Ilukraam Kingiloos

vannitoa “rõõmud” ja isehakanud remondinaine*

14. jaanuar 2019

Mulle täiega meeldib vannis käia. St mulle meeldib vanni sisse istuda, panna sinna igasugust soola ja helbeid ja pudi ja vahtu ja “maltsa” ja vannipomme ja siis keerata vesi aina kuumemaks ja kuumemaks, kuni vann on lõpuks auravat ja lõhnavat vett täis. Siis tahan ma vannist kohemaid välja ronida, sest palav on ja seal kuumas vees liguneda pikalt ei taha. Aga no selline 10 mintsa on päris mõnus ja selliseid lühileotusi meeldib mulle teha küll.

Muidugi meeldib ka lastele vannis käia, mistõttu minu lühileotused lõppevad sellega, et lõpuks on kõik alasti ja nutavad seal vanni kõrval, et nad tahavad ka ju vette tulla ja siis pean mina välja kebima, sest meil on nii pisike vann, et hädavaevu mahun mina sinna beebiga sisse. Lisaks röövivad mu elu õied pidevalt minu vannipomme ja soolasid, kuigi neil on endal OMA varud olemas, millega vannis solberdada, aga eiiii, alati on ikka vaja minu kõige kallimaid Lushi palle ja muud sellist. Ega Mari ju küsi ka, saab kuskilt kätte ja lännu ta on. Ükskord pani KOLM Lushi pommi sisse, krt mul oli rahast nii kahju, et ma kaalusin siiralt seda varianti, et järgmised nädal aega lasen natsa vett ära ja lasen kuuma peale, et pommivett võimalikult kaua nautida, aga kahjuks Kardo arvas, et see pole normaalne mõte. Kes nüüd meist kahest saksapreili on, ah?!

Nii, jõuame nüüd teemani ka, et Iluversum, kes mu vannilembust teab, saatis mulle hunniku vannikraami, et ma oma ligunemisi maksimaalselt nautida saaks. Mul on selline korv, kus ma oma vannikraami hoian ja asju sinna valades vaatasin, et krt, see vann on nii… rõve. Ära võetud vanniklaas on jätnud koledad kohad ja vanni ümber olev silikoon on NIII kole. Seega selle asemel, et oma pomme üles pildistada ja postitus valmis teha, hakkasin mina oma vanni ümber olevat silikooni ära lõikama ?

Nii rõveeeeeee, ma tahaks neid pilte vaadates kohe hoopis vannitoaremonti teha, aga järgmised 5 aastat ma sellest isegi ei unista, seega panin oma kaunid käed tööle ja hakkasin urgitsema. See oli ikka päääris räme. Sealt tuli mingit hallitust ja läga ja ma ei tea mida kõike veel vahelt välja, et no suht rõvekas.

Ühesõnaga ega ma seal nüüd just palju teinud, koukisin vana silikooni maha ja… panin ühe kihi uut asemele. Tegelt peaks veel ühe kihi panema ja siis pabernoaga ilusamaks lõikama, aga seda ma teen mõne aja pärast, kohe ei viitsi, praegugi juba tulemus parem kui enne, vähemalt endal on kohe mõnusam vaadata, et pole selline kollane ja võidunud.

No ja alles siis sain ma piisavalt südamerahu, et enda kingitud vannikraam sulnilt vannitoariiulile asetada, enne polnud nagu tahtmist või nii, ehk siis, mis ma siis sain?

Esiteks vannikraami täis advendikalendri (LINK), mis on idekas, sest kuna jõulud on läbi, siis maksab see 5€ vähem (12€ sentidega) ja sisaldab sellise hunniku tillukesi pomme ja soolasid, mida hea Marile kätte anda, kui ta jälle palub, et tahab kaaaaaa palli saada. Pisikesed seebid kasutan ma ka raudselt ära, nendega on ülihea meigishvamme pesta, teadsite v? Ma enne lödistasin vedelseebiga, aga tükikaga läheb kiiremini ja paremini puhtaks. Lisaks oli seal sees pimsskivi ja kamm ja küüneviil ja pisike hari. Igati mõnna kombo.

Siis oli pakis veel suur pakk magneesiumihelbeid (LINK), mis on jällegi hea vanni lisada, sest toob mõnusa une ja lisaks aitab leevendada rahutute jalgade sündroomi, mis raseduse ajal mind iga päev kimbutas, aga praegu on aeg-ajalt ka siiski painanud.

No ja muidugi oli veel juurde pandud igasuguseid vannipomme ja seepe Saules Fabrika firmalt. Mul pole mõtet neid kõiki eraldi linkida, sest pooled on juba praegu e-poest otsas, aga noh, eks te saate vaadata, mis seal on. Minu pakis oli nt kitsepiimaga vannipomm ja makroonikujulisi vannipomme ka.

vuugivahed on küll ilusamad nüüd, ei saa väga kurta!

Mõnikord teen üldse nii, et panen Lende titevanni, siis saab südamerahus oma “vannist välja valamise” mänge mängida, ilma, et vannituba ei ujuks ?

minu vannikraamikorv

Seal on lastele ka igast kraami mul veel – vannivett värvivad tabletid, vannile joonistamise kriidid, mingid vahud-värgid-särgid. Endale on mingisugused maskid ja soolad ka seal taga. Kõike kulub omajagu – võin selle korvi täis laduda, varsti on ta jälle tühi. See on see, kui majas on neli vannilembelist naist, sest Kardot ei huvita need absull ?

Kes veel vannifännid on? Anna kommentaarides märku ja juba reedel valin ühe võitja, kes Iluversumi käest kotitäie vannikraami saavad, millega enda ligunemisi mõnnamaks teha ❤️

*Postitus sündis koostöös Iluversumiga

Loe ka neid postitusi!

233 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anna T 25. jaanuar 2019 at 08:11

    Mmm ma armastan vannis käia, paraku linna kolides polnud uues korteris seda võimalust. Üleüldse on vanni-armastust igalpool väheks jäänud. Kõik on öko- duši all hoiab vett kokku ikkagi. Ma viskasin mehele koguaeg vihjeid, kuidas ma vannis käimist igatsen ja kuidas see tervisele kaasa aitaks. Tema luges sellest välja, et mulle uus korter üldse ei meeldi. Huuh, mehed! Tegelikult tahtsin lihtsalt temaga koos mõnuleda ja näidata talle ka kui mõnus see on. Ega ta vedu ei võtnud, aga jõuludeks sain võimaluse siit https://www.kingitus.ee/kingitus/elamused-kahele midagi välja valida. Nii et nüüd jaanuari lõpus viin ta spaasse ja näitan talle millest ta kõik ilma on jäänud! Muidugi oleks tahtnud mõne aktiivse elamuse välja valida või midagi erilist proovida, aga tundus, et kahekesi spaas olla oleks üliromantiline. Ja aitaks mu eesmärgile kaasa. Või mis teie arvate? Eniveis, mina olen kahe käega vanniseikluste poolt!

  • Avatar
    Vasta Liis 18. jaanuar 2019 at 16:55

    ma pole kordagi vannipalle/pomme kasutand ,ainult eeterlikkeõlisid ja soolasid . Pallid oleks kindlasti mõnnad ja ehk liguneks rohkem vannis kah ??

  • Avatar
    Vasta E 18. jaanuar 2019 at 13:56

    Ma armastan vannis ligunemist. Tavaline käik on umbes tunnike või isegi kauem, aegajalt tuleb kuuma vett juurde lasta ? ja igasugused vannivahud, -pommid ja muu teeb asja ainult meeldivamaks :p

  • Avatar
    Vasta Maigrit 18. jaanuar 2019 at 13:03

    Minulaps ja mina oleme vannihullud.
    Aga pean ütlema, ma nagu sina maks 15-20 min suudan olla, sest meeletult palav hakkab, nagu saunas.
    Aga vannistaff hakkabki kohe otsasaaama.

  • Avatar
    Vasta Heleri 18. jaanuar 2019 at 03:12

    Ma arrrrrrmastan vanniskäiku! Juba väikesest saati ja ma kahten, et see muutub ?.
    Soovin loosis osaleda ?.

  • Avatar
    Vasta Triin 17. jaanuar 2019 at 11:20

    Vannikraam kulub väga marjaks ära. Kohe ei taha mõeldagi kui palju raha selle alla läinud on. Vannis käin pea 3 korda nädalas- jubeeeeeee.

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 17. jaanuar 2019 at 09:52

    Mulle palun vannikraami!! Peale minu on suur vanniarmastaja mu 4 aastane poeg, kes ei tea veel vannipommidest jms midagi, tahaks seda viga parandada ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. jaanuar 2019 at 07:15

    Mina ! Just sai meie vannituba valmis, see pakk oleks idekaaaaaas, saaks ära katsetada ?

  • Avatar
    Vasta Lila 16. jaanuar 2019 at 20:36

    Ma käin korra nädalas vannis. Kui vesi liiga kuum on, lasen külma juurde. Ma ligunen ikka pool tundi kuni tund. Kui vesi ära hakkab jahtuma panen jälle kuuma juurde ? vannipalle pole kunagi proovinud, tahaks küll

  • Avatar
    Vasta Carol 16. jaanuar 2019 at 18:26

    Kahjuks endal vanni ei ole. Kuid kevadel hakkab maja ehitus pihta. Lunisin meest, et saab siis selle vanni või ei.
    Ütles et teeb hoopis õue verandale suure vanni. Nii kaua käin ühe õe juures kellel kodus õnneks vann olemas on, oma vanni mõnusi nautimas. Seega kuluks marjaks ära küll vanni stuff.

