Rasedus Sünnitus

sünnitad seekord ka laivis vä?

2. november 2018

Vot, julged päeva blogimata olla ja instasse mitte pilte lisada, siis hakkab pihta see, et “appi, ma arvasin, et sa sünnitad!”.

Mul on selle sünnituse koha pealt selle suhtes kahetised tunded, et kuigi ma ei tea, mis tunne ja fiiling mul tol päeval on, siis ei oleks mul midagi selle vastu, kui kuskil haiglapalatis paar laivipoissi teha ja sellega oma mõtteid sellest valust kuidagi eemale viia, kuniks see võimalik on. Aga teisalt – ma EI TAHA olla “see vend, kes laivis sünnitas”, sest minu meelest ei teinud ma seda ka mitte esimesel korral ja ma ei tea miks, aga see häirib mind. Umbes nagu ma oleks oma auku seal lehvitanud ja Lentsu siia ilma saabumist kuidagi ebasobivalt palju jaganud, mis mulle endale küll nii ei tundunud, aga ma ei saa ka pead panti panna, sest ma pole SIIANI vaadanud neid laive, mida ma Lende sünni ajal tegin. Alguses tundus see nii õudne ja siis hiljem läks kuidagi meelest ja tundus suht lamp, aga teate mis, ma kohe lähen vaatan 😀

Nii, vaatasin nüüd kahte. Ühte, kus kodus natukene kurvalt tihun, et ma kardan ja siis seda ainukest, mis enne sünnitust haiglas tehtud on. Ma ei tea, ehk on asi minus, aga minu meelest on need päris nunnud ja midagi jubedat ma seal küll ei näinud, miks ma üldse nii mäletasin, et mul seal jubedad valud olid? Näe SIIN on see live, kes ei näind. Mul on tollel hetkel vist mingi 7cm avatust, kui ma õigesti mäletan ja oma live pidin ma pooleli jätma, sest ma hakkasin taltsutamatult kettima ja muid … vedelikke väljutama. Selle kajastamine oleks vaast too much olnud, aga kui ma praegu seda live vaatasin ja neid kommentaare, siis need olid nii toredad ja julgustavad ja inimesed elasid täiega kaasa ja andsid nõu ja ma ei tea. Minu meelest polnud seal midagi väga paljastavat, peale selle, et ma live’i jooksul kaks valuhoogu üle hingasin ja vahepeal leelotasin, et issand püha jeesus aita mind ? Eriti meeldis mulle laivi lõpp, kus ma palusin, et kui ma varsti teada ei anna, et sünnitatud on, siis tulge ja pussitage mind, sest päris valus oli vist juba.

Teine live on näete – SIIN ja seal pole ka midagi rohkemat, kui ma räägin niisama, et mis kell sündis ja Lende magab kaisus ja ma ei tea, ma praegu ei viitsi seda teist kauem vaadata, sest kell on maru palju ja ma tahaks selle postitusega kunagi valmis ka saada, aga no seal pole minu meelest ammugi midagi ebasobivat või säärast mille kohta põlastades öelda, et issand, laivis sünnitad väää. Sündimise osa on MINU meelest laividest küll välja jäänud, aga noh, eks igaüks otsustab seda ise.

Igatahes praegu neid vaadates tekkis küll selline kuidagi armas tunne, et nii äge päev oli tegelikult ja nii armas on seda Lendet enda kaisus vaadata, kuigi ma pean tunnistama, et ma siiani olen arvamusel, et ta pole mitte kõige kaunim vastsündinu, keda iial nähtud on. Kuidagi kuri ja … tõsine, aga sellegipoolest nii armsake ja tasahilju tekib see ärevus, et appppi, varsti ma olen jälle seal haiglas ja varsti on mul jälle beebi ja…ÄGE!

Dilemma jääb sellegipoolest, sest kuigi ma ise absull seda sünnituseasja ei häbene ja ei pea liialt privaatseks, sest raudselt oleks mul endal ka huvitav kellegi teise sünnituse live’i vaadata, siis ainukene asi ongi see negatiivsus, mis just peale sünnitust tuli. Noh, et appi, mis inimene! MISKI pole püha! Sellist privaatset hetke jagama, appi kui labane jne. Ma ei tea, mul endal oli nii tore teiega jagada seda kõike too hetk, aga peale sünnitust ja kõiki neid hormoone see negatiivsuselaks, see vist hoidis ka mind kaks aastat neid “vastikuid ja liialt intiimseid hetki” paljastavaid videosid vaatamast.

