KODU TESTIN JA ARVUSTAN

mugavus ennekõike*

31. oktoober 2018

Jeerum, mis kirjasadu teilt viimasel ajal on, et kle sul on see Napsie madrats ja pliis ütle, et kas on päriselt ka hea ja kas sa kasutad siiani. Ehk on asi selles, et pooled blogijad jagasid sellele allahindluskoodi, et see inimeste mõtted madratsiostu poole liikuma pani, aga eks ma räägin teile siis, mida ma sellest madratsist arvan. Aga muidugi naljakas, et küsitakse ka, sest kui suur oleks tõenäosus, et ma olen bloginud, et kuule jah, ausalt on hea, aga kui sa nüüd mulle eraldi kirjutad, siis ma tunnistan, et kle tegelt on megasitt ja ma pigem magaks naelahunnikus, kui sellel madratsil  ? Et nagu päriselt, kui ma juba olen öelnud, et on hää, siis on kah!

Jah, ma kasutan seda siiamaani. Jah, ma julgen seda soovitada. Jah, on odavamaid madratseid ja laias laastus tundub ju, et madrats on madrats ja mis vahet seal on, kui ma saan nt sotikese kokku hoida. Noh, ütleme nii, et on vahet. Kes blogi ennegi lugenud, see vist teab, et meil on magamistoas 180cm lai voodi ja selle kõrval üksteise otsas 90cm laiad madratsid, et moodustuks nagu seinast-seina “voodi”. Enne oli voodi kõrval 2 madratsit, mistõttu jäi voodi ja madratsikuhja vahele nagu aste vms, mis tegelikult ei häirinud, lapsed kutsusd seda “pesaks” aga ma mõtlesin, et kui Marta tuleb ja kõik seal puntras on, et võiks ühetasemeline olla. Oli vaja tellida 90×200 laiusega madrats.

Noh, mul suures voodis on juba Napsie ja ma teadsin, et see on mugav, aga ihnuskoi minus hakkas rääkima. Napsie lehel maksis 90×200 suuruses madrats 289€. Samas suvalise Sleepwell madratsi sain aga 116€ eest ja nii ma mõtlesingi, et kammoon – madrats on madrats.  Tellisin selle odavama, sain kätte ja… KEEGI ei taha selle poole peal magada. Ainult siis, kui ma sinna mingi kolm tekki alla panen, et pehmem oleks, on seal normaalne. Lapsed saavad seal veel magatud, sest nad on kerged, aga no mina või Kardo… Vedrud on kõik tunda, see vetrub ja õõtsub ja max ebamugav on. Nagu Kardo ütles – nagu batuudil maga. Isegi need naabrinaise käest saadud tasuta madratsid on külje all mõnusamad, kui see pagana Sleepwell.

Ütlen ausalt, et olin nagunii endale uut Napsiet tellimas, sest noh, sooduskoode siin-seal levis ja eks oma lollus tuleb ikka kinni maksta. Pole mõtet võtta kõige odavamat, sest lõpuks ikka kahetsed ja ostad mugavama, sest voodi pole ju koht, kus hädapärast kügelemas käid, vaid tahaks ennast välja puhatata ja MUGAVUST, mitte “batuudil” magada, eks. Õnneks Napsiest kirjutati mulle ise, et aa kle, lugesime, et sul kehva madrats, kas saadame sulle ehk uue, enne kui beebi sünnib. Jehhuu, muidugi ma olin nõus. Seda enam, et ma just Votexist endale uue voodipesu ka tellisin ja tahaks, et ma ennast voodis 100% mugavalt tunda saaks. Ps! Mul ei ole Votexiga mingit koostööd, kui te seda arvate (ma tean, et osadel blogijatel on), aga ausalt see nende puuvillasatiini pesu on niiiiii pehme ja hea (ja täna veel -25%), et oleks patt head kraami mitte soovitada.

Selle vana Sleepwelli madratsiga ei oska ma midagi teha. Kuidas ma seda isegi kellelegi ära annan? Et näed, tahad madratsit, millel on füüsiliselt võimatu magada? Kui keegi mai tea… ma TÕESTI ei tea kuhu seda jama panna, aga kui kellelgi miskipärast on vaja suht uut ja maailma ebamugavaimat ja vedrulist 90×200 suuruses madratsit, siis minu käest Männikult saab täitsa tasuta. Kui aga kellelgi on vaja üli mugavat, mõnusat ja maailma parimat madratsit, siis Napsie on minu soovitus. Teiste blogijate koodiaeg sai läbi, seega küsisin endale 30% sooduskoodi “mallukas”, mis kehtib 11 päeva, seega kellel uue madratsi mõte meeles mõlgub, proovige seda, ausalt. Kui ei sobi, saab selle 101 päeva jooksul tagasi saata, aga ma ei usu, et ei sobi. See on super mugav.

Muuseas, alates 5.11 hakkab Napsie lehel tööle mingi õnneratas, kus saab endale isegi kuni 60% soodukat välja keerutada, et võite selle ka ära oodata ja siis õnne proovida, kui ei joppa, siis kasutage alles minu koodi, ehk säästate nii rohkem?
Ok, ma lähen viskan pikali, oli ka tagumine aeg sellest pagana batuudist enda voodis lahti saada.

*Sain madratsi Napsielt kingiks

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar