NIISAMA JUTTU PILDID

#Mallu29

22. veebruar 2019

Ongi sünna läbi ja jääb üle vaid aasta oodata, et juba siis juubelit tähistada. Kui ägeee! Me eile sõbrannadega arutasime, et nii hea pidu oli, et mul võiks tihemini sünnipäevasid olla. Kahjuks rohkem sünnasid ma aastas välja võluda ei saa, aga järgmine aasta proovin selle aasta üle trumbata. Ütleme nii, et raskeks läheb, väga raskeks.

Esiteks koht – pidasin Triinude Toiduministeeriumis ja no ideaalne pleiss, kus üritusi pidada. Mahutab kahe korruse peale isegi 75 inimest, aga all saab 50kesi hakkama. Katavad lauad, kaunistavad koha ja teevad söögi ka valmis, ükskõik, mida sa vähegi tahad. Absoluutselt kõik külalised kiitsid, et kui ilus ja hubane koht ja üli head söögid. Eriti lemmar oli mul kanamaks, ma ei arvanud, et see nii olema saab, aga ma sõin ja räägin lauanaabrile, et appi, niiii hea. Ta vastas, et iuuu, ma küll maksa ei taha süüa, mis siis, et ta juba OLI seda söönud ja üliheaks pidanud, hehe. See tuletabki meelde, et mul on selle maksa retsepti vaja, liiga hea!

Kui kõhud täis söödud, tegi oma etteaste Richard Samarüütel. Ma nii rahul, et mul tuli pähe ta sünnale kutsuda, sest trikid olid ägedad, kõik külalised olid lõbustatud – sai naerda ja ahhetada. Ühesõnaga, omast kogemusest soovitan, et kui on kuskile üritusele “peo naela” vaja, siis Richard on üli hea nael. Peale oma etteastet ei läinud ta ka ära, vaid tsillis edasi ja tegi aeg-ajalt kellelegi mingisugust trikki. Võttis kohe mult ka sellise pinge maha, et ma nüüd pean ringi jooksma ja kõiki külalisi lõbustama, et kellelgi ometi igav ei oleks. Kuigi noh, vast ei olnud ka ?

Ma pean ütlema, et see oli üks mu elu ägedamaid sünnasid. Kõik inimesed olid nii kaunid ja nunnud, tõid mulle nii läbimõelduid kingitusi ja nii ilusaid lilli ja aitasid mind seda õhtut idekaks muuta. Näiteks Maigret tegi mulle meigi ja soengu (ta enne oli ainult meigiguru, aga nüüd ta lõpetas juuksurikooli ja ta on algaja kohta super hea! Lõikas mu halo mulle ilusasti “pähe”, et see teiste juustega kokku sobiks, värvis selle enne ära ja minu juuksed ka ja tegi soengu ka. Niii tubli on see Gelluke ja muuseas ta töötab nüüd salongis ja teeb alustamise puhul üli hea hinnaga kõike VAATA SIIT, highlightside all on hinnakiri ja ma võin saladuskatte all öelda, et kui te ütlete talle, et Mallukas saatis, saate 10% alla ka veel!). Ta tegi mu niiiiiiii ilusaks! Ma muidu ei ole selline ?

Kleit: KLEIDIBUTIIK (mainin ära, sest mingi miljon inimest küsisid ?)

Te ei kujuta ette, mitu korda ma sünnal mõtlesin, et appi, kuidas mul nii head sõbrad on? Või nagu, ma teadsin enne, et nad imelised inimesed, aga et nad viitsisid minu jaoks üldse nii palju vaeva näha, et mu õhtu ideaalne oleks. Alustades Maigretist, kes mind üles lõi (inimene oskab sitast saia teha!) ja Kerli, kes viitsis sünnal veidi pilte teha, et mälestusi natukene alles ka jääks ja Krislyn, kes sünnipäevast video ka tegi (mis praegu alles valmib!). Tõesti suur-suur aitäh teile, et viitsisite ❤️

Ja kõik need pisidetailideni läbi mõeldud kingitused, nagu APPI, te olete mulle nii armsad ja ma olen nii nii nii tänulik. Ausalt, maailmas pole ühtegi teist, kellel nii äge kamp inimesi oleks, kui on, siis ma ei usu. Lihtsalt EI USU! Kui need just minu sõprade teised sõbrad pole ?

Krissu hetki jäädvustamas, ma ei jõua videot ära oodata!

Andra kägistab, Pille taustal pidu nautimas

sada KOLLAST roosi ❤️

Mul ei olnud tegelikult üldse mingisuguseid kingisoove. Ütlesin, et küünlad mulle meeldivad, aga muus osas tõesti ei olnud mul mingisuguseid soove. Tahtsin lihtsalt, et mu crew kokku tuleks ja minuga pidu peaks. Aga sa püha püss, kus ma sain kingitusi. Läbimõeldud. Otse südamest. Täpselt mulle mõeldud.

uue tätoka fond, nii äge!

