AVALDAN ARVAMUST NIISAMA JUTTU

tegija heietused

2. veebruar 2019

Eile sain korraks sõbrannadega kokku. Uhke värk, istusime kõik maha ja kiitsime, kui head kirjanikud me oleme ? Tõsijutt, Daki oli just kirjutanud “ülihea artikli, minge lugege!”, mida ma siiani lugenud pole ja Andra andis mulle enda uue luuleraamatu kaasa, mille ma lubasin ka läbi lugeda. Mina olin just saanud toimetajalt oma raamatu esimese veerandi toimetatud versiooni ja tundsin ka, et omg, niii hea, mulle nii meeldib. Ma ei jõua lausa aprilli ära oodata, et see poodidesse müügile tuleks, kui ägeee!

Ühtlasi pean tunnistama, et mu peas mõlgub täiega juba järgmise raamatu mõte ja kui eelmine ilmub, tahaks teisega pihta hakata. Proovida natukene seda ilukirjanduse värki kah. Sest kolm raamatut välja andnud inimene oleks juba eriti uhke olla, uhkem kui kahe! Aga no enne ootame teise raamatu ära, mille nimeks saab “Kes see Mallukas veel on, ehk pohhuismi käsiraamat”. Mis ma kiusan, ma nätan kahte jupikest kah, et saaksite maitse suhu!

***

Ühesõnaga, ma ei jõua ära oodata. Nagu suur ja asjalik inimene, raamatut kirjtanud ja puha, wohhoo!

Muudest asjadest – uuel nädalal pean ka suur ja asjalik olema. Jälle täie hooga pildistama ja autodega proovisõite tegema. Lisaks pakuti mulle üht poole kohaga töökohta, aga ma ei tea, kas ma selle vastu võtan. Üks osa minust mõtleb, et ah, see on nii lebo, võin ju ajaviiteks teha. Teine osa minust mõtleb, et kle Mallu, puhka jalga, sul niigi sada tegemist ja toimetust ja sa ju armastad lamada! Aga ma laman ju niiii-iiii palju. Ah, ei tea. Eks näis, läheb nagu läheb!

Üldiselt tunnen ma ennast super hästi ja lisaks sellele ka max kaunilt. Ma tean, et see pole viisakas nii vist öelda, aga mulle tundub, et kaotatud kilod teevad mu näo kuidagi väiksemaks ja normaalsemaks, enne olin hamstripõskedega mammi ? Jumaaal, kui õnnelik ma olen, et ma enam rase pole, jumal olgu armuline. Ma küll armastan neid maailma lõppu ja tagasi, aga apppi kui palju neid on ja nad elavad mul alati seljas ja tahavad alati samal ajal täiesti erinevaid asju ja ma olen lihtsalt nii rahul, et nende tittedega nüüd ühel pool on ja saan uksest väljas käia ja … elu elada. Mis siis, et paari tunni kaupa, aga no SAAN! Ja see tunne on ülihea.

Mõtlesin, et tulen niisama vahepeal rõõmustama ja juubeldama, muidu üle ühe igas blogis on mingi omgggg mul deprekas jutt (mis on ka vast kellelegi hea), aga siit saate siis vahelduse mõttes lugeda soigu teemal, et krt elu on nii hästi, lapsed on tupsud ja isegi maja pole väga sassis. Asjad edenevad, elu veeereb omasoodu ja ma tunnen ennast praegu kuidagi kõikvõimsana ja edukana ja lahedana. Ainuke asi, et ma ütlesin Maigretile, et ma tahaks heledaid juukseotsi ja nüüd ma tunnen ennast nagu russ ? Kõik küll kiidavad, aga mulle tundub, et nad on lihtsalt viisakad või tahavad, et ma nagu russ välja näeks, ma ei tea…

Lõpetuseks random pilte mu telefonist neile, kes mu instas ei ole (miks pole? ahh??).

Welcome to my life ?

Norm kitsumürakas

Piip, silm välja!

Mari käis minuga küüntes

Musirull!

Vahe on märgatav 😀

Stuudio uus nurgake

Normaalne laps 😀

hellus!

Keegi tobe troll käib mulle igale poole kirjutamas, et Lende on liiga tüse ja vajaks dieeti. Ma ütlen kohe ära, et ta on küll tugev tükk, aga igati normi mõõtudes arsti sõnul ja no kas inimene võiks elada kaks aastat siin ilmas, ilma, et peaks vastama kellegi lollaka kehastandarditele? Kui teada saan, kes oled, narrin sind ka veits. Jobu!

