LAPSED TESTIN JA ARVUSTAN

lapsega kinno*

12. veebruar 2019

Ma tegelikult tahtsin pealkirjaks panna lastega, aga kuna ma ei kujuta ette, millal ma saaksin kahe lapsega kinno filmi vaatama minna, siis jääme praegu ühe peale. Kaks tundi ühe koha peal istuda on Marilegi tegelikult veel katsumuseks ja kuigi me oleme temaga kolm korda kinos käinud, ei ole ma ühegi käidud filmi lõppu näinud. Mitte, et ta seal laamendama kukuks, aga no alati umbes pool tundi enne filmi lõppu hakkab ta ennast muudkui sättima ja keerutama ja küsib sada korda pissile ja lihtsam on teiste inimeste häirimise asemel kinokülastuks lõppenuks lugeda. Kuigi ma pean tunnistama, et eile jäi meil filmi lõpuni vaid 15 minutit, nii et inimene kasvab ja suudab aina enam kannatada.

Tore on muidugi see, et lapse eest täishinda maksma ei pea, seega pole kahju, et nagu piletiraha raisku läheks, isegi kui film lõpuni nägemata jääb. Kahju on vaid sellest, et kui sa seal lapsega poolteist tundi filmi vaadanud oled, siis ISE tahaks küll näha, et mismoodi see siis lõppeb, aga vot, ei näe ?

Eile oligi meil kinopäev. Mina ärkasin muidugi näotäie ohatistega ja nägin välja nagu viimane peletis (näen muuseas siiani), aga kuna Marile sai lubatud, et lähme kinno ja ta isegi täitsa ise filmi välja valis (“Ralf lõhub internetti”), siis surusin alla selle tunde, et tahaks kodus kerra tõmmata ja hakkasin sebima. Justnimelt sebima, sest meil on endiselt hordide viisi lapsi ja nii ei ole, et viid ühe kinno ja teised vedelevad niisama ja ootavad. Kunagi kauges tulevikus ehk saab nii olema, haha. Aga Pille tõttas appi ja tuli Lendet ja Martat hoidma, kuni me kinos käisime. Lea tuli talle ka appi ja pärast küsis Kardo käest, et kas me seda tüdrukut vihkame, et jätsime ta imiku ja kahe kaheaastasega üksinda. Nagu ma arvasin, oli beebiga kõige vähem tööd, rohkem aega võttis kaheste lahutamine, kes pidevalt sama asja tahtsid ja kriisata armastasid. Sorri, Pille…

Meie aga seadsime rahulikult sammud T1 Cinamoni, sest esiteks seal ongi kõige odavam lastepilet (2,85€) ja teiseks tahtsin ma Gulliveri poest läbi käia, sest Marta kasvab ülihelikiirusel ja enamik 62 suuruses asju on juba väiksed, aga no okei, see selleks. Meie piletid olid 5.49€, ehk siis alla 14€ eest saime kõik pileti lunastatud. Cinamonis müüakse tegelikult nädalavahetusteti ka perepileteid, aga nende hindu netis pole, kassast saad küsida ja need on seal nähtaval ka. Igatahes ei ole seal perepiletid vaid tüüpilised 2 täiskasvanut 2 last, vaid erinevad peremudelid saavad kõik parima pakkumise. Kuna lapsepilet on nii odav, siis saabki vastavalt oma peremudeliga ise oma paketi kokku panna ja juba veebist mugavalt piletid ette osta. Valmis perepakett on veel odavam, neid saab mugavalt kinokassast küsides kõigis kinodes. Tavapiletite hinnakirja saab SIIT näha.

Muuseas, kord kuus kolmapäeviti on Cinamoni kinodes “yes päev“, ehk siis kõik kinopiletid maksavad 3€. Minu meelest eriti hea ja taskukohane hind – ma küll väga tihti kinos ei käi, aga kunagi Kardoga käisime õhtusel ajal ja maksime mingi 7€ näkku. Kaks piletid, snäkid, joogid – kokku läks päris kalliks. Kolmeka eest võiks lausa tihemini käia, aga noh, jõuame tagasi selle meie “hordide viisi lapsi” teemani ja naerame, hullupilk silmis, sest me kõik teame, et hea, kui kord paari kuu jooksul kuskile kahekesti saame. Ja siis oled nõus ka suva mis hinda maksma, peaasi, et terve filmi aja keegi ei sosista kõrval:

“Emme, kes see onu on?”

“Emme, mul on sukapüksid roosat värvi. On ju ilusad?”

“Issi, ma tahan pissile!”

“Issi, ma tahan veel juua!”

“Issi, issi, issi…issi kuule…!”