Keeruline värk, eks. Mis ma siis nüüd* tegema peaks? ?

Haha, vaatasin natukene seda peale sündi laivi edasi ja seal mainin, et homme blogin ka sünnitusest, sest kes neid laive ikka nii väga vaatab. Kõrval on “118 000 vaatamist” ?

*Mitte, et ma NÜÜD sünnitama läheks, ma istun täitsa rahulikult oma diivanil ja toksin blogi kirjutada.

Loe ka neid postitusi!

42 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lonni 5. november 2018 at 00:21

    Kusjuures, ma olenka kuulnud tuttavatelt kommentaari, et mallukas – see kes kaamera ees sûnnitas. Ja ma seni yldse ei taipa, kust see tuleb. Ma olen suht peps moor ja minu jaoks selles laivis kyll midagi syndsusetut ei olnud. Laivis synnitamisest rääkimata.

  • Avatar
    Vasta Gerli 3. november 2018 at 17:13

    Sa ju ei sünnitanud laivis 😀 Miks on sind tembeldatud kui laivis sünnitaja? Ma ei saa aru?

  • Avatar
    Vasta Liis 3. november 2018 at 14:55

    Mina sooviksin kyll sulle kaasa elada ☺️

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. november 2018 at 14:53

    Polnud seal midagi paljastavat. Istusime mehega diivanil ja elasime kaasa. Kolme päeva pärast sündis minu tüdruk. Küll, aga ma ei lugenud ühtegi postitust, mis sa tegid peale sünnitust. Ma lihtsalt ei julgenud ? Hirm oli. Teadsin, et elan ise seda kohe ise ka läbi ning liigne detailsus oleks veelgi hirmutanud. Küll, aga peale lapse sündi palatis olles lugesin kolme päeva postitused jutti läbi ? Mul lihtsalt pole peale laste sündi absull und olnud. On see siis ärevus või mis sees, aga lihtsalt ei jää magama. Olgugi, et pigem öised lapsed.

  • Avatar
    Vasta G 3. november 2018 at 10:47

    Ma ei saa ka aru mis asja kõik sogavad, et sa laivis sünnitasid. Ei olnud seal ju mingit sünnitust. Aga mega nunnu oli, et sa meid niimoodi kursis hoidsid ja sai sulle kaasa elada. Praegustki tuleb heldimus peale beebi Lendele mõeldes.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. november 2018 at 10:51

      vana hea Lende-beebi 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 3. november 2018 at 00:32

    Kaks aastat tagasi ma veel ei jälginud sind, seega vaatasin neid laive alles nüüd ja no jälle sa ajad mulle beebiisu peale! Mitmendat korda juba! Midagi kohatut ja silmale väljakannatamatut neis laivides küll ei olnud. Esimeses nägid nii armas ja ilus välja oma punaste põskedega, ma olin 7 cm juures küll täielik tont juba 😀 Ja teine laiv, kus Lende juba kaisus oli, panigi nii igatsema seda kirjeldamatut rõõmutunnet, mis beebi sünniga kaasneb. Vaatan ja naeratus hiilib vägisi näole 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 2. november 2018 at 19:26

    Mina vaatasin su laive ja elasin kaasa ja hea meelega elaks ka seekord kaasa 😀 Ma arvan, et tee nii nagu sina tahad 🙂 Kahjuks tundub tõesti, et ükskõik, mida sa teed või tegemata jätad, siis on inimesi kellel selle kohta kohe negatiivne arvamus. Nii, et kui nagunii keegi kuskil kägiseb, siis kõige mõttekam teha nii nagu ise parajasti tahad. 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 2. november 2018 at 19:00

    Palun tee ikka laiv. Väga äge oli vaadata, sest endal tuli ka meelde kuidas endal need tunded ja tuhud üle käisid sünnituse ajal. Ja loomulikult ÜLIarmas oli ka see teine “beebi kaisus nohisemas” ja sina maruõnnelik! Ära lase end negatiivsetel inimestel mõjutada, ole muhe ?

