0
NIISAMA JUTTU

valel ajal!

8. veebruar 2019

Ma nean ennast, et ma üldse telekat vaatan, sest kuivõrd ta enamasti niisama taustal piniseb ja ma seda otseselt ei VAATA, siis kõrvad on mul peas ja kõik need kohutavad reklaamlaulud jäävad pähe kummitama. Ma olen konkreetselt nädal aega käinud ringi ja ümisenud: “Valel ajal, valel ajal, va-lel AJAAAAAAAL”. Ehk siis jah, mind kummitab Smecta reklaam.

Ei, Smecta on tore ravim, aga no pekki ma ei viitsi kogu aeg mõelda sellest, kuidas seal reklaamis inimestel valel ajal kõht lahti läheb. Või nagu, kui äkki see ikka juhtuda saab? Ma olen kõhuviiruses olnud küll, aga päris nii küll pole, et sekundipealt vetsu tormata vaja oleks. Ah, võib-olla on lihtsalt vedanud, et mul VA-LEL-AJAAAAAAL seda juhtunud pole ?.

Ma ei saa midagi teha. Ma ei saa seda oma peast välja. Vaikselt hakkab juba enesetapp ainus lahendus tunduma…

Eelnevalt on mind kummitanud:

 • baby shark lugu
 • “ma olen tõõõõnis, ma panin pihhhhkuuuu…” (ei tea, mis lugu see on, google vastuseid ei anna ja Kardo väidab, et ma laulan seda mingi tuttava laulu viisiga, ehk siis vb mu haige aju on selle ise genereerinud, ma ei tea…).
 • peeeeeepa pig, nananannanananana, peeeeepa pig tõntõntõntõõõ (see soundtrack noh, millega see pagana peppa hakkab).

Teid kummitab praegu midagi v?

 

Loe ka neid postitusi!

73 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ingrit 11. veebruar 2019 at 12:08

  Rde reklaam oli ka suht tüütu. Kunagi korralikult leierdas seda.
  Rde…
  Punkt e e
  ???
  Hakkab pihta

 • Avatar
  Vasta Ingrit 11. veebruar 2019 at 12:06

  Suured tänud!
  Baby shark on nüüd terve päev mu peas ??

 • Avatar
  Vasta G. 10. veebruar 2019 at 11:37

  Nende kummitavate reklaamidega on see hea, et kui on vaja mingeid tähtsaid numbreid meelde jätta, siis võtad selle meloodia ja sõnade asemele paned numbrid. Tuttava viisiga on mulle mitu korda meelde jäänud erinevad vajalikud numbrikombinatsioonid ja teated.

 • Avatar
  Vasta Al 9. veebruar 2019 at 22:24

  Helista eesti gaasile, helista eesti gaasile kuus kolm kuus kaks viis viis viis, kuus kolm kuus kaks viis viis…. ja nii iga jumala päev ?

 • Avatar
  Vasta Eliise 9. veebruar 2019 at 12:04

  Kui nimekirja lugesin siis hakkas kohe baby shark…. kummitama ? aitäh ?

 • Avatar
  Vasta Vassiili 9. veebruar 2019 at 10:39

  https://www.youtube.com/watch?v=BrA2XnqX2tI

 • Avatar
  Vasta N34 9. veebruar 2019 at 10:29

  “Pisi, pisi ämblik ronib vihmatorus..” See napakas Fisher Price koer ja tema laulud 😀

 • Avatar
  Vasta Dpd 9. veebruar 2019 at 10:12

  Kunagi tuli raadiost DPD reklaam ja isegi tänasel päeval on olukordi, kus “DPD, DPD, mugav ja turvaline, mitmekülgne soodne-moodne, pakivedu.ee – jee!” lihtsalt ajus möllab. Need paganama reklaamid oskavad catchyd viisid lauludele leiutada ja siis polegi ime, et need nõnda kummitama jäävad

 • Avatar
  Vasta Liisa 9. veebruar 2019 at 09:52

  Haha mu aju ei suuda nüüd otsustada, kas seda “valel ajal” laulda või “baby sharki”..tuleb mingi ristsugutis nendest..baby shark tutututuu…valel ajal, valel ajaaal! Õudne 😀

 • Avatar
  Vasta Siki 8. veebruar 2019 at 23:47

  Mind kummitab kolmandat päeva Elina Borni uus lugu “Tagasi me”
  No ei lähe ära

 • Avatar
  Vasta Mann 8. veebruar 2019 at 23:29

  Väga teemaväline tähelepanek, aga kas need EKRE valimisreklaamid siin lehel on seotud sinu valimiseelistusega? Kui jah, siis oleks huvitav kuulata, millest selline eelistus? Kuidagi kummitab viimasel ajal siia lehele sattudes ja ei saa mitte vaiki olla..

