Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

Von Baer on parim*

10. detsember 2018

Ei mingit keerutamist, ei mingit käojaani – pole saladus, et enamik kotte siin majas on Von Baerilt kingituseks saadud. Ma ei tea, mis elu ma enne seda elasin, aga nüüd on meil igaks elujuhtumiks kvaliteetne märss olemas. Näiteks põhjatu haiglakoti pakkis Kardo just musta VB kotti. Meie rahakotid on VB omad, Kardo spordikott on sama “haiglakott” sest sünnitamas ma nii tihti ei käi, kui Kardo trennis. Kardo vöö on VB oma. Mu isa rahakott on VB oma. Kardo kaarditasku on VB oma. Minu nahast seljakott on VB oma. Kardol oli ka seljakott, aga kuna minu oma läks manalateed, võtsin tema oma endale, ups. 

Nüüd jõuludeks sain VB pere käest veel kaks kotti meie kogusse: minule oma reisikoti ja mis kõige ägedam – kaamera/arvutikoti. Mu kaamera on küll paranduses, aga edaspidi kannan ma teda sellises tibukeses, et katki ta enam iiiiial ei lähe! Wohhoo – ja kui jumalama ilus ta on, ma ei või! Saab käe otsas kanda või seljakotina ja no – täpselt minu maitse!

Mul on hea meel, et mul on nii äge koostööpartner, kes mulle nii ilusaid ja vajalikke kinke teeb. Ja veel rohkem on mul hea meel, et ma teile saan ka kinke teha. Seega jõulu eriloos, võiks öelda, et eriäge ka – võitja saab Von Baeri lehelt valida endale ÜKSKÕIK, millise toote. Rahakotist arvutikotini, ise teate! Just Von Baeris on parimad nahast kotid!

Et loosi võita, on vaja teha kolme asja:

?Olla Von Baeri fänn Facebookis (VAJUTA SIIA)

?Olla Von Baeri fänn Instagramis (@vonbaerbags)

?Jätta siia postituse alla kommentaar, et mille sina endale auhinnaks valiksid. 

Juba reedel loosin võitja, nii ägeeee❤️

Loe ka neid postitusi!

568 kommentaari

Jäta kommentaar