Kingiloos

tahaks Taisse…

22. jaanuar 2019

Kunagi ammu tegin koostööd Mysnackiga ja tegin suure snäkitesti (leiad selle siit lingilt). Peale seda olen aeg-ajalt ikka endale kookossnäkke lubanud, kui nad kuskil poes silma jäävad. Täna käisin Ülemistel ja avastasin, et neil on mega lausa kaks kampaaniat  käimas: esimene siis selline, et ostad kaks toodet ja saad väikse köögivilja paki kingituseks.

Aga teine kampaania on megasuur:  ostad snäkki (kui ma aru saan, siis suva mis summa väärtuses) ja võid võita reisi kahele Taisse, kui oma ostu regad. Ma pole kunagi taisse ihaldanud, sest see tundub nii kaugel ja lastega sinna reisida mission impossible ja ilma lasteta sureksin ma raudselt ära, sest ma hakkaks neid igatsema. Aga nüüd lugesin selle kampaania kohta SIIT ja sain teada, et see reis on ainult viis päeva ja… No kui me Marta kaasa võtaks, siis ma ei peaks kõiki lapsi igatsema, üks oleks ikka minuga ? Ja siis oleks ju ÜLI mõnus sooja saada, issand ma ei tihka unistadagi. Kuigi ennast teades, siis raudselt ma võtaks lõpuks ikka kõik lapsed kaasa, hehe. Ma ei saaks ju neid siia külma kätte jätta, jumala haud.

Ühesõnaga palus Mysnacki tiim, et ma teile ka teada annaks, et selline võimas loos neil käimas on kuni jaanuari lõpuni, aga ma ei saanud ainult niisama teada anda, tegin ise ka kohe e-poest tellimuse, sest ma tahan ju ka Tai reisi võita nüüd..

Mul just käis Maarja külas, seesama sõbranna, kes mulle esimest korda üldse kunagi neid Mysnackse tõi külakostiks ja ma ütlesin talle ka, et ta raudselt osaleks, sest no vot see on alles üks magus auhind. Lennupiletid, söögid, ekskursioonid, auto ja autojuht jne, kõik olemas. Ja kui tahad kauem olla, võid seda ka, aga no üle 5 päeva pead ise endale palmi otsima, kus all magada ?

Igatahes, mina osalen, osalege ka! Snäkid on head nii ehk naa 🙂

PS! Tsekka Malluka Facebooki ka, sest seal loosin välja kasti täie head paremat Mysnackilt!

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Rnel 24. jaanuar 2019 at 21:21

  Kas Sa läheksid vaktsineerimata lastega Taisse?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. jaanuar 2019 at 23:52

   Ma ei ole sellele mõelnud isegi.

 • Avatar
  Vasta Kata 24. jaanuar 2019 at 09:30

  Käisin hiljuti Tais ja tõin sealt neid samu kookoslaaste. Positiivne, et neid siin ka saada, kuna mulle väga meeldisid. See mysnack leht küll ei avane, seega ma ei tea, mis nad siin maksavad. Tais maksis kohalikus rahas see vist kuskil 35bahti ehk ca 1 eur.
  Aga Tais käies olin küll õnnelik, et lapsi kaasas polnud. See pole koht, kuhu lastega reisida. No vb nii, et tšillid põhiliselt hotellis, aga selle jaoks pole mõtet nii kaugele sõita. Vankriga seal täiesti võimatu liikuda ja õhk nii niiske ja palav, et last pikalt enda vastas ka hoida ei taha. Pikka lennureisi (kolme) väikelapsega ei võtaks ka muidu ette, kui ainult hädavajadusel.

 • Avatar
  Vasta Kaja 24. jaanuar 2019 at 03:20

  Oot, käisid Ülemistel, noh niisama. Avastasid seal, et on kampaania ja siis lampi palus Mysnacki team sul oma lugejaid ka teavitada? Kuidagi ei klapi kokku see jutt. Mis see on? Reklaam? Mysnackiga on juba kokkulepe, et sa sinna reisile lähed?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. jaanuar 2019 at 11:00

   Jäi jah silma, aga teile andsin teada, sest nad palusid. Jah, selle kampaania reklaaam, mis arusaamatuks jäi ??

 • Avatar
  Vasta Älis 22. jaanuar 2019 at 21:41

  Ouu.. ei soovita Taisse 5ks päevaks..sinna minek/tulek on juba paar päeva (olenevalt lendudest). Seega peaks ikka sama palju või rohkemgi veel juurde võtma:P. Muidu on Tai ikka kõige ägedam koht, kus käinud olen ja lähen kindlasti veel, aga siis kui väiksem laps nats suurem on :D.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. jaanuar 2019 at 22:48

   No enne ma pean võitma ja siis vaatab edasi, palju ma juurde võtaks 😀

 • Avatar
  Vasta Ki 22. jaanuar 2019 at 19:21

  Viieks päevaks on küll täiesti mõttetu Taisse minna. Sinna sõit võtab juba miinimum 12h, esimesed paar päeva elad sisse ja harjud ajavahega. SIis paar päeva oled, kuskil saartel käia ei jõua kohe kindlasti. Ning ongi juba tagasilend, et siis taas (üldiselt pikemalt) harjuda jälle ajavahega. No ülimalt pointless ju. Taisse mu arvates ei kannata küll alla kahe nädala minna, isegi kui reis on tasuta.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. jaanuar 2019 at 19:22

   No keegi ei käsi ju minna sul viieks päevaks ?

 • Avatar
  Vasta H 22. jaanuar 2019 at 18:48

  Olles ise käinud 3 korda Taimaal ja lugenud sinu postitusi, arvan , et sulle ei meeldi Tais. 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. jaanuar 2019 at 19:22

   Miks ?

 • Avatar
  Vasta Triin 22. jaanuar 2019 at 18:44

  Kuidas sa netist tellides osaleda saad kui see kampaania R kioskist ostmisega vaid. Võu neti tellimus ka loeb?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. jaanuar 2019 at 19:23

   Netitellimus ju ka loeb, kirjas ju seal ?