Käisime Mari palvel talle laavalampi ostmas!

RIP – need prillid tegi Lende täna pooleks 🙁

Tuduloom! Minu oma!

Ja kui miskit ei sobi siis.. hehe:D

Loe ka neid postitusi!

54 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta neiu 4. veebruar 2019 at 20:36

    Kaks kohtuasja aga elu on ikkagi super? Nohjah 😀 ei ole vist mõtet ette muretseda kui kohtuotsus pole langenud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2019 at 20:49

      No aga mida ma muretsema peaks? Looteasendis maas vedelema ja mõtlema, et küll see elu on sitt? Pohui ju, ainus mis nad saada võivad, on raha 😀

  • Avatar
    Vasta Emme 4. veebruar 2019 at 16:04

    Ilusale inimesele sobivad kõik värvitoonid ja kõik soengustiilid. Pole näinud su peas midagi, mis üldse ei passiks. Mulle su uus sonks väga meeldib. On kohe nähtavalt teistmoodi, julge ja kena. Tukk on ilus ja annab sulle armsust juurde. Selline nunnu ja nooruslik.
    Aga nagu öeldakse – kellele ema, kellele tütar. Kõigile meeldida ei saagi.

    Aga et 2-a jumala normkaalus beebipehme laps dieedile panna? Tule taevas appi. Selles vanuses on väga paljud lapsed trullakamad. Kui kooli minnes kõht üle püksiääre vajub, siis võiks mõelda ehk toitumise korrigeerimisele, jätta kommid ja limonaadid mõneks ajaks poeriiulitele. Aga 2-a peakski pehmeke olema.

  • Avatar
    Vasta Ahaa 4. veebruar 2019 at 13:34

    Tegelikult ei ole eriti oluline, mis värvi on su juuksed. Nii kaua kuni iseloom ei muutu, on kõik viimase peal ?

  • Avatar
    Vasta k 4. veebruar 2019 at 13:09

    Mari on ikka 1 ilus laps 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 4. veebruar 2019 at 11:27

    Mallu! Kas ja millal uus Linea Shopi sooduskood tuleb? 😛

  • Avatar
    Vasta Gerly 3. veebruar 2019 at 11:40

    Minu arust ei sobi üldse 😀 kui esimest korda nägin siis ma lausa kôva hààlega ûtlesin issand mis soeng. 😀 see triip on samas àge, aga tukk rikub kôik nii àra. Vb teisi prille ka proovida selle soenguga, oleks ka vist ûldmulje teine.
    Mulle meeldis blond kôige rohkem.

  • Avatar
    Vasta Ants 3. veebruar 2019 at 01:52

    Ma pole juukseekspert, aga minu arvates on uus soeng armas. Kommentaare lugedes märkasin, kuidas küll on võetud omale südameasjaks detailselt kirjeldada, kui kehvasti see istub. Saaks aga targutada! 😀

  • Avatar
    Vasta A 3. veebruar 2019 at 00:13

    Kahe aastasele dieeti? No mida veel… Lapsed ongi trullakamad (heas mõttes) , pole ma veel näinud modellimõõdus kahe aastast.

  • Avatar
    Vasta Pisi 2. veebruar 2019 at 23:57

    Mulle meelis see tumedam toon rohkem. Ja tukk peaks sul olime külgedelt pikem. Selline sirge kuidagi imelik. Ma ei ütleks, et oled mingi russ. Lihtsalt igale inimesele sobib erinev soeng ja värv. Lisaks nãitab soeng ja värv ka seda, kellena ennast tunda soovib. Kärtsakad toonid rohkem teismelistele, tumedamad toonid naistele ja blondid toonid siis naistele, kes end beibena/lõbutüdrukuna/maailmanabana tahavad näidata. Mina oli kunagi punapea ja teismelisena oli ka blondiin. Blondiks värvimist ma kahetsen kõige rohkem. Nãgin vãlja nagu mingi libu. Punane mulle sobib aga ma tahan end naisena tunda, mitte teismelisena. Nüüd kasutan tumelillat, on värvi, sädelust ja lõikus lühike ja mitte sirge. Tunnen end palju naiselikumana, kui saab juuksuris kãidud.

    • Avatar
      Vasta A 3. veebruar 2019 at 13:27

      Huvitav mida need loomulikud blondid tegema peavad siis…..pikad juuksed maha ja mustaks võõpama siis oled naine muidu oled libu?? Hallooo mis jutt, tundub, et see teismeea blondeerimin kärsatas aju ka ära Teil?

    • Avatar
      Vasta M 3. veebruar 2019 at 17:36

      Väga rumal jutt

    • Avatar
      Vasta Helena 6. veebruar 2019 at 00:19

      Siin räägib ehe kadeduseuss, kes proovis blondi värvida, aga ei sobinud! ? Ilmselt on tegu naisterahvaga, kes isegi oma mehe jaoks “libu” pole ja ainult teki all pimedas misjonäripoosi harrastab, hahaaaa. Kohutavalt rumal jutt tõesti.

  • Avatar
    Vasta Älis 2. veebruar 2019 at 23:41

    Väga äge uus soeng!!!
    Ja Lende pole tüse?.. just vastupidi nunnu laps! Kas kõik lapsed peavad olema kleenukesed v?

  • Avatar
    Vasta Minna 2. veebruar 2019 at 21:41

    Kuule, üldse mitte paha pärast aga selline lühike ja sirge (nagu narmas kardina moodi tukk) näeb sinu puhul välja nagu ludri- lõnguse moodi soeng.
    Sulle sobib väga hästi tumepruun, kohvipruun juuksetoon ja sulle sobib nats pikem tukk, eriti kui seda kannad natuke külje peale, nagu sel madratsi fotosessioonil. Väga ilusad pildid on tehtud seal.
    Samuti nagu sulle ei sobi hambad paljad naeratus (sest su lõug/alahuul kaob su suu sisse ära, täpselt samamoodi nagu triinuliis- l kaob hambad paljad naeratuses ära kogu ülahuul, lihtsalt kaob ja ongi ülimalt veider ilma ülahuuleta) aga sulle sobib väga hästi suu kinni naeratus, siis oled täitsa kena ja huuled jäävad loomulikuks, kenaks.

    Lapsepõlve traumad on sul ikka parajalt suured olnud, see kõneleb nii üht koma teist su praegusest olemusest, kuidas sa paljudest asjadest oma moodi aru saad ja miks just nii käitud nagu käitud, ja miks su elukorraldus on just selline nagu see on ja lapsed just nii kasvavad (vabakasvatus) ja lõhuvad ja sittavad ja laamendavad nagu jaksavad.
    Aga mõneti oled sa olnud tubli; korraldad aastas mitu korda remonti ja vahetad jõuliselt välja mööblit ja ostad uusi asju asemele. No natuke parem on tõesti, arvestades algusajaga, kui sinna kolisid. Praegu on ikka kodusem küll kogu see maja – nagu väike maja Preerias.

    • Avatar
      Vasta Karin 2. veebruar 2019 at 23:35

      Appi… üldse mitte paha pärast, aga kui vajalik su kommentaar nüüd oli?

    • Avatar
      Vasta maise 2. veebruar 2019 at 23:36

      oma elu ei taha elada?

    • Avatar
      Vasta Älis 2. veebruar 2019 at 23:38

      Wow, Malluka parim sõbranna oled, et nii hästi teda tead v? ?

    • Avatar
      Vasta Nimi 3. veebruar 2019 at 00:12

      Issand jumal, mis sul viga on!?

    • Avatar
      Vasta Mia 3. veebruar 2019 at 03:57

      Kuidas on võimalik, et inimene kellel on kirjaoskus kirjutab teise inimese kohta niimoodi. Miks sa raiskad oma aega sellise negatiivsuse külvamisele, kui kaugele sa sellise ellusuhtumisega olega jõudnud?

    • Avatar
      Vasta Kris 3. veebruar 2019 at 11:10

      Milline tore sompliment 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. veebruar 2019 at 13:25

      Minnakene, vaata korraks seda viimast videot 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. veebruar 2019 at 18:00

    Uus sonks on 100 korda ilusam kui eelmine.
    PS! Olen pooleldi russ (ema venelane, isa eestlane), vb sellepärast nii väga meeldibki ?

  • Avatar
    Vasta Eq 2. veebruar 2019 at 17:48

    Ma tahan seda raamatut! ? kas seda ettetellida ei saa?
    Aga soeng mulle meeldib. Ise ma pole aasta juba juuksurisse jõudnud. Nagu räsitud kana tagumik ?

