JUMALAITA

kohe, kui laste kõrvalt välja saab, siis torman svingerdama

6. jaanuar 2019

Ma olen juba jupp aega oma avatud blogi ees istunud, et eilseid muljeid kirja panna, aga tõesõna iga kord kui ma mõtlen eilsele õhtule, hakkan lihtsalt naerma ja ainuke mõte mu peas on “what. the fuck”. Aga okei, ma alustan lihtsalt kuskilt ja vaatame, kuhu ma jõuan. Ühesõnaga…

Rääkisime eile ühe sõbrannaga juttu ja kuidagi läks teema selleni, et mingi päev võiks Parolesse minna, sest pole seal iidamast-aadamast käinud ja seal on nüüd uus köök (Peruu köök) ja ega ma ei ole tegelikult ju üldse kuskil VÄGA ammu käinud. Rasedana ei viitsinud ja nüüd tundus, et aeg on seal maal, et paariks tunniks võiks ju minna. Kardo arvas ka, et tema saab lastega ilusasti hakkama ja piima on külmikus Martale küll ja veel ja pudeli võtmisega tal probleeme pole, seega anti mulle linnaluba. Ma arvasin, et ega ma kauem, kui südaööni väljas ei ole, sest Martal võib ju kodus süüa olla, aga ma ei teadnud, kui kaua mu tissid väljas olla lubavad.

Parole oli tore nagu alati ja ühel hetkel tuli mulle mõte, et kirjutaks Triinule. Et kui ma juba enivei NII harva väljas käin ja ilmselt sada aastat enam välja ronida ei viitsi, et tahaks ju Triinuga ka tsillida ja vabalt võtta, ilma, et meist kumbki rase oleks, nagu meil enne juhtunud on ? Ja te ei kujuta ette, kui ma Triinule kirjutasin, siis ta saatis mulle screeni, et ta juba on taksos. Ta nimelt oli instast mu pilti näinud, et ma Parolesse lähen ja oli lapse kodus magama pannud ja sõitis mind üllatama.

Üllatus oli tõesti tore, tantsisime seal nii kaua, kuni mul hakkas vaikselt hirm, et ma rabanduse saan. Ma nimelt olen viimased pool aastat päevas umbes 100 sammu teinud. Päriselt ükspäev väitis mu telefon, et ma olen terve päeva peale 76 sammu teinud, niiet igasugune tantsuvihtumine oli mu vaesele vanale kereräbalale paras väljakutse, aga no tõesti nii tore oli.

Korraga oli meie seltskonnaga liitunud veel kaks naisterahvast ja nende sõber ja tõesti ausalt ma ei tea kuidas, aga jutt läks selleni, et need naised olid selle mehega tutvunud mingisugusel svingerite lehel või grupis ja kohtusid üldse esimest korda ja neil oli plaan edasi minna svingerite klubisse.

Ma küll pole selle svingerite maailmaga väga kursis, sest I don’t swing that way, aga nii palju ma olen aru saanud filmidest, et need svingerite peod on vist mingid sellised kohad, kuhu sa oma kaasaga lähed ja siis vahetatakse paare vms. Need naised rääkisid meile, et nad pole seal ise ka enne käinud, aga et koht pidi väga äge ja turvaline olema, et kui tahad, siis vahid seal niisama ja kui tahad, siis lased ennast vabaks ja põrutad aga südamerahuga võõraid mehi. Ühesõnaga hakkasid nad täiega suruma, et me ikka nendega kaasa läheks. Kuigi ma pean tunnistama, et väga palju mind veenda ei tulnud, sest kuigi mul oli null plaani kuskile võõraste meeste või naistega nagistama minna, siis mul oli tõesti huvitav ise näha, et mis säärastes kohtades toimub. Ei ole ma enne sellisesse kohta sattunud ja miski minus ütles, et ega ma vast suure tõenäosusega kunagi satugi. Igatahes mõtlesin, et nii ajakirjandusliku eksperimendi mõttes võib ju minna ja ära kaeda selle värgi.