  • Avatar
    Vasta K. 16. jaanuar 2019 at 14:17

    Mariann, kommenteeri palun seda beebivanni 🙂 Kas on parem, kui tavaline beebivann või ei ole erilist vahet?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. jaanuar 2019 at 14:23

      Mulle väga meeldib ja hea on, et saab kokku ka panna, siis ei võta ruumi vannitoas

  • Avatar
    Vasta Triin 16. jaanuar 2019 at 12:40

    Olen ka suur vanniskäigu fänn ja igasugu vannikraami kulub kõvasti. Eriti just talvel külmal ajal on niiii mõnus soojas vees liguneda.

  • Avatar
    Vasta Maris 16. jaanuar 2019 at 12:39

    Ma armastan vannis käimist. Mitu aastat igatsesin seda, sest elasin korteris kus oli ainult dušinurk. Suvel kolisime uude üürikasse, mille ma võtsin juba seepärast, et siin on vann 😀 vannivahud ja vannipommid jms on vajalikud 😀

  • Avatar
    Vasta Eike 16. jaanuar 2019 at 10:01

    Super vannikraamist ei suudaks elus keelduda????

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. jaanuar 2019 at 09:51

    Mina olen ka tõeline vanni fänn, noo lihtsalt nädal pole korda läinud kui vannis pole saanud lebotada. Mulle kingiti kord valge šokolaadi vanni trühvlid, neid oli kokku 6 ja peale seda mulle meeldib alati midagi lisada, nende Joik trühvlitega on hea see ka, et seal on vist mingi keha või sees ja pärast on keha nii pehme ja kreemitatud.
    Ja mida kuumem vann seda mõnusam, see lihtsalt on pool tundi ainult endale. Oma koju kindlasti tuleb mullivann, et mees ka sisse mahuks, praegu aga teen vanniromantikat üksi ?.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. jaanuar 2019 at 09:07

    Mulle meeldib vannis käija ja eriti siis kui on mõnus lõhn ja korralikult vahtu ? Ja minu suuremale preilile meeldib ka tohutult vannis käija ta seal vannis ainult elakski ??

  • Avatar
    Vasta Anett 16. jaanuar 2019 at 08:41

    Liitun siin vannihullude klubiga ? ma ligunen igatahes pikalt ..vahepeal jälle kuuma vett juurde sest vesi läheb külmaks ?

  • Avatar
    Vasta Helen 16. jaanuar 2019 at 06:42

    Käiks igapäev usun vannis kui aega oleks ja viitsimist?Vannivahu sees on nii mõnus ja soe?Enamusaega ikka duzz.Aga ootan loositulemusi, äkki joppab ja saab rohkem vannitada?

  • Avatar
    Vasta Mariana 16. jaanuar 2019 at 00:02

    Ei ütleks ära? viiks hoopis emale?

  • Avatar
    Vasta Helena 15. jaanuar 2019 at 23:49

    Mina ja mu 8 nädalane printsess oleme igapäevased rämeedad vannifännid!!! ??

  • Avatar
    Vasta Aide 15. jaanuar 2019 at 23:26

    Väga meeldib vannis mõnuleda, kuid siiani olen õli ja vahuga piirdunud. Hea meelega prooviksin midagi uut 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra T 15. jaanuar 2019 at 23:14

    Mina ja mu laps koos oleme totaalsed vannifännid ja liguneme igal võimalusel! 🙂

  • Avatar
    Vasta kerttu 15. jaanuar 2019 at 23:00

    väga tahaks vannikraami <3

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. jaanuar 2019 at 22:49

    Ilma vannita ei taha küll elada! Talvel soojendab kui külm naha vahele pugenud, leevendab haigeid lihaseid ja kõiksugu muid valusid, No ja parim koht kuhu end kodus peita kui veidi rahu tahaks.

  • Avatar
    Vasta Triini 15. jaanuar 2019 at 20:19

    Mul on vanemate kodus alati vann olnud, varem ei osanud sellest luksusest mõnu tundagi. Nüüd üksi teises linnas elades, kus pole vanni, tulen koju alati rõõmuga, et jess saab vanni. Totaalne lõõgastus pärast rasket koolinädalat ja eriti mõnus, kui on vannipalle või -trühvleid või -soola.

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. jaanuar 2019 at 19:01

    Mul kolm konkurenti vannile aga kui ise ikka saab siis rahus loen ja ligunen. Ilma vannivahu või -trühvlita ei möödu ükski vannis käik, seega osaleks loosis ?

  • Avatar
    Vasta Gellu 15. jaanuar 2019 at 18:29

    Oleme peres kõik vannisõbrad.Uut vannikraami sooviks küll.

  • Avatar
    Vasta Jannu Ninnu 15. jaanuar 2019 at 18:22

    Ma olen ka selline 10 mintasa vannitaja ??
    Nii vahffa on kui vesi on vahtu täis ja selle vahuga saab toredaid totrusi korda saata ? Kurat pärast võtab ainult aega,et vaht ka ära kaoks ??

  • Avatar
    Vasta Giisela 15. jaanuar 2019 at 18:17

    Meeldib väga vannis liguneda, kuid pole veel olnud võimalust vannipalle proovida.

  • Avatar
    Vasta Karin 15. jaanuar 2019 at 18:03

    Mina olen ka suur vanni sõber. Lasutan praegu Yoiki vannisoola ja palle, mega hea lõhnaga?

  • Avatar
    Vasta LAURA 15. jaanuar 2019 at 17:40

    JAA, meeldib ka vannis liguneda ja sooviks uut vannikraami väga.

  • Avatar
    Vasta Leili 15. jaanuar 2019 at 17:33

    Minaaaa! Ma nii kaifin vanni ? küünlad põlema, muusika mängima ja vahud möllud! Tund poolteist vabalt võin seal mõnnata ??

  • Avatar
    Vasta Gretz 15. jaanuar 2019 at 16:07

    Mina ka suur vannisõber ja uue kodu tingimus oli vanni olemasolu ☺️ Ainult jube harva leian aega selleks, siiski vannikraami armastan ka!!! Tahaks võita ju ?

  • Avatar
    Vasta Margaret 15. jaanuar 2019 at 16:04

    MINA 🙂

  • Avatar
    Vasta Monica E. 15. jaanuar 2019 at 15:19

    Meil kodus mullivann ? Armastan vanni aga mitte ainult mina, mu kaks printsessi ka ?

  • Avatar
    Vasta Kristina M. 15. jaanuar 2019 at 15:17

    Mina olen vanni ja saunafänn. Sauna endal kahjuks pole, kuid vannis olen saanud liguneda.

  • Avatar
    Vasta Anita 15. jaanuar 2019 at 14:38

    Ma väga väga armastan vannis käia. Sooviksin osaleda loosis??

  • Avatar
    Vasta Triin 15. jaanuar 2019 at 14:35

    Meie pere ka suured vannisõbrad ja vannikraamist ei ütleks kunagi ära. Lastele pakuks väga huvi need vannile joonistamise kriidid. Kust need saadud või mis firma toodang?

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. jaanuar 2019 at 13:58

    Jaa, mulle väga meeldib vannis käia. Eriti mõnus on see siis, kui olen natuke külma saanud, saab mõnusasti sooja sisse. Mulle meeldib ka kuum vann, kui nats ära jahtub, siis lasen veidi vett vähemaks ja varbaga lasen kraanist juurde. Kotitäis vannikraami kulub küll marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit K 15. jaanuar 2019 at 13:48

    Vanniskäik on minu must have päeva lõpuks! Kui oled 2a lapsega kodune siis juba lõunaks unistad, et õhtul on minu-aeg ja oi ma siis naudin ja olen… seega osalen kindlasti loosis!

  • Avatar
    Vasta K. 15. jaanuar 2019 at 13:43

    Emale või sõbrannale kingiks võiks võita küll 🙂 endal vanni pole.

  • Avatar
    Vasta Liisu 15. jaanuar 2019 at 13:41

    Appppiiiiiiiiii, I NEED THIS! 7ndat kuud rasedana tahaks ma AINULT vannis lebotada aga meil ei ole uues kodus vanni 🙁 Seega ostan vahel (ainult soodukaga!) vannipalle ja lubasin emale pühalikult, et kui ma juba selle nädala lõpus dekreeti jään, siis broneerin tema VANNIGA vannitoa terveks nädalavahetuseks ja kavatsen talle üüüratu veearve tekitada 😀

  • Avatar
    Vasta Lemps 15. jaanuar 2019 at 13:37

    Ma olen täiega õnnelik, et mul on korteris duši asemel vann ning tavaliselt ikka niisama selgesse vette istuma ei lähe – seega kuluks loosiauhind igati ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi 15. jaanuar 2019 at 11:58

    Ma arrrmastan vanni ❤️ Pole midagi lõõgastavamat, kui liguneda soojas vannis.

  • Avatar
    Vasta Liina 15. jaanuar 2019 at 11:58

    Ma käin vannis, siis kui on külm. Ja mul on kogu aeg külm. Lushi vannipomme pole kungi raatsinud osta. Siiani olen piirdunud vannivahtude ja kingitud pommidega.