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. veebruar 2019 at 11:27

   Arvad päriselt, et ma ise kontrollin Google reklaame? 😀 Ps! Ma pigem sööks sitta, kui valiks EKREt.

   • Avatar
    Vasta Mann 11. veebruar 2019 at 18:02

    Mõtlesin, kuidas seda küsimust viisakalt sõnastada.. Aga jumal tänatud! 😀 Ei paistnud üldse loogilisena jaa, aga kui iga jumala kord siia sattudes postituse vahelt EKRE leidsin.. siis korra käis jõnks läbi 😀 Igaühe vaated on küll tema asi, aga midagi oleks küll sellel pildil sel juhul valesti..

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 11. veebruar 2019 at 19:30

     muuseas, mul ei näita ekret, huvitav, miks google arvab, et see sind huvitab 😀

 • Avatar
  Vasta Kiira 8. veebruar 2019 at 23:05

  Reisin palju ja noh, Tallinna lennujaamas on üks värav, kus tuleb PIDEVALT Lotte tunnusmuusika. Vaesed töötajad, kes seda kannatama peavad. 😀

 • Avatar
  Vasta Johanna 8. veebruar 2019 at 22:51

  Hea, et omal telekat pole, ma isegi ei tea, millest jutt 😀

  Aga lauludest on kõige hullemad Barbie Girl ja Helista mulle mobiilile 🙂

 • Avatar
  Vasta Xena 8. veebruar 2019 at 22:43

  Minu jaoks on üks hullemaid reklaame see Old Spice reklaam, kus neegermees hirmsasti röögib ja tema musklitest teine neeger välja ronib. ( minu jaoks on Old Spice üldse justkui tagasi minevikku kaubamärk, ajast kui meestele olidki müügil vaid Old Spice ja Denim , ja kõik mehed lõhnasid ühtemoodi ?) Ja see “valel ajal” on ka jube…. Minu mehel on vääääga tundlik seedimine, ja tal on neid napikaid ikka olnud….. Kord olime Hispaanias, ühes keskmise suurusega toidupoes, kui mees näost valgeks läks ja ütles tütrele et palun küsi kas siin poes kempsu on? Tütar nimelt valdab võõrkeeli, erinevalt meist. Õnneks selles poesosas tõesti oli WC , ja kui siis edasi osteldes tütar pärast küsis, et issi mis sa arvad, ostaks seda ( ei mäleta täpselt misasja, aga mingi mitte hädavajalik nänn oli) , siis ma naersin tütrele et sa oled issi silmis praegu selline elupäästja, et küsi mida iganes, iss ostab sulle hetkel mida iganes 🙂 Mees tunnistas jh et parimal juhul oleks ta autoni jõudnud, aga see poleks ju päästnud… Nii et olen neid “valel ajal” olukordi mitmeid näinud…..

 • Avatar
  Vasta A. 8. veebruar 2019 at 22:28

  Telekat ei ole, seega üks koht vähem, kust igast jama kummitama jääks. Raadiost aeg-ajalt siiski midagi külge haakub. Või kiu mitte mulle, siis lapsele. Too käib ja korrutab siis mingeid reklaamlauseid ja laule -_- 😀 Muidu jaa, ammu polegi midagi kummitama jäänud. Pole olnud aega kuulata vist enam nii väga.

