Kingiloos KODU TESTIN JA ARVUSTAN

tere tulemast 21. sajandisse*

13. oktoober 2018

Tasa ja targu saavad maja peal asjad valmis. Ei-ei, mitte ometi esik, see venib nagu tigu, aga üks pisikene nurgake majast sai eile uue näo. Nimelt see ots, kustkaudu majja sisse saab. Uued uksed paigaldati juba jupp aega tagasi, aga mul polnud mõtet enne mingit piltigi neist teha, sest see koht, kust majja sisse saab, ei olnud veel laudise all. Seega oli ukseümbrus rohelise tuuletõkke ja puidusõrestikuga kaetud, mis just kõige ilusam ei olnud. Eile panid Kardo ja My sinna ka laudise, nii et kohe ilus vaadata!

Ah, eks ma varsti teen esikust üldiselt pilti, sest eile hakkasid töömehed seda väikest esikujuppi ka meisterdama, kuhu sa välisuksest otse sisse astud, siis saab ehk paremaid pilte, aga praegu tahan ma rääkida sellisest uuest asjast meie majas, nagu nutilukk. Nagu, ma polnud enne kuulnudki, misasi see täpselt on ja mulle tundus, et see on raudselt mingi tuhandeid maksev lahendus, mida mul vaja pole. Selgus, et ma eksisin mõlemas osas, sest esiteks ei maksa see tuhandeid ja teiseks mul ON seda vaja. Ma ju olen öelnud, et ma ei oma majavõtit, sest ma kaotan selle pidevalt ära ja olen loobunud isegi sellest mõttest, et mul võiks ka olla vaba voli iga kell koju saada. Lahenduseks oli see, et meil on pmst kaks aastat välisuks lukust lahti olnud, tänks kõigile, et selle aja jooksul paljaks röövinud ei ole ?.

Lisaks ei olnud harvad need korrad, kui ma juba lastega voodis ja siis meenub, et pagan, uks jäi lahti. See tähendab seda, et kui Lotte otsustab, et võiks korraks õue kiigata, siis jätab ta ukse pärani lahti ja majas on mega külm. Vanal uksel oli isesulgur peal, aga uuel ei ole ja paar korda on maja hommikuks hundilaut olnud. Vastik!

Kuna uue uksega tellisin ma kohe ka uue luku ja lingikomplekti, mis maksis hämmastavalt palju (mingi paar sotti raudselt), siis olin ma mega rõõmus, kui sain aru, et nutilukk ei tähenda seda, et ma enda lukust loobuma peaksin, vaid see sobitub sinu olemasoleva lukuga. St võti ja kõik jääb samas, ainult nutikus lisandub teemasse. Paigaldus võtab umbes 30 minutit ja seadistamine paar minutit otsa.

Nii, aga mis see nutilukk siis on? Väljaspoolt ei paista mitte mingit erinevust välja, eks. Uks ja lukk nagu nad ikka kõik on.

Kui aga uks avada, siis seespool, see väike vidin, millega seestpoolt saab ust lukku keerata, see on välja vahetatud suure ja uhke nutijublaka vastu, mis laias laastus on nutikas motoriseeritud ukselukk, ei miskit muud. Minu meelest sobib kenasti ja ma usun, et enamike ustega ta sobibki, üsna… neutraalne. Ei pea ka kartma, et mis siis saab, kui aku on tühi või telefon maha jääb – sinu tavaline võti töötab samuti edasi.

Samas elu teeb lihtsamaks. Nüüd saan ma juba voodis olles avada oma äpi ja vaadata, et kas uks sai lukku või mitte. Kui ei saanud, vajutan punast lukustusnuppu ja naks, ongi uks lukus. Ei mingit püsti kebimist enam, või hommikul avastamist, et kamin on tühja maja kütnud. Ainuke asi, mis meeles pidada tuleb, on see, et äpi ja luku koos töötamiseks peab bluetooth sisse lülitatud olema.

Näete, praegu on mul uks lukus.

Igasuguseid muid vajalikke omadusi on äpil ka. Näiteks kui keegi helistab, et tsau, olen su maja ees, aga sina muned parasjagu kuskil mujal, mida mul on korduvalt juhtunud ja siis sõbrad peavad ootama, ups. Sellisel juhul peab sõber tõmbama Danalock äpi ja ma saan talle enda võtme saata. Nagu, kui see pole tulevikus elamine, siis ma ei tea, mis on ? Seda enam, et kui mõni mu lastest peaks pärinud olema minu geene, siis on ka neil suur tõenäosus enda võtmeid kaotada ja seega on hea, et ma saan siis vajadusel nemad ka kasutajaks teha.

Nagu näha, siis hetkel oleme kasutajad ainult mina ja Kardo, aga kui me ämmale e-maili teeme, saame nt tema ka lisada. Või näiteks sõbrannad, kes tihemini käivad või no kes iganes, kellele sa muidu võtme annaksid. Vabalt võib ka näiteks koristajale või kellelegi võtit jagada, sest sa ei pea tegema inimesest igaveseks ajaks võtmeomajat, vaid ka näiteks ajutiselt, üheks-kaheks päevaks. Mugav logi näitab kenasti, mis kell keegi su koju sisenenes ja millal väljus.

Nutilukust on võimalik teha ka nn snepperlukk. Et näiteks peale avamist sulgeb ta ennast ise uuesti X minutite pärast. See aga eeldab, et sul on alati võti või telefon taskus, muidu võid kergesti ukse taha jääda 🙂 Meie seda varianti praegu peale panna ei tahtnud, aga no võimalus oleks.

Nagu ikka, siis asjad, mida mulle kingitakse, tahaks teile ka kinkida. Ehk siis jäta postituse alla kommentaar ja avalda arvamust selle uhke luku kohta, ning võid võita luku + paigalduse. Hea uudis on see, et loos on üleEestiline, mitte ainult Harjumaa piires. Ainukene asi on see, et päris KÕIKIDELE ustele see sobida ei pruugi, seega peab võitja enda lukust saatma Valnesile pildi ja siis nad ütlevad kohe ära, kas sulle seda saab paigaldada või mitte. Kui peaks selguma, et EI saa, on võitjal õigus oma võit edasi kinkida. Kas siis emale, isale, sõbrale, vennale – kellele iganes, kelle majapidamisse säärane lukk sobib. Hea diil, eks 🙂

Rohkem infot lukust saate SIIT lehelt, kuigi ma arvan, et ma suutsin ehk kõik vajaliku juba ise ka ära rääkida. Nüüd on teie kord – kas olete enne sellisest lukust kuulnud? Mis arvate, kellele teie perest see kõige vajalikum oleks? Lastele? Endale? Juba kolmapäeval loosin võitja, kes endale ka sellise uhke nutiluku saab 🙂

*Postitus sündis koostöös Valnes’iga

Loe ka neid postitusi!

314 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelin 20. oktoober 2018 at 08:10

    Wow! See tundub nii tulevik alles olevat minu jaoks. Aga väga lahe samas! Eriti just see, et kui keegi hea tuttav/pereliige vms enne sind sinu juurde jõuab, saad sa ta uksest sisse lasta! Nii kasulik vidin!

  • Avatar
    Vasta Ray metsis 18. oktoober 2018 at 13:01

    Jubedalt tahaks

  • Avatar
    Vasta Maris 17. oktoober 2018 at 23:09

    Ma sooviks nutilukku endale, sest kolisime just uude majja ja enda ja laste turvalisuse huvides oleks vaja kiiresti lukk ära vahetada. Lisaks oleks nutilukku minusugusel tuisupeal, kes pidevalt võtit ära kaotab ka väga kasulik asi 🙂

  • Avatar
    Vasta E 17. oktoober 2018 at 12:21

    Kuna me just hakkame valmis saama oma kodu ja siiani ees olev uks on tegelikult aiamaja uks ,siis oleks see üks võimalikke variante ukse valimisel, et see lukk sobiks, kuna järgmine aasta esimesse klassi minev laps ei suuda igakord kodust lahkused kõigele muule veel mõeldes, et uks on vaja lukku panna

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. oktoober 2018 at 12:23

      Loos lõppes täna hommikul, võitja FBis välja kuulutatud.

  • Avatar
    Vasta Jane 16. oktoober 2018 at 21:42

    Emal oleks küll vaja sest ma oma vennaga kaotame koguaeg võtmeid ära.

  • Avatar
    Vasta Merilyn 16. oktoober 2018 at 20:36

    Just vaatasin ise ka sellist lukku. Pidevalt unustab keegi võtmed tuppa ja uks läheb lukku.

  • Avatar
    Vasta Egle 16. oktoober 2018 at 12:10

    No ülisuper äge lukusüsteem! Ma nimelt olen samasugunu tuulepea ja kaotan või unustan koduvõtmed ja autovõtmed alatihti ära. Lisaks mu noorem tütar arvab, et võib iga ilmaga ja iga riietusega õue minna. Seetõttu hoian päeval ka uksi lukus. Jube tüütu. Ja samuti põhimõtteliselt iga õhtu ronin ma teiselt korruselt esimesele, et kontrollida, kas uks on lukus. Ja naksti, uni läinud. Veel tüütum 😀
    Ühesõnaga vajalik ja kasulik ja äge ja lahe jne süsteem!

  • Avatar
    Vasta :) 16. oktoober 2018 at 10:49

    Ulalalalalaa, polegi kuulnud aga väga ei imesta ka milline areng maailmas toimub koguaeg 😀 . Ilmselgelt teeks see olukorra mugavamaks 😛

  • Avatar
    Vasta Margis 16. oktoober 2018 at 10:23

    Tundub põnev ? Selline lukk võiks meie ukse ees olla küll. Aga mis siis saab kui olen kodust väljas ja aku saab telefonil tühjaks. ?

  • Avatar
    Vasta Ann 16. oktoober 2018 at 08:14

    Mina pole sellest lukust varem midagi kuulnud.
    Aga võib täitsa kasulik abimees olla, eriti kui peres on kolm last. Lapsed unustavad ikka pidevalt võtmeid endaga kaasa võtta või suudavad nad need ära kaotada. Siis oleks hea kui saaks ise neile kodus olemata ust lahti teha ? tundub äge ja mugav.

  • Avatar
    Vasta Airi 16. oktoober 2018 at 06:50

    Kui Sinu blogi ei loeks ega siis ei teaks ka milliseid võimalusi tänapäeval saab kasutada ?. Igatahes hüper-super asi, osalen loosis ☺️

  • Avatar
    Vasta piret 15. oktoober 2018 at 23:29

    Oi kuidas meie maja seda lukku vajaks super super lahendus. igati meeldib

  • Avatar
    Vasta Helen 15. oktoober 2018 at 23:20

    suvilasse oleks mega hea, seal on korduvalt sissemurdmiseid olnud ja korrlik kukusüsteem on abiks ikka

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 15. oktoober 2018 at 21:54

    Ma pole väga kursis sellise nutilukuga, mingid on reklaamidest küll läbi käinud, aga ega pole erilist tähelepanu neile pööranud.
    Kasutaksin ise ja kôige kasulikum oleks see mehele, kes ikka suudab unustada vahel vôtmeid siia-sinna. ?
    Seega hoian pöidlaid ja varbaid, et ônn jôuaks Pärnumaale!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. oktoober 2018 at 21:30

    Osalen! Väga vinge värk!

  • Avatar
    Vasta Juuli 15. oktoober 2018 at 21:27

    Meil on ka suur pere ja uks ununeb alati lukku panna. Meelde tuleb alles siis kui juba minema sõidetud kodust.

  • Avatar
    Vasta Merks 15. oktoober 2018 at 20:50

    Oo säärane lukk kuluks küll ära meie perre ,just sai uus kodu ka soetatud Pärnumaale ,et kena kink oleks see küll uue kodu puhul ? ja noo pidevalt korra õue minnes ei viitsi ust lukku panna ju kuigi kunagi ei tea kes samal ajal uksest sulle sisse astub ,siis kuluks see lukk ära küll.

  • Avatar
    Vasta Katariin 15. oktoober 2018 at 19:51

    Jessas. Täiega oleks vaja. Miljon korda olen öösel voodist välja kobinud, et ust kontrollida 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 15. oktoober 2018 at 19:43

    See on küll väga põnev lahendus. Mees juba ammu unistab sellest. Oleks lahe kingitus sünnipäevaks temale.

  • Avatar
    Vasta Kaia 15. oktoober 2018 at 18:37

    Üli kaval asi paistab olevat. Minu vanemate koju sobiks see ideaalselt-5 täiskasvanud last käivad ikka aeg-ajalt maal ning võtme peitmine pole kindlasti nii turvaline kui oleks võtme nutiversiooni jagamine. Arvestades veel asjaoku, et hiljaaegu tegime seal majas ka remonti, siis selline vahva lukk sobiks ideaalselt sinna. Ja noh-mõlemad vanemad on ise ka nutitelefonide kasutajad, niisiis lihtsustaks see tõesti nende elu 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 15. oktoober 2018 at 16:02

    Oo, see on küll super lukk 😀
    Alati on nii et laps kaenlas +sada kotti ja siis otsi oma võtit ja püüa see uks veel kuidagi lahti saada 😀

  • Avatar
    Vasta Annely Orlo 15. oktoober 2018 at 13:52

    Mu mehele meeldiks selline aastapäeva kingitus väga. Ta nimelt armastab selliseid tehnoloogilisi vidinaid. Ja kuna novembris saame lõpuks täitsa oma koju kolida ,siis oleks see lukk kohe asja ette ?

  • Avatar
    Vasta Merili 15. oktoober 2018 at 13:41

    Supper lahe idee. Meie perele kuluks küll seline lukk ära. Endal snepperlukk ja on olukordi kus unustame võtmed tuppa. Või niisamuti on olukordi kus sõbrad meie uksetaga meid ootamas on, kes rongi, kes bussiga tulnud ja meist endist varem jõudnud. Nutitelefonid on aga igaühel kaasas. 😀
    Idee on hea ja usun et varsti jõuab massidesse. Kahju vaud et hetkel veel nõnda kallis ja kesklassi inimene sellist lukku ikka osta ei jaksa.

  • Avatar
    Vasta KETU 15. oktoober 2018 at 13:26

    Sooviks seda lukku, sest palju on tulnud ette olukordi kus lapsel jääb võti tuppa ja mina lähen ära.

  • Avatar
    Vasta Kristin 15. oktoober 2018 at 11:34

    Meie peres kuluks ka selline lukk ära, jube halb on ust lahti jätta kui laps õues kuna võtmega tema ise veel ust lahti ei saa ja on olnud kordi kus istun ise ukse taga kuna võti on tuppa ununenud☺️

  • Avatar
    Vasta greete 15. oktoober 2018 at 11:32

    Mina sooviks seda lukku. Saime paar kuud tagasi majale finally uue ukse, mis ehk sooja ka nüüd hoiab ja uus uhke lukk oleks nagu kirss tordile ??

