa praegu head pilti teha, sest ta põrutas sellega koos Tartusse.

Mis on kõige imelikum asi, mis teil raha kotis on/on olnud? Mul oli ükskord näiteks beebide uriiniproovi kotike mingi kaks kuud rahakoti vahel, sest ma ootasin õiget hetke ? Ühesõnaga, tahaks teile ka rahakoti kinkida. Millise?  Eks valige ise mida te soovite sõltuvalt sellest, kas teile meeldivad meeste rahakotid, või naiste rahakotid. Seal on neid erineva suurusega, isegi clutch on valikus, kui tahadki sellist kotti, mida hea autosse visata ja natukene rohkem kraami kaasa võtta, kui rahakotti mahuks. Samas on ka väiksemaid pisematesse kottidesse. Kuna võidurahakoti võib ka ju ära kinkida, siis andke teada, et millist rahakotti teie saada sooviks ja kas ehk ka graveeringuga? Võitja loosin välja juba kolmapäeval, Mari sünnal! ✌️

*Kott saadud kingitusena Von Baerilt

Loe ka neid postitusi!

513 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Andra 17. oktoober 2018 at 00:32

    Jeesus… Ma viimasel ajal ei viitsi loosis üldse osaleda, mitte kuskil…mott on vist maas, sest võita õnnestunud pole kunagi. Praegu ka läksin sinu pandud lingile, et ahh, ostan omale samasuguse…agaaaa, et siis, ei osta ka ? heal asjal hea hind. Seega “almaš taevaiša, palun laše mul jušt šee kord võita!” tahan täpselt seda sama, mis sa kingiks said.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. oktoober 2018 at 00:37

      see loos juba läbi, sry 🙁

      • Avatar
        Vasta Andra 17. oktoober 2018 at 11:29

        Jaaa, ma hommikul mäletasin, et Mari juba sai ju teod. ? Aga no, kui öösel uneajast loed postitusi, mis on vahele jäänud beebi kõrvalt, siis võibki mõelda, et Mari tahab ju niikuinii, et ta sünnipäev oleks uuesti kolmapäeval ? aga VB ei pea tahtma su lugejaid topelt premeerida ? Ei ole hullu, ükskord me võidame niikuinii!!! ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. oktoober 2018 at 00:30

    Ma olen kindel, et mu ema rõõmustaks just sellise (https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/) punase iluduse üle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 14. oktoober 2018 at 19:55

    Kingiksin emale, sest tal läks hiljuti rahakott katki. Punane W1. Jõuludeks oleks see nii ilus kink talle.

  • Avatar
    Vasta Anu 14. oktoober 2018 at 12:08

    Ma eriti loosides ei osale tavaliselt, aga seekord küll. Mina sooviks naiste rahakotti W1 ja musta värvi. Tundub juba pildilt vaadates kvaliteetne ja stiilne. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 11. oktoober 2018 at 14:50

    Sooviks sellist punast graveeringuga 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Kristiina 11. oktoober 2018 at 14:29

    Mina sooviksin W2 tumepunast rahakotti, kuhu oleks minu nimi peale graveeritud. Praegune rahakott on juba 6 aastat vana ja vaikselt laguneb 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 11. oktoober 2018 at 14:06

    Ma nii väga vajan uut rahakotti, mis kohe ära ei lagune.

  • Avatar
    Vasta Mia 10. oktoober 2018 at 21:30

    Mulle meeldiks kõige rohkem samasugune punane, mis Sul on. Praegu on mu rahakotiks üks pisike vikerkaarte ja ponidega …miniatuurne meigikott 😀 Täiskasvanud inimeste ees on veits piinlik seda välja võtta vahel, siis kallan oma kaardid taskusse laiali ja teesklen, et need peavadki seal olema. Rahakotis on alati villiplaastrid ja ohatiseplaastrid ning silmatilgad.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 10. oktoober 2018 at 20:02

    Rahakott W2 tundub ülimugav variant olevat 🙂 jätaks endale!

  • Avatar
    Vasta Eneli 10. oktoober 2018 at 16:16

    Oi osaleks ka seekord loosis. https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ selline punane graveeringuga oleks super! Olen kuulnud, et rahakoti värvusel ka oma tähendused: punane pidi raha hoidma ja roheline toob raha sisse.
    Ise kasutan hetkel ainult kaarditaskut ja sendid on igal pool käekotis, jope taskus ja kus iganes veel laiali. Võtaks ka vahelduseks korraliku rahakoti kasutusele.

  • Avatar
    Vasta lilllll 10. oktoober 2018 at 15:08

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/ Selle tahaks oma emmele kinkida, sest tal just läks rahakott katki, ise ta endale vaevalt sellist osta raatsib. Graveeriks tema nime ka peale, siis oleks eriti armas 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete-Maria 10. oktoober 2018 at 14:21

    Mehele kingiksin uue rahakoti. Vihjab teine juba pikemat aega et rahakott katki. Need VB omad väga stiilsed. Valiksin talle “Franklin” rahakoti ja oleks ju armas lisada ka tore graveering.

  • Avatar
    Vasta Birgit 10. oktoober 2018 at 13:57

    Mu enda väga kaua vastu pidanud rahakott on juba mõnd aega selline, et”krt, varsti on piinlik kotist välja võtta”, siis oleks mul hädasti uut vaja ja sooviksin seda:

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Enda praegusest rahakotist leidsin just ühe ammu kadunud võtme! (endiste naabrite korteri oma muideks), niidi-nõela komplekti ja plaastreid (mille olemasolu mul kunagi meelde ei tule kui neid vaja on.

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 10. oktoober 2018 at 12:05

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Mina sooviksin sellist rahakotti , koos graveeringuga 🙂
    Ise veidraid asju rahakotis ei kanna- ikka raha, kaardid ja tšekid-arsti külastusajaga visiitkaardid. Käekoti sisu on see, mis kriitikat ei kanna 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 10. oktoober 2018 at 11:49

    Kingiksin mehele pruuni Classic münditaskuga rahakoti, sest vana vajab juba väljavahetamist.

  • Avatar
    Vasta Kristi 10. oktoober 2018 at 11:07

    Mu mehele oleks vaja uut rahakott, nt selline sobib väga hästi: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/#tab-description

    Kui võidaksid siis kingiks selle talle isadepäevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 10. oktoober 2018 at 09:40

    Minu vana vajaks hädasti väljavahetamist ja uue rahakoti üle oleksin küll õnnelik 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ oleks minu valik, värvilt must ja graveeringuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Monica 10. oktoober 2018 at 08:07

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Must ? graveeringuga ?

    Mõtlen juba pikemat aega omale uue rahakoti osta aga siiani pole normaalset leinud.

  • Avatar
    Vasta Krista 9. oktoober 2018 at 23:59

    Plaanin ka juba tükk aega rahakoti väljavahetamist, üsna ära kulunud teine juba… Uus graveeringuga rahakott kõlaks küll hästi ?
    See must meeldib hullult https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

  • Avatar
    Vasta Liina 9. oktoober 2018 at 23:46

    Mina sooviks sellist punast, mahuksid kõik kaardid ära ja isegi telefon
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Helena 9. oktoober 2018 at 23:40

    Kvaliteetse rahakoti võtaks küll. Rahakotti pidevalt laste eest peites on see ikka vatti saanud.
    Naiste rahakotile vb graveerikski peale “Emme oma” ehk õpivad vaikselt lugema ka varsti.

  • Avatar
    Vasta Lepatriinu 9. oktoober 2018 at 23:11

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ oeh selline punane graveeringuga oleks unistuste rahakott! ?

  • Avatar
    Vasta Diana 9. oktoober 2018 at 22:22

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    See oleks mulle ideaalne sest vana rahakott on põhimõtteliselt ribadeks sest topin sinna pidevalt telefoni ja autovõtit kuna ma ühtegi käe- või seljakotti ei tunnista enamasti kuhu need asjad mahutada. Poodi minnes haaran autost rahakoti, topin kõik muu sinna sisse ja lähen.
    Välja valitud rahakoti juures on see käepael sest kuna töllan ringi rahakott näpus siis tihti tekib olukordi kus seda kuhugi panna pole, kui midagi vaadata vaja ning kaks kätt käiku läheb. Käepaela abil saab kott siis käe küljes rippuda ning ma ei pea seda korraks kuhugi toetama.

    Aga rahakotis leidub mul hetkel raha (vahest o
    ?), erinevad kliendikaartid, enda ja laste id-kaartid, plaastrid, peavalu rohi, renni (raseduse ajast jäänud), kõrvarõngad, plaastrid, puugi vaktsiini etiketid (kuna lapsed said erineva firma omad siis pean meeles pidama kes millise sai), dokumendi fotod kallitest inimestest, looduslik sääsetõrje plaaster, erinevaid pabereid meeldetuletustega, ruloo keti ühenduslüli, klamber, enda ja laste euroopa ravikindlustuskaartid, juhiload, firma pangakaart, kaartike kus kirjas nii minu kui firma a/a number, no-spa, poe kviitungid mis vajavad säilitamist (garantii) ja pole õigesse kohta jõudnud ja teatripiletid.

  • Avatar
    Vasta Annika 9. oktoober 2018 at 22:19

    Meeldib https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ tumepruun ja graveering oleks ka tore 🙂

  • Avatar
    Vasta SIILIRAAM 9. oktoober 2018 at 21:55

    mis leidub minu rahakotis?! ikka loomulikult 7a vanused pärnu sõidutalongid, mis on kasutatud. nüüd mõtled, “KES HOIAB KASUTATUD BUSSITALONGE RAHAKOTIS???” No, vanasti pärnus käis väike sahkermahker, 1 piletit sai mitu korda kasutatud. Sinna juurde ka küüneviil, mis aitas eelmise läbilöödud kellaaja maha viilida ja siis uue peale teha. Nad on jäänud vanast harjumusest eelmisest kotist asju ümber laadides automaatselt dokkide vahele. Enam õnneks nii pätt pole, aga noh, kooliaeg on vaene aeg!

    ideaalne oleks punane naiste nahast clutch W3

  • Avatar
    Vasta Kertu Liik 9. oktoober 2018 at 21:50

    Punane W2 on nii ilus! Ei ole kunagi sellist lukuga rahakotti olnud, prooviks ära.

  • Avatar
    Vasta Jane 9. oktoober 2018 at 20:39

    Võidu korral sooviks graveeringuga seda meeste rahakotti https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kaia 9. oktoober 2018 at 17:00

    See punane sobiks ideaalselt! 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta A 9. oktoober 2018 at 16:45

    Plaastrid ja valuvaigistid vist suht tavalised asjad. Aga üks sos tampoon oli ka üsna pikalt seal.
    Mees just rääkis, et oleks uut rahakotti vaja 🙂 must Classic Münditaskuga Rahakott sobiks hästi.

  • Avatar
    Vasta Reelika 9. oktoober 2018 at 16:08

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Punane on nii ilus!! ???

  • Avatar
    Vasta Kätlin 9. oktoober 2018 at 15:59

    Cluch oleks minu valik, sest ma olen oma kolm korda kindlasti telefoni maha pillanud, sest käed on asju täis. Mul oli rahakott kuhu telefon ei mahu. See tähendab, et välja minnes on kas käed või taskud asju täis – rahakott, telefon, auto ja korterivõtmed ning üldjuhul prügikott ning laps, kes nõuab sülle. See on hea variant veel. Tavaliselt lisandub veel mõni lapse mänguasi, mis kisaga vaja kaasa võtta. No ja kui poest tuled on asju kordades rohkem.
    Graveeringuga palun, aitäh! ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 9. oktoober 2018 at 15:45

    https://vonbaer.ee/pass-portmonee-passihoidja/ Hãrrale just sobiv kingitus ??

  • Avatar
    Vasta Eliiza 9. oktoober 2018 at 13:03

    Meeste rahakott Classic Münditaskuga,must?

  • Avatar
    Vasta Sirle 9. oktoober 2018 at 11:05

    ai link jäi panemata – sooviks seda https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Sirle 9. oktoober 2018 at 11:04

    Minul on rahakotis kivi – pidi õnne tooma ja käekotis näiteks kastanimunad, mille vennapoeg kinkis – ka hoian õnne eesmärgil. Rahakotis mul nii palju jama ei leidu kui käekotis, seal tõesti leidub kõike: käärid, meigiasjad, plaastrid, kastanid, hunnikutes ravimeid, lõhnad, kalendermärkmik, tavaliselt 10 erinevat pastakat, hügieenivahendid jne, jne

  • Avatar
    Vasta Sigrid 9. oktoober 2018 at 10:44

    Sooviksin seda: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Silja 9. oktoober 2018 at 10:25

    Ma ka üsna hiljuti hakkasin autoga rohkem ringi sõitma ja jube tüütu on suurt käekotti kaasas vedada kogu aeg. Selline mõnus naiste nahast clutch kuluks küll ära. https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Sooviks ka graveeringut ka peale, et keegi minu kotiga minema ei jalutaks.

  • Avatar
    Vasta Elena 9. oktoober 2018 at 10:02

    Hei!
    Oleksin väga õnnelik kui saaksin omale sünnipäevaks Naiste Nahast Rahakott W1. Ma olen sinuga ühes paadis, sest alati on mõni kaart kadunud, koju ununenud või isegi katki läinud, sest korralik koht, kus neid koos sularaha ja muu vajaliku inventaariga, hoida mul puudub. Viimane seik minu rahamajanduses oli see kui jõudsin maal külapoe ette ja avastasin, et olin tulnud vale jopega ja just vajalik pangakaart oli maal oleva jope taskus. Autos olid kõik muud hetkel ebavajalikud kliendikaardid, id kaardid ja muidu kaardid. Mõtlesin sel hetkel seal poe ees istudes, et nüüd on käes see hetk, kus saab ainult ennast kiruda, et õige rahakott puudub. Sel korral sai asi lahendatud tänu telefonis olevale Swedbank äppile ja tema kiirele raha küsimise funktsioonile. Kandsin poe ees raha inimesele, kes samal ajal andis sularaha vastu, et saaksin poodi minna 😀 Selline lugu 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 9. oktoober 2018 at 08:48

    Mina valiks ka omale clutch’i. Väikelapsega kahekesi linnas käies ideaalne. No kuskile pole telefoni ja võtmeid panna. Käekott ka nagu liiga kohmakas kaasas tassida.

  • Avatar
    Vasta Elis 9. oktoober 2018 at 07:50

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. oktoober 2018 at 04:10

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Mina valiksin võidu korral sellise musta värvi.
    Ilus lihtne.
    Eelmise ostsin omale liiga suure.
    Kõige imelikum asi, mis rahakotis olnud…arvan, et hügieenitarbed?

  • Avatar
    Vasta S. 9. oktoober 2018 at 01:52

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ mina valiksin selle oma peikale. Tal sünnipäev tulemas ja see vana närakas mida ta hetkel rahakotina kasutab, ei kõlba kuskile. Laseksin peale ta nime graveerida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ursula 9. oktoober 2018 at 00:20

    https://vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/
    See oleks minu valik ja kingiks selle oma nooremale vennale ning laseks ta nimegi peale graveerida :)!

  • Avatar
    Vasta Helena 9. oktoober 2018 at 00:08

    Mina sooviks väga seda rahakotti Naiste Nahast Rahakott W2. Kuna kaarte ikka on natuke ja vana rahakott läks paar kuud tagasi katki siis saakski lõpuks kõik ilusti ühte kohta kokku panna. Mina sooviks ka graveeringut.

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 9. oktoober 2018 at 00:01

    Sooviks seda punast! Kingiks oma kalliletädile
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ Graveeringuga

  • Avatar
    Vasta Kenely 8. oktoober 2018 at 23:07

    Muidugi ei ütleks ära uuest rahakotist. Aga seekord kingiksin hoopis mehele münditaskuga rahakoti, kuna tema oma vajaks juba ammu välja vahetamist.

  • Avatar
    Vasta Laura 8. oktoober 2018 at 23:02

    Punane nahast clutch oleks ideaaaaalne. Praegune rahakott meenutab sinu Montoni oma.. seega oleks aeg üks vägev ja korralik rahakott leida?

  • Avatar
    Vasta Reelika 8. oktoober 2018 at 22:57

    Ma valiks võidu korral:
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 8. oktoober 2018 at 22:53

    Minule meeletult meeldivad sellised suured rahakotid sest, et kui ma olin pisike piiga siis minu vanaemal( nüüdseks inglite juures) oli selline nahast kus rahatähekesed olid korrektselt suuruse järgi ning mega sirged ( ekstra palus posteljonil kes tollal pensioni koju tõi sirgeid ja uuemaid rahatähekesi) lisaks see lõhn mis selle
    Rahakoti juures on nii hea ja nostalgiline minu jaoks. Minu jaoks on erilise tähendusega just selline w 1 rahakott sest mitmeid aastaid tagasi olid need juba moes ning hinnatud. Ja loomulikult aegumatu tegumood igati naiselik
    Ja vajalik igale emale, vanaemale, naisele.

  • Avatar
    Vasta Janeli 8. oktoober 2018 at 22:39

    Minu praegune rahakott vastab sinu kirjeldusele Montoni rahakotist peale kuu aja kasutamist 😀 natuke piinlik on seda juba poes kotist väljagi võtta. Uut olen otsinud, kuid päris igasugust ka ei taha. Von Baeri kottidest jäi silma W2 tumepunane mudel. Punane rahakott peaks kuulu järgi ka raha sisse tooma 😛 jään loosiõnnele lootma.

  • Avatar
    Vasta Anna 8. oktoober 2018 at 22:30

    Kirjutasin pika ja korraliku vastuse ning see lendas kuskile kurrunurruvutisaarele vist, sest siit ma seda enam ei leia. Aga hirmsasti tahaks sellist rahakotti nagu Sul on, ainult et sinist:) Seega kirjutan uuesti et osaleda loosis ikka:) vabandan kui olen pimekana ning tegelt mu esimene postitus tuli ka ikka läbi ..

  • Avatar
    Vasta Kairit 8. oktoober 2018 at 22:27

    Naiste Nahast Clutch W3 (punane) ❤️❤️❤️
    Sulle suured rahakotid meeldivad, mitte et mul küllaga raha seal oleks aga naiste värk ju (kõik peab kaasas olema).
    Hetkel mul rahakotis 5€, paar pangakaarti, id-kaart, juhiload, kliendikaardid, mingid ostutsekid, valuvaigisti, salfakas, prillide puhastus lapike.

  • Avatar
    Vasta Marii 8. oktoober 2018 at 22:24

    Hea meelega kingiksin oma mehele uue rahakotti, sest vana on nii kulunud juba, et kahju vaadata… Ja graveeringuga ?

    See oleks super talle https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

  • Avatar
    Vasta kr6bin 8. oktoober 2018 at 22:06

    Mina võtaks vist selle punase clutchi – imeilus! Tellisin kord VB-lt mehele rahatasku, oleme väga rahul. Nii praktiline ja ilus!

  • Avatar
    Vasta Kaia 8. oktoober 2018 at 21:39

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/
    Kingiks oma issile kellel varsti sünna tulemas ja rahakott juba narmendab ?

  • Avatar
    Vasta Mari 8. oktoober 2018 at 21:34

    See daamide tumepunane clutch oleks ideaalne. Äkki lõpuks ometi suudan ka oma elu ilusti organiseerida? Motivatsiooni ju sellise kaunitariga oleks.

  • Avatar
    Vasta Sirle 8. oktoober 2018 at 21:32

    Pole midagi imelikku rahakotis kunagi olnud, sest sinna lihtsalt ei mahu peale kaartide mitte midagi. 🙁
    Mina valiksin endale punase W2 rahakoti, no niiiii ilus!!

  • Avatar
    Vasta Helena 8. oktoober 2018 at 21:20

    Mina valiksin võidu korral oma mehele selle tavalise kaarditasku, sest laps tõmbas vana pooleks.

  • Avatar
    Vasta Õnneseen 8. oktoober 2018 at 21:12

    Vaatasin siis oma rahakotti ka ? leidsin Norra münte ja Suurbritannia münte, peotäie kliendikaarte, 1 täiesti toimiva pangakaardi, kutse arsti vastuvõtule (24.aprill), 8 erinevat poenimekirja erinevatest aegadest, 2 tabletti ibuprofeeni ja kondoomi ?? Ainult raha ei olnud! Mulle väga meeldib punane daamide clutch W3, sest sinna mahub rohkem kraami ?

