NIISAMA JUTTU

küsimused blogijale

15. veebruar 2019

Nägin ühes väljamaises blogis küsimustikku, mille täitmise isu mulgi tuli. Tõlkes võib-olla tõlgendan mõnda asja veidi teisiti ja paar küssi jätsin vahelt ära, aga üldiselt oleks huvitav, kui ka teised blogijad selle küsimustiku täidaksid. Mul oleks huvitav, ehk ka lugejatel!

Kui sa peaksid loobuma enda bloginimest/domeenist, millega sa selle asendaksid?

Ma ei mäleta, kas olen seda maininud, vast ikka, aga topelt ei kärise. Nimelt kui ma hakkasin endale domeeni regama, olin ma kahevahel, et kas panen Mallukas või Beebiblogi. Noh, kuigi ma neid lapsi siin sama tihti saan kui mõni spanjel, siis sellegipoolest on mul hea meel, et ma Malluka peale jäin, sest muidu oleks imelik muudest asjadest kirjutada või nii. Umbes nagu see Paksuke tegi blogi, et hakkab kaalujuttu rääkima, aga nüüd selgub, et kaalujuttu ta ajada ei viitsi ja üldsegi paks ta ka enam ei olevat, seega tundub see nimi nii imelik, nagu mõnitaks iseenast mingil põhjusel paksuks. Ja iga kord kui keegi temast räägib, siis kutsub ka teda paksuks. Umbes nagu paneks blogi nimeks “persenägu”, sest ma kunagi olin veits kole, aga ma ei taha sellest rääkida ? No offence, mul tegelt suva, ega mina sellise nimega ei pea figureerima. Aga kui ma peaks kohe täna uue valima, siis ma võtaks vist Mallar või ikkagi midagi nimega seotut ma arvan? Samas see persenäo blogi tundub ka ahvatlev valik…

Keda tahaksid enda blogi sponsoriks/koostööpartneriks, kes veel seda ei ole?

Värskat! Ma joon seda kohutavates kogustes, ma tassin seda poest blokkide viisi koju, küll see oleks alles elu, kui see mulle kord nädalas ise ukse taha ilmuks ? Tic-tac oleks ka hea sponsor, sest ma asendasin oma nätsusõltuvuse just tikktakkidega, I love it!

Nimeta mõni teine blogija, kes sind inspireerib? Kuidas?

Jaanika, see väljamaa oma. Tema hakkas mingi hetk väidetavalt lambist joonistama ja teeb nüüd sellist kunsti, et karju appi. See annab mulle lootust, et kui ma ühel päeval millegi uuega alustaks, et äkki oleksin mina ka selles imeline. Näiteks joonistamises? NOT! Aga lootust on. Muidugi on variant, et Jaanika oskas ammu joonistada ja maalida, aga valetas, et ägedam olla…

Mis on kõige naljakam blogipostitus, mida sa viimasel ajal lugenud oled?

Naljakas, as in, et päriselt naersin, naljakas… Appi ma ei teagi. Aga selles teises mõttes “naljakas” oli vist üks Palja Porgandi postitus, kus ta alustas mingi ebamaise huinamuina ja tsakra ja maisest varast loobumise juttu ja vaikselt läks üle kotireklaamiks. Hehe, kotireklaam…Aga no on ju veits naljakas?

Kelle blogi kujundus sulle kõige rohkem meeldib? Kas üldse jälgid teiste kujundusi, või on suva?

Minu meelest suht kõikidel “ilusatel” kujundustel on üks stiil – hele ja minimalistlik. Või no, mulle meeldib selline ja endal on ka selle pärast selline. Jälgin teiste omi ainult nii palju, et kui väga rõve on, siis võdistan õlgu ja saadan sõbrannale lingi, et iu, vaata seda ?

Kui sa peaksid valima ühe blogija, kellega saaksid päevad kohad vahetada, siis kellega ja miks?

Ma arvan, et prooviks Liivi nahas olla ühe päeva. Just siis, kui ta on üksi nelja lapsega. Ma tahan teada, mitmendal tunnil tekib vastupandamatu soov ennast oksa tõmmata, hehe.

Millise blogija mees tundub sulle kõige seksikam?

Eks ikka Triinu mees, ammu olen noolinud. Kahjuks on talle vist Kardo rohkem mokkamööda…

Kas oled ka mõne blogijaga, keda loed, kohtunud? Kellega sooviksid kohtuda? 