  • Avatar
    Vasta Grete Lindepuu 15. oktoober 2018 at 11:17

    Koguaeg oma võtit igale poole unustades oleks see ülim lahendus!

  • Avatar
    Vasta Karl 15. oktoober 2018 at 10:24

    Minu meelest on see ülim mugavus. Telefon on alati viimane asi, mis maha jääb ja uute telefonide aku on ka nii hea, et minul see kunagi tühjaks ei saa. Ja täpselt nagu Sa kirjutasid, siis lapsele on mugav sellega ust lahti teha, samuti kaugelt küll tulnud pereliikmetele, kui ise satun mujal olema.

  • Avatar
    Vasta Kadi 15. oktoober 2018 at 09:12

    Polnud varem sellisest lukust kuulnudki. Aga kuna suudan tihti oma võtmeid kaotada, siis oleks see super võit 🙂

  • Avatar
    Vasta lugeja 15. oktoober 2018 at 09:01

    Oleme kasutanud varasemalt Valnesi nn multivõtit, ehk 1 võti mis avas kortermaja üldukse, korruse ukse ning korteriukse. See oli äärmiselt mugav, eriti lapsele kes 3 võtme asemel sai hakkama vaid 1-ga 🙂 Kindlasti sooviks nutilukku, just mugavuse tõttu ja turvalisuse tõttu, jääb ära olukord kus kedagi pole kodus ning laps teatab telefonis, et on ukse taga ning unustas võtme trennikotti mis on toas 🙂 Võibolla tekitab nutilukk natukene sellist hirmu, et kui keegi pääseb minu telefonile ligi, mis siis saab. Aga samas on ju nutitelefonidel võimalik panna turvalukk onju. Kuid mis siis saab kui levi pole ? või on see tänapäeval juba uskumatu,e t võib tekkida olukord kus levi pole? Igatahes on see huvitav asi, Valnesi võtmete senine kogemus on väga hea ja loodan fortuunale!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 15. oktoober 2018 at 07:34

    Eriti tuus värk. Kas võtit saab koos nutilukuga ikka edasi kasutada?

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. oktoober 2018 at 00:50

    Just u kuu kaks tagasi uurisin neid ja vaatasin et tahaks ka nutilukku ikka meile saada aga ostmiseni veel pole jõudnud

  • Avatar
    Vasta Kelli 15. oktoober 2018 at 00:12

    Ei ole kuulnud ja wow, niiiiiii vahva! Endale sooviks küll sellist! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 15. oktoober 2018 at 00:01

    Seda lukku oleks tore omada, kuna mul on komme alati unustada, kas ma panin ukse lukku kui välja läksin või ei. Eriti tüütu on õhtul voodis olles mõelda, kas uks on lukus või ei ole. ?

  • Avatar
    Vasta Garmen 14. oktoober 2018 at 23:53

    Wow, nii äge. Meil alustas laps sel aastal oma kooliteed ja juba teisel nädalal kaotas ta oma koduvõtme. Tookord palusin tal kogu kodu ja kooli vaheline tee läbi jalutada ja õnneks leidis ta võtme üles. Kui aga poleks ta võtit üles leidnud oleks minu tööpäev küll paar tundi varem lõppenud. Teinekord oli unustanud võtme koju, siis sai ta küll natuke aega ukse taga oodata, kuni ma töölt jõudsin, küll oleks hea aga teinekord sellises olukorras nupuvajutusega uks võluväel avada.

  • Avatar
    Vasta Gina 14. oktoober 2018 at 22:54

    Oleme just uut ust otsimas ja nii tore oleks omada lahedad nutikat lukku. Oleme abikaasaga aasta otsa vaadanud ja uurinud neid lukke ja nii tore oleks uuele uksele ette panna 🙂

  • Avatar
    Vasta elery 14. oktoober 2018 at 22:07

    Ukse lukstaja unustaja soovib endale nutikat lukustajat ?

    Kui minu uksele ei sobi siis emale ideaalne ?
    Ideaalne kingitus emale veel turvalisem kodu 🙂

  • Avatar
    Vasta Alar 14. oktoober 2018 at 21:34

    Olen esmakorde lugeja ja kirjutaja, kuid selline vidin kuluks ära küll. Olen juba pikemat aega vaadanud nuti lukkude poole isegi valneses kohapeal käinud uudistamas aga ei ole veel raatsinud sellist väljaminekut teha.

  • Avatar
    Vasta Triinu T 14. oktoober 2018 at 20:49

    Seda oleks mul pere puhkekoju täiega vaja:) Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Shaina 14. oktoober 2018 at 18:28

    Oli huvitav lugeda sellisest lahendusest! Soovin ka osaleda, hetkel oleksin kahevahel kas võtaks endale või annaks vanematele võidu edasi. Meil mõlemal erinevad probleemid lukkudega. Igal juhul panin info kõrva taha tulevikuks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. oktoober 2018 at 18:34

      problemaatilise luku külge seda kindlasti kinnitada ei saa, nutiluku paigaldamise eelduseks on korralik ja sobiv lukk.

      • Avatar
        Vasta Shaina 16. oktoober 2018 at 19:03

        OK, nüüd ma sain veelgi enam asjale pihta, aga ses suhtes ei môjuta, sest toimivad lukud on meil täitsa olemas. Probleemide all ma pigem mõtlesin seda, et meie lukku ei saa väljaspoolt keerata kui võti ette unustatud ja see on tekitanud nii mõnegi plahvatusohtliku olukorra peres ja sel juhul oleks abiks. Vanemad jälle peidavad vôtmeid, et teine sisse saaks, siis oleks selline lahenudus hea, kui mina nt peaksin minema ajal kui neid pole kodus. Nii et osalen ikka loosis ja soovin väga võita!

  • Avatar
    Vasta Janika 14. oktoober 2018 at 17:16

    Mul oleks kindlasti sellist lukku vaja kuna praegust lukku ei saa väljaspoolt võtmega avada kui see seestpoolt lukustatud on. Vahel aga juhtub, et mõni pereliige laekub öösel ja tuppa saamiseks peab mobiilile helistama ja mind äratama. Kahjuks on see päris tüütu?

  • Avatar
    Vasta Gerly 14. oktoober 2018 at 16:18

    Täiesti suurepärane idee! 😀 Meie peres oleks nutilukku vaja kõige enam võtme vihkajast ’issil’
    Samuti on mõnikord vaja, et keegi laseks koerad pissile, siis oleks ka omal rakendusest läbi hea ust avada, mitte jätta võtit kuskile õue peitu või sootuks uks lahti ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Ly 14. oktoober 2018 at 15:28

    Selline lukk oluks superhea väikeste lastega. Noorem laps süles, vanemat silmadega jälgides, et kuskile ära ei kaoks seni kui teise käega kuskilt sobrades võtit otsin. Jube tüütu ikka ?

  • Avatar
    Vasta Liis 14. oktoober 2018 at 14:47

    Minu uude koju, oleks selline lukk hädavajalik. Võti kipub ka alatihti ära kaduma.

  • Avatar
    Vasta Elerin 14. oktoober 2018 at 14:29

    Mul oleks seda vaja, sest natuke palju hakkab juba rahast kahju mis uute võtmete tegemisele kulunud on.

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. oktoober 2018 at 14:14

    Tundub liiga hea olema, et tõene oleks 😀 Algklassilapsed peres, siis see oleks väga abiks, pidevalt mingi võtmete teema :S

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. oktoober 2018 at 13:04

    See juba 20aatat. Ma natuke pelgan sellist asja, kuna keegi võib sinu telosse häkkida ja siis sinu koju tulla.
    Sellegi poolest soovin osaleda loosis, võidu korral kingiksin selle edasi.

  • Avatar
    Vasta E. 14. oktoober 2018 at 12:36

    Tundub ideaalne asi ?☺️

  • Avatar
    Vasta Leane 14. oktoober 2018 at 12:35

    Täiega vinge seadeldis! ? mul läks just enda ukse lukk katki ja selline tutikas nutilukk kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta karyna 14. oktoober 2018 at 12:26

    meil terve pere peale 1 võti kuna ülejäänud kadunud juba ammu, seega meil oleks ka sellist vaja ennem kui see viimane ka ära kaqob 😀

  • Avatar
    Vasta Kevin 14. oktoober 2018 at 11:43

    Tore vidin, kuluks mullegi ära, kipun tihti ilma võtmeteta kodust lahkuma.

  • Avatar
    Vasta Lisett 14. oktoober 2018 at 11:35

    Tuleks ka siis tänapäeva inimeste sekka selle laheda lukuga??

  • Avatar
    Vasta Triin 14. oktoober 2018 at 11:21

    olen kuulnud, aga sinu põhjalik ülevaade tekitas kindlasti suuremat huvi 😉 See oleks hea lahendus, kuna laps ei peaks meeles pidama võtit kaasa võtta (see tähendaks muidugi et telefon ei unune;) ja kui vanaemad-vanaisad lapsi hoidmas käivad, ei peaks ka mõtlema, et neile ka kindlasti mõni võti jätta.

  • Avatar
    Vasta Liina 14. oktoober 2018 at 10:56

    Minu maja sooviks ka sellist lukku!

  • Avatar
    Vasta Ariina 14. oktoober 2018 at 10:34

    Oh, tundub nii mugav kuid samas väga praktiline. Ongi just plaan uus välisuks korterile soetada ja tàiega lahe oleks ka nutilukk sellele saada ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. oktoober 2018 at 10:21

    Tundub ideaalne! Kuna hetkel on maja ehitus pooleli ja pole veel uut lukku valinud siis, saaks täpselt sellise luku valida, mis sobiks selle nutilukuga.! Mega vinge vidin!

  • Avatar
    Vasta Elona 14. oktoober 2018 at 09:25

    Olen sellisest asjast kuulnud, aga pole sellesse süvenenud. Tänud pühaliku ülevaate eest! Tundub väga huvitav ja vajalik asi. Eriti meie majas, kus poole kohaga elanikke on palju ja kõigile hetke seisuga võtmeid ei jätku. Ootan pöidlad pihus ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. oktoober 2018 at 09:20

    Sellisest nutilukust kuulsin esimest korda sinult.
    Aga ära kuluks ta eeskätt mulle endale (aga kahtlus on sama mis sul, et järsku on geen lastele edasi läinud), sest ole ennast KORDUVALT võtmeta õue läinud. Koos pisikese lapsega. Suht geenius. Eriti kui kogu suurem pere on linnast väljas. Viimati pidi isa maalt tagasi linna sõitma, et mind lapsega sisse päästa. Ta oli lihtsalt kõige lähemal – kõik teised, kellele olime tagavaravõtmed igaksjuhuks andnud olid üldse kusagil kaugel puhkamas või üle 100km kaugusel. Täitsa ulme, kui tumbujumbu võib inimene olla ?

  • Avatar
    Vasta Killu 14. oktoober 2018 at 09:02

    Oi, see kuluks küll ära. Siis saavad lapsed koolist kenasti koju kui on juhuslikult võtme maha unustanud ja ma ise parasjagu tööl.

  • Avatar
    Vasta Reelika 14. oktoober 2018 at 09:00

    Võtan heameelega uuendused vastu ja see nutilukk tundub olevat küll täpselt see, mida mul vaja on. Kuna majas on vana renoveerimistööd pooleli ning majal on ees vana retrouks, siis annaks luku võit tõuke lõpuks uue ukse äraostmiseks. ? ?

  • Avatar
    Vasta Anni 14. oktoober 2018 at 03:48

    Reisin hetkel Koreas ja siin reaalselt enamus uksed koodi süsteemiga, et pead koodi sisse toksima ja uks avaneb ? Airbnb puhul hea lahendus. Saadavad koodi ja ei pea võtme pärast muretsema ?

  • Avatar
    Vasta Liina 14. oktoober 2018 at 02:23

    Kuulnud olen sellest varem ka, sest mees on sellest juba ammu rääkinud. Aga kui võidaks, siis võiks nüüd selle ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Kathy 14. oktoober 2018 at 00:56

    Ooo kui vahva asi. Minu peres olen mina udupea?, kes suudab võtmeid (tegelikult ka muid asju kui aus olla) igale poole maha jätta/unustada. Meil oleks hädasti seda vaja ?

  • Avatar
    Vasta K 14. oktoober 2018 at 00:33

    See imetabane lukk oleks ideaalne! Ma olen igavene tuisu pea ja pidevalt unustan kodust ära minnes ukse lukku keerata ja siis kui lõpuks meelde tuleb on ülejäänud päev hirm, kas koju jõudes ootavad ees tühjad toad või ei. Ja teine suur probleem, et suudan koguaeg oma võtmed kuskile ära kaotada või jätta nii, et otsin ennast segaseks(oi, kuidas ma vihkan asjade otsimist ja paljas mõtegi sellest ajab mu tigedaks :D).

  • Avatar
    Vasta Mariana 14. oktoober 2018 at 00:06

    Vau! Mu vanem tütar unustab pidevalt oma võtme maha, olen küll saanud joosta ja sõita, et võtmed tuua, meie perel oleks idekas variant. Ja telefon on ju loomulikult tütrel igalpool kaasas, isegi wc-s ?

  • Avatar
    Vasta K 13. oktoober 2018 at 23:36

    Ma võtaks ka osa, ehk saab me korteriuksele ka sellise ?
    Päris tüütu on pidevalt tütrele helistada, kas tal võti on kaasas, et koju saada, kui koolist tuleb.

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. oktoober 2018 at 22:54

    Kuna ehitame endale maja siis oleks nii mugav jälgida millal nt ehitaja tuli ja millal lahkus. Ja muidugi olen ka mina see kes unustab oma võtmeid alati kuhugi ?

  • Avatar
    Vasta KV 13. oktoober 2018 at 22:48

    Tundub väga nutikas 🙂 Arvan, et kulub lapsele ära. Hetkel ta küll veel nii väike aga aeg läheb ruttu.

  • Avatar
    Vasta linda 13. oktoober 2018 at 22:46

    Kuluks enda koju küll marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Heli 13. oktoober 2018 at 22:39

    Mina proovin ōnne!

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. oktoober 2018 at 22:33

    Mul oleks hädasti seda lukku vaja,kogu aeg võtmed kadunud või kuskil sügavas kotti põhjas. Juhtunud ka seda, et üritan ust paaniliselt lahti saada teise võtmekimbuga, ise nuputades, et miks uks ei avane.

