JUMALAITA KURB ON OLLA

karm tõde

13. detsember 2018

Netikiusamine on suur probleem, aga päris elu kiusamine on ikka kõvasti hullem. Neti saad välja lülitada ja arvuti kaane kinni panna, aga kui sa ikka päris elus puid alla saad, siis proovi sa seda nii kergesti ignoreerida. Ja kui seda teevad veel su enda sõbrad… Siis on olukord seda hullem.

Ühesõnaga mul oli siin väike Marta näitamise istumine ja no paratamatult pidin ma Martale vahepeal süüa andma. Et vältida paari aasta tagust olukorda, kus üks teatud blogija nii tülgastunud oli sellest, et ma enda kodus vastsündinut tema ees imetasin, siis lasin kõikidel ruumisviibijatel allkirjastada notariseeritud lepingu, et nad selle pärast mind hiljem blogis ei narri, millele nad viisakalt alla kirjutasid. Kraamisin oma udara välja ja noh, olgem ausad, välgutasin seda vist liiga palju. Marta, kuram, ei taha ÕIGESTI haarata ja imetamise algused on alati sellised, et ma oma tissi talle üht, teist ja kolmandat pidi suhu toppida üritan, ise “TEE SUU ROHKEM LAHTI!” pobisen.

Ühel hetkel sain aru, et kõik kõõritavad minu poole. Umbes nagu ma ükskord teile rääkisin, kuidas Lotte mind vahib, kui ma söön. Et nagu OTSE ei vahi, aga istub täpselt mu ees, pea ära pööratud, aga mõlemad silmad punnis minu poole suunatuna. 

“Pole enne tissi näinud või?” porisesin ma sõbrannadele, ise ikka veel tissi lapsele suhu toppides.

“Ei no, nii suurt nibu küll mitte,” ütles üks sõbranna ja ma võin vanduda, et ta samal ajal taganes ja lõi ristimärki ette.

“Mõni ime, et ta suud nii lahti ei saa, kui vaja,” nentis teine. “See on sama hea, kui keegi sulle tervet leivapätsi korraga suhu topib ja veel vingub ka, et tee suu rohkem lahti.”

“Mis nad on sul alati SELLISED olnud või?” võdistas kolmas õlgu.

Ülejäänud olid vait ja jõllitasid õudusega mu monstrumnibusid. Ei saand sõnagi suust. Nüüd ma hakkasin juurdlema, et võib-olla see esimene eelmainitud blogija ei olnud ka tülgastatud mu imetamisest, vaid mu vaalanibudest??? Ja mina olen nüüd rahulikult oma hiigelnibudega edasi elanud, ilma teadmatagi, et mul selline probleem on. Ma küll häguselt mäletan, et mul kunagi olid väiksemad, aga no päris poolde põlve nad ei ripu ja kõndides otsa ka ei komista, seega ma arvasin, et VÄGA suur see probleem ei ole. Selgub, et ma eksisin.

Ma olin selle juba peaaegu ära suutnud unustada, kui üks sõbranna alustas täna vestlust nii: “Ma olen just poes ja siin on megailus valge ja pehme sall, mõtlesin selle su nibudele kingiks võtta, aga kas 1 sall per nibu piisab? ?”

I love my friends…

Loe ka neid postitusi!

68 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ketu 16. detsember 2018 at 20:33

    Tänud pisarateni naeru eest! ???
    Ja sellised sõbrantsid on da best ?

  • Avatar
    Vasta Diane 15. detsember 2018 at 16:03

    Käisite kõik koos notaris enne kokkusaamist allkirjasid kinnitamas?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. detsember 2018 at 19:08

      Muidugi

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. detsember 2018 at 16:40

    Haha, ülimalt humoorikas lugemine jälle 🙂

  • Avatar
    Vasta siiri 14. detsember 2018 at 15:24

    Hahahaa, mulle su sõbrad meeldivad 😀 Vähemalt on huumorisoont neil ;D

  • Avatar
    Vasta Merilin 14. detsember 2018 at 10:26

    Sorry, aga need ei ole sõbrad ju, kui sedasi kommenteerivad. Hea küll, konkreetsus on hea, aga seda saab ka delikaatsemat kommenteerida, kui nii nagu üks neidistest? seda tegi.