 • Avatar
  Vasta A 8. veebruar 2019 at 21:55

  Hahaha ma sõitsin ükspäev võõrast teed ja kuna gps käis siis oli raadio vait ja peas oma tund aega kummitas Laulupesa laste lugu ” Käänulised teed” ? (olid käänulised küll jaaa)

 • Avatar
  Vasta CC 8. veebruar 2019 at 21:36

  Liiga piinlik vist öeldagi. Paar päeva tagasi poe parklas ühest autost tuli ja…. Nüüd vaikselt närib peas üha uuesti ja uuesti. Vaikselt, sest mul on kolm väikest last ja kõvasti ei saa. … Kuidas Marie Under oblikate vahel seal vanainimeste asja tegi jaa jaaa jaaaa!

  • Avatar
   Vasta Eve 12. veebruar 2019 at 10:56

   Miks ma pidin seda kommentaari praegu nägema ????

 • Avatar
  Vasta Nele 8. veebruar 2019 at 21:06

  Diili reklaam, kus see koer laulab “ma olen tõesti nõnda, tõesti nõnda lahkeee”

 • Avatar
  Vasta Sveta 8. veebruar 2019 at 20:55

  Mingi siiil on telekas ja käib laul: ma olen nõnda lahke.. ??

 • Avatar
  Vasta Kaisa 8. veebruar 2019 at 20:36

  Mul kummitavad Eesti eurolaulud. Jube! Ja üks on õudsem kui teine ja muudkui ketravad peas.

 • Avatar
  Vasta Ave 8. veebruar 2019 at 20:02

  Ma raadiost kuulsib dpd uut reklaami, äge laul, krt, kummitab.

 • Avatar
  Vasta Pille-Riin 8. veebruar 2019 at 19:57

  Tähestiku laul ? ja muud laulud,mis fp laulukoeral on ??

 • Avatar
  Vasta Evelin s 8. veebruar 2019 at 19:56

  Puud on saetud ?

 • Avatar
  Vasta Airika 8. veebruar 2019 at 19:40

  Miskipärast hakkas mul meenuma ” MostBand & Grässhopas – Puhkus” viis, kui seda su tõnise pihkupanemis laulukest mõttes kordama hakkasin ?

 • Avatar
  Vasta S. 8. veebruar 2019 at 19:31

  Kartuliõiiiis, kartuliõõõõis ja ülepannikoogid pruunis võis 😀

 • Avatar
  Vasta Liisa 8. veebruar 2019 at 19:23

  Jooksen jooksen jooksen jooksen jooksen jooksen randa
  Keilas pole randa, niiet jooksen Kloogaranda…

  Haige värk ? Mulle isegi ei meeldi Nublu ?

  • Avatar
   Vasta Flamingo 9. veebruar 2019 at 17:49

   Jaaa muidugi see jooksen jooksen jooksen ketrab mul ka kogu aeg 😀

 • Avatar
  Vasta Mrs 8. veebruar 2019 at 19:14

  See lause jätab mulje, nagu kõhu lahtiminekuks oleks ka õige aeg olemas. Mumst on alati vale aeg, kui kõht lahti 😛
  Aga mul on olnud küll nii, et sekundit ka ei saa oodata. KOHE on vetsu vaja.

 • Avatar
  Vasta Flamingo 8. veebruar 2019 at 19:01

  Jaa ma aeg-ajalt avastan nt bussis aknast välja vaadates, et ajus keerleb ringi see baby shark doodoododododooo! 😀 ja samuti “carglass paigaldab, carglass parandab”. Ning kui olen saadet just vaadanud, siis tükk aega see iraanisaate tiburee nagu keegi juba mainis 😀

 • Avatar
  Vasta Ritsik 8. veebruar 2019 at 18:52

  Eesti Laulus üks tibin õhkab: “Ja ma vaatan su silmi, nagu armastusfilmi, aa aa, õuu jee”, ja no ma ei saa seda õudust peast välja, muudki käin ja ümisen aa aa, uu jee.. Oleks siis vähemalt hea laul, mis peas ketraks, mitte see inin ?.

 • Avatar
  Vasta K. 8. veebruar 2019 at 18:46

  Jõululaulud!! Eriti öösiti läbi une.

 • Avatar
  Vasta M. 8. veebruar 2019 at 18:26

  Ma olen tõesti nõnda , tõesti nõnda lahkeee… ?‍♀️

 • Avatar
  Vasta Jane 8. veebruar 2019 at 18:23

  See canesteni tupeseene reklaam lause on õudne mis kummitab ??.. 4.a ja 5.a poisid korrutavad järgi??

