KARDO Kingiloos

head isad, need kasvavad rihmata?*

30. oktoober 2018

Kardo on nii hea isa, et ta ongi normaalse rihmata kasvanud. St tal üks rihm oli, mille ta kunagi oma isa kapist ära virutas ja siiani seda üsna räbalaks kantud asja kandis. Kuna mina panen väga väheseid asju tähele siin ilmas, siis ei taibanud ma pikalt talle uut rihma kinkida või soetada ja mehed, mehed nagunii ise selliste asjadega ei tegele, sest vana ju veel “töötab”. Seega kui Von Baer, kellega mul juba pikalt koostöö olnud on, kirjutas, et kas ma Kardole ei tahaks midagi isadepäevaks välja valida, tuli mulle küll pähe, et vot, vööd oleks ju vaja. Ja mis oleks parem, kui täisnahast korralik ja kvaliteetne püksirihm. Arvestades seda, et Kardo eelmine rihm oli vanem kui tema ise, siis venitab sellega veel mingi 30a välja.

Püksirihmad on Von Baeri lehel pmst kuute erinevat sorti, aga arvestades, et igaühel saab valida ka pandla värvi, siis on valikuvariante tegelikult tunduvalt rohkem. Okei, üks pruun on hetkel laost otsas, aga muidu üldiselt on nad kõik sellised klassikalised ja ilmselt mõeldudki 30a kasutamiseks. Ma ei tea, palju rihmasid inimesel tavaliselt on? Mul nt pole elusees ühtegi olnud, ma ei osta endale liiga suuri pükse, mis rihma vajaksid ?

Mina valisin Kardole selle klassikalise musta rihma musta pandlaga, 49€ maksab (LINK). Peale lasin graveerida lihtsalt K.T, kuigi vöö peale võiks idee poolest pika monoloogi teha lasta, mahuks ju nagu küll, siis seekord piirdusin sellega. Mul üks sõbranna oli eriti blond, saatsin talle rihmast pildi ja ta oli nagu… aga mida see K.T tähendab? ? Et nagu issand jumal, kindlasti mitte Kardo Treimann eks, see võib ka tähendada “kobe tükk”. Või “kena tagument”. Variante on, kõik sobiks.

Ja kuna isadepäev siiski ukse ees on, siis tellisin ühe hoobiga isale ka kingituse ära. Jajah, kaks nädalat on isadepäevani aega ja nüüd ma “rikun üllatuse”, aga see on blogijate raske elu, mis muud. Üli tihti olen ma pidanud enne oma kingid blogis ette laduma, sest reklaami kingiideedeks tuleb ju ikka enne püha teha. Õnneks ei ole keegi siiani seetõttu väga kurb olnud, et nad oma “üllatusest” ilma jäävad ja lihtsalt natukene enneaegselt kingitused kätte saavad.

Talle ma vööd osta ei osanud, sest selle jaoks tuleks mõõta vana vööd ja kuna mul tema rihmadele ligipääsu ei ole, siis läksin klassikalisema kingituse peale – rahakott. Ma ei teadnud tegelikult, kas tal seda vaja ka on, aga no kui kohe pole, siis eks elu jooksul saab ikka kasutusse võtta. Kui sa just ei ole nagu minu vanaisa, kes TERVE ELU sama rahakotti kasutas, mis ta klassivend talle kunagi ise tegi.

My’le valisin siis välja sellise münditaskuga rahakoti, kuhu lasin peale graveerida väga orginaalselt “Head isadepäeva”. Riki on siis mu väikevend (jeesus, ta on juba niii suur, et varsti on imelik väikevend öelda) ja mina olen siis Mannu. Keegi muu mind muuseas Mannuks ei kutsu, kui ainult My ja Riki. Okei, mu ema on vist ka paar korda öelnud, aga enamasti just nemad kaks. Seega tundus paslik see ka rahakotile graveerida lasta. Hehe, Mannu. Minu meelest max imelik hüüdnimi, aga no mis sa hädaga ära teed, kui säärane hüüdnimi kunagi külge jäi.

Kas teil on enda isale kink olemas? Aga lapse isale? Ma muidu olen seda meelt, et lapsed võiksid ikka isadele ise kingitusi teha, aga mis sa hädaga ära teed, kui mõnikord lapsed nii väiksed ja ega ise võib ju ka lisaks enda isale oma laste isale teinekord meelehead teha. Eriti, kui väärt mees ja isa on, siis miks mitte.

Kumba teie kingituseks vajaksite? Vööd või rahakotti? Millist? Andke mulle teada ja  loosin välja ühe õnneliku, kes isadepäevakingituse üle muretsema ei pea. Kui valite rahakoti, siis saate valida ka rahakotti issile sobiva graveeringu. Kui püksirihma, siis saavad sinna peale teie valitud initsiaalid. Muidugi saabub kingitus teieni kaunis kinkepakis, et saaks kohe issile edasi anda. Teeme nii, et selle nädala lõpus, pühapäeval, loosin võitja välja, siis saate kenasti isadepäevaks kätte ✌️

*Postitus sündis koostöös Von Baer’iga

Loe ka neid postitusi!

628 kommentaari

Jäta kommentaar