NALJAKAS

sitt ees ja taga

22. detsember 2018

Tere, ma olen Mariann ja ma olen kolme lapse ema. Hehe, see on asi, mida ma mitte iial ei arvanud, et ma öelda võiksin. Ma arvasin, et minust saab mingisugune äge ja glamuurne kuulsus, näiteks näitleja või miskit sellist, aga võta näpust. Selle asemel olen ma hoopis Eesti tuntuim ja labaseim sarisigija, kes klikkide nimel lapsi välja plopsab. Ah, mis seal ikka, tuntuse suhu ei vaadata. Au ja kuulsus sellegipoolest ?

Jumal tänatud, et hea taevaisa on andnud mulle imelise oskuse elada nii, et mind teiste arvamus üldse ei häbista. Ja ma ütlen häbista, sest mulle tundub, et nii palju, kui ma olen enda kohta lugenud üldse iial, siis on inimeste elu eesmärk mind kuidagi häbistada ja maha trampida, tuues põhjenduseks, et “aga ta ju ise on selline ja teeb nii ja naa!”. Marimelli blogis kirjutas Meelis sellest, kuidas mänguasjapoed on täis vetsupotimänge, kus kommentaariumis paar tükki ikka käsi hõõrudes suskasid, et eks need mängud Mallukasugustele peredele ole, meil siin olla sitt ees ja taga. 

Ma saan aru, et see vist pidi solvang olema, aga no aamen, õeke. Meil ONGI siin sitt ees ja taga ja vahel ja külje peal ja kus iganes veel sitt olla saab. Ja mitte ainult sitt, ka okse, piim, tatt ja ila. Iga. Jumala. Nurga. Peal. 

Issand kui labane meist! 

Meil küll seda sitamängu pole ja ma seda osta ka ei kavatse, sest nagu öeldud, on Mari jõulukink olemas ja ma olen üsna kindel, et ta sellest mängust mitte midagi ei tea, aga küll olen ma ka üsna kindel, et kui ta teaks, siis ta kindlalt tahaks seda raudpolt mängida. Ma ei ole küll eriline ekspert teiste viieaastaste suhtes, aga Mari on tõesti suur puuksu ja kakanalja fänn, seega tuleb ka neid meil peres ette. Sest noh, kui ma mõtlen, et kas ma teen lapsega koos nalja, et tal lõbus ja pull oleks, versus olen paari suvaka ees internetis “ihhssssand kui labane!” *loe kindlasti dramaatiliselt hingeldades* siis ma valin esimese, andke andeks, aga see on see labane tõde. Igatahes jään Leenu blogis kommentaarides lubatud pakki sitamänguga ootama, Mari oleks kindlasti õnnelik ?

Et oma olemusele truuks jääda, räägin ma teile ühe toreda loo sittumisest, mis mulle eile meenus. Nimelt kui ma sünnitasin, siis peale Marta sündi tulid Kardo ja Kerli sisse, Kerli tegi paar pilti ja ma kuulsin ühel hetkel, kuidas uks mu selja taga käis. Ma olin ühe külje peal, seljaga uste poole, mida oli seal kaks. Vetsuuks ja palati uks. Miskipärast jäi mulle tunne, et Kerli läks vetsu.

Möödusid minutid. 5. 10. 

“Issand jumal, mõni on siin JUST sünnitanud, aga inimene ei malda minutit ka oodata, et sitale tormata,” mõtlesin ma sünnitustoas voodis vedeledes imestunult. 

Kui pool tundi möödas oli, siis hakkas mul juba mure, et kas Kerli on ennast surnuks sittunud või poole pealt ära minestanud, sest mida teeb üks inimene pool tundi vetsus? Küsisin siis Kardolt, et ta peaks äkki vetsu kontrollima minema, et kas on Kerlil arstiabi või miskit vaja, kui Kardo mulle üllatunud vastas, et kes see minu meelest vetsus on, et Kerli on ammu palati ukse taga ja ootab viisakusest, kuni me seal “kosume”.

Tüüpiline mina. Sõber tahab aega anda, et saaksime perena natukene kolmekesi esimesi minuteid nautida, ma tembeldan ta vastu kohe sitturiks.

Labane, ma ütlen teile! La-ba-ne!