Eile vedas isegi, sest peale meie oli saalis vaid paar inimest. Kellaaeg oli vist selline, et enamik vanemaid olid veel tööl, seega ei häirinud Mari oma sabistamisega mitte kedagi teist, peale meie. Ja ta oli isegi veel täitsa viisakas, võrreldes eelmise korraga, seega vist peab paika loogika, et inimene elab ja õpib ja areneb.

Teate, mis mulle veel täiega meeldis: pere WC. Seal oli suur pott ja väike pott, ning mähkimislaud. Sinna saabki lapsega koos minna, mitte ei pea ennast ühte väiksesse kabiini pressima ja kordamööda toimetama. Väike asi, aga lastega inimestele suur mugavus. Kardo isegi mainis ära, et tavaliselt on need mähkimislauad naiste WCs, mistõttu tema saab tavaliselt lapse mähkmeid vahetada umbes kuskil potikaanel kükitades, sest isad naiste vetsu ju ei tungi, või mis. Jeesus, kui pikalt saan ma rääkida ühest vetsust, aga no, lapsevanemad saavad vast ise ka aru ?

Igatahes meie jäime Cinamoni külastusega väga rahule ja minule meenus, et mulle meeldib kinos käia. Ehk kasutangi mingi aeg ka yes-päeva pakkumise ära, sest Kosmose Cinamon on mulle tunduvalt lähemal ja ehk saan isegi lapsed maha raputatud ? Kas te tahaksite ka perega kinno minna? Loosin välja kolmele perepileti Cinamoni – ükskõik, kas Tartus või Tallinnas. Osalemiseks jäta vaid kommentaar, et kui tihti teie lastega kinos käite ja mis filmi te võidu korral vaatama läheksite! Loosi teen juba sel reedel!

*Postitus sündis koostöös Cinamoniga

Loe ka neid postitusi!

95 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marleen 22. veebruar 2019 at 20:06

    Pole lottet veel näinud, ongi et ei jōua nii tihti kinno, kui tahaks, sada muud tegemist ja piletihind on ka päris krōbe meie neljaliikmelisele.

  • Avatar
    Vasta Geidi 15. veebruar 2019 at 21:56

    Meie kodukoha teatrisaalis on kino 3korda nädalas ja kvaluteet väga hea. Käime pea igat laste filmi/multikat vaatamas. Vahel 4ne magab maha enamiku filmist. Kahjuks saan vaid lastefilme vaadata. Suurte filmid on liiga hilja enamjaolt, seega neid käib harva ja siis sätib juba Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Kätz 15. veebruar 2019 at 11:42

    Mina läheks oma perega vaatama “Ralf lõhub interneti” 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 14. veebruar 2019 at 12:39

    Meeleldi viiks venna kaksikud nende sõnul “maailma kõige änksama tädiga” kinno! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 14. veebruar 2019 at 07:50

    Kinos käime korra kuu või kahe jooksul, oleneb mida näidatakse. Hetkel on lausa 2 filmi, millest meie 5 aastane vaimustuses on ja kinno minekut juba ootab, Lego film ja Ralf lõhub internetti

  • Avatar
    Vasta K. 14. veebruar 2019 at 01:49

    Me oleme käinud lapse kahe eluaasta jooksul 2 korda beebikinos. Hinnad soodsad ja lapsega palju lihtsam, sest on mänguasju ja ei pea muretsema, et kedagi häirib, sest kõik on pisikeste lastega. Samas endale sellest mingit suurt filmielamust ei saa.

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. veebruar 2019 at 21:43

    Noh, minu peres on ka “hordide viisi” lapsi ehk siis vaatame ja valime korralikult, mida ja kuna vaadata. Viimati vist käisime eelmise aasta novembris kinos.

  • Avatar
    Vasta Karin 13. veebruar 2019 at 20:16

    Iga kuu käime kinos, vahest ka rohkem. Homme lähengi suurema lapsega kinno Koera koduteed vaatama. Plaan veel kindlasti terve perega Lego2 vaatama minna. ?

  • Avatar
    Vasta Taisi 13. veebruar 2019 at 20:15

    Ma sooviks ka loosist osa võtta, aga võidukorral läheksin hoopis kahe õetütrega kinno 🙂 Kuna väiksem saab 6.aastaseks, siis lubasin neile (6,7aastased), et enne sünnipäeva mingil nädalavahetusel läheme, ainult kolmekesi?