Astusime siis sisse, naistele oli sissepääs tasuta, paaridele oli 10€ ja üksikutele meestele mingi mega kirves hind. Igatahes astusime me kuskile pimedasse keldribaari ja esimese asjana suunati meid riietusruumi, kus tuli ennast siis kas paljaks koorida, pesuväele võtta, bikiinid selga panna või rätik ümber tõmmata. Seda viimast varianti ma kasutada plaanisingi. Läksin kapi juurde ja tunnen…MEGA räme sitahais. Nagu. Mitte VEITS, vaid konkreetselt ko-hu-tav sitahais. Sealt läks uks mingisse pimedasse ruumi, seega ma ei tihanud isegi mõelda, mis seal ruumis toimub või tehakse, et sealt selline lebra tuleb. Tahtsin aint kiirelt endale selle räti ümber tõmmata ja teisele poole ruumidesse minna, et sellest haisust pääseda. Olin juba hinge kinni hoides peaaegu valmis, kui ühel hetk sain ma aru, et sitahais on nii vänge, sest keegi on konkreetselt endale PIHKU SITTUNUD ja oma käe vastu minu kõrvalasuvat kappi puhtaks pühkinud. Ja seal vehkides oli juhtund nii, et MA OLIN OMA KÄE SINNA KAPI VASTU RIIVANUD JA MUL OLI KÄE PEAL VÕÕRA INIMESE SITT.

Ma reaalselt vannun, et kui oleks võimalik olnud, siis ma oleks soovinud jalapealt maha surra, sest noh, mul oli endiselt võõra inimese sitt käevarrel. Ma tormasin öökides vetsu sunnas ja küürisin oma kätt seebiga. Oleks seal kloori või hapet olnud, oleks sellega pesnud, aga kahjuks ei olnud. Üks töötaja, kes seda sinna koristama läks, ütles mulle sõbralikult: “Kui see sind lohutab, siis see oli naisterahva sitt!”.

Jah, kindel laks, et oleks see mehe sitt olnud, et siis oleks nagu veits rõve olnud, aga kui NAISE sitt, siis jumala haud, laske mind tagasi sinna püherdama või miskit.

Ühesõnaga, pesin oma käe ära, meiega koos tulnud inimese haihtusid kuskile ruumidesse ja mina ja Triinu seisime traumeerituna keset mingisugust ruumi ja vaatasime ringi.

“Mallu, KUS me oleme????????” sosistas Triinu.

Act cool, muidu nad arvavad, et me neid kritiseerime,” sosistasin ma vastu.

Ühel hetkel sadas mulle kaela ihualasti naisterahvas. “Oooooo, MALLUKAS, sind poleks küll siin osanud oodata näha!”.

-“Jaa, ma eee…tulin eksperimendi korras vaatama, mis siin toimub,” pobisesin ma.

“No mis siin ikka toimub, näed ju isegi,” rehmas käega telekate poole, kust lasti päris haardkoor porri. “Kui sa tahad, siis sa võid mu kihlatuga seksida,” pakkus ta viisakalt.

“Oi, tänud pakkumast, aga ma hetkel ei soovi.”

Naine istus maha mingisugusele võidunud nahkdiivanile, jalad harkis, tutt ripakil ja rääkis muga juttu edasi. Et ta tuli sinna oma kihlatuga, laps jäi isaga koju, ja et see olla tal ka esimene kord seal olla, aga et talle väga meeldis ja oli saanud päris mitme mehega asju aetud. “Mul on see hea asi, et ma nagunii seda homme ei mäleta, ma ükskord kukkusin viiendalt alla ja peale seda pole mäluga enam samad lood,” ohkas ta.

Me suutsime seal sees olla vist 10 mintsa, millest 8 pesin ma hüsteeriliselt oma käsivart, oli see vast alles svingeribaari kogemus. Ma ei julenud seal väga ringi ka jalutada, ma kartsin, et ma satun millegi jubeda peale, aga noh, nägi see välja nagu selline slaavi saun, mingi väike bassein oli ka, mis oli tuugalt pallimere palle täis. Ühesõnaga lugesin ma eksperimendi lõppenuks ja põgenesime Triinuga kus see ja teine. Ja kuigi seal sees pildistada ei võinud, siis ma rikkusin reegleid ja lasin teha endast pilti sitase kapi ees. Selleks hetkeks oli 90% pasast maha pestud, aga veits on seda veel kapil näha. Kaunis, eks ?

Nii ma õhtut alustasin…

Ja nii ma selle lõpetasin ?Meik maha tantsitud ja erilise parmu vibe’i lisab see imeline katkine koht mu huulel ja loomulikult sitt kapil.

Ps! Ma krabasin sealt nii kiirelt oma asjad ja tulin tulema, et ma unustasin oma pangakaardi sinna kappi. Kui keegi nüüd huvi tundma hakkas selle imelise koha vastu, siis olge head, vaadake sinna kappi ka, äkki leiate mu kaardi üles. Ma ise ei julge tagasi minna. Olgem ausad, ma ei läheks sinna isegi siis tagasi, kui ma oleks oma vasaku jala maha unustanud, liipaks elu lõpuni rõõmsalt ühel jalal edasi ja asi ants.