  • Avatar
    Vasta Daisi 8. oktoober 2018 at 20:53

    Mina valik selle punase – – > https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Peale laseks graveerida enda ja tütre nime ❤️.
    Minul pole kunagi rahakotid kaua kestnud, hakkavad narmendama, kaarti taskud lähevad katki jne. Ei ütle ära ühest korralikust ja ilusast rahakotist, vast püsib raha ka rohkem siis rahakotis, kui kogu aeg uut ostma ei pea ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 8. oktoober 2018 at 20:44

    Mulle meeldiks naiste nahast rahakott W2. Olengi praegu uue mahuka rahakoti otsingul, kuhu telefoni ka ära mahutaks. See sobiks ideaalselt. Värv võiks must olla – sobib kõigega.

  • Avatar
    Vasta Siiri 8. oktoober 2018 at 20:42

    Pole rahakotis midagi eriliselt imelikku old 😀
    Rahakotti sooviksin omale, sest praegune on juba vana näss 😀
    Meeldiks selline: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ , tumepunane ja peale graveeritud võiks olla SirTsu .
    🙂

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 8. oktoober 2018 at 20:34

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Issand seda punast tahaks endale ?

  • Avatar
    Vasta Vivian 8. oktoober 2018 at 19:06

    Kuigi olen ise samasugune kellel kaardid ja raha igal pool laiali tean, et mina ei suudaks sellist rahakotti väärtustada ükskõik kui palju ma ka ei prooviks kasutaks ma hiljem ikka ilmselt “koti- ja taskupõhjasüsteemi”. Seetõttu soovin loosist osa võtta hoopis sooviga võita meeste classic münditaskuga rahakotti oma elukaaslasele sünnipäevaks, tal on vana juba nii läbi, et mündid kukuvad münditaskust välja kuna see enam kinni ei püsi 😀 osalen kindlasti loosimises! 😀

  • Avatar
    Vasta Liis M 8. oktoober 2018 at 19:04

    Ma kingiks võidu korral võimaluse mehele, et ta saaks endale uue rahakoti valida 🙂

  • Avatar
    Vasta Arle 8. oktoober 2018 at 18:06

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

    Hetkel paraku ei oma mitte ühtegi rahakotti,kuid see rahakott tundub no nii ilus, et sellist omada oleksvsuur õnn ja rõõm. Hetkel ongi kaardid mööda kotti laiali ja nii need paraku ära ka kaovad.Kui fortuuna soosib on tore kui aga läheb teisiti tuleb rahakoti investeering ette võtta.

  • Avatar
    Vasta Maarja 8. oktoober 2018 at 18:06

    🙂 proovin enda loosiõnne ka siis esimest korda ära. Mulle meeldiks graveeringuga rahakott kinkida emale, kelle eelistus oleks kindlasti järgmine https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/. Värv oleks kindlasti punane 😛

  • Avatar
    Vasta M 8. oktoober 2018 at 17:58

    Sooviks meeste rahakotti, sest mu mehel on rahakott juba päris jubedas seisus ja ta on ära teeninud ühe korraliku rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. oktoober 2018 at 17:46

    Mina sooviks oma mehele classic münditaakuga musta rahakotti graveeringuga.

  • Avatar
    Vasta Marge 8. oktoober 2018 at 16:22

    Sellise koti üle oleks õnnelik. Sest ei oma juba mõnda aega rahakotti, hetkel kaarduhoidja, et kaarte hoida ikka koos.
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Punane oleks super äge ja graveering ka.

  • Avatar
    Vasta Ann 8. oktoober 2018 at 15:58

    Väga ilus on see naiste punane W2 rahakott 🙂
    Ja väga äge idee, et saab ka nime peale graveerida!

  • Avatar
    Vasta Kerttu T 8. oktoober 2018 at 15:49

    Väga asjalik rahakott, see peab naisel olema nagu kindlus – kogu elu seal sees ju! Meeldiks võita W1 ja pruun (kingiks graveeringuga oma õele 😉 )

  • Avatar
    Vasta Aivi 8. oktoober 2018 at 15:34

    Praegu kasutan kaarditaskut. Kuna mingil hetkel avastasin, et ei kasuta sularaha ja siis piisas kaarditaskust ka. Nüüd olen proovinud hakata sinna toppima ka sularaha, jube kortsus ja inetu. Seega rahakott oleks väga vinge võit. Antud juhul meeldiks väga ”Naiste Nahast Rahakott W2” 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 8. oktoober 2018 at 15:18

    Mina sooviksin sellist, hetkel Aliexpressist tellitud 3a vana räbal 😀

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

  • Avatar
    Vasta Margit S 8. oktoober 2018 at 14:56

    Mina sooviks meeste rahakotti,sest ma reaalselt soetan iga aasta või lausa 2x aastas mehele uue rahakoti,need lihtsalt lähevad kõik katki. Antud brändi tooteid enne kasutanud ei ole, äkki need on vastupidavamad ja enam ei peaks koguaeg rahakotte ostma 🙂

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta K 8. oktoober 2018 at 14:47

    See must clutch koos graveeringuga oleks küll äge võit 🙂
    Ja täitsa iseendale sooviks, kui loosiõnn naerataks..
    Mul leidub rahakotis kõike hariliku, lisaks vanema lapse hoiule antud Taukari allkiri(hoian juba ca paar aastat, ei ole fänn) :D..plaastrid jms ka must be..õnnekivi, et ikka kotis alati raha oleks..kõige kummalisem asi ilmselt on olnud poisil ära tulnud nabakönt..see reisis oma aasta ringi enne kui ta lapse mälestuste kasti lõpuks ära pistsin.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. oktoober 2018 at 14:44

    Ma sooviks naiste oma- emale oleks hea kinkida, kaua mingi nässakaga ikka ringi peab lippama… Graveeringuga ofkoors 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Merka 8. oktoober 2018 at 14:38

    Just läks pisikesel Türgist juba peaaegu 10 aastat tagasi ostetud riidest rahataskukesel lukk katki, nii et uus rahakott oleks kui rusikas silam auku! Valiksin punase https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ ja graveeriks oma nime samuti peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Elise 8. oktoober 2018 at 14:29

    Mul on ka Montonist, tol hetkel vist 15€ eest ostetud rahakott. Ta on näinud nii kassikriimustusi kui ka ärakadumisi, aga pole raatsinud uut osta. Ja võiks öelda pigem, et mida seal rahakotis ei leiduks. Minu jaoks on rahakott nagu naise käekott, mahutab palju ja tihti ei leia sealt vajalikku kraami üles.
    Aga tegelikult tahaksin hoopis oma emale kinkida rahakoti, sest hetkel kasutab ta mu isa vana?. Kõlab päris halvasti, aga ta pole sellist täiesti temalikku veel leidnud, aga VB punane oleks küll nagu täitsa talle loodud.

  • Avatar
    Vasta Vaike 8. oktoober 2018 at 14:07

    Classic meestele värskele Peipsile kingituseks :p

    • Avatar
      Vasta Vaike 8. oktoober 2018 at 17:56

      Peiksile* Neetud autocorrect.

  • Avatar
    Vasta Marta 8. oktoober 2018 at 13:37

    Aah, tahaks nii väga omale uut rahakotti. Tellisin praeguse kuskilt eBayst ja see laguneb iga nurga peal ära ja küll ma üllatun kui kuskilt nurga tagant mõni jupp vastu jalutab. Midagi väga imelikku rahakotis ei olegi peale erinevate kaartide, ainult lahustuvad peavalutabletid ja need võtavad kambakesi seal mõnusalt ruumi. 😀
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ selline tumepunane oleks ideaalne ning sellisele laseks ka oma initsiaalid juba peale tekitada, oleks väga ainulaadne 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 8. oktoober 2018 at 13:34

    Oleks vaja samuti yhte ilusat uut rahakotti,kuhu saaks panna oma tutikad load ja muud vajalikud dokumendid ja kliendikaardid ??

  • Avatar
    Vasta Cathreen 8. oktoober 2018 at 13:30

    Rahakott on minu jaoks üks väga vajalik kott⭐️Kuna kott on pidevas kasutuses, siis aastas enamasti vahetan ikka korra seda. Minu rahakotist vôib ka kôike leida- alustades koera ussirohust lôpetades kôrvarôngastega☺️

  • Avatar
    Vasta Tiina 8. oktoober 2018 at 13:26

    Oi, minul on küll rahakotti vaja. Just sellist naiste rahakotti nagu sinu pildil (W2 mudel). Initsiaalid graveeriks peale puhtalt edevusest 🙂
    Eelistan vastupidavaid asju, mis kestavad pikalt – ei jõua igal aastal uut hankida. Pidevalt lagunevad mul rahakotid ära või siis ei ole ikkagi piisava funktsionaalsusega. Viimased paar aastat olen lootusetu näoga mööda poode käinud ja rahakotte vaadanud – liiga suur, liiga väike, liiga kallis jne.
    VonBaeri rahakoti puhul võlub just see magnetiga väljavõetav osa. Kui vaja teatrisse vm üritusele minna, kuhugi kogu rahakotitäit asju ei ole vaja, siis oleks see imeline lahendus. Täna on mul eraldi olemas väike (ja veits räbaldunud ning määrdunud) mündikott kuhu teatrisse või peolemineku puhul mõned kupüürid ja paar kaarti pressin. Väga välja võtta teatris seda käekotist ei julge, on teine selline… päevinäinud 😀
    Lisaks see, et siis unustan raudselt järgmisel päeval pangakaardi õigesse rahakotti tagasi tõsta ja siis avastan ennast poest ilma kaardita….
    Kõige imelikum asi rahakotis… no ilmselt mingid ravimid, mida pole kuhugi mujale osanud pista. Mõnikord leiab sealt ka mälukaardi (nt fotokast väljavõetud, kuhu sa ikka selle mujale paned), märkmepaberid mingite telefoninumbritega (hiljem enam ei mäleta, kelle number) ja palju muud põnevat. Igal juhul on rahakotis ruumi alati vähe.
    Aga clutch stiilis kotti ka ei julge hankida, sest raudselt suudan sinna siis 200 miljonit asja toppida 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 8. oktoober 2018 at 13:21

    Ni-i-i-i ilusad rahakotid, clutch on eriti vinge, nii et minu valikuks osutuks selline must https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Pille 8. oktoober 2018 at 13:11

    Ma väga kahtlen, et mu rahakotis 29 aasta jooksul mitte midagi kummalisemat olnud pole, aga kõige värskem näide lähiajast: ükspäev rahakotist tšekke välja visates leidsin kusagile varjatud sahtlisse piinliku hoolega kokku volditud tühja sõõrikukoti. Pani muigama natuke see koduse ema salaelu, kui õhtusel poetiirul käies väike salamaius ka ostukorvi maandub, mida kellegi teisega jagada ei taha, nii et see autos ära hävitada tuleb ja asitõendid ka peita 😀

    Kuna mul on tüdinemise soolikas jube lühike, siis meeldib mulle vähemalt korra aastas oma rahakotti välja vahetada. Korralik nahast rahakott sellist kohtlemist ega sahtlinurgas oma korra ootamist kindlasti ei vääri. Küll aga on meie peres veel üks kukkur, millel on vist juba venitusarmid sellest, kui kiiresti ma igal palgapäeval punni tõmmanud rahakotist oma jao välja tõmban 😀 Niisiis valiks võidu korral hoopis meeste Classic Münditaskuga Rahakoti ja laseks sellel praegusel armetul lõpuks väljateenitud viimsele puhkusele minna 🙂

  • Avatar
    Vasta M 8. oktoober 2018 at 12:41

    Ma kingiksin oma imelisele emale samasuguse nagu sul. Tal on ka alatihti miski kadunud ja samas oleks koos graveeringuga sellise kingi üle tal kindlasti hea meel.

  • Avatar
    Vasta Nele 8. oktoober 2018 at 12:36

    Mehele oleks tore võita uus rahakott, kuna ta millegipärast ei raatsi kunagi rahakoti peale suuremat summat kulutada, seega ostab omale mingi odavaima, mis siis mingi aja pärast tõesti nagu kapsas välja näeb…tore siis sellist kuskil poes välja võtta. 😀
    Ja kuna talle meeldib väga pruun värv, siis valiksin ma talle loosiõnne puhul just sellise pruuni rahakoti: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Reet 8. oktoober 2018 at 12:26

    vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/
    Mina sooviks oma elukaaslasele sellist kaardihoidjat. Mitu aastat mingisugune tal on olemas, kust need kileosad poolenesti lahti on ja näeb ka jube nadi välja kõigele lisaks. Igal mehel võiks ikka korralik ja normaalne rahakott/kaarditasku ollla, mille julged ikka taskust ka välja võtta.

  • Avatar
    Vasta Sandra S. 8. oktoober 2018 at 11:52

    Rahakotti olen juba pikemat aega otsinud. Praegune on ostetud kunagi aastaid tagasi New Yorkerist ja üllatavalt on siiani päris okeilt vastu pidanud, alles viimase kuue kuu jooksul on hakkanud rohkem mõranema ja lagunema.
    Von Baeri kotte olen samuti juba sinu esimesest postitusest ihalenud, aga kuna hinnad on krõbedamad ning kohest vajadust ka pole olnud, siis see ongi pigem piidlemas käimiseks jäänud.
    Iseenesest mingeid imelikke asju polegi rahakotti pannud, sest see tavaliselt nii väike, et kõik sodi rändab otse käekotti. Küll on mul millegipärast vähemalt kolm aastat olnud mingi Käsna-Kalle pildiga väike kaardike jäänud ja absull ei mäleta kust see sinna sai, aga jäänud ta on ja aitab vahest eraldada enda sularaha (kui seda üldse rahakotti satub, muidu samuti kaardiga mul kõik) teiste sularahast, no näiteks kui kolleeg annab raha, et talle ka midagi poest tuua, kui endal minek.
    Pikk jutt, aga lõpetuseks siis, et kui võiduõnn peaks esimest korda üldse minule tulema, siis ma sooviks väga just sellist nagu sina, Mallu, valisid – Naiste Nahast Rahakott W2, samuti punase.
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta GT 8. oktoober 2018 at 11:39

    Sooviks W3 punast mudelit enda nimega.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. oktoober 2018 at 11:37

    Mina valisin rahakoti välja oma elukaaslasele:
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Tal on kaarditasku. Hädavajalikumad ja igapäevasemad kaardid ja raha on telefonikaante vahel. Ta on varem ka öelnud, et tal on rahakotti vaja, aga selle soetamiseni pole ta veel jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Triinu K. 8. oktoober 2018 at 11:18

    Valiks võidu korral tumepunase W1 🙂 Vana on juba ajast ja arust. Graveeringut poleks vaja.

  • Avatar
    Vasta Helen 8. oktoober 2018 at 11:07

    Ma valiks mehele kingiks rahakoti. Graveering oleks veel kirsiks. Tal pole aastaid rahakotti olnud, sest pole vajadust olnud. Kõik vajalikud kaartid olid telefonikaante taskus. Kuu tagasi ostis uue telefoni, millega koos ka uued kaaned, aga õnnetuseks pole neil kaantel kaartide jaoks enam sahtlid. Ja mida üks normaalne mees nüüd teeb. Käib ringi kahe telefoniga, et kaarte ikka kindlas kohas hoida. Sest lihtsalt taskusse neid ka visata ei taha.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 8. oktoober 2018 at 10:56

    Mulle meeldiks niii väga saada endale naiste must W2 rahakott!

  • Avatar
    Vasta Keili 8. oktoober 2018 at 10:35

    Emale oleks hea kingitus ja valiks punase.

  • Avatar
    Vasta Egle 8. oktoober 2018 at 10:10

    Jaa rahakotti oleks küll vaja, mul kapil seisab 10 aastat vana rahakott, mille ostsin endale kui olin 10aastane, nüüd juba 20 aga rahakott ikka sama, kulunud ja hargneb ja senditasku katki. Kasutan seda väga harva, kui sularaha vaja ära panna. Kaardid ja juhiload vedelevad kuskil autos ja kui vaja siis pean neid kuskilt istmete alt otsima sest sahtlitest lihtsalt libisevad väpja. Jube tüütu on see elukene ilma rahakotita
    :/
    Võidu lorral valiksin selle ruuema, siis kindel et kõik kaardid ära mahuvad ja ei pea kuskil autos küürutama ja otsima taga vajaminevaid kaarte 😀
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Katrin 8. oktoober 2018 at 10:07

    Praeguse rahakoti ostsin endale euro tuleku puhul. Oleks aeg vahetada. Naiste W2 rahakott oleks täpselt see mida vaja

  • Avatar
    Vasta Marilin 8. oktoober 2018 at 09:57

    Sooviks ka sellist rahakotti. Tundub mõnus ja mahukas!!
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta KK 8. oktoober 2018 at 09:55

    Beebi pissiproovi kotikesi on minulgi rahakotis pikalt olnud 😀 Üks vajalik asi on veel juuksekumm! Mul on neid igalpool varuks ja rahakotis kindlasti ka. Tavaliselt vedelevad seal ka mõned kõrvarõngad, üks paar reisis vist terve lapse esimese eluaasta seal kaasa, kui kõrvakaid ei kandnud. Mul ebayst tellitud suur rahakott, mis teenib päris hästi, aga uus suur must rahakott kuluks ära küll, oma nimega graveering vb. 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 8. oktoober 2018 at 09:55

    Mulle meeldivad suured rahakotid, kuhu kõik ära mahub aga hetkel tegin mõnda aega tagasi valiku, kus kott ise on väiksem aga mahutab rohkem kaarte. Uueks kotiks oleks ideaalne w2
    ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 8. oktoober 2018 at 09:50

    Minu rahakott näeb samuti väsinud välja, sooviksin tumepunast ”Naiste Nahast Rahakott W1”.

  • Avatar
    Vasta Katariina 8. oktoober 2018 at 09:44

    Seda tahaks küll endale! Punane meeldib väga! ? https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Janet 8. oktoober 2018 at 09:42

    Minu rahakotis on alati näiteks niit ja nõel, sest on olnud olukordi, kus midagi rebeneb (nt püksid tagumiku pealt) ja on vaja parandada. Sõbrannad naeravad, et käin ringi nagu kästiöökarp. Minule meeldiks W1 mudel. Ilus ja klassikaline ja kindlsti punane, sest punases rahakotis pidi raha paremini seisma (haha).

  • Avatar
    Vasta Kirsika 8. oktoober 2018 at 09:40

    Mulle kuluks samuti uus rahakott marjaks ära 🙂 Vana on päris palju vatti näinud ja samamoodi ei julge varsti enam käekotist välja võtta :/
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta L R 8. oktoober 2018 at 09:25

    Kuna mehel rahakott puudub siis oleks hea kingitus ? https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kristi 8. oktoober 2018 at 08:57

    Kuna mulle endale alles hiljuti kingiti uus rahakott(kõige ilusam, mida siiani näinud olen, näitaks kohe aga ei saa siia vist pilte lisada ?), siis loodan võitu, et oma mehele kingitus teha. Ta kasutab siiani minu poolt u 8 aastat tagasi kingitud kaarditaskut :p siit marmendab ja sealt lopendab ? Talle sobiks imehästi selline musta värvi https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

  • Avatar
    Vasta LM 8. oktoober 2018 at 08:48

    Jah palun!
    Minu praegune rahakott on ostetud VIIS aastat tagasi ja on mind ustavalt teeninud kuid näeb juba väga väsinud välja. Valiksin endale punase W1 sest just sellist tüüpi olen otsinud aga pole poest leidnud.

  • Avatar
    Vasta S 8. oktoober 2018 at 08:46

    Minu rahakott on nii kole ja kulunud, et olekski aeg välja vahetada. Mulle meeldiks selline punane kohe väga 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Larissa 8. oktoober 2018 at 08:42

    Armastan koralikku rahakotti, odavad ei pea jah kaua vastu, hetkel on Alist tellitud ja veel ok, aga oli ka kallimat sorti 😉 https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ PUNANE RAHAKOTT!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 8. oktoober 2018 at 08:34

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

    Selle, sest mul on ka alati palju asju ning siis saaksin ehk selle väikse kotikesega välja minna..Ei peaks suure kotiga koguaeg ringi tatsama. Graveeriks peale ehkk M ❤️.

  • Avatar
    Vasta Minni 8. oktoober 2018 at 08:31

    Väga lahedad rahakotid? Enda isend ongi omadega läbi, kaua sa ikka jõuad seda rasket rahakoormat kanda? Parim asi minu rahakotis on olnud ilmselt kapinupp, mis ootas sarnase ostmist jõulust jaanipäevani?

  • Avatar
    Vasta Eileen 8. oktoober 2018 at 08:21

    Aiii ma tahaks seda oma mehele: https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/. Tal on eelmine rahakott olnud pea kümme aastat ja viimased neli aastat olen talle kaudselt ja otseselt vihjanud, et võiks äkki uue osta või nii. Nõusse sain ta alles paar päeva tagasi! Tunnistas lõpuks ise ka, et noh, on jah natukene kulunud, aga uus võiks olla vanale hästi sarnane. ? Ei tea, mis kiindumus see selline rahakotti on, aga Von Baeri oma peaks ehk järgmised kümme aastat vähe paremini vastu. ?