  • Avatar
    Vasta Taimi 13. veebruar 2019 at 20:10

    Kahjuks ei olegi veel lastega kinno jõudnud,aga kooli ja lasteaiaga on nad käinud. Sooviks väga võita perepiletit ja veeta pealinnas üks tore päev! 🙂
    Pisem saab 13.03, 6a,siis oleks talle super kingitus. Kindlasti 7a ka meeldiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 13. veebruar 2019 at 14:24

    Meie tütred on vähese kinokogemusega. 4-aastane käis esimest korda kinos paar kuud tagasi issiga. Varem ei olnud huvi koduski täispikka animafilmi vaadata. Kui aga algusest lõpuni said vaadatud Lotte filmid ning “Lumekuninganna ja igavene talv”, siis lugesime kinokõlbulikuks 😀 Nüüd plaanime vaatama minna filmi “Väike draakon Kokosaurus”.

  • Avatar
    Vasta Kät 13. veebruar 2019 at 14:04

    Oleme ühe korra käinud beebikinos. Nüüd on laps veidi suurem ja prooviks jälle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats. 13. veebruar 2019 at 12:37

    Mul laps alles viiekuune, aga ootan juba aega, kui saaks temaga hakata kinos käima 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie K 13. veebruar 2019 at 11:00

    Kuna poja on alles 3, siis oleme paar korda perega kinno sattunud. Kuna see on suur katsumus, siis pole rohkem jõudnud. Vaatama läheksime Lottet või Lammutaja Ralfi. Või kui tuleb mõni uus äge multikas, siis seda. 🙂

  • Avatar
    Vasta K 13. veebruar 2019 at 10:59

    Suuremate lastega oleme ikka kinno sattunud, aga mitte see aasta..pere väiksemad ootavad veel esimest korda…3ne veel normaalne aga 1,8a ei püsiks purgis ka paigal…kui sellise tripi saaks kingiks julgeks oma närvidega mängima minna küll :D…

  • Avatar
    Vasta Mairit 13. veebruar 2019 at 10:27

    Mina pole veel jõudnud, aga väga suur plaan on siiski minna ja proovida. Ehk õnnestub see nüüd tänu sellele loosile?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 13. veebruar 2019 at 09:56

    Käime päris sageli, kuna häid multikaid tuleb nagu vändrast saelaudu..korra kuus on ikka kinno satutud…mõni kuu on ka vahele jäänud. Läheksime vaatama kuidas Ralf internetti lõhub…tegelikult tahaks näha ühte printsesside filmi, treiler oli hästi lõbus, aga pealkirja ei mäleta..võibolla on ta veel tulemas.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. veebruar 2019 at 08:33

    Ma ei ole kordagi veel oma lapsega kinos käinud. Mis filmi me vaataks, otsustaks laps ❤️

  • Avatar
    Vasta M 13. veebruar 2019 at 08:11

    See on väga hea et te teete vahel midagi toredat ainult Mariga .Aga miks mitte jätta Kardo koju ja minna Mariga üksi või et Mari läheks issiga kinno ja sina koju?
    Meie päris tihti “jagame “ peres ,näiteks see nv oli issi ja 12 a tütar suusatamas ja meie nooremaga tegime omi asju . Lastele meeldib kui nad vahes saavad ainult ühe vanemaga koos midagi lõbusat teha ilma et keegi “segaks”. Te olete ju nii või naa alatimõlemad kodus lastega ,seda pere tunnet nad saavad ju piisavalt .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. veebruar 2019 at 09:38

      Me teeme seda ka piisavalt tihti, ma käin Mariga kõige rohkem kahekesti kohtades. Teinekord käib jälle Kardo kellegagi kahekesti jne. Lihtsalt sedapuhku läksime nii 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 13. veebruar 2019 at 08:11

    Käin iga kuu, ilma lasteta isegi rohkem. Tahaks kindlasti Ralfi minna vaatama.

  • Avatar
    Vasta Heili 13. veebruar 2019 at 06:57

    Kahjuks ei käi väga tihti lastega kinos kuigi viimati oli nii tore nendega, et peaks nälle minema. Lotte uut filmi tahaks vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2019 at 02:41

    Ma läheks oma venna lapsega kinno. Elame mõlemad, nii mina oma kallimaga kui vend perega, Uues Maailmas ja lähedal Kosmosele, aga trehvamiseks on vaja küll eraldi aega planeerida ning see oleks väga tore, kui koos kinno saaks. See iMax meeldib mulle Tallinna tavakinodest kõige rohkem, viimased kogemused CC Plazas on küll alla igasugust arvestust olnud. Kuna “Eia jõulud Tondikakul” on mul veel vaatamata, siis tahaks seda näha, aga kes teab, mis väikse poisi eelistused on… Ja kinno jõuan täpselt nii, kui midagi huvitavat vaatamiseks väljas.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2019 at 02:39