Pillega kohtusin! Liiviga ikka veel ainult soovin kohtuda, ta ei võtnud nii hästi vedu kui Pille…

***

Ja kuigi ma loeks hea meelega ka teiste blogijate vastuseid, siis äge oleks ka niisama lugejate vastuseid näha. Võite nad näiteks kommentaaridesse jätta✌️

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta brother 18. veebruar 2019 at 16:44

    Paljas porgand ostab kitsejuustu veise burgerit pea iga nadalavahetus,ei tea kust otsast ta vegan on..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. veebruar 2019 at 21:07

      ta polegi ennast veganiks tituleerinud tegelt.

  • Avatar
    Vasta Tyy 17. veebruar 2019 at 18:03

    Ma ei tea midagi paksukesest ega sellest teisest kes siin sinuga kargama hakkas. No aga huvipärast mõtlesin et vaatan siis seda paksu blogi. Tõesti kui pealkiri on PAKSUKESE BLOGI ELU SUURE NAISENA ja sinna sisse lugema ka ei pääse koodita , siis MIKS ma peaksin midagi muud temast arvama. MIKS? Sellest et ta POLEGI PAKS lugesin siit. Nii et näitena oli see minumeelest küll väga asjakohane. Pärast seda on tõesti see kuri kommentaator ERITI HAIGE käitumisega – Vihkamist täis persoon. Aga viha ÕGIB ainult vihkajat ennast. Jõudu talle.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 18:40

      See pole sama paksuke 😀

      • Avatar
        Vasta Tyy 18. veebruar 2019 at 22:36

        oh taevas palju neid siis on ?
        Ja nii on käima läinud karusell kus ühe “patud” nuheldakse teisele. Ok parem on mitte arvustada.
        Tahtsin vaid nõus olla et sisu ja pealkiri ei tohiks vastanduda.

        NB! mul on selle roboti kontrolliga mingi jama edasi ei saa

  • Avatar
    Vasta Johhi 16. veebruar 2019 at 12:43

    See Paljas Porgand ajas tõesti muigama, eriti see osa, kus lihatööstuse tarbeks kasvatatud looma naha tarbimine tema südant nii kergendas, et jumal tänatud, et loom teise eesmärgi jaoks elu jätab. Nagu milleks üldse sellist asja mainida, et pehmendada lööki mille ta muidu “vegan” olles kommentaariumis saaks või. Ma ise poleks selle peale tulnudki, aga ta kohe nii etteruttavalt vabadas välja end. Ise pole ka mingi vegan, aga no ausalt – practice what you preach.

  • Avatar
    Vasta Jane Almers 16. veebruar 2019 at 12:36

    Sa võiksid ju juba selles mõttes kogenud olla, et tead, kuidas inimesed reageerida võivad, kui neid oma postitustes kuidagi välja tood. Naljakas on see, et kui sina tõid nüüd Paksukese välja oma blogis, on see lihtsalt üks lambine võrdlus ja näide, aga kui tema sellele omal viisil reageeris, on see intriigi üles puhumine.

    Minu meelest otsid sina ju ka intriigi. Milleks muidu tihti kedagi teist blogijat oma postitustes välja tuua? Veel enam, et teie blogisuhted pole just kõige helgemad olnud. ?

    Näiteks ühe su eelmise postituse lõik saadeti mulle, kus mainisid, kuidas iga teine deprekast kirjutab – ilmselgelt said inimesed aru, keda sa silmas pidasid. Aga sellest ei ole midagi, sest sina ei võrdle, maini, too näiteks kedagi kunagi halvaga, aga kui teised seda teevad, mainides või tuues näiteks sind kuskil, on alati põhjuseks draama, klikid, tähelepanuvajadus, kadedus ja mis iganes.

    Natuke mõtlemisainet sulle, mitte ei taha ma sind kehvasti tundma panna, sest seda ei arva ju ainult üks või kaks inimest. Üsna mitmed tunnevad, et kui sina teisi mainid oma blogis, pole sellest midagi, aga kui sind mainitakse, tahavad kõik sulle halba või midagigi. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2019 at 21:46

      Ausalt kas ma elan paraleeluniversumis v? Kas sinu jaoks on tavapärane või harjumuspärane kedagi PAKSUKESEKS kutsuda? Kui ei, siis ainult seda ma oma postiga öelda tahtsingi, et weird nimi.