 • Avatar
  Vasta L 8. veebruar 2019 at 18:17

  juhuks, kui midagi veel kummitama soovid TOP kõige haigem asi
  https://www.youtube.com/results?search_query=boom+boom+weehoo

 • Avatar
  Vasta Mariliis 8. veebruar 2019 at 18:06

  Oh sa mu väike kuldne mandariin …

  Lotte on teemas 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 8. veebruar 2019 at 17:58

  Mul telekat ei ole juba ammu enam, aga mind kummitab Eesti Gaas päriselt. IGA JUMALA KUU saadavad mulle paberkirja, et ma edastaksin neile tegeliku gaasiarvesti näidu! Ma tõesti ei tea, mida nad arvavad, et seni olen edastanud, aga ma teen seda tuimalt edasi ja ignon neid kirju nagu viimased paar aastat.

 • Avatar
  Vasta Maris 8. veebruar 2019 at 17:57

  Ma ole tõesti nõnda lahke, nõnda lahke…. Diili oma siis. Kodused on juba nata närvilised ?

 • Avatar
  Vasta Nimi 8. veebruar 2019 at 17:51

  Katzen, wo sind die Katzen?
  Katzen, wo sind die Katzen? ?‍♀️

 • Avatar
  Vasta Kristiina 8. veebruar 2019 at 17:45

  Family fingers…Mul plika laulab seda ja noh…Vahetaks plaati võinii ?

 • Avatar
  Vasta Kriss 8. veebruar 2019 at 17:27

  Paar ndl juba Valel ajal??

 • Avatar
  Vasta GG 8. veebruar 2019 at 17:27

  Diili reklaam. Ma olen tõesti nõnda, tõesti nõnda lahke ? päris hea on seda endale terve päev ümiseda ??

 • Avatar
  Vasta Reet 8. veebruar 2019 at 17:24

  Jaa. See on väga haige reklaam.
  Eesti Gaas ka ja siis see reklaam, kus uks ja maja ütlevad: “Boss, ma olen vaba! Anna tööd!”

 • Avatar
  Vasta Alli Kass 8. veebruar 2019 at 17:24

  Helista eesti gaasile, helista eesti gaasile,
  Helista eesti gaasile, helista eesti gaasile…

 • Avatar
  Vasta Kylliki 8. veebruar 2019 at 17:23

  Mutt see puhub pilli, ninal uued prillid nooti hästi teab.
  Trummilööjaks ilvel, nägu tähtsalt pilves nooti hästi teab. Kontabass on põdral viiul tema sõbral tuttkõrv oraval.
  Kõik on väga rahul, ükski pole pahur suure kuuse all.
  Kriimsilm, karuott ja rebane.
  Siilipoiss ja jänes karvane. Hüppavad üheskoos , üksmeelses tantsuhoos karulaane jenkat.
  ??????

 • Avatar
  Vasta Maru 8. veebruar 2019 at 17:22

  Nohhh, meil oli siin “mu vend on pede, ta on homo! Kôigi pedede kunn! “
  Hirmus mida see youtube sisaldab! Ja see tuli nagu tàiesti lampi mingite normaalsete lugude vahele.

 • Avatar
  Vasta A. 8. veebruar 2019 at 17:18

  Tänks, nüüd kunmitab jälle see sama VALEEL AJAAAL!!!!! ?

 • Avatar
  Vasta Triin 8. veebruar 2019 at 17:15

  “Kummitamise” vastu aitab nätsu närimine 😉

 • Avatar
  Vasta Kersti 8. veebruar 2019 at 17:06

  Hetkel nùùd kahjuks peeeepa pig???

 • Avatar
  Vasta Päikeseloojangukollane 8. veebruar 2019 at 17:01

  It is the final countdown. Alati ja kohe, kui ma seda lugu kuulen.

 • Avatar
  Vasta Marleen 8. veebruar 2019 at 17:00

  Ma ei tea mille reklaam see on aga kord päevas kummitab ikka
  “Ma olen tõesiti nõnda, tõesti nõnda lahkeeeeeee …..” 😀

 • Avatar
  Vasta Liisa 8. veebruar 2019 at 16:56

  Nüüd hakkas see peppa pigi oma kummitama, tänks.