  • Avatar
    Vasta Maili 8. oktoober 2018 at 08:09

    Minu rahakott ongi tohutult vatti näinud, et tahaks välja vahetamist ilmselgelt. Kuluks uus rahakott täiega ära!!!
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ graveeringuga

  • Avatar
    Vasta Reelika 8. oktoober 2018 at 07:46

    W2 naiste rahakott läheks emale kingiks, kel ammu aeg vana juust välja vahetada…

  • Avatar
    Vasta Kadri 8. oktoober 2018 at 05:15

    Minu rahakoti kõige naljakam leid on ilmselt väike kleeps, mis pärineb umbes aastal 2005 toimunud seksuaalkasvatustunnist ning mis ütleb “Näita, et hoolid, kasuta kondoomi”. Millegi pärast on see kleeps aina ühest rahakotist teise kaasa liikunud ?
    Ei suuda otsustada hetkel, millist rahakotti valida – endale võtaks punase naiste W2, samas emal oleks ka uut kotti tarvis ja talle valiks hoopis naiste musta W1…

  • Avatar
    Vasta Kristi K. 8. oktoober 2018 at 01:35

    Mina valiks naiste punase w2 rahakoti ja laseks initsiaalid ka peale graveerida.

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. oktoober 2018 at 00:47

    Endale otseselt uut rahakotti polekski vaja, aga kuna elukaaslasel on sünnipäev tulemas, siis võidu korral valiksin talle midagi fäänsit välja 🙂

  • Avatar
    Vasta elery 8. oktoober 2018 at 00:39

    Nii alustame siis sellest et olen paljud kaardid kaotanud ja ma olen üks suur nuhtlus oma kaartidega ( pankades,tanklates ja poodides )
    ma ei kujuta ette kui palju ma juba uusi kaarte teinud olen , mul ei ole rahakotti üldse ja mina kui uus autojuht load ja kaardid kuskile vaja panna 🙂

    Viimati polnud kuskile olerexi ja pangakaarti kuskile panna ja panin hopsti auto katusele ja ilmselgelt andsin gaasi ja minekut , hiljem olid kadunud.
    Kui ma nüüd lõpuks saaks endale imelise rahakoti oleksin ma õnnelik ning hoiaks mis on kallis mulle 🙂 ( punane rahakott)

    NB: palju õnne Sulle Mallukas ja ohutut liiklemist , ah jaa hoia Bemmidest eemale nad on hullud liikluses ???

  • Avatar
    Vasta elery 8. oktoober 2018 at 00:38

    Nii alustame siis sellest et olen paljud kaardid kaotanud ja ma olen üks suur nuhtlus oma kaartidega ( pankades,tanklates ja poodides )
    ma ei kujuta ette kui palju ma juba uusi kaarte teinud olen , mul ei ole rahakotti üldse ja mina kui uus autojuht load ja kaardid kuskile vaja panna 🙂

    Viimati polnud kuskile olerexi ja pangakaarti kuskile panna ja panin hopsti auto katusele ja ilmselgelt andsin gaasi ja minekut , hiljem olid kadunud.
    Kui ma nüüd lõpuks saaks endale imelise rahakoti oleksin ma õnnelik ning hoiaks mis on kallis mulle 🙂

    NB: palju õnne Sulle Mallukas ja ohutut liiklemist , ah jaa hoia Bemmidest eemale nad on hullud liikluses ???

  • Avatar
    Vasta Katrin Pihlakas 8. oktoober 2018 at 00:31

    Naiste nahast clutch W3 graveeringuga

  • Avatar
    Vasta A. 8. oktoober 2018 at 00:20

    Pruun classic münditaskuga rahakott – kingiks elukaaslasele sünnipäevaks ja graveering peal oleks ka väga äge ☺️??

  • Avatar
    Vasta Kevin 8. oktoober 2018 at 00:15

    Sooviksin oma naisele kes on minu lapse ema, tal oleks uut ja moodsat vaja kuhu mahub kõik vajalik ära, w2 punane, graveeringuga ?

  • Avatar
    Vasta Anne 8. oktoober 2018 at 00:13

    Muidugi tahaks 🙂 Omanimeline W2 oleks lausa super 😛

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. oktoober 2018 at 00:10

    Mu mini oranz rahakott vajaks vahetust. ehk kingid Mallukas rahakoti mulle;) Erit lahe oleks oma täisnimega omada rahakotti;)

  • Avatar
    Vasta Kristiina 8. oktoober 2018 at 00:02

    Naiste Nahast Clutch W3. Kõik vajalik ühes kotis. ?

  • Avatar
    Vasta Heike 7. oktoober 2018 at 23:51

    Valiksin selle – https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/. Punane

    Rahakott andis otsad umbes poolteist aastat tagasi… Uue ostmine on veninud. Väga odavat ei taha, ent samas kallist ei raatsi osta ? Suure osa ajast kui kuhugi seiken, siis autoga, seega lõviosa kaarte vedeleb autos mapi vahel, ja telefoni kaante vahel laiutab üksainus pangakaart.

  • Avatar
    Vasta Roosi 7. oktoober 2018 at 23:50

    Jaah! Üks pruun W3 oleks puhas rõõm! Praegu on mul kaarditasku, millel on mu lapse hambad igavesti jäädvustatud, et seekord ei söönud tõesti koer midagi ära. Samas on kaarditasku juba kaarte täis, et paberrahale ja müntidele peab alati veel mingi ekstra koha leidma, mis teeb asja keerulisemaks. Aga samas tähendab see seda olukorda, nagu isegi kirjutasid, et võib (taas) kohtuda enda rahaga üllatuslikel kohtades.

  • Avatar
    Vasta Renna 7. oktoober 2018 at 23:48

    Punane w2 naistele oleks mõnus 🙂
    Imelikke asju rahakotis vist ei tulegi meelde. Aga must have minu jaoks peale raha ja kaartide rahakotis on patsikumm

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. oktoober 2018 at 23:33

    Naiste W2 rahakott oleks täpselt see mida vaja?

  • Avatar
    Vasta Laura 7. oktoober 2018 at 23:33

    Ei olegi hetkel rahakotti kui sellist, suvel oli kasutusel selline väike käekott, kus on kaarditaskud jne. Siis ei olnudki ekstra rahakotti vaja. Nüüd aga tahaks juba suurema käekotiga käia ja sinna sisse sobiks täpselt punane W2, seal oli kaasas ka eraldi kaardi hoidja, see oleks niimugav, sest sinna saaks panna kaardid mida Eesti tulles kasutan. Oeh see oleks ilus ja praktiline võit ja veel graveeringuga, oleks suisa ? tordil!

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. oktoober 2018 at 23:29

    W1 punane rahskott iseendale ?

  • Avatar
    Vasta S 7. oktoober 2018 at 23:22

    Sooviksin isale kinkida Franklini rahakotti graveeringuga.

  • Avatar
    Vasta Eve 7. oktoober 2018 at 23:22

    Jaa! https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Punast värvi ja endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 7. oktoober 2018 at 23:20

    Naiste rahakott W1 punane 🙂 imelikke asju pole rahakotis olnud, aga kui ma sain oma esimese rahakoti umbes 6-aastaselt, siis pani ema sinna 5 krooni. Nüüd olen 23 ja seesama 5 krooni on siiamaani alles. Rahakotid vahetuvad, aga temake jääb ?

  • Avatar
    Vasta Maiku 7. oktoober 2018 at 23:18

    Üks punane W2 graveeringuga ei teeks üldse paha ??

  • Avatar
    Vasta Gigi 7. oktoober 2018 at 23:13

    Valiks naiste W2 punase rahakoti. Kaarditaskutega rahakotti oleks hirmsasti tarvis ning punane on nii ilus.

  • Avatar
    Vasta Anu 7. oktoober 2018 at 23:13

    Täpselt aktuaalne teema minu jaoks. Rahakott vajab mul väljavahetamist ja see oleks super- https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ initsiaalidega

  • Avatar
    Vasta Diana E. 7. oktoober 2018 at 23:10

    Naiste rahakott must W2….sinna mahub piisavalt palju asju sisse!

  • Avatar
    Vasta Terttu 7. oktoober 2018 at 23:07

    Naiste rahakott w2 oleks super, sest vana rahakott hakkab väsima. Selle vahel on ka paberileht 3-4a tagasi saadud füsioterapeudi harjutustega seljale. Pole neid vist küll kordagi teinud, aga paber on truult siiani rahakoti vahel. Ehk, kui uue uhke rahakoti saan, hakkan ka harjutusi lõpuks tegema 🙂

  • Avatar
    Vasta Christina 7. oktoober 2018 at 23:03

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Kuna ma olen ka ise suur kaardi kaotaja ja koguaeg on kaarid kas kuskil kotipõhjas või jopetaskus, siis ühest korralikust rahakotist ei ütleks ma küll ära, ja veel kui tegemist on nii kvaliteetse ja ilusa kotiga! ❤️ ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 7. oktoober 2018 at 23:03

    Oi, ise ei raatsiks endale iialgi nii kallist rahakotti osta. Tõesti väga ilusad näevad välja ja tunduvad kvaliteetsed ka. Kui peaksin võitma, siis valiksin “Naiste Nahast Rahakott W2”, aga hetkel ei suudagi otsustada, kas punane või must. Äkki ikka must nagu alati? Või seekord teha kannapööre ja valida punane? Raske, noh. Kindlasti laseksin nime ka graveerida.

  • Avatar
    Vasta Merike 7. oktoober 2018 at 22:58

    Tehakse ikka ilusaid ja mõnusaid rahakotte! Valiks punase naisteka ja punane rahakott pidavat ju raha ka ligi tõmbama 😉

  • Avatar
    Vasta K.K. 7. oktoober 2018 at 22:58

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Punane ? graveeringuga. Endale ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 7. oktoober 2018 at 22:52

    W2 punane oleks mulle ideaalne! Olen samuti odavaid ja kiirestikuluvaid kotte siiani kasutanud, üks kvaliteetne ja ergas punane kuluks kotti ära küll!

  • Avatar
    Vasta Gats 7. oktoober 2018 at 22:46

    Klassikaline naiste rahakott, mudel W1. Ja muidugi punast värvi. Ja initsiaalidega. ?

  • Avatar
    Vasta Sirly 7. oktoober 2018 at 22:45

    Ahhhh, ma nii sooviksin punast W1 rahakotti ?? praegune ütleb vägisi üles. Ja kui ma peaksin imeläbi loosi vòitma, siis juba v6iks elu esimest võitu graveeringuga kinnitada ?

  • Avatar
    Vasta H 7. oktoober 2018 at 22:43

    Meeste Franlikini pruun rahakott, graveeringuga “karalis”.

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. oktoober 2018 at 22:41

    Meeldiks Washington münditaskuga pruun rahakott meestele. Graveering võiks ka olla muidugi.

  • Avatar
    Vasta Merilin 7. oktoober 2018 at 22:36

    Kuigi mul endal oleks ka rahakotti sest kasutan 3 eurost turult ostetud rahakotti siis kingiloosis tahaks võita hoopis meeste Classic munditaskuga rahakotti.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 7. oktoober 2018 at 22:32

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Ilus ja punane, mulle.
    Jah, graveering oleks ilus 🙂
    Praegune rahakott on 11 aastat vana.
    Kõige huvitavam asi on kuivanud lill eelmiselt reisilt (ja nii iga kord)

  • Avatar
    Vasta Katri 7. oktoober 2018 at 22:10

    Mehele oleks hädasti kotti vaja… Kaardid juba kleepuvad kinni vanasse…

  • Avatar
    Vasta Kaire 7. oktoober 2018 at 22:10

    Naiste Nahast Rahakott W2 oleks suurepärane

  • Avatar
    Vasta Maris 7. oktoober 2018 at 22:08

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/
    Kaasale kuluks ära ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 7. oktoober 2018 at 22:05

    Naiste must W2 oleks ideaalne! Peale sooviks graveeringut ka. Hetkel mingi aliexpressist tellitud,hakkab vaikselt otsi andma.

  • Avatar
    Vasta jaanika 7. oktoober 2018 at 22:03

    Sooviks seda musta – ilus ja stiilne! https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Lisett 7. oktoober 2018 at 22:01

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/ sooviksin seda oma elukaaslasele. 🙂 tal on vana rahakott väsinud ja vajab väljavahetamist. ?

  • Avatar
    Vasta Kati Kalden 7. oktoober 2018 at 21:57

    Minul täitis varem rahakoti senditasku telefonikoti ülesannet. Üldjuhul on senditasku niisugune tore osa rahakotist, kuhu olen pistnud vahele nii võtmeid, ehteid, patsikumme, nimesildi, hügieenihuulepulga.. Töö juures olen käinud rahakott näppus wc-s, sest taskuid polnud ja side näppus ei taha ka mööda maja ringi jalutada. Hetkel on mul see rahakott tiba kulunud, et vahetaks meeleldi naiste punase W2 rahakoti vastu. Raha pidavat punast rahakotti armastama või kuidas see tarkusetera oligi…

  • Avatar
    Vasta Tairi 7. oktoober 2018 at 21:57

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ punane? ma lihtsalt armastan punast rahakotti.
    Omal peab ka ikka miljon asja seal olema. Alustades ostunimekirjadest lõpetades sünnitunnistustega. Kommid, sendid, tablakad. Sealt võib leida kõike. ?

  • Avatar
    Vasta Angelina 7. oktoober 2018 at 21:54

    Appi see loosimine on nagu mulle just. Mul mees koguaeg imestab kuidas ma saan nii elada, et kõik kaardid ja raha on kotis ja jopede taskutes laiali. Aga No mis sa teed mul lihtsalt pole rahakotti ??‍♀️ Okok tglt oli mingi aeg…ostsin rahakoti mehe lunimise peale, aga see läks poole aastaga katk ja uut pole siiani muretsenud…ja nii minu kaardid, sularaha ja muu staff ongi käekotis laiali.
    Häbi, häbi vanust 32 ja võiks juba nagu olla ju korralik rahakott. Niiet luban siin, et isegi kui ei võida siit seda siis ostan esimesel võimalusel selle endale ikkagi ? Sest jube ebamugavaks on muutunud see, et poes avastad, et oih mul vale jope seljas või vale kott kaasas, sest viimati käisin teisega ja kaardid ja raha hoopis seal taskutes. Nii miljon korda mugavam oleks rahakott haarata ja tead alati, et kõik on seal olemas mis vaja.

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. oktoober 2018 at 21:52

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

    Mu mees kasutab igapäevaselt rahakotti mistõttu suht iga aasta ta alati kirub mind, et ma talle vuffel rahakotte ostan. Seega sel aastal oleks nii tore, kui saaksin talle kinkida isadepäevaks ühe korraliku rahakoti. Ta on seda üllatust väärt!☺

  • Avatar
    Vasta Triin 7. oktoober 2018 at 21:51

    Naiste Nahast Rahakott W1 – punane! See oleks täpselt minu rahakott! Ja kindlasti tahaks peale graveerida ?

  • Avatar
    Vasta Taisi 7. oktoober 2018 at 21:43

    Naiste clutch on väga ilus

  • Avatar
    Vasta Liina 7. oktoober 2018 at 21:40

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Sooviks endale uut ja uhket rahakotti. Äkki tuleb rikkus ka majja ja raha seisab kauem sees. ?? Graveering oleks väga lahe “Rikkus pole häbiasi” ?

  • Avatar
    Vasta Heili 7. oktoober 2018 at 21:37

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

    See tumepunane iludus oleks küll imeline kink iseendale ??

  • Avatar
    Vasta Melissa 7. oktoober 2018 at 21:36

    Meil näris koer mehe rahakoti ära nii et täiega oleks uut vaja. Need seljakotid näevad ka mega lahedad välja.

  • Avatar
    Vasta Teele Talu 7. oktoober 2018 at 21:29

    Rahakott on tõesõna üks hädavajalik asi ja muidugi ta peab olema kvaliteetne (vastavalt rahakotile siis (vastavalt võimalustele :D)), siis VB tooted on täiesti suurepärased.
    Kuna mu kallis ema on alati “pärinud” minu vanad rahakotid või siis ostnud endale sellised juustud turu pealt, mis lähevad põhimotteliselt paari päevaga katki, siis ma teeks võidu korral kingituse talle. Kuna tal on tohutult palju igasugu kaarte, tähtsaid tšekke ja ka rahake seal koti vahel, siis see kingitus tuleks talle väga suureks kasuks. Noh ja ega ta elus midagi rohkemat võtnud pole, kui 3 last ja 20€ Euro Jackpotiga, niiet ta oleks selle igati ära teeninud 😀
    Punane Clutch rahakott tema initsiaalidega oleks ideaalne!
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 7. oktoober 2018 at 21:25

    Minu lemmik oleks must clutch, sest beebiemana ma kogu aeg unustan kõik ära ja sinna saaks mahutada kaasa ka märkmiku, kus kõik tähtsad kuupäevad ja kellaajad kirjas.

  • Avatar
    Vasta Mariann 7. oktoober 2018 at 21:23

    Naiste rahakott W2 võtaksin.
    Kõige imelikum on vast lapse ära tulnud hammas :)See oli vaja turvaliselt koju toimetada ja paremat kohta ei leidnud.

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 7. oktoober 2018 at 21:21

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Valisin neist kuldse keskmise, aga rahakott ise oleks vôidu korral kindlasti punast värvi – pidavat raha hästi sisse tooma ja muidu ka üliilus. ?
    Mu rahakotis on kunagi olnud nt suuresoomuselise kala kuivatatud soomused, mida tuli sinna aastavahetusel panna, et pidavat ônne tooma ja raha hoidma jms. ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. oktoober 2018 at 21:20

    Tahaks võita punast W2 rahakotti, see on küll tõeline iludus! Praegu on mul väike kahe sahtliga münditasku – ühel pool on kõik mu kaardid ja teisel pool sularaha. Muidu on see täitsa vinks-vonks, aga vahel tulevad need klõpsud lahti ja siis on mu kotis raha laiali. Mul on seal kaartide keskel ka üks paber, kuhu enne mu pulmi tegid sõbrad oma näite mu uuest võimalikust allkirjast, seal on ikka päris naljakaid pärleid 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 7. oktoober 2018 at 21:16

    Mehele just mōtlesin esimeseks isadepäevaks
    uue rahakoti kinkida 🙂 Äkki tabab ōnn 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli 7. oktoober 2018 at 21:14

    Võidu korral sooviks seda 🙂 https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. oktoober 2018 at 21:14

    Võidu korral sooviksin meeste Classic münditaskuga rahakotti oma armsale mehele. ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 7. oktoober 2018 at 21:14

    Kindlasti punast värvi ja graveering oleks samuti huvitav.

  • Avatar
    Vasta Triin 7. oktoober 2018 at 21:12

    Oleks ka hädasti vaja, värv must!

  • Avatar
    Vasta Liis 7. oktoober 2018 at 21:06

    Mina kingiksin oma armsale mehele uue rahakoti, enda oma veel kärab küll ?

  • Avatar
    Vasta SV 7. oktoober 2018 at 21:03

    Punane W2.
    Alustan uut elu ja oleksin meeletult õnnelik.
    Peale graveeriks : 22.07.16

  • Avatar
    Vasta Johanna 7. oktoober 2018 at 21:01

    Hullult meeldib tumepunane clutch! Ja muidugi graveeringuga, kui loosiõnn naeratab (pliis, naerta)! Hetkel omangi ainult kaarditaskut ning niisama endale sellist clutchi lubada kahjuks ei saaks 🙁

  • Avatar
    Vasta Merli 7. oktoober 2018 at 20:59

    Ma võtaks punase naiste rahakoti (W1), kingiksin selle oma emale tema nimelise graveeringuga :).

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. oktoober 2018 at 20:50

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

    Sest meeste omad pole üldse värvilised, muidu tahaks mõnd meeste oma hoopis. Punane on vähemalt natukene värviline.

    • Avatar
      Vasta Marita 7. oktoober 2018 at 21:29

      Väga ilusad asjad paistavad neil tõesti olevat. Mulle väga meeldib naiste nahast rahakott W2 ja värv klassikaline must. 🙂 Olen suht igav, I know aga leian, et mustaga on raske puusse panna. Sobib kõigega. Kuna mul kaarte on rahakoti vahel palju ja viimane plahvatusohtlik, siis uus ja mahukas rahakott parandaks probleemi nagu naksti.