Ivari kingitud imeline kimp

Nii palju lilli!

Päeva esimesed lilled Avelt ❤️

Mul on nüüd nii palju ilusaid lilli, et võtsin kardinad eest ära ?

Triinu tegi ühe sõbrannaga koos mulle kingituse uute nõude ja tasside näol. Ma olen nii rahul – kuigi mul ON nõusid, aga mulle tõesti väga meeldivad värvid ja tore on ju niimoodi lauda katta, et kõik on tore ja kirju. See on tõesti täpselt…mina. Aga noh, Triinu teabki, mis on täpselt mina.

Veel üks kingitus, mind mind siiani heldima paneb, on Pille enda tehtud KAKS KOTITÄIT küünlaid. St küünlad ta ikka ostis, aga tegi ise sildid peale ja need on da best, sest a) nad on küünlad, b) nad on naljakad, c) nad lõhnavad hästi. Ma isegi ei raatsi neid põletada, sest no niiiiiiiiiii armas. Tänks, Pille!

Ühiskingitusse kuulusid ka KOLM Krunnipea butiigi “käeküünalt”, mis ma tahtsin. Saate aru… 120€ eest kolm küünalt osta tundub nii hull, et ma ei tea, kas ma neid sealt karbist väljagi võtta tihkan ?

Taustal oleva raamatu kinkis mulle Irja (tuntud ka kui Naabrinaine), sest ta tundis muret, et äkki teistel blogijatel on muidu minust viisakamad lapsed!?

Ja no, REISI sain sünnaks! Ivar viib mu viini “kultuuri nautima”. Või veini nautima? Eks näis – ma ei tea, millal ma terveks nädalavahetuseks ära minna saan, aga ehk veel selle aastanumbri sees. Fingers Crossed! Aitäh, musirull ❤️

Ühesõnaga, kaua ma ohin siin – super päev, super sõbrad, kõik oli imeline ja noh, mis muud, kui ma tõesti olen # blessed. Ma tõesti ei ole sellised suurepäraseid inimesi enda ellu absull mitte kui kuidagi ära teeninud, aga siin nad on. Lahti ka ei saa, kurat ?

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eva 14. märts 2019 at 23:02

    wow, see nõudekomplekt! kui saladus pole, siis mis firma omad? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2019 at 11:06

      Ma ei tea, pead Triinult küsima 😀

  • Avatar
    Vasta Eliko 27. veebruar 2019 at 15:11

    Tulin just esmaspäeval Austriast, käisin Viinis ja Velden am Wörthersee-s. Imeilus loodus, imeilusad Alpid.
    Palju õnne ja samuti soovin häid reisielamusi!

  • Avatar
    Vasta Piux 22. veebruar 2019 at 21:26

    Nii uhke peokoht! Tekib soov enda sünnipäev ka seal pidada. Kui ei ole saladus, siis kas saaksid palun öelda kasvõi ümmargusegi summa, kui palju raha sellele kõigele umbes kulus? Mitme külalisega olid arvestanud ja kas absoluutselt kõik toidud ja joogid olid nende poolt? Tänud!

    • Avatar
      Vasta Tene 23. veebruar 2019 at 17:03

      Mul tekkis sama küsimus. Kui ei ole suur saladus, siis sooviks hinnaklassi teada ?

  • Avatar
    Vasta Helina 22. veebruar 2019 at 20:43

    Sa näed megapüss välja!

    Ja tänks juuksurisoovituse eest, bronnisin just su sõbranna juurde aja. Ehk joppab. #uuejuuksuriotsingul

  • Avatar
    Vasta Ivar 22. veebruar 2019 at 17:55

    Mis Veini? Me lähme kultuuri sinna nautima, mitte laaberdama…

  • Avatar
    Vasta Kaili 22. veebruar 2019 at 16:47

    Ma vaatasin esimese korraga, et miks sa oled 16nda sünnipäeva pildid siia üles pannud ? a tuleb välja, et mõni näeb 29 aastaselt nii hea välja. Palju õnne

  • Avatar
    Vasta eff 22. veebruar 2019 at 15:37

    IMELINE sünnipäev tundub ja sa ka imeline ja väärt väärt köike ja rohkemgi 😉 Önne ja pane sajaga edasi 😉

  • Avatar
    Vasta Kaia 22. veebruar 2019 at 14:27

    Imelised pildid ja imeline Sina!!!
    Suured õnnesoovid tagant järgi.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 22. veebruar 2019 at 13:03