  • Avatar
    Vasta liilian 2. veebruar 2019 at 16:55

    Kui võib arvamust avaldada, siis ei – see soeng ei sobi. Tukk on kuidagi liiga järsk ja liiga otse kui nii võib öelda. Kõige ilusam ikka see pruun ja sellise mõnusa lohaka tukaga

    • Avatar
      Vasta K 2. veebruar 2019 at 17:47

      Mulle jällegi meeldib! Väga!

      • Avatar
        Vasta Kadri 5. veebruar 2019 at 20:00

        Arvan sama, tundsin juba, et olen ainukene, kellele see tukk väga meeldib ja see tume soeng sobis ka minu meelest paremini, muidugi heledat eestpoolt ei näinud, aga ei ole väga triibutatud juuste fänn. Kõige tähtsam on aga see, et ise end hästi tunneksid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 2. veebruar 2019 at 16:24

    Just, meenutab mulle ka russi, aga kuna enamik vene naisi, keda ma tean, on sigapüssid naised, siis see on puhas kompliment. Sonks on väga-väga ilus ja sobib sulle imehästi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 2. veebruar 2019 at 15:52

    Ära vast isegi seda avalda, aga ma saan aru mida mõtled. Sooja tooniga pruun ei sobi kokku külma tooniga heledaga- sellest ka see “russi” väljanägemine. See näeb lihtsalt odav välja. Lisaks on triibud waaay too much work. Kui tahad heledamaid otsi siis lase babylightsid sisse mingi heledama pruuniga. Aga jumal nende toonidega hele ja tume nii kokku panna on nagu värvipimeda käkerdis.
    Sulle muidugi sobib kõik, aga see värvikombo pole silmale kena. Sina oled väga!! kena ja isegi sobib sulle see kõik, aga see tagant pilt tundub iga nurga alt vaadatuna liig.
    Ära siis pikka viha pea!

    • Avatar
      Vasta Lila 2. veebruar 2019 at 18:31

      Samal arvamusel, tehtud siis mingi ilus ombre näiteks. Kontrast liiga suur teise värviga. Äkki mõne pesuga, või kui pole niimodi sirgendatud, näeb teisem välja. Oleneb kindlasti valgusest ka. Näost oled kõhnem tõesti! Ilus!

    • Avatar
      Vasta Ma 2. veebruar 2019 at 22:56

      Peaksid end vähem silma süstima.. 😀

  • Avatar
    Vasta Ingrid 2. veebruar 2019 at 15:41

    Kiidan ka juukseid, minu arust sobib! Pealegi vaheldust võib ju tekitada ja proovida kõike, saabki teada, mis sobib ja mis ise arvad.
    PS! Tukk on lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Jansa 2. veebruar 2019 at 15:34

    Haha! Lende ja paks! Mu aasta ja ühe kuune poiss kaalub 12,5kg ja ta ei ole paks, täitsa norm mõõtudes! Kuidas saab keegi jobu tulla ja öelda, et 2 aastane laps on paks? Kus on mõistus? Ka minu aastase lapse kohta on öeldud, et ta on paks, aga ei ole! Mind ajavad nii vihale need inimesed, kes teisi välimuse järgi ritta seavad.

  • Avatar
    Vasta MP 2. veebruar 2019 at 15:33

    Kas postitantsutrennis käisid? Kuidas oli? 🙂

  • Avatar
    Vasta Y 2. veebruar 2019 at 15:25

    Palun ütle, kust laavalambi saite? Käisime kõik poed läbi ja kuskil müüjad ei teadnud midagi ühestki laavalambist, Google ei andnud ka tulemusi 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 16:17

      k-rautast!

  • Avatar
    Vasta Hel. 2. veebruar 2019 at 15:04

    Kas sa oma ema ja kasuisaga enne rääkisid läbi ka, millest on okei raamatus kirjutada ja millest mitte? Nad ei ole kuidagi häiritud sellest, et nii avameelselt teie kodust olukorda kirjeldad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 15:08

      No see oli 20a tagasi, elavad üle vast 😀 Ma niigi räägin ainult jäämäe kõige väiksemast tipust 😀

      • Avatar
        Vasta kr 2. veebruar 2019 at 16:37

        Nii kahju on lugeda seda, eriti kui see kõigest jäämäe tipp on… Nii et you’ve turned out great seda kõike arvesse võttes 😀 Ja mu arust peakski seda avameelselt kirjeldama – kui nii oli, siis nii oli, et joomapidusid peeti ja keegi lapse voodisse magama ronis.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 17:13

          Kahju pole vaja tunda, mul oli suva 😀

          • Avatar
            Piret 4. veebruar 2019 at 13:49

            Apppiiii, kus raamat, mis raamat, paanika tekkis, kust saan? millal ? tahan kaaa!!!!