  • Avatar
    Vasta Mai 7. oktoober 2018 at 20:45

    Mina sooviksin endale punast Naiste Nahast Rahakotti W1. Vana rahakott on üüpriski ära kulunud ja kaunistuseks on tal kassi poolt tehtud kompostri jäljed (hamba jäljed). Umbes kuu aega tagasi suutis ka pool lukust katki minna. Oleks vist aeg endale lõpuks uus rahakott muretseda.?

  • Avatar
    Vasta Maarja K 7. oktoober 2018 at 20:41

    Oiii,mina tahaks oma mehele Classic meeste rahakotti .tal nii väsinud juba eelmine…?

  • Avatar
    Vasta Anne 7. oktoober 2018 at 20:37

    Naiste clutch on väga vajalik! Samas mehel oleks vist rohkem rahakotti vaja, seega läheks võit hoopis temale! Meeste münditaskuga rahakott!

  • Avatar
    Vasta Olga 7. oktoober 2018 at 20:34

    Võidu korral sooviks seda https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

  • Avatar
    Vasta Triinu 7. oktoober 2018 at 20:33

    Naiste Nahast Rahakott W2 vôtaksin. Pole juba amnu kasutanud rahakotti, just sellepãrast et kaarte palju. Kaardid ja raha suskan niisama taskuse vôi beebi kãru kotti 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 7. oktoober 2018 at 20:28

    Mina kinkisin oma peikale jõuludeks VB rahakoti ja see on tõesti väga kvaliteetne ? nüüd tahaks endale ka ? ma valiksin W2 musta värvi ja enda nime või initsiaalide graveeringuga ?

  • Avatar
    Vasta MS 7. oktoober 2018 at 20:23

    Imelised rahakotid, isadepäev tulemas! Kuna ei julge loosiõnnele loota, siis küsin, ega nii heale kaubale juhuslikult sooduskoodi ei pakuta? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. oktoober 2018 at 20:49

      Tead, ma küsin 🙂

      • Avatar
        Vasta Signe 1. detsember 2018 at 15:28

        Mina mõtlesin ka enda mehele Von Beari rahakoti jõukudeks kinkida, seda just tänu sinu kiidusõnadele 🙂 Aga ega juhuslikult Von Bear ei ole sinu lugejatele sooduskoodi jaganud? 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 1. detsember 2018 at 21:48

          Neil pole kunagi sooduskoode olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Helika 7. oktoober 2018 at 20:21

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    See oleks väga hea, sest käekotti ma ei kasuta ja nii oleks telefon ka kindlas kohas.
    Praegu ei tule pähe, et ise midagi imelikku oleks rahakotti pistnud. Kooliajal vedelesid ühel klassiõel senditaskus kuivanud kalasoomused, pidi rahaõnne tooma ??

  • Avatar
    Vasta Marilin 7. oktoober 2018 at 20:20

    Nii äge on naiste nahast rahakott W2. Hetkel on kunstnahast rahakott, mis väga ei sümpatiseeri enam, lukk katki, raha ja kaardid lendavad välja 😀 Nahast rahakott jääks ikka kestma! Musta värvi ja enda nimega rahakott oleks nii šikk , pole osanud unistadagi!

  • Avatar
    Vasta EP 7. oktoober 2018 at 20:15

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

    Selline meeldiks ja peale SP.

  • Avatar
    Vasta Elo 7. oktoober 2018 at 20:14

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ ma valiksin sellise sest tööl igapäevaselt koguaeg käib rahakott kinni ja lahti ja siis poleks seda lukuga jamamist. Ja nahast kotti oleks kergem puhastada ka ja no ûltse näevad need väga tuusad välja. Aga head loosiõnne kõigile 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette-M 7. oktoober 2018 at 20:14

    Naiste W2 must oleks ideaalne mulle?

  • Avatar
    Vasta Marilii 7. oktoober 2018 at 20:13

    Naiste w2 punane on täpselt minu maitse. Sooviks seda endale, vana rahakott hakkab lagunema ja kaardid välja kukkuma 🙁

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 19:57

    Ise pole ka just rahakoti sõber, pigem ikka kaardid tasku ja minek. Võidu korral sooviks hoopis härrale isadepäevaks klassikalist münditaskuga rahakotti.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 7. oktoober 2018 at 19:51

    OMMMMGG Pole omanud aastaid rahakotti. Kasutan metallist kaarditaskut, mis alist tellisin. Vahel vajan sularaha, siis on häda, sest kaarditaskusse ei mahu. Seega oleksin üliõnnelik Von Baer’i naiste rahakoti üle ???? Olen juba kaua neid imetlemas käinud, kuid kaarditasku ei hakka peale veel ?

  • Avatar
    Vasta Trinka 7. oktoober 2018 at 19:46

    Uhhh, ma olen tükk aega kaarte kusagil kotipõhjas/taskus hoidnud ja hirmuga mõelnud, et kui bussikaardi (millele kontori ligipääsud peale) pandud on, siis kuidas ma ometi tööl käin:((((
    niiet hädasti! on uut rahakotti vaja! Ja punane W2 on idekas!

  • Avatar
    Vasta Elen 7. oktoober 2018 at 19:46

    Kui ma võidaks,sooviks sellist rahakotti koos graveeringuga,mille ma kingiksin mehele 35 a juubeliks ? https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Airika 7. oktoober 2018 at 19:37

    Naiste Nahast Rahakott W2 punane. Enda nimelise vastu ka midagi pole
    😀

  • Avatar
    Vasta Madli 7. oktoober 2018 at 19:33

    Minule jäi silma Washington münditaskuga must rahakott, see oleks täpselt see, millega oma tublit ja töökat elukaaslast üllatada.

  • Avatar
    Vasta M-A 7. oktoober 2018 at 19:31

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/
    Mina võtaks selle ja kingiks enda isale, sest tal on juba vähemalt 15 aastat sama rahakott olnud ja see näeb väga kulunud ja väsinud välja ja oleks aeg uus kinkida talle.. Ja kuna isade päev ka tulekul, siis see oleks täiuslik kink talle.. 🙂 Kui oleks võimalust siis ostaks ise talle selle, aga kuna käin ülikoolis siis kahjuks hetkel pole võimalust nii kallist asja endale lubada, nii et loodan, et loosiõnn naeratab mulle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Inx 7. oktoober 2018 at 19:30

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/ naiste clutch oleks super ja punast värvi. Mul ei olegi vist rahakotis midagi imelikku olnud, vahel külas ööbides olen kõrvarõngad mündisahtlisse pannud (et külla ei ununeks) aga kas see just imelik…vist mitte 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. oktoober 2018 at 19:28

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/
    Võidu puhul kingiks selle iluduse oma armsale mehele ❤️

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. oktoober 2018 at 19:24

    Mulle isiklikult meeldib punane Naiste Nahast Rahakott W1 ning kuna just poolteist nädalat tagasi kui käisin pitsat tellimas, siis ma vana tainapea arvasin et on hea mõte jätta rahakott kuuma Pitsa peale….. Tulemuseks kole mullitav ja nagu nahka ajav madu millega pean nüüd ringi käima ???? aga midagi kusjuures imelikku pole väga leidnud, Kui ainult kunagine mehe poolt kirjutatud armastuskiri mis siiani peaks veel rahakotis vedelema ?

  • Avatar
    Vasta Stella 7. oktoober 2018 at 19:18

    Naiste must W2 graveeringuga SR oleks minu valik :3

  • Avatar
    Vasta Helen 7. oktoober 2018 at 19:15

    Rahakoti kingiksime koos lapsega meie pere issile. Varsti on ju isadepäev tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Helene 7. oktoober 2018 at 19:11

    Otsin juba pikalt mehele isadepäevaks/sünnipäevaks ja ka teiseks pulmaaastapäevaks sobivat kinki, aga kõik ägedad asjad on nii kallid ja ei saa hetkel väga lubada, sest teine laps ka detsembri alguses tulemas, seega oleks see classic meeste rahakott nagu taevane kingitus 🙂 tahaks graveerida peale ka “Lumi”

  • Avatar
    Vasta Janne 7. oktoober 2018 at 19:10

    Oh nii ilus!? Mul olekski sellist vaja mis mahutaks kõik vajaliku-plaastrid, võtmed, huulepulga, raha, kaartid ja mis naise jaoks kõige tähtsam oleks ka ilus.??? sest praegust rahakotti ei julge välja võtta?Mulle meeldiks graveeringuga bordoo värvi mahukas rahakott.
    Minu praegusest rahakotist võib leida raha, autovõtmed, kaardid,plaastrid,valuvaigisteid,pilte lapsest ja sõpradest, visiitkaarte, tsekke ning märkmepabereid.

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. oktoober 2018 at 19:09

    Mina soovin võidu korral naiste rahakotti w1 endale,kuna olemasolev on hakanud lagunema

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. oktoober 2018 at 19:06

    Mulle väga meeldib W3 ja punane. Mulle meeldib, kui mu telefon ka mahuks rahakotti ära. Ega hetkel seal väga erilisi asju sees ei ole. Nagu ikka pangakaardid, juhiload, id-kaart, kliendikaardid jne. Muidugi kallite inimeste pildid. Aga hetkel tuli meelde, et kunagi oli mul rahakotis õngekonks, mis mu mehe jalast eemaldati pärast kalastamist … ei tea miks seda seal hoidsin. Kiirabis anti see minu kätte ja pistsin rahakotti ja nii ta seal oli, kuni üks hetke kuhugi ära kadus.

  • Avatar
    Vasta Kateriin 7. oktoober 2018 at 19:04

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/
    Sellise tumepunase kaunitari kingiksin oma kallile emmele sünnipäevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 7. oktoober 2018 at 19:04

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Selline must meeldiks väga. Hetkel polegi rahakotti, tavaliselt hoian vajalikud kaardid jope taskus.
    Ning graveerida laseks KS 🙂

  • Avatar
    Vasta Maaiu 7. oktoober 2018 at 18:57

    Selle võtaks küll https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Aitab aliexpressist tellimisest ?

  • Avatar
    Vasta Maadz 7. oktoober 2018 at 18:57

    Hahhaaa naera nüüd .Paar päeva tagasi poes Maxma hakates lipsas sendi sahtlist pesukaitse välja.No vot oli tiba imelik küll aga õnnex mu oma töökoht ja järjekorras polnud peale 3noore kuti kedagi.Nendel oli nalja kui palju ja ega ma vait ka jäänud,lisasin head ,et kasutatud polnud;)))vot selline lugu .meesterahakott on väga Sheff kingiks oma pojale.

  • Avatar
    Vasta Merks 7. oktoober 2018 at 18:56

    Hakkasin ka mõtlema praegu kas on midagi imelikku olnud mu rahakottis aga vist mitte sest need lähevad nii ruttu läbi alati ,et ei jõuua seal sees hoidagi midagi . Pole ju raatsind mõnda kallist osta kahjuks. Nii ,et seetõttu loodan loosiõnnele . W1 ja punane sobiks idekalt ??

  • Avatar
    Vasta Liis 7. oktoober 2018 at 18:55

    Kuna mees just ostis endale uue, siis tahaks ka, pole 2 aastat rahakotti juba omanud. Tahaks siis https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ seda ja punast 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 7. oktoober 2018 at 18:54

    Naiste, w1, pruun.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 7. oktoober 2018 at 18:54

    Panin kunagi koos tsekiga tšlilliseemned rahakoti vahele. See seemnepakike muutus seal juba nii tavaliseks, et ma isegi ei märganud teda seal. Kui vaja külvata oli, siis otsisin seda seemnepakki nagu segane, aga mis te arvate, kas mul tuli kordki ette, et see on mu rahakotis??? Olgugi, et ma igakord talle otsa vahtisin kui rahakoti avasin. Ja need seemned jäidki külvamata, sest nad olid kadunud. Uued ostsin 😀 ja kui ma ükskord nägijaks sain ja see pakike mulle rahakotis otsa vahtis, siis oli augusti kuu ja kasvuhoones oli juba päris korralik tšillisaak. Aga muidu on mul veel rahakotis olnud igasugust manti, mis sinna mahub. Tihtipeale venivad mu rahakottide kaarditaskud välja ja seal ei püsi enam midagi. VB rahakotid tunduvad aga väga kvaliteetsed ja kauakestvad. Ja no kui saaks veel nime ka peale, oleks ikka väga äge. Punane Clutch W3 oleks hästi sobilik ja ruumi seemnepakkide ladustamiseks parasjagu 😀

  • Avatar
    Vasta Kirsika 7. oktoober 2018 at 18:52

    Mina sooviks naiste rahakotti, sest noh… mul lihtsalt puudub see. ?‍♀️
    Mul samamoodi kõik kaardid ja raha käekotis laiali. ? Poes ennem ostu otsin sada aastat oma pangakaarti .
    Kuna mul pole rahakotti, siis ei saa mul seal ka imelikke asju olla. ? ilmselt viskaks sinna Pamoli tabletid.
    ?

  • Avatar
    Vasta nets 7. oktoober 2018 at 18:48

    Naiste W2 punane oleks ideaalne?❤️

  • Avatar
    Vasta B 7. oktoober 2018 at 18:46

    Mina võtaks mehele esimeseks isadepäevaks initsiaalidega rahakoti ?
    Kõige veidram asi on vist u 15aastat vana loteriipilet, mille võidusumma oli 5krooni, aga selle realiseerimiseni kunagi ei jõudnudki ?

  • Avatar
    Vasta Sp 7. oktoober 2018 at 18:41

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ mina kingiks elukaaslasele, mulle kinkis ta uue rahakoti, aga enda oma tal juba nii kulunud, eks kui ei võida leiab selle jõulude ajal kingikotist niikuinii, sest ma just otsinud sellist mahukat ? graveerida laseks ka J&A ?

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 18:40

    Täpselt samasugust nagu sinul tahaksin. Ainult enda pere märgiga. ?

  • Avatar
    Vasta Kai 7. oktoober 2018 at 18:37

    Paneb kohe mõtlema ,et milline see kõige imelikum asi rahakotis on olnud. Seda mille jaoks see tegelikult mõeldud on ehk raha, on seal siiski kõige vähem 🙂 Kliendikaardid, lotopiletid, paroolid, teinekord ka mõni valuvaigisti. Praeguses rahakotis on imelikumad asjad : kahe kopikaline münt aastast 1812, üks võti ning kusagilt ammu leitud tilluke silt kuhu peale kirjutatud ” vara üles, hilja voodi, nõnda rikkus majja toodi” 🙂 Võidu korral valiks loomulikult punase W3 või W2.

  • Avatar
    Vasta Kristlin 7. oktoober 2018 at 18:37

    Ka minu rahakott on kõikidest nurkadest ribadeks ja narmendab ning kaarditasku kiledki seest katki. Ammu oleks asjalikumat vaja, aga noh lapsele vaja riideid selga osta ja kodus remonti teha ja sinna see raha hoopis läheb 🙂 Sinu oma on väga ilus, graveering polegi niivõrd oluline, peaasi et vastu peaks 🙂 Loodan loosiõnnele!

  • Avatar
    Vasta Joanna 7. oktoober 2018 at 18:32

    No ikka naiselikku suure ja punase? Enda oma üüber vana juba

  • Avatar
    Vasta Maria 7. oktoober 2018 at 18:27

    W1 ja punane sobiks ideaalselt mu emale, sest hiljuti läks tal rahakott katki.Ja oleks ilus kingitus talle see jõuludeks, ma arvan.

  • Avatar
    Vasta Gaily 7. oktoober 2018 at 18:27

    Mulle meeldivad rahakotid, mis vajadusel asendavad käekotti. Ehk siis see oleks teema: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Nele 7. oktoober 2018 at 18:25

    Naiste rahakott w1, punane ?

  • Avatar
    Vasta Giisela Sprenk 7. oktoober 2018 at 18:23

    Mehele kuluks küll uus rahakott ära, Washington münditaskuga rahakott on väga kena ja tundub väga mahukas ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. oktoober 2018 at 18:23

    Olen sinuga vägagi nõus – seljakotid on palju mugavamad kui käekotid. Mulle on alati meeldinud rahakotid kuhu mahub ka telefon sisse, et kõik tähtsad asjad oleksid ühes kohas ja ehk siis ei suudaks neid koguaeg ära kaotada. W2 punane oleks ideaalne ja graveering muudaks selle veel erilisemaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 7. oktoober 2018 at 18:20

    Miskit imelikku rahakotis ei ole hoidnud. Mul enamasti ainult pangakaart ja kliendikaardid. Võita sooviksin musta rahakotti, sest enda vanal vaevu lukk töötab ja olen uue jahil juba tükk aega 😀 graveering oleks ka tore !

  • Avatar
    Vasta Kadi selge 7. oktoober 2018 at 18:20

    Sooviksin samasugust, nagu sul 🙂
    Ja graveering oleks muidugi kihvt!

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis 7. oktoober 2018 at 18:18

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    ? uut rahakotti oleks vaja küll

  • Avatar
    Vasta Merli 7. oktoober 2018 at 18:16

    Ma oleks õnnelik ükskõik millise naiste rahakoti üle, sest hetkel pole seda üldse ??
    Kaardid koguaeg kuskil riiulil ja kadunud asjade nimekirjas.

  • Avatar
    Vasta Erika 7. oktoober 2018 at 18:15

    Kuna mul on kuu lõpus sünnipäev tulemas ja vana rahakott annab vaikselt otsad siis oleks tore iseendale selline kingitus saada ja miks mitte ka graveeringuga. Kõige rohkem meeldis mulle https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ kuna tundub et mahutab suhteliselt palju ??

  • Avatar
    Vasta Ene 7. oktoober 2018 at 18:14

    Must W3 ??? plaastrid PEAVAD rahakotis olema ? hea, kui telefon ka mahub. Nimi oleks ka vahva koti peal. Pole ammu endale midagi lubanud, üks kobe rahakott oleks vinge ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 7. oktoober 2018 at 18:10

    Mu enda hing kuulub Walteri kaarditaskule, aga mu ema on samamoodi hädas nagu sina- mõtleb et mis see 15 euri ikka on, nii ilus rahakott ju ja siis mõne kuu pärast on see räbaldunud. Siiani kasutab ta mu vana rahakotti, mis on kuskilt turu pealt ostetud ja megaräbal. Teda ei häiri, veel, aga ma küll näen oma ema vaimusilmas ette pigem ühe ilusa VB rahakotiga, mis peaks ilmselt pikki aastaid vastu. Kui võit peaks meie taskusse tulema, laseksin emal endale ise koti välja valida.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. oktoober 2018 at 18:10

    Must clutch oleks väga teema https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Airi 7. oktoober 2018 at 18:08

    Sooviksin meeste kaarditaskut. Selle kingiksin oma mehele, sest vana on juba üsna kole ja räbal, et kui kuskil see välja tõmmata, hakkab natuke häbi ? kõik kaarditaskus olevad taskukesed on kõik lahti ja katki juba… Saaksin võidu korral oma mehele vähemalt ilusa kingituse teha, koos graveeringuga ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. oktoober 2018 at 18:08

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/
    Mina sooviks seda, palun aitäh!
    Sest ettt minu rahakott on 1287 aastat vana, ning ilmselgelt oleks asja ette ?
    Rahakoti vahel olen millegipärast kaasas kandnud klambrite vahe puhastusharja, ka pärast seda kui klambreid suus enam polnud ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 7. oktoober 2018 at 18:08

    Valiks punase naiste rahakoti, kuna olemasolev hakkab juba otsi andma, siis oleks hea asendus

  • Avatar
    Vasta Kaire 7. oktoober 2018 at 18:06

    Olen juba kaks aastat mõelnud, et ostan uue rahakoti… aga ei ole ikka ostnud. Ja siis samamoodi käin ID kaardi ja pangakaardiga ringi, mis telefoni vahel on. Kui oleks ilus rahakott, siis oleks kliendikaardid ka kogu aeg kaasas ja elaks soodsamalt veits 😀
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ must on ilus

  • Avatar
    Vasta Merit 7. oktoober 2018 at 18:04

    Täiega ilus ja mahukas Naiste Nahast Rahakott W2! Täna just näitasin sõbrannale, et punane rahakott külgedelt ribadek…tavaliselt ikka peavad kõvasti kauem vastu! Sellisest rahakotist unistan küll?ja poleks oluline kas graveeringuga või ilma!

  • Avatar
    Vasta Marleen 7. oktoober 2018 at 18:03

    https://vonbaer.ee/pass-portmonee-passihoidja/
    Nii šikid rahalotid! Kingiks mehele isadepäevaks?Graveeringuga Issi Rosin

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. oktoober 2018 at 18:03

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Mul on kusagil 15 kaarti ja need ei mahu kuidagi mu praegusesse rahakotti ära, niiet uus rahakott oleks igati tere tulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu V 7. oktoober 2018 at 18:01

    Ma valmis endale ka suure rahakoti ja punase! Graveering võib ka olla, ongi erilisem! ?