  • Avatar
    Vasta Annika Maidle 15. jaanuar 2019 at 11:31

    Ma olen täpselt samasugune, et lasen vanni kuuma vett täis ja siis juba max 15 min pärast jooksen sealt välja ? Aga vannis meeldib muidu väga käia ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 15. jaanuar 2019 at 11:01

    Täielik fänn, käin üle päeva vannis ja uut huvitavat vanni-nänni on alati äge katsetada!

  • Avatar
    Vasta MerrLodjak 15. jaanuar 2019 at 09:41

    Olen ise dušiinimene, sest vann teeb mu uniseks ja mul on neurootiline hirm, et jään magama ja upun sinna ära :O. Väiksemat last vannitan minivannis, aga suurem käib ka parema meelega duši all. Aga maailma suurim vannituja on mu ema ja tal on iga kord midagi uut sinna sisse raputada/valada/visata. Kui on vaja talle miskist pisemat kingitust, siis on alati totaalne no-brainer: vannikraam! Seeprst oleks Iluversumi vanninänn eriti teretulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Heldi 15. jaanuar 2019 at 09:17

    Mina ka armastan vannis käia 🙂 aga mu kaks pisikest põnni armastavad vanni veel rohkem kui mina. Ja vannivaht kulub meie majas sama kiirelt kui leib laualt 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-liisa 15. jaanuar 2019 at 09:09

    Mina tahaks ka vannis mõnuleda!
    Olen terve elu vist suur vannifänn olnud 😀 Kolisime eelmine aasta oma majja kus mul lõpuks on ka oma vann! Elu on aga nii kiire olnud et pole seda õieti nautidagi jõudnud veel, kui selle võidaks siis parandaks kohe selle vea!
    Mäletan, et lapsena tahtsin iga nädalavahetus vanaema juurde sõita, sest seal oli vannnn! Ja siis ligunesin seal tükk aega. Kodus oli mingi igav duššinurk, kes siis seal viitsis käia 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 15. jaanuar 2019 at 08:27

    Kust neid laste vannikriite ja vee värve saab ?
    Muide… ma ei tea, kas olete proovinud, aga Ahhaa keskuse poes müüakse vannilima pulbrit! Teeb kogu vannivee limaks ?.
    (Pärast valad jälle mingi pulbri sisse ja läheb kogu lima veeka tagasi ja lurina august alla ….)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. jaanuar 2019 at 09:30

      Vannikriidid ja värvid tellisin iHerbist 🙂

  • Avatar
    Vasta Siram 15. jaanuar 2019 at 08:25

    Mul mõnus suur vann, kus naudin käimist, siis kui parasjagu last ja meest kodus ei ole, siis panen küünlad põlema ja klaas veini kõrvale ja oi, kui mõnus 🙂 Ainuke probleem ongi selles, et mul pole veel ühtegi vannipalli ega muud seesugust kraami, ainult lapse vannivaht.. seega oleks vaja varusid soetada küll 🙂

  • Avatar
    Vasta keiju 15. jaanuar 2019 at 06:57

    Mina olen ka suur vannis vedelemise fänn, nii mõnus ja lõõgastav. Hea meelega katsetama erinevaid tooteid.

  • Avatar
    Vasta Tene 15. jaanuar 2019 at 04:54

    Meil samamoodi kodus 3 vanniifänni:)

  • Avatar
    Vasta Pirke 15. jaanuar 2019 at 03:04

    Olen täielik vannifänn, käiks iga päev kui viitsiks 😀 Victoria’s Secreti & Lushi vannipommid on lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. jaanuar 2019 at 01:22

    Lapsed mul vannihullud ??

  • Avatar
    Vasta Helena 15. jaanuar 2019 at 00:51

    Oii mina olen suur vannifänn. Omal kodus kahjuks vanni pole, siis tuleb alati õe juurde vanni kebida. Ta alati küsib, et mida ma seal nii kaua teen ?

  • Avatar
    Vasta PJ 15. jaanuar 2019 at 00:43

    Jumaldan vannis käimist. Mul on selline jalgadel vann ja lasin vanast lauast plangu lõigata et saaksin kohvi tassi ja mõnusa lugemisega vanni võtta. Kannatan alaselja valude käes ka vann leevendab valusid, lõõgastab lihaseid. Aga kuna mul on kaks poega siis mu vannivaht kaob võluväel ja vannipomme ei ole raatsinudki enam soetada. Oleks mõnus küll väike luksus vahel. ????

  • Avatar
    Vasta K 15. jaanuar 2019 at 00:21

    Minu põnnid armastavad väga vannis mulistada, 6 aastane poja fännab täiega neid lõhnavaid / värvi andvaid vannipalle ??

  • Avatar
    Vasta D 14. jaanuar 2019 at 23:59

    Arrrmastan vanni! Alati kui üürikortereid valin, saab otsustavaks ikka vanni olemasolu 😕
    Ma, erinevalt sinust, võin vannis tundeeee vedeleda. Kui vesi ära jahtub, lasen kuuma vett peale 😀 loen seal raamatut, kuulan tümmi, joon (veini) ja söön, mängin telefoniga, peidan ennast lapse eest ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 14. jaanuar 2019 at 23:43

    Vuukimise alal soovitan seda vaadata: https://m.youtube.com/watch?v=qfodHcxZQDA

    Oleks võinud ise selle video otsa see suvi sattuda kui sama jama ette võtsime – oleks hea tulemus jäänud.

    Vannis tahaks küll liguned seda eriti peale sessi ja töö pingeid. Kuluks väike lõõgastus ära.

  • Avatar
    Vasta Evelin 14. jaanuar 2019 at 23:34

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kati 14. jaanuar 2019 at 23:29

    Vanniskäimist naudin väga, eriti just praegusel külmal ajal. Saun oleks muidugi veel parem aga noh ? seda luksust veel ei ole.
    Kasutan alati vannivahtu ja tavaliselt on mingi vannisool ka, aga neid palle jms pole veel raatsind osta, ei tea ju kas on ikka seda raha väärt.

  • Avatar
    Vasta Mariann 14. jaanuar 2019 at 23:12

    Mul ei ole kodus vanni 🙁 Aga paar korda aastas võtan end kokku ja lähen emme juurde vanni. Seega mõtle – kotitäiest vannikraamist jaguks mingi kümneks aastaks! Kokkuhoid missugune.

  • Avatar
    Vasta M. 14. jaanuar 2019 at 23:10

    Sama siin, et ootan nii väga vanniminekut ja siis kohe et saaks sealt välja ?.
    Tütar aga armastab hullumeelselt vannis olla, ta oleks nii õnnelik selle kingituse üle.

  • Avatar
    Vasta Gerly 14. jaanuar 2019 at 23:10

    Oi, ma võin tunde vannis liguneda. Tavaliselt teen seda vabal päeval, kui laps on lasteaias või siis ta uneajal, et saaks rahus ja vaikuses olla. Vannis meeldib mulle nt raamatuid lugeda või blogisi lugeda/vloge vaadata. Igati mõnus ja lõõgastav aeg ainult iseendale ?
    Vannikraam kuluks absoluutselt marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Riin 14. jaanuar 2019 at 23:09

    Minaaaa!!!

  • Avatar
    Vasta Marju 14. jaanuar 2019 at 23:04

    Olen vannifänn kui on midagi ägedat, mida vette lisada. Siiani on kõige rohkem meeldinud Stendersi vannipommid. Nahk jääb nii mõnus lõhnav ja niisutatud. Vannituba lõhnab veel järgmne päevgi nagu spa. Sinu postitusi lugedes tahaks ka LUSHi pomme proovida.
    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Karmen 14. jaanuar 2019 at 23:03

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Eneli 14. jaanuar 2019 at 23:01

    Mina ja poja oleme väga suured vannifännid ?

  • Avatar
    Vasta Piia 14. jaanuar 2019 at 22:50

    Vannifännid nr 1, 2 ja 3.

  • Avatar
    Vasta Kaie 14. jaanuar 2019 at 22:50

    Oi kuidas tahaks võita, oleme 3a lapsega ka suured vanni fännid! ?

  • Avatar
    Vasta Annika 14. jaanuar 2019 at 22:49

    Ma tavaliselt ei kommenteeri aga nüüd peab, ma olen ka üks suur vannifänn. Naudin väga seal olemist. Käiks tihedamini kui väike piiga laseks. Oleks õnnelik kui võidaks, see oleks üldse mu esimene võit loosimises. ??

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. jaanuar 2019 at 22:46

    Mina olen ka suur vannifänn

  • Avatar
    Vasta Margit 14. jaanuar 2019 at 22:44

    Minaaa!!! (ja mu mees ja laps ka!) ??

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. jaanuar 2019 at 22:35

    Mina mina olen suur vannifänn 😉

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. jaanuar 2019 at 22:32

    Minaaa, kui rahast kahju ei oleks, siis käiks isegi tihedamini vannis 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel Kaljas 14. jaanuar 2019 at 22:27

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sheila 14. jaanuar 2019 at 22:27

    Täielik vannifänn! Kasutan samuti siiamaani Lushi tooteid.