    Ma läheks oma venna lapsega kinno. Elame mõlemad, nii mina oma kallimaga kui vend perega, Uues Maailmas ja lähedal Kosmosele, aga trehvamiseks on vaja küll eraldi aega planeerida ning see oleks väga tore, kui koos kinno saaks. See iMax meeldib mulle Tallinna tavakinodest kõige rohkem, viimased kogemused CC Plazas on küll alla igasugust arvestust olnud. Kuna “Eia jõulud Tondikakul” on mul veel vaatamata, siis tahaks seda näha, aga kes teab, mis väikse poisi eelistused on…

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. veebruar 2019 at 01:52

    Korra kvartalis ehk jõuame ikka lastega kinno. Võidu puhul on plaanis ära vaadata ,,Lotte ja kadunud lohed” ja siis ,,Tõde ja õigus” esilinastust plaanime ka kõik koos vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta GT 13. veebruar 2019 at 00:14

    Käin oma lastega harv kinos. Aastas ehk 2-3 korda. Viimati vaatasime detsembri “Eia jõulud tondikakul”. Hea meelega läheks Tartusse vaatama Lotte ja kadunud lohed!

  • Avatar
    Vasta Carol 12. veebruar 2019 at 23:04

    Mina olen lastega ühe korra kinos käinud ja siis olid nad veel alla aastased. Nüüd on piigad 2.6 aastased ja tahaks küll väga kinno minna. Filmiks valiksime ikka mõne multika et lastel huvitav oleks.

  • Avatar
    Vasta Marttina 12. veebruar 2019 at 23:01

    Ikka püüame käija kuu, paari tagant ja lapsi kokku 3.

  • Avatar
    Vasta Anny 12. veebruar 2019 at 23:00

    Me proovime korra kuus lapse kinno saada, kas minuga, tema isaga või vanaemaga. Teiselapsega olen käinud 5x, millest kolm olid ema ja beebi omad ja neis oli peaaegu ok. Lottel hakkas beebil igav ja ta tahtis ringi seigelda ja nii ma siis seal pea tühjas saalis oma beebiga toimetasin ringi filmi lõpus 10 min. Ema ja beebi omadel on ta alati hea meelega olnud lõpuni. Ja ühe korra kõndisime me filmilt minema sest laps otsustas liiga elav olla ja me ei tahtnud teisi häirida (siis oli terve saal välja müüdud). Mu beebi on saamas aastaseks kohe. Ma olen iga kell nõus oma kahe lapsega veel Tallinnas kinno minema päevasel ajal, kui saalid on peaaegu tühjad, aga koolis on tunnid juba lõppenud.

  • Avatar
    Vasta Maila 12. veebruar 2019 at 22:52

    Läheks Ralfi vaatama, kuna pole ammu juba emme ja poja (6) aega olnud, muidu käib issiga 😀
    Kinno olen 2a jooksul jõudnud 3x vist 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 12. veebruar 2019 at 22:50

    Käin oma nelja aastase pojaga päris tihti. Peaegu et korra kuus . Kuidagi on see kujunenud kõige tavalisemaks koos väljas käimiseks. Hakkab ka kuskil 20 enne filmi lõppu natuke nihelema ja seisab püsti filmi vaadates vahel. Aga üldiselt väga ootab ja naudib kinos käiku. Viimane kord käisime paar nädalat tagasi ja ka Lammutaja Ralfi vaatamas.
    Nüüd läheks siis Lego filmi vaatama. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. veebruar 2019 at 09:40

      Palun keegi öelge mulle, kuidas see lõppes 😀 Ma nägin sinna “ralfi viiruseni” 😀

  • Avatar
    Vasta Marina 12. veebruar 2019 at 22:46

    Meil kolm last (4a, 9a ja viimaseid päevi 10a) ning nemad on kõik väga staazikad kinokülastajad ning pooleli pole ükski film jäänud. Lapsi on õnnistatud vanaemaga, kes rõõmuga lapselapsed kinno viib ja vahel käime kohalikus kultuurikeskuses ka. Praegune neljaaastane käis esmakordselt kinos, kui oli vist 2,5 aastane, aga praegu saavad juba kinos kolmekesi kenasti hakkama ja pole vaja ise “turvama” kaasa minna. Täitsa mugav on lapsed saalis õigele kohale juhatada ja siis ise filmi ajal poetiir teha ning hiljem peale kino nad saaliuksel jälle vastu võtta. Kõige “huvitavam” kinokogemus oli vist see, kui võtsime terve pere kokku ja läksime Seltsimees laps, vaatama (k.a neljane). Läksime kohalikku kultuurikeskusesse ja olin valmis selleks, et lahkun, kui ta seal igavusest peaks trallitama hakkama. Rahvast oli palju ja istusime nii, et kolm last esireas ja ise kuskil taga. Olin täiesti kindel, et meie neljane (tegelikult oli ta siis veel kolmene) magab seal esireas, aga tegelikult vaatas terve filmi lõpuni. Ise kommenteeris, et seal oli ju motikas 😀 Rohkem ma siiski nii tõsiseid filme pole teda vaatama viinud :p
    Tartu ja Tallinn jäävad mõlemad suts kaugeks, aga võitjale mõnusat kinoelamust!