  • Avatar
    Vasta L 7. oktoober 2018 at 18:01

    Midagi imelikku rahakotis vist olnud polegi või siis ei tule vähemalt kohe meelde.
    Võidu korral ma isegi veel ei teagi millise valiks, kuna endal on reedel sünnipäev, aga samas mehel on ka juba varsti sünnipäev ja talle kuluks täpselt üks ilus nahast rahakott/kaarditasku marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Efka 7. oktoober 2018 at 17:59

    Naiste rahakoti valiksin ja punase siis pidi raha sisse tulema ✌️niii et proooviks ära ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 7. oktoober 2018 at 17:55

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    see oleks superhea jõulukink emmele, tema vana rahakott on täitsa ära kulunud juba 🙁

  • Avatar
    Vasta Reku 7. oktoober 2018 at 17:55

    Kingiks mehele https://vonbaer.ee/grant-nahast-kaardihoidja/

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. oktoober 2018 at 17:55

    W2 ja punane sobiks ideaalselt 🙂 vana rahakoti lukk on omadega õhtal ja polegi kusagil veel midagi nii ilusat näinud kui VB oma ?

  • Avatar
    Vasta Eva 7. oktoober 2018 at 17:55

    Ma valiksin ka selle punase rahakoti kuna see tundub väga mahukas, veel meeldiks kui peal oleks ka minu nimi.
    Rahakott peab olema mahukas kuna see peab mahutama telefoni, plaastreid, vahel ka paari pulgakommi ja ükskord reisil olles mahutas ka paari stringe, haha ja veider. Tegelikult ujuma minek oli ning pikk paadireis ja ujukad olid juba kleidi all seljas ja ülemine osa kuivab alati megakiirelt ära kui veidi päikest võtta ja alumine osa neverrrr, kuid märja pepuga õhtu otsa olla on veidi nadi. Sellised lood siis 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 7. oktoober 2018 at 17:51

    Usun, et paljude arvates on väga veider lapse PIIMAHAMMAST rahakotis kanda ? aga nii mul on ja juba 2a ?
    Ja mu emmel on tulemas 07.12 juubel ( 60 a ) siis ma nii väga tahaks talle sellist rahakotti kinkida ? https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

  • Avatar
    Vasta Kaire V 7. oktoober 2018 at 17:51

    Naiste rahakott W1 ja endale. Sel aastal ostnud 2 rahakotti , aga ei mahu midagi sisse ja hoiavad punni ja nii kasutangi 8 aastat vana ja üpris räbalat rahakotti kust pidevalt kaardid välja kukuvad , no ei leia head ja ilusat normaalse hinnaga rahakotti.

  • Avatar
    Vasta Jane-Ly 7. oktoober 2018 at 17:51

    Mina valiks naiste rahakoti 🙂 ma käekotti ei viitsi kaasas kunagi vedada ja selline mahukas rahakott nagu sul oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessu 7. oktoober 2018 at 17:49

    Rahakott w2 punane graveeringuga

  • Avatar
    Vasta Kaidi 7. oktoober 2018 at 17:46

    Võidu korral valiksin meeste rahakoti peikale kingituseks. Tihti vingun, et ta käib ringi nii ära kulunud juustuga, mis on kuidagi jube punnis ja imelik, ehk siis peaks vist ikka ise talle sünnipäevaks uue kinkima. Minul ju häda, mitte temal ?

  • Avatar
    Vasta Riina V 7. oktoober 2018 at 17:46

    Mina igatsen pruuni naiste clutchi. Mu rahakott peab olema suur, sinna peab mahtuma palju kliendikaarte ja ka PIN-kalkulaator. Vahel panen münditaskusse oma sõrmuse. VonBaeri kotid on kenad ja klassikalised. Mulle meeldib, et neil on blokaator, mis ei lase kaardiandmeid varastada.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 7. oktoober 2018 at 17:42

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ sobiks hästi emale juubeli kingituseks. Nahast rahakott on parim asi üldse, peab aastaid vastu, on mõnus ja asjad pole kadunud.

  • Avatar
    Vasta Marilyn 7. oktoober 2018 at 17:42

    Mina valiksin meeste rahakoti koos graveeringuga mille kingiksin enda elukaaslasele.
    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Stina 7. oktoober 2018 at 17:40

    Must W2!

  • Avatar
    Vasta Karolin 7. oktoober 2018 at 17:38

    Minu emale oleks just selline punane rahakott kingiks ideaalne. Tal rahakott asjadest pungil ja oleks juba aeg välja vahetada, aga no ei ole leidnud ta midagi enda nõuetele vastavat. See oleks raudselt ideaalne, kvaliteetne ning mahutaks kõik tema asjad ära!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 7. oktoober 2018 at 17:37

    Ma vahepeal hoidsin rahakotis küüneviili, lootusest et see ei kao ära, aga ikka kadus 😀
    Võidu korral valiks meeste rahakoti (Washington Münditaskuga )

  • Avatar
    Vasta Raili 7. oktoober 2018 at 17:36

    Tumepruun clutch. Graveeritud.

  • Avatar
    Vasta Epp 7. oktoober 2018 at 17:35

    Kingiksin selle oma mehele ja ilmselt laseks ta nime peale graveerida. https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kadriann 7. oktoober 2018 at 17:34

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ koos graveeringuga “RaidoVonJänkuonu” oleks super lahe isadepäevakink abikaasale, kes kasutab vaid kaarditaskuid, kuid need kipuvad poole aastaga lagunema. Hetkel olemasolev seisab juba ausõna peal koos.

  • Avatar
    Vasta Jekaterina 7. oktoober 2018 at 17:34

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Nii väga tahaks 🙂 ehk õnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 7. oktoober 2018 at 17:33

    Mina valiksin naiste rahakoti oma nime graveeringuga ? Rahakotis hoian raha ja kaarte, muud lihtsalt ei mahu ?

  • Avatar
    Vasta Jane 7. oktoober 2018 at 17:33

    Sul on päris mahukas rahakott, sooviks endalegi sellist, palju kaarte oman. 😀 vana ongi üsna narts 😀 rahakotis olen hoidnud vist imelikest asjadest lapse hammast. 😀

  • Avatar
    Vasta Regiina 7. oktoober 2018 at 17:32

    W2 rahakotti oleks küll vaja, eelnevad on ära lagunenud ja sai ebayst kaarditasku tellitud, aga see ka lendast laiali ja kinnitusklõps(?) Läks katki. Seega oleks üliäge päris nahast rahakotike saada.
    Aga rahakotis reaalselt ainult kaardid ja raha, mündid ning üks kristall. Muu pudi-padi ei pane, ei meeldi kus rahakott paksuks läheb 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. oktoober 2018 at 17:31

    Valiks selle sama mis sinul 🙂 ja kindlasti tahaks ka graveeringut ??

  • Avatar
    Vasta Ann 7. oktoober 2018 at 17:30

    Naiste pruun clutch: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/. Imeline!

  • Avatar
    Vasta Mairi 7. oktoober 2018 at 17:29

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Sooviks seda musta?

  • Avatar
    Vasta Marta 7. oktoober 2018 at 17:27

    Tere!
    Sama mis sinul (musta) see sobiks ju emale sünnipäeva kingiks hästi!?
    Päikest siia vihmasesse päeva☀
    Tsauu!

  • Avatar
    Vasta Inga 7. oktoober 2018 at 17:25

    Väga ilusad ja stiilsed rahakotid! Mul vist väga hädasti uut vaja pole, sest praegu ka kvaliteetne nahast rahakott, mis on mind teeninud juba umbes 15 aastat. 🙂 Mis seal salata, pisut kulunud on see juba küll … Seetõttu läksid mu silmad särama naiste W1 tumepunase rahakoti peale … Klassikaline, kuid stiilne, ägedat värvi … Ja kui sinna saaks veel oma nime peale graveerida lasta … Oehhh, ma vist ikka vajan uut rahakotti …

  • Avatar
    Vasta Riin 7. oktoober 2018 at 17:24

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Kingiks võidkorral rahakoti endale sünnipäevaks,mis varsti tulemas.?

  • Avatar
    Vasta Andra 7. oktoober 2018 at 17:24

    Kingiksin selle enda mehele. Tal üks ja sama rahakott olnud 7aastat(tookord ka kinkisin). Üldse ta koonerdab endale millegi ostmisega.
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Minu rahakotist ja käekotist leidub ka kõike, SOS olukorraks salvrätid, kilekott, valget paberit, ehteid,kamm, ripsmetuzz.. mõnikord ka raha ?

  • Avatar
    Vasta Altius 7. oktoober 2018 at 17:21

    Mina teeks kingi endale sünnipäevaks, ükskord võib ju endale midagi ilusat ja kvaliteetset lubada ka 🙂 Graveenguks ehk initsiaalid, sest tundub, et seda rahakotti saab pikemalt kasutada, kestab kaua. Eelistan punast värvi 🙂 oh, oleks ometi nüüd loosijumal minu poolt 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 7. oktoober 2018 at 17:21

    Mul leidub seal kõike…korjan tšekke, igasugused telefoni puhatuslapid, tabletid, ripsmehari ja hunnik kaarte.
    VB valikust võtaksin endale uue naiste rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Hele 7. oktoober 2018 at 17:21

    Oii.. Nii ilus rahakott ja tundub, et väga vastupidav. Mu emal oleks hädasti sellist vaja, pidevalt ostab ta enda omi turu pealt, aga siis u kuu pärast on narmendav ja katkine..

  • Avatar
    Vasta Martin 7. oktoober 2018 at 17:19

    Oma vanale juustule sobiks asenduseks ideaalselt https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Käthlin 7. oktoober 2018 at 17:18

    Valiksik “Naiste Nahast Clutch W3” rahakoti. Mu rahakott peab mahutama KÕIKE ning seega on tarvilik, et see oleks suur ja kvaliteetne 🙂 ilmselt oleks ka tore graveering seal peal asjakohane

  • Avatar
    Vasta Margis 7. oktoober 2018 at 17:15

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Punane oleks nunnu 🙂
    Inglismaalt ostetud väikene rahakott ongi oma parimad päevad vist juba ära elanud,seega uus ja vastupidav kaaslane oleks meeldiv kingitus!
    Nimeline graveering oleks nagu kirss tordil ?

  • Avatar
    Vasta Maret 7. oktoober 2018 at 17:14

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/. Kuna enda rahakott oli juba suht kulunud, viskasin ära. Ja nüüd hoian köiki kaarde oma kõhukotis, lukuga sahtlis. Soovikski endale ja graveering oleks ka päris äge!

  • Avatar
    Vasta T 7. oktoober 2018 at 17:13

    Ma valiks vist naiste oma. Enda oma juba nii räbal. Aga koguaeg ununeb endale uus soetada. Ehk naeratab loosiõnn siis vähemalt. ??

  • Avatar
    Vasta Gaia 7. oktoober 2018 at 17:09

    Punane meeldiks, sünnipäev 29.10, oleks super kink endale 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Mailis 7. oktoober 2018 at 17:03

    W2 must rahakott kuluks ära. Praegune on ikka väga vana ja väsinud ?

  • Avatar
    Vasta I 7. oktoober 2018 at 16:57

    Sooviks naiste rahakotti võita.Mul on ka käekotis laiali load,id kaart,mõned klendikaardid laste id kaardid jne.Kuna oktoobris on mu sünnipäev oleks väga vahva võita;)ja laseks sul valida missuguse võidaks kui võidaks loomulikult:)

  • Avatar
    Vasta Elis 7. oktoober 2018 at 16:56

    Minul on rahakotis kõik võimalikud kliendikaardid, pangakaart ja telefon, võtmed paneks ka sinna kui mahuks. Lisaks nendele on mul seal ALATI peavalurohud, söetabletid ja paar senti sularaha ? https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/ minu jaoks oleks selline clutch ideaalne peale laseks teha oma nimetähed. ?

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 16:54

    Tahaks täpselt seda sama mis sinul, oma initsiaalidega muidugi ?

  • Avatar
    Vasta Ariina 7. oktoober 2018 at 16:52

    Punane naiste rahakott on väga ilus, endal ongi praegune juba päevi näinud (loe: aastaid) ?.

  • Avatar
    Vasta Sirle 7. oktoober 2018 at 16:52

    Mina valiksin enda partnerile sellise iluduse https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ Hetkel on tal kasutuses väike kaarditasku ning asjad muudkui kaovad. Loodan väga võidule 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 7. oktoober 2018 at 16:50

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/
    Mina valiks selle punase rahakoti oma kallile emale, kellel tuleb kuu keskel 50-s juubel. Kvaliteetne rahakott oleks igati sobilik kingitus ja kui saab veel ka graveeringu teha ? kahjuks ise ei saa nii vinget kingitust teha, kuna tuli mitmeid ootamatuid ja suuri väljaminekuid. ??

  • Avatar
    Vasta Age 7. oktoober 2018 at 16:50

    Fännan väga Eesti disaini ja jälgin ka juba pikemat aega VB tegemisi. Kahjuks ei ole olnud võimalust endale midagi nende tootevalikust soetada. Mulle väga meeldib nende W1 naiste rahakoti mudel tumepunasena ?
    Ja enda initsiaalid peal oleks ju päris edev ?

  • Avatar
    Vasta Piret 7. oktoober 2018 at 16:48

    Classic Münditaskuga Rahakott, pruun – oleks ilus kingitus isale 🙂 Graveering oleks põnev.

  • Avatar
    Vasta Anny 7. oktoober 2018 at 16:47

    Ma võtaks naiste punase nahast rahakoti w2.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 7. oktoober 2018 at 16:43

    Mehele, rahakoti nurgad katki ja kulunud . Lähevad ruttu koledaks, koguaeg vaja jope taskusse suruda, siis jälle ära võtta. Varsti polegi midagi alles, seega mehele kuluks ära.

  • Avatar
    Vasta Amanda 7. oktoober 2018 at 16:42

    Tumepunane rahakott oleks suurepärane ?https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta I 7. oktoober 2018 at 16:41

    Sooviks naiste rahakotti võita.Mul on ka käekotis laiali load,id kaart,mõned klendikaardid laste id kaardid jne.Kuna oktoobris on mu sünnipäev oleks väga vahva võita;)

  • Avatar
    Vasta Kairi 7. oktoober 2018 at 16:41

    Väga meeldiks punane graveeringuga naiste rahakott!

  • Avatar
    Vasta Kelli 7. oktoober 2018 at 16:38

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ Selline rahakott oleks minu jaoks just ideaalne. Praegune hakkab juba väikseks jääma ja paljud kaardid mööda rahakotti laiali.
    Ükskord mul oli pisikene pross mitu kuud rahakotis. ?

  • Avatar
    Vasta Merike 7. oktoober 2018 at 16:36

    Võidu korral valiksin endale tumepunase naiste nahast rahakoti W1. Praegune rahakott vajaks hädasti välja vahetamist.

  • Avatar
    Vasta Karin 7. oktoober 2018 at 16:34

    Mulle meeldib tumepunane W2 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 7. oktoober 2018 at 16:30

    Endale oleks vaja kyll..praegu kasutan alist tellitud suurt rahakotti mis tegelikult visiitkaartide hoidja vist sest seal megalt kaarditaskuid..ja mul hunnikuga kaarte seega tasus 2ra..aga va vaeseke hakkab juba lagunema(isegi päris kaua pidas vastu) ja ammu vaatan ringi et millist asemele osta
    See sobiks sest siin tundub ka palju kaarditaskuid olema ja punane on väga ilus
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ AGA kuna meil issil ka rahakott juba läbi siis ma arvan et laseks hoopis lastel issile uue rahakoti kinkida isadepäevaks..saab issile ka midagi kasulikku
    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ selline must sobiks talle ideaalselt. Peale laseks nimetähed graveerida?

  • Avatar
    Vasta Liis 7. oktoober 2018 at 16:27

    Naiste must rahakott oleks ideaalne 🙂
    Rahakoti sisu poolest pole ehk midagi kummalist olnud. Kunagi sai Tallinna teletornis pressitud 5 sendisele teletorni märk, mille eest aastaid hiljem lunastasin oma pere neljajalge 🙂 Selline vahva lugu 😀

  • Avatar
    Vasta Kady 7. oktoober 2018 at 16:26

    Mina sooviks clutchi 🙂
    Kõige veidram asi… hmm. Tampoon. Panin selle enda suure senditaskusse ja läksin lõbusasti poodi. Hakkasin maksma just senditaskust ning vups, järsku hüppas see kassade juurez maha. Selja taga seisis parasjagu mega kena kutt ka. Ilmselt läksin näost täitsa peediks?

  • Avatar
    Vasta Svea 7. oktoober 2018 at 16:24

    Punane naiste W2 rahakott oleks megatuus!:)

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 16:21

    Nii kenad kotid VBl 🙂 ideaalne rahakott oleks samasugune nagu sinulgi, aga musta värvi.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. oktoober 2018 at 16:20

    Võit oleks super! Rahakoti koos graveeringuga kingiksin mehele. ?

  • Avatar
    Vasta Jana 7. oktoober 2018 at 16:19

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Ma ei teadnud, et selliseid asju üldse olemas on 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 7. oktoober 2018 at 16:19

    Naiste punane, nagu sul- imeilus!

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 16:18

    Minu valikuks oleks must clutch ja peale võiks graveerida väikse lille vm, et enda kotti veidi erilisemaks muuta.
    Aga rahakotis ma vist midagi väga ebatavalist kandnud ei ole. Lisaks rahale ka kaartidele meenuvad vaid juuksekummid ja -klambrid, plaastrid ning valuvaigistid. Ehk kõik puha igav värk 😉

  • Avatar
    Vasta Merilin 7. oktoober 2018 at 16:12

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Ideaalne mulle, vana rahakott on juba niii ära kasutatud, sest sinna sisse lähevad koduvõtmed ja telo ning kõik kaardid mida poes vaja läheb( pluss need mida ei lähe ka). Ühesõnaga ära nad sinna ei mahu ja sellepärast on lukk ka veits katkine ja vajab alatasa putitamist. See rahakott oleks taevakingitus. ??

  • Avatar
    Vasta Helen 7. oktoober 2018 at 16:12

    Must nahast rahakott w2 oleks minu valik ?
    Kõige imelikum asi mis mul rahakotis on olnud on laste hambad ?, mis siis loomulikult olid mõeldud hambahaldjale ??

  • Avatar
    Vasta Karin 7. oktoober 2018 at 16:09

    Valiksin naiste rahakoti W2 ja võiks olla ka graveering peal.

  • Avatar
    Vasta Sandra Paur 7. oktoober 2018 at 16:07

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Sooviksin kinkida rahakoti oma emale! Must, klassikaline, sobib ideaalselt! 🙂 Peale sooviksin graveeringut. “Kõige kallimale emale” ❤️

  • Avatar
    Vasta Kristel 7. oktoober 2018 at 16:06

    Mina tahaks samasugust punast rahakotti https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/.
    Hetkel see mida kasutan on juba päris kaua olnud ja sealt tihti päris raske kaarte kättesaada? Rahakotis on koguaeg üks kindel kivike, palju kaarte ja ka laste idkaardid?

  • Avatar
    Vasta Ülle 7. oktoober 2018 at 16:04

    Minu rahakotis on eri aegadel kummalisemad asjad olnud : pallipumba nõel, auto mootori väntvõlli otsatihend ( uuena ikka) , üksikud lahtised võtmed mille päritolu ei mäleta enam, minigrip kotis lilleseemned ilma nimeta muidugi jms. Ohtralt kaarte ja vähe raha ikka ka.
    Mu on rahakott on juba selline et poe parklas võtan pangakaardi sellest välja ja panen taskusse, aga uut osta ei raatsi. Vanem laps kolib varsti oma koju ja kõik mu säästud kolivad koos temaga 🙂
    Oleksin õnnelik samasuguse tumepunase üle.

  • Avatar
    Vasta Kaarina 7. oktoober 2018 at 16:04

    Meeste Classic oleks mehele väga tarvilik sünnipäeva kingitus?

  • Avatar
    Vasta Marlen 7. oktoober 2018 at 16:03

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/ Punane clutch sobiks hästi emale kingituseks, kellel samuti oktoobris sünnipäev

  • Avatar
    Vasta Ele 7. oktoober 2018 at 16:03

    Punane clutch on lemmik. Pole ammu rahakotti olnud, kaardid istuvad kurvalt telefonikaante küljes ja raha jaoks kasutan eraldi väikest taskukest.

  • Avatar
    Vasta Christianne 7. oktoober 2018 at 16:02

    Sooviks musta ja graveeringuga ??