    Nendel peaks häbi olema!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2018 at 10:36

      Issand, õppige naljast aru saama inimesed 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. detsember 2018 at 01:21

    Olen ju ka last rinnaga toitnud, aga mina ei saa aru, mis monstrumnibudest ja alustass-areoolidest siin räägitakse 😀 Ma sain endale küll veits konkreetsemad ja rohkem kikkis nibud, aga tõesti selline tunne, et hakka või võrdlema kellegagi, sest no puudub igasugune ettekujutus 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2018 at 01:33

      Ma peale Mari sündi ka ei märganud erilist muutust ?

  • Avatar
    Vasta Anna 14. detsember 2018 at 00:38

    Mina esmarasedana vahtisin küll suure huviga külaskäigu jooksul kuidas minu tuttav oma beebit rinnaga toitis ja milline see nibu on… mul oli seda infot endale vaja, ma ei teadnud kuidas lapsele rinda anda jne. Ja ei olnud rõve, täitsa loomulik asi ju. Minu beebi alguses samuti ei võtnud rinda “õigesti” suurte nibude pärast aga nüüd mahub nibu ilusti talle suhu, kuigi võte tundub veidike nagu vale aga saab piima ilusti kätte ja ma ei tunne ebamugavust.

  • Avatar
    Vasta Vaike 13. detsember 2018 at 22:52

    Rsk, et ma tulla ei saanud, sest ma oleks tahtnud kohe võrdluseks oma nibud letti lüüa, mu rinnad ainult niplitest koosnevadki 😀

  • Avatar
    Vasta K. 13. detsember 2018 at 22:01

    Eks kõik ongi erinevad aga mul läheb näiteks süda pahaks teiste naiste nibusid vahtides, kui need nina alla topitakse. Jumal küll, seda kõike annab ka privaatselt teha!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 23:32

      Sa said millesti valesti aru, ma ikka imetasin last, mitte sõbrannasid.

      • Avatar
        Vasta Kristina 14. detsember 2018 at 05:54

        ???

    • Avatar
      Vasta A 14. detsember 2018 at 10:40

      Ega keegi pole käskinud sul teiste naiste nibusid vahtida…kui nii rõve on siis pööra pilk ära või mine tee midagi kasulikku…nt tee endale köögis teed, või pese nõud ära… nagu vastsünnitanud naisel midagi selle vastu oleks kui sa aitaksid veidi ja koristaksid…

  • Avatar
    Vasta Kaija 13. detsember 2018 at 20:48

    Haha-haaa!?? Sa hakkad Henry kandadele astuma!

    Aga muidu see:”Tee suurem suu, suurem suu!” “Tibu, suu-uurem suu! SUUREM, palun!” Tuleb tuttav ette. Ma korrutasin seda kogu aeg, justnagu beebi võiks aru saada.?

  • Avatar
    Vasta Pille 13. detsember 2018 at 20:35

    Teinekord jõllitavad need, kes mingi füüsilise takistuse tõttu ei saa pilku ära keerata. No et näiteks peadpidi seina külge teibitud vms. Aga äkki on su nibud hoopis nii suured, et isegi pea keeramisest pole tolku 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 21:10

      Palun ära laima, sa olid AHJU külge teibitud, mitte seina..

  • Avatar
    Vasta Mirjam N 13. detsember 2018 at 20:30

    Ma pidin naerukrampides püksi laskma ??? You made my day ?

  • Avatar
    Vasta Anny 13. detsember 2018 at 20:23

    Me mehega teeme sarnaseid nalju mu tisside üle. Mu nibud olid beebi sündides ka uue välimuse saanud. Suured ja tumedad nagu põlise aafriklanna omad, kel lapsi jalkameeskonna jagu ringi jooksmas. Ma ei liialda kui see pruun ala oli sama suur kui mu peopesa. Tänaseks on nad heledamaks läinud, aga mitte väiksemaks. Ja just nimme koristasin just oma pesusahtlit ja leidsin pesu, mis oli mul enne beebit. Ah… kas ma kunagi saan sellised tissid tagasi, mis pihku mahuvad? Praegu on nad umbes sama kujuga ja suurusega kui pealinna peenleiva poolik päts. Nuuks! Peale esimest last jäid nad normaalsed, tarretised, aga normaalsed. Tema sai ainult 2 kuud rinda.