Vot, sellised lood ja tegemised siis siinpool sood. Proovige te nüüd veel vinguda, et ma ainult tite- ja sitajutte räägin. Võin noh, sitajutte saite ikka, aga titejutte natsa vähem. Olge lahked. Minul on igatahes kuskile minemisest nüüd aasta jagu isu täis, istun kodus edasi ja naudin seda luksust, et kui mul ka käsi sitaseks saab, on sitatekitajad minu sees valmis tehtud omatoodang, mitte võõra, perssesaanud naise pask. Always win, never loose.

 

Loe ka neid postitusi!

82 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Reelika 15. jaanuar 2020 at 12:44

    Mina olen oma partneriga käinud Club Vinyl Tallinnas Telliskivi 51a http://www.clubvinyl.ee. Üllatus oli suur kui avastasime milline puhtus, stiil ja viisakus klubis oli. Paare oli palju. Kõik olid soliidsed ja viisakad. Tantsiti, istuti ja aeti juttu ning palju võimalusi oli meeldivaks ajaviitmiseks erinevates mängutubades. SUPER!
    http://www.clubvinyl.ee

  • Avatar
    Vasta zittur 9. jaanuar 2019 at 00:30

    parim lugemine ever!i just love you bich!lase sama moodi edasi, naerda sain kõvasti, mulle meeldi sinu stiil, sa nagu mart ja andrus rahva oma kaitsest.

    allolevatel linkidel lugu sellest kuidas eesti mereväelased sõjalaevas ennast täis jõid ja üks ohvitser maha sittus ja alluva koristama sundis.

    http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=25&t=25335&sid=1188199278e21bec21a5b24edd8502e9

    https://www.maitsev.ee/498886/kommentaarid

    http://epl.delfi.ee/news/eesti/taismahus-laaneots-see-mees-ei-sobi-ohvitseriks-merevagi-tegi-teda-oppima-saates-suure-vea?id=58172590

  • Avatar
    Vasta Renne 8. jaanuar 2019 at 07:32

    Einoh, samas, mõned ei pane pahaks oma bändile lausa the Swingers nimeks panna…. Kui nad eurovisioonile peaksid saama, siis on suht mark, et nende nime taga Eesti seisab. Nagu lauljad oleksid nii süütukesed, et ie tea siiani selle säna mitmetähenduslikkusest ja nagu keegi poleks nii süütukesi julgend selle infoga traumeerida 🙂

    • Avatar
      Vasta Tups 8. jaanuar 2019 at 14:36

      Ära muretse. Nad võtsid endale bändi nime ikkagi vastavalt muusikastiilile 🙂 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Swing_(dance)

    • Avatar
      Vasta liis 8. jaanuar 2019 at 15:40

      Sa swing-muusikast ei ole midagi kuulnud? Loodan, et see info sind nüüd ei traumeerinud muidugi.

  • Avatar
    Vasta Mir. 7. jaanuar 2019 at 18:41

    Millised need inimesed seal välja nägid? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 18:57

      Tavalised inimesed, nagu ikka ?

  • Avatar
    Vasta Sveta 7. jaanuar 2019 at 14:27

    Uskumatu, Mariann, sa oled ikka tõeline sitamagnet, kuidas sul ikka õnnestub? 😀
    Oleme abikaasaga seal ka palju kordi käinud, ning ei ole kunagi midagi sarnast juhtunud ))
    Kahju et see kord pole käinud, tahaks sinuga svingerite klubis pilte ikka teha, lähme järgmine kord koos 😉

  • Avatar
    Vasta Birgit 7. jaanuar 2019 at 14:14

    Väga ebaloogiline. Kapid olid sitased, koristaja nägi isegi kes sittus ja määris, aga noh las see sitt olla seal. Hakkas koristama alles siis, kui sinu käsi sitaseks sai?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 14:23

      Haha, selle ebakõla peale ma ei tulnudki enne jah 😀

      • Avatar
        Vasta Swing 7. jaanuar 2019 at 15:37

        Peaks hoolikamalt lugusid välja mõtlema jh ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 15:38

          See ebakõla on pigem teile suunatud, sõbrake 😀

          • Avatar
            Swing 7. jaanuar 2019 at 16:20

            Kordan veel kord, et tol momendil klubis oli 30 inimest minuga koos, ning kõik oli korras. Kui teie neljakesi-viiekesi tulite, siis garderoobis kohe algas mingi liikumine ning juba minuti pärast tuli klient ja ütles et garderoobis oleks vaja koristada. Huvitav, et enne teie tulekut keegi nendest 30st inimestest ei tundnud seda “jubedat sitahaisu”?
            Aga jah, mida kõike ei tee klikkide pärast, ka sitta võib kottis tuua 😉
            Koeraomanikel on tihti taskudes sitt kaasas 😀