  • Avatar
    Vasta A.nn 7. oktoober 2018 at 15:57

    W 2 rahakott.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. oktoober 2018 at 15:57

    Ammu juba igatsenud normaalset rahakotti, aga miskit pole silma jäänud, kuid see tundub täpselt ideaalne?. Sooviks musta sarnast??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kärt 7. oktoober 2018 at 15:52

    Minule kuluks täpselt samasugune punane ära nagu Sinul! 🙂 Olen juba aasta aega otsinud endale korralikku rahakotti, mis ei laguneks kohe ära, kuid siiani ei olnud leidnud endale meelepärast. Praegu armusin sellesse punasesse täiesti ära ja see oleks minu jaoks ideaalne! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 7. oktoober 2018 at 15:52

    See sama punane oleks ideaalne. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liivika 7. oktoober 2018 at 15:49

    Mina võtaks ka samasuguse nagu sul. Vana rahakott on hetkel omadega õhtal ja nii ma otsin pidevalt kuhu enda pangakaardi topinud olen. Värv võiks ka punane olla sest musta rahakoti on nii raske üles otsida majapidamisest 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. oktoober 2018 at 15:49

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kingiks mehele.

  • Avatar
    Vasta Kats 7. oktoober 2018 at 15:47

    Vot seda oleks mul vaja küll. Mul hetkel selline väike põrsas, et kui paned kaks kaarti või kaks euro rohkem sisse siis hüppab see lahti nagu konn. Muidugi graveeringuga oleks asi ka isikupärasem, aga võib jääda ka selliseks anonüümseks kotikeseks ka ? baizewei rahakott peaks olema ikka punane siis püsib raha alati sees ?

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 7. oktoober 2018 at 15:44

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ Must

  • Avatar
    Vasta N 7. oktoober 2018 at 15:43

    Minu isal on olnud umbes 30 aastat sama rahakott, isegi naha lõhn on veel juures, see on juba nii ära lagunenud ja sularaha ei saa seal vahel üldse hoida, umbes 15a tagasi ostis ta endale uue rahakoti sai natuke aega kasutada, kui see koos kõikide dokumentidega ära kadus, peale seda võttis kasutusele uuesti oma vana rahakoti. viis aastat hiljem helistati, et ta rahakott on üles leitud? Aga kasutab ikka veel oma vanakest, ma pole kindel, et ta sellest nõus loobuma on, aga kingiks talle sellise https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/?

  • Avatar
    Vasta S. 7. oktoober 2018 at 15:43

    W1 tumepunane versioon initsiaalidega tundub ideaalne, eriti praegu kui uut rahakotti oleks hirmsasti vaja, sest eelmisel juba narmad väljas. Aga mul on rahakotis beebiplaastrid ja tohutul hulgaks tsekke ja asju, mida ma kord kuus umbes siis sorteerin ja minema viskan.

  • Avatar
    Vasta Merilin 7. oktoober 2018 at 15:43

    Imeilusad rahakotid.
    Minu lemmikuks on https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/. Tundub, et sinna mahub kõik esmavajalik ja muidugi ka kõik see, mis nii vajalik ehk ei olegi…
    Praeguses rahakotis on omajagu kaarte, mu kallite õpilaste joonistused, mis nad mulle õpetajate päevaks tegid. Senditaskust leiab träpsukese Ibumetini ning mõned mündid.
    Rahakott ise hingitseb vaevu ning olekski aeg uus soetada. Loodan loosiõnnele! 🙂

  • Avatar
    Vasta A 7. oktoober 2018 at 15:42

    Hädasti kuluks ära see sama kaunitar millest kirjutad. Saaks ka oma ahjusooja roosa kaartikese (ja kõik muud sada kaarti) millegi asjaliku vahele ühte kokku panna. Praegune turult pärit si*anikerdis on kohe taas otsi andmas….ma ei saa aru miks ei või rohkem kui aasta üks asi püsida…aga vat kallimat ise osta ei täi ka eksole ??? # kooner

  • Avatar
    Vasta Liis 7. oktoober 2018 at 15:42

    Kui peaksin võitma, siis otsustaksin, kas rahakoti saab minu suurepärane lapse isa isadepäevaks või väga hea ema jõuludeks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 7. oktoober 2018 at 15:42

    Valiksin oma kalli kaasale sellise rahakoti https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Kuna varsti on kohe tulemas ka isadepäev siis see oleks väga tore kingitus talle. Issi on meil ehitusmees ja rahakott saab igasugust vatti töötunkede sees. Olen talle mitu korda öelnud et ta lubaks endale ka vahest midagi ja ostaks uue. Aga tema tavaline vastus on ikka , ostan siis kui vana on päris katki. Pigem ostan sulle ja lastele midagi 🙂
    Rahakoti peal võiks olla graveering: Siim
    Ma arvan, et see oleks väga tore ja meeldiv üllatus temale.

  • Avatar
    Vasta Eva 7. oktoober 2018 at 15:41

    Pekid leekides! Mul ongi rahakott “otsa saamas”. Ja aiiii, see clutch w3 punane oleks parim! Mul rahakott ka alati megalt jama täis, tihti igasugused tšekid ununevad sinna ja võib lausa ekslik mulje jääda, et seal sees on kõvasti pappi 😀 Graveeringu võtaksin ikka ka, kuidagi palju fäänsim siis 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 7. oktoober 2018 at 15:39

    Minul on hetkel suvel ostetud suvaline Reservedi rahakott ja juba näitab samuti lagunemise märke. 😀 Korralikku nahast rahkotti polegi olnud 🙂 Kuna mulle pigem meeldib väiksem rahakott, siis valiksin selle: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ ja laseks vbl midagi peale ka grveerida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 7. oktoober 2018 at 15:37

    Mina valiksin naiste rahakoti, selle sama ilusa punase ?
    Endal rahakotis palju erinevaid tšekke ja poenimekirju (mida ma enamasti unustan kasutada ?), sularaha ja mündid ja isegi rimikleepsud, mida samuti ei kasuta, aga alati kogun ?

  • Avatar
    Vasta Keidi 7. oktoober 2018 at 15:36

    Omg, on jaaa nii ilus!! Ma tahaks seda suurt W3 naisterahakotti…. Endale ?

  • Avatar
    Vasta MartaP 7. oktoober 2018 at 15:34

    Olen 25-aastane noor naine, kes kasutab laste rahakotti, mille ma ostsin, kui olin 13-aastane. Olen juba kaua aega tahtnud endale soetada kvaliteetset rahakotti, kuid paratamatult on nad üsna krõbeda hinnaga. Valiksin endale W1 tumepunase rahakoti, see on ilus ja minimalistlik. Ja öeldakse, et punane rahakott tõmbab raha ligi!

  • Avatar
    Vasta Marion 7. oktoober 2018 at 15:33

    Uut rahakotti oleks vaja küll. Mulle ka väga meeldivad von baeri tooted, kuid olgem ausad, nad on üpris kallid. Loosiõnne naeratamise puhul valiksin selle https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ punast värvi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 15:32

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ Selline palun ?

  • Avatar
    Vasta Jane 7. oktoober 2018 at 15:32

    Minu emal sünnipäev tulemas, kingiksin heameelega temale ühe ilusa punase rahakoti https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/.

  • Avatar
    Vasta Hanna 7. oktoober 2018 at 15:32

    Mina kingiksin võidu korral classic meeste rahakoti koos initsiaalidega oma peikale, kellel varsti sünnipäev tulemas.

  • Avatar
    Vasta Anna 7. oktoober 2018 at 15:32

    On lihtsalt imeliselt lohutav lugeda, et on veel neid kellel on pangakaardid kadunud. Mul on pidevalt sama mure. No lihtsalt kohutav! Eriti hea muidugi, et ammuilma juba mitte kehtivad mingid kliendikaardid on korralikult kõik alles:)
    Mina sooviks sellist rahakotti nagu Sul endal on, ideaalis sinist. Oi oleks valikus veel rukkilille-sinine .. oisamumeie? Aga sinine on sinine!
    Ahjaa, ootan juba seda käekotisisu-juttu. Praegu sain lohutust, et ma pole ainus kel kaardid kaovad:) tahaks lugeda ka seda, et ma pole ainus kel käekotis on kummalisi asju:)

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. oktoober 2018 at 15:30

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ see meeldiks väga, vana rahakott on juba vääga vana ja vajaks väljavahetamist . Värvilt võiks olla must ja väga lahe oleks kui oleks ka nimi peale graveeritud :))

  • Avatar
    Vasta Katriinu 7. oktoober 2018 at 15:28

    yep, kui juba siis juba – I like clutch! Nimelt ma eriline vallavaene, kellel pole ei rahakotti EGA kaardikotti – hoian pangakaarti ja id-kaarti mobiilikaantes… sorry hoidsin, sest kuna see sai ka nüüd ribadeks kulutatud, siis lihtsalt taskus (ei pea vist mainima, et käekotti kui sellist mul ka ei ole :(…) Nüüd lähen vahel nagu aus mees muiste telefon harjumusest näpus poodlema ja alles kassas (jumal tänatud iseteeninduskassade eest, jälle üks piinlik moment elus olemata) avastan, et damn, pole kesta, pole kaarte…. ja vantsin koju sobrama, millistes taskutes kaardid pesitsevad. Seega clutch it is mida mulle elus vaja oleks, et valge inimesena ennast tunda 😀

  • Avatar
    Vasta K 7. oktoober 2018 at 15:28

    Uuh, punane W2 ?

  • Avatar
    Vasta mare 7. oktoober 2018 at 15:28

    Mehele võtaks koos graveeringuga. Praegu tal polegi, aga usun et küll hakkaks kasutama 😀 https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Kadi 7. oktoober 2018 at 15:26

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/
    Tumepunane rahakott.

  • Avatar
    Vasta Merelle 7. oktoober 2018 at 15:26

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Punane rahakott ???

  • Avatar
    Vasta Gerda 7. oktoober 2018 at 15:24

    Üks hea clutch oleks super, sest ma olen väga tubli rahakoti maha unustamises, kui erinevaid kotte kasutada ja see lahendaks selle probleemi 🙂 https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/

  • Avatar
    Vasta Erle 7. oktoober 2018 at 15:24

    Mul ei olegi hetkel rahakotti, sest vanal lakkas lukk töötamast. Viimati kui kasutasin ei tahtnud maksmis ajaks lukk lahti enam tulla… ?
    Seega üks naiste nahast rahakott W2 kuluks ära küll. Mul lapsi kolm ja hulga muid kaarte kaa. ?

  • Avatar
    Vasta Velly 7. oktoober 2018 at 15:23

    Uus rahakott kuluks ära igaljuhul ?

  • Avatar
    Vasta R 7. oktoober 2018 at 15:22

    Mina sooviks ka sellist punast, enda nimega.
    Veidraid asju seal väga ei hoiusta, lihtsalt väga palju pabereid ja kaarte. Just leidsingi selle paberikuhja seest 20 eurot, millest polnud aimugi 😛

  • Avatar
    Vasta Jane 7. oktoober 2018 at 15:22

    Naiste must W2, et kaardid ja raha enam kotis laiali ei oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadru 7. oktoober 2018 at 15:19

    Naiste W2 rahakott oleks väga äge! Ja kindlasti punane sest siis pidi raha paremini püsima ja rohkem olema seda ka.?Kuigi mulle see seni pole mõjunud millegi pärast.?Aga noh lootma ju peab!

  • Avatar
    Vasta Kata 7. oktoober 2018 at 15:19

    Oi, täpselt seesama mis sul, ehk naiste punakas rahakott oleks ideaalne kink emale ??

  • Avatar
    Vasta Triin 7. oktoober 2018 at 15:19

    Mina valiksin naiste rahakoti. Enda rahakotis hoian patsikumme, plaastreid, vahel ka väikseid kivikesi 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 7. oktoober 2018 at 15:18

    Mina sopviks vôita punast https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/. Hetkel on kasutusel kaarditasku ja alati on kôik kaardid kuskil laiali. Vôi ma siis unustan selle lihtsalt koju. Ole mehekd ja loosi nüüd lôpuks mulle see vôit. Oleks väga vaja! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 7. oktoober 2018 at 15:17

    Kingiks võidkorral rahakoti enda elukaaslasele, millele laseks siis tema nimetähed peale graveerida.

  • Avatar
    Vasta Kaie 7. oktoober 2018 at 15:17

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Selline punast värvi võiks olla minu oma :)!
    Praegune rahakott on üsna vana ja kulunud.

  • Avatar
    Vasta Pisi 7. oktoober 2018 at 15:14

    Mehel on tulemas sünnipäev ja hea meelega kingiks talle sellise rahakoti https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ Ta siiani kasutanud minu vanu kaardihoidjaid, kuna ta ei taha ise endale midagi osta ja nii raske on talle midagi leida. Nüüd leidsin ja jään loosiõnnele lootma.
    Kusjuures mulle meeldivad ka seljakotid. Olen pikalt uue seljakoti otsingul. Mul on olemas selline, kuhu enda macbooki mahutan aga oleks vaja sellist pisikest, kuhu hädavajalik mahutada, kui nt autoga sõitma läheb või siis kiire linna tiir. Mul on õlakotte aga kui sinna kraami koguneb, siis see surub nii palju õlale, et õlg hakkab valutama.
    Minu rahakotis siis on minu ja laste dokumendid ja muud hädavajalikud kaardid, sularaha, mõned sendid, erinevaid visiitkaarte. Ei teagi, miks neid hoian 🙂 On ju telefon olemas.
    Plaastrite jaoks meil nt olemas eraldi nö pisike kosmeetikakott. Seal on palju erinevaid plaastreid. Kolm last ja ei tea kunagi, millist plaastrit keegi eelistab. Siis hea, kui on mitut erinevat, et sobivad nii lastele, kui täiskasvanutele.
    Ega sa juhuslikult allahindust ei saa orgunnida? Ma nii tahaks endale jõuludeks sellist kotti https://vonbaer.ee/vaike-nahast-seljakott-bella/ aga täishind on päris krõbe ja hetkel sellist kulutust lubada ei saa. Lisaks ostaks mehele selle rahakoti, kui loosiõnn ei peaks mind soosima.

  • Avatar
    Vasta Liis 7. oktoober 2018 at 15:11

    Võidu korral valiksin endale punase w2 naiste rahakoti. Viimati ostsin endale rahakoti umbes 4 aastat tagasi ja selle aja kohta on see väga hästi vastu pidanud, aga vaikselt peab hakkama mõtlema uue rahakoti peale.

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. oktoober 2018 at 15:11

    Minu abikaasa on nii tubli ja traks. Ta kunagi ei vingu, kuigi teeb füüsiliselt ja mentaalselt stressirikast tööd, lisaks otsustas ta sellel sügisel oma haridusteed jätkata ja varsti on ka juba kahe lapse isa!
    Kuna ma usaldad poeskäigud talle, siis on meie peres hetkel ainult üks rahakott, ning see on mehe oma. Seal on nii minu kaardid kui dokumendid, kui ka tema omad. Kahjuks pole rahakott juba ammu enam parimas seisukorras ja vajab hädasti välja vahetamist.
    Valisin välja selle https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Avatar
    Vasta Triinu V 7. oktoober 2018 at 15:09

    Naiste rahakotti? ma ostsin House rahakoti ja see oli viga, väga ebakvaliteetne?

  • Avatar
    Vasta Aili 7. oktoober 2018 at 15:09

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ pruun on minu lemmik. Olen hetkel uue rahakoti otsingul, kuna vana ütleb kohe-kohe üles 🙁 olen otsinud, aga siiani pole leidnud sellist, mis meeldiks ja mu asju mahutaks :/ hetkel on minul rahakotis mehe jaoks peavalutabletid, enda jaoks prillipuhastuslapp ja küüneviil 😛 kunagi ammu oli ka kondoom, siis kui vallaline olin 🙂

  • Avatar
    Vasta Janet 7. oktoober 2018 at 15:06

    Mul on täpselt puudu üks must nahast graveeringuga clutch 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. oktoober 2018 at 15:05

    Naiste W1 koos graveeringuga sobiks kingisaajale minu arvates väga hästi.

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. oktoober 2018 at 15:05

    Naisterahvast kuluks ära. Hetkel samuti kasutusel rohkem kaarditasku kui rahakott.

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. oktoober 2018 at 15:02

    Mulle meeldivad nad kõik, aga kui tuleb valida, siis W3. Aga tõesti, super ilusad! ?

  • Avatar
    Vasta J a n e I 7. oktoober 2018 at 15:01

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Sooviks oma elukaaslasele uut rahakoti, sest see mis tal hetkel on see üldse ei kannata enam välja võtta. Alati kui ta palub, et kas ma saaksin oma rahakoti laua pealt, siis need kaardid lendavad mööda tuba igasse nurka. Kaarditasku on nii välja veninud, et süda läheb pahaks.
    ???

  • Avatar
    Vasta Pille 7. oktoober 2018 at 15:01

    Oeh.. Ma olen ammu endale uut rahakotti otsinud, mis oleks mahukas, sest neid kliendikaarte ja muud tavaari on nii palju, mis peaks rahakotti ära mahtuma. See suur nahast W2 tumepunane rahakott oleks IDEAALNE! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 7. oktoober 2018 at 15:00

    Naljakas asi rahakotis oli vast kalasoomused, kuna need pidid raha juurde tekitama ?Mina sooviksin sellist rahakotti nagu Sinul ehk naiste w2 aga punast. Praegune rahakott ei kannata väga kriitikat ja sinna väga ei mahu ka midagi.

  • Avatar
    Vasta Getter 7. oktoober 2018 at 14:59

    Ma ise ei ole üldse suurte rahakottide fänn, eelistan pigem kaarditaskut, sest see mahub igale poole ja mugav kaasas kanda. Kui ma peaksin võitma, siis valiksin naiste nahast clutchi, millesse viskaksin kaardid, telefoni ja võtmed ning eraldi käekotti ei olegi vaja kaasa vedada ?? eelistan graveeringuta.

  • Avatar
    Vasta Eneli 7. oktoober 2018 at 14:59

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ oleks väga sobilik abikaasale 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken Mustasaar 7. oktoober 2018 at 14:55

    Osalen ka loosis:)!Selline must naiste rahakott oleks kena:)Endal hakkab uuba vanaks jääma.Ma usun kui see vahelt üks jupp ära võtta mahutaks ehk ka telefoni.Mega mugav oleks mõlemad samas kohas:)

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. oktoober 2018 at 14:50

    Naiste punane w2 rahakott kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Marilin 7. oktoober 2018 at 14:47

    Ma võtaks selline nagu sul . Ilmselgelt nende valikute seast parim – https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

    Aga tead mis mul on olnud ja on siiani rahakoti vahel 😀 mis siis et ma ise suitsu ei tee aga üks suits on sentide hulgas. Kõik on seda puru täis aga ma ei viitsi ära ka puhastada ja visata sest am ei käi selle rahakotiga kuna mul ei mahu sinna sisse ei telefon ega võtmed ja ma kannan parem pangakaarti niiisama kaasas. Kuigi jumala tihti oleks vaja ka kliendikaarte aga siis ma olen järtsust järgmiselt küsinud kas tal on mulle korraks laenata 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 7. oktoober 2018 at 14:47

    Rahakotis köige imelikum asi ilmselt taksost kogemata kaasavöetud see väike prügikast mis ukse küljes on. Naiste W2 must rahakott oleks imeline.

  • Avatar
    Vasta Sandra T 7. oktoober 2018 at 14:44

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ Sooviks seda rahakotti ning punast värvi 🙂 Peale laseks graveerida enda nimetähed S ja T. Uut rahakotti oleks vaja küll, kuna eelmine sai juba aastaid tagasi reisilt ostetud ja näeb juba suht kulunud närakas välja ? Loodan võidule!

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. oktoober 2018 at 14:42

    Kuna abikaasa sai endale juba eelmine aasta sünnipäevaks von baeri initsiaalidega rahakoti siis tahaks endalegi sellist ilusat kvaliteetset kotti saada. Clutch oleks mulle kõige asjalikum sest kolme lapsega on alati mingit staffi vaja kaasa võtta kui minna kuskile ?

  • Avatar
    Vasta Heidy 7. oktoober 2018 at 14:42

    Ma olen niii kaua otsinud rahakotti ja see on parim mis ma näinud olen!!! Lihtsalt nii minu!!!

  • Avatar
    Vasta Andra 7. oktoober 2018 at 14:41

    Käisin täna just rahakotti otsimas, aga no ei leidnud sobivat. Naiste must W2 rahakott oleks super!