  • Avatar
    Vasta Piret 14. jaanuar 2019 at 22:27

    No mina olen vannilemb!! Kui korteris remonti tegime ja vannitoa seinad sirgeks ajasime enne plaatimist, siis juhtus nii, et vann enam sisse ei mahtunud ja jäi dušinurk. Oi kuidas ma igatsesin vanni. Lastega oli ka nii tüütu seal nurgas, sest meil olid ainult vastu seina käivad uksed, mitte see variant, kus sügav vanniosa ka uste all. Ja nüüd sain maja koos uue vannitoaga, kus on kõik ilus ja puhas ja ruumi on ümber keerata. No ja need õhtud, kui lapsed magavad, küünlad põlevad ja viskan vanni vahtu ja soola ja värki täis ja olen (ja pildistan idülli ja saadan sõbrannadele ?). Iga kord olen tänulik, et mul see võimalus jälle on.

  • Avatar
    Vasta Velve 14. jaanuar 2019 at 22:25

    Meie pere on ka suur vannisõber ja vannpallid on väga minev kaup meie kodus.

  • Avatar
    Vasta K. 14. jaanuar 2019 at 22:21

    Minaminamina! Elan küll üürikas kus on vann, aga kui kunagi päris oma kodu saan siis sealt ka vann ei puudu! Peiks vahel teeb nalja, et peab endale vanniga korteri otsima, muidu vannihai ei saa elada kui pikemalt külla tuleb 😀 (elame eri riikides)

  • Avatar
    Vasta A 14. jaanuar 2019 at 22:19

    Mul omal kahjuks vanni pole aga võidu puhul oleks sõbrannale sünnakink olemas ? häshtääg säästuaasta.

  • Avatar
    Vasta Agne 14. jaanuar 2019 at 22:17

    See oleks küll üks tore kingitus, mille abil oma raseduse viimastel kuudel õhtuti natuke lõõgastuda.

  • Avatar
    Vasta Joanna Marie 14. jaanuar 2019 at 22:15

    Mina olen suur fänn!! Vanniskäigud on nii lõõgastavad, kus saavad mõtted ja keha puhtaks! Praegu nt hoian oma viimaseid vannipalle, tegin viimane kord ühe palli lausa neljaks tükiks, et olla säästlikum ?

  • Avatar
    Vasta A. 14. jaanuar 2019 at 22:08

    Mina ?
    Hetkel vanni veel ei ole, aga uues kodus täitsa olemas. Saakski mõnuleda kohe, kui sisse kolin.

  • Avatar
    Vasta K. 14. jaanuar 2019 at 22:02

    Täiesti minu moodi 🙂 vann tulikuuma vett täis ja 10 minti ning aitab küll 🙂 aga head paremat kraami ikka sisse 🙂 vee ja muu raiskaja:D

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. jaanuar 2019 at 21:59

    Soovin osaleda ????

  • Avatar
    Vasta Liis 14. jaanuar 2019 at 21:53

    Kui veel lisaks vannikraamile saaks kuskilt vaba aega, siis raudselt liguneks vannis ja loeks head raamatut!

  • Avatar
    Vasta Eelika 14. jaanuar 2019 at 21:51

    Meil peres 4 liiget ja kõik me armastame vanniskäike. Meelsamini käiks kui olex ka vanninänni ?????

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. jaanuar 2019 at 21:49

    Meie preilid ligunevad ikka nii, et vannivahtu peab mitu korda värskendamiseks uuesti lisama ☺

  • Avatar
    Vasta Inga 14. jaanuar 2019 at 21:46

    Kas mulle meeldib vannis käia? Meeldib … ja mitte vähe 🙂 Veel rohkem meeldib see muidugi mu kallile tütrekesele. Õnneks meil suur vann ja mahume praegu veel mõlemad sinna. 🙂 Ja mõlemile meeldib kui vannis midagi hästi lõhnab ja vahutab ka. Nii et see loos on täiega meie jaoks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Leena 14. jaanuar 2019 at 21:42

    Mu 4a ja 6a lapsed on suured vannihullud :))

  • Avatar
    Vasta Teele 14. jaanuar 2019 at 21:34

    Ma igapäevane vannis käia. Ausalt. Pole mu sõprusringkonnas ühtki sellist, kõik imestavad. Mees kirub veearvet.
    Ma fännan Joiki vannipiimapulbreid ja vannitrühvleid. Lush tundub mega keemia, ei ole süvenenud. Äkki siiski pole?
    Korvitäit kraami sooviks võita küll!!

  • Avatar
    Vasta Keidi 14. jaanuar 2019 at 21:24

    Ma olen täiega vannifänn ja “vajan” neid tooteid! ?

  • Avatar
    Vasta Triin 14. jaanuar 2019 at 21:24

    Mina ka!

  • Avatar
    Vasta Gigi 14. jaanuar 2019 at 21:22

    Mulle väga meeldib vannis lebotada ja mu mehele ka kusjuures. Seega oleks hästi tore ja vajalik kraam 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina T 14. jaanuar 2019 at 21:14

    Ma olen ka täpselt selline, et tahab vanni minna ja pean seal maksimum vastu 30 minutit. Vesi peab olema väga soe ja aurama, et oleks mõnus. Mul kahe inimese vann ka veel, nii et vett läheb korralikult, kui seal käia. Loosis soovin ka osaleda! 😉

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. jaanuar 2019 at 21:09

    Minaaaaaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Aveli 14. jaanuar 2019 at 21:06

    Minaaaaaaa jumaldan vannis käimist!!!! 😀

  • Avatar
    Vasta Aveli 14. jaanuar 2019 at 21:03

    Mina olen vannifänn, iga vann on püha 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 14. jaanuar 2019 at 20:57

    Täiega fännan vanni!

  • Avatar
    Vasta Elen 14. jaanuar 2019 at 20:56

    Mu 4a ja 2a on väga suured fännid ?

  • Avatar
    Vasta Monika 14. jaanuar 2019 at 20:54

    Mina, mina, mina!

  • Avatar
    Vasta Kertu V 14. jaanuar 2019 at 20:53

    Mulle väga meeldib vannis lihtsalt olla ja mõnuleda aga seda aega jääb aina vähemaks! Mul on nimelt lapsed suuremad vannisõbrad! Nad ainult istuks seal ja hullaks! Mina aga sooviks väga vōita, sest pole kunagi raatsinud endale soolasid ja muud osta ? prooviks hea meelega ära 😉

  • Avatar
    Vasta Ingrid 14. jaanuar 2019 at 20:51

    See soe vesi peale rasket tööpäeva… sellise külma ilmaga. Best feeeling ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 14. jaanuar 2019 at 20:46

    Täna sai alguse vannitoa remont, niiet vannikraam kuluks kindlasti uue vanniga ära ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. jaanuar 2019 at 20:43

    Minu vanaema on suur-suur vannilemb. Vannipommid on põhimõtteliselt ainsad asjad, mis me talle kingime.

  • Avatar
    Vasta Änni 14. jaanuar 2019 at 20:42

    Jaaa, olen väga suur vannifänn ning ka kombeks vannitoa kappi headparemat varuda, et saaks vannitamist ikka täiega nautida 🙂 kõige lihtsam viis lõõgastuda ja kõik muremõtted selja taha jätta 🙂 Üldse väga usun kõikide veeprotsetuuride tervendavasse mõjusse, nende vastu ei saa ikka miski 😀

  • Avatar
    Vasta Madli 14. jaanuar 2019 at 20:34

    Meie peres kaks vannilembelist ja väga tore oleks komplekt võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 14. jaanuar 2019 at 20:32

    Appi ma armasssstan vannis kãimist! Mul ka see muidugi, et 10 minta viitsisin olla ja siis kobisin välja, aga ma leidsin lahenduse! Ma võtan kaasa läpaka, panen selle riiuli peale ja vahin oma lemmik sarja ja reedeti rüüpan veini ka veel peale! Bliss ma ütlen, BLISS!

  • Avatar
    Vasta Helery 14. jaanuar 2019 at 20:25

    Mina ja minu 1-aastane preili!??

  • Avatar
    Vasta Jane 14. jaanuar 2019 at 20:25

    Mina olen totaalne vannifänn, liguneks vannis tundide viisi

  • Avatar
    Vasta SKIZZA 14. jaanuar 2019 at 20:22

    Kui silikoni ära lased vanni äärde, siis võta väike kauss koos nõudepesu vahendi ja veega. Kasta sõrm sinna kaussi ja tõmba see silikon piki vanni äärt siledaks. Sellisel juhul jääb see ilus ja tasane. Mul mees tööab igapäevaselt silikoniga ja tema kasutab seda seda nippi tööl.

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. jaanuar 2019 at 20:17

    Ma jumaldan vannis käimist, ning mu väike õde samamoodi, arvan et tema rõõmustaks vannipommide üle väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 14. jaanuar 2019 at 20:15

    Oma unistustes ma vist elaks vannis. Reaalsuses on aga nii- kuni vesi vanni jookseb olen ma ülihappy. Vann saab täis ja mul ka kopp ees. Samas jumaldan igasuguseid vahtusid, soolasid jms, et kohe ma sealt ikka välja ei roni. Nii 20min vedelen ikka ära ( rahast hakkaks muidu kahju :)) Hetkel on mul kuuajane vanni-sauna-ujumiskeeld. Ja no eriti kutsub vette ? Loen päevi, millal võin ligunema minna ?