          • Mallukas
            Mallukas 7. jaanuar 2019 at 16:23

            Appi, palun minge kuskile turunduskoolitusele või õppige, kuidas potensiaalseid kliente leida 😀 Mul on ausalt teie vastuseid juba väga piinlik lugeda, muidugi naljakas ka 😀 Ühesõnaga – teie väidate faktina, et meil oli sitt endal kotis kaasas ja teil on tunnistaja, kes seda tunnistab? Nii kindel on endas, et on nõus kohtus tunnistama :)?

          • Avatar
            Swing 7. jaanuar 2019 at 16:33

            Midagi tõestada on nüüd väga raske, kuid võib olla teil lihtsalt vedas, et saite endale head teemat klikkide jaoks 😉
            Mida kõike ei tehta feimi pärast

          • Mallukas
            Mallukas 7. jaanuar 2019 at 17:29

            Paljakäsi määrin sitta kappidele, mis muud. Kliki nimel ikka võib 😉

            Ühesõnaga, edu teile selle peldiku pidamisel, jõudu ja jaksu, ma edasi kembelda ei viitsi 😀

  • Avatar
    Vasta Lisete 7. jaanuar 2019 at 13:45

    Ole nüüd! Me peame ka viisakalt välja minema..

  • Avatar
    Vasta reet 7. jaanuar 2019 at 12:27

    Mida kõike ajakirjandusliku eksperimendi nimel ei tehta… Julge naine oled.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 12:36

      A mida seal karta, üksi poleks jah läind ?

  • Avatar
    Vasta R. 7. jaanuar 2019 at 12:19

    kõlab põneva klubina ja hea jutt, sellist teemat tihti ei leia.
    Igatahes tekkis huvi ja peaks ka üle vaatame koha, äkki lõpuks saab ka …

  • Avatar
    Vasta Glitzmarie 7. jaanuar 2019 at 11:23

    Appi, mega naljakas! Hahaa sul ikka juhtub!

  • Avatar
    Vasta kr 7. jaanuar 2019 at 10:19

    Kas ja kui palju alkoholi jõid (ei ole ment) ja mitu söögikorda Martale külmast tuli? Uurin, sest ootab ka linnaluba ees ja mõtlen kas paar (2) kokteili on mõeldav

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 12:38

      Jõin veini ja koksi kah, hommikuni sai pudelit.

  • Avatar
    Vasta t 7. jaanuar 2019 at 00:07

    Ma ei saa aru, kuidas ühel pildil on tatokas vasakul käel ja teisel paremal 😀

    • Avatar
      Vasta dex 7. jaanuar 2019 at 01:39

      üks pilt on ju peeglist 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 7. jaanuar 2019 at 07:08

      Selfie on tehtud esikaameraga, sellepärast, see teebki nii.

    • Avatar
      Vasta M 7. jaanuar 2019 at 07:27

      Peegelpilt

    • Avatar
      Vasta kadri 7. jaanuar 2019 at 09:03

      Omg xD Üks pilt on tema enda tehtud peeglist, teine on teise inimese poolt tehtud. Loogiline, kas pole? XD

    • Avatar
      Vasta tiiu 7. jaanuar 2019 at 12:09

      Üks pilt peeglist tehtud juuu

  • Avatar
    Vasta Ants 6. jaanuar 2019 at 23:15

    Soovitan sul mallukas uuesti tulla. Sattusid lihtsalt valele ajal vales kohas olema. Anna tead akui tahad tulla. Teen sulle korraliku ekskursiooni.

  • Avatar
    Vasta A. 6. jaanuar 2019 at 21:44

    Appi… 😀 😀 😀
    Aga kuidas sellega oli, et püüa kohtukeissidest eemale hoiduda 😀 😀 😀

    Ei, väga lahe lugu lugemiseks. Ojehh.. (pühin naerupisaraid) :´D

  • Avatar
    Vasta K 6. jaanuar 2019 at 21:12

    Naersin nii, et pisaraid purskas, pluss veel kommentaarid. ?? Üks õige naisterahvas kõnnibki linna peal ringi ridikül kakki täis, et seda siis riivatult klubides kappidele määrida, ma ütlen.. Hahaa ??? You made my day!