  • Avatar
    Vasta C 7. oktoober 2018 at 14:40

    Kõige imelikum asi on olnud sidemed & tampoonid rahakotis 😀 Valiksin Naiste Nahast Rahakoti W2

  • Avatar
    Vasta Brigitta 7. oktoober 2018 at 14:38

    Mulle meeldiks W2 punane rahakott ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. oktoober 2018 at 14:38

    Võidu korral valiksin meeste Classic Münditaskuga Rahakotti. Mu elukaaslasel on kuu lõpus sünnipäev ja see oleks ideaalne kingitus talle, vana rahakott vajab hädasti välja vahetamist. Olen varemgi VB tooteid piilunud kuid hind on natuke krõbe minu jaoks :/

  • Avatar
    Vasta Mirru 7. oktoober 2018 at 14:37

    Naiste nahas punane W1 rahakott meeldiks väga. Vana ongi juba räbalaks kasutatud ja aeg välja vahetada.

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 7. oktoober 2018 at 14:36

    Osalen loosis:) Naiste w2 punane rahakott oleks suurepärane. Mul on tavaliselt rahakotis väga palju asju, mulle meeldib ka oma telefoni ja võtmeid sinna pista.

  • Avatar
    Vasta Diana 7. oktoober 2018 at 14:36

    Meeste oma sooviks:)

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. oktoober 2018 at 14:36

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

    Punane värv, aga kingiks hoopis kallile emale lihtsalt selle eest, et ta alati olemas on ?

  • Avatar
    Vasta Helena 7. oktoober 2018 at 14:34

    Mulle väga meeldib must naiste rahakott W2, uut rahakotti oleks hädasti tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. oktoober 2018 at 14:34

    Ma tahaks clutchi endale 🙂 Mul on vaja, et KÕIK mu kaardid ära mahuksid 😀 VB oleks ilus 🙂

  • Avatar
    Vasta Pätu 7. oktoober 2018 at 14:34

    Tahaks väga W3.Nii vastik on praegu väike vana rahakott kuhu ei mahu kaardid ära ja sendid kaovad koguaeg. Pidevalt tõsta kaardid välja ja pane tagasi kotti.Alatihti jäävadki paljud hädavajalikud kliendikaardid koju riiulile.

  • Avatar
    Vasta Marilyn 7. oktoober 2018 at 14:33

    Päästsid päeva, just mõtlesin, et olen kuulnud plaastritest, mida saab panna riietele ning aitavad nina lahtisena hoida, aga nime ega muud ei tea. Vot nüüd sinu rahakotis sobrades sain nime teada ja saan minna apteeki ostma !
    Jaaa noo nahakreem – selle olemasolust polnud mul ka aimu (olen küll väga suur VB austaja, kuid viimasel ajal pole nende lehele sattunud). Super, kõik hooldavad oma saapaid ja riideid, kuid olgem ausad, nahast rahakotid ja kotid vajavad ka ju hoolitsust, et nad kauem kestaks ning oma ilus säilitaks. Niiet ka seda ma vajan!
    Nüüd siis konkreetselt rahakotist. Nagu eelnevalt juba mainisin olen suur VB austaja (tooted on kvaliteetsed ja omanäolised), ise omades Vb kaarditaskut siis olen tihti leidnud end mõttelt miks küll VB pole teinud naistele rahakotti, mis oleks suurem kui väike tasku rahakott. Ja ohh imet, tundub, et minu soovidele on vastatud. Uued rahakotid on just see minu Must Have toode. Sinu rahakoti puhul meeldib mulle kaarditasku, mida saab magnetiga kinnitada ja vajadusel ka ära võtta – geniaalne !!
    Mina tahaksin oma valdustesse saada just seda tumepunast rahakotti https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

    Aplaus Von Baerile imeliste toodete eest!

  • Avatar
    Vasta kersti 7. oktoober 2018 at 14:33

    ja p.s .Kogu see artikkel kais enda kohta 99.9 protsenti.mingi nadal tagasi motelsin osta lopuks rahakoti……..s.t normaalse rahakoti,kuhu tahaks oma kaardid panna.teised juba nassakad ja ei tahaks neid kuskil poes valja votta….peaaegu koik kliendikaardid kusagile kadunud…usun,et kui on juba rahakott olemas,ilmuvad need kliendikaarditki nagu iseenesest valja.aga sul lahe rahakott,mahukas.

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 14:31

    Ma ka suur Von Baeri toodete fänn ja rahakott ongi veel puudu. lemmikuks on https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/ W3 ja punast värvi.

  • Avatar
    Vasta Kristina 7. oktoober 2018 at 14:30

    Naiste w1, punane. Enda oma vaikselt laguneb

  • Avatar
    Vasta Evy 7. oktoober 2018 at 14:28

    Ma nii hea meelega sooviks mehele kaardihoidjat mingi ilusa graveeringuga. Okei. Tegelikult peaks vist ennem endale uue rahakoti muretsema. See aasta juba teine rahakott. Kõik lihtsalt lagunevad. Mul küll ei ole meeletult asju seal vahel aga mõnikord kui poodi lähen ja käekotti ei viitsi kaasa haarata siis panen telefoni ka tahakoti vahele. ? võibolla selle pärast lagunevadki kuigi on väga õhuke telefon ??

  • Avatar
    Vasta kersti 7. oktoober 2018 at 14:27

    osalen,sooviks rahakotti naistele aastaid pole ei kae ega rahakotti valja minnes kasutanud.RTulemuseks ka kaartide ,moistatuslik,kadumine.rahakott on hea asi jah,voidu kolrral votaks endale.

  • Avatar
    Vasta Eliko 7. oktoober 2018 at 14:26

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/ minu lemmik

  • Avatar
    Vasta Mia 7. oktoober 2018 at 14:24

    Uus naiste rahakott kuluks vana asemel ära.

    • Avatar
      Vasta D 7. oktoober 2018 at 14:45

      Minagi läheks selle clutchi teed ja ega see graveering ka paha ei teeks 😀 Lihtsalt rahakotis on mul nii palju varandust alustades kõikidest võimalikudest poekaartidest kuni rootsi 20-krooniseni, mis vend kunagi kinkis. Vahet ei ole, et ise pole seal aastaid käinud 😀 Ja päris aus olles siis on ikka väga tüütu vedada mõne asja pärast suur seljakott kaasa, kuskohast seejärel hakata otsima seda rahakotti jne.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 7. oktoober 2018 at 14:23

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ mulle meeldiks väga see, vana rahakotr vajaks väga ümber vahetamist. 🙂 Imelikke asju mul rahakotis ei leidu, ma lihtsalt ei pane neid sinna 😀

  • Avatar
    Vasta GV 7. oktoober 2018 at 14:23

    Naiste W2 punane rahakott oleks ideaalne?

  • Avatar
    Vasta K. 7. oktoober 2018 at 14:22

    Osalen ka loosis 🙂
    Ja kui mingil kummalisel kombel peaksin võitma, siis sooviksin Clutch W3 mudelit. Ja no üübertuus oleks, kui mu nimi oleks ka veel peale graveeritud ?
    Kuna ma olen paras kooner, siis ostan ka soodukate ajal rahakotte, aga kaua nad vastu ei pea.
    Rahakotis on mul load, enda ja laste id-kaardid ja hunnik kliendikaarte.
    Tavaliselt veel telefon, plaaster, paber ja mingi pisem pliiats (sest mu parkimiskellad kaovad kuskile ära ja siis on hea kellaaeg üles märkida).
    Ja kõige veidram asi, mis mul rahakotis on olnud on lapse juuksed ja hammas ?
    Juuksur andis mälestuseks kaasa väikse juuksesalgu, aga ma pole veel neid albumisse pannud.
    Ja vanema lapse hammas oli ka pool aastat rahakoti vahel. Hambaarst pidi vajalikuks hammas kaasa pakkida ?

  • Avatar
    Vasta Oksana 7. oktoober 2018 at 14:21

    Naiste Nahast Clutch W3 ja graveeriks võimalusel D&J (laste nimetähed, ei tea mis kiiks on, kuid kohutavalt meeldib kui nad mul igal pool kaasas on, pühendan mu kõige kallimatele). Samuti peavad plaastrid kindlasti kaasas koguaeg olema ja no väga väga palju erinevaid kaarte.

  • Avatar
    Vasta Laura 7. oktoober 2018 at 14:20

    Punane naiste nahast rahakott W1 koos graveeringuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 7. oktoober 2018 at 14:19

    Solaariumi poolik kreem pool aastat rahakotis on vast kõige kahtlasem asi olnud. Selle poole aasta jooksul korduvalt mõtlesin,et viskan ära aga noh mine tea, ehk läheb tarvis ??‍♀️Kindasti valiks mina w2 musta rahakoti. Tundub megaäge ja väga mahuks. Küünekäärid ja viil võiks mahtuda rahakotti, mul 2a pesamunale pidevalt mingid küünehädad ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Merili 7. oktoober 2018 at 14:19

    Punane naiste nahast rahakott W2 oleks mulle ideaalne, sest mul alati sitaks manti rahakoti vahel ja see tundub kõike seda mõnusalt mahutavat.

  • Avatar
    Vasta Kirke 7. oktoober 2018 at 14:19

    Naiste rahakott w1(punane)on just see mida ma siiani no mitte kuskilt leidnud ei ole. Just selle rahakoti võidu korral kingiksin ma selle oma emale, kelle nahast rahakott juba laguneb ja uut just tema maitsele on üliraske leida. See võit oleks täistabamus! ?

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 14:16

    Naiste punane W1 initsiaalidega oleks imeilus kingitus!

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. oktoober 2018 at 14:15

    Mulle meeldiks sarnane, nagu sinul Naiste Nahast Rahakott W2 🙂 hiljuti läks mul lemmik stella mccartney rahakott katki ja pole uut ostnud, pöördusin ühe vana juurde tagasi.. uut pole ilmselt sellepärast, et pole leidnud 🙂 Aga imelikum asi rahakotis? Mhh.. ilmselt lapse piimahambad 😀 hambahaldjas pidi need kuhugi peitma ju 😉 nii mõnelgi korral poes sente otsides olid hambad ja sendid pihus ja teenindja vaats veidralt.

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. oktoober 2018 at 14:15

    Tahaks seda, mis Sinagi said ? mul tavaliselt sama meetod, et kõik kaardid ja kopikad on kotipõhjas laiali või siis jaotatud erinevate jopede/jakkide taskutesse. Koguaeg otsin omi asju taga. Rahakotte olen ikka vaadanud siit ja sealt, aga pole veel meeldivat leidnud. Lootus on ka kunagi load saada, siis oleks küll, kui ta kindlas kohas oleks ?

  • Avatar
    Vasta Siret 7. oktoober 2018 at 14:14

    See, mida ma hetkel oma rahakotiks nimetan, oma nime oma kulumisastmega ei vääri aga kuna ta mahutab palju, elan üle. Mul on rahakotis hetkel lapse äratulnud hammas, mis hambahaldjas ära pidi võtma/peitma, katkine kuldkett, juhuks, kui kullasepa lähedale satun ja aega on. Siis sendisahtlis kannan hõbepaberis kalasoomuseid, et raha otsa ei saaks (vanavanaema tarkusetera). Siis on rahakotis hulk vanu tsekke, mida olen alles hoidnud, et äkki tagastada midagi garantiikorras vaja (reaalne vajadus null). Kuna kogun erinevaid euro-ja meenemünte, hoian neid eraldi, et ma neid ära ei annaks. Mul on oluline, et palju kaarte mahuks ära, sest ma olen kliendikaartide sõltlane, tundub nende hunnikut nähes. Juhilube ma kaasas ei kanna, id kaart selle asemel, seega Mallukas, soovitan sama teha, muidu saadetakse uuesti eksamile sind, kui ära kaotad 🙂
    Aga eelistaksin W3 ilmselt, kuna käerihm küljes.

  • Avatar
    Vasta Moonika 7. oktoober 2018 at 14:14

    Tumepunane clutch on ideaalne, sest enamasti ongi vaja vaid rahakott, võtmed ja telefon kaasa võtta. Sellejaoks suurt käekotti kanda on natuke tüütu ja samas rahakotti ja telefoni eraldi käes hoida ka kehva variant. Võtmed mahuvad taskusse, muu mitte.

  • Avatar
    Vasta Merilyn 7. oktoober 2018 at 14:14

    Tahaks väga naiste rahakotti W1, punane.
    Mul on ka praegu selline seis, et kõik asjad, mis peaksid muidu kenasti rahakotti käima, vedelevad igal pool käekotis laiali. Pole kuidagi mahti olnud seda meeldivat rahakotti otsida, aga Von Baeri oma oleks küll väga ilus ja sobiks nii hästii!

  • Avatar
    Vasta Tuuli 7. oktoober 2018 at 14:13

    Must naiste rahakott oleks lihtsalt nii nii äge. Enda oma on lapse poolt vildikate ja pastakatega ära soditud ja ei näe just väga esinduslik enam välja.

  • Avatar
    Vasta C 7. oktoober 2018 at 14:13

    Mul on endal lambine viia kas, aga täiesti terve rahakott olemas. Mehe rahakotil on senditasku lukk katki ja kurdab, et tahab uut rahakotti ja mingit korraliku. Seega valin https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ selle, ideaalne talle.

  • Avatar
    Vasta Merili 7. oktoober 2018 at 14:13

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ sellise kingiks mehele ja koos graveeringuga ???

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. oktoober 2018 at 14:12

    Mu praegune rahakott on just selline, nagu sa kirjeldasid, et ei tohiks olla: paned vahele juurde kõige õhema märkme või kaardikese ja kogu süsteem on peapeal, kott enam kinni ei lähe ja kui läheb, on koledalt punnis. Nii on mul max tähtsad kaardid rahakotis ja vähem tähtsad hunnikus sahtlis. Iu 🙁
    Kuna mul on tihti ka probleem, et pole telefoni kuskile susata, teeks mind õnnelikuks tumepruun clutch, millele on minu nimi graveeritud.

  • Avatar
    Vasta Laura 7. oktoober 2018 at 14:11

    Valiksin selle https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ oma mehele tähtpäevaks kingitusena 🙂

  • Avatar
    Vasta Hrlina 7. oktoober 2018 at 14:11

    Naiste rahakott w2 kas musta või punast tooni. Võib ka nimi peale graveeritud olla. Pole kunagi korralikku rahakoti olnud ja kõige imelikum asi on vist olnud poja sokid.

  • Avatar
    Vasta Doris 7. oktoober 2018 at 14:10

    Aegajalt leidub mul rahakotis tampoone ja patsikumme. Pudeliavaja oli ka kunagi senditaskus ? mulle meeldiks naiste must clutch. Graveeringuga Doris

  • Avatar
    Vasta Triin 7. oktoober 2018 at 14:10

    Tere! Soovin loosis osaleda ja võita sooviks musta clutchi, sest iga jumala hommik ma lähen toast välja käed manti täis( autovõtmed ja koduvõtmed ja telefon ja samuti töötõend ning loomulikult sada erinevat kaarti mida “võib vaja minna”. ) Mul oli taoline “kõige kott”, siuke väiksem just kuhu saab võtmeid jms muud ka panna aga lukk läks katki.

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. oktoober 2018 at 14:09

    Mulle meeldib väga see Naiste Nahast Rahakott W2.. Nagu ma selline koerahull olen, siis ilmselt tahaks lasta peale graveerida Basenji tõugu koera logo.?

  • Avatar
    Vasta Reelika 7. oktoober 2018 at 14:08

    Naiste clutch oleks nii tore loosiauhind. Mul kasutusel hetkel üks teise ettevõtte toodang, kuid see hakkab juba väsima. Väga mugav on clutchiga poes käia : jääb ära see eelpool kirjeldatu, et pead pingeliselt jälgima oma telefoni ja rahakoti asukoht. Clutchi puhul on üks mure vähem ja saab mõnusalt shopata ?

  • Avatar
    Vasta karolyn 7. oktoober 2018 at 14:08

    minu vana alist tellitud rahakott on omadega väga õhtal ja uus kuluks marjaks ära küll, minu lemmik on: https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/ värvid on kõik ilusad 🙂
    kõige imelikum asi minu rahakotis on hetkel laste piimahambad senditaskus…..padjaalla hammaste eest münte poetades olen hambad automaatselt mündisahtlisse pannud ja sinna nad jäänud ongi 😀 (kuigi vahel poes sente otsides on päris imelik kui kellegi verine piimahammas näppu jääb ?)

  • Avatar
    Vasta Olga O. 7. oktoober 2018 at 14:07

    Naiste Nahast Clutch W3 musta värvi. Hetkel pidin kiirega maximast elukräpi ostma kiirelt kuna clutchi sarnane rahakott otsustas laiali pudeneda 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 7. oktoober 2018 at 14:06

    Mul on hetkel üks alist tellitud rahakott, mis maksis ilmselt mingi 5€, aga mul on see olnud juba mitu aastat ja näeb välja kui uus. Täiesti uskumatu. AGA see on mingi kassidega ja tegelt tahaks nüüd juba vaheldust ja midagi naiselikumat. 🙂
    W2 tundub üliilus ja nii mahukas, graveering oleks ka üliäge 🙂

  • Avatar
    Vasta KIKU 7. oktoober 2018 at 14:06

    W1 on nii lahe, punane 🙂 Punane pidi raha ka sisse tooma 🙂

  • Avatar
    Vasta Merksuu 7. oktoober 2018 at 14:06

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ – Koos Graveeringuga 🙂
    Hetkel on pisikene alist tellitud rahakott, näeb välja juba nii kohutav, et julge seda isegi kaasas kanda. Koolis käin ka ainult pangakaart ringi sest ei taha enda jubedat rahakotti näidata. Olen hetkel ka uue otsingul aga kuna kooli läheb niipalju raha, siis olen jätnud enda asjad unarusse. Ehk loosiõnn naeratab ja saan lõpuks endale uue rahakoti ??

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 7. oktoober 2018 at 14:06

    Tellisin eelmine aasta oma elukaaslase sünnipäevaks ka vonbaeri rahakoti, väga ilus ja kvaliteetne. Endale ei ole aga raatsinud osta, hetkel on rahakott mul üsna räbal küll ja kaardidki ei mahu ära. Oleksin ülimalt tänulik kui loosiõnn naerataks mulle ja võidaksin naiste rahakoti W2, eriti äge oleks veel koos graveeringuga?

  • Avatar
    Vasta Kristiine 7. oktoober 2018 at 14:06

    Mina sooviks naiste rahakotti ja muidugi graveeringuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. oktoober 2018 at 14:05

    Endal on rahakott täitsa korras, aga oma härrale oleks küll uut vaja. https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/ , koos ilusa graveeringuga?

  • Avatar
    Vasta Kerli Kübarsepp 7. oktoober 2018 at 14:05

    Väga hull kui ilusad rahakotid… ? Kohe hirmus hädasti oleks vaja W2 naiste rahakotti, punast värvi ja graveeringuga ???

  • Avatar
    Vasta Anna 7. oktoober 2018 at 14:05

    Kõige imelikum asi, mis minu rahakotis on olnud, on tõenäoliselt mini hambahari ja -pasta. Ma olen nii kaua otsinud sellist väikest kotti, kuhu mahuks telefon, koduvõtmed ja kaardid/sularaha. Millegipärast on kõikidel sellisetel kottidel suured kuldsed detailid või puudub lukk. Naiste Nahast Clutch W3 musta värvi on täpselt see õige, kui nüüd õnn ei naerara, siis tuleb vist ikka ise e-poodi minna.

  • Avatar
    Vasta Kady 7. oktoober 2018 at 14:05

    Naiste rahakott w2 must sobiks imehästi. Initsiaalid võiks ka peal olla. 3 mintsa tagasi võtsin maksi kassas oma rahakoti väja ja tõdesin, et parim enne sai vist juba kaks aastat tagasi mööda ?

  • Avatar
    Vasta Pirjo 7. oktoober 2018 at 14:05

    Olen täielik pärisnaha fänn, kuid sellist rahakotti veel pole- W2 oleks megahea valik. 🙂
    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/

  • Avatar
    Vasta Eve 7. oktoober 2018 at 14:05

    W2 graveeringuga. Kingiksin oma parimale emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Meryt 7. oktoober 2018 at 14:04

    Naiste rahakott W2 on täpselt minu maitsele. Lukuga rahakotid näevad väga ägedad välja. Midagi veidrat otseselt polegi rahakotis, üks ōnnemünt, mis on vermitud minu sünniaastal, on alati rahakotis ?

  • Avatar
    Vasta Triin 7. oktoober 2018 at 14:03

    Mina tahaks naiste musta rahakotti graveeringuga ja ma oleks nii kurb, kui fortuuna mind ei valiks. Hoian tavaliselt kogu oma varandust rahakotis (mis on üldjuhul selline kiiibakas ja odav) aga samas olen jube muretseja ja õhtul enne magama minemist pean alati üle vaatama, kas mu rahakott on ikka kotis. Tahaksin, et minu kõige tähtsam kott oleks ilus ja vastupidav nagu VB.