      Depressiooni mainides, ma ei viitsi seda lauset otsida, aga oli ala, et kuigi praegu paljude jaoks on deprekas päevakajaline, siis ma tahaks hoopis oma rõõmu jagada. Mis selles halba? Tulebki minu meelest mõlemast rääkida. Mis vahet seal on, et sina oma deprekast kirjutasid? Mina olen ka teatud hetkedel kirjutanud, so?

      • Avatar
        Vasta Jane Almers 16. veebruar 2019 at 22:51

        Ma oletan, et Pakukesel endal suht ükskõik, et teda nii kutsutakse ja on sellega juba arvestanud, sest muu nime all teda ju ei teata. Ma kutsun ka teda Paksukeseks, aga mitte selles võtmes, et ala kuradi paks vaid ma ei tea ta pärisnime ju. Saan selle kunagi teada (kui ta nt EBAl osaleb) ja hakkan nimepidi kutsuma. ?

        Nõustun, tulebki jagada mõlemat, paraku millegipärast jättis see “Mõtlesin, et tulen niisama vahepeal rõõmustama ja juubeldama, muidu üle ühe igas blogis on mingi omgggg mul deprekas jutt (mis on ka vast kellelegi) hea” just sellise nokkimise mulje nii mõnelegi, kes otsustasid millegipärast mulle seda edasi saata. ?

        Aga sinu puhul on see nii tavaline, et sa ei tee kunagi midagi halvaga või intriigide punumiseks – alati teevad seda kõik teised, kes sind vähegi negatiivses võtmes mainivad või julgevad kirjutada midagi, mis ei pruugi sulle alati meeldida. ?

        Ma isegi ei tea, miks ma kommenteerin, sest ma olen üks neist, kes on juba harjunud, et blogimaastikul need asjad nii käivadki. ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. veebruar 2019 at 01:01

          No kui tal ükskõik on, siis tore ju, ma pole keelanud tal seda nime kasutada, vastasin lihtsalt küssile, et endale ei sooviks säärast ja kõik.

          Sulle ütlen vaid nii palju, et sul oleks aeg enda enesekindlusega tegeleda, pole elu sees näinud, et keegi suudaks mittemillestki nii palju solvanguid välja lugeda 😀 mina teengi nalja ja räägin vabalt asjadest, mida ma mõtlen ja tunnen, see, et sa sealt mingit nöökimist välja loed, on kahju, sest taotuslik see pole. Olen sulle seda mitu korda seletanud, alati sa väidad, et ok, sain aru ja siis varsti jälle kiun lahti, kaua võib? Annan sulle sama soovituse, mida sa tihti oma kommides jagad: kui ei meeldi ja tundun sulle pahatahtlik – ära loe. ?

          • Avatar
            Jane Almers 17. veebruar 2019 at 10:02

            Sul vist elementaarne lugemisoskus natuke lappesse läinud – mina ei käigi siin lugemas, justnimelt sellepärast, et tundud pahatahtlik.

            Kui rääkida konkreetsest küsimusest, ei näe ma küll seal sellist “kas sa võtaksid enda blogi nimeks Paksuke” kohta, või siis puudub mul samuti elementaarne lugemisoskus. Mine sa tea. ?

            Samuti, saangi aru, nagu ma olen sulle öelnud, mul suht suva ka sellest, aga mis ma parata saan, kui inimestel loll komme asju edasi saata ja oma arvamust avaldada, kuidas nemad seda asja näevad. Ma pole ju siin öelnud, et mina seda depreka mainimist südamesse võtsin, ei võtnud, miks peaks. Ütlesin hoopis, et sinu puhul ongi selline huumor tavapärane. Ütlesin ka neile, kes mulle selle lõigu edasi saatsid.

            Pigem oli minu eesmärk näidata sulle, et mitte üks või kaks inimest ei arva, et pahatahtlikult “nöögid” teiste kallal vaid neid on rohkem. Ja tõingi selle näiteks.

            A mis seal ikka. Eks meil kõigil, kes samamoodi arvavad, vaja enesekindlust kasvatama minna, sest ilmselgelt on probleem meison endis. Teisiti ei saakski ju olla. ?