  • Avatar
    Vasta Merli 14. jaanuar 2019 at 20:14

    Meie peres kolm vannilembelist, selline kingitus oleks meile väga suureks rõõmuks ?

  • Avatar
    Vasta Marili 14. jaanuar 2019 at 20:14

    Meie neljaliikmelises peres on kolm vanni fanatti aga kõige väiksem veel tutvub, vb peaks ka pommide, kriitidega meelitama ? Saaks neljanda ka juurde ☺️

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. jaanuar 2019 at 20:02

    Totaalne vannihüljes! Aga elan juba 3 aastat korteris kus pole vanni! Piin, mis piin! Käin aegajalt vanematel või õel külas, et vanni saada. Pommid-särgid-värgid kuluks seega väga ära! Saaks vanniomanikele ka tänuks jätta 😉

  • Avatar
    Vasta Helena 14. jaanuar 2019 at 19:57

    Minu poeg on küll veeloom 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 14. jaanuar 2019 at 19:56

    Esitan sulle väljakutse! ? Ma olen ikka eriti suur vannifanaatik. Kui ostsin uue korteri, siis soovitasid kõik kohe vannist loobuda ja panna asemele dušinurk. Hahaa, pigem saen endal jalad maha!

    Vannis olemine on minu aeg. Ma puhkan, ma mõtisklen, ma unistan. Kõik suured otsused võtan vastu vannis, sest seal saab rahulikult mõelda. Sügisel ja talvel naudin kuuma vanni, nii et pärast on nahk punane ja keha aurab. Ma arvan, et tänu sellele pole ma praktiliselt kunagi haige – soe vann ravib algavat nohu-köha ja tõrjub viirushaigused eemale. Viimasel ajal olen hakanud ise tegema vannipomme, sest tuleb odavam, aga hea meelega prooviks uut tavaari!

  • Avatar
    Vasta Nets 14. jaanuar 2019 at 19:53

    Korra-kaks nädalas saab kindlasti vannis käidud. 😀
    Jõulukingitusteks mingeid kindlaid soove ei olnud, kui et lõhnaküünlaid ja vannivahte/-pomme.

  • Avatar
    Vasta Kerli 14. jaanuar 2019 at 19:50

    Minaaaaaaaa… olen fänn 😀

  • Avatar
    Vasta Ly 14. jaanuar 2019 at 19:47

    Äh. Kirjutasin just facebooki postituse alla.et tahan kaaaaa proovida. Ma lebotan tavaliselt ikka tund-poolteist vannis.. aga pole veel mõnnat vannivahtu/pommi leidnud, mis kenasti vahutaks ka. Äkki siiit pakist leiaks omale lemmiku!

  • Avatar
    Vasta Mari 14. jaanuar 2019 at 19:45

    Jaaaa! Minaaaa! Ostsin Lushist mõned nädalad tagasi 50% soodukaga vannipomme ja -vahtusid ja no ülimõnus on. Polnud aastaid vahuses vees ligunenud ja see oli lõpmata vahva! Kallimaga koos ronisime vanni, panime küünlad põlema ja sulistasime lõhnavas vahuvees. Hehhee. Nagu väiksed lapsed, ehitasime vahuhunnikuid ja teesklesime, et meil on suured habemed ja kõrged soengud 😀 Ehk siis täiega naudin siukseid asju. Kuigi seis on sama, et hullult kaua ei jaksa küll liguneda kuumas vees.

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. jaanuar 2019 at 19:43

    Mina, kuigi vanniskäigud on umbes samasugused 10 minutit kestvad. 😀

  • Avatar
    Vasta Elise 14. jaanuar 2019 at 19:33

    Mina olen suur vanni fänn. Pärast tööd on super mõnus minna sooja ja lõõgastavasse vanni?

  • Avatar
    Vasta Melissa 14. jaanuar 2019 at 19:32

    Mina olen MEGA SUUR VANNIFÄNN, kuigi tõsi, ma suudan ka ainult 10-20 minutit korraga liguneda, sest kohutavalt palav hakkab tõesti. Sellegipoolest on see minu arust kõige parem viis stressirohkel ajal ennast lõõgastada ja kuna mul on kohe tulemas ülikooli viimane semester ja stressilevelid on juba praegu niiiiiii kõrgel, kuluks üks korralik hunnik vannikraami küll ära. Mul endal ongi ainult üks pall veel alles ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. jaanuar 2019 at 19:30

    Mulle ka ei meeldi eriti vannis kaua olla, härra ja lapsed samas liguneks ülehomseni vast :d Endal kahjuks vannituba nii väike, et mahutab ainult sügava duši – lapsed käivad vahepeal a’la tund aega “duši all”- ehk siis vanni mängimas :d oleks tore, kui mingi mullitav pomm lisaks oleks :d Ja noh kui juba kink käes oleks, siis on põhjust ekstra emale külla minna( tal on vann) 😀

    ja lisaks pean mainima- saa “ma ei ole robot” on naeruväärne- pidin mingi 5 korda klõpsima eri asju just…. nagu hallooooooo !?

  • Avatar
    Vasta Lisett 14. jaanuar 2019 at 19:24

    Vannifänn, for sure!!!!!

  • Avatar
    Vasta Anneli 14. jaanuar 2019 at 19:21

    Kindlasti kõik lapsevanemad on kunagi kokku puutunud sellega, et kui tahad üksi(!) vetsu või vanni-pesema minna on laps(ed) kohe ukse taga ja siis on tingimata kohe-kohe midagi vaja. Äärmisel juhul astub lahkelt luba küsimata sissegi. Mhm, tuleb tuttav ette eksole 😀

    Lugu sellest, kuidas ma üritasin aasta tagasi pesema hiilida:
    Vaatasin, et mu lapsed mängivad põrandal mänguasjadega juba peaaegu pool tundi. Ei mingit omavahelist kaklus ega vaidlust.
    Ei pannud nad mind tähele isegi siis kui ma harjaga nende kõrval põrandat pühkisin. Vaikselt lisasin neile mänguasju juurde, et mu plaan rahulikult vanni ja pesema minna õnnestuks.
    Jõudsin juba vannituppa ja peas käis mõte, jess… vaikus.
    Keeran kraani lahti, jõudsin juba svammile seepi panna ja siis kuulen vannikardina tagant:
    -Emme, mis sa teed?

    Jah, oligi liiga kaua vaikust olnud 😀

    Vannis meeldib vist küll kõigil käia ja minu rahulikud lõõgastavad vanniskäigud on üldiselt siis kui lastel on uneaeg 😉 Ja mul oleks küll super-hüper hea meel kui need vannis olekud saaksid (nii mul, kui lastel) olema veelgi ägedamad. Seega jah, võtan loosist osa ja soovin ka kotitäie vannikraami võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 14. jaanuar 2019 at 19:19

    Mina suuuuuuuur vannifänn ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. jaanuar 2019 at 19:14

    Olen suur vannifänn,olemas mullidega mõnus vann,kuhu hea meelega iga päev roniks aga pigem naudin vannimõnusid siis kui vaba päev,lõhnaküünlad,muusika,aaloe vannisool -mis elul nii viga 😀
    Ja uuest vannikraamist ka ära ei ütleks ,)

  • Avatar
    Vasta Tibu 14. jaanuar 2019 at 18:59

    Pole üldse vannifänn ja lähiajal asendub vann sügava dušinurgaga (laste rõõmuks). Aga enne seda võiks ju proovida mingeid pomme ja asju. Plaanis ka väike pulmaaastapäev mingis vanniga toaga SPAs veeta (Sa vist käisid ka samas). Seal saaks härrat ka värvilise vanniga üllatada.

  • Avatar
    Vasta Eva 14. jaanuar 2019 at 18:59

    Kohe kohe kohe kolin uude korterisse, kus on vann! Pliis, fortuuna, naerata!

  • Avatar
    Vasta Merru 14. jaanuar 2019 at 18:59

    Hûpersupermega suur vanni fänn asub siin ühes Pärnumaa külakeses. Sai korter ostetud nii ka selle eesmärgi järgi et vann oleks sees kindlasti . Elanud mitukond aastat nii et vanni polnd ja see oli kohutav piin ,muutkui unistasin vannist õnneks lõpuks läks see unistus nüûd tãide ?????? Vannis aind vedelekski nüûd ???????‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?????

  • Avatar
    Vasta Hanna-Loore 14. jaanuar 2019 at 18:58

    Mina olen ka suur vanni fänn, ja mu kaks tütart samamoodi. 🙂

  • Avatar
    Vasta K2xu 14. jaanuar 2019 at 18:58

    Mmm, vannnn ???
    Mina olen vannis jällegi see, kes vett liiga kuumaks ei aja, et liiga kiirelt välja ei peaks ronima :D. Ja iga kord, kui olen kasutan õielehtedega vannisoola/vannipomme, siis kirun ja vannun, et enam seda ei tee, sest koristamine jube tüütu … Kuniks järgmise korrani xD

  • Avatar
    Vasta Merili 14. jaanuar 2019 at 18:46

    Ma olen megaaafänn! Käisime elukaaslasega Tartus vspas ja veendusime, et meil on kindlalt ikka koju vanni vaja. Hetkel oma kodus on dušš, aga kolime peagi üürikasse, kus on täitsa olemas! Kahekesi vast sisse ei mahu, aga no nautida saab ikka. Kuluks marjaks ära küll üks hunnik vannikraami ??