  • Avatar
    Vasta Jane 13. oktoober 2018 at 22:26

    Esimest korda kuulsin sellest lukust Sinu blogist. Arvan, et meie peres oleks see kõige vajalikum mehele.

  • Avatar
    Vasta M. 13. oktoober 2018 at 22:24

    Mina ka, mina tahan ka! Mul oleks lapse pärast vaja, sest ta reaalselt ei jaksa võtit keerata ;(

  • Avatar
    Vasta Kirsika 13. oktoober 2018 at 22:21

    Ma ei ole varem kuulnudki nutilukust, aga päris mugav tundub.

  • Avatar
    Vasta Janne 13. oktoober 2018 at 22:06

    See just ongi puudu sellest, et meile pätid ei tuleks.

  • Avatar
    Vasta Deili-Eliis Konsa 13. oktoober 2018 at 21:59

    Mina oma võtmed seigad tahaks jätta mineviku ja olla üks neist, kes sellist uhket lukku omaks. On ette tulnud kordi, kus kaotan võtmed ning tuppa ei saa või isegi olen võtme lukku ära murdnud ( võti mille sisse murdsin kuulus mu töökapile ) seega olin ilma töökapi võtmest, kui ukse lukust ja kopsakast rahasummast.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. oktoober 2018 at 21:58

    Ei olnud kuulnud aga prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Ell 13. oktoober 2018 at 21:55

    Uus lukk kuluks hädasti ära. Tundub põnev ja huvitav lahendus 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 13. oktoober 2018 at 21:52

    Minu arust väga vinge lahendus mõeldud välja.

  • Avatar
    Vasta mannu 13. oktoober 2018 at 21:47

    väga norm.ehitame maja ja ei ole suutnud veel valida välisust ega ka lukku,mis võiks olla norm.see lukk tundub eriti norm,kuna noorem poiss on suur ratta ja tõuksiga sõitja,siis võitmeid on halb vedada( taskuid tihti pole ja seljakott ebamugav,eriti,kui tõuksiga rambile minna tahad) .see lukk vist on lahenus.tänud hea infi eest !!
    õnne võib alati proovile panna.vaatame,kas joppab ???

  • Avatar
    Vasta Cleer 13. oktoober 2018 at 21:44

    Väga äge lukk, kuluks meile ära küll. Mees vahest paras udu ja unustab võtme maha.

  • Avatar
    Vasta Heidy 13. oktoober 2018 at 21:43

    Hei. Tundub äärmiselt põnev ja hea ,et võtmega varjant toimib edasi- supper! Sellist oleks vaja küll- hirmsasti… Et miks??? Olen võtmetega tohutult hajameelne- telefoniga sealjuures mitte. 🙂 Pole harvad korrad, kus selgub , et kôik vôtmed on toas… ja ma sulgen ukse… ja siis pole muud kui lukuabi… jälle 50.- vörra rahakott kergem… Olen nüüdseks ka” peitnud “ ühe varuvõtme öue- kuid see pole eriti turvaline:) Olen pidanud ka vöòörsil ööbima, kui ei raatsinud 50.- lukuabile loovutada ja ootasin ära lapse, kes Lõuna-Eestist tuli koju jàrgmisel päeval. Seega oleks sellest suur abi:) Ja lukuabi raha eest lähex hoopis reisile;)Aitäh!

  • Avatar
    Vasta K 13. oktoober 2018 at 21:41

    Ei olnud varem kuulnud ning kuna kolisime just oma korterisse ja vahetasime 2 päeva tagasi ukseluku ära, siis tekitab see minus üpris nukraid tundeid, et sellise lukuga kursis polnud. 😀 Vahetaks selle vastu välja iga kell, kuna paranoia on pidevalt peal, et kas ikka sai lukustatud.

  • Avatar
    Vasta Merle 13. oktoober 2018 at 21:39

    Jah, palun mulle üks selline isend…asind?!? ?
    Mul supertore naaber, kes vahest sõidutab mu lapse koolist koju. Kuid enamus korrad juhtun mina väljas jalutamas olema. Siis saan kenasti lapse tuppa sooja lasta.?(aa.. et miks tal oma võtit pole..eem, hea küsimus ?)
    Või kui ma parasjagu magamistoas beebit toidan, ei pea ma väiksel inimesel söögilauda nina alt ära tõmbama ja rind lääpas uksele tormama, et mees või laps tuppa lasta. Kardame, mitte sissemurdmist vaid väljamurdmist, kuna meil lisaks koolilapsele ja beebile ka üks toddler. Just tema tõttu hoian ust lukus, et ma ei peaks pärast beebi söötmist seda selli välja otsima minema ??

  • Avatar
    Vasta Neidi 13. oktoober 2018 at 21:38

    Meil just uus uks saabub uuel nädalal ja sinna külge sobiks see nutilahendus väga hästi ?.

  • Avatar
    Vasta Sandra T 13. oktoober 2018 at 21:36

    Ma ei olnud varem sellisest lukust kuulnud aga nii põnev! Ja lahendaks mul selle mure, et kui õhtul lapse magama panemine kauem aega võtab ja ise ka juba selle ajaga voodis uniseks jään, et siis ei pea enam esikusse ust lukku panema minema. Nii mugav ja kindlasti sooviksin seda asja endale koju!

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. oktoober 2018 at 21:33

    Olen sellest lukust kuulnud. Arvanud ma sellest hetkel veel suurt pole midagi. Aga miks ka mitte tegelikult!? Ise ma võtmeid kaotanud veel pole (ptui ptui ptui… ) aga mul on 2 last, kes käivad koolis, ning nad on super tuulepead. Küll unustavad koju, küll “kaotavad” ajutiselt kusagile ära. Tagavara võtmeid me pole kellelegi kolmandale jaganud, samas mees käib tihti komandeeringus, Ehk siis… kui lukutaha jääksime, siis oleks jama majas ning rahakott tänu lukuabile oluliselt kergem 🙂

  • Avatar
    Vasta Kivisild 13. oktoober 2018 at 21:31

    Oi kuidas seda oleks vaja. Just saime oma esimese kodu “vanad võtmed kätte” ja nüüd sees 100% remonti vaja teha ja uus lukk oleks varsti meie uude kodusse nii teretulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tairi 13. oktoober 2018 at 21:13

    Ma usun, et see on väga asjalik vidin. Meie uksele vist kahjuks ei sobi, aga tean kellele see võiks sobida. Üks eriline tuisupea ka. ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. oktoober 2018 at 21:06

    Täitsa uus info ja hakkasin vaikselt juba mõtlema, et kuluks ära küll. Kõige enam meeldib võimalus keegi ajutiselt kasutajaks teha, et ei pea füüsilist võtit andma.

  • Avatar
    Vasta Anne-Liis 13. oktoober 2018 at 21:05

    Väga vinge ! Vôtmega on alati sada jama, igakord môtlen, et vôiks saada helistada korterivôtmetele. Kindlasti on ta kasulik, kuna kui kunagi laps peaks vôtme ära kaotama, ei pea ukse taga ootama. Hoiaks ka suuremad ônnetused ära, oletame et oled reisil vôi spaas puhkamas ja suitsuandur hakkab tööle, naabre kuuleb ja saab kontrollima minna. Jätad lemmiklooma koji, kui lähed reisile(saab tuttav toitmas käija, ei pea kellegile sokutama). Kindlasti osalen !

  • Avatar
    Vasta Kaia 13. oktoober 2018 at 20:57

    Mida kõike välja ei mõelda! Megapõnev igatahes. Ma olen päris kindel, et minu uksega see ei ühildu aga kuna mul on ammu plaanis uks välja vahetada, oleks põhjus uus uks ka kohe soetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 13. oktoober 2018 at 20:47

    Selline lahendus sobiks väga hästi uuele majale, mida elukaaslasega ehitame. Hetkel küll pole ust ega ukse avagi? aga ettevalmistusi võib sellegipoolest teha. Kirjutan ka selleteemalist blogi https://marta313.blogspot.com/?m=1.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. oktoober 2018 at 20:45

    Oh,olekski kohe põhjus lõpuks uus uks paigaldada? kohe kindlalt osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. oktoober 2018 at 20:45

    Selline lukusüsteem tekitab juba praegu minus suuremat turvatunnet, kui võtmelahendus.. alati tead, et uks on ikka lukus 😀 tahan kindlasti loosist osa võtta!

  • Avatar
    Vasta M. A. 13. oktoober 2018 at 20:34

    Olen kuulnud, aga mitte nii detailselt. Seda lukku oleks häsasti vaja kevadel valmivale uuele kodule!

  • Avatar
    Vasta Kaie 13. oktoober 2018 at 20:25

    Väga lahe uus info! Ei teadnudki sellisest võimalusest. Tasub ajaga kaasas käia ja elu mugavamaks teha.

  • Avatar
    Vasta Kat 13. oktoober 2018 at 20:11

    Polnud enne kuulnudki sellisest asjast.. väga põnev :d sooviks ka katsetada, ma jube tuulepea ja lapse ning poekottidega oleks väga mugav uks enne autost välja astumist avada.

  • Avatar
    Vasta Elen 13. oktoober 2018 at 20:08

    Meie koju sobiks see ideaalselt ?,mul pidevalt koduvõtmed kadunud,varsti pean 24h võtmeid kaelas kandm hakkama ?

  • Avatar
    Vasta MS 13. oktoober 2018 at 20:01

    Meil oleks küll seda vaja. Tütar läks see aasta esimesse klassi ja hommikuti lahkub peale meid. Ja võtme koju unustamist on ette tulnud küll.. Vanaemal on olemas võti aga ega neid ka igakord kodus ole ju 🙁
    Ja järgmine aasta läheb poeg kooli ja tema on ikka tõeline tuisupea :/

  • Avatar
    Vasta Keirika 13. oktoober 2018 at 19:24

    Just saigi uus uks ette, millele see nutijublakas hästi sobiks. Ja tore, et keegi loosib midagi ka mujale peale Harjumaa?

  • Avatar
    Vasta Marii 13. oktoober 2018 at 19:06

    Pole kuulnud, aga oleks vaja küll. Nimelt olen totaalne udumuna ja pidevas liikumises ja kogu aeg on kellelgi vaja sisse saada. Samuti kaotan kogu aeg võtmeid. Palun mulle nutilukku!!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Küllike 13. oktoober 2018 at 19:05

    Super lahendus. Minu pubekast piigad kaotavad või unustavad võtmeid pidevalt. Hoiaksin oma ega kokku ja ei peaks kiirustama kui piigad ukse taga. ???

  • Avatar
    Vasta Kai 13. oktoober 2018 at 19:01

    Mina kuulsin sellisest vidinast paar nädalat tagasi oma õe käest, kelle tööandjal see olemas on. No ja muidugi ka naljakast seigast selle lukuga seoses ? igatahes, kuna vahetame endal just välisust välja, siis selline moodne lukusüsteem oleks küll väärt vidin. Aegajalt olen koju tulnud nii, et võti on maha ununenud ja olen pidanud pikki otsi tagasi sõitma-selle süsteemiga seda probleemi poleks. No ja muidugi oleks mu vanemate koju seda süsteemi vaja, sest seal olen ikka korduvalt ukse taga istunud ja oodanud, et keegi koju tuleks ja ukse avaks.

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. oktoober 2018 at 18:43

    Üli mugav lahendus tundub olevat. Eriti mulle, kes ma koguaeg oma võtmed kuhugi unustan/kaotan. See oleks super, kui saaks vältida neid pikki ukse taga ootamisi, et kuna mees küll ometi jõuab. super 🙂

  • Avatar
    Vasta Anny 13. oktoober 2018 at 18:43

    Muidugi oleks vaja! Ma ei olnud varem kuulnudki sellisest nutikusest!

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. oktoober 2018 at 18:23

    Väga lahe lahendus ja ei teki olukorda, et unustasin võtmed koju ja tuppa ei saa 🙂

  • Avatar
    Vasta Elena 13. oktoober 2018 at 18:15

    Niiiiiiiii mugav lahendus! Ma kindlastiiiii vajan seda! ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 13. oktoober 2018 at 18:14

    Sobiks ideaalselt meie uue tulevase ukse jaoks see uus lahendus ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. oktoober 2018 at 17:53

    Mulle endale, tulles tuppa beebi ja poe kotiga saaksin juba paar minutit enne ukse lahti teha.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. oktoober 2018 at 17:51

    Mulle endale,tulles tuppa beebi ja poe kotiga saaksin juba paar minutit enne ukse lahti teha ilma võtmeta.

  • Avatar
    Vasta L 13. oktoober 2018 at 17:48

    Kui ma kodu juurde jõuan, siis tuleb ma-ei-tea-kust pissihäda. Selleks ajaks kui ma üles viiendale ronin, pressib juba silmist välja. Võtmeid ei leia ma kunagi kohe üles ja nii siis ukse taga tantsin…. Uhke lukuga saaksin juba kaugelt luku lahti teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Vanessa-Victoria Eller 13. oktoober 2018 at 17:34

    Tundub põnev asi… Sooviks küll endale sellist.

  • Avatar
    Vasta Jane 13. oktoober 2018 at 17:31

    Ostsime just uue kodu ja kuna olen samuti tuulepea, siis oleks see ideaalne lahendus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 13. oktoober 2018 at 17:30

    Minu mees on vist võtmete kaotamise ekspert. Ma olen korduvalt ja korduvalt
    talle uusi varuvõtmeid teinud ja täiesti lootusetu. Hetkel ta ka võtmetu, sest täna jälle teatas, et võti kadunud. Seega oleks see talle superlahendus, ei pea mind mööda linna taga otsima, et tuppa saada. Seega osalen loosis, oleks väga vajalik asi meile.

  • Avatar
    Vasta Kadi T 13. oktoober 2018 at 17:12

    Kuulsin sellest lukust feisbuugis. Osalesin mingi loosimängus ka aga näät ei võitnud. Ausalt mul oleks seda vaja küll. Mul on kolm last-14, 10, 3a. Ja selle 10 aastase pärast on meie koduuks koguaeg lahti sest ta lihtsalt ei suuda võtit hoida. Alati on see kadunud. Aga telefon on koguaeg taskus nii, et see oleks super lahendus.

  • Avatar
    Vasta Heleriin 13. oktoober 2018 at 17:10

    See oleks lahe võimalus meie perel. Muidu pidevalt peab keegi teisi ukse taga ootama, kuna võti koju jäänud. eriti siis kui koeraga jalutama minnakse. Nii et tahaks küll 21. sajandisse 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 13. oktoober 2018 at 17:06

    Tundub põnev. Pigem täiskasvanutele kasutamiseks.