Ja täitsa siiralt, käsi südamel – me tõepoolest oleme perekondlikult max labased ja teeme muudkui omavahel lolli nalja, niiet hehe, nali on teie kulul, kui mind labaseks kutsute, sest me teame seda ise ka. See on umbes nagu üritaks kedagi mõnitada, et haha, sa oled inimene! Haha, sul on kaks silma! Haha, sa elad siseruumides! Haha, sulle meeldib hapnik!

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ty 24. detsember 2018 at 00:52

    Mallu, Sina oled põhjus miks ma üldse blogi(sid) loen. Sinust alustasin ja Henrit loen ka… that’s it. Olen proovinud teisi ka lugeda, aga no niiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii iiiiiiiiiii iiii(said kôik iiid ikka kirja?) igav on. Võltsi on elus niigi palju… selline brutally honest värki vôiks rohkem olla.

  • Avatar
    Vasta #fänn 23. detsember 2018 at 23:00

    Minuarust oled sa ainuke eesti blogija kes ei tee ennast mingisuguseks hardcore faancy bimboks. Jääd alati endaks ja ned “fuhh kui rõve see mallukas on ” on tõenäoliselt mingisugused ärahellitatud tibividinad kes tegelt peale vetsuskäimist oma geelküünte alt seda sama sitta nokivad.
    Eestlane on kohutavalt kade inimene ja kui mõnel aju enam midagi välja ei genereeri (kuna sital ju ei käi ja siis sitad mõtted löövad pähe)
    Mõeldakse välja kõike ,et silma jääda. Jumalaeest ,et ei räägitaks ainult sinust vaid ikka nendest ka.

  • Avatar
    Vasta Karin 23. detsember 2018 at 20:41

    “Haha sulle meeldib hapnik!!” ?????

  • Avatar
    Vasta eve 23. detsember 2018 at 03:23

    mina olen elanud terve elu meeste seas.isa,mees ja kaks poega.maei julgenud tööl enne naljagi teha,sest kõik naljad olid vaestele naistele arusaamatud ja rõvedad.ei kurda,mul oligi oma meeste karjaga palju huvitavam ja lõbusam.peeru ja sita jutud.igapäevane.aga vähemalt polnud kunagi igav.lase aga edasi oma juttudega,mul ükskõik mis teemadel,kõik on ju elust endast.karavan läheb edasi,las koerad hauguvad.häid jõule teie imelisele perele.

  • Avatar
    Vasta July 22. detsember 2018 at 22:52

    Nalja sitaauguni ? tuleb välja, et päriselt on ka olemas isendeid kes seedivad oma toidu roosilõhnalisse pussu, sest-Jumala eest-nemad ei situ ja sitt on rõve. See on nii naljakas. Krt sitt on elu väetis, ärge alavääristage sitta. Nii palju ütlesin sõna sitt-SITT, loodan et silmad peast ära ei mädane kellegil seal lugedes, sest noh-sitt ju ?

  • Avatar
    Vasta Anette 22. detsember 2018 at 22:39

    Mõnel on labasem huumor kui teisel. Ja paljud teevad isr ka kodus labaseid nalju. Lclt mõni on nii peps et ei suuda taluda et mõni julgem seda ka nõus tunnistama on.

  • Avatar
    Vasta Ra 22. detsember 2018 at 22:06

    Tead, neid kaka ja puuksu nalju teevad paljud 4-7 lapsed. Võib olla teie peres on need naljad rohkem esindatud, seda ma ei tea. Kindlasti oled kordi ja kordi mõelnud, et no mida krdit… miks koguaeg sina jääd rahvale ette. Tead miks, sest sul on väga vastuoluline olemus ja käitumine. Näiteks, kui Kardo viskab allapoole vöö nalju või kusila nalju, jne, jne, siis keegi ei hooma ega hakka teda halvustama, sest tema puhul see ei häiri, kuna ta ütleb neid asju normaalse häälega ja naerab oma naljade üle normaalselt. Sinu puhul – kui sina nii ütled, siis jääd paljudele hambusse. Nagu sa tead, sul on selline imelik naer või itsitamine, millega jätad (päris) paljudele endast kohtlase mulje, ja kui viskad paar krõbedamat allapoole vöö nalja pisut (ebameeldivalt) rögiseva ja eriti laisa monotoonse hääletämbriga, siis sinu öeldu saab kohe vastukaja. Koheselt tundub sinu suust öelduna rõveda(ma)na kui näiteks Kardo suust. Muuda lihtsalt oma häälediktsiooni.. kui sa olid noorem, siis sul sellist häält ei olnud, vaid selle oled sa ise endale teismelisena külge pookinud et kihvtim välja paista. Omal ajal oli sellel kindlasti rohkem mõju, seltskondades jäid silma. Sul on tegelikult täiesti normaalne hääl, kui sa seda madalat laiska monotoonset (lahtise röga) kõnediktsiooni rohkem ei viljeleks. Praegu töötab see sinu vastu paljudes olukordades. PEACE.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. detsember 2018 at 14:35

