JUMALAITA KARDO

sain teada, et Kardo pettis mind!!!

3. jaanuar 2019

Ma olen teile siin kõike oma elust jaganud ja ega ma seda saa ka enda teada hoida. Eks see elu ongi selline, et kui sa ARVAD, et sa inimest tunned, siis võib vabalt ette tulla seda, et saad ainult tänu mõnele heale inimesele teada, mis sorti mehega sa koos olnud oled. Mina pidin nt räpiloost teada saama, et enne babyshowerit käis Kardo mind petmas oma eksnaisega, saate aru jah? Ma ei tea täpselt, kas siis enne Lende sündi, või enne Marta sündi, sest Mariga mul babyshowerit ei olnudki, aga ei teagi nüüd, kumb variant hullem oleks.

Ise ta muidugi eitab, aga ei mina usu. Armastust tal ju minu vastu nagunii ei ole, ma olla liiga paks ja Kardo on vaid raha peal väljas.

Suured tänud trussikumiisule, tänu kelle imelisele räpiloole sain ma lõpuks teada kogu tõe Kardost (ja isegi seda kus ja mille jaoks mul kolmas laps eostatud on). Ma ei tea, mida ma ilma miisuta teeksin, elaksin selle tõpraga veel edasi v?! Saate aru, Kardo on lausa naisterahvaste alastipilte ähvardanud levitada! Piinlik on säärast elukat üldse oma abikaasaks kutsuda, aga no mitte enam kaua, sest homme lähen annan lahutuse sisse.

Kui keegi oskab soovitada head pleissi, mida soodsa raha eest üürida, kuhu me kolme lapsega põgeneda saaks, siis kirjutage mulle ja uut meest otsin ma loomulikult ka. Nõudmised uuele mehele on väiksed: feim ja veits raha peab heastama mu peki, jubeda hääle, rippus rinna ja sita iseloomu. Kõik meeste kirjad on oodatud marianntreimann@gmail.com. 

***

Ok, ok, nali naljaks, ärge nüüd tõsiselt võtke eks ? Kui te tahate täpsemalt aru saada, millest ma nüüd räägin, siis ole hea ja vaata Youtube’ist Kartuuberi uut videot, kus ma räägin, kes on trussikumiisu ja tutvustan tema imelist uut lugu “Kallis blogija”, millega ta sai muuseas Raadio 2 räpivõistlusel kolmanda koha. Kõva sõna! Ja endal ka uhke olla, sain Edekabelisse ja nüüd veel auhinnatud räpiloosse ka. Vot see on kuulsus, ma ütlen!

Ja kui kellelgi veel midagi segaseks jäi, siis miisusaaga alguse jutt on kirjas siin – https://mallukas.com/2013/09/09/suvemiisu-miks-sa-mind-kiusad-ehk-lugu-hulludest-eksidest/

Naljakas, küll ma kirjutasin vanasti max imelikult, aga oh well, eks te poindile saate vast pihta ikka. Uskumatu sellegipoolest, eks? Juba siis oli, ja toona olid nad kaks aastat tagasi lahku läinud, nüüd on KAHEKSA aastat möödas ja inimene kujutab endale ette mingeid ähvardusi ja aktikaid ja … kõige jubedam ettekujutus on minu meelest muidugi see, et ta räppar on, aga noh, eks see ole maitseasi ?

Siinkohal on nüüd teil võimalus jagada mulle kohutavate ekside lugusid, kellelgi teist on raudselt mõni tore lugu mõnest segasest rääkida. Vahet pole, kas on endal mõni imelik eks või mehel, miisut ei trumpa vist keegi üle ?

Loe ka neid postitusi!

48 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Inimene 23. aprill 2019 at 15:10

    trussikumiisu on peaaegu et ületamatu, aga googelda inno ja irja ha ingrid või inno tähismaa eks või lihtsalt inno ja irja blogi mõni mitme aasta tagune postitus ja sa üllatud

  • Avatar
    Vasta Aija 7. jaanuar 2019 at 22:51

    Oh johhaidiii!! Lp Jobu vs blondiin või mis iganes sai nüüd korralikult lugejaid ja jälgijaid ilmselt juurde. Show time!!
    Selliste ummadega ei ole muud kui lihtsalt vaadata mööda.
    Tugevat närvi ja head huumorimeelt Teile Mallu ja Kardo!