  • Avatar
    Vasta Merle 13. oktoober 2018 at 17:02

    Vägev värk! Ja ma polnud sellest lukust seni veel midagi kuulnud, kuigi pean ennast üsna kaasaegseks ja nende nutivärkidega kursis olevaks inimeseks. Aga tarvis oleks seda lukku eelkõige mulle ja abikaasale (lapsed veel liiga väiksed, et ise minna ja tulla), kuna seda on juhtunud küll, et istume koos kahe pisikese lapsega enda korteri ukse taga ja sisse ei saa, kuna ühe võti on tuppa jäänud ja teise oma garaaži, kuhu pääseb omakorda ainult võtmega…

  • Avatar
    Vasta K. 13. oktoober 2018 at 16:57

    Meie tahtsime oma uksele kunagi ka mingit muud lahendus peale võtme. Nutilukust ei teadnud küll mitte midagi sellel hetkel. Tahtsime panna mingit kiibi süsteemi, aga kuna see hädavajalik ei ole, siis kulutust tegema ei hakanud. Varsti läheb aga teise ukse vahetuseks ka ja sinna prooviks küll mingit uudsemat lahendust 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. oktoober 2018 at 16:54

    Soovin ka osaleda nutiluku loosimises. Meil alatasa jama võtmetega, laps viimane kes kodust lahkub, paneb ukse lukku ja läheb kooli. Koju tuleb koolist nt ilma jopeta ja võti koos jopega koolis. Keegi sisse ei saa 🙁 nutilukk päästaks meid kohe kindlasti.

  • Avatar
    Vasta Hele 13. oktoober 2018 at 16:52

    Esimest korda kuulen aga ei imesta ? Väga suurt huvi tekitab, ei pea muretsema, et laps tuppa ei saa, kui mänguväljakul võtme ära kaotab ja mulle ei meeldi teadmine, et meie kodu võti kusagil vedeleb.

  • Avatar
    Vasta Etu 13. oktoober 2018 at 16:41

    Issand, totally meie perel oleks seda vaja ? Esiteks me elame maantee ääres ja alati kui ma kodust ära lähen siis mõtlen, et ega keegi ju tõesti ei arva ära kus me võtit hoiame ? Sest meil on üks võti ja kunagi ei tea, kes ennem koju jõuab. Seega peab võti kodus olema. Või sama diil meil on see, et uks käib sissepoole lahti ja üks kass on meil eriti tugeva peaga ja lükkab kogu aeg ukse lahti ? Eriti mõnus, kui keegi ööseks ukse lahti unustanud ja hommikul uks pärani. Eriti creepy mõelda, et nii rahulikult magasime ?

  • Avatar
    Vasta Karolin Karbus 13. oktoober 2018 at 16:38

    Väga vahva lahendus .. pidevalt juba voidis esitane yksteisele kysimus” kas ukse keerasid lukku?” Telefon ju pidevalt läheduses ja saaks ilma voodist vàlja ronimata asja kohe yle kontrollida .. Korterit ostes soovitatakse alati ka lukk vahetada ja seda saaksimegi nyyd sissekolinuna rõõmuga võidu korral teha

  • Avatar
    Vasta Kätz 13. oktoober 2018 at 16:25

    Mul endal seda vaja ei oleks, kuna elan üürikas, aga kingiksin selle oma vanavanematele. Meil suur pere ja tihtipeale kõik vanaema&vanaisa juures külas . Alati on võtmega jebimist, et kuhu jätame, kes kuna tulla plaanib jne. Ma usun nad oleksid õnnelikud uue luku üle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 13. oktoober 2018 at 16:20

    Jestas! Kus ma elanud olen? Tõsine 21 sajandi leiutis! Ma olen korduvalt läinud prügi välja viima ja unustanud võtmed tuppa. Meie lukk sulgeb ennast automaatselt kui uks kinni lükata. Olen istunud tunde koridoris ja oodanud härrat koju ? Oleks mul ometi selline vidin luku küljes olnud. Telefoni võtan ma igalepoole kaasa õnneks. Kindlasti kuluks siuke kink ära. Härra kes meie kodu järjest nutikamaks püüab muuta oleks selle üle küll super õnnelik! ??

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. oktoober 2018 at 16:20

    Jaa, seda asja tahaks küll omale. Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Mirru 13. oktoober 2018 at 16:19

    Olen põgusalt sellest kuulnud, aga ei ole süvenenud. Tundub, et see sobiks meile ideaalselt. Kaks naljakat juhust on olnud…esimene siis selline, et sõitsin Saaremaale, mees läks korraks õue ja võtmed jäid tuppa. Mina teda aidata ei saanud, sest sõitsin Saaremaale. Minu vanaemal on ka meie võti aga sel päeval oli linnas ära ? Lõpuks siis tõttas töökaaslane appi ja sõidutas meest u 100km et vanema käest varuvõtmed võtta ?
    Teine juhus oli selline, et läksin last magama panema ja mees läks õue ja unustas võtmed tuppa. Tund aega vist üritas mind üles ajada, hüüdis akna all, loopis kividega ja lasi ukse kella?

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2018 at 16:14

    Mina olen kaugelt kuulnud küll aga lähemalt uurinud ei ole ja arvasingi, et see kohe selline nutivärk, et kui telefonil aku tühi, siis nii ongi ja koju ei saa 😀 Aga nüüd tundub juba huvitavam ja päris mugav, eriti kui arvestada, et juba järgmisel aastal hakkab laps üksi koolis käima :/

  • Avatar
    Vasta Marta 13. oktoober 2018 at 16:12

    Super hea asi minusuguse ajuhiiglase jaoks ? Olen korduvalt pidanud kodus olles ukse taga istuma, sest unustasin võtme jope taskuse ja jope on.. kes teab kus ?
    Mõtlema pani turvalisus, kui keegi tahab nt lukku lahti teha enda telefoniga. Või kui nt kortermajades paljudel korteritel sellised lukud siis kuidas see bluetoothi värk õige lukuga ühendab?

  • Avatar
    Vasta Sandra-Keitli 13. oktoober 2018 at 16:12

    Ei ole varem kuulnud sellisest lukust, kuid kindlasti kasutaks, sest see tundub nii mugav ja super lahendus sellele, et ka minul jääb pidevalt võti koju?

  • Avatar
    Vasta Viivika O. 13. oktoober 2018 at 16:07

    Väga hea lahendusega luku süsteem sellistele nagu mina, kes kaotab või unustab seda võtit üldse kaasas vedada

  • Avatar
    Vasta Andrea 13. oktoober 2018 at 15:57

    Lukk kuluks meie peres küll ära : )

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2018 at 15:39

    Ma kunagi murdsin võtme pooleks ja nii ongi meil juba aastake üks võti. Eks oleme mehega venitanud seda luku vahetamist, aga tavaelus meid üks võti ei sega, aga tigedaks ajab vahest see, et kui ma koolist koju jõuan või meil mehega on mingeid asjaajamised peame mõtlema viise, kuhu see poolik võti koridoris peita. Samuti on meil viie aastane poeg, kes läheb paari aasta pärast kooli ja see nutilukk oleks ideaalne lahendus 🙂

  • Avatar
    Vasta S 13. oktoober 2018 at 15:26

    Veidi skeptiline, aga prooviks ise järgi, enne kui 100% oma arvamust kuulutaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika Alumaa 13. oktoober 2018 at 15:22

    Mina kingiksin sellise luku oma vanematele, kellel on liikumisega raskusi. See oleks neile suureks abiks!

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. oktoober 2018 at 15:16

    Väga vägev lukk! Meil kodus just mure, et tütar ei saa ust ise lukust lahti, kuna liiga raskelt temajaoks käib see! Selline imevidin oleks superluks meile ja tütar oleks oi kui rõõmus!

  • Avatar
    Vasta Anna Liisa 13. oktoober 2018 at 15:14

    Sellisest lukust ei olnud kuulnud, arvasin ikka, et peab kogu süsteemi välja vahetama. Ise vaatasin mingit kood lukku aga see tundub isegi mõnusam.

  • Avatar
    Vasta Janne 13. oktoober 2018 at 15:02

    Kuluks ikka ära, ja päris lahe vidin on. Hea et mõlemat pidi saab kasutada. Hea saab lasta inimese tuppa kui on vaja teha kodus midagi või mingi õnnetus jujtub ja ise pole kodus ja ei saa nii kiiresti koju kui vaja.

  • Avatar
    Vasta Madlike 13. oktoober 2018 at 14:59

    Väga, väga tahaks ?????????

  • Avatar
    Vasta Karin 13. oktoober 2018 at 14:59

    Turvalukk käib nii raskelt lapse jaoks, olen ammu selliseid nutikaid lukke vaadanud. Täiega tahaks! 😛

  • Avatar
    Vasta Kaja 13. oktoober 2018 at 14:54

    Meil hetkel Pere 5 liiget ja üks võti…..kunagi lubasin et võtme saan Siis kui uus uks tuleb aga seda pole veel juhtunud ? seega meie perre kuluks küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Katrin Pihlakas 13. oktoober 2018 at 14:53

    ohhoo! see oleks küll äge asi, kui elad lastega, kes võtmeid tuppa unustavad või ise oled hoopis kaugemal kui selline asi on juhtnud ja saab telefoni kaudu ukse avada. Sajandi tase 😉

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. oktoober 2018 at 14:53

    Prooviks ka ära 😉

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. oktoober 2018 at 14:52

    Kingiksin luku emale, kes elas üle mitu insulti ning seetõttu kannatab mäluprobleemide all. Nutilukk annaks palju kindlust juurde, nii veendumaks, et kodust lahkudes/öösel on uks lukus kui hädaolukorras ka korterisse pääsemiseks.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. oktoober 2018 at 14:52

    Nii tahaks. Uus ja huvitav. Kuna remont ka käimas ja just uus uks ees, siis vaatasime ka nutilukke aga hetkel osta ei raatsinud.
    Lahe värk. Hoian endale pöialt.

  • Avatar
    Vasta Käxu 13. oktoober 2018 at 14:52

    Osalen. Oleks super, kui ei peaks kogu aeg mõtlema, et kuhu võtme olen pannud v kuhu panema peaks, et keegi teine vajalik inimene kätte saaks. Eriti hull, kui olen väikese lapsega ja raskete poekottidega viiendale jõudnud ja siis avastada, et toavõti alla autosse jäänud 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 13. oktoober 2018 at 14:50

    Üli äge süsteem tundub, kuna meil tuleb kohe varsti uus majauks, ja pubekal nagunii oma võtit pole ja majas elab kokku 5 inimest, siis jumal hoia, kui äge see võit oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Kat 13. oktoober 2018 at 14:49

    Tundub kasulik!

  • Avatar
    Vasta Jana 13. oktoober 2018 at 14:44

    Päris hea lahendus tundub olevat 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. oktoober 2018 at 14:37

    Kui laheee ???? laps istub arvutis kõrvaklapid peas, noo proovi tuppa saada, kui uks lukus ja võti toas ???

  • Avatar
    Vasta Mariana 13. oktoober 2018 at 14:28

    Oo päris hea lahendus, eriti selleks ajaks kui lapsed koolis hakkavad käima!

  • Avatar
    Vasta Vivian 13. oktoober 2018 at 14:24

    Olin varem kuulnud küll kuid arvasin samuti, et see ainult rikastele mõeldud, kõige enam läheks seda vaja ilmselt endale sest ei ole harv juhus kui pean koju jõudes ukse taga istuma ning ootama, et keegi tuleks ust lahti tegema kuna endal jälle võtmed kadunud või jäänud koju teise jope taskusse ???

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2018 at 14:21

    Wooh, jaa. Elukaaslane kaotab majavõtmeid tihemini kui pesumasin sokke, see oleks ideaalne. Pluss saaks alati ülevaate kas uks ikka lukus ja vajadusel sõbrad sisse lasta.

  • Avatar
    Vasta Angela 13. oktoober 2018 at 14:20

    Aga mis siis saab kui lukk katki või rikki läheb.
    Ise ma seda vist ei julgeks osta ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 14:56

      Mis siis kui su praegune lukk rikki läheb?

  • Avatar
    Vasta Erika 13. oktoober 2018 at 14:19

    Ohh, meil oleks seda vaja, kuna laps suudab enda võtmeid unustada koju 🙂 . Kuulnud pole selles varem midagi. Sobivaks saame panna kuna plaanis on välisuks ära vahetada.

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. oktoober 2018 at 14:09

    Mul oleks küll hädasti vaja. Suudan ka koguaeg võtmed ära kaotada ja seda ka käekotti. Koju jõudes oma kahe väikese lapsega mässa hulluks- otsi seda siis sealt mähkmete, tagavara kinnaste jms vahelt ?
    Samuti voodisse jõudes mõtlen, et kas uks sai ikka lukku. Tihti läheb mees väga vara tööle. Paari tunni pärast tuleb mu vanaema laste juurde, kui mul vaja kuhugi minna. Siis kiirusta nagu segane hommikul. Riidesse, hambad pesta jne jne. Ja vahepeal peab alla ka jooksma, et uks vanaema tulekuks avada. Elu oleks ikka palju mugavam selle lukuga ?

  • Avatar
    Vasta Andra 13. oktoober 2018 at 14:09

    kõlab ägedalt, liigume igaüks eriaegadel seega pidevalt on keegi ukse taga et võti jäi koju või vastupidi- unustatakse ust lukustada, hea võimalus järele vaadata et kas hommikul sai uks lukku või ei

  • Avatar
    Vasta Merx 13. oktoober 2018 at 14:08

    See oleks ikka väga ideaalne asi meie koju.
    Nimelt meie uks on tiba vajunud ja 7 aastane koolilaps seda lukku naljalt kinni ja lahti ei saa.
    Samuti ei pea mu mees meid maja ees ootama enam nii tihti, sest on võtmed koju unustanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. oktoober 2018 at 14:08

    Väga mugav asi ma arvan ja kuigi tahaks praegu juba omalegi soetada, siis üürikasse lihtsalt pole viitsinud tegeleda sellega. Meil ongi ainult üks võti ja hetkel pidevalt peame jagama seda ühte kellegagi, nutilukk teeks jagamise oluliselt kergemaks. Oeh, nüüd tekib jälle tahtmine, et peaks ikka ära tegema selle asja – eeldan, et selle luku saaks ju hiljem kaasa võtta, kui üks hetk päris oma koju kolime? ?

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2018 at 14:07

    Mul on seda vaja!!! Päris ausalt kohe. Tellisime endale mõni aeg tagasi uue välisukse, aga et oleks äge, siis valisin sellise käepideme, kus pole linki. See tähendab aga seda, et kui lükkad ukse selja taga kinni ja võtit ei ole, siis ust lahti ei saa. Tundub, et see imevidin aitaks meid, kui võti jääb tuppa, aga äppsit saaks ukse lahti teha. Nii et palun, palun, palun see meile!!!