 • Avatar
  Vasta Janni 8. veebruar 2019 at 16:51

  Omg ma vihkan Peppat juba :D:D:D:D Mul hoiulaps muud ei tahtnudki kui Peppat. Oma lapsele panen aasta pärast Mölangi peale 😀

 • Avatar
  Vasta Nella 8. veebruar 2019 at 16:49

  No nüüd kummitab mind, thx to u, VAALEEL AJAAAL ?

 • Avatar
  Vasta Annika 8. veebruar 2019 at 16:43

  Ma tead seda Tõnise laulu. Koolis lauldi 😀
  ….teki all. Oli lõpp :p

 • Avatar
  Vasta Rebecca 8. veebruar 2019 at 16:42

  Eesti gaasi reklaam ??‍♀️?

  • Avatar
   Vasta Katriinu 8. veebruar 2019 at 22:41

   Helista mulle mobiilileeee… 😀
   tiburee-tiburee
   p_ded tegid peegelpõranda peal kükke, jalas polnud pükse, jalas polnud pükse…

 • Avatar
  Vasta Reelika 8. veebruar 2019 at 16:41

  DJ Heiki – Kiisu Miisu Mäu, mingi KOLM päeva juba kummitab ja kui vahepeal justkui ununeks see ära, tuleb jälle. ?

  • Avatar
   Vasta M. 8. veebruar 2019 at 22:34

   Apua!
   Mul vend lasi seda mul kuulata ja ōudne! Ei kannata üldse, kohe kummitab.

 • Avatar
  Vasta Mari 8. veebruar 2019 at 16:40

  Vahepeal megalt kummitas see Eesti Gaasi reklaam, mingi “helista eesti gaasile, helista eesti gaasile kuus-kolm-kuus-kaks-viis-viis-viis” oii kus hakkas närvidele käima 😀

 • Avatar
  Vasta K 8. veebruar 2019 at 16:38

  Leopoldi laul on mind juba mitu päeva kummitanud. Huvitav, kas see on vihje, et peaks vaatama? ??

 • Avatar
  Vasta Maili 8. veebruar 2019 at 16:36

  Kes aias, kes aias, mesilane aias.
  Mis nimi, mis nimi, …. tema nimi.
  Käi läbi, käi läbi, käi läbi roosipõõsaste
  ja otsi kohta, kus saad
  ja lükka teine sisse

 • Avatar
  Vasta Katre 8. veebruar 2019 at 16:36

  Mind kummitab see Kalevi reklaam,mine ja too meile uus ema. Mu neljane arvas selle reklaami peale,et ma võiks ära surra ja ss saaks uue ema???? ja muidugi ka see valel ajal

 • Avatar
  Vasta Liina 8. veebruar 2019 at 16:35

  Meie aasta Iraanis vahepala…tiburee-tiburee vms ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. veebruar 2019 at 16:36

   apppi, eiiiii 😀 see kummitas mind kaa vahepeal 😀 samas on hea, kui midagi kummitab, siis ei saa lollid mõtted pähe tulla 😀

   • Avatar
    Vasta Liina 8. veebruar 2019 at 16:38

    Ma enamus ajast Norras ja seal õnneks kanal 2te ei näe?

    • Avatar
     Vasta merike 8. veebruar 2019 at 17:09

     Leiseriga vaatan siin Norras
     kanal2 praegu! 😀 😀

  • Avatar
   Vasta MP 9. veebruar 2019 at 20:54

   Jaa, mind ka on see Meie aasta Iraanis tunnuslaul kummitanud ja huvi pärast otsisin youtubest ülesse, et mis sõna siis ütlevad, sest ma ise kuulen samuti koguaeg TIBUREE, aga tegelikult on see sõna DIVUNE. 😀

 • Avatar
  Vasta Mirjam M 8. veebruar 2019 at 16:31

  Jap hakkas nüüd see valel ajal kummitama. See kõige hullem reklaam lause üldse ??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. veebruar 2019 at 16:34

   sorri.. 😀