  • Avatar
    Vasta Jopenpuhh 7. jaanuar 2019 at 15:13

    Oh jah, kirju see loomaaed….
    Vähemalt ilus naine see eks Kardol 😀

    No peab ikka viha olema kui ise abielus olles on oma eksis nii kinni see tädi.

  • Avatar
    Vasta Eestlane 7. jaanuar 2019 at 10:18

    Super teema! Just selle räiloo suhtes peaks kõik sammud seadma 9 ndal märtsil Tartusse ja ehk ka Mallukas ise saab lava ees lepituseks patsi lüia aasta parimate räpparitega! Pidu on kõigile ja paljud ootavad just nende esinemist ja lugu mallukast.Jõudu ja jaksu teile m õlemale, olete väga tublid ja kõneainet peab eesti rahvale ikka pakkuma! https://www.facebook.com/events/230354484212552/

  • Avatar
    Vasta Jane 6. jaanuar 2019 at 15:31

    ?See on tase!

  • Avatar
    Vasta Lii 4. jaanuar 2019 at 20:31

    Pole ûldse isegi mitte selle sisuga seotud kommentaar. Olen siin kandis uus. Googeldasin kuidas venitusarmdest lahti saada ja jõudsin sinu 2014 aasta postitusse. Vastust ma leidnud pole. Olen 16 aastane teenage girl kellel on tuhara peal venitusarmid. Kas sa palun oskaksid nõu anda kuidas neist lahti saada?

  • Avatar
    Vasta M. 4. jaanuar 2019 at 17:51

    Õnneks nii kohutavat kogemust mul pole. Mul vaid mehe eks käis mul ämmale kurtmas, et miks mu mees teda tagasi ei võta (nad olid lahus, kui me kokku saime) ja mind maha ei jäta. Õnneks sinna kurtmiseni see vaid jäi ?

  • Avatar
    Vasta marta: räpifänn 4. jaanuar 2019 at 16:10

    APPI mis räpp :D:D See on minu meelest kohutav 🙂

    Kahju, et see naine nii tegi praegu, sest tal tulevikus saab väga mark olema, kui üles ärkab/kaineks saab.

  • Avatar
    Vasta k 4. jaanuar 2019 at 13:37

    kui ta ka pettis sind või mitte oli see aastaid tagasi, enne suhte algust ja mis vahet seal enam on. ju keegi tahab käru keerata ja on kuidagi tähelepanu vajaduses ja segi.
    mäletan, et n.ö eksi mingi üks tegelastest ütles mulle ka vist anonüümselt pahasti ja nuhkis selle mehe arvutis ning eks see, kes nuhkis oli ka teisejärguline nagu sel mehel kõik olid.
    a õige kõrval, siis vahetpolegi mis vanasti oli.

  • Avatar
    Vasta ok 4. jaanuar 2019 at 10:49

    Vanema video versiooni alguses on Kardo saadetud kiri ? päris huvitav ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. jaanuar 2019 at 11:45

      2013 aastal saadetud kiri, midagi huvitavat ma sealt välja ei loe 😀

      • Avatar
        Vasta m 4. jaanuar 2019 at 11:53

        “õnneks mul enda naine on ikka asjalikum 😀 saladuskatte all võin öelda, et mitte nii asjalik, kui sina olid :)”

        ju siis ei olnud päris nii, kui sinuga abiellus ja veel lapsi soovis!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 4. jaanuar 2019 at 12:00

          Noh, veits vana asi ka 😀

  • Avatar
    Vasta Kr 4. jaanuar 2019 at 10:48

    Mina olin kunagi ise jube eks. Küll megaväikest aega, aga olin siis veel 18-19 ja “eluarmastus” vahetas mind mu enda teadmata teise isendi vastu välja ja teatas mulle eventually telefonikõnega. Õnneks mitte fb, see aeg polnud see vist popp veel 😀 oi kuidas ma pommitasin teda kõnedega ja anusin, et jumala eest palun võta mind tagasi, asi läks ikka väga käest ära. Nüüd, kui mõistus peas juba mitmendat aastat, uus suhe juba 9ndat aastat tiksub(no nüüd enam ei ole enam uus, pigem vana ja mullane?), suhtleme sama tüübiga nagu sõbrad. Korduvalt on tunnistanud mulle, et see oli elu s*tem otsus , aga noh… pole halba ilma heata ütlen ma ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 4. jaanuar 2019 at 08:47