  • Avatar
    Vasta Katss 13. oktoober 2018 at 14:07

    Me armastame külalisi ja kui vahel juhtub, et parasjagu polegi ühtki võtit üle ja peab jälle juurde tegema, et seda suurt logistikat, kuidas keegi tuppa saab, vältida. Selline nutilukk oleks ideaaalne! Saaks ise märkida, et mitmeks päevaks keegi võtme saab ja olekski korras! 0 muret enam kunagi. Ei olnud varem kuulnud, aga tundub tõeliselt kasulik!

  • Avatar
    Vasta Kady 13. oktoober 2018 at 13:55

    Üliäge, sellist tahaks väga meie majale. Lastega perel juhtub seda üsna tihti, et näiteks olen ise 100km kaugusele sõitnud ja just siis on laps oma võtme koju unustanud ning külmetab uksetaga. Samuti oleks hea lahendus reisid ajal, kuna seni oleme naabrile võtme jätnud, et kui peaks miskit juhtuma.

  • Avatar
    Vasta Sirly 13. oktoober 2018 at 13:54

    Poleks midagi 21 sajandisse saamise vastu. Võtmeid me küll ei kaota, aga nad on mul pidevalt teise riideeseme taskus, mitte selle, mis selga panin. Siis trambin taas garderoobikappi tuulama.
    Tekkis küsimus selle võtme saatmise kohta. Kui ma tahaks kedagi distantsilt sisse lasta, siis ma pean talle nö võtme saatma ja edaspidi ta saabki omapäi ka? No ma päris nii ei tahaks. Sobiks kui teen lahti talle, aga tal juurdepääsu ei jää edaspidiseks. Kodu on meil ikka pereliikmetele, aga kui keegi jõuab külla varem kui mina koju, oleks nii mugav 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 13. oktoober 2018 at 13:49

    Meil oleks sellist lukku väga vaja,ennem pole sellest kuulnudki.Lapse saaks siis igal ajal uksest sisse lasta kui mind kodus pole.

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. oktoober 2018 at 13:49

    Meie perele oleks selline lukk taeva kingitus ? Peres kolm koolilast, kellest mõnel ikka võti koju jääb või kuskile kaob, ja udupeast ema. Mul lapsed on päris mitu korda terrassil oodanud, kui keegi võtmega koju saabub, või siis mu töö juurde sõitnud. Nutilukuga saaks kenasti koju ?

  • Avatar
    Vasta Doris 13. oktoober 2018 at 13:45

    Olen nende fb lehe jälgija ja tundub mulle vajalik toode iseenesest ? sinu blogipost ütleb, et kohe kindlalt vaja ? mees unustab alatihti võtmeid, sellise lahendusega oleks elu nagu lill ☺️

  • Avatar
    Vasta Anna 13. oktoober 2018 at 13:45

    Meil leiaks ka kindlasti rakendust. Üks tuulepea ei kanna võtmeid kaasas. Muidugi kõik need lahendused soodustavad õpitud abitust, aga oma närve on ka vaja säästa 🙂

  • Avatar
    Vasta tiina 13. oktoober 2018 at 13:44

    Kuulnud ei ole, aga ilmselt seetõtu, et ma olengi üsna nutikauge inimene. Kui mind miski üldse nuti-inimeseks teeks, siis see lukk! 🙂 Ja mõeldes tulevikule, siis lastega kindlasti hea, kui on veel variante peale võtme.

  • Avatar
    Vasta Elen 13. oktoober 2018 at 13:44

    Ei ole kuulnud, aga tundub väga loogiline areng 🙂
    Meil tuulepeadel oleks seda kõigil hädasti vaja, aitäh!

  • Avatar
    Vasta Aire 13. oktoober 2018 at 13:39

    Mul kolm võtit ja kõik kasutusrs aga pidevalt on peas mõte: mis siis kui mul midagi juhtub ja võti kadunud vms. Igatahes oleks vaja seda ?

  • Avatar
    Vasta Laura 13. oktoober 2018 at 13:39

    Pidevalt on olnud selliseid olukordi, kus olen juba voodis ja meenub et uks jäi lukku panemata ja loomulikult võtmeid oskan ma ka väga hästi kaotada? Seega see oleks super võit! ??

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. oktoober 2018 at 13:38

    Jaaaaaa!! See on täpselt mulle ??. Ma olen suutnud kõik oma võtmed ära kaotada ja teiste omad ka. Iga aasta laseb endale sünnipäevaks võtmehoidjaid kinkida, et ometi võti kuskil ära ei kaoks, aga ikkagi avastan mingil hetkel: KADUNUD! Paar päeva tagasi tulin haigena töölt koju, et saaks ruttu magama minna ja mida mul polnud.. võtit. Istusin ukse taga telefonis, muukisin juukseklambriga, tulemuseks jäi pool klambrit lukuauku kinni. Hope I will win, sest see on täpselt minu teema.

  • Avatar
    Vasta tuuli122 13. oktoober 2018 at 13:36

    Oi väga soovin! Võtmevaba elu oleks mulle justkui loodud ?

  • Avatar
    Vasta S. 13. oktoober 2018 at 13:33

    Ma juba ammmuuu vaadanud seda ja mõelnud, et issssand selle peaks küll muretsema, sest see ideaalne asi mulle. Ainukee asi mida ma selle juures muudaks, oleks see, et võiks saada lslt telefonist ust avada, ka kaugemal olles, et teised ei peaks äppi tõmbama, aga see on juba norimine ?. Oleks võidu üle vägaaa õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. oktoober 2018 at 13:25

    See oleks meie perele ideaalne kingitus. Igal õhtul juba tekiall olles peab kumbki minema kontrollima, kas uks ikka sai lukku ja tihtilugu on uks ka lahti. Samas kui koju tulen keeran alati automaatselt ukse lukku isegi kui tean et elukaaslane on all ja tuleb ka kohe koju, seega on elukaaslane ka pidevalt ukse taga. Ja oleme pidevalt nutiluku lahendusele mõelnud.

  • Avatar
    Vasta Merle Reinsalu 13. oktoober 2018 at 13:23

    Ma polnud enne kuulnudki sellisest lukust, aga meile kuluks küll ära. Meie teismeline poeg unustab pidevalt võtme koju ja no see oleks hea lahendus. Ja no olen isegi ühe korra õues olnud nii et väiksem laps pani sneppri seest lukku. Õnneks oli ämm toas ja minul telefon kaasas. Seega osalen heameelega loosis ?

  • Avatar
    Vasta Katre 13. oktoober 2018 at 13:22

    Hell yeah ma osalen! Mul küll võtmed kogu aeg kaasas,aga kas autos või koti põhjas kuskil või vankris või auto pagasnikus. Kohutav!
    Aga varem olen kuskilt kuulnud sellest poole kõrvaga, aga igatahes väga kift süsteem :).

  • Avatar
    Vasta Helena Milvek 13. oktoober 2018 at 13:19

    See Kui mulle ju loodud , kanaaju nagu ma olen , Suudan alati oma võtmed kuhugi ära pista ?? vb kui suudan jõuludeni pai olla , ehk jõuluvana toob mulle ? Kui ei , siis Mallukas ehk jõuluvana abi, ikka aitab 🙂

  • Avatar
    Vasta J 13. oktoober 2018 at 13:18

    Rääkisin nutilukust oma elukaaslasele septembri alguses, kui laps kooli läks ja avastasime, et ta ise ei jõua lukku lahti keerata.
    Siis tuleb vaid loota, et keegi kodus on või mõni naabritest, kes last aitab?.
    Hetkel rahaliste vahendite puuduse tõttu jääb see ost tegemata.
    Mul endal läheks samuti seda vaja, kuna mu võtmed on koguaeg kadunud ja kodust ära minnes pean minema ema juurest tagavara võtmeid tooma, ukse lukku keerama ja siis uuesti võtmed tagasi.

  • Avatar
    Vasta Sirle 13. oktoober 2018 at 13:17

    Väga põnev, sooviks proovida muidugi. Suurem laps peagi koolilaps, saaks siis vajadusel, kui võtmed kuskile unustab/kaotab, ukse talle distantsilt avada, ei peaks hakkama nt töölt koju kimama.

  • Avatar
    Vasta Reili 13. oktoober 2018 at 13:10

    See oleks ikka lõpphea lahendus. Tundub äärmiselt mugav ja tänapäevalik. Oleks ikka väga rahul kui selline lukk uksel oleks. !!?

  • Avatar
    Vasta Anu 13. oktoober 2018 at 13:09

    Vau! Mul oleks täiega seda lukku vaja. Me suurema lapsega (koolilaps) oleme täiega udupead. Tihti juhtub seda,et olen juba lastega autos ja siis jooksen uuesti kontrollima, kas uks sai ikka lukku. Tihti jooksen prillide järele ka,sest need ununevad koguaeg tuppa. Udupea noh. No ja muidugi pidev mure,kas suurem laps võttis ikka võtmed kaasa kooli, sest ise tööl ja kaksikud lasteaias. Istubki siis trepikojas kella viieni? ?? hea teada,et ka minusugustele udupeadele mõeldakse ?

  • Avatar
    Vasta Carmen Laasik 13. oktoober 2018 at 13:05

    Üliäge lukk. Berliinis korterit üürides oli seal sama põhimõttel töötav lukk. Hakkas siis juba meeldima ja tekkis mõte, et endalgi oleks sellist vaja!
    Meil on kolmest lapsest kaks koolijütsid seega oleks see super hea lahendus, et ei peaks kartma et laps äkki unustab või kaotab võtme j ei saa enam koju.

  • Avatar
    Vasta Grete 13. oktoober 2018 at 13:03

    Meie perele oleks see väga ilus võit. Kuna meil maja ehitamine ja kui see varsti valmis siis oleks see suureks abiks. Just sellepärast, et kuna suurem poiss käib koolis ja kui mind kodus juhuslikult pole saan talle ukse iga kell lahti teha?Ei peaks talvel külmetama ja ootama kui koju keegi tuleb.

  • Avatar
    Vasta Helena Milvek 13. oktoober 2018 at 13:00

    Tundub huvitav ning igati asjalik 🙂 mulle , tõelisele kanapeale , Kas suudab Alati kõik võtmed ära kaotada, oleks see ideaalne lukustussüsteem 🙂 ehk jõuluvana toob mulle 😉 soov oleks suur

  • Avatar
    Vasta Evq 13. oktoober 2018 at 12:58

    Oi! Tahan! Olen kõige suurem tuulepea kodus. Kunagi pole meeles, kas uks sai lukku või mitte. Tihti ronin autost uuesti välja, et kontrollida 😀 see vähendaks mu jalavaeva 😀 hahahaaaa. Kõige coolim on see, et tulemas on ka minul uus esik ja uksetehase välisuks 🙂 pöidlad pihku!

  • Avatar
    Vasta Julija 13. oktoober 2018 at 12:56

    Laps kaotab pidevalt võtmeid.Vãga kasulik asi!

  • Avatar
    Vasta Kerstin 13. oktoober 2018 at 12:55

    Oi kuidas oleks sellist vaja! Alalõpmata ootavad inimesed uksetaga kellegi kojujõudmist.

  • Avatar
    Vasta epp 13. oktoober 2018 at 12:55

    Mina tahaks küll seda lukku. Laps läheb varsti kooli ja nii mugav oleks tal, et vajadusel saan ma talle ukse lahti teha ja ta ei pea ise pusima võtmetega 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 13. oktoober 2018 at 12:53

    Meil oleks hädasti vaja. Laps kaotab ja unustab krooniliselt võtmeid ja tihti külmetab ukse taga, sest tuppa ei pääse ja minul kulub koju jõudmiseks üle poole tunni. Eelmisel talvel külmetas sedasi -15 kraadiga ja ootas ning jäi haigeks pärast. Seega lahendaks selline lukk meie kroonilise udupea mured 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. oktoober 2018 at 12:50

    Ooo nii äge! Mulle meeldiks kui endalgi selline uhke nutilukk oleks. Seega loodan loosiõnnele. ? Aga enne polnud kuulnud midagi nutilukust. Kindlasti vajalik ja mugav lastega peredes kasutada sellist lahendust. Ja mul sõprade-sõbrannadega, sest üsna tihti ootavad nad ukse taga kui lapse õues jalutame. ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. oktoober 2018 at 12:50

    Olen kuulnud sellest ja siis kohe arvasin et võiks olla. Just laste pärast. Tihti tulevad koolist ja ei saa võtmega ust lahti. Väga raskelt käib. Nii et väga tahaks seda lukku??

  • Avatar
    Vasta Inga iljina 13. oktoober 2018 at 12:50

    Tundub päris hea variant olevat, arvestades, et iga jumala kord kui vend külas käib, võtab ta varuvõtme endaga linna kaasa või jätab üldse tuppa selle. ?Ja noh muidugi korraldab ka meie koer pidevalt avatud uste päevi. Aga paneksin selle enda ja oma ema maja uksele, hakkamegi seal just remonti tegema.

  • Avatar
    Vasta N34 13. oktoober 2018 at 12:49

    Ma ei tea mitu korda oma elus olen ma kodust ära sõites mõne kilomeetri pärast otsa ringi keeranud ja tagasi läinud, et kontrollida, kas see pagana uks sai lukku või mitte. Palun halastage mulle ja mu kanaajule, ma ausõna vajan seda nutilukku… aitäh!

  • Avatar
    Vasta Alice 13. oktoober 2018 at 12:48

    Ma olen samuti üks nendest, kes enamasti ust ööseks lukku ei pane. No ma avastan seda hommikuti, kui hakkame lapsega tööle /kooli minema ja avastan, et jälle polnud lukus. Teiseks on pidevalt lapse võtmed kadunud ja nii me jääme igale poole hiljaks, kuna enne ei saan kuskile minna, kui võtmeid pole üles leidnud?? nii et see oleks üli vägev kui meil selline äge lukk oleks koduuksel?

  • Avatar
    Vasta Brigita 13. oktoober 2018 at 12:47

    Mina kingiks kohe selle nutiluku edasi oma vanematele. Neil on nelja peale kaks võtit ja tihti on võti kuskil mati/põõsa all ? Nutilukk oleks tunduvalt turvalisem lahendus, kuna ka õde ja vend kasutavad nutitelefone saaksid kõik alati uksest sisse ja jääksid ära need võtme ootamised või siis näiteks võtmele järgi sõitmised. (Kui keegi parajasti on unustanud teisele võtit jätta)

  • Avatar
    Vasta Karis 13. oktoober 2018 at 12:47

    Esimest korda kuulen nutilukust. Aga tulevasele majale, mis linnast väljas, sooviks küll sellist lukku 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisbet 13. oktoober 2018 at 12:46

    Vauuu see oleks niii supper asi ikka 🙂 eriti kui ongi et unustad võtme või kaotad, või tuttav jõudis varemkohale kui sina, saad kergelt ja kaugelt ta ikkagi sisse lasta? pluss, ei pea kellegijaoks võtit mattialla jätma et ta sisse saaks 😀 sellist sooviks küll endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Nqnsy 13. oktoober 2018 at 12:45

    Lukk oleks suurepärane selleks juhuks kui võti tõesti kogemata tuppa jääb, kuna telefon on nagunii kogu aeg kaasas.
    Samuti õhtuti oleks hea voodist kontrollida, et uks ikka lukus on. Muidu peab ennast mõnusast soojast pesast välja ajama.