      Ma harva ei oska midagi öelda, aga täna on üks nendest kordadest *loe hästi peenikese häälega*

  • Avatar
    Vasta Marju 22. detsember 2018 at 21:29

    Tänks et mind naerma ajasid. Emme teeb mul praegu köögis verivorste. ??? ja mina ulusin sest pagan mul hakkas sibulast kahju, mis pannil pruunistub ????. Lapsed juba tuduvad ja kohe lähme mehega mul emmele ka appi. Aga no see sitapoti mäng. Jah tase omaette. Aga mitte vist meile. Aga ilusaid rahulikke pühi teile

  • Avatar
    Vasta Flamingo 22. detsember 2018 at 21:15

    Mnjaa, mulle meeldib su blogi, aga sitajutud jätan ka vahele, mulle lihtsalt ei üldse ei meeldi ja ei pea naljakaks. Aga ei pea sind selle tõttu labaseks, sest inimeste huumor ongi erinev ja üleüldse teise blogi kommentaariumis sinu kallal ilkuda viitab veidrale tähelepanusoovile. Aga jah, sorri ja häid pühi ?

  • Avatar
    Vasta Triin 22. detsember 2018 at 18:55

    ? appi, ma naersin selle Kerli “sitajutu” peale nii kõvasti, et laps ärkas ka üles.

  • Avatar
    Vasta Pille Kõrvits 22. detsember 2018 at 18:53

    Mulle meeldis iga sõna selles sita jutus.
    Mina olen 49 aastane ja alles nüüd täiesti ükskõik, mida minust räägitakse ja mõeldakse.

    See mulle nii väga meeldib ja kadestan, et sina oled tõesti raudse närviga loodud.
    Julged kõik välja öelda ja ei satu paanikasse hullemagi kommentaari puhul.
    Olen sinu jutukesi lugedes isegi veel enesekindlamaks saanud.
    Oli aegu, kui ei julgenud kedagi usaldada.
    Kuna väikeses kohas elades julmalt räägiti taga ja tõmbusin aina enam endasse.
    Valges ei käinud õues isegi.
    Kuna ma olin siis 3 lapsega üksikems ja ei omanud uhket korterit, autot jms.Peeti saamatuks, mitte hakkama saavaks inimeseks.
    Nüüd õnneks vaatan endale julgelt otsa ja ei huvita enam ükski külajutt.
    Pole kusagilt kerjanud, et ellu jääda.
    Oma 2 käega võitlesin end elujärjele.
    Teen rasket tööd ja saan hakkama.
    Parimat kogu sinu perele ja rahulikke pühi❤️

  • Avatar
    Vasta Mari 22. detsember 2018 at 17:26

    Kas aind mulle tundub, või on üldse viimasel ajal igal pool juttu sinust? ja kui ma varem lugesin ka Marimelli blogi, siis viimasel ajal tunduvad kuidagi nii wannabe inimesed, et enam ei viitsi isegi lugeda. Eriti naljakas oli see supi teema, millest kohe eraldi postitus tehti ja Mallukas ära mainiti… Et ikka klikke saada? Aga teie olete ehtsad ja lahedad. Go Hard or Go home ??

    • Avatar
      Vasta Piret 22. detsember 2018 at 20:51

      Ma sain ka oma 15 minutit kuulsust selle supi teemaga. ? mitmed tuttavad ütlesid, et said hea kõhutäie naerda. ? ega kui inimene närvi ei oleks läinud, poleks ka sellest postitust sündinud. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. detsember 2018 at 17:05

    Mul hakkab üldse nii üle viskama viimasel ajal, kuidas inimesed muud ei teegi kui ainult halvustavad teisi. Mis see kellelgi teise asi on, kuidas keegi elab. Aga ma olen mõistnud üht, see et sinust räägitakse tähendab seda, et oled silma jäänud ning tavaliselt on asi pigem kadeduses.

    • Avatar
      Vasta Muki 22. detsember 2018 at 18:35

      Mina olen väga kade, et inimestele junnimänguga Mallukas meenub, oleksin ise soovinud.