  • Avatar
    Vasta Swinger 6. jaanuar 2019 at 18:11

    See postitus näeb väga huvitav välja, kuid probleem on selles, et mina olin ka eile samal ajal klubis 69, kui te oma kambaga tulite. Ning üks püsiklientidest ütles et ta nägi, kuidas teie sõbranna võttis midagi kottist, ja tegi kappi mustaks. Ei oska öelda kas see oli sitt või šokolaad, kuid nüüd on arusaadav, et kogu lugu oli teie poolt planeeritud ja korraldatud klikkide pärast 😉
    Kui on vaja, siis ta on nõus seda tunnistama 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 18:17

      Jah, mul sõbranna käib alati ringi, kott sitta täis, et seda kuskil ära kasutada, kus võimalus avaneb ?

      • Avatar
        Vasta kaya 7. jaanuar 2019 at 00:36

        ??????

      • Avatar
        Vasta Swing 7. jaanuar 2019 at 10:26

        No kuulge, klubis oli sel hetkel umbes 30 inimest ning kõik oli korras, siis tuleb Mallukas oma 4 sõpradega, ja kohe hakkavad juhtuma vägi huvitavad lood, veits imelik, või mitte? 😉 klikkimagnetit ikka vaja eks? (PS töötaja ütles, et ta ei ole üldse teile midagi rääkinud, kas see oli mehe või naise sitt, ning kas see oli üldse sitt, veel üks väike vale 🙂
        Peale seda kui Mallukas reklaamis Bondorat raha eest, siis on väga raske tema lood tõsiselt võtta

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 7. jaanuar 2019 at 12:42

          Issand jumal, ma ei suuda uskuda, et me seda vestlust pidama peame ? Mina ei tea, kui harilik teil see on, et kapid sitta täis hõõrutakse, aga see tundub mulle natsa loogilisem, et sellises kohas midagi sellist “leiduda” võib, kui et mingil naisterahval KOTIS sitta on 😀 Kui te koristajaga rääkisite, siis küsige temalt, kas oli “šokolaad” 😀

          See mida ma reklaamisin või ei reklaaminud ei puutu väga teemasse. Fakt – teie asutuses oli sitt kapil ja mu käsi oli võõra inimese sitas. Punkt 😀

        • Avatar
          Vasta Margit 7. jaanuar 2019 at 15:07

          No kuulge , ka mina olin sel toredal õhtul seal ja mis kuradi šokolaadi juttu te ajate, nagu veits piinlik või et ise võeti kaasa ja meelega tehti, liiiga haige , ise ka saate aru sellest ? Kui mina maikas baarmeni käest küsisin mis kurat tei siin toimus ja kes seda tegi siis ta kehits õlgu ja ütles no ega me ei jõua jälgida mis siin toimub …mida iganes aga koristage see siis ära sest see lehk oli liiga rõve , et tuima näoga olla ja paraku jah oli see ka minu esimene ja viimane kord sest see oli ikka rõve ja teie asi on see koht seal kontrolli all hoida või fekaalimängude jaoks eraldi ruum teha 🙂
          Päikest 🙂

      • Avatar
        Vasta Vaike 7. jaanuar 2019 at 10:34

        Oot, see oligi siis hoopis sitajunn mitte juuksehari, mis maha kukkus ja mina, loll, veel tagasi andsin? Rich oli veel peale kirjutatud. 😀

    • Avatar
      Vasta Liis 6. jaanuar 2019 at 18:34

      Kui Mallu tõestust ei soovi, siis ma tahaks küll seda inimest näha, kes väidab, et Mallu või Triinu oma käekotist fekaale võtsid ja siis neid kapile määrisid, just incase, äkki muidu ei saa oma loole laike juurde 😀 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 18:36

        Ei no kui on pakkuda videomaterjali sellest, siis ma vaataks hea meelega. Ehk tõesti me ei pand tähelegi, kuidas ise möödaminnes kotist sitta kühveldasime 😀

    • Avatar
      Vasta Älis 7. jaanuar 2019 at 00:18

      Teie püsiklient annab tunnistusi :D? Äkki tellite DNA testi juba? Sest kapil pidavat bioloogilist materjali piisavalt olema.. loodame, et teie koristaja liiga agar ei olnud selle sita maha kraapimisel.