  • Avatar
    Vasta Mmm 12. veebruar 2019 at 22:38

    Mina olen lapsega käinud alates 4kuust kinos, algul siis beebikino ja hiljem multad. Kõik filmid vaatame ilusti lõpuni, probleeme pole. Koolivaheajal lubasin ka kinno viia, eks paistab, mis vaadata on sel ajal.

  • Avatar
    Vasta Airi 12. veebruar 2019 at 22:26

    Ausalt , ma isegi ei kujuta ette, mida võiks vaatama minna koos oma viiekaga vanuses 4-19.a.? Ja ma pean tunnistama, et me polegi kõik koos veel kinno saanud. ?Selle oleks pidanud hoopis uusaastalubaduseks panema?

  • Avatar
    Vasta Getter 12. veebruar 2019 at 22:06

    Olen oma 2 aastastega ühe korra juba käinud kinos ja ta pidas isegi lõpuni vastu (kuigi hakkas lõpus ka natuke nihverdama). Aga meeldis talle väga ja tahab ta uuesti minna küll, räägib ikka lohe kadunud pükstest 😀 (Lotte ja kadunud lohe film oli). Tookord ei saanud issi kaasa tulla aga nüüd oleks väga tore võimalus ka tema kaasa võtta. Laseks väiksel filmihuvilisel ise mingi lastefilmi valida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Malvi 12. veebruar 2019 at 22:04

    Käin lapsega ikka iga kuu korra vähemalt kinos. Nüüd ootame multikat “Kuidas taltsutada lohet 2”

  • Avatar
    Vasta Kadi 12. veebruar 2019 at 21:54

    Meile kino meeldib. Aeg-ajalt ikka käime, kui mitte ülitihti. Tahaks väga näha “Kuidas taltsutada lohet 3” 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 12. veebruar 2019 at 21:35

    Paar korda aastas. Siiani ainult suurema lapsega, aga tegelikult võiks ka kolmese kaasata. Läheks Ralfi vaatama.

  • Avatar
    Vasta Inga 12. veebruar 2019 at 21:25

    Meie käime oma tütrega kinos täpselt nii tihti kui midagi meelepärast ekraanil on. Ise oleme suured kinosõbrad ja õnneks lapsel ka see pisik nüüd. 🙂 Ootame väga multikat “Kuidas taltsutada lohet 3”. See Kokutis ja tema must lohe on lihtsalt nii armsad. ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 12. veebruar 2019 at 21:11

    Oleneb täiesti kinos jooksvatest nn filmidest. Kui on vähegi aega ja võimalust, siis kord kuus ikka proovime külastada, hetkel preili kuuene ja püsivusega probleeme õnneks pole ??

  • Avatar
    Vasta Tuuli 12. veebruar 2019 at 21:11

    Suurem laps vaatab kõik multikad ära tavaliselt, väiksematega käisime alles nyyf esimest korda kinos.
    Vaataks Ralf lõhub internetti.

  • Avatar
    Vasta Jaana 12. veebruar 2019 at 21:08

    Püüame enam-vähem kõik uuemad lastefilmid ära vaadata;)

  • Avatar
    Vasta Ketelyn 12. veebruar 2019 at 21:00

    Kuna elame suurlinnadest veidi kaugemal, siis jõiame kinno väga harva! Eks ta tegelikult rohkem kättevõtmise asi oleks, aga no alati leiab ju sada muud ettekäänet mitteminemiseks! Võidu korral olekski viimane aeg end käsile võtta ja lapsed kinno viia! ?

  • Avatar
    Vasta Annika 12. veebruar 2019 at 20:59

    Me oleme lapse nelja eluaasta jooksul 3korda käinud. Nüüd viimane kord Lammutaja Ralphi vaadates oli esimene kord kui sai lõpuni vaadatud miski. Ta ikka ka niheleb ja tahab ringi aeleda kui popcorn otsa on saanud.

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. veebruar 2019 at 20:52

    Käime perega sageli kinos, nii perepäevadel, beebihommikutel kui ka niisama. Hea meelega läheksime vaatama filmi “Kuidas taltsutada lohet 3”. Minu väikesed ootavad juba väga! ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. veebruar 2019 at 20:44

    Me oleme lastega ainult korra käinud, sest nad on veel väiksed. Aga mingit lastefilmi läheks vaatama küll, kuigi praegu ei tundunud midagi eriti nunnut olevat.