    Mu eks on mu parim sõber. Väga hea rahulik. 🙂 Vahel on küll mu käest küsitud, miks me koos ei ela, aga minu jaoks on see sama, kui küsida, miks ma oma sõbrannaga koos ei ela, saame ju samuti hästi läbi. 😀

  • Avatar
    Vasta M.A 3. jaanuar 2019 at 23:40

    Postitust lugedes meenus, et leidsin oma vanast fotobum.ee saidilt aianduskooli jõulupeo pildid kus Kardo ka peal. Ma isegi ei mäletanud, et temast pilte tegin kuna me ei suhelnud aga tookord ta vist tahtis… Igatahes jahm. See postitus tuletas meelde selle 😀

  • Avatar
    Vasta Mariann 3. jaanuar 2019 at 23:27

    Hei.
    Kuidas see küll saab võimalik olla ?

  • Avatar
    Vasta M 3. jaanuar 2019 at 22:51

    Olin juba uues suhtes kui eks tahtis ära leppida. Saatsin siis uue suhte perse ja olin nous ära leppima. Eks tuli külla, väike vein ja romantika jne. Ja jargmisel paeval alles selgus et tuup oli ise suhtes ja pettis enda eite. Mina loomulikult saatsin ta perse aga eit andestas? loll on ikka loll ?

  • Avatar
    Vasta KATA 3. jaanuar 2019 at 22:25

    Ei tea kas päris “Miisut” üle trumpab aga mu mehel on ka üks hullemat sorti eks.
    Proua on viimased kaks ja pool aastat meid piinanud, rääkides kogu tutvusringkonnale igasugu jubedusi.
    Väidab, et tahame teda ära tappa, et mina saadan talle nö mehi ukse taha ähvardama ja kõige parem muidugi see, et kui ta alkot pruugib, siis pidevalt pinnib ja helistab MINU mehele, sest ta ju ikka armastab teda veel.

  • Avatar
    Vasta H 3. jaanuar 2019 at 21:36

    Tundus videol tõesti, nagu Kardo oleks kuidagi ähmi täis ja jätaks midagi rääkimata. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 21:36

      tal lihtsalt vist lihtsalt veits awkward olla 😀

  • Avatar
    Vasta Nõid 3. jaanuar 2019 at 21:34

    Ma ei ole tegelikult selline, kes sotsiaalmeedias ja muuded avalikes kanalites oma eraelulisi asju jagab, aga ühe naljalookese panen kirja küll.
    Nimelt, mu noorima lapse isa esitas mulle tema enda arvates geniaalse nõudmise. Et iga nädala kohta, mis laps tema juures veedab, ei maksa tema kuu aega elatist. Umbes nii, et kui laps on suve jooksul kaks nädalat tema juures, siis ta ei maksa kaks kuud alimente. Lisame veel sügise, talvise ja kevadise vaheaja ka… Et siis viis kuud aastas tema elatist ei maksa. Põhjendus oli, tema puhkust ei maksa keegi kinni (ta on iseenda tööandja ehk siis ühemehefirma). Ma saatsin ta koos tema nõudmisega viisakalt kukele ja ütlesin, et minu puhkuse maksab kinni minu tööandja ning et tema on iseenda tööandja, siis tema enda puhkuserahad tulevad tema enda firma tuludest. Punkt. Ps. Kusjuures ta ei maksa sentigi elatist nagunii. Ja nõudis veel sõidukulude pooleks tegemist, kui tema lapsele järele tuleb ja pärast koju tagasi toob. Lõppkokkuvõttes nagu maksaksin mina peale, et tema lapsega koos saaks olla…

  • Avatar
    Vasta Grete 3. jaanuar 2019 at 21:13

    Mu mehel on ka segane eksabikaasa. Mitme lahusoldud (k.a lahutatud) aasta jooksul on ikka mitu korda aastas mõni korralik prohmakas, kui naisterahvas arvab, et tal võiks ikka 2 rauda tules olla (ta on kihlatud oma uue mehega). On otse öeldud, et temaga ei taheta suhelda jnejne, inimene imbub lihtsalt mingite ettekäänetega tagasi. Johhaidii, ausalt ma ei kujutaks iialgi ette, et ma oma eksiga suhteid läheks soojendama, ta on ometigi ju põhjusega EKS. ? Igatahes, ma mingil määral tean, mis sa tunned ja hoian pöidlaid, et sellest inimsaastast lahti saate ikka.