  • Avatar
    Vasta Anne-Maria 14. jaanuar 2019 at 18:41

    Mina ja minu elukaaslane oleme kahekesi suuured vannisõbrad.. Ma ligunen soojasvees pooltunnikest ja siis niii hea olla. Ja uni tuleb ka kiiremini.. Ja minu elukaaslane see nagu elakski seal vannis, ära ka ei taha tulla mitte, nagu pisike laps. ?? Vannipallid kuluksid küll meile ära???

  • Avatar
    Vasta Karoliina S 14. jaanuar 2019 at 18:35

    Mina mina ? Mitu aastat polnud mul vanni ja nüüd on ja see on ikka nii mõnus, kui saad vahelduseks väikese lapse (9-kuune) kõrvalt liguneda kuumas mõnusas vannis. 15-20min- väike aeg iseendale ja rohkem polegi vaja ??

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. jaanuar 2019 at 18:32

    vann on imeline koht kus liguneda ja mõnuleda…..

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. jaanuar 2019 at 18:24

    Mi na

  • Avatar
    Vasta Siret 14. jaanuar 2019 at 18:24

    Minaaaaaa! Kui paar aastat tagasi mehega kodu otsisime, siis minu kriteeriumiks oli, et olemas on vann või vanni võimalus (mehel oli jälle, et saun või sauna võimalus :)) . Nüüd naudime vannideite oma mõnusas erineva valgusega mullivannis 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. jaanuar 2019 at 18:20

    Minaaaa ???
    Eelmise aasta lõpus sain just uue boileri ja nüüd saan jälle südamerahuga kuuma vanni nautida !!! Jei ?

  • Avatar
    Vasta Ave 14. jaanuar 2019 at 18:18

    No vat mõni inimene saab alles kõrges vanaduses vanniomanikuks? No ja kui nüüd veel sellise kingituse ka saaks, siis võiks öelda, et on ikka elus vedanud kah???

  • Avatar
    Vasta G 14. jaanuar 2019 at 18:18

    Suur fänn, aga kahjuks hetkel endal veel kodus vanni ei ole, oeh kui saaks kasvõi 10 minutit vannis praegust liguneda 🙁

  • Avatar
    Vasta Evelin 14. jaanuar 2019 at 18:13

    Olen suur vannipallide kasutaja.
    Võtaksin loosist meelsasti osa.

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. jaanuar 2019 at 18:06

    Mina olen ka täielik vannifänn, minu tütrest ei ole mõtet rääkidagi, ta ainult vees olekski. Meie korteri vannitoas oleme pidanud 3x remonti tegema, sest lõpuks otsustasime, et vanni on ikkagi vaja, duššinurk meie jaoks mõtetu. Ja nüüd ma siin tahaks kasvõi iga päev vannis käia, aga ei raatsi kohe. Hetkel on vannipallid ja -vahud otsas ka. Mega super kink oleks see meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Karen 14. jaanuar 2019 at 18:06

    Mina olen suur vannitaja. Ma ikka üle päeva või kahe teen oma vannirituaale. Viskan vanni kõikvõimalike lisasid, hea seriaal ja kohv..super lõõgastus ? Mina jätan vannitoa ukse irvakile, et kuumus mind sealt kohe välja ei ajaks- üksinda elamise rõõmud ?. No ja olles pidev vannitaja siis kulub mul vannikraami peale kuus rohkem kui näiteks juuksehooldusele niiet, selline kotike abi kulub hea meelega ära ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. jaanuar 2019 at 18:04

    Minu 6-aastane printsess unistaks sellisest kotikesest, ta on täielik hüljes, ainult elaks vannis, praegu oli vist kolm tundi vannis, kaks korda nõudis sooja vett juurde ?
    Siiani oleme kasutnud The Body Shopi vannipomme peamiselt, aga oleme ostnud ka Stendersist ja Birgitist ja üks Lushi vannipomm ootab kapis mingit tähtsat päeva, see nii ilus, et ei raatsi kasutada. ? Millalgi sai soetatud ka põrkav vannivaht ja Avonist tellitud vannivärvid, aga hetkel hakkavad varud lõppema. Igaljuhul meie oleksime meeletult rõõmsad sellise kingitus üle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 14. jaanuar 2019 at 17:59

    Minaaaa!!! Tahan vanni..KOGUAEG..seal on soe ja mõnsa..agaaaaa alati tahab üks mudilane ka sisse ronida ja ma pean lõpuks kuskil nurgas kükitama ja saan vaevu kanni sooja vette ?

  • Avatar
    Vasta Maigi Riivald 14. jaanuar 2019 at 17:57

    Abikaasaga lemmik tegevus pikkadel talveõhtutel ?

  • Avatar
    Vasta M-M 14. jaanuar 2019 at 17:56

    No mina armastan ka tulikuuma vannivett!Nii,et lojuks ajaks.Siis uni kohe nii mõnus…ega neid vannipomme ei raatsi osta aga kui võidaks.Oleksin üli-üli õnnelik!

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. jaanuar 2019 at 17:46

    Ma olen väga suur vannifänn ?

  • Avatar
    Vasta Heli 14. jaanuar 2019 at 17:43

    Pick me, pick me?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kady 14. jaanuar 2019 at 17:34

    No meil neid vannilembeseid tüdrukuid ikka jagub 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu 14. jaanuar 2019 at 17:33

    Mul on vann olemas aga vannipommi pole kunagi proovinud. Talvel on nahk jube kuiv, peakski proovima mingit vannilisandit, et kas see niisutaks. Loodetavasti on pakis niisutava ja hea lõhnaga (nt vanilli) vannikraami, osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Ents 14. jaanuar 2019 at 17:31

    Ma oma nelja-aastase preiliga oleme ka hirmsad vannifännid (ps! tglt on hea ise saunas mõnuleda kui lapsel on vannis tegevust, selleks ostan ka talle igast vahtusid ja vannivett värvivaid soolasid jne)

  • Avatar
    Vasta Ann 14. jaanuar 2019 at 17:29

    Mulle meeldib ka vannis käia 🙂 Sain jõuludeks vannipallide tegemise komplekti, pole veel proovinud teha aga lähiajal teen kindlasti

  • Avatar
    Vasta Getter 14. jaanuar 2019 at 17:23

    Mina olen vannifänn! ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Anette 14. jaanuar 2019 at 17:20

    Hahah ma pole vähemalt ainus kellele meeldib vann kraami ja kuuma vett täis laduda ja siis lähen istun sinna vanni ja mõtlen et mis edasi, kaua liguneda ei viitsi 😀 mingi 15 mintsa ligunene ära ja hea olla 😀 seega sooviks küll uut mõnusat kraami mul just sai vannisool otsa ka

  • Avatar
    Vasta Gerda 14. jaanuar 2019 at 17:19

    Mina olen väga suuuuur vannilembeline inimene. No nii armastan vannipomme, soolasid, helbeid.

  • Avatar
    Vasta Jane 14. jaanuar 2019 at 17:18

    Mulle ka paluks. Enamasti kasutan vannivahtu ja vannis suudan püsida tavaliselt ühe sarja pikkuse jagu, kui alguses just väga kuuma vett ei saa. ?

  • Avatar
    Vasta Merike 14. jaanuar 2019 at 17:17

    Jeebus… ja ma mõtlesin, et olen ainus, kes veel vanni niiiiiiiiii palju naudib. Kui mina vanni lähen, siis ikka tunniks kindlasti, kui mitte kauem! Sellesse olen nakatanud nii enda plikad, kui ka lapselapse…. Kui meil on, siis peab ikka vannis ka ära käima 🙂 Kodus on tal vannivaht, mis teeb vee siniseks. Aga meil kasutab minu vahtu! Ma pole neid pomme eriti ostnud, sest kui kunagi ammu ostsin kuskilt( ma isegi ei mäleta kust 🙂 ) ei teinud ta muud midagi, kui vee sogaseks ja vastiku haisuseks!
    Hea meelega oleks tore selline võit saada! 😉 võibolla jagan isegi tüdrukutega 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 14. jaanuar 2019 at 17:15

    Me mehega armastame ka väga vannis istuda ja mõnnata ?

  • Avatar
    Vasta Andra 14. jaanuar 2019 at 17:07

    Ausalt öeldes ega ma ise väga vannis vedeleja ei ole pigem teeks seda mu MEES.
    Nõustun et võib mõnus olla aga mina lihtsalt ei viitsiks sedasi vedeleda.
    MEES aga praegu vanni mõnusid nautida ei saa, kuna meil lihtsalt pole vanni , kuigi kui ta end kokku pressiks siis ta vb dušinurga põrandale mahuks ja vb 10cm vett saaks ka sinna lasta?.
    Jõudu jaksu teile 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 14. jaanuar 2019 at 17:06

    Mina tahan ka väga selles loosis osaleda. Kõik vanni muffinid, makroonid ja muud maiustused on lahkelt feretulnud.

  • Avatar
    Vasta Angela 14. jaanuar 2019 at 17:03

    Mulle ka meeldib vannis kàia, kuid alati ei ole selleks aega, siis pààstab vaid kiire dušś. Vannis ma pole kunagi kasutanud vannipomme, seega oleks huvitav seda loosi vòita kùll. Muidu kasutan vaid vahtu.