  • Avatar
    Vasta Aveli 6. jaanuar 2019 at 17:25

    See sitalugu tuletas mulle ka ühe päris rõveda kogemuse meelde 😀 Oli ühe parima sõbranna tüdrukuteõhtu ja üks teine sõbranna oli täitsa kindlalt pähe võtnud, et linnapeal tiirutades peame kindlasti külastama ka sekspoodi, oli isegi kokku leppinud, et seal müüja teeb siis sellise väikese koolituse-tutvustuse, et mida müüakse ja mida kõige rohkem ostetakse ja muud jutud. Jõudsime siis kohale ja kuna peo staabist ehk siis korterist, kus tüdrukuteõhtu põhiosa planeeritud oli, olime juba omajagu aega eemal olnud, kasutasin võimalust poes vetsus käia. Sel ajal kui mina vetsus olin, olla aga teistele näidatud poe tagaruume, kus asus siis mingi kinosaal ja erakabiinid pornograafiliste filmide vaatamiseks. Tulen mina vetsust välja ja teised jõuavad tagasi ja kuulame müüja juttu ja kui siis see n-ö ametlik osa läbi sai, anti aeg endal ringi uudistada ja küsida kui huvi on jne. Kuna mina alguses kinosaali ei näinud, käis sõbranna peale, et ma ikka ka tagaruumi piiluksin, et pidi päris veider koht olema. Müüjalt heakskiitva noogutuse saanud astusin siis tagaruumi. Mingi kinosaalini ma ei jõudnudki – paremat kätt olid järjest mingid keskmise riietuskabiini suurused toakesed, kus igaühes sees mängiv telekas ja uksed irvakil. Haarasin siis ühest lingist kinni, et ust pisut rohkem lahti tõmmata ja näha, et millised need eneserahuldamisekabiinid seest ka välja näevad kui sain aru, et see link, millest just kinni võtsin on kaetud mingi tihke geelja vedelikuga – mul läks umbes millisekund aega kui sain aru, et ma katsusin just võõra inimese spermat. Sel hetkel ei huvitanud mind enam üldse see kinosaal ja kõik need teised tagaruumivõikused, mida uudistama läinud olin, vaid tormasin tuhatnelja tagasi müügisaali, et vetsus käsi pesta saaksin. Vets oli veel kinni ka ja nii ma jälkusest lõdisedes seal ukse taga ootasin. Küürisin ka kätt ikka jõhkra seebikogusega ja üritasin terve ülejäänud õhtu mõelda kõigest muust kui oma “spermaseiklusest” 😀

    • Avatar
      Vasta Älis 7. jaanuar 2019 at 00:21

      Äkki oli hoopis mingi libesti? 😀

    • Avatar
      Vasta Reena 7. jaanuar 2019 at 00:40

      Sel juhul sul vedas ju tegelikult, et see ainult sperma oli. Mõtle kui see link oleks hoopis võõra tüübi peenis olnud…

  • Avatar
    Vasta jaa 6. jaanuar 2019 at 17:25

    Olen ka käinud, ma ise mees küll. Ütleme nii, et kondoomi kasutamine sõltub paljudel sellest joogi tarbimisest 🙂

  • Avatar
    Vasta Gauchy 6. jaanuar 2019 at 17:22

    Lõbus lugemine!
    Meenuvad kooliajad, mil sai geibaaris käidud- väga ohtu ei olnud, et keegi ligi tikuks.
    Kord wc sabas pikalt oodates, tulid sealt lõpuks välja 3 noormeest, üks neist teatas “Mina olin viimane vagun”!

  • Avatar
    Vasta inge 6. jaanuar 2019 at 16:35

    Mis Kardo sellepeale ütles ,et seal käisid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 16:37

      naeris 😀

    • Avatar
      Vasta Kardo 6. jaanuar 2019 at 21:23

      Ma olin täiega kade, sest mul pole ju kellegagi sinna minna ja Mallu ka enam uuesti ei tule 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 6. jaanuar 2019 at 16:27

    Ja mina arvasin, et minuga juhtuvad pidevalt mingid jaburad lood:D Ma olen ju täiega nõrk sinu kõrval.
    Tagantjärele on sellised olukorrad alati mega naljakad. Ja ma kujutasin kogu seda olukorda oma peas ikka väga elavalt ette:D Funny as hell:P

  • Avatar
    Vasta E 6. jaanuar 2019 at 16:07

    Juuust in case, soovitan igaksjuhuks see pilt maha võtta, pärast saad kolmanda kohtukeisi kaela ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 16:11

      miks? 😀

  • Avatar
    Vasta Älis 6. jaanuar 2019 at 16:06

    Nagu päriselt on selline koht olemas ja seadusega lubatud? Aga kuidas nad suguhaigeid kontrollivad? See ju täitsa arulage.. Väkk..issand jumal..mul pole ka sõnu..nagu whaaat???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 16:11

      mismõttes seadusega lubatud olema ei peaks, inimestel on õigus seksida ju kellega tahavad. suguhaigustest.. ma ei tea, äkki nad kasutavad ikka kondoomi? ma ei oska öelda, ise ei seksinud 😀

    • Avatar
      Vasta Mai 6. jaanuar 2019 at 16:34

      Küsiks ka, et mis seadust seal siis Älise meelest rikutakse?