  • Avatar
    Vasta Suss 3. jaanuar 2019 at 20:44

    Küll osadel inimestel ikka meeldib ennast tähtsamaks mõelda, kui nad seda teiste elus on olnud või on… Minu mehe eks puhkes nutma ja korraldas mu mehele draama, kui meie lapseootusest kuulis (pean märkima, et nad olid selleks ajaks ~4a lahus ning nainegi oli uues suhtes juba paar aastat), etteheideks siis, et miks mu mees minuga mitte temaga lapsi saab? ?? Edasi taktika muutus, vabandas ja hakkas nö sõbraks, pidi iga tähtpäeva (sünnipäev, jõulud, sõbrapäev, meestepäev vms) puhul õnne soovima ja niisama suhtlust aretama ja uurima “kuidas me ikka elame ja kuidas kõht kasvab, ja andku kindlasti teada kui laps käes”, ( seda kõike mu mehega loomulikukt, mitte minuga). Eelnevat draamat aga arvestades ei tundnud just siiras selline uurimine ? Muidu pole midagi erilist eks, tühja tema lobast, aga mind vist ärritas ta käitumine rohkem seetõttu, et ta on ametilt ämmaemand. Mitte, et nad kõik pühad peaks olema, aga nii palju mõistust võiks ikka olla aimamaks, et ühele naisele EI meeldi, kui mehe ex järsku nii agar on, eriti kui see naine on lapseootel ja harmoone täis. Vb olin ise muidugi liiga tundlik sellistel teemadel, a’la “rasedaid tuleb hoida”, (minuga samal ajal rase olnud kolleeg oli lapse kaotanud, eks see mõjutas mu vastuvõtlikust kaa ?) ja ämmaemandalt nagu eeldaks sellist empaatiat ja professionaalsust või nii. Ühesõnaga ma võtaks litsentsi ära sellistelt ? Õnneks mu mehel läks tema haletsus üle ja lõpetas suhtluse ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Trussikumiisu 3. jaanuar 2019 at 20:42

    Selle 10 euri võiks annetada kodututele kiisudele 🙂 Aitäh! Agggga kuidas selle purgi ja helkuri saaksin? Purgi saan päris päris endale jätta? KNIKS!

  • Avatar
    Vasta Anette 3. jaanuar 2019 at 19:49

    Hahahahhahahahahhahahah
    Hahahahhahahahahhahaaaaaa
    Mida iganes xD kuidas kerjata omale lugemisi ja kuulamisi- tooda paska.
    Aga jah need reklaamid küll suht ulmeks muutunud. Mitu korda jäänd postitus lõpuni lugemata on liiga kirju mis on sinu tekst ja mis on reklaam…

  • Avatar
    Vasta Elo 3. jaanuar 2019 at 19:46

    Appi kui kirju see loomaaed ikka on 🙂 ja mis kuradi räpp 😀 Aga nohh vähemalt vb tuleb siis klikke youtuubi 😀 Piinlik 😀 Aga nohh ta ikkagi 5v6 aastat seda kannatand ka sai välja soperdada 😀 Õel paar olete vist Kardoga 😀 Ja ometigi tundusite lahedad 😀 Inimestepetjad 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:49

      Jah, Kardo on veel kõige hullem pettur 🙁

  • Avatar
    Vasta Annika 3. jaanuar 2019 at 19:42

    Ei no tänks mul nüüd uus telefonihelin olemas… ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:49

      Ära iial vastu võta, saad kauem nautida 😀

  • Avatar
    Vasta Mammu 3. jaanuar 2019 at 19:26

    Hahahahaha! Mulle meenub, et mu kunagisel peikal oli psaiko ex, kes mulle helistas ja telefoni hingas ja saatis sõnumeid ja väitis, et nad on koos ja jätku ma tema mees rahule. Ma arvan, et tema suurimaks saavutuseks jäi siiski vaid öösel mulle helistamine, et ta on mu peikaga koos voodis, mille peale ma ulatasin telefoni tüübile ja palusin tal teda pisut korrale kutsuda, aga tõele au andes on see ilmselt köömes 8 aastat kirjutatud* räpiloo kõrval 😀 😀 😀
    *8 aastaga oleks võinud siiski midagi edevamat endast väljutada, kui see, aga oh well, igaüks oma tasemel.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:47