  • Avatar
    Vasta Elis 2. veebruar 2019 at 14:49

    Ja minu arust on nii, et mulle meeldis nö eelmine sonks rohkem 🙂 mitte, et praegune kuidagi jube kole oleks vms, aga eelmine oli minu arust ilusam (:

  • Avatar
    Vasta Amanda 2. veebruar 2019 at 14:39

    Mallukas , ma nüüd üritan olla aus aga mitte ülbe , õel, veel vähem pahatahtlik .
    Ja pealeselle tahaks ka viisakaks jääda !
    Olen näinud Sind miljonis juuksevärvis . Isikupäraseks ja huvitavaks tegi Sind roosa, kuid mulle väga meeldis Sinu hele juuksevärv külma halli tooniga . Mulle näib , et ka Sinu nahatoon on külm , seega mulle tundub praegune värv juustes kuidagi isikupäratu ja väga lahja . See ei ole lihtsalt Sina .
    Sa olev ilgelt vägev naine …juuksevärv aga antud hetkel mitte midagi ütlev – st. Igav!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 14:50

      Sa kõlad väga viisakalt, ära muretse 😀 Mulle meeldib endale tumepruun kõige rohkem vist, kõige vähem vaeva 😀

      • Avatar
        Vasta Liisa 2. veebruar 2019 at 18:23

        Minu meelest on ka tumepruun sul kõige ilusam. Ausalt öeldes mingi pilt või story Instas, mis seekord tegid vahetult enne juuksurit, seal olid sul juuksed megakenad. Lahtised, superilus pikkus ja selline ilus tukaosa.
        Teine variant on see blond, aga pruun on ilusam.

  • Avatar
    Vasta Liina 2. veebruar 2019 at 14:35

    Lahe! Tundub täitsa äge raamat tulema. Nagu Leelo Tungal.

  • Avatar
    Vasta Lisette 2. veebruar 2019 at 14:11

    Tore postitus, aga teist korda loen juba sinult, et sa oled triibutatud juustega nagu “russ”. Esiteks, päris kaunis sõnade valik, aga sinu blogi, sinu kirjastiil. Mul osaliselt vene rahvusest inimesena kõlab see sõna lapsepõlvest saati lihtsalt vastiku torkena. Teiseks, puhtalt uudishimust uurin, et kas triibutatud juuksed on mingi vene naiste eripära või? Mu tutvusringkonnas on slaavi naistel ühetoonilised musta/pruuni/blondi värvi juuksed. Vabandust, aga seda võrdlust lugedes tundusid sa mulle päris rumal.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 14:49

      Mul on tegelt suva, mis juuksed kellelgi on, ma ei mõtle ju seda mõnitusena 😀

      • Avatar
        Vasta Marina 4. veebruar 2019 at 00:52

        Huvitav, millest sul tuleb selline võrdlus (nagu russ)? Olen ka tähele pannud, et kui sulle miskit ei meeldi välimuse suhtes või mille iganes veel, siis sa kasutad alatihti sellist võrdlust. Kas siis vene naised on sinu silmis koledad, kasimata, labased??? Kuidagi solvav on selline asi tõesti. Eks igaühel oma arvamus, lihtsalt pani mõtlema, et miks sa kasutad sellist võrdlust.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 4. veebruar 2019 at 10:58

          Ei absoluutselt mitte, lihtsalt on jäänud selline väljend kasutusse 😀

  • Avatar
    Vasta AP 2. veebruar 2019 at 13:56

    Hea, kui sulg libiseb ja edu, aga kes su raamatutes kirjavead ära parandab? 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 14:01

      eks ikka loomaarst… toimetaja loomulikult 😀

  • Avatar
    Vasta Mammu 2. veebruar 2019 at 13:54

    Minu meelest on ka ikka megailus soeng! Sobib ideaalselt ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2019 at 14:01

      Ma olen siiani kahevahel 😀