  • Avatar
    Vasta mamsel 13. detsember 2018 at 19:28

    aga tegelikult megasuure nibu beebile suhu toppimine ongi kõrvaltvaatajale suht rõve vaatepilt. Sest sel ajal see nibu on ikka suur lahmakas organ ja mitte kena. Nii et ma saan su sõbrannadest hästi aru, see tõehetk oli neile liiga ootamatu ja ehmatav, kui sa oma viinamarjasuuruse nibuga vehkima hakkasid ja seda Martale suhu toppida üritasid. Ma olen näinud täpselt sama asja liiga lähedalt ja see oli…..pahviks lööv. Imetav ema on ise selle oma nibuga harjunud, sest ega su nibu üleöö nii suureks ja priskeks ei läinud, vaid tasapisi raseduse käigus. Hiljem, kui enam ei imeta tõmbab muidugi tagasi normaalsuurusesse. Järgmine kord tee tuttavatele ja sõbrannadele teene ja ära päris nii lähedalt oma nibudega laia, mõnel võib tekkida mingit sorti trauma 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 21:12

      Kes see konkreetselt vahtida käsib, kui rõve on ?

  • Avatar
    Vasta K 13. detsember 2018 at 18:54

    Teiste nina all tissi suhu toppida ongi rõve. Sa millestki muust ka veel kirjutad kunagi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 21:13

      Ei, ma hakkan edaspidi AINULT sellest kirjutama. Uus domeen tsekkanibu.net on valmimas, palkasin Martti.

      • Avatar
        Vasta K. 13. detsember 2018 at 21:58

        Tundub nii. Ja see on rõve.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 23:33

          Oksenda tsutt pealt ära siis, hakkab parem

        • Avatar
          Vasta A 14. detsember 2018 at 10:37

          Aga ometigi sa lugesid lõpuni ja isegi jäid siia kommima….Mingi nälg? Lootsid miskit näha äkki?

      • Avatar
        Vasta Terje 15. detsember 2018 at 11:20

        😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta K. 13. detsember 2018 at 18:23

    Seoses sellega meenus ka selline asi, et kui sul on suuremad nibud, siis beebi ei tahagi seda väikest 0 kuu lutti. Beebi eelistab lutti oma ema nibu järgi. Tean konkreetselt naisi, kelle laps algul lutti ei tahtnud ning kui suurem lutt soovitati osta, oli laps sellega rahul.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 18:34

      Marta küll tahab O kuu lutti 😀

  • Avatar
    Vasta K. 13. detsember 2018 at 18:20

    Paslik oleks nüüd pilt neist nibudest siia pilt visata. ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 21:13

      Tead mul oleks max pohui seda teha, aga ma neid kuskil delfis näha ei soovi ?

  • Avatar
    Vasta Marju 13. detsember 2018 at 17:48

    Oh issand halasta. Mäletan et kui sõbranna imetas veel oma pisimat siis oli mul küll nagu jumala poogen milline see nibu on. Pigem oli see teema kas piima on piisavalt ning et võte oleks õige. Me vist sõbrannaga imelikud mõlemad. Piimapaise teema üle naersime ning rääkisime kui pagana valus see on. Ning pagan on sul alles tissid käis minu pihta lõõpimine kogu aeg, kui lapsi imetasin. Ise veel naersin kellel on antud , kellele mitte. Siiani vahel naljatame rinnasuuruse üle. Mis oli ja mis on nüüd.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 13. detsember 2018 at 17:47

    Läksite ikka tülli v ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 18:36

      Muidugi, nats isegi rüselesime 😀

      • Avatar
        Vasta Virge 13. detsember 2018 at 19:32

        Lõid teised oma nibudega oimetuks?

        Ilma naljata, mu mees ütles, et mu nibud on nii suureks läinud ja ta pidevalt jõllitab neid kui ma pesu vahetan. Ja ma pole veel sünnitanudki 😀

  • Avatar
    Vasta L 13. detsember 2018 at 17:43

    Eee misasja? Sul sellised sõbrannad või? Mul on sinust väga kahju. Paistab, et päris sõpru ikka napib kui nii suhtutakse. Ma ei saa öelda, et mul megapalju häid sõbrannasid oleks, kuid kõik nad on emad ja võtavad imetamist normaalse asjana, samuti ei vahi keegi mu rindu kui imetamisega tegelen. Tahaksin sind kallistada!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 18:36

      Appi, mu sõbrad tegid nalja 😀 Kui nad mind KALLISTADA tahaks, siis nad poleks mu sõbrad, ma pole seda tüüpi vend 😀

      • Avatar
        Vasta Kadi 13. detsember 2018 at 21:09

        +1 võehh, kui keegi kallistama tuleb?

      • Avatar
        Vasta A 14. detsember 2018 at 10:43

        eriti imelik oleks kedagi tema nibude pärast kallistada

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. detsember 2018 at 10:46

          😀

  • Avatar
    Vasta Friik 13. detsember 2018 at 16:56

    Ma ütlen ausalt, et olen ise ka tummaks löödud kui beebikoolis üks naine oma tissid välja võttis, vot see nibu oli…nagu suur viinamari. Pole sellist asja varem näinud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 16:57

      Ma praegu vahin siin enda oma ja mõtlen, et viinamarju on ka erineva suurusega 😀

      • Avatar
        Vasta Friik 13. detsember 2018 at 17:37

        No kujuta ette neid punakaid, seemnetega, need õite prisked..

  • Avatar
    Vasta K 13. detsember 2018 at 16:12

    Tõenäoliselt neil endal siis ei ole lapsi, sest raseduse ajal lähevad tõesti nibud rõvedalt suureks. Been there

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 16:30

      Ma ei pand tähelegi 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 13. detsember 2018 at 16:07

    Mul mees teeb koguaeg nende kulul nalja , et paistavad juba kaugelt silma jne. ?

  • Avatar
    Vasta Kata 13. detsember 2018 at 15:58

    Mul nüüd tekkis lausa huvi, et kui suur on suur nibu, milline keskmine ja milline väike ???. Mul endal tunduvad ka pigem suurevõitu, aga pole kunagi võrdlusmomenti olnud…seega kes teab.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 16:06

      Me peaks teineteisele oma nibupildid meilima…. See on kõige imelikum pakkumine, mis ma elus teind olen ?

      • Avatar
        Vasta maise 13. detsember 2018 at 20:20

        ma siis tahaks ka liituda piltide saatmisega, üks siin väitis, et viinamarja suurused on suured.. mul juba kiivi mõõtu need vist ?

  • Avatar
    Vasta Urmas 13. detsember 2018 at 15:50

    Kui sul on SELLISED sõbrad, siis pole vaenlasi vajagi! Edu! Olen vist üks väheseid sinu meesfänne. Peale Kardo muidugi ? Igatahes loen huviga ja naudin su stiili, olgu need siis nibud või lapid või mähkmed, anyway on huvitav.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. detsember 2018 at 15:48

    Mul vastupidiselt pole nibusid ollagi, sissepoole tõmbunud lausa 😀
    Ei teagi kumb variant siis parem/kehvem on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 16:31

      Muuseas, mul ka enne lapsi olid sissepoole vahepeal 😀 Isegi peale Mari sündi meenub, et enne imetamist pidin nibu natukene näpistama, et ta välja roniks 😀

  • Avatar
    Vasta M 13. detsember 2018 at 15:44

    Ma samas klubis, haiglas arst ka kiitis, et head nibud?

  • Avatar
    Vasta Jane 13. detsember 2018 at 15:44

    Hahahahahaahaaa. Mu peiks naerab ka alati, et mu nibud on nagu kapinupud ? Ainult, et mul pole siiani veel ühtegi last. Ilmselt tulevikus ripuvad nipud põlvini ?

  • Avatar
    Vasta Jansa 13. detsember 2018 at 15:44

    Imetamise ajal ongi nibud suuremad. Mul oli ka see tume osa sama suur nagu teetassi alustaldrik. Kui imetamise lõpetasin, siis läksid tagasi tavalist mõõtu. Eks see beebimajandus ongi enamus inimestele võõras. Beebid ju nii väinest aega beebid, et isegi emad ei pruugi mäletada kuidas asjad olid.

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. detsember 2018 at 15:43

    Issand kui haige kas inimesed ei tea tõesti et kõik on erinevad!!!See sama et mul varsti 5 kuuseks saav tütar saab rinda ja mul on silikoonid ning üks sõber küsis kas laps silikooni läbi nibu välja ei ime või?Nagu wtf?Ja mina toidan kah oma last ilma igasugu häbitundeta nii meeste kui naiste ees see on sama hea kui ma ütlen oma sõbrannale et ole kena mine söö vetsus kuna mul on ebameeldiv vaadata kui sa suu lahti sööd see häirib mind?Meil mehe õega sama vanad lapsed ja mehe õel kah sellised suuremat sorti nibud ise ta alati naerab et kui ta mu tütrele tissi suhu paneks siis lämbuks mu laps ära sest mul ju nii väiksed nibud?Aga tema oma ju ei lämbu! Ühesõnaga nii palju kui on erinevaid inimesi on erinevaid kehasid nii et austagem teise inimese eripära!!!!!!

  • Avatar
    Vasta G 13. detsember 2018 at 15:34

    Hea, et ma kuskil avalikus kohas ei olnud. Korralik kajakas tuli siit?? Sul on ikka sõbrannadega vedanud. Aga kui nüüd tõsiseks minna, siis sa pole oma “murega”päris üksi…mind on ka monstrum nibudega õnnistatud. Seda märkasin ma küll ise, kui sõbrannaga ühel ajal lapsi imetasiem ja pilk rändama läks…aga noh mis teed.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 15:35

      Ega jah, maha neid jurakaid ei sae… ?

      • Avatar
        Vasta Piim 13. detsember 2018 at 15:49

        Mul ka on põnnil millest piima ammutada, seda märkas kunagi sõbrantsi 4 kuune piiga kellel silmad suureks läksid, kui oma põnnile süüa andsin. Sõbrantsil see värgens poole väiksem. Teinekord teise sõbrantsi mees oli ka kommenteerind et mul seda nibu ikka on. Neil oli kodus jutuks tulnud see :D.

  • Avatar
    Vasta Mairi 13. detsember 2018 at 15:24

    ???????????? Ma niimoodi naersin praegu ???

  • Avatar
    Vasta Päike 13. detsember 2018 at 15:21

    Inimesed on nii erinevad. Mina näiteks ei suutnud teiste juures olekul lapsele rinda anda. Ju siis see minu mingi kiiks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 15:24

      Mul pole selliseid kiikse, liiga pohui, et sellist kiiksu omada ?

    • Avatar
      Vasta M 14. detsember 2018 at 00:48

      Mina olin jumala kindel, et mina ka ei suuda. Raseduse aeg tundus isegi, et ma ei suudaks vist lapsele rinda andagi. Tundus kuidagi liiga isiklik vms, mingi kompleks ilmselt. Reaalsus muidugi see, et imetamine on kõige loomulikum asi ja jummala suva, kes kõrval istub. Avalikus kohas muidugi paljaks kiskuma ei hakanud ja mehe sõprade ees ka mitte, aga siiski üllataval kombel mind ei häirinud kui nt sõbrannad juures olid.

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. detsember 2018 at 15:09

    Minul läksid ka imetamisega nibud suuremaks, arvan, et teisega lähevad veelgi.

  • Avatar
    Vasta J. 13. detsember 2018 at 15:03

    Vb tegi omameelest musta huumorit aga ka mustal huumoril on piir. Karm ,et just sõbranna nii julges õelda ..keha osade kohta tavaliselt on julm nalja teha..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2018 at 15:05

      Ma loodan, et sa aru saad, et ma ei solvund tegelt ?

  • Avatar
    Vasta Marje 13. detsember 2018 at 15:02

    Kui on nii head sõbrad siis poleks justkui vaenlasi vajagi…