  • Avatar
    Vasta K. 7. oktoober 2018 at 14:03

    Elukaaslasel sünnipäev tulemas ja kena oleks ju nii uhkerahakott kinkida, aga jumal tänatud ta ei kasuta rahakotti ja saaksin valida imelise naiste rahakoti W1. Vana rahakott oli nii jube,et peitsin selle sahtlipõhja, nüüd on kasutusel mingi veider lukuga väike kotike, kust midagi never üles ei leia.
    Veidraid asju, mida mu rahakotist leida võiks- tampoone, miljon ja üks Smartposti chekki, et kontrollida kas olen jälle vale numbri sisestanud pakki saates. 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. oktoober 2018 at 14:03

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Ilma graveeringuta… stiilne ja lihtne

  • Avatar
    Vasta Maren 7. oktoober 2018 at 14:03

    Mina tahaks väga rahakotti glutch versioonina. Mul alatihti kõik kaardid taskutes laiali,sularaha ma-ei-tea-kus. Poes olles kliendikaardid alati kadunud. Kuu lõpus tavaliselt leian üllatuse- 20 eurtsi taskust, jeee 😀 oma nime graveeriks peale

  • Avatar
    Vasta Made 7. oktoober 2018 at 14:02

    Sooviks meeste Classic münditaskuga rahakott,pruun ja graveeringuga,isadepäev ju tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Aike 7. oktoober 2018 at 13:59

    Naiste nahast punane rahakott W2 oleks super, eriti koos graveerinuga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Milla 7. oktoober 2018 at 13:57

    Valiks selle ja laseks tütre nime graveerida.
    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/
    Kõige imelikum asi rahakotis on olnud lapse nabaväät klambriga ?

  • Avatar
    Vasta Kris 7. oktoober 2018 at 13:57

    Mul on hetkel veel üks väga kvaliteetne nahast rahakott, mis on pidanud vastu 11 a, aga hiljuti läks sellel sisemine kaarditasku katki :(. Ma nii õnnetu, sest see mu lemmik, aga uut sarnast pole leidnud. Von Baeri naiste rahakott W2 on väga kena, selline võiks küll olla.

  • Avatar
    Vasta Aike 7. oktoober 2018 at 13:57

    Naiste punane nahast rahakott W1 oleks super, eriti koos graveeringuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 7. oktoober 2018 at 13:56

    Ilus ja kvaliteetne rahakott kulub küll ära, w2 tundus väga südamelähedane, punane 😀

  • Avatar
    Vasta Merily 7. oktoober 2018 at 13:56

    Classic münditaskuga meeste rahakott oleks mu härrale ideaalne!! Ta ise kunagi ei osta uut rahakotti, sest vana kärab küll ( vahet pole, et sentidest on rida järel ja kaardid libisevad välja?).
    Endal mul on kolmandat aastat Paavlist soetatud rahakott ja ma olen sellega ülirahul.

  • Avatar
    Vasta G 7. oktoober 2018 at 13:55

    Naisterahakott koos graveeringuga???
    Minul oli raseduse ajal pissiproov rahakotis alati ? Praegu on mul viimase piiri rahakott, mees lõhkus truki ka sellel ära just. Ütlesin küll et seda peab hellalt lahti tegema aga vot siis ? Ja mul on väga palju kliendikaarte aga nad ei mahu kõik rahakotti ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 7. oktoober 2018 at 13:55

    Naiste rahakott oleks valitu 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 7. oktoober 2018 at 13:55

    Sooviksi rahakotti w2.

  • Avatar
    Vasta Daisi 7. oktoober 2018 at 13:55

    Sooviksin uut punakat rahakott hirmsasti omale 🙂
    Eelmine lemmik lagunes laiali ja praegune on kapist leitud pisike käekotike, mis teatri minnes hea aga minu jaoks rahakotina igapäevaselt kasutuses.
    Mul palju kaarte, mis kaasas vaja tassida, seega hindan mahukust ja vastupidavust.

  • Avatar
    Vasta Keiti 7. oktoober 2018 at 13:55

    Naiste rahakott w2 oleks super. Mul mees kinkis mulle mitu aastat tagasi nii jubeda rahakoti, et ma tahaks selle salaja ära kaotad, et uut saada ?

  • Avatar
    Vasta Piret 7. oktoober 2018 at 13:54

    Meeldib naiste rahakott punane W1, ammu otsin juba uut rahakotti ja need tunduvad tõesti väga kvaliteetsed ja ilusad. Ja ülilahe, et saab rahakoti veel graveeringuga omanäolisemaks muuta.

  • Avatar
    Vasta Nele Rohde 7. oktoober 2018 at 13:54

    Naiste Clutch w3 oleks suurepärane mulle. Tõesti võiks ju mullegi loosiõnn mõnikord naeratada. Ma lihtsalt ei ole seda õiget rahakott leidnud. Kui uue olen ostnud, jääb see juba mõne aja möödudes mu sahtlipõhja seisma, kust edasi ta rändab äraandmiseks uuskasutuskeskusesse. Sobivaks graveeringuks oleks Tisla, mis on mu hüüdnimi olnud 6st klassist.

  • Avatar
    Vasta Maria 7. oktoober 2018 at 13:53

    Mul pole juba rohkem kui kolm aastat rahakotti olnud kuna kaarte on palju ja pole sobivat leidnud, praegu juba oleks vaja sellist kuhu telefon ka mahuks ja selleks sobib ideaalselt see punane W2. Hetkel loobin oma kaarte kotti laiali ja igakord kui vaja poes maksta vōtan oma kaardipaki pihku ja otsin seal seda ōiget,,( jube tùütuks juba muutunud kogu aeg kōik kaardid välja vōtta). Oleks väga tore lōpuks rahakotti omama hakata.? (vb tuleb raha ka siis juurde?)

  • Avatar
    Vasta Pille 7. oktoober 2018 at 13:53

    Oi see loos on mulle nii õige- no váhemalt kuu aega kindlasti olen poes jamanud oma rahakoti lukuga, járjekord seljataga ootamas ja mina yritan jõuga lukku lahti rebida, korra oli kùll tunne et kùsiks kââre ja lõikaks lahti et raha kätte saada ? paar päeva tagasi tahtsin lukku kinni tõmmata ja voilaa, enam kinni ei láinudko. Niiet uus rahakott oleks vágagi oodatud. Mul on ta alati nii tâis tuubitud ka, nâiteks kannan seal alati kaasas vâikest armsat armastuskirjakest oma abikaasalt, vahel loen heldimusest neid armsaid ridu…
    Kindlasti ei tule rahakoti lukule kasuks see, et mul sendisahtlis yks kristall elab, see teeb rahakoti ysna paksuks kui kivike ristipidi sinna satub jààma. Uude rahakotti seda ilmselt enam ei paneks. Uue rahakoti võtaks ka graveeringuga, see on päris lahe.

  • Avatar
    Vasta Triinu Malv 7. oktoober 2018 at 13:53

    Naiste rahakott W2 graveeringuga, see tumepruun on imeilus ja sinu kirjelduse järgi tundub ikka väga mugav kasutada

  • Avatar
    Vasta Liina 7. oktoober 2018 at 13:53

    Aitäh huvitava reklaampostituse eest! Ma kasutan võimalust ja osalen loosis, et võita uus kaarditasku elukaaslasele sünnipäevaks (https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/) ja et see oleks personaalsem, siis graveeringuga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 7. oktoober 2018 at 13:53

    Naiste rahakott w1, punane 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaari 7. oktoober 2018 at 13:52

    Sooviks naiste rahakotti w1. Kõige ilusam on punane. Enda oma praegu on vana ja väsinud. Vajaks hädasti uut ?

  • Avatar
    Vasta Merit 7. oktoober 2018 at 13:52

    Mina sooviks naiste rahakotti W1.
    5ndaks pulma-aastapäevaks oleks ju tore ?

    Mul on tähtis, et rahakott oleks mõõtmetelt nii suur, et sularaha saab sirgena sinna sisse panna. Eriti hea mõõt oleks, kui bingo 2 väljaga pilet ära mahuks 😀

    Rahakotis samamoodi- alustades rahast, kaartidest ning lõpetades rahatoova kristalli, plaastrite ja pissiproovikotiga 🙂
    Ostsin hiljuti ~ 2 kuud tagasi uue rahakoti.. no ja tükid taga 🙁

  • Avatar
    Vasta Kätlin Kepart 7. oktoober 2018 at 13:51

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

    Sooviks väga oma nimelist. Ma olen selline, kes koguaeg kannab rahakotti ja tasku väga asju ei rända. Igasugu kliendikaarte on palju ja olen pigem sularaha kandja. Lugedes nende rahakottide kohta, siis ju täidavad ilusti minu kriteeriumid.

    Hea kui rahakotti mahub ka mõni plaaster, telefon ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. oktoober 2018 at 13:51

    Naiste rahakott W2 näeb NII praktiline välja! Olen mõnda aega oysinud endale sobivat, sest praegune süsteem on mul natuke jabur. Põhiliselt on kaasas telefon, millel ümber kaaned, mille sisse on peidetud eluks vajalik kolmainsus – ID-, panga- ja sõidukaart. Süsteemi viga on see, et kliendikaardid, sula ja kõik muu on “päris rahakotis”, mis on surmani kole ka ebapraktiline eurodega ja ma ei vea seda peaaegu kunagi kaasas. Seega jääb aegajalt midagi alati maha…

  • Avatar
    Vasta maris 7. oktoober 2018 at 13:51

    Vana rahakott halkab just otsi andma. Ihaldaksin väga naiste rahakotti w2. ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. oktoober 2018 at 13:49

    Loosiõnne korral poleks kahtlust mida valiksin, naiste rahakott (https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/ ), leiaks tee minu koju ning muidugi punast värvi (ma jumaldan punast ja lillat).
    Praegu mul on kunagine Valdeku comarketist ostetud rahakott mis igatepidi on lagunenud, kuid ajab veel asja ära. Pole lihtsalt olnud aega süveneda, et milline oleks see õige ja vastupidav rahakott.
    Minu rahakotis hetkel on natuke sularaha (äkki vaja lapsele kooli anda või pisematel lastel lasteaeda teatri jaoks vaja), venemaa nohuplaastreid 3 tykki, paar tavalist plaastrit, sente, kõigi viie lapse id-kaardid ja kahe lapse puudekaardid, oma id kaart, loomulikult pangakaart ja siis erinevad kliendikaardid nagu rimi, aitäh, coop, coffeein, elroni sõidkukaart, bussisõidukaart :). Sente mul enam rahakotis pole, need elavad oma elu kotisisemuses laiali vedeledes 😛

  • Avatar
    Vasta Ingrid 7. oktoober 2018 at 13:49

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-rahakott-w1/

    Väga ilus ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 7. oktoober 2018 at 13:49

    Sooviks Naiste Nahast Rahakott W1 graveeringuga 🙂 Oleks nii ideaalne ?

  • Avatar
    Vasta Susann 7. oktoober 2018 at 13:48

    Mina kingiksin Classic Münditaskuga Rahakoti oma elukaaslasele, kellel peagi sünnipäev tulemas.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 7. oktoober 2018 at 13:48

    Naiste nahast rahakott W1 ja punast sooviks, kui võidan.

  • Avatar
    Vasta Marelli 7. oktoober 2018 at 13:47

    Seda punast naiste nahast Clutch W3 oleks suppper äge omada! Koos graveeringuga veel eriti eriline.

  • Avatar
    Vasta Amanda 7. oktoober 2018 at 13:47

    Võidu korral tahaksin meeste Classic rahakotti, et see siis kallimale kinkida. Viimati oli tal närune riidest rahakott, no ei tea mitte kuidas see juba ära lagunenud pole!

  • Avatar
    Vasta Gerda 7. oktoober 2018 at 13:45

    Ma valiks naiste rahakoti w2 musta värvi?

  • Avatar
    Vasta Annika 7. oktoober 2018 at 13:45

    Meeste must Classic Münditaskuga Rahakott

  • Avatar
    Vasta A. 7. oktoober 2018 at 13:43

    Mul vist midagi über veidrat rahakotis polegi- kui siis võibolla 71 eesti krooni. Aga must have rahakotis on valuvaigisti.
    Mul on hetkel sisult sarnane W1le, Guessi toodang sedapuhku. Lootsin, et maksab natuke rohkem kui mingi suvakas Cropist või NewYorkerist ja peab natuke kauem vastu, aga näed, kus sa sellega. Hirmuga juba vaatan ja mõtlen, et millal ta päris pooleks murdub.
    Mulle meeldib samasugune nagu sul (W2), aga ideaalne oleks must. Ja graveerida pole mul vist midagi sinna peale??‍♀️, äärmisel juhul võiks perekonna nime panna?.

  • Avatar
    Vasta Maili 7. oktoober 2018 at 13:43

    https://vonbaer.ee/suur-naiste-nahast-rahakott-lukuga-w2/
    Mis hinnad alles ?????
    Aga kui võidaks siis tahaks seda rahakotti. Mul pole juba mitu aastat rahakotti olnud. Koguaeg surun pangakaardid kas kotti lihtsalt või tasku aga seal saab kiip kannatada ja sellepärast olen pidanud 2 korda juba uue kaardi tellima. Kindlasti peaks olema rahakott selline kuhu telefon ka mahuks. Imelike asju mu rahakotis vist pole olnud. Uriinikotikesest ei saa ükski asi imelikum olla vist ???

  • Avatar
    Vasta L 7. oktoober 2018 at 13:42

    No üks korralik rahakott ei teeks kunagi paha. Viimati ostsin endale nii Montonist kui mingist suvakolapoest rahakotid, mis môlemad otsapidi prügikastis lôpetasid, sest no, ei püsinud. Läheb ehk sel korral siis paremini ja rahakott jôuab kotti, mitte prügikasti.

  • Avatar
    Vasta Laura 7. oktoober 2018 at 13:42

    Naiste rahakott W1, just otsin endale uut rahakotti, sest praegu mingi meestekas. Võiks midagi ilusamat ikka olla? Graveering oleks ka päris äge

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. oktoober 2018 at 13:42

    Mina sooviks oma elukaasalsele uut rahakotti ??

  • Avatar
    Vasta Agnes 7. oktoober 2018 at 13:41

    Lõpuks on olemas lukuga naiste rahakott, mis stiili poolest mulle meeldib. Võidu korral valiksin naiste punase rahakoti W2 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairit 7. oktoober 2018 at 13:41

    Minule meeldib samasugune nagu sul on. Ma olen täielik rahakotihaige. Mulle nii meeldivad uued ja mahukad rahakotid. Minu omal lagunes eile kaardihoidjate osa täielikult ja see tegi mu kurvaks. Mul on alati rahakotis palju asju ja kaarte. See oleks just mulle ja veel nimelise graveeringuga. Super

  • Avatar
    Vasta Karin 7. oktoober 2018 at 13:39

    Naiste Nahast Rahakott W2, ilusa graveeringuga ? mul on praegu mingi odav Aliexpressi oma, niiet hädasti kuluks üks korralik rahakott ära.

  • Avatar
    Vasta Maaria 7. oktoober 2018 at 13:39

    Mina tahaks naiste rahakotti graveeringuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilyn 7. oktoober 2018 at 13:38

    Sooviksin naiste rahakotti W1, eriti meeldib tumepruun. Ostsin mõned kuud tagasi ka ise uue rahakoti kuid samuti pole kvaliteetne toode ning hetkel juba päris inetu. Loodan võita toote mida saab kasutada palju aastaid?

  • Avatar
    Vasta tiina 7. oktoober 2018 at 13:38

    Emale sünnipäevaks uus ja kena rahakott… Sounds like a plan! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 7. oktoober 2018 at 13:38

    Ooooo kui ilusad! Kui võidaks, siis hing ihkaks naiste rahakott W2 järgi 🙂
    Väga ilusad!

  • Avatar
    Vasta Anna 7. oktoober 2018 at 13:38

    Kui veel rahakotti kasutasin (praegu kaardid vähemkasutatavad kaardid käekoti vãikses sahtlis ja teised jope taskus) siis oli seal alati palju tšekke ja muid pabereid ning üsna tihti müüjale raha ulatades oli sinna külge kleepunud need väiksed kampaaniate kleepsud. Väga piinlik oli alati kui müüja need tagasi andis, et neid pole vaja. Üks kord pidin elukaaslasele rätsepa juurest asjad ära tooma ning sularahas maksma, ma otsisin oma paberipahna vahelt seda sularaha vist paar minutit, nii häbi hakkas, olen kindel, et see mees vaatas ja mõtles, et raudselt raha pole ja sobrab seal niisama, et mingi vabandus välja mõelda 😀 Päris pikalt kandsin akutrelli otsa käivat torxi kaasas senditaskus, elukaaslane vist pani ja iga kord sente otsides tuli see ka välja.. nagu oleks mingi ehitaja 😀
    Muidu oli alati rahakotis igaks juhuks pesukaitse, ohatise plaaster, tavaline plaaster ja valuvaigisti. Nüüd need kõik käekoti põhja kolinud ?

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 7. oktoober 2018 at 13:37

    Minu mehele oleks uut rahakotti hädasti vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 7. oktoober 2018 at 13:36

    Kõige veidram asi… ma ei kujuta ettegi olenevalt rahakotist on mul seal kõike olnud, nii palju kui mahutab , hetkel on päris pisike rahakott , ei mahuta sularahagi sisse ainult kaardid. Aga suurema koti puhul on leidunud igasuguseid tablette nospa,rennie,valukad jne. Huulepulkasi ja nätsupakke ja no suured rahakotid on nagu käekotid kui kuhugi vaja minna aga ei tahaks vga asju kaasa tassida 😀 stiili poolest valiks w1 vb rahakoti. Mulle miskipärast ei istu lukuga kotid, isegi käekott on magnetiga, vihmase ilmaga muidugi kirun end kuna pealt päris lahtine kott xD

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. oktoober 2018 at 13:36

    https://vonbaer.ee/naiste-nahast-clutch/
    Punane ?
    See oleks super! Alati on poes häda, et telefon ja rahakott eraldi käes ja siis peab elueest jälgima, et neid kuskile ääre peale ei jätaks. Nii hea, kui kõik sellisesse kotikesse mahuks.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 7. oktoober 2018 at 13:36

    Mul rahakotis nii palju asju, et kõike kokku lugeda ei suuda. Senditaskus on juba viimased 10 aastat Inglismaalt rannast leitud kivi ja muid meeneid 🙂 Siis väike nn õnnetoov pildike vennalt, kui läksin ARK’i sõidueksamit tegema… sain läbi ja on siiani juba kolmandat aastat seal taskukeses. Lisaks palju kaarte, tšekke ja “tähtsa infoga” paberilipikuid. Kusjuures rahakoti ostsin ka kuskil 10 aastat tagasi Inglismaalt kaltsukast mingi 3 naelaga ja siiani pole olulist kulumist märgata. Aga see päris nahast versioon on ilus ja kõige lemmikum valikust on must naiste W1. Seega osalen loosis ja hoian pöidlad pihus 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 7. oktoober 2018 at 13:35

    Naiste nahast rahakott W2 oleks täpselt minu maitse! Initsiaalid graveeriks peale

  • Avatar
    Vasta Tiina 7. oktoober 2018 at 13:35

    Minu mehel on sama probleem, mis sinul 😀 Koguaeg kaardid kadunud. Võidu korral valiksin kindlasti talle Franklini rahakoti 🙂
    Isadepäev ju tulemas ja kingitus oleks kohe varnast võtta 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 7. oktoober 2018 at 13:34

    Kõige imelikum asi oli mul rahakottis üks sukkasokk , miks seal oli isegi ei kujuta ette ? Soooviksin naiste rahakotti , sellist mis sul mallukas on ? Sooviks Graveeringut ka ning selleks oleks Diantšik ja süda lõppus ?

  • Avatar
    Vasta Piret Ojamets 7. oktoober 2018 at 13:34

    Punane W1 on nii ilus ❤❤

  • Avatar
    Vasta Geidi 7. oktoober 2018 at 13:32

    Naiste nahast punane W2
    graveering ei teeks kh paha, unustaja nagu ma olen 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 7. oktoober 2018 at 13:31

    Ma sooviks graveeringuga meeste rahakotti,sest siis kingiks selle oma kallile mehele isadepäeval! Tal on alati palju kaarte ja asju erinevates kotikeses, tore oleks kõik kokku ju paigutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 7. oktoober 2018 at 13:30

    Elukaaslasele meeste rahakott, sest tal ka muidu kaardid nukralt kotipõhjas, kui vaja aint hädavajalik kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Kairit 7. oktoober 2018 at 13:28

    Naiste Nahast Clutch W3, graveeringuga ja punast värvi.

  • Avatar
    Vasta Raili 7. oktoober 2018 at 13:28

    naiste rahakott koos graveeringuga 🙂