    Järelkajasid lugedes ei ole ma kindel, kas mul on hea meel või kahju, et ma ainult mõne tunni olla sain ja teie eepilisest tünnipeost osa ei saanud:D No mul samas on ainult üks jalg veekindel, nii et oleksin saanud ainult seal tünni kõrval targutada ja kõigile viina valada:D
    Aga pidu oli tõesti ilus ja äge, eriti meeldisid mulle Mari entusiastlikud hüüded “Jee! Pidu!” alguses ja siis, kui mustkunstnik esines, tema pahane torisemine “Olge tasa!”.
    Mulle muidu üldse mustkunstnikud ei meeldi, pole kunagi meeldinud, aga Richardit olen varem korra veel kusagil näinud ja tema mulle küll täiega meeldib. Ise on muhe ja trikid ka lahedad.
    Kui järgmisel aastal veel arvatakse väärt peost osa saama, siis luban, et nii nõrka ma ei pane, vaid lähen ikka võiduka lõpuni välja;) Kuigi sul jumala kahtlased sõbrad:D

  • Avatar
    Vasta Liis Kipper 22. veebruar 2019 at 12:39

    Sa oled õnneseen!

  • Avatar
    Vasta Mirr 22. veebruar 2019 at 12:37

    Palju palju õnne Mallu tagantjärgi!! Mind huvitavad need teised küünlad nt ”namaste bitches” ja ”nice people”.. Kas need kellegi enda lastud teha? Nii kihvtid! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. veebruar 2019 at 12:41

      Kirjutasin ju, et Pille tegi mulle ?

  • Avatar
    Vasta Pille 22. veebruar 2019 at 12:29

    Ma olen tegelt selgeltnägija ja seal pildil parasjagu “vaatasin”, mida too õhtu veel tooma hakkab. Ütleme nii, et midagi super julgustavat ei näinud – suurt künatäit inimnahapuljongit ja mõnd surma veerel korisevat inimest. Nagu sa nüüdseks tead, siis see ettekuulutus sai tõeks. #vanga

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. veebruar 2019 at 12:30

      Siis on arusaadav, miks sa nii murelik olid. Kas sa seda ka ette nägid, et kuulsuse pesu selga saaad?

      • Avatar
        Vasta Pille 22. veebruar 2019 at 13:01

        Just tegin osta.ee-sse konto ja panen müüki btw. Viitsid tee mingi shoutout ja suuna oma fännid oksjonile 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 22. veebruar 2019 at 12:09

    Sa oled tõesti imeilus! Sulle sobibad kõik värvid ja pikkused ja kogu kombo on lihtsalt imetabane ? Aina kaunimaks! Kuhjaga õnne Sulle!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. veebruar 2019 at 12:10

      Mis sa nüüd meelitad, aitäh! 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 22. veebruar 2019 at 12:07

    Vau! Tõesti olid megailus!!!

  • Avatar
    Vasta Diana 22. veebruar 2019 at 12:07

    Sa näed tõesti imeline välja piltidel?.
    Sinu sünnipäeva emotsioone lugedes ma natukene isegi kahetsen, et enda oma ei pea. Ma olen reaalselt alates 17 eluaastast kõiki aastaid pidanud. See aasta aga on teistmoodi. Nii palju on juhtunud, et see aasta ma lihtsalt ei taha pidada. Tähtsamad tulevad ise esmaspäeval kohale ja kes ei tule see ei tule. Mida vähem seda parem hetkeseisult. Mul polnud isegi meeles, et ah jaa,mul ka esmasp 25.02 vananemispäev, kui sõbranna teatas, et pane end siis selleks ajaks valmis. Nii hea on teada ja tunda, kui on selliseid armsaid inimesi meie ümber?.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. veebruar 2019 at 12:08

      Jaa absoluutselt on äge, kui kallid inimesed ümber on. Ma ka viimase hetkeni arvasin, et ma ei pea, aga siis kõik hakkasidki rääkima, et noh ma nagunii tulen läbi ja… 😀 Lihtsam tundus koht bronnida ?

  • Avatar
    Vasta Siram 22. veebruar 2019 at 11:57

    Sa oled lihtsalt niiiiiii kaunis esimese pildi peal (lisaks valgus ja kõik muu, mis selle pildi ilusaks teeb) 🙂 Palju õnne tagantjärgi sulle! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. veebruar 2019 at 12:00

      No aitäh sulle!

      • Avatar
        Vasta Aus 22. veebruar 2019 at 12:04

        Tegelt suht tont oled

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 22. veebruar 2019 at 12:06

          Ära plära.

          • Avatar
            Kätu 22. veebruar 2019 at 15:25

            Hea vastus! 😀 Kaunis, väga kaunis oled!! Õnne tagantjärele! 🙂