  • Avatar
    Vasta K. 2. november 2018 at 18:12

    Mu lemmik insta kontod!

    https://instagram.com/badassmotherbirther?utm_source=ig_profile_share&igshid=1tua23r46o9th

    Ja

    https://instagram.com/2lifedoula?utm_source=ig_profile_share&igshid=1jkbae3thydcm

    Nii võimsad ja näitab, et sünnitus on normaalne ning ilus! Valus aga ilus!

    Inetuid kommentaare siia mitte jätta, palun!

    Su laiv oli väga vahva. Pold seal midagi palistavat ega nn liiga palju. Samas just julgustav!

  • Avatar
    Vasta C. 2. november 2018 at 17:08

    Mina küll vaataks ka seekord sinu “sünnitamise” live. Kui aus olla, see annab endale kuidagi julgust juurde. Mul endal detsembri lõpus, jaanuari alguses esimene sünnitus ees ning kui aus olla, siis mega hirm on hinges. Ei tea, mida oodata või mida mitte. Kuigi perekooli loengus olen käinud aga ikkagi tundu kuidagi pea ees tundmatusse hüppamisena see kogu sünnituse värk.
    Ja netist kellegi võõra isiku videosid ka ei taha vaadata, ei tea ju kui viisakad need on jne. Eelmine kord sinu oma oli selline nii öelda tavaline, et midagi ebasündsat ei näidanud, samas annab aimu, mis see valutamine ja sünnituseks ettevalmistumine tegelikult on.
    Need, kes negatiivselt suhtuvad sellesse. Neil pigem suurem privaatsuse vajadus ning see nö häbitunne. Ja kellele ei meeldi, ärgu lihtsalt vaadaku seda. Sina tee ikka nii nagu sulle parajasti sobilikum on 😉

  • Avatar
    Vasta Älis 2. november 2018 at 16:50

    Meedia on see, kes tembeldas kogu selle laivi nii räigeks asjaks, et nagu tõesti, Mallukas sünnitas laivis!!! Need, kes ei näinud, võisid vb tõesti arvata, et Kardo filmis, kuidas sa last väljutad ja 118 000 inimest ahhetas, küll on ikka sündmus!
    Tegelt ei toimunud ju midagi üleliia intiimset ja eks tuhud on ka sünnitusprotsessi osa ning tegelikult meedias olnud väide vale pole. Samas nii ülepaisutatud, nagu ma ei tea, maailma lõpp oli tulemas.
    Kui sünnituse live tuleb sarnane eelmisele, siis mina küll vaataks ja elaks sulle kaasa, aga sinu asemel olla siiski ei tahaks :D.

  • Avatar
    Vasta Flamingo 2. november 2018 at 16:30

    Ausalt öeldes kui ma kuulen “live sünnitusest”, siis esimene mõte on ka, et keegi seisab kaameraga augu kõrval ja rahvas vaatab facebookis. Ma nkn ei arvanud, et sa seda teha tahaksid, aga kindlasti leidub maailmas kedagi, kes sellist asja ka teha tahaks 😀 mõni segane usa pere äkki 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 2. november 2018 at 14:32

    Olgem ausad, need kellele ei meeldi ei pea ju vaatama 😀 aga minuarvates on sünnitus imeline asi, ja seda veel jagada niipaljudega on pogem suursuuuur julgus, ise ma vist ei julgeks 😀 ja kuskohast tulevad siis need pildid/videod mida koolis näidatakse?? kas vahepeal on õpikud ja videod muutunud multikateks kus need on puhtad ja mitte nii “hirmsad” 😀
    Minuarust oleks niiiivahva kui live teed kasvõi siis aind valudeajal, sulle on niitore koguaeg kaasa elada! Ja nagu keegi siin all juba kommenteerid: teed, on halb, ei tee, on ikka halb 😀 need kes tahavad hauguvad niiguinii 😀
    Sulle aga jõudu ja jaksu! 🙂

  • Avatar
    Vasta a4 2. november 2018 at 13:25

    No juriidiliselt vist on korrektne öelda et sa sünnitasid laivis sest sünnitus ongi ju kogu see valutamine+lapse väljumine kokku. Sina sünnitasid laivis aga Lende ei sündinud laivis ehk siis seda välja vupsamise kohta ei näidanud;D Aga üldjuhul vist jah inimesed mõtlevad sünnitamise all ainult seda lapse väljutamise osa.