  • Avatar
    Vasta Aili 12. veebruar 2019 at 20:44

    Meie käime harva, kuna saarel ainult üks kino ja lastefilmide linastused ei pruugi alati ajaliselt sobida. Vaatama läheks Lotte uut filmi ja võit oleks üliäge, kuna reedel lähme saarelt mandrile ning see oleks meeldiv meelelahutus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. veebruar 2019 at 20:41

    Me beebikinos käinud ja ongi plaanis see nädalavahetus minna suuremaga esimest korda ka päris kinno, ei teagi kaua vastu peab aga lapsele vahva elamus kindlasti. Ja kuna me pmst elame T1 kõrval, aga pole sinna veel kordagi jõudnud, siis peaks minemagi vaatama, kuidas seal on 🙂

  • Avatar
    Vasta Helika 12. veebruar 2019 at 20:32

    Olen oma kaheaastase tüdrukuga kaks korda kinos käinud. Esimest korda kui pooleaastane oli, sai emme ja beebi kinopäeval käidud, rohkem enda pärast ja nüüd alles nädal aega tagasi viisin ta tavaseansile lottet vaatama. Istus ilusti terve filmi ja iga päev küsib, et läheksime uuesti. Praeguse kava järgi lähekski siis veel lottele, sest lotte on meil praegu väga teemas ja mulle meeldib, et tegu on küllaltki siira filmiga.

  • Avatar
    Vasta üksikema 12. veebruar 2019 at 20:20

    Viimati paar nädalat tagasi ja enne seda mingi aasta eest või rohkemgi. Vahepeal ei julgenud 😀 see viimane kord oli ka paras katsumus. Vaatasime, või noh ma vaatasin, ikka lõpuni ära, aga pusis palju, viimased 20 minti istus süles mul, mobiil näpus.

  • Avatar
    Vasta Diana 12. veebruar 2019 at 20:19

    Liiga harva kuna piletid on ikka suht kirved, niks näks juurde ja eelarve lõhki :/

  • Avatar
    Vasta keiju 12. veebruar 2019 at 20:08

    Proovin oma tütrega nüüd korra kuus umbes käia. Ootame huntide ja lammaste multikat.

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. veebruar 2019 at 20:06

    Me ei olegi oma kahesega veel kinno jõudnud. Kui piletid võidaks, siis läheks kaema Minuscule multikat, selle aja peale on ta veidi kasvanud ja putukad talle meeldivad – äkki siis viitsib seda ka kaeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 12. veebruar 2019 at 20:02

    Käime siis, kui meelde tuleb. 😀
    Just eile üks lastest küsis, millal me lähme. Jäin kahjuks konkreetse vastuse võlgu. Lubasin vaid, et varst-varsti…kui auto remonditud ja raha on jne. Laps ohkas ja tõdes, et eks siis tuleb veel oodata.
    Aga lapsed tahavad Lammutaja Ralfi vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta Kadi 12. veebruar 2019 at 19:54

    Püüame 2korda kindlasti 7.aastasega kinno jõuda! Võidu korral läheks “Lego 2” vaatama ?

  • Avatar
    Vasta Annika 12. veebruar 2019 at 19:47

    Ikka käime vahest , nii kord kahe kuu jooksul . Läheksin vaataksin “Lego film 2”

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. veebruar 2019 at 19:45

    Laps on ainult 1 korra kinos käinud. Saatsin nad kuu aega tagasi Lottet vaatama ja ise jäin pisema preiliga koju.
    Võidu korral läheks vaataks ka “Ralf lõhub internetti”. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilin 12. veebruar 2019 at 19:44

    Sai siin kaks last jaanuaris tassitud beebikinno, 2aastane ja 5kuune. Seega siiani võttes ka eelmist aastat arvesse 3-4 korda aastas.
    Tahaks ka Ralfi vaatama minna!

    Kusjuures täiesti viisakas külastus oli. Natuke enne lõppu suurem rän

  • Avatar
    Vasta Liisa 12. veebruar 2019 at 19:37

    Pole lastega kinos käinudki. Vanem on 2a9k ja ei kujuta ette, et suudaks 1.5 kuni 2h filmi jälgida. Samas jõuludel suutis 1h etenduse ära vaadata, täitsa rahulikult ja vaikselt. Seega ehk!!! peagi jõuame ka kinno. Ise tahaks küll hullult kinno ?
    Perepiletite paketid kõlavad ülihästi. Hea teada, et kui kunagi jõuame nii kaugele.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 12. veebruar 2019 at 19:27

    Käime 2-3 korda aastas. Nelja lapsega pole eriti lihtne kinos käija. Hea meelega läheks vaatama” Lammutada Ralf lõhub interneti”.

