NIISAMA JUTTU

pühapäevane värk ja pildid

4. november 2018

Kuna ma täna hommikul sain aru, et nii, täna jälle ei ole siin mingit beebisaamist, siis tuli kohe hommikul mõte kuskile lastega ujuma minna. Esiteks tundus mulle, et vees hulpimine oleks minu olekus super mõnus, teiseks tahtsin, et lastel ka tore pühapäev oleks, homme ju aeda minek. Ei saa ju tervet päeva maha molutada, kuigi noh, päris mõnus oli niisama passida.

ma olen täitsa kursis, et ma oleks nagu suur paks blob 😀

Aga nagu ikka, siis planeerimise ja päriselt MINEMISE vahele jääb sada aastat. Mõte tuli juba hommikul, aga enne tuli ikka süüa. Kardo tegi pannikaid, mulle sellised romantilisemad, huvitav, mida ta must tahab??

See ei ole ketsup, vaid vaarikamoos ?

Minu meelest on lastega kõige kavalam käia kuskil peale lõunaund, sest siis on mingi lootus, et nad pärast kergemini magama jäävad, seega tiksusime niisama kodus. Pesime pesu ja mina tegin lastele patse. Ma olen selles VÄGA kehva ja oskan hädavaevu punupatse teha, aga täna olid lapsed lepilikud ja lubasid mul natukene katsetada. St Mari sai mingisuguse… punutise ja Lende kaks väikes patsikest, niii nunnuu!

Lende väiksed rootsud


Mari punutisi hästi pildile ei saanud, tal oli kiire hambapesuga ja ütles, et ma ta rahule jätaks ?

Lõuna paiku tuli mul endal ka nii suur uni peale, et heitsin Lendega koos magama. Saate aru v? Ma teen päevaunesid NII harva, ma ei tea, kas oma täiskasvanu elu jooksul 10x olen teinud? Tundub mulle alati selline ajaraisk, aga täna mõtlesin, et no tahan ja raiskan oma aega siis, kes mind keelata saab. Jätsin Kardo alla kuuseriisikaid praadima ja läksin ise Lende kaissu magama. Da best!

Nagu näha, siis Mari värvis enne huuled ka punaseks ?

Peale ärkamist ajasime kargu alla ja läksime Elamus Spasse, kus kõik “ägedad” blogijad ja muud tuusad vennad siin hiljaaegu kutsutud olid. Mina, muuseas, ei olnud 😀 Aga mis seal ikka, läksin siis hoopis perega. Mõnes mõttes pean kiitma, sest esiteks mõnusalt lähedal, piisavalt suur, tegemist on palju, uus, puhas ja eile tehtud COOP kaart andis 8€ ale ka! Lapsed olid nagunii tasuta, sest 0-5 ei pidanud piletit ostma. Kokku läks meil sellegipoolest u 30€, mis ei oleks üldse palju, kui me oleksime läinud näiteks nädala sees. Kuigi kui me oleks nädala sees läinud, oleks minu ja Kardo piletid maksnud 8€ näkku, mitte 19€ nagu täna. Samas ma ei saa sellest süsteemist seal väga aru, sest kodukas ütleb nii:

Ma selle järgi eeldasin, et minu ja Kardo piletid maksavad 16€, aga sellegipoolest oli arve 38, millest läks siis COOP kaardiga 8€ maha. Ma ei teagi, kas siis nädala sees läheks sellest kaheksast eurist midagi maha, või kui palju? Kodukal seda infot ei leinud. IGATAHES oleksin ma nõus maksma ka see 19€ per nägu, kui mul oleks olnud ruumi seal sees liigutada.

Jah, arusaadav, et pühapäev ja kõik on peredega nädala lõppu “tähistamas”, seega ise ma sinna valel ajal ronisin, aga täna oli seal küll paras hullumaja. Lapsed jooksid ringi, lükkasid väiksemaid ja suuremaid eest (isegi mind, suur nagu ma olen :D), basseine oli palju, aga kõik ääreni täis inimesi, et lausa ei tahtnud sissegi minna, muidu lõpetad veel kellegi süles.

Lasteala oli küll ülisuur ja lastele tore, aga suuremad märatsesid seal ka ja Lendet lükati rahumeeli mingi sada korda pikali ja eest. Ehk siis mina ja Kardo olime kogu aeg rakkes ja minu unistus vees lihtsalt lebada jäigi unistuseks. Ma ei tea, kas poolteist tundi pidasin seal vastu, olla oleksime saanud seal neli tunnikest selle pileti eest.

Ei hakka siin nüüd ütlema, et jube kehv koht, pigem oli kehv ajastus. Kindlasti lähme tagasi, aga just nädala sees, kus võiks loota, et seal vähem rahvast on. See osa sai siiski tõeks, et lapsed said väsitatud ja arvestades seda, et üleval on haudvaikne, siis ma usun, et nad magavad.

Muud pole mul midagi öelda, peale selle, et ma tegin täna imelise avastuse. Nimelt meil on Elisa pult kadunud ja ma avastasin, et seda saab äpina telefoni tõmmata, jee!

Mis ise täna head tegite? Mis plaanid uueks nädalaks. Ma ise kavatsen beebi saada. 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar