Beebiootus Kingiloos Lasteasjad

pakk Medironilt ja uued lemmarid*

14. november 2018

Mõni aeg tagasi sain ma Mediron.ee lehelt uhke kingipaki. Mõnda nendest asjadest olen juba oma instas mitu korda kiitnud, aga küll küllale liiga ei tee. Esiteks minu vaieldamatu uus lemmik – NAIF vannivaht (link). Ma olen nii kade, et ma ei raatsi seda isegi lastele vanni panna, sest see lõhnab nii hästi ja jätab naha nii pehmeks, et päriselt ka, kasutan ainult ISE. Väga ebaviisakas minust…

Lisaks avastasin ma, et Dove pesuvaht ajab mu naha kohutavalt sügelema, peale seda hakkasin sedasama vannivahtu ka dušigeelina kasutama ja no parim otsus ever. Ma vannun, et see saab olema toode, mida ja jäängi ostma, kui ise proovite, saate vast aru, miks.

Ilmad veel nii külmad pole, et ilmastikukreemi kasutama peaks, aga paar korda olen laste põsed sellega üle tõmmanud. Nimelt on Maril ju Keratosis Pilaris ja seetõttu lähevad põsed igasuguse ilmamuutusega tulipunaseks ja kaerdaks. Punasust muidugi kreem ära ei võta, aga karedust leevendas küll. Väga rasvane ja niisutav, idekas just talveks beebile kah. Ega pole imestada, et niisutab korralikult, sest ta sisaldab mandliõli ja sheavõid.

Veel oli pakis kaks WubbaNub’i. Noh, esiteks loodame, et Marta üldse lutti võtta tahab, aga kui tahab, siis olla need WubbaNubid praegu üle maailma jube popid ja ma lugesin just kuskilt blogist, et keegi plaanis oma beebile jõuludeks kinkida, hehe. Ega jah, mis sa beebile ikka kinkida oskad, eks. Selle vidina point on siis see, et sa ei pea kuskilt maast väikest lutti otsima, vaid kui see maha kukub, jääb see lähedale. Suurem laps oskab siis seda hiljem ka ise lihtsa vaevaga üles korjata, kui pisikest lutikest.

Lõpetuseks veits mähkmejuttu ka. Nimelt saime prooviks kahed gDiapers korduvkasutatavad mähkmed. Ühed siis Marta suuruses ja teised Lende suuruses. Korduvkasutatavaid sisusid Mediron ei müü, aga meil vahet polnud, sest meie ise omame piisavalt sisusid. Küll aga saime kaasa ühekordsed sisud ja neid oleme siis kasutanud “mugavamates” olukordades, nagu pikemad autosõidud või külaskäigud, kui ei viitsi musta mähet kaasa tarida. Siis on hea, kui saad sisu lihtsalt ära visata, kui peaks õnnetus juhtuma. Lisaks on ühekordsed sisud ideaalsed näiteks spatripiks või reisi ajaks, kus pole võimalik asju pesta.

Vot sellised uued asjad siis majapidamises. Oleks vaid ka beebit, kellele neid mähkmeid jalga panna ja kreemi näkku määrida, aga endiselt nulliring. Ma ei tea, kas ma mainisin, aga homme pean ITK’sse minema ja siis arst tahab uuesti beebi kaalu mõõta ja ütleb siis, et kas on tema meelest vaja esile kutsuda või mitte. Hirmus! Ta ütles, et ma igaks juhuks haiglakoti kaasa võtaks….apppiiiii!

Aga paki juurde tagasi tulles – kui sa tahaksid neid asju ka proovida, siis mine piilu mu instagrammi, sest seal läheb kohe käima mäng, kus võitja saab endale selle vannivahu ja ilmastikukreemi ja gDiapers mähkme (värv ja suurus oma valikul) koos paki sisudega, ning muidugi ka WubbaNub luti koos pruuni kutsuga. Minu insta on Mallukaz, nii et mine instasse ja otsi seda pilti:

*Postitus ja loos sündisid koostöös Medironiga

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M 15. november 2018 at 17:22

    Ma ei saa aru, mis point on korduvkasutataval mähkmel kui tal on ühekordne sisu?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2018 at 18:21

      Igapäevaselt kindlasti ei olegi, rohkem olukordadesse, kus sa ei saa pesta vms. Lisaks saab seda sisu vetsupotist alla lasta.

  • Avatar
    Vasta K. 15. november 2018 at 16:25

    Selle wubba otsas on Aventi lutt, eks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2018 at 18:20

      jeps

  • Avatar
    Vasta Pille 15. november 2018 at 15:52

    Mallukas natuke teine küsimus – mis kreemi vms sa kasutad et kehale triipe ei jääks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2018 at 18:22

      Nende vastu pole olemas kreemi – see on geneetiline 🙂

  • Avatar
    Vasta reet 14. november 2018 at 23:21

    “kui lutt maha kukub, jääb see lähedale”, ma ei saand mõhkugi pointist aru. see loom on seal luti küljes siiis ?

  • Avatar
    Vasta Kts 14. november 2018 at 23:15

    https://youtu.be/wnEcLSHTI0s

  • Avatar
    Vasta Kts 14. november 2018 at 23:12

    Nii otsi nüüd youtubeist video, kus ōpetab akupunktuuri punkte masseerima ja pane Kardo masseerima. Saad täna öösel veel sünnitama.

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. november 2018 at 22:12

    Kusjuures mul selle Dove ’iga sama teema, dušigeelid ajavad näha sügelema?
    Selle luti kohta küsiksin…Kas see kuts seal küljes liiga ‘raske’ pole? Et hakkas nö ära tirima lutti?

  • Avatar
    Vasta Anu 14. november 2018 at 22:08

    kas sa just ei käinud paar päeva tagasi arstil? ma ei saa aru, mis rasedate solgutamine see on… kuigi see venitamine (avatuse mõõtmine) võib mõjuda.

  • Avatar
    Vasta Vio 14. november 2018 at 21:36

    Lende lutti võtab? Äkki Marta ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. november 2018 at 21:33

    Lende vist enam lutti küll ei taha jah 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. november 2018 at 21:35

      Preggobrain 😀