  • Avatar
    Vasta Viorica 12. veebruar 2019 at 19:26

    Minul lapsi pole, aga on 7 aastane väike õde, kellele meeldib väga kinos käia. Käime suht tihti kinos, kui häid multikaid parasjagu kõin. Ise elame Viljandis, aga Tartu Cinamon meeldib rohkem kui Viljandi Forum Cinemas ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 12. veebruar 2019 at 19:21

    Tere, käime siis kui kodus tôesti midagi teha ei ole ja kui rahakott tôesti kannatab. Läheksime ikka Lego filmi vaatama, siis on ka 4 a. poisil, mida vaadata. Ta on küll juba mitu aastakest meiega kinos käinud ja kenasti vaatab. Kord vaatasime 3D ja me ei märganud kui ta terve filmi ilma prillidetta oli ja ei pannud neid pähe ja oli rahul.

  • Avatar
    Vasta Laura 12. veebruar 2019 at 19:01

    Meie käisime viimati eelmisel reedel kinos. Väiksem poiss luges päevi millal näidatakse esimest korda “Lego film 2”. Reede õhtul kell 19 olime Lõunakeskuse apollo kinos kohal. Väga tahaksin näha filmi “Tõde ja õigus” ja multikatest ootab meie pere väga “Lemmikloomade salajane elu 2” esilinastumist.

  • Avatar
    Vasta Milen 12. veebruar 2019 at 18:58

    Minul isiklikult 5 last 🙂 ning olen nende kõigiga kinos käinud ..Õnneks küll siis veel kui viimane beebi oli ja kui nutma hakkas siis tiss suhu ja vaikus saabuski 🙂 aga üldiselt oleme proovinud käija kõiki lahedaid multikaid vaatamas…( Tapal ) ..hetkel aga Kultuurikoda remondis ning kinos käiminegi suht soiku jäänud..aga kui võidaksime siis läheksime kindlasti vaatama ka multikat Ralf lõhub Internetti 🙂
    Tervitades Milen 🙂 Päikest !!

  • Avatar
    Vasta Maarika 12. veebruar 2019 at 18:57

    Pole üle aasta käinud lastega või lasteta kinos, aga kindel plaan on minna Lottet vaatama.

  • Avatar
    Vasta Melissija Joosu 12. veebruar 2019 at 18:53

    Polegi veel kordagi lapsega kinos käinud ? Laps alles aasta ja 2 kuune + ta nii püsimatu ??‍♀️ Aga siiski võiks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 12. veebruar 2019 at 18:52

    Käime siis kui on midagi, mida näha tahaks, seitsmesega juba kannatab käia. Aga alistasime vist kui oli kolmene, siis oli esimene kinoskäik. Vahel on mõni lastefilm enda jaokski uinitavalt igav. Kuid Grinch ( kuidas kirjutatakse :D)oli eriti äge . Nüüd tahetakse Lego näha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri Parktal 12. veebruar 2019 at 18:48

    Minul 3 last ja proovin ikka iga kuu minna kinno nendega.Praegusel juhul lähek kohe lammutaja Ralfi vaatama

  • Avatar
    Vasta Anni 12. veebruar 2019 at 18:40

    Häbi tunnistada, aga ma ei olegi oma lapsega kinno kahjuks jõudnud. Igakord kui ma tahan temaga minna, siis tuleb midagi ette. :/ nii kurb kui see ka pole.
    Vaatama läheks ehk seda “Ralf lõhub internetti”

  • Avatar
    Vasta Katrin 12. veebruar 2019 at 18:38

    Pole veel enda lapsega kinno jõudnud, aga võiks proovida küll. 🙂 Filmiks valiks Lego film 2.

  • Avatar
    Vasta Triin 12. veebruar 2019 at 18:34

    Lapsed suure vanusevahega(10 ), siis suht keeruline sobivat filmi klapitada. Kord poole aasta jooksul ehk külastame kino. Tahaks tihemini. Tihemini nii lastega kui ka kaasaga kahekesi. Aga läheks perega ka seda ralfi vaatama ehk.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 12. veebruar 2019 at 18:33

    Pole ammu lastega kinno jõudnud aga läheks Ralfi vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigi Riivald 12. veebruar 2019 at 18:31

    Me elame maal ja nö kodukinoks T1 Cinamon. Oleme abikaasga korra koos käinud ja lapsed oleme korra saatnud aga koos pole jõudnud. Vaatama läheks ka kas Ralfi või Legot kuna pole veel kumbagi veel näinud. T1 on parem käia kui Kosmoses kuna parkimine lahedam.

  • Avatar
    Vasta Anneli 12. veebruar 2019 at 18:24

    Muidugi tahaks perega kinno minna! Ma olen parajalt lapsik täiskasvanu, mulle sobivad multifilmid väga hästi!

