KODU Lasteasjad

lastetoa voodi vol miljon

24. veebruar 2019

Kes mäletab, siis ma ühel heal momendil müüsin laste narika maha ja ostsin asemele popi majavoodi. Muidu oli kõik tore ja kena, aga paraku ei ole mu laste omavahelised suhted nii head, et nad seal rahumeeli magama oleks hakanud. Oh ei – nad peksid ja näpistasid ja tegid kõike, mis takistas magamist. Tõele au andes oli kiusajarollis enamasti Lende, kes käis suurt õde surkimas. Kuna paratamatult oli meil mingi imelik unistus, et vähemalt osad lapsed võiksid teises toas magada, siis mõtlesin ma välja, et pole midagi teha, nari on uuesti vaja tellida.  Siis on igaüks oma “korrusel” ja võimalust teist surkida palju väiksem. Seda enam, et üles on Lendel veits raske saada.

Eelmine nari oli tellitud Kaliani puidutöödest ja olles külas jne teiste narivoodeid jõllitanud ja näppinud, sain ma aru, et ka uus nari tuleb just sealt tellida. Ma ei tahtnud mingit suvalist Jyski nikatsit, mis kriuksub ja kragiseb ja logiseb. Ja reaalselt kõik narid mida ma poodides näppisin just sellised olid. Seda enam, et tahaks teinekord ise ka lapse kõrvale kerra tõmmata ja juttu puhuda või midagi, aga enamike naridega oli tunne, et kui ma sinna sisse roniks, laguneks see kohemaid ära. Seega ei hakanud ma enam kauem mõtlema, et kust odavamalt saada, vaid kirjutasin kohemaid Kaliani, et oleks uut nari vaja. Paraku vastasid nad mulle, et hetkel on megakiire ja tellimusi palju ja üldse ei saa nad mu tellimust vastu võtta. Ma rääkisin neile oma halaloo ära, et ma lihtsalt EI TAHA kuskilt mujalt tellida, sest eelmine nari oli niiii hea ja… ühesõnaga ma sain nari! Mitte küll selles mõõdus, mis ma tahtsin, aga no seinast väike jupp välja peksta on nii hea voodi eest väike hind ? Jah, eks see nari veits kallim ole, kui osad poenikatsid, aga täispuit ja mega hea kvaliteet on seda 100% väärt! Lisaks annab nari tuppa rohkem ruumi, kui eelmine voodi ja kui vaja, saab nendest teha kaks eraldi voodit.

Kuna see voodi, mis meil õnnekombel saada joppas, oli erimõõtudes, siis oli meil vaja ka erimõõdulist madratsit. Muidu oleks ma iga kell Napsie kasuks otsustanud, sest Napsie on meil endal ka, aga no kuna nemad erimõõte ei valmista, tuli mujalt otsida. Ma ei tea, kuidas ma googeldades kohe Textelle lehele ei jõudnud, sest ma olen sealt ennegi kraami tellinud, aga ma küsisin hinnapakkumist mingiiiii kolmest-neljast kohast ja Textellest sain ma soovitud 2 madratsit mitusada euri odavamalt, kui mujalt. Seega, kui kellelgi vaja, uurige sealt. Ühe laksuga võtsin ma sealt ka lastele kummiga voodilinad, kilelinad ja meile ka ühe ekstra madratsikatte voodisse. Lastega ikka neid lekkeid on, teate ju küll. Ühesõnaga, et teie ennast lolliks otsima ei peaks, siis teate, et sealt saab kõike.

Seekord võtsime lastele natsa pehmemad madratsid ka. Eelmine kord olid mingid kookosvärgid, aga jube kõvad. Nagu tsemendil magasid need vaesed lapsed. Sedapuhku tegime targema valiku ja noh, kuna isegi seal aeg-ajalt vedeletud saab, siis pean ütlema, et tunduvalt mugavam on, kui enne.

Need, kellel kaks last – mis voodilahendus teil on? Nari? Või on üldse eraldi tubades vms?

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelin 1. märts 2019 at 12:00

    Pliis ütle, mis toon see hall sul laste toas on, mul on nii sarnast tooni vaja 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. märts 2019 at 12:13

      ma segasin kahte suvalt kokku 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 26. veebruar 2019 at 11:41

    Meie peres on kaks last. Magavad hetkel minu kaisus. Vanemal poisil küll on oma voodi olemas. See on Softtrendi junior. Meeldib, et täismõõdus ja seal endalgi mugav. Lapsed saavad tulevikus oma toa, kus siis mõlemal peaks olema selline voodi. Hetkel on tuba ehitamisel.

