NIISAMA JUTTU

tahaks edasi su sõber olla

14. veebruar 2019

Mu kõik sõbrad on sellised, et teisi nendesuguseid ei ole. Igaüks omamoodi imeline ja äge. Kahju on ainult sellest, et ma ise selline nadivõitu sõber olen, sest noh, ma ei hakka isegi salgama, et ma olen kohati üsna tont vend. Kes kauem blogi lugenud, need vast teavad isegi. Ja kes ei ole lugenud, siis ehk olete märganud foorumipostitusi ja märkuseid “endistelt sõbrannadelt”, kes kõik kui ühest suust räägivad, kui tobe, lapsik, labane ja tänamatu ma olen. Ja no olen ka. Isegi ei vaidle vastu! Mitte küll kogu aeg, aga vahepeal tõesti olen lapsik ja jonnin ja olengi nõme. Inetu lugu, sest pea 29 aastane inimene võiks ju ennast paremini taltsutada osata, aga lubadus, et enne kui ma 30 saan, olen ma oma sõpradele poole parem sõber. Vähemalt ma üritan, sest nemad ju minu vastu on alati head olnud. Isegi mu halvima käitumise juures on nad alles jäänud, kuigi teinekord mind maapõhja kirjunud ?

Ma ei hakka siin nimeliselt kedagi välja tooma, aga kui sa seda loed ja tead, et sa oled mu sõber, siis kujuta ette, et need sõnad on sulle personaalselt kirjutatud:

Suured tänud sulle, et sa oled mu maailmas. Olgu see väga pikka aega, või alles põgusalt – kui ma üldse kellegagi hängida tahan (ja jumal teab, et ma vähe tahan!), siis ainult sinuga. Ma armastan meie tobedaid nalju, labaseid vestlusi ja maailmaparandusi veinipokaali taga. Ma olen siiralt tänulik, et sa oled alati olemas, isegi kui me vahepeal mitu nädalat ei räägi ja mitu kuud ei näe. Sa ei kao ära ja ma hindan seda väga. Ma tean, et ma võiksin sulle igal ajal helistada ja ma TEAN, et sa võtaksid kõne vastu sõnadega: “Issand, sa HELISTAD? Kes surnud on??”.

Ma ei tea kuidas ma saaksin olla rohkem tänulik, et ma olen elus tutvunud nii paljude ägedate inimestega, kellega kohe nagu käib se klikk ära ja su süda pakatab rõõmust – jess, MINU inimene. Nii minu!

Ei taha nüüd liiga sentimentaalseks ka muutuda, teate ju isegi, et ma pole kõige suurem tunnetepaljastaja. Aga kord aastas ju võib. Sest ma arrr-mastan teid. Kõik. Nüüd sai see öeldud ja head elu teile. Järgmine aasta vb viskan uue komplimendi. Ja noh, mis siin neti vahendusel ikka soiguda, kolmapäeval näeme, eks ❤️

PS! Vaatasin siin eelmise aasta sünna videot ja no nii tore oli vaadata, loodan, et see aasta ka saame koos toreda õhtu veeta. Also ma ei märganudki, et ma eelmine aasta nii paks olin, aga noh, ongi hea, muidu oleks äkki kassima hakanud ?

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. veebruar 2019 at 10:16

    Nii vahva video! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 14. veebruar 2019 at 15:40

    Teine teema aga kuidas Teie perel säästu aasta läheb?

  • Avatar
    Vasta Ma 14. veebruar 2019 at 13:46

    Pohh see paks või mitte paks, vahi parem seda, milline vinge tiss sul ikka on! 😀 Muuseas, alguses ei saanud arugi, kes see ülimalt šikk kutt seal on, aga siis vaatasin, et see ju Kardufffffffffel! 😀 He-he!