    • Avatar
      Vasta Vaike 6. jaanuar 2019 at 17:46

      Kuidas seadus siis kondoomi kasutamist kontrollib, kui sa väljaspool seksklubi seksid? Taotled kondoomivabastust siis, kui last tahad teha?

  • Avatar
    Vasta Elli 6. jaanuar 2019 at 15:38

    Sellega meenub mul kaks seika. Kord leidsin poest ülinunnud püksid ja läksin jeid proovima. Taskuid paika sättides panin sõrmed millegi ligase sisse… taskus oli kasutatud kondoom. Mine pekki, kus ma küürisin ennast…

    Kord sõbrannaga nimeta baaris. Sõbranna läks vetsu, ma vihtusin tantsu edasi. Küljealla ujus mingi hindu. Suht ignosin teda ja no tundus, et tüüp ikka aru ei saa ja üritab käest kinni krabada samas, kui ma eest lähen. Lõpuks vaatasin talle tigeda pilguga otse silma ja tema andis pilguga justkui märku, et vaata… noojah vaatasingi, till oli ripakil ja no seesam till mu käe vastu ilmselt käis korduvalt…. suutsin talle põlastavalt teatada “so tiny”??? … ja noh lippasin küürima ennast. Ise röökisin veel pool ööd, et kui krdi rõve see oli….

    • Avatar
      Vasta Älis 6. jaanuar 2019 at 16:12

      ?täitsa lõpp..see hindu till.

    • Avatar
      Vasta Evelin 6. jaanuar 2019 at 16:30

      OMG:D:D:D Kunagi üks võõras punkar lubas mulle ka mingis pargis päise päeva ajal oma m**** näidata, kui ma talle 2 euri ei anna. Mitte nagu niipidi, et tema näitab ja ma siis annan vaatemängu eest rahhi:D
      A ta mõtles ikka ümber millegipärast. Ja raha ma talle ka ei andnud.

  • Avatar
    Vasta C. 6. jaanuar 2019 at 15:30

    Omg, mida ma just lugesin. ? ? ?

  • Avatar
    Vasta Jane 6. jaanuar 2019 at 15:16

    Ma täiesti tõsimeeli arvasin, et postituse lõpus kirjutad, et nägid seda kõike unes. Mis pagana asutus see selline veel on?!? Ma pole elusees kuulnud sellisest asjast. Lõin googlesse sisse lausa ja no eksiseeribkib selline asi!? Ausalt, ma olen täiesti shokis praegu. Ma ei oska rohkem küll midagi kosta.. Uskumatu!

  • Avatar
    Vasta m 6. jaanuar 2019 at 15:13

    Ma ei teadnud,et sellised asjad eksisteerivad Eestis. KOHUVTAV. KRIIPI.

  • Avatar
    Vasta Malle 6. jaanuar 2019 at 15:12

    Sa oled ikka pesuehtne sitamagnet kallikene…sul ikka õnnestub… ?? … Me oleme abikaasaga seal aastaid käind ja kordagi pole midagi niiiiii hullu/rõvedat juhtunud… ??
    Jah, olgem ausad, see pole just eeskujulik svingerite klubi aga Eestis suht ainuke, nii et sellise eluviisi harrastajatel ei jää muud üle kui leppida… ?

    • Avatar
      Vasta MP 6. jaanuar 2019 at 16:36

      Käite abikaasaga ja appi ma isegi ei oska oma lauset kuidagi sõnastada, sest ma poleks uskunud, et midagi sellist üldse eksisteerib. 😀 Ma olen samuti shokis nagu nii mõni teinegi siin. 😀 Ke*ite võõraid naisi/mehi? Tsiisas ikka täiega ;D ;D

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 16:37

        mille üle sa shokis oled? et mõni on vabama seksuaalsusega v :D?