  • Avatar
    Vasta KD 25. veebruar 2019 at 15:46

    Meil textellest tellitud nari (kaks väikest poissi jagavad seda) ja alumine osa on meil 120×200 ja ülemine osa on 90×200. Super voodi on ja vajadusel mahun ka ise alla pikutama nii et üksteisel seljas ei elaks.

  • Avatar
    Vasta Triin 25. veebruar 2019 at 13:42

    Tahaks endale ka selle Napsie tellida, sooduskood kuluks hädasti ära…

  • Avatar
    Vasta Geidi 25. veebruar 2019 at 11:06

    2 last ühes toas. Nari, kus all veel lisavoodi, kuna meil õelaps tihti külas. Ka täispuitnari. Olen isegi seal maganud kui lapsed haigena minu voodi hõivasid nii, et mina enam ei mahtunudki.

  • Avatar
    Vasta Diana 25. veebruar 2019 at 07:10

    Meil on nari aga võtsime selle lahti 2 eri voodiks. Kuna suurem laps ei old nõus üleval magama aga väiksem koguaeg hüppas seal ja oli oht et kukkub sealt alla. muidu on ühes tias lapsed ja ruumi on ka veel piisavalt üle.
    privaatsuse probleemi lahendasime sellega, et tellisin topshopi lehelt need voodi külge kinnitatavad telgi moodi asjad mis pimedas saab ka helendama panna lambikese abil?

  • Avatar
    Vasta Li 24. veebruar 2019 at 22:46

    Meil on ka 3 last. 2 suuremat magavad eraldi tubades ning pisem veel meiega ühes toas, kuid kui ka tema on piisavalt vana, siis kolib samuti eraldi tuppa – seega igal lapsel on oma eraldi tuba, mis minu meelest ongi parim lahendus ?
    Ma küll ei tea, kui palju tube teie majas on, aga kas poleks äkki ka teil tulevikus võimalik lapsed eraldi tubadesse paigutada?

  • Avatar
    Vasta Sirly 24. veebruar 2019 at 21:26

    Meie pere pisemate voodi on ka Kaliani nari 🙂 Kiidan samuti, juba 2a, aga ikka nagu uus, ei kriuksu ega logise ?

  • Avatar
    Vasta Pillekas 24. veebruar 2019 at 19:34

    Ennem oli nari, nüüd ajutiselt sahtelvoodi kuni lastetoa remonditud saan.

  • Avatar
    Vasta H. 24. veebruar 2019 at 19:00

    Meil pole hoopiski siin ruumiga priisata, meie pere magamistoas on nari ja meie voodi ka veel. Mina tellisin lastevoodi.ee lehelt, on ka hea ja tugev nari.

  • Avatar
    Vasta M 24. veebruar 2019 at 18:53

    Oli ka nari ja ainus mis aitas oli see et ma ise olin seal toas nii kauaks kuni mólemad magama jäid. Meie probleem ei olnud tülitsemine vaid kohutav naermine .Naerukrambid mõlemal ja nii kui üks piiksu teeb siis teine ei saa naeru pidama .

  • Avatar
    Vasta Keegi teine 24. veebruar 2019 at 18:48

    Jagavad tuba. Narivoodi on kõrgete äärtega + korralik madrats (20cm mid-firm).
    Voodisse ronimiseks on ikea mänguasja kast (trepp) nii on turvalisem (eriti öösel unisena). Kaks kitsast riiulit on seinas, et üleval magaja saaks oma jooki ja öölampi hoida seal. All magajale nihutame tooli, et kukkumine pehmem oleks + vesi +tähtede projector seisab. Voodi vastas on veel riiul kus gro clock seisab, et mõlemale lapsele oleks näha.

  • Avatar
    Vasta Jane 24. veebruar 2019 at 17:33

    Mul mõlemad poisid.Said mõlemad oma toa.Eelnevas vanas korteris oli palju kaklemist ja surkimist oma vahel kuna nad ei suutnud ühte tuba jagada ??.Muidu omad voodid

  • Avatar
    Vasta D 24. veebruar 2019 at 17:11

    Meil sahtelvoodi. Oli nari aga pesamuna ronis üles pidevalt ja korduvalt üritas üle ääre alla hüpata.

  • Avatar
    Vasta Maru 24. veebruar 2019 at 16:55

    Algul olid suured piigad kahekesi ühes toas. Ca 