  • Avatar
    Vasta B 13. oktoober 2018 at 12:41

    Lukk tundub tõesti vinge ja kaasaaegne 😀 Varem pole sellest kuulnud, aga tundub väga mugav ja iga kell ostaks selle, kuid vana ukselukk on olemas. Kuid kuna selle paigaldamisega on väikseid probleeme, sest lukk on natsa vana ja viltune, kuluks uus nutilukk tõesti marjaks ära 😉 Paneksin selle luku oma toa uksele. Osalen!

  • Avatar
    Vasta Stella 13. oktoober 2018 at 12:40

    OMG mul on seda vaja. Just see, et lapsed saaks tuppa ja ise ei peaks edasi tagasi käima, et kōigile ust avada. JEESUS kui lahe asi. Ma mega ekstaasis praegu??

  • Avatar
    Vasta Tuure 13. oktoober 2018 at 12:40

    Oi, see on küll midagi meile. Tihti teen hajameelsusest ukse autopuldiga lahti või panen lukku ja siis mõtlen, et olen ikka totu. ?

  • Avatar
    Vasta Ave 13. oktoober 2018 at 12:39

    Vau. Ma kasutaks oma kodus ka hea meelega sellist lahendust. Pea on pidevalt mõtteid täis ja võtmed ununevad tööle. Aga telefon on enamasti läheduses 🙂

  • Avatar
    Vasta Merks 13. oktoober 2018 at 12:38

    Täitsa lõpp, seda on küll vaja??

  • Avatar
    Vasta Evy 13. oktoober 2018 at 12:36

    Ma endale ei hakka kohe soovimagi. Ennem peame uue ukse ostma sest tean peast juba, et meie vanale uksele see ei hakka. Võidkorral aga kingiks mehe venna perele, et lastel oleks koolist tulles hea ise avada. Kipuvad need võtmed ju lastel kaduma ja kehva kui koolist tulles peavad vanemaid ootama jääma kuniks sisse pääsevad.

  • Avatar
    Vasta Kaire 13. oktoober 2018 at 12:35

    Olen ka viimasel ajal selliseid lukke sirvima hakanud. Poisid lähevad varsti kooli ja praegune lukk on uksel ikka väga kõrgel, pane või taburett ukse taha kortermajas, et laps ulataks ise luku lahti keerata ?
    Igati väärt asi!!!

  • Avatar
    Vasta Mairi 13. oktoober 2018 at 12:35

    Oi, ma juba ette armastan seda lukku 🙂 lapsel oleks palju kergem koolist koju tulla ja ust avada.. ja noo naise käekott on ju põhjatu..sealt seda võtit leida on üsna raske..?
    Noo ja minuga on ikka paar korda juhtunud, et võti jääb koju.. ja ise jään ukse taha ja siis istun ja ootan kuni kallis kaasa koju jõuab ja mu tuppa laseb ? (seda eriti siis kui poiss veel lastekas käis, nüüd õnneks esimeses klassis ja jõuabenne mind ja ma ikka saan koju isegi kui võtmed koju jäävad, sest ta nii kohusetundlik,et tal need alati kaasas siiani olnud. Ja noh ta see kes ukse lukku hommikuti ka peab panema)
    Igatahes vinge vidin ja mulle väga meeldiks kui meil kodus ka selline oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann 13. oktoober 2018 at 12:34

    Jah, ma olen neist kuulnud, aga arvasin samamoodi, et see maksab tuhandeid.
    Mulle oleks see endale kõige vajalikum, sest tegelen Airbnbga ja mõni kord on vaja keset ööd teise linna otsa sõita, et külalistele uks avada. See teeks elu ikka paaaalju mugavamaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 12:40

      paljud airbnb korterid kasutavad seda jah 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 13. oktoober 2018 at 12:33

    Minul minul minul on vajaaa

  • Avatar
    Vasta LL 13. oktoober 2018 at 12:33

    No tõesti, 21. sajand täie rauaga. Mul oleks väga sellist lukku vaja, sest siis ei peaks muretsema enam, kui udupeast 2. klassi poisiklutt oma võtme kuskile kaotab ja peale kooli sooja tupp ei pääse. Elu oleks kohe poole võrra stressivabam 😉

  • Avatar
    Vasta Heleriin 13. oktoober 2018 at 12:30

    Miks ma varem pole sellest kuulnud. Igakord kui välja lähen siis mõtlen kas ma panin ikka ukseluku või ei?? õhtuti kui juba voodis olen hakkan kah mõtlema kas sai ikka ukelukku pantud või ei. Lapsed oskavad ka juba ust lukku panna ja lahti teha? ei ole just väga meeldiv kui avastad et uks on lahti ja lapsed koridoris?? osalen loosimises.

  • Avatar
    Vasta Annika 13. oktoober 2018 at 12:29

    Meie maja sai just valmis ja täpselt sellist lukku ongi meil vaja. Lapsed unustavad väga tihti oma võtmed koju. Hea, kui saaks neile ukse avada kohale sõitmata.

  • Avatar
    Vasta Dinnu 13. oktoober 2018 at 12:28

    Vōidu korral laseksin selle paigaldada vanemate kodu uksele, sest ma suudan ABSOLUUTSELT IGA KORD neile külla minnes vōtme maha unustada ja seetōttu oleks mega mugav, kui saaksin oma telefoniga ukse lihtsalt avada, sest noh.. telefoni ju ikka maha ei unusta?
    Niiet osalen kindlasti loosimises!!

  • Avatar
    Vasta Geidy 13. oktoober 2018 at 12:28

    Oleks see alles mugavus! 2 lapsega, 3 tulekul kuluks selline luksus küll väga ära!

  • Avatar
    Vasta Stella 13. oktoober 2018 at 12:27

    Kuluks marjaks ära küll selline vidin 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu V 13. oktoober 2018 at 12:24

    Pole sellisest lukust varem kuulnud. Meil just maja renoveerimine käib ja sellist lukku oleks au omada?

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. oktoober 2018 at 12:22

    Sõna ennast olen kuulnud, aga pole iial süüvinud, kuidas ta täpselt toimib. Tundub igal juhul väga asjalik süsteem. Ise võtmeid kaotama ei kipu, aga mugav oleks küll see nutisüsteem.

  • Avatar
    Vasta Kaire 13. oktoober 2018 at 12:22

    No mis ma ikka..huvitav lahendus-sooviks ka.Ehk paneks see ometi kord välisukse vahetuseni tõuke meile-no muidu noo see see viimane asi koguaeg.. Aga Mallu,sa kirjuta kuu pärast,kuidas on Teie pere harjunud ja kuidas igapäev lukuga.. Usun,et harjumine. Äppi kaaperdada ei saa? Ala.. Teised sisse??

  • Avatar
    Vasta Karolina 13. oktoober 2018 at 12:22

    Oi, kui vinge asi ! Meile kuluks selline asi ära. Hetkel meil on uksel selline lukk mida saab seest ja väljast kinni/lahti keerata. Ja kuna meie 2,5a armastab tihtipeale kõiki välja jätta siis peab meil alati üks võti väljad peidus olema. Aga sellise lahendusega , ei oleks enam ukse lõhkumist, ei paanikat ega midagi kui juhtub et võtit väljas pole. Kuna elame maal metsa sees siis kedagi appi kutsuda vms on tihtipeale pikk protsess ja laps võib selle ajaga üksi kaose toas tekitada. Ja kuna teine 9 kuune mudilane järgmine aasta samal ajal kindlasti sama osav siis selline äpp oleks meile nagu miljoni võit ! Uus nutulukk ja elu nagu lill ?

  • Avatar
    Vasta Annika Hõlpus 13. oktoober 2018 at 12:19

    Et ajaga kaasas käia, sobiks meilegi see nutilukk ära! Lastega peredele tundub see asendamatuna??

  • Avatar
    Vasta Siret 13. oktoober 2018 at 12:17

    Sooviksime enda maja uksele, meil mingi odav lukk, mis külmaga ei taha hästi keerata ei kinni ega lahti ? Siis jääks see pusimine lapse kõrvalt ära.

  • Avatar
    Vasta Helina 13. oktoober 2018 at 12:17

    Aa vot sellest lukust kuulen ma kyll reaalselt esimest korda ? Olen vist ajast maha jäänud.
    Aga see lukk sobiks meile suvilasse ikka kohe vägagi ära! Kasutajaid oleks ka ikka omajagu palju.. Kaks perekonda v no isegi vast 3 ? Ja neid v6tmeid yhelt inimeselt teisele viia ka juba päris tyytu.

  • Avatar
    Vasta Marta 13. oktoober 2018 at 12:17

    Ohh? meil oleks täpselt seda vaja,sest koguaeg on võtmed kadunud ja pere peale jääb üks võti ja siis on see et viimasena läheb kodust ära kõige vanem tütar aga esimesena jõuab meie 1.klassi juntsu??

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2018 at 12:17

    Superluks asi on välja mõeldud, kuulen esimest korda. Sooviksin kinkida antud luku vanematele, kellel majaehitus käsil ja oleks väga hea lahendus ainuüksi sellepärast, et meil õe ja vennaga tihti võtmetega probleeme kui neile Saaremaale külla sõidame, küll unub maha, küll keegi läheb kodust ära ja teine paneb ukse lukku jne.. samuti on ka palju lapselapsi.
    Ei kahtle ka, et antud lahendus neid ei rõõmustaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Carolin 13. oktoober 2018 at 12:16

    No täiega oleks vaja 😀 Pikalt unistanud sellest, aga ei olnud kursis, kas selline asi on olemas või mitte 😀 Väga mugav just siis, kui oled koju jõudnud ning vaja autost mitu kotti tuppa tarida… Sellistes olukordades olen mõelnud, miks ei võiks ka välisuks nupust lahti käia nagu autol(käed on ju kraami täis ning ukse lahti saamiseks peaks ühe käe vabaks saama) 🙂
    Pluss muidugi on ka majas koer, kes armastab ise majandada, kuid uste sulgemist pole veel ära õppinud 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2018 at 12:16

    Minus tekitab see hull tehnoloogia natuke hirmu. Jube mugav ja lahe on see küll, AGA kui tuleb sõda (hästi tõenäoline eks :D)? Või niisama kaob elekter ja internet ära? Või tulevad häkkerist vargad? Õnneks on sellel lukul võimalus tavalise vanakooli võtmega ka ust avada.
    Kui fortuuna naeratab, siis loomulikult tahaksin enda majale ka sellist uhket vidinat võita. Mu mees unustab ALATI koduvõtmed koju, sest enamasti olen ma ju lapsega kodus selleks ajaks, kui härra koju tuleb. Aga alles eile istus mul siin ukse taga kuni ma lapsega mängurühmast tulin.

  • Avatar
    Vasta Diana 13. oktoober 2018 at 12:15

    Suurepärane asi mu meelest!

  • Avatar
    Vasta Nele 13. oktoober 2018 at 12:12

    Kuulsin sellest lukust suvel, mõtlesin et uskumatu kus me jõudnud olemee?. Arvan et endale on see vajalikum sest poiss alles väike ja ei oma nutiseadmeid.

  • Avatar
    Vasta Marii 13. oktoober 2018 at 12:12

    Proovida ikka võiks ju ?

  • Avatar
    Vasta Nelli 13. oktoober 2018 at 12:09

    Uuh! Miks ma varem sellest kuulnud ei olnud? ?
    Võidan või ei, selle pean ma endale saama ?
    Kaotan ka alati võtmeid ja rahakott ka tihti ma ei tea kus. Dokumendidki olid pool aastat kadunud ?
    Minule kui pool-nutisõltlasele väga hea ja lihtne lahendus.

  • Avatar
    Vasta Ave 13. oktoober 2018 at 12:09

    Olen kuulnud kuskilt sellisest lukust küll. Korteri uksele vast ei tahaks aga kui majja panna siis oleks väga kasulik. Pole vaja sugulastele võtit anda eraldi. Hea variant nt kui puhkusele sõita ja kasse kodus vaja sööta 😉

  • Avatar
    Vasta Karin 13. oktoober 2018 at 12:09

    Ootame praegu oma kahe ukse valmimist, oleks sellest lahendusest varem teadnud 🙂 Tundub väga mugav. Niipalju sai uksed mugavaks tehtud, et lukud lasime sarjstada, et ühe võtmega saab mõlemad uksed lahti.

  • Avatar
    Vasta Imps 13. oktoober 2018 at 12:07

    Issssand! See on täpselt see, mida meil vaja oleks. Meie pere viiest liikmest 4 käivad kõik sisse-välja nii, kuidas jumal juhatab või töögraafik/tunniplaan ette näeb. Teoreetiliselt peaks kõigil võtmed olema, praktiliselt on see olemas ainult minul, sest lapsed ja mees on enda omad ära kaotanud( ja neil juhtub seda pidevalt, olen suht loobunud juba uute võtmete tegemisest)..no ja siis meil käibki hullllllll jebimine, kes-kus-kuidas-ja-millal tuppa saab, ukse lukku paneb, kuidas võti jääb ja kas üldse jääb. Eile alles istusin töölt tulles ukse taga, sest mees oli tööle minnes minu võtme kaasa võtnud.
    Ja väga tihti on ka olukord, kui poolel teel tööle mõtlen, kas ma ukse ikka panin lukku, sest meil on kass, kes ise uksi avab ja nad saaksid siis koos koeraga üksi kodus olles vehkat teha.
    Ehk siis…elu kolme lapsega on juba piisavalt ekstreemne(+koer, kass ja mees)…see never ending uksejamps võiks küll ükskord oma otsa leida….

  • Avatar
    Vasta Marielle 13. oktoober 2018 at 12:06

    Mina sooviksin oma uuele kodule väga seda lukku, sest lapsed unustavad pidevalt võtmed koju ja siis ma saaksin ise tööl olles neile ukse avada, kui nad koolist tulevad ?

