0
SÖÖK

kas teil on juba jõulutunne?

27. oktoober 2018

Okei, insta ja Fb on täis lumepilte, aga meil siin Männikul on nulliring sellles asjus. Ei mingit lund. Küll aga on toas päris mõnus. Kamin põleb, toad on soojad ja siia-sinna olen ma visanud patju ja pleede, et hubasem oleks. Laste arust küll selle pärast, et oleks rohkem asju laiali loopida, aga no igale oma. Mis muud, kui ma loobin tagasi ja naudin neid põgusaid momente, kus asjad omal kohal on. Praegu on küll päevane aeg, aga kohe kui hämaramaks läheb, panen küünlad ka põlema. Jällegi asi, mis minu meelest on hubane, laste meelest tore tegevus neile – kakelda, kes küünlad ära puhuda saab. Elu õied.

Mul jõulutunnet siiski veel ei ole, aga jõulusöögist ära ei ütle ka. Maks&Moorits saatis meile hunniku head-paremat ja ma lihtsalt pean kiitma nende verivorste ploomi ja suitsulihaga. Mulle üldiselt üldse ei meeldi need “paksud” verivorstid ja söön eranditult ainult neid peenikesi, aga need ploomidega on niiii niiiii niii head.

Kardo siin tegi neid ükspäev õhtusöögiks ja mina mõtlen just, et kas ma peaks poodi ronima, et neid juurde osta, või lepin täna millegi muuga?

Tüüpiline värk, et sügisel hakkan alati sealiha, kapsast ja verivorsti õgima, et jõulude ajal juba mega kopp ees oleks. Samas esimese päikesega on vaja grilli sussutada, et siis juuni lõpuks ei tahaks enam grilliha nähagi ? Teete samamoodi ja olete juba jõulutoitu nosinud?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar