Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

5 head kingitust!

18. detsember 2018

Nagu te ehk olete märganud, siis olen ma juba jupp aega Iluversumiga koostööd teinud. Ma olen tänu sellele saanud igasuguseid põnevaid tooteid katsetada ja teile ka kinkida, mis on väga äge. Sedapuhku saatsid nad mulle hoopis jõulukingituse ja täitsa ausalt ei saa ma ühegi nende kohta öelda, et need liigituksid “halva kingi” alla, sest need on kõik vajalikud või asjad, mille headuses ma juba enne veendunud olin. Selliseid kinke on lust saada, tõesõna.

Esiteks Elizabeth Ardeni White Tea kinkekomplekt (LINK). Ma olen juba teile rääkinud, et see lõhn mulle väga meeldib ja taskukohane on ta ka. Kuigi mul eelmisest pudelist veel pool järel on, siis on ju puhta rõõm juba see, et keegi mäletas, mis mulle meeldis. Ja ega lõhn leiba küsi, las olla kapis ja oodaku, kuni ma ta eelkäija ära kasutan (kõlab kurjakuulutavalt eks). 

Kui keegi veel ei ole Elizabeth Ardeni 8 hour cream’i proovinud, siis ma ei tea, kus kivi all te elanud olete. See on superniisutav ja teeb kuivad ja katkised huuled ööga kenasti korda. Koorijat mul veel polegi olnud, peangi ta kohe täna käiku laskma, sest huuled ongi praegu maru kuivad. Proovin ikka tublisti vett juua ja huuled sisse kreemitada peale koorimist, sest kuivade huultega kipuvad mul ohatised tulema. Igatahes tõesõna väärt komplekt (LINK)!

Ma praeguseks olen veel uusi lemmikuid leidnud, aga see sinine Joico komplekt (LINK) oli väga pikalt mu lemmik. Imelise lõhnaga ja jätab juuksed ka pärast pehmeks ja mõnusaks. Lisaks on see selline šampoon, et kulub jube vähe – mul kestis üks pudel pool aastat julgelt, aga no ma ikka vahepeal kasutan muid ka, mul ju neid aeg-ajalt ikka ilmub siia koju ja vaheldust tahaks nagu ka, aga see komplekt sobis minu õhukestele ja kuivadele juustele idekalt. 

Sidebar küsimus: kas te kasutate korraga ühte šampooni ja palsamit, või olete nagu mina, et vannitoas on 3-4 avatud pudelit ja suvalt kasutate seda, mis tol hetkel kätte jääb??

See hiiglasuur silmameigipalett (LINK) on samuti täitsa huvitav kingitus. Ma ei ole väga osav silmameigi tegija, aga ma juba jupp aega mõtlen, et kui ma juba nagunii siin passin kodus, et ma võiks ju PROOVIDA, et kui raske see ikka olla saab. Aga ma olen kõik enda lauvärvid erinevate koristamiste käigus ära andnud, seega ei olnudki mul miskit muud, kui paar väga neutraalset värvi, millega midagi eriti silmapaistvat teha ei annakski. Mis te arvate, kaua läheks, et ma oskaks midagi sellist teha ??

See pilt meenutab, et mul kuivas lainer ära, peaks uue ostma… oskate mõnda head soovitada?

Ja no mis kingitus see kärakata oleks? Ja kui kangemat kraami parasjagu ei tarbi, siis on üks korralik alkoholivaba glögi (LINK) alati jõulutaadi kingikotti paslik kingitus, vähemalt mulle meeldis see küll. Jõuluõhtal korgin lahti ja kulistan sisse! Hind on tal ka hea, tuleb lausa kinkekarbis, nii et palun väga, kingiidee kellelegi, kellele oleks vaja alla 10€ kinki osta. Selle joob saaja rõõmuga ära. 

Muuseas, kuni neljapäeva südaööni pakub Iluversum tasuta transporti kõikidele tellimustele, et kui kellelgi miskit veel vaja on, siis praegu on viimane aeg tellida 🙂

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta T 2. jaanuar 2019 at 14:56

    Mina hakkasin sinu postituse põhjal kasutama seda Sleek dip-it lainerit ja olen ülirahul 🙂

    https://mallukas.com/2015/01/02/odav-vs-kallis-lainerid/

  • Avatar
    Vasta Ann 21. detsember 2018 at 00:27

    Muide selle Elizabeth Ardeni 8 hour keeemi pôhiline koostisosa on vaseliin, mis on tegelikult üliodav koostisosa. Nii et kui ei taha nii kallist toodet osta siis nt Vaseline brandil on ka vaseliinipôhised huulepalsamid (Vaseline Lip Therapy).

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. detsember 2018 at 01:46

    Mina, kivialuse elanikuna, pole ühtki loetud toodetest proovinud 😀 Ning korraga kasutan vaid üht šampooni, palsamit ja dušigeeli. Ei kannata üldse, kui mingid pooltühjad pudelid ja potsikud ruumi võtavad ja ümber kukuvad 😀 Vahel, kui juhtub, et tahan huvi pärast kiiresti katsetada ja võtan mitu korraga kasutusse, siis kahetsen seda alati, sest kokkuvõttes meeldib üks ikkagi rohkem kui teine ja siis see sitem toode ootab õnnetult oma aega, kui parem kraam otsa saab 😀

  • Avatar
    Vasta Aivi 18. detsember 2018 at 23:45

    Hehe, olen ka selline, kellel mitu shampooni ja palsamit. Kasutan ka parasjagu seda, mis kätte juhtub ?

  • Avatar
    Vasta m 18. detsember 2018 at 20:40

    mul on pesuruumis paar shampooni ja palsam. kasutan mitut shampooni korraga ja vahel juukseõli
    ning dushigeele vahetan ka ning mingi varu on veel soodsalt kokku ostetud :D:P
    mulle näiteks elizabeth ardeni roheline lõhn üldse ei meeldi, a see kirsi oma ja viigipuumarja oma on väga head
    sul see blogi ja see südame alt bloglovin..jooksevad tekstid eri ajalt sisse, mingi viga või nii ongi, et ühte kohta jõuavad hiljem asjad?

  • Avatar
    Vasta lilllll 18. detsember 2018 at 16:48

    Soovitan ArtDeco High Precision Liquid Linerit. Olen seda kaua kasutanud ja on super hinna-kvaliteedi suhtega. Šampoonide koha pealt nii palju, et … ei saa aru nendest, kellel on mitu šampooni/dušigeeli vms kodus 😀 Hullult vihkan, kui asju on palju, ei osta kunagi uut enne, kui eelmine otsas.

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. detsember 2018 at 15:54

    Kat Von D Tattoo lainerit soovitan kindlasti järgi proovida! Ma olen hunnikute viisi neid proovinud, nii odavaid kui ka kallimaid, aga just see jääb iga päev kätte. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 18. detsember 2018 at 14:30

    Iluversum on üks väärt pood.

  • Avatar
    Vasta Karin 18. detsember 2018 at 13:48

    Kas Sinu sooduskood Iluversumis enam ei kehtigi 🙁