  • Avatar
    Vasta Õnneli 13. oktoober 2018 at 12:05

    See oleks meile lihtsalt super lahendus. Mees kodust lahkudes alatiii unustab, kas pani ukse lukku või ei. Ja kuna esiuks suunaga teele ja sellele ka suhteliselt lähedal, siis igaüks saab näha, kas uks lahti või mitte. tihtipeale võtme ka kuskile maha unustanud ja siis helistanud ämmale, kellel võtme koopia või hoopis unustanud võtme töö juurde ja hommikul kodust viimasena lahkudes avastanud, et võtit pole, siis jällegi maja tagant terrasi ukse kaudu läinud välja, niiet hoopis see on jäänud lahti. Igatepidi alati häda. Mõelnud ka ise ostmise peale, aga kuna muu ehituse peale niigi kõik raha kulub ära, siis kuidagi ei jätku sellise luksuse jaoks.

  • Avatar
    Vasta Tommy 13. oktoober 2018 at 12:05

    MA VAJAN LIHTSALT SEDA, ma olen selle kuu jooksul 2 korda võtme ära kaotanud!!! Saaksin ALATI uksest sisse?

  • Avatar
    Vasta Viktoria 13. oktoober 2018 at 12:04

    No meie pere lapsed ikka väääga tihti helistavad et ups võti jäi koju ja pole ka harv juhus kui võti lihtsalt kaob… Kui kõik kaotatud võtmed üles leiaks saaks terve tänav meile koju kiigata ? aga jah see lukk teeks elu kergemaks küll?

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. oktoober 2018 at 12:02

    Selline lahe toode, millest ma kuulnudki ei ole. Kahjuks on ka meil uks lahti kuna ma ei jaksaks iga “jooksmise” pärast ust kinni-lahti keerata.
    Olen endale ka hüüdnime pannud-KAAMEL…, sest nelja lapsega liigungi käed rohkelt asju täis, alati planeerin kuhu kätte mida ja mismoodi midagi mahub.
    Väga lahe võit oleks see!

  • Avatar
    Vasta Loona 13. oktoober 2018 at 12:02

    Ehitame hetkel oma päris enda kodu ning sinna kuluks see ideaalselt ära! Oleme mehega samamoodi pidevad võtmete kaotajad ning see lahendus päästaks meid õues külmetamast kui võtmed jälle kadunud on või kui teine on ukse lukustanud ning endal pole kogemata võtmeid kaasa haaratud. Lisaks on ideaalne variant see, et lapsele saan jätta ikka võtme, kuna telefonist prooviks teda siiski võimalikult kaua eemale hoida.

  • Avatar
    Vasta Piret 13. oktoober 2018 at 12:01

    Tundub hea lahendus tõesti.
    Aga kuidas sa autovõtmete mittekaotamisega hakkama saad? 😀 Või tellid kohe mingi 10 varuks, kui auto saad? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 12:07

      Ma arvan, et ühe jätan enda kätte, ühe Kardo kätte, ühe ämma kätte, siis saame ehk hakkama 😀

  • Avatar
    Vasta M 13. oktoober 2018 at 11:59

    Äge vidin, ma paar kuud mõtlen sellisele, sest lapsed+võtmed=kadunud võtmed :p

  • Avatar
    Vasta Keiu 13. oktoober 2018 at 11:58

    Meile oleks seda küll vaja. Mees kogu aeg unustab enda võtmed kuhugi ning tulles ei saa majja sisse või võtab kogemata ka minu omad kaasa ja ma ei saa lahkudes maja ust lukku panna 😀

  • Avatar
    Vasta Inna 13. oktoober 2018 at 11:54

    Meie perele kuluks see kindlasti ära , uksed ootavad paigaldamist aga lukku pole jõudnud veel muretseda ja selline lukk lahendaks probleemi ,et ei peaks võtit igale poole peitma , kuna pere noorim unustab võtme kaasa võtmast ☺.

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 13. oktoober 2018 at 11:54

    Selline lahendus on ideaalne. Kuna meil ka koer siis ikka vahel kui kusagil sits kauem läheb saab lasta naabritel kiigata kas kõik korras.
    Meil ka ette tulnud et oleme reisil ja kodus hakkas majavalve/suitsuandur tôôle siis oleks just see variant ideaalne, et lasta turvameeskond või naabrid kontrollima mis olukord on. Seega oleks see meile igati vajalik lukk mis leiaks igati asjalikku kasutust.

  • Avatar
    Vasta Ketukas 13. oktoober 2018 at 11:54

    Ohohh, polnud sellisest asjast kuulnudki 😀 Väga äge asi välja mõeldud 😀 Ehitame just uut maja ja selline lukk kuluks sinna küll ära. Praegu meil majal kaks ust, peauks ja rõduuks 😀 rõduust saab vaid seest lukustada ja peaukse võtmed kadunud juba aastaid 😀 Paalnis on ammu juba uus uks osta uue lukuga, aga nagu ikka ei ole veel sinnamaani jõudnud 😀 Õnneks elame sellises kohas kus siiamaani ei ole vaja olnud uksi lukustada, aga kindlam oleks ikka kui ukse saaks lukku ka panna 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Kulbin 13. oktoober 2018 at 11:54

    Olen kuulnud ja väga sooviks. Meil ka võtmed pidevalt kaovad ära ning tihti õhtul voodis avastad, et uks ei saanud lukku.

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. oktoober 2018 at 11:52

    Meil peres kolm last ja ikka juhtub, et keegi on võtme koju jätnud ja istub ukse taga ?. mitmeid võtmeid on aastate jooksul ka kaotsi läinud. Nii, et meie perele väga vajalik asjandus ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. oktoober 2018 at 11:52

    Lähiajal on plaanis majale uus uks paigaldada, mis kindlasti vajab ka lukku.
    Seega oleks selline lahendus vägagi asjakohane, eriti meeldiks selline üllatus mehele.
    Ilmselt on see kõige vajalikum mulle, kes pidevalt pangakaarte kaotab, võtmed “kindlasse” kohta ära paneb ja telefoni poodi jäätisekülmikusse kaotab.
    Siis on mingigi võimalus, sest telefoni ja võtmeid pole suutnud veel korraga ära kaotada ??

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2018 at 11:51

    Mul on naljakas lugu. Mitte otseselt sellise lukuga, aga ka nutilukk. Võtit pole vaja kuna sisestada koodi ja uks avaneb. Või siis on sul kiip millega lampi käid ja avad ukse ühe puutega. Mega mugav ju, tahad ka sõbra sisse lasta ütled ainult koodi ja ta saabki tuppa. Selleks pead sa muidugi koodi mäletama v oma kiipi omama. Kiip on mul mobiili taga, kuna no telefon on ju koguaeg taskus ja kaasas.
    Olime alles oma korteri võõrale välja üürinud ja 24 tunniselt lennult koju jõudnud tundus tark mõte kohe kood ära vahetada. Mul abikaasa ütles koodi ja ma reageerisin et jajah mul ei jää ning meelde. 😀 nädal aega hiljem.. on õhtu, oleme mõlemad kaua aega ekraanis olnud ja tahame puhkust, mõtleme et lähme jalutama, mul tuleb HEA idee mobiilid koju jätta, kuna muidu äkki passid väljas ka ekraanis. Jaa, hea mõte. Lifti astudes ja nähes kuidas uks sulgeb küsin abikaasalt kas ta koodi mäletab. Võid arvata kas mäletas 😀 siit algas meie öine seiklus. Proovisime hunnik koode, ei midagi. Õnneks on naaber meie tuttav. Küsisime temalt paberit ja pliiatsit et vähemalt koodid üles kirjutada mis me proovinud. Tulemusteta otsustasime et kutsume lukksepa. Selleks pidi laskma majavalvuril helistada, kuna ma ei oska hiina keelt. Küsides üüratut summat ukse avamise eest, oli ta nõus tulema. Proovides 5 sekundit ust avada andis ta alla 😀 GREAT
    Kuna see on mingi smartlock siis ei oska keegi seda avada. Sel peaks olema mingi Master võti mis eeldusel on omanikul olemas, aga ta elab Hiinas, meist mingi 500km kaugusel 😀
    Proovisime ust maha lüüa, tulutult. Öö magasime naabrite juures, väga stressis olles ja end vihates kuidas kurat meil kumbagil see kood meeles pole. Jätan vahele selle osa akuidas ma mingi 500 koodi läbi proovisin, vb isegi rohkem. 5 koodi sai järjest panna ja siis pidi 2min ootama, sel ajal uks piiludes nagu keegi murraks sisse 😀 õnneks on korrusel ainult 5 korterit ja eriti liikumist seal pole.
    Lõpuks googeldades leidsime et Hong kongis on lukksepp kes tegeleb sellega, Hong kong on meist tunni aja praami kaugusel. Lubas bossilt ksüida mis summa eest tulevad, aga tagasi ta meile ei helistanudki.
    Siis leidsime netist kuidas Hong kongis murdvargad neid lukke muugivad. Ütleme nii et me keegi ei arvanud et me sellega hakkama saame. Lühidalt selleks oli vaja plastik paberit, mis painduks, saada see ukse vahelt sisse et seest poolt lingi ümber saada ja link alla suruda. Ja pärast tundi jamamist ME SAIME UKSE LAHTI. Ma hakkasin suurest õnnest ja pingelangusest nutma 😀 . Tiimitöö oli kõva.
    Sorri pika teksti eest, aga see pinge oli nii jube ja ma ei jäta enam kunagi telefoni kuskile maha.
    Nüüd saan vähemalt vargaks hakata kui praegune karjäär ei toimi 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2018 at 11:50

    Vauu see oleks nagu supper lahendus meile. Mina kes ma alati mõtlen kodust lahkudes kas ma ukse panin kinni ja sada korda vaatama ja näppima jooksen , kas uks lukus. Või linnas olles mõtlen , kas ma ikka ukse lukku panin.

  • Avatar
    Vasta Marja-Liisa 13. oktoober 2018 at 11:50

    No meil kűll alles algab vundamendi ehitus, kuid sellist lukku tahaks kűll.. Saaks mehele ka öelda, et lukk on olemas, vaja on vaid ust, seinu ja katust.. ?
    Lastega ju tihti probleem, et kellegil ununeb vòti jne

  • Avatar
    Vasta Laura 13. oktoober 2018 at 11:49

    Ma arvan, et mega hea lahendus, mul on küll koguaeg võtmed kadunud ja asuvad seal kus mind ei ole 😀 Seega võtaks küll ühe:)

  • Avatar
    Vasta Karin 13. oktoober 2018 at 11:49

    See oleks meie majale ideaalne lahendus, ml aastaga 10 võtit kadunud ? nüüd viimane alles ja enam ust kinni panna ei julgegi.

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. oktoober 2018 at 11:49

    Mul on ukselukkudega nii halvad kogemused, et lõkkeõhtul jagub juttu kauemaks. Okei, võtame siis jutuks viimase aasta. Jagan naabritega ühisesikuust ja seal oli õudne lukk, mis ei lasknud enam võtit lahti. Hammustas võtme oma lõugade vahele ja enam lahti ei lasknud. Ja siis sa pusid ja keerad, tõmbad ja lükkad… See pull kestis siis üle aasta kuni lõpuks võti ära murdus ja luku sisse jäi. Nüüd ei saagi ühisesiku ust lukku panna. Minu korteriuksel olev lukk on ka hälbega, nimelt ei ole lukukeel piisavalt pikk, et sinna auku sisse minna. Ehk siis uks ei lukustu. Aga – mõnikord teeb vedru mingi imekeerutuse ja see keel mahub täpselt auku, aga siis ei saa ma nuppu keerates enam toast välja, sest lukunupp lihtsalt keerleb ja keerleb, aga lukukeelt august välja ei tõmba. Siis pean ma kellelegi helistama, võtmed aknast välja viskama ning mind päästetakse kodunt välja. Nii et ma pole enam uksi ammu lukku keeranud, ainus, mis mind sarimõrvarite eest kaitseb on uksekett. Miks ma ei osta uut lukku? Selgus, et igaüks minu uksele ei sobi ja need mis sobivad maksavad hingehinda.

  • Avatar
    Vasta Liina 13. oktoober 2018 at 11:49

    Mulle endale, kuna kasutusel snepperlukk. Väga tihti juhtub nii, et üks sekund jääb puudu reageeringust. Tõmbad ukse selja taga kinni ning siis kontrollid, kas võti on kaasas või mitte.

  • Avatar
    Vasta Maris 13. oktoober 2018 at 11:49

    Issand. Mul on seda vaja. 1,5 aastat tagasi keeras mu laps snepperluku kinni, nii et mina enam tuppa ei saanud. Oli vaja korra lihtsalt uksest välja minna. Kahjuks aga laps ei saanud seda enam lahti :/ niiet tuli kutsuda päästeamet, kes siis natuke mässas selle uksega ja lahti nad selle said. See jamamine kahjuks aga ajas lukusüsteemi sassi ja ükskord ma einam lihtsalt uksest välja ei saanud, uks lukustas end ise ja võti ei töödanud. Päästeamet tuli ja lihtsalt tõmbas selle ukse eest ära. Tuli uus uks paigaldada, aga seekord ei tööta meil snepper ültse, meelega. Nutilukuga oleks hea, saaks vähemalt ukse ise lahti teha, sest mu nutikas on alati minuga kaasas 😀

  • Avatar
    Vasta M 13. oktoober 2018 at 11:47

    Uusi lahendusi võiks alati proovida. Alguses muidugi kardaksin, et kas uks ikka ilusti lukku saab ja käiksin ust iga 5min tagant katsumas (mida ma teen tegelikult ka praegu :D). Võtaksin loosist osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2018 at 11:46

    Ooo see oleks väga vajalik. Tihti olen maal metsa sees uksetaga istunud kui kedagi kodus pole ja endal võti maha jäänud. Praegu remont käsil ja ka esiuks läheb vahetusse, tasub mõelda sellele variandile. ?

  • Avatar
    Vasta Aix 13. oktoober 2018 at 11:45

    Oleme juba pikemat aega mõelnud selle luku soetamise peale. Uurinud ja puurinud, aga pole veel poodi jõudnud lihtsalt. Nüüd oleks tore üllatus see võita hoopis. Kodus kaks noormeest kes aastas mitmeid kordi võtmeid kaotavad , seega kuluks see vidin igati ära. Praegu ongi üks noormees ilma võtmeta, kuna keegi ei jõua niipalju võtmeid tellida kui tema neid kaotada jõuab. Moment saabki sisse või välja vaid siis kui keegi teine ka kodus on.
    Sobima peaks ka meile kuna kasutame nagunii valnesi lukku ja no kui ei sobi, siis paneme sobima.
    Loodame loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2018 at 11:45

    Meil oleks seda täiega vaja, kuna mul mees on selline “kana”, kes koguaeg unustab ära, kas uks sai lukku või mitte. 90% juhtudel on uks lukustatud, aga me peame tihti koju tagasi selle pärast sõitma.. ?
    Sellise uhke lukuga saaks vähemalt naaber meie ukse vajadusel lukustada ?

