Kingiloos KODU TESTIN JA ARVUSTAN

uut köögis*

19. veebruar 2019

Olgu tänatud see päev, kui ma avastasin E-Lux poe, sest need koostööd on siiani mu elu ainult mugavamaks ja kaunimaks teinud. Ehk siis jõudsin ma alles mainida sõbrapäevakampaaniat, kui mul kuller ukse taha oli. Kaasas SMEG röster (LINK) ja veekeetja (LINK).

Mu esimene sünnipäevakink ja oh juudas, kui imeline. Smeg’i asjad on minu meelest üldse ägedad, sellised retrod. Hea meelega omaks samasugust rohelist Smegi külmikut ka, aga meie perele on see liiga pisikene kahjuks. Muidu isegi ei mõtleks kaks korda. Mulle meeldivad värvid ja selline stiil.

See veekeedukann on küll mingi kannude Ferrari või miskit. Saad regullida temperatuuri (ala kui tahad teed teha, siis ei soovitata üldse tee peale keevat vett panna, et rikub tee sootuks ära), samuti on tal ka soojahoidmise funktsioon sisse ehitatud. Sellest ma ei hakka rääkimagi, et ta näeb super stiilne välja! Ei?

Rösterit pole mul aastaid olnud, aga ükspäev maiustasin röstsepikuga, millele määrisin  pähklivõid ja moosi (peanutbutter-jelly time!) ja mõmisesin mõnust. Ka lapsed tahavad saia rösterisse panna ja krõbedat juustusaia nosida, kui võimalus antakse. Lisaks on sellel uhkel rösteril ka näiteks sulatusprogramm sisse ehitatud. Võimas värk.

Esiteks on mul teile hea uudis: kui teil juhtumisi on mõttes olnud endale osta SMEG’i blender, saumikserikomplekt või mahklapress, siis saad kuni 28.02 selle salajase koodiga MALLUKAS -25% soodukaga. Sellist ale nad ise üles ei pane ja lähiajal ei tule ka, seega soovitan kasutada, kui Smegi soetamise plaan aktuaalne olnud on.

Ja muidugi nuiasin ma teile ka kingituse välja, mis sünna see muidu oleks, kui keegi teist kinki ei saaks! Seega ütle heaga, kas sa tahaksid kingituseks veekeedukannu või rösterit, vali E-Lux kodukalt ka enda kööki sobiv värv ja anna kommentaarides teada, mis sinu auhind olla võiks. Juba reedel loosingi võitja, kes enda soovitud Smegi köögimasina kingituseks saab ❤️

*Postitus sündis koostöös E-Lux epoega

Loe ka neid postitusi!

1,258 kommentaari

Jäta kommentaar