  • Avatar
    Vasta Geidi 14. jaanuar 2019 at 17:01

    Mina armastan vanni. Armastan on veel vähe öeldud. Lapsed kh naudivad täiega. Oma koju ostsime mullivanni koos valgusteraapiaga. Nüüd käib mees kh vannis, vanasti ei huvitanys aga nüüd on tihti nii, et öeldakse eestoas “lähen pesema” aga miskipärast kestab see kauem kui niisama dušš 😀

  • Avatar
    Vasta Kairit 14. jaanuar 2019 at 17:00

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Karolin 14. jaanuar 2019 at 16:59

    Mina olen suur vannisõber!
    Tihtipeale on ka nii, et lasen hästi sooja vett ja ligunen ka seal 10-15minutit ja siis hakkab nii palav. Aga mõnikord olen suutnud seal kauem ka liguneda. ?

    • Avatar
      Vasta Katriinu 14. jaanuar 2019 at 18:01

      Oi, vann on mõnn!!!! Kuigi, kui keegi paneks noa kõrile ja küsiks vann või saun, siis oleks ikka raske otsustada küll… Pane oma vannikraamikorv kõrgele, siis ei ole lastel silma all, doh 😀

  • Avatar
    Vasta Tuuli 14. jaanuar 2019 at 16:56

    Me me..! ??‍♀️
    Praegugi istun vannis ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. jaanuar 2019 at 16:55

    Mulle nii-nii väga meeldib kuumas vannis liguneda ja vannipallid kuluksid kindlasti ära.

  • Avatar
    Vasta MS 14. jaanuar 2019 at 16:54

    Ma olen väga-väga suur vannis solistaja, kui võimalus antakse. Viimased 6 aastat ei ole mul kodus vanni olnud, aga loodetavasti saame uuel kuul uude koju ja seal on vann! ? seega kuluks üks starter pack täiega ära ??

  • Avatar
    Vasta Õnne 14. jaanuar 2019 at 16:53

    Mina…
    Kodus kaks last 8 )a ja 1a….ja no päeva lõpuks on küll selline tunne, et olen kui tühjaks lastud õhupall…
    ……vanni naudin, igasugu värke ostan poest kilode viisi kokku ka. Ja nagu ikka lapsedki bõuavad vahtu ja lilleõisi ja köike mis emmelgi vannis on.
    …lisaks kuulub mul vanniskäigu kõrvale alati mingi “suvaline kollane ajakiri” mida siis nädal aega mitmeid kordi läbi sirvida…(ok max 3x sirvin, loen igakord valikuliselt midagi läbi)

  • Avatar
    Vasta Piret 14. jaanuar 2019 at 16:50

    Laps ja mees on suured vannifännid 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleriin 14. jaanuar 2019 at 16:50

    Ma kingiks selle oma õele. Ta ainult vannis elakski. Iga kord kui keegi külla tuleb, tema istub jälle vannis :))

  • Avatar
    Vasta Annili 14. jaanuar 2019 at 16:50

    Meie kaheaastasele tütrele meeldib ka täiega vannis käia ja nagu sa Lende kohta kirjutasid, siis meie plikale meeldib ka väga vannist vett välja valada, haha. Ta on mul siiski veel titevannis, nii et vesi valatakse õnneks suurde vanni, mitte vannitoa põrandale! 😀
    Võtame ka loosist osa! 😉

  • Avatar
    Vasta R 14. jaanuar 2019 at 16:50

    Oooo.. ma naudin vannis olemist? Oeh.. kui mul mingi imeläbi õnnestub võita, siis võtan kindlasti aja, et teha endale üle pika-pika aja üks mõnnus vann!? Just see mida mu keha ja hing ihkavad?

  • Avatar
    Vasta Jane 14. jaanuar 2019 at 16:47

    Vann oli minu suur unistus kui 7 aastat tagasi endale lõpuks oma maja soetada saime. Kuna tegu oli vana majaga, siis see kas vann mahub või mitte selgus alles väga viimasel minutil (sõna otseses mõttes siis kui plaaditud sai). Minu õnneks MAHTUS! Naerdi küll, et küll see vannivaimustus üle läheb, aga ka nüüd pea 7 aastat hiljem ligunen ma vähemalt 2 korda nädalas vannis (vesi u 40 kraadi ja alla 2 tunni ei mängi kuidagi välja :D). See on minu idüll ja lõõgastushetk. Loen raamatut, vaatan mõnda head filmi.. ja naudin kuuma vett. Mingil põhjusel ei ole väga kasutanud erinevat vannikraami. Mingil perioodil oli mul küll stabiilselt lavendlilõhnalist vannisoola ja paaril korral nende aastate jooksul on olnud ka mingeid JOIKi “kuubikuid” (ma ausalt ei mäleta enam täpselt, mis nimega need olid). Aga täitsa hea meelega katsetaks üle pika aja jälle midagi .. Ehk leian midagi sellist, milleta edaspidi enam ükski vanniskäik ei möödu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. jaanuar 2019 at 16:46

    Ma olen nüüd viimasel ajal vannisõbraks hakanud,varem polnud,klapid kõrva,küünlad põlema ja midagi hästi lõhnavat vanni ka ongi nagu väike lõõgastav minipuhkus olemas,heameelega avastaks/prooviks järgi uusi vannistaffe 🙂

  • Avatar
    Vasta Ines 14. jaanuar 2019 at 16:44

    Mina mõnuleks vannis vist iga päev kui vaid aega oleks laste kõrvalt! Samuti tahab suurem laps iga õhtu vanni saada. Kasutust leiaks selline mõnus kraam kohe kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. jaanuar 2019 at 16:38

    Oi, see korv (ja sisu) teeb kadedaks ikka küll !! ????
    Vuukimine tegi lausa imet – kohe näeb palju puhtam välja kogu krempel.

    Kindlasti soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 14. jaanuar 2019 at 16:34

    Mina mina.. oleksin sellise vannikraamiga veel suurem 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 14. jaanuar 2019 at 16:32

    Ma käin sama moodi vannis, kõigepealt vingun, et tahan vanni ja siis 15minuti pärast juba väljas 😀 Aga vanninänni tahaks küll ?

  • Avatar
    Vasta Jana 14. jaanuar 2019 at 16:32

    Mina olen suur vannifänn, lapseeas oli meil maal kasvuhoones vann, kus sees oli taimede kastmiseks mõeldud vesi, mina suplesin alati seal sees, paberist meisterdatud laevadega. Suviti oli hea kasvuhoones just vanni lastud külmas vees olla, eriti kui kasvuhoones ja õues oli palav. Vanaema ka ikka ütles mulle kui mind kasvuhoone vannist avastas, et tule nüüd siit välja muidu kasvavad sulle ka juured alla ja jäädki siia. ?

  • Avatar
    Vasta Pirgit 14. jaanuar 2019 at 16:30

    Minaaaa? Muidu fännasin Stendersi vannipalle,aga kahjuks seda poodi enam pole Eestis :/

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. jaanuar 2019 at 16:30

    Soovin ?

  • Avatar
    Vasta Flamingo 14. jaanuar 2019 at 16:28

    Offtopic, aga mis see lammas seal vanniserval on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. jaanuar 2019 at 16:57

      See on mingi kastekannulaadne toode, millega lastele meeldib vannis mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta K 14. jaanuar 2019 at 16:28

    Hei!
    Vuugivahed on tõesti paremad. Soovitan veel lisaks sellele haarata harpic ja hambahari ning sellega ülejäänud plaadivahed üle käia. Super puhtaks teeb, kasutan sellist meetodit umbes kord aastas.
    Tasuks aga tähele panna, et kui üks plaadivahe tehtud siis see niiske rätikuga üle tõmmata ning alles siis uue vahe juurde asuda. Muidu võivad läikivad plaadid harpic-u kokkupuutel oma läike kaotada. Valgetel plaatidel pole küll seda nii hästi näha, aga tumedatel küll.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. jaanuar 2019 at 16:57

      Ma proovin enne aurutajaga, just ostsin selle imemasina 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. jaanuar 2019 at 16:27

    Uuuuu mulle nii meeldib vannis käia aga samuti max 10 mintsa ja mulle aitab, või siis teen alguses hästi kuuma vee ja siis hakkan seda jahutama .
    Aga kasutan tavaliselt vannivees:
    Lavendli vannisoola, mis on nii hea aga alguses vastikult talla alla jääb kui vanni roning, lahustumine võtab vist aega. Soetan seda vene poest 1 euriga . 🙂
    Siis vannivaht, neid erinevaid ja lõhnavad erinevalt.
    Mõnikord ka vannipomme kui olen raatsinud neid osta 🙂

  • Avatar
    Vasta maarja 14. jaanuar 2019 at 16:27

    Mina sarnane vannitaja nagu Sina?Panen kuumavett juurde ja juurde ja juurde….ja siis on see niiii palav, et tahan välja?Minu jaoks on õhtune vann võiks isegi öelda, et päeva tipphetk-Mees tuleb töölt koju-ja ukselävel ulatan talle rõõmsalt 8-kuuse beebi ja ise kaon vannimõnusid nautima:)

  • Avatar
    Vasta Anett 14. jaanuar 2019 at 16:26

    Minaaa!! Ma samasugune, et tahaks selle vee seisma jätta vanni, siis terve korter mõnusat lõhna täis ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. jaanuar 2019 at 16:25

    Ma täiega vannifänn ja igast vannipommid jms on sõltuvusttekitavad. Kahjuks meie vallas vesi kullahinnaga ja vann meil täiega suur, seega vanniskäik on pigem luksus. Kuid siis naudingi neid väheseid kordi korralikult 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 14. jaanuar 2019 at 16:25

    Jaaaaa, täiega vannifänn!! Aga noh, kodus vanni pole 🙁 Kui mõne aasta pärast vannitoas remonti teeme, siis paneme vanni ka sisse, seni tuleb hotellides ja spaades vannitamas käia. Sellegipoolest on mul vanni mitte omava inimese kohta üllatavalt palju “vannikraami”, mida ma siis usinalt kaasas tassin, kui kuskil vanni mineku võimalus 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 14. jaanuar 2019 at 16:24

    Meie piigaga oleme vannifännid 🙂 2x nädalas kindlasti vannitame..

