Uncategorized

jõulukraami Hansapostist*

18. detsember 2018

Ma sain siin Hansapostist väikse jõulupaki. Okei, väike jõulupakk on vähe öeldud, sest kuller vinnas seda hingeldades mulle esikusse, aga kuna ma Instas paari asja jagasin ja sain hunniku kirju, et kust kraam pärit, siis näitan teile siin ka. 

Ps! Sorri telefonipiltide pärast, ma ei tea, kui väga see TEID häirib, aga mind häirib nii kohutavalt väga. Ma tahaks oma beebit pildistada ja kõiki postitustepilte ka KORRALIKULT teha, aga no hetkel ei jää muud üle, kui lihtsalt kaamerat parandusest tagasi oodata ja edasi elada antud vahenditega. Kurb, aga elu selline. Kuigi peaks vist tänulik olema, et üldse millegagi pildistada on või nii. Vähem hala!

Kingipakis oli siis esiteks kuus musta taldrikut (LINK) – kui ägedad! Ma just mõtlesin, et mul on küll kollased ja rohekassinised olemas, aga jõululauda tahtsingi just musta-kuldsega katta, nii et mina ei tea, kuidas Hansapost mu mõtteid loeb ?. Ja no kuldsed noad-kahvlid (LINK) on superägedad! Mul on kodus mustad noad-kahvlid H&M’ist, aga need kulusid kohe masinpesuga koledaks, ma loodan, et need kuldsed kauem vastu peavad. Imeilusad on nad küll. Juba siis, kui ma seda kombot instas näitasin, täitus mu postkast kirjadega, et oo, kust said. Vot Hansapostist saingi!



See tähekestega tulekett (LINK) sobib aknale nagu valatult ja lisaks annab nii palju valgust, et õhtul piisab hubaseks äraolemiseks vaid kuusest, valgusketist ja kaminast. Mõnus, sest ma vihkan laelambituld, see on nii pimestav. Mida hämaram ja õdusam, seda parem ja jõulusem! 

See küünlavärk aknal (LINK) on minu jaoks veits nostalgiline, mu vanaemal oli samasugune umbes. Või no, tal oli see konkreetne kolmnurk, nagu vanasti kõigil jõuluaal aknal oli. See on veits modernsem mudel sellest klassikast, las siis olla ka minu aknal natsa klassikalaadset jõulukaunistust. Tõstku nüüd kõik käsi, kellel taoline on ?

Mul kahjuks jõulurüüs kodu välja pole loosida, aga küll on mul kinkida selline pudelike:

Et seda võita, ei pea mitte midagi muud tegema, kui minema SIIA LINGILE ja sisestama oma kasutusel oleva e-maili ❤️?

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helen 18. detsember 2018 at 22:12

    Ma nüüd ei tea, kas ma olen nõdrameelne või mida aga kas mina olen ainuke, kes siia lehele tulles ei näe kohe uusi postitusi? Nagu nt selle postitusega, ma nägin fbs, et postitus on aga tulin siia ilma fb lingita ja postitust polnud. Vajutasin lingile, lugesin ja kui pärast uuesti vaatama tulin, oli postitus ilma lingita lehele tulles ka olemas, imelik ?

    • Avatar
      Vasta Sandra 19. detsember 2018 at 00:31

      Jep, sama lugu. Pean lehte refreshima ja alles siis näen uusi postitusi.

      • Avatar
        Vasta Heisl 22. detsember 2018 at 13:23

        Täpselt sama! Juba mitu korda olen lehe sulgenud, sest vaatan, et uusi sissekandeid pole.