        • Avatar
          Vasta MP 6. jaanuar 2019 at 16:50

          Et selline koht on üleüldse olemas. Poleks arvanudki. Ja Eestis just. Ilmselgelt olen ma eluvõõras. Mõtlesin, et sellised kohad on ammu kadunud. 😀 😀 😀

          • Avatar
            Lena 9. jaanuar 2019 at 01:52

            Hehee, neid kohti on Eestis mitu, isegi Tallinnas. “Sellised” kohad õnneks on populaarsemaks muutumas;)

  • Avatar
    Vasta K. 6. jaanuar 2019 at 15:11

    Appi. Päriselt on selline koht olemas või … Vanaks jäänud vist. Ära rohkem räägi nii koledat juttu 🙂

    • Avatar
      Vasta Birx 6. jaanuar 2019 at 17:31

      Ma ka imestan, et mille üle te siin imestate? 😀 Selline koht ja Eestis, no loomulikult on ja loomulikult inimesed harrastavad selliseid asju. Minu jaoks on see swingeri värk ka väga rõve, mingi grupikas ja kordamööda panemine võõraste inimestega tundub rämedamast rämedam, aga see, et selline koht olemas on, imestama mind küll ei pane.
      Mulle jäi tegelikult üks teine asi hoopis silma 😀 Ja see oli see, et naistele oli sissepääs tasuta ja meestele mingi hingehind. Ooh ma olen Soomes elades ikka sellega nii ära harjunud, et kui maksma peab siis maksavad kõik ja mingit soolist eristamist siin ei ole. See idee iseenesest, et naised ei pea maksma ja mehed peavad, ja siis naised tahavad võrdsust veel.

      • Avatar
        Vasta Mari 6. jaanuar 2019 at 18:36

        Kujuta nüüd ette, mis sellest swingerite klubist saaks, kui üksikutele meestele oleks tasuta sissepääs. Piisavalt vägijooki pruugitud täkud käiksid seal üle kõigest, mis liigub voi hingab. See ei läheks swingerite pointiga kokku.

        • Avatar
          Vasta Birx 6. jaanuar 2019 at 23:10

          Aga miks mitte teist pidi, et kõigile tasuline, samuti naistele? Ei leia küll, et swingerite klubi oleks mingi hull erand. Eriti veel kui see pole siiski litsimaja nagu siin üks juba sildistas. Mulle jälle tundub et kui asja nii võtta, et ok mehed maksavad, naised mitte siis pole ju asi litsimajast sugugi kaugel tegelikult:D Mitte seda et seal seksi harrastavad naised saavad selle raha endale, aga siiski. Kui ma ikkagi tahaks mingit omast arust üliägedat seksikogemust ja minna kusagile sellisesse klubisse kus seda saab siis loomulikult ma maksaks kui ma tõsiselt tahaks. Ja noh Soomes seksmess on ka ikkagi kõigile piletitega. Mis siis et seal näeb põhimõtteliselt pornot laval ja teab mida veel.

          • Avatar
            Saara 11. jaanuar 2019 at 14:09

            Ma olen Birxiga täiesti nõus – mis võrdsusest siin üldse rääkida, kui isegi pileteid jaotatakse sugude järgi. Ja jah, olengi naine, kes vingub tasuta pileti üle! Miks mehed peaksid hingehinda maksma, aru ma ei saa… Seks on ikka nagu kahepoolne asi või nii.

    • Avatar
      Vasta Mirjam 6. jaanuar 2019 at 17:41

      Ega see litsimaja pole, et sa nii ülltaunud oled. Sellised svingerite üritused on reaalselt maailmas väga tuntud ja tavalised. Inimeste seksuaalne avatus on erinev.

      • Avatar
        Vasta Nimi 6. jaanuar 2019 at 19:11

        “Ega see litsimaja pole”… Mis asi see siis on, kui mitte litsimaja? ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 20:04

          svingerite klubi ei ole litsimaja ju

        • Avatar
          Vasta Mirjam 7. jaanuar 2019 at 14:43

          Litsimaja on ikka midagi väga väga erinevat.

  • Avatar
    Vasta Kata 6. jaanuar 2019 at 15:03

    Hahahahahahahahahhaahahahahah tule taevas appi???? aitäh Sulle! Järgmine kord kui mul mingi jama on, siis ma tean, et vähemalt pole ma kuskil keldris võõra sitaga koos???

  • Avatar
    Vasta H 6. jaanuar 2019 at 15:01

    Hea lugu, aga ma paneks parooli alla vm. Seda heiti ja Elu24 kräppi mis nüüd tulema hakkab ei jõua ära kuulata. Maailm pole selleks veel valmis XD

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2019 at 15:24

      Miks? Ma ei teinud midagi halba ju ?

      • Avatar
        Vasta H 6. jaanuar 2019 at 16:01

        Muidugi mitte, aga Elu24 teeb sellest kohe klikimagneti ja need ju loevad ainult pealkirju ? aga noh eks see ole nende mure
        Igatahes kogemus omaette ??

      • Avatar
        Vasta K. 6. jaanuar 2019 at 16:26

        Ha- ha -ha :)Kui oleksid teinud, oleks veel” parema” loo saanud. Rahva ema Evelin näitas ka ainult kanni aga vahi, mis meedias toimus 🙂