      hahaha, apppi kui hale 😀

    • Avatar
      Vasta G 4. jaanuar 2019 at 01:08

      Hahha. Seda kommentaari lugedes meenus ka endale, kuidas minu eksi ekstüdruk kirjutas mulle, kuidas nemad veetsid öö koos ning kuidas minu eks teda tagasi soovin ja nii edasi 😀 meil oli selle öö veetmisega omavahel veel naligi, et ta ootab kuni mina magama jään ja siis läheb tema juurde ja hommikul hiilib enne minu ärkamist alati tagasi, et mina teada ei saaks ?

  • Avatar
    Vasta ... 3. jaanuar 2019 at 19:25

    Vaatasin videot ja selle põhjal arvaks küll, et Kardo jätab sulle midagi rääkimata…Tundis silmnähtavalt ebamugavalt ennast kui petmisest ja alastipiltidest juttu tuli.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:28

      miisu, sina v?

  • Avatar
    Vasta Kai 3. jaanuar 2019 at 19:14

    Titeteo pidu hoopis 😛 ehk siis see kus Mari eostati, mitte babyshower? Igaljuhul toredad probleemid mõnel 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:48

      aaaa titeteopiduuu,aaaa, issand, ma ei saand niipidi arugi. issand, kes seda mäletab, mis peol see mari eostati 😀

  • Avatar
    Vasta V 3. jaanuar 2019 at 19:13

    Mu elukaaslasel on laps eelmisest suhtest.. ja no see mutt on ikka psühh.. ta rääkinud minust, et ma oma elukaaslase isaga maganud, et perekonda saada ?? Pluss kui kokku viimati temaga puutusin, pidi mulle käsipidi kallale tulema.. ja saatis mu elukaaslasele sõnumi, et ta tapaks mu ära, kui ta vangi ei peaks minema ?? Aa.. muidu oli neil alimentides kokku lepitud, aga kui sai teada, et ta eks minuga koos on, siis andis kohtusse????? No neid kilde ja asju on ikka palju.. saaks lausa raamatu kirjutada. Alguses nii häiris see jura mind, aga nüüd ma ainult naeran.. et kui loll üks inimene olla võib????

  • Avatar
    Vasta Liisi 3. jaanuar 2019 at 18:53

    Noup. Miisut ei trumpa kuidagi ??

  • Avatar
    Vasta Älis 3. jaanuar 2019 at 18:47

    Ma niisama mainin, et esimest korda on mind häirima hakanud need 101 reklaamibännerit sinu blogis siin. Ehh..ikka väga suured ja ronivad igast nurgast välja. Loen telefonist.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 18:57

      🙁

      • Avatar
        Vasta Gerly 3. jaanuar 2019 at 19:52

        +1 ja ma veel kirjutasin sulle feissi ka, mis kommidrs telefoni vaadates viga on 😀 malluka lehele, mitte su enda

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:53

          jaa ok ma uurin :D!

    • Avatar
      Vasta Marta 3. jaanuar 2019 at 19:37

      Kusjuures ma mõtlesin ka just seda sama.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 3. jaanuar 2019 at 19:49

        ma uurin, kuidas seda paremaks saab 🙂

    • Avatar
      Vasta C. 3. jaanuar 2019 at 19:40

      Telefonis on tõesti need reklaamid aasa korda hullemaks läinud viimasel ajal.
      Seitse reklaami ühes postituses.

    • Avatar
      Vasta K 3. jaanuar 2019 at 20:08

      Reklaamid on nümesad aga samas vüiks ka aru saada, et reklaam on Mallu sissetulek.
      Kiitus ja tunnustus on tore kuid pere ei toida.
      Tõesti, ühes kohas on KV reklaam, 5 rida teksti ning jälle KV reklaam. Siiski täiskasvanud (kuid vahel veidi kohtlase) inimesena suudan ma neist reklaamidest üle kerida ja edasi lugeda.

    • Avatar
      Vasta Liis E 4. jaanuar 2019 at 07:17

      Ma ka telefonis, aga ei häiri. Ainult üks reklaam keset teksti. Huvitav et nii erinev on.