  • Avatar
    Vasta Marika Kiin 13. oktoober 2018 at 11:44

    Vauuu…see oleks just mulle ideaalne. Olen lukuabile mingi 3 korda pidanud maksma, et ma tuppa saaksin. Esimene kord murdus võti lukuauku, teine kord jäid võtmed tuppa ja jäin jälle ukse taha lukuabi ootama ja kolmas kord võti ei keeranud ( õli teema- lukuabi tuli, pani õli ja töötas- 50 euri eest). Ühesõnaga, olen suht äpu ja kui mul selline lukk oleks siis ma elaks elu lõpuni rahulikult ja ei peaks muretsema, et kas ma koju ikka saan või pean koridoris 2- 3h ootama, kuna lukuabi kohale ilmub ? (õnneks telefon on alati kaasas olnud ja pole kunagi maha unustanud – muidu poleks ka lukuabi saanud kutsuda. Nii et see lukk oleks minusugusele ideaalne?

  • Avatar
    Vasta Eva 13. oktoober 2018 at 11:44

    See sobiks ideaalselt mu uue koduga! ❤❤

  • Avatar
    Vasta piret 13. oktoober 2018 at 11:42

    Kuna plaanis on korteri välisukse vahetus, siis oleks super äge kui selle lahenduse saaks uksele lisada. Olen mitu võtit ära kaotanud ja sellepärast ongi mul korteriuks lukustamata.

  • Avatar
    Vasta Anneli An4 13. oktoober 2018 at 11:41

    Mulle meeldivad sellised nn sponsorpostitused, saab uut kraami näha ja natukenegi targemaks. See on just see mida vaja. Meie ukselukk annab vaikselt otsad, peab jupp aega vaeva nägema võtmega. Ja no lapsed suudavad võtmeid kaotada aga nutitelefonid neil ju on. Samamoodi ma ise enda käekotist otsin talvel nii et sõrmed kanged ? Tundub ulmeline, aga vajalik leiutis.

  • Avatar
    Vasta Maria 13. oktoober 2018 at 11:41

    See oleks ideaalne lahendus meie kodus. Kuna vanem laps käib koolis ja jõuab 4-5 tundi varem koolist koju, siis iga jumala päev ta helistab ja ütleb, et ta ei saa ust lukust lahti või ta ei saa ust lukku, kui on aeg trenni minna. Ja siis 10 minutit ma rahustan ja proovin teda motiveerida ..

  • Avatar
    Vasta Raili 13. oktoober 2018 at 11:41

    Uus maja varsti valmimas. Kindlasti kuluks ära selline põnev vidin.

  • Avatar
    Vasta Käty Kivirand 13. oktoober 2018 at 11:40

    Sellist 21sajandi luku süsteemi oleks küll tarvis. Kuna hetkel oleme jätnud niiöelda matti alla peitu võtme, kui oleme kodust ära läinud. Et saaksid äi, ämm või mehe venna lapsed tuppa sisse, kui juhuslikult peaks juhtuma selline apsakas, et me ise oleme poes ja nt keegi sugulastest tahab tuppa sisse. Ja koer kahjuks ei oska uksi avada ???????ja ust lukust lahti ka ei julge jätta. Ja mul alati komme unustada võtmed koju, hea, et peidukas on võtmel olemas, saan vähemalt tuppa, ei pea väljas külmetama. Ja tundub huvitav see lukk, kuigi pelgan, et kas häkkerid ei saa asjale ligi/pihta?! ???aga uut ust oleks ka vaja, siis võiks see uus ultra moodne nutilukk ka olla ????

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:41

      Ma usun, et rohkem on neid, kes oskavad tavalist lukku lahti muukida käsitsi, kui neid, kes häkivad neid nutilukke 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. oktoober 2018 at 11:38

    Ok siis, kunagi ammu ma kaminat ei võitnud, VB rahakotti ka mitte, ma siis võidan selle üliuhke nutiluku, sest nii kuramuse tüütu on poolunes mõelda, et kas sai see uks lukku või mitte ja ennast mõnusast soojast voodist välja ajada, et kontrollima minna…

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. oktoober 2018 at 11:38

    Minu arust hullult äge asi. Minusugune udupea unustab kord võtme maha, kord midagi muud. Ainuke asi, mis mul 80% kindlasti alati kaasas on, on mu telefon. Seega minujaoks on see eriti ideaalne. JAAAAAH, aga sinna saab ju sisse murda !? Igasse lukku saab kui keegi nii väga tahab, seega mina sellest probleemi ei näe. Ja ukse unustan ma kaa alati lukku keerata. Seega jah, jah jahaa. Tahaks ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:38

      Ma mõtlen sama, et kes väga tahab, siis murrab sisse enivei, aga kui tihti seda ikka juhtub 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. oktoober 2018 at 11:37

    Mina oleks väga huvitatud sellest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 13. oktoober 2018 at 11:36

    Meie perele oleks küll väga kasulik. Pidevalt on võtmed kuskil hästi ära pandud asukohas. Tihti jõuab keegi meist juba ukse taha, kui meenub, et võtmed jäid autosse. Jääks ära mured, kuhu külaline jätab võtme, kui peab keset päeva lahkuma, aga pererahvas alles tööl on. Väge mugav lahti, kindlasti oleks meile sellest palju abi.

    Sellise luku olemasolu aimasin, aga kindel ei olnud.

  • Avatar
    Vasta A4 13. oktoober 2018 at 11:35

    Pole enne kuulnud sellest asjast :O
    Aga meil pikemat aega plaanis uus uks panna sest praegusel kui praegu uks lukku panna siis seestpoolt saab lahti teha mis ei ole hea kui korra lapsed koju j2tan?nutilukk oleka v2ga hea lahendus meile sest siis ei peaks lapsele v6tit kooli kaasa andma ja saaks oma telefoniga lahti ja j22ks v6tme kaotamine ära..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:38

      selle lukuga saab ka laps seestpoolt ukse lahti teha.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. oktoober 2018 at 11:35

    Kunagi varem sa mainisid ka seda lukku siis veits uurisin muidu pole kuulnud, aga oleks endale vaja. Suht tihti juhtub et jätan oma võtmed kuskile vedelema, alles hiljuti kui olin öövahetuse lõpetanud avastasin kodus maja ees et mu võtmed on tööl. 😀 sellised olukorrad jääksid ära siis.

  • Avatar
    Vasta Krista 13. oktoober 2018 at 11:35

    Oleks hädasti sellist vidinat vaja! Lapsed majas ja hetkel mure luku lahti keeramisega. Lukk käib mega raskelt ja laps ei jaksa koolist tulles lahti keerata. Nii mugav oleks ise tööl olles last aidata. Lisaks kipuvad võtmed aeg-ajalt ära kaduma. Nutikas lukk päästaks kindlasti päeva!

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. oktoober 2018 at 11:35

    Kuluks ära küll, eriti kuna me ei ole abikaasaga viitsinud koduvõtmele koopiat teha ja peres reaalselt üks maja võti ??

  • Avatar
    Vasta Jane 13. oktoober 2018 at 11:33

    Meil just uue ukse ost/paigaldus ees ja super oleks selline lahe asi lisaks paigaldada. Mul alati õhtuti voodis jääb hinge kriipima, et kas uks sai ikka lukku, aga samas ei taha enam sooja teki alt välja ka tulla, nii, et see oleks super variant!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. oktoober 2018 at 11:33

    Issand kui lahe leiutis ?
    Mul mehele oleks vaja,sest siis ma ei pea hommikuti tõusma ja ust lahti tegema(tuulepea unustab võtmed kaasa võtta) ??

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. oktoober 2018 at 11:32

    Ma ei tea, uhke ja tulevikumuusika on see küll, aga minu jaoks kuidagi ebaturvaline. Ma ei tea, kui tõenäoline see on, et keegi mu kodu hirmsasti röövida tahaks, aga kui telefoni sisse häkkida, siis on jube lihtne ju lukk lahti saada? Ei? Ma ei tea. Kui omaks, võibolla ei kardaks ja rõõmustaks mugavuse üle, hetkel suhtun skeptiliselt.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:34

      Mitu korda sulle telefoni muidu sisse häkitud on?

  • Avatar
    Vasta HelenA 13. oktoober 2018 at 11:32

    Ei ole enne kuulnud. Oleks väga vaja, sest mu võti on pidevalt kadunud ja kodust lahkudes pean ukse lukust lahti jätma ?? samamoodi koju tulles pean ootama, kuni mees oma võtmega saabub, sest minu oma nagunii kunagi pole 😀

  • Avatar
    Vasta Marian V 13. oktoober 2018 at 11:32

    Olen varem sellest lukust kuulnud, aga tundub kergesti sissehäkitav olev.
    Samas mul oleks seda vaja, kasvõi sellepärast, et ma otsin kotist võtmeid vähemalt pool päeva. Telefon on aga kogu aeg juures.
    Jaa.. mul oleks tihti vaja anda võtmeid väikevennale, kes aga suudab ka iseennast ära kaotada. Seega oleks see tema jaoks ka mugav.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:32

      Mis osa sellest sulle kergesti sissehäkitav tundub :D?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. oktoober 2018 at 11:31

    Kuna uue ukse oleme juba ostnud võiks olla sellel ka nutikas ukselukk..sest ma unustan tihti võtme koju ja siis mees peab töölt mind päästma tulema ? nii ei peaks ka talvel ukse taga külmetama!!

  • Avatar
    Vasta Maris M 13. oktoober 2018 at 11:30

    Tundub tõeliselt äge lukk olevat!

  • Avatar
    Vasta Helen 13. oktoober 2018 at 11:30

    Selline lukk kuluks endal ka ära 🙂 Olen krooniline võtmete kaotaja ja siis ei peaks mees tihti töölt korra jalga laskma et mind lastega tuppa lasta 🙂 Isegi toas kaovad mul võtmed 🙂 Seega kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri M. 13. oktoober 2018 at 11:30

    Wow..mida ma just lugesin. Tundub päris uskumatu..uskumatult mugav! Kindlasti sooviksin sellist võitu! ??

  • Avatar
    Vasta aino 13. oktoober 2018 at 11:30

    see oleks küll tore asi. mul pidevalt jääb toavõti tuppa kui ise õue lähen, või siis on kaasas aga kaotan kuskile. aga telefon on alati kaasas 🙂 . bluetooth on auto pärast ju nagunii sees 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 13. oktoober 2018 at 11:30

    See on mega äge lahendus! Meil tihti uks lahti kuna mees unustas tööle minnes võtme koju või mina lapsega sahmerdades suutsin enda võtme esikusse ära kaotada jne. Telefon on ju alati kaasas! Üli mugav oleks äpp avada ja klõps uks lukku panna.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. oktoober 2018 at 11:30

    Peab ikka väga turvatud äpp olema. Et häkkerid su koduust avama ei hakkaks?.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:31

      Ju siis on ka 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 13. oktoober 2018 at 11:29

    Mul oleks seda lukku vaja küll. Väga tihti juhtub, et mu emal või mõnel muul sugulasel on vaja mingil põhjusel mu koju sisse pääseda, kui mind ennast kodus pole. See oleks ideaalne lahendus meie jaoks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ene 13. oktoober 2018 at 11:29

    Nii äge,mulle kuluks selline 201 % ära 🙂 kunagi ei mäleta,kas panin ikka ukse lukku ja jääks see tüütu kontrollima minek ära ning uksetaga seisjad pääseks ka kergemini sisse nn. võtmega

  • Avatar
    Vasta Aulika 13. oktoober 2018 at 11:29

    Mulle kuluks väga ära, unustan vägaväga tihti ust lukustada!

  • Avatar
    Vasta Kerli Süld 13. oktoober 2018 at 11:28

    Uskumatu, aga olen mõelnud, et just sellist lukku ma tahaksin enda uuele uksele (plaanis vana välja vahetada), aga arvasin, et sellist asja pole olemaski??.

  • Avatar
    Vasta Galina 13. oktoober 2018 at 11:28

    Ei ole kuulnud, et sellinne asi on olemas. Paneks küll sellise lukku endale koju. Tundub eriti mugav teenus.

  • Avatar
    Vasta Kai 13. oktoober 2018 at 11:28

    Meie peres on üpris tavaliseks saanud see, et keegi (loe: mina) läheb kodust varem ära kui teised ning unustab koduvõtme kaasa võtta. Ja oh seda suurt sebimist ja ootamist, et tuppa saada.
    Siiani ei ole suutnud oma vigadest õppida.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2018 at 11:27

    Pole kuulnudki sellisest. Väga lahe.
    Oleks vaja küll sellist lukku. Ise ka iga õhtu laman juba mõnusas soojas voodis ja siis mõtlen deeeem kas uks sai lukku või ei.

  • Avatar
    Vasta Riin 13. oktoober 2018 at 11:27

    Meile koju oleks sellist vaja hädasti, lapsega koju jõudes koguaeg otsi seda võtit kotist ja taskutest taga endal laps süles ja kotid käes ??

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. oktoober 2018 at 11:27

    Olen kuulnud ja olnud vaimustuses aga pole jõudnud ise uurida 🙂
    Kift oleks võita küll 🙂
    Huvitav kui turvaline see on – igasuguseid häkkereid on –

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:30

      Jumala eest, võtit kopeerida on sada korda lihtsam, kui hakata tegelema sellega, et kellegi lukku “häkkida”. Kui sa just mingis kullast palees ei elaks, aknal rahapatakad vms, et võiks motiveerida kedagi seda üldse mõtlema 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi Tuisk 13. oktoober 2018 at 11:27

    Hea mugav variant, võti võib kes teab millal ära kaduda või maha jääda, kuid telefon on alati kaasas, siis oleks hea mugav sellega alati ust lukust lahti teha. Kuna oma korteri uksel oleks vaja nagunii luku süsteem ära vahetada, siis üli vahva oleks seda proovida. ?

  • Avatar
    Vasta Andra 13. oktoober 2018 at 11:25

    Ma ei tea kas ma julgeks seda usaldada. Tundub kuidagi ebaturvaline ?? aga kui toimub oleks vága lahe see oma emale anda, kes úldse ei viitsi ust lukku panna ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. oktoober 2018 at 11:30

      Mis osa ebaturvaline tundub? 😀

  • Avatar
    Vasta Kata 13. oktoober 2018 at 11:23

    Ooo, ei ole kuulnud aga muidugi sooviks proovida oma kodu uksele:)