  • Avatar
    Vasta Vaike 2. november 2018 at 12:21

    Kui teed, tullakse mölisema ja kui ei tee, tullakse ka, sest noh sitakott ju, enam ei julgegi nii kõva “mees” olla. Ja üleüldse, mida Sa paljuned kogu aeg jms. Vahet ei ole.

  • Avatar
    Vasta P 2. november 2018 at 11:13

    Minu kõige suurem kahetsus on, et ma ei lasknud jäädvustada oma sünnitust. Kas või mehel oleks võinud lasta mõned pildid/videod teha. Aga tol hetkel ei tulnud selline asi pähegi. Praegu oleks tagantjärgi niiii äge neid pilte vaadata, sest mu jaoks oli see sünnitus maailma eriliseim kogemus. Oli küll oiiii kui valus, aga nii mõnus oli seal oma mulli sees neid valusid üle elada ning mõelda, et iga valuga olen ma lähemal oma lapsega kohtumisest. Nii et igaljuhul jäädvusta oma sünnituse algus(?) või kuidas iganes seda nimetada? Sest isegi sinu laive praegu vaadates tekib mul südamesse selline ootuseärevus, ma ei tea mis enda videodega veel oleks tundnud?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. november 2018 at 11:08

    Mina hakkasin Sind jälgima, kui jäin oma esimese lapse ootele, kes sündis kuu peale Lendet. Ja lõpurasedana siis vaatasin sinu laive Lende sünni päevast. Ja tead, esmarasedana mitte teades, mis ees ootab ja surmani ära hirmutatuna kui hull see kõik on, sain sinu laividest hoopis julgust, et see on täitsa tehtav ja ma saan ka hakkama. Aitäh selle eest! ?

  • Avatar
    Vasta Erika 2. november 2018 at 11:05

    Mina arvan, et kui tahad live teha siis tee ja kui mitte siis ära tee. Neid kes vinguvad leidub alati ja sinna ei saa midagi teha, aga oluline ongi just see mida sa ise sel hetkel õigeks pead. Mulle endale su lived meeldivad, vahet pole kus sa neid siis teed ja vaatan ka alati järgi kui kohe pole võimalik vaadata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. november 2018 at 10:51

    Oh jummel, vaatasin seda esimest laivi järgi praegu ja no ei tahaks uuesti endaga nii teha ? Kõik tuleb nii hästi meelde. Ma olen kolm korda sünnitanud ja see valutamine on jahh rõve, aga elab üle, minu jaoks on kõige rõvedamad olnud sünnituse juures viimased pool tundi, kui pressid peal. Samas need olen ka üle elanud ?
    Alakõht igatahes tuikab praegu..

  • Avatar
    Vasta Merkel 2. november 2018 at 10:36

    Go for it 😀 olen sinuga samal arvamusel, et need videod armsad ja väga mõnus vaadata neid. Negatiivsed jagavad seda nagunii iga posti all, vahet pile millega tegu kahjuks 🙁 Sünnitamise videosid ju mitmeid, kui väga see laivist ikka erineb. Miiut hakkasingi jälgima tänu sünnituse videole 😀

  • Avatar
    Vasta Kris 2. november 2018 at 10:03

    Isiklikult ei tulnudki selle mõtte peale, et tegemist oli “laivis sünnitamisega”, kui ajakirjanduses sellest videost nii rääkima hakati artiklite huvitavamaks tegemiseks. Usun, et sealt see “termin” inimeste pähe istutatigi, mitte selle pärast, et keegi oli reaalselt vaatamise hetkel midagi ebasündsat nägema pidanud. Ja see, kes midagi ebasündsat selles nägi, ei ole arvatavasti videot vaatanudki, ainult sellest lugenud. Seega ma ei võtaks väga südamesse 😀