  • Avatar
    Vasta Liia 14. jaanuar 2019 at 16:24

    Täiega vannifänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Marikene 14. jaanuar 2019 at 16:23

    Mina, mina minaaaa…uhh, kuidas ajasid vanniisu peale nüüd..(:

  • Avatar
    Vasta Kats 14. jaanuar 2019 at 16:23

    Soovin loosis osaleda!
    Kingiksin vennanaise ja nende lastele, kuna endal hetkel suur vann puudub! 🙂
    Me tegelikult alustasime enda vannitoa remonti millest sujuvalt läks üle terve maja remondiks, nii et nüüd olen hetkel vannist ja tervest majast ilma :p
    Aga eesmärk pühitseb abinõu, kannatan ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Ülle M 14. jaanuar 2019 at 16:20

    ..fännan küll..ja just soolade ja vannipommidega, muidu on seal vees lebamises ikka poole vähem mõnu

  • Avatar
    Vasta Kätlin L 14. jaanuar 2019 at 16:19

    Mina olen mega vannifänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Emme 14. jaanuar 2019 at 16:17

    Mulle meeldib ka aeg-ajalt vannis lebotada. Õnneks on meie vannituba 2. korrusel, et kui mees all korrusel lapsi karjatab, saan ma rahus üleval oma poolt tunnikest nautida. Kuigi enamasti pean piirduma kiire dushiga.
    Vannis on mõnus olla, kui seda ääreni vett täis ei lase. Lasen poolest saati, siis on hea istuli tõusta, kui väga palav hakkab. Pool keret jääb istudes veest välja ja “süüde läheb jälle õigeks”. 😀 Saab natukese aja pärast uuesti pikali visata ja edasi nautida. Jahe jook vanni serval on ka mõnus.
    Aga silikooni mustuse ja hallituse osas on mul üks soovitus. Et kui ta just otstest lahti pole, siis hallituse ja mustuse saab kergesti ära Domestose abil, ei pea iga kord ära kakkuma. Lased otse pudelist silikooni peale, mingi pool tunnikest või tund mõjuda ja siis kergelt svammi või harjaga üle – ja ongi jälle valge. Haiseb küll rõvedalt, aga toimib hästi.

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. jaanuar 2019 at 16:17

    Mul on laupäeval selle kuu kolmas ja viimane matemaatika eksam – peale seda langeks rahuga kuhugi vanni paariks tunniks kooma. Kui see vann veel hästi lõhnaks, oleks eriti mõnus.

  • Avatar
    Vasta Maarja P 14. jaanuar 2019 at 16:16

    Mina sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Viorica 14. jaanuar 2019 at 16:15

    Minaaaa!!

  • Avatar
    Vasta Ele 14. jaanuar 2019 at 16:14

    Mulle palun?

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. jaanuar 2019 at 16:14

    Mina soovin osaleda 🙂 polegi kunagi yhtegi vannipommi kasutanud,aga hea meelega katsetaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Aveli 14. jaanuar 2019 at 16:14

    Ma olen igavene vannihoolik ja igasugune vannikraam oleks igal juhul teretulnud ?

  • Avatar
    Vasta Karin 14. jaanuar 2019 at 16:14

    Mina, mina, minaaa tahan. Ma ei mäletagi, millal viimati sai üksi vannis mõnuleda. Ilmselt enne last ?

  • Avatar
    Vasta Karin 14. jaanuar 2019 at 16:13

    Ma käin samamoodi vannis 😀 vesi peab megakuum olema aga nii hakkab kiirelt palav, ja tulebki juba vannist välja ronida. Vannipommid teevad vanniskäigu paremaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 14. jaanuar 2019 at 16:11

    Soovin loosis osaleda. Vanniga on lood kahetised. Ideaalis oleksid jah kõik vanni vahud ja pallid jms, aga tegelikult selliseid vanniskäike kahjuks harva. Pean selleks teadlikult aega võtma ja kalendrisse märke tegema vist ?

  • Avatar
    Vasta Katariina 14. jaanuar 2019 at 16:10

    Soovin

  • Avatar
    Vasta Jaanika 14. jaanuar 2019 at 16:08

    No mina ja mu teismeline oleme mega vannitajad. Kuigi ka meie vanituba on potsikuid täis siis jääb ikka peaaegu iga kord poes midagi põnevat näppu.
    Mul ema ütles et meil rohkem asju kui poes( vaidlen vastu ikka on vähe).
    Tegelikult on kõige parem koht oma plaanide läbi mõtlemiseks vann

  • Avatar
    Vasta Annika 14. jaanuar 2019 at 16:08

    Mina olengi vannifänn ?

  • Avatar
    Vasta Anni 14. jaanuar 2019 at 16:07

    Nüüd kus on lõpuks kodus vann, siis seal ainult istukski. Kahjuks pole muidugi seda aega väga, aga nii kui leiab selle hetke siis kasutan ka?parim asi. Kahjuks pole leidnud head ja ägedat vannikraami veel mida kasutada, just olen pikalt otsinud head vahutavat vannivahtu aga ei tea kas ei oska otsisa v milles asi aga pole siiani leidnud? üks mingit sorti vannisool on ainult, aga see nüüd ka juba otsakorral. Seega oleks üli tore selline kingitus saada, saaks veeel rohkem vanni nautida??

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. jaanuar 2019 at 16:06

    mul uues korteris on vann, aga siiamaani pole veel kasutanud (4 kuud) 😀 ja iga kord mõtlen, et läheks, paneks küünlad ja mussi ja vein kätte ja elu oleks suht ilus. see kingitus paneks mind KOHE sinna vanni istuma, mõtlemata rohkem mitu korda 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 14. jaanuar 2019 at 16:04

    Meie pere küll sooviks 🙂 isegi väike 10 kuune härra naudib vanniskäiku koos emmega 🙂

  • Avatar
    Vasta Enely 14. jaanuar 2019 at 16:04

    Vannipommid on ühed super asjad, see oleks super kui neid saaks. ?

  • Avatar
    Vasta Siret 14. jaanuar 2019 at 16:04

    Mul sama probleem et lapsed salaja kasutavad minu vannivahtu, ikka pannakse pool pudelit korraga vette. Mulle väga meeldib vannis liguneda aga kunagi ei õnnestu, sest lastel vaja ka just siis vanni tulla. Ja nii me kolmekesi istumegi vannis põlved lõua all ??

  • Avatar
    Vasta Mary 14. jaanuar 2019 at 16:03

    Ma olen suur vannigurmaan, tihti ligunema ei jõua, aga kui juba, siis täis mäng- vahud, õlid, soolad, näomaski, juuksemaski, veini ja seda kõike küünlavalgel (sest mu vannituba on nii kole ja selle täisvalguses nägemine rikub lõõgastava olemise ära ?). Taustaks mõni podcast või sari. Ja kindlasti tuleb vanni minna siis, kui lapsed magavad, muidu pole lõõgastumisest juttugi ?.

  • Avatar
    Vasta Triin 14. jaanuar 2019 at 16:01

    Mina ?‍♀️. Mul on lastel igasugu vannijurasid, soolad ja vahud ja jutud. Enda omad kõik otsas. Polegi raatsinud endale ammu midagi osta.

  • Avatar
    Vasta Mari 14. jaanuar 2019 at 16:01

    ?‍♀️❤️?

  • Avatar
    Vasta Marit 14. jaanuar 2019 at 15:59

    Mina sooviksin väga neid imelisi vannipomme ?

  • Avatar
    Vasta Ana 14. jaanuar 2019 at 15:58

    Ma olen jõhker vannifänn! Muuuudkui võiks liguneda.. Ja igasugune seda toetav atribuutika oleks igati teretulnud. ?

  • Avatar
    Vasta V. 14. jaanuar 2019 at 15:58

    Olen samasugune vannifänn nagu sa ja sama kiired vanniskäigud ka. Naudin 10-15 min ja tahan välja ? Mees alati rõhutab,mitu kanti vett kulunud mu vannis “ligunemistega” ?

  • Avatar
    Vasta Elise 14. jaanuar 2019 at 15:57

    Ma olen väga suur vannifänn ja oleksin ilmselt veelgi suurem kui mul oleks oma kodus ka vann. Õnneks on ämmal ja äial maal talus vann, kus saab aegajalt mõnuleda! ?