          • Mallu 17. veebruar 2019 at 10:52

            Huvitav lugu, et lugemas ei käi, aga siin sa oled ? Ei saaks öelda, et ma poleks su kommentaare siin-seal näinud, seega oled ikka “siinkandis” olnud küll. Sul üldse sama värk kogu aeg olnud, et oled nagu jumala normaalne ja sõbralik, küsid, räägid, kommid, aga KOHE kui mingi jama on kellegagi, siis sa ikka ujud välja ja paned ära, et ma ikka pahatahtlik ja vastik inimene. Usu mind, ma sain juba sellest siis aru, kui sa esimene kord seda kirjutasid. Siis sain ka, kui teist korda kirjutasid, mis vajadus sul seda nii tihti mainida on, kardad et ma unustan, et ma sulle ei meeldi?

            Aga sõbrakene – mu blogi loeb mitukümmend tuhat inimest. Isegi kui sada, kakssada, kolmsada arvavad, et ma nöögin pahatahtlikult, on see ikkagi tunduvalt väiksem grupp inimesi, kes õigesti aru saavad, niiet sry, aga max suva on 😀 Ei tea, kes ja miks sulle mingisuguseid lõike saata vajalikuks peavad, aga küllap see ongi see grupp, kellele ma ei meeldi ja kes järepidevalt loevad ja jäävadki lugema igast mu lausest mingit nööki ja solvangut välja. Alles hiljaaegu nägin, kuidas keegi su instas kommis, et su väiksem beebi on selle… niinemetsa vms näoga. Imelik, et siis sa küll ei arvanud, et see oleks mõnitus, vaid naersid kaasa, aga oleks mina seda öelnud, siis oleks raudselt mingi nutupilt tulnud, et Mallukas mõnitab juba last 😀

            Elementaarne lugemisoskus on siis järelikult meil mõlemal puusse, sest kogu see taidlus hakkas sellest, et ma ütlesin, et nimi paksuke on see, mida ma oma blogile EI tahaks. Räägime siin NIMEST, mitte et autor ei meeldiks või blogi ei meeldiks, aga no nimi on tal küll minu jaoks kummaline. Seda on blogigrupis teisedki kirjutanud, et naljakas on teist paksukeseks kutsuda, aga muuks ju ka kutsuda pole, siiski anonüümne kangelane 🙂

            Loo lõpuks – minul pole su vastu midagi, ei ürita sind kuidagi nöökida ega midagi, tsill!

          • Avatar
            Jane Almers 17. veebruar 2019 at 11:39

            Jep, ma isegi ei väida vastupidist – ikka eksin siia ära, kui mõni intriig jälle üles puhutud, et näha, kes ja millega nüüd sulle jalgu on jäänud, aga mõtlesin pigem seda, et ise ma ei käi refreshimas, kas on ka midagi uut ja teadlikult, sest nagu ma korrutan teistele, siis oman ka ise suhtumist, et kui ei meeldi, ära jälgi. Draama lihtsalt tõmbab ligi, mis teha. Siia postituse alla jõudsin nt läbi Paksukese insta story.

            Heh, ei oleks ma võtnud seda sinu suust mõnitusena, küll on aga mõned asjad, mis jätavad küll nöökimise mulje ja mitte lihtsalt nöökimise. Aga võib-olla see ongi minu ja paljude teiste enesekindluse probleem, nagu ütlesid ennist.

            Sa oled minu meelest täitsa tore ja sõbralik inimene, aga tõesti, mulle ei meeldi see teiste blogijate nokkimine ja pidev välja toomine. Ma olen seda ka ise teinud ning peale sita enesetunde pole see mulle muud andnud.

            Aga sinul oma arvamus, minul oma ja tahtsin ainult oma mõtteid jagada, aga järgmine kord olen targem ja ei tee seda, mis see deprekas madala enesehinnanguga inimene ikka asjadest teab, eksole. ?

            Mõnusat pühapäeva!

          • Mallukas
            Mallukas 17. veebruar 2019 at 11:46

            Kuidas saab lugeda seda Paksukese värki jalgu jäämiseks, tõesõna, ausalt, kuidas? 😀

            Aga eks me võime rahumeeli lihtsalt mõlemad leppida sellega, et me näeme maailmaasju erinevalt ja ei peagi üldse vaidlema ja “enda poolt” seletama, sest tolku sellest ei paista olevat. Ilusat pühapäeva sullegi.