  • Avatar
    Vasta A. 2. november 2018 at 10:03

    Ma olen ka laivide poolt. Kui sa vähegi jaksad ja viitsid. Nii põnev oli tookord kaasa elada. Midagi üleliia üle võlli seal mu meelest polnud ja mingit püha üritust sa ka ei rüvetanud. Kritiseerivad ikka need, kes kuskilt meediast lugesid ülepaisutatud pealkirju ja laivi ei vaadanudki. Kes sind ei jälgi, need vaevalt, et viitsivadki lampi neid vaadat, no ja siis jäädaksegi uskuma, mida pealkiri kirjutab.
    Minu jaoks on natuke uskumatu, et sa 7cm avatusega suutsid laivi teha 🙂 Ise olin sellises staadiumis juba suremas ja tuhude vahepealsel ajal lamasin kurnatult laual, soigusin mingis kolmandas maailmas, arvasin, et see ongi teispoolsus ning lootsin, et ma sealt enam väljuma ei pea. Kuni järgmise tuhuni 😀

  • Avatar
    Vasta Tuuli 2. november 2018 at 10:01

    Ma arvan, et sa synnitad nii kiiresti seekord, et ei jõuagi laivi teha 😛 edu ?

  • Avatar
    Vasta Ssssh 2. november 2018 at 09:22

    Ma ei kommenteeri tihti, aga… See laiv oleks kindlasti äge ja oodatud, ma arvan, et nii paljud vaataksid seda ja tunneksid rõõmu ja uhkust sinu üle, sest sa oled lihtsalt üks uskumatult julge mutt, kui nii võib öelda. Ma arvan, et isegi kõik vihkajad vaataksid silmad punnis seda, nii et.. Igatahes teed laivi, oled halb, ei tee laivi – oled halb, ei tea miks ta laivi ei tee, ju ikka ei ole kolmas laps nii oodatud jne. Tead küll. Jää endaks ja tee laivi, sul on palju rohkem neid, kes sind armastavad, kui neid, kes vihkavad. Ma ei tea, kuidas ülejäänutega on, aga mina, suvaline inimene suvalisest Räpinast, ootan väga Marta sündi ja kõigi teie pereliikmete kohtumist temaga ja pilte ja laive ja kõike värke ?

  • Avatar
    Vasta Somebody 2. november 2018 at 09:17

    Naljakas, et Miiul on reaalselt video, kus tal laps välja tuleb ja tema puhul ei tehta sellest välja.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. november 2018 at 10:29

      On vist jah, aga no ega seal isegi pole mingit konkreetset… August väljumist näha ?

  • Avatar
    Vasta Hardi 2. november 2018 at 08:37

    Selleasemel paku välja, et haiglad saaksid õppevideo teha. Perekooli loengutes näidatakse ala aastast 92 videoid.

  • Avatar
    Vasta Janely 2. november 2018 at 08:30

    Sinu jälgijana vaatan ma igat laivi suure huviga, samuti vaatasin toda sünnituse oma tookord. Hea meelega oleks see kord ka reaalajas kursis, kuidas läheb. Auku ja lapse välja tulemist ja miskit intiimset küll ei paistnud, seega midagi halba ma küll öelda ei saa ?

  • Avatar
    Vasta Eks 2. november 2018 at 08:06

    Mind ka kuidagi häirib et räägitakse, et sünnitasid laivis. Kohe tuleb siimeettebselline pilt, et beebi pea august väljas ja verd lahmab jne ?? kuigi midagi sellist pole näidanud

  • Avatar
    Vasta Kairi 2. november 2018 at 03:48

    20.10 sünnitasin oma kolmanda lapse ja kuna enda jaoks paika pannud, et meie jaoks viimane, siis tahtsin seda jäâdvustada just sellepärast, et näha enda emotsiooni, kui lapse välja pressin ja ta rinnale saan.
    Olen seda videot oma sôpradega jaganud ja mina ka ei häbene, et kuidagi oleks valesti käitunud ja jaganud intiimset hetke vms.
    Ja no ise ikka vaatan üle päeva oma saavutus, samal ajal itsitades, kuid tundes ka nii suurt uhkust, et sellise asjaga hakkama sain. ?
    Ps tôuke filmida sain kindlasti sinu laivist! Tänud☺️

  • Avatar
    Vasta Kats 2. november 2018 at 02:25

    Ikka tee laivi 😉 mäletan ka meedias pealkirju, et mallukas sûnnitas laivis, siis môtlesin nagu, et kus kurat see sünnituse osa siis jâi 🙂
    Aga hetkel on asi selline, et kuigi mul oli tähtaeg juba siin üle nädala tagasi, siis ma ei imesta kui saan sinu laivi enne ära vaadata, kui ise pihta hakkan 🙂 no ei suvatse üks välja tulla!