  • Avatar
    Vasta Siiri 12. veebruar 2019 at 18:24

    Kinos käime nii 4 korda aastas vast, nüüd tahaks uut Lotte filmi näha

  • Avatar
    Vasta Kaidi 12. veebruar 2019 at 18:23

    Kinos käime paar korda kuus kindlasti. Vaatama läheksime Lego Film 2 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 12. veebruar 2019 at 18:21

    “Ralf lõhub interneti” oleks meie valik ning kinos käime lapsega paar korda aastas.

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. veebruar 2019 at 18:19

    Proovin käia oma 4 aadtasega korra kuus ag vahest ka harvem läheksin
    vaatama lammutaja ralfi .

  • Avatar
    Vasta Margarita 12. veebruar 2019 at 18:17

    Eelmine aasta käisime paaril korral ning viimati jõuludel. Valisin ise filmi, arvates et lapsele meeldib, eksisin ??‍♀️ Käisime “Eia jõulud Tondikakul” vaatamas, ning mu neljane jooksis rohkem kinosaalis ringi kui istus ja vaatas ?. Seekordse võidu puhul laseksin tal ise valida ning lootes, et lõpuni vastu peab ??

  • Avatar
    Vasta Mariliis 12. veebruar 2019 at 18:14

    Endal lapsi pole, aga ōel kaksikutega saab aeg-ajalt ikka käidud.

  • Avatar
    Vasta Liis 12. veebruar 2019 at 18:10

    Meie oleme mõned korrad oma 5 aastasega küll käinud,aga 2 aastasega pole veel julgenud, samuti nagu teie 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 12. veebruar 2019 at 18:09

    Ikka kord kuus üritame käia aga samuti-kolm last ja erinevad vanused, siis alati ei ole lihtne. Suurem õnneks saab juba issiga filme vaatamas käia. Aga keskmise lapse pärast enamasti multade vaatamine käsile võetakse. Just laupäeval käisime Lego filmi vaatamas. Aga nüüd on Lammutaja Ralf järjekorras ?
    Cinamon on lemmar popcorni maitseainete pärast. Ja selle pärast läheks kinno küll.
    Aga seekord teeks nii et issi jääb pisikese 10kuusega koju ja Mina lähen pojaga kinno ???

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. veebruar 2019 at 18:01

    Mina pole veel oma lapsega kordagi kinos käinud aga võidu korral läheksime vist Lotte filmi vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. veebruar 2019 at 17:55

    “Ralf lõhub internetti” läheksime vaatama, viimati käisime kinos eelmisel aastal mõned korrad.

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. veebruar 2019 at 17:50

    Laps saab märtsis 3 aastaseks ning pole veel kinno temaga jõudnud ? Peab vist ikka ennast kokku võtma ja àra käima. Läheks Lotte filmi vaatama ?

  • Avatar
    Vasta Eliko 12. veebruar 2019 at 17:44

    Hetkel veel lapsi pole, kuid kinos käin harva. Viimane seanss oli Klassikokkutulek3, enne seda ei mäletagi millal kinos käisin.

  • Avatar
    Vasta Helis 12. veebruar 2019 at 17:37

    Meie käime lastega kinos paari kuu tagant. Võidu korral vaataks samuti Ralf lõhub internetti.

  • Avatar
    Vasta Enely 12. veebruar 2019 at 17:37

    Üritame käia korra kuus kinos.Vaatama läheks “Ralf lõhub internetti”, esimene osa meil nähtud ja see meeldis lapsele väga.

  • Avatar
    Vasta Merje 12. veebruar 2019 at 17:34

    See oli ammu, liiga ammu. Lapsed kindlasti tahaksid minna, aga meil ka majatäis lapsi ehk lisaks kahele potentsiaalsele kinokülastajale on veel kahene ja beebi, nii et korraldamist oleks omajagu. Filmi laseks lastel valida ja kuna neid praegu veel kodus pole, siis ei oskagi ühtki varianti välja pakkuda.

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 12. veebruar 2019 at 17:32

    Ammu plaan oma 2.6a poisiga kinno minna. Polr veel julged, aga tahaks ju proovida ikkka ?

  • Avatar
    Vasta Madli 12. veebruar 2019 at 17:31

    Paar korda kuus ?

  • Avatar
    Vasta Madlike 12. veebruar 2019 at 17:30

    Paar korda kuus ?

  • Avatar
    Vasta Pille 12. veebruar 2019 at 17:49

    Lea oli for real sellise näoga nagu te oleks mind surnuaiatäie deemonitega võitlema jätnud. Noh ja nagu hiljem selgus, siis tal oli suht õigus 🥲

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. veebruar 2019 at 17:50

      No deemonitest rääkides siis teisel korrusel oli ju Vidrik ka..