  • Avatar
    Vasta kratt 15. veebruar 2019 at 23:29

    Nimeta mõni teine blogija, kes sind inspireerib? Kuidas?

    Jaanika, see väljamaa oma. Tema hakkas mingi hetk väidetavalt lambist joonistama ja teeb nüüd sellist kunsti, et karju appi. See annab mulle lootust, et kui ma ühel päeval millegi uuega alustaks …. – Well Arvan, et oled kuradima hea fotograaf juba 😉 Pole ju vaja sadat annet.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2019 at 01:05

      Issand, aitäh!!

  • Avatar
    Vasta Auror 15. veebruar 2019 at 20:52

    Miks paksuke solvus nüüd selle postituse peale? ?? Sa tõid ju selle “persenägu” pmst näiteks nagu enda peal ?
    Ja ma arvasin ka koguaeg, et Paksuke on paks. Nagu mingi 100+ kg, ikka korralikult paks, sest miks muidu keegi peaks endale paksuke nimeks panema. Aga eile ta instagramis küsis, et milline on ta blogilugejate armaus tema välimuse kohta ka 1 arvamus seal oli, et ta näeb välja nagu Piret Krumm, mille peale Paksuke pani : “ Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??”. Ja siis ma jäin mõtlema, et kas see pikkk eii oli nagu, et niii paks ta nüüd kaa pole (mitte et Piret nüüd paks oleks, minu arust väga ilus naine) . Ja siis ma sain aru, et ta ilmselt on toitumishäiretega peenike naine, kes ennast paksuks peab.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2019 at 01:07

      Ausalt, mulle tundub ka, et tahab mingit intriigi välja imeda lihtsalt ?

      • Avatar
        Vasta Auror 16. veebruar 2019 at 08:31

        Hah, ja müüd postitas screeni minu eelmisest kommentaarist, mainides et kas tõesti on selline lollakas tema blogilugeja. ?
        Mulle muidu väga meeldib tema blogi lugeda , aga nüüd on selline mulje, et ta solvub iga asja peale nagu mingi pubekas ja hakkam kohe pirtsutama. ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. veebruar 2019 at 11:02

          Noh, las solvub siis omaette – solvumine olla solvuja probleem, nagu räägitakse. Ma jään siiski oma seisukohale kindlaks, et mul polnud plaanis teda solvata, mulle lihtsalt tundub bloginimena PAKSUKE maru imelik. Umbes nagu kui keegi sust räägib, siis peab ta sind alati paksukeseks kutsuma, mis on minu meelest veits solvav ja üldiselt ma ei käi ringi inimesi paksuks kutsudes. Aga vb tema käib, ma ei tea 😀 Igatahes on mul raske aru saada, mis osast ta aru ei saa, et mingit saagi käima tõmmata üritab. Küllap tal varsti mingi #äravihka post tuleb selle suunas, saab jälle miski intriigi välja imeda, siis saame lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Maama 15. veebruar 2019 at 19:26

    Kuule, see sooduskoodide leht ei tööta juba mitu päeva ja ma ikka refreshin iga tunni aja tagant et teada saada kas mahkmed.eu tegi uue sooduskoodi või ei 😀 Kuidas see läks muidu?

    • Avatar
      Vasta Kats 16. veebruar 2019 at 09:58

      Sama! Tulin ka siit seda sooduskoodi otsima :p

  • Avatar
    Vasta Liivi 15. veebruar 2019 at 18:15

    Ma võtan vedu küll, lihtsalt ootan, millal sa sinimerekarpe teed. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. veebruar 2019 at 18:40

      Krdi omakasupüüdlik oled ikka ?

  • Avatar
    Vasta Liina 15. veebruar 2019 at 17:17

    Kurat, see on hea küsimustik, ikka siuke juicy. 😀 koju jõuan, kukun kohe vastama!

  • Avatar
    Vasta Kat 15. veebruar 2019 at 16:48

    Appppi, see porgandi postitus… ??

    • Avatar
      Vasta K 15. veebruar 2019 at 17:04

      Äkki saaks linki 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 15. veebruar 2019 at 17:07

        lingitud ju

    • Avatar
      Vasta K. 15. veebruar 2019 at 23:50

      Ära räägi! Nüüd ma siis tean ka millest Britt rääkis ?? tõesti ajab punast ristikest otsima!