    • Avatar
      Vasta Kats 3. november 2018 at 11:04

      Nii, eile ootasin! Täna tehtud! Aga no mine pekki,,oli ikka hull! Ma absull ei mäletanud et see saab nii jube olema! Vaatasin veel hommikul sinu laivi, olin veel jumala chill, kuna paistis sinu videost et kôik on teostatav! 🙂 aga ei! Vabatahtlikult

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 3. november 2018 at 11:19

        Haha, noh, näita mulle naist, kes kohe peale sünnitust ütleks, et oi nii lebo oli (need valetavad!) 😀 PALJU ÕNNNEEE!

  • Avatar
    Vasta S 2. november 2018 at 01:37

    Tee ikka laiviiiiii, niiii vahva oleks. Jumala savi ju mida need vinguviiulid undavad 😀 Kui see aitab sul mõtteid mujale saada ja saad mingitki kasu sellest, siis las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi 😀

  • Avatar
    Vasta Angela 2. november 2018 at 01:28

    Ma olen väga rahumeelne inimene aga mis mind raseduse lõpus kettasse ajas, oli see kui lõpuks absoluutselt iga jumala päev küsis mitu inimest, et ikka ei sünnita w ? mul polnud TA isegi käes ja niimoodi käidi pinda. Aga selle laivis “sünnitamise” kohta…elasin samuti kaasa ja minuteada sa küll ei sünnitanud laivis. Nagu tõepoolest inimesed, kas teil on silmanägemisega probleeme või mis teil viga on, kui te selliseid küsimusi esitate???

    • Avatar
      Vasta K. 2. november 2018 at 08:35

      Viimase rasedusega olin ma juba peaaegu 2 nädalat üle tiksunud, esilekutsumisleht olemas.
      Käisin ühel üritusel ja kasutasin juhust, et saan seda ilma beebita teha. Ja siis oli seal mu töökaaslane, kes tuli ja hüüdis 20 meetri kauguselt “mis sa polegi veel ära sünnitanud, päris jube ju”.
      Ja siis hakkas rääkima, kui jube on rase olla ja tema ikka sünnitas tähtajal.
      Mitte, et ma vabatahtlikult kõik oma lapsed 2 nädalat üle oleks kandnud ja hullult tahan seda vaevarikast raseduse lõppu, kus mitte midagi teha ei jõua ?

      Ps! Mõned lived võid ju sünnituse ajal teha, nii põnev oli seda vaadata nagu ise või hea sõbranna sünnitaks 😉

  • Avatar
    Vasta Elis 2. november 2018 at 01:13

    Aga miks mitte? Suva ju, mida teised ütlevad.. kes ei taha ärgu vaadaku.. sul endal nähtavasti on kunagi neid vahva ja tore vaadata ja teisalt aitas see su mõtteid eemale viia nagu kirjutad.. ütleks hea meelega, et häälesta end seekord siis juba ette, et tead, et nii negatiivselt seda ehk kajastatakse ja ole üle sellest hetkest.. samas peale sünnitust need emotsioonid iseenesest keevad üle onju 😀 ah, mina sinu asemel ikka teeks (hahahahahha, minus räägib see osa praegu, kes tahab vaadata seda laivi 😀 )

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. november 2018 at 01:15

      võib-olla tõesti need sünnitusjärgsed emotsioonid lihtsalt jäid kuidagi hinge, sest no kammoon, ma saan iga asja peale negatiivsust kah, kui vaid lugeda viitsiks 😀

  • Avatar
    Vasta Leedukas 2. november 2018 at 01:11

    Legend on tihti suurem, kui lugu ise – elutõde. Need kes kes tunnevad sind vaid n-ö “ilves sünnitamise” järgi ei ole ju needsamad, kes sulle siis kaasa elasid (nagu näiteks mina)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. november 2018 at 01:15

      Seda muidugi 🙂

      • Avatar
        Vasta leedukas 3. november 2018 at 02:27

        Sul on valida kahe mänguvälja vahel:

        A – kui sa live teed “fuiiii, rõve, midagi normaalsemat ei oska klikkide nimel teha, kui sünnitada”
        B – kui sa live EI tee “Mallukas on ikka vapsee ära tõusnud, isegi sünnituselt ei raatsi live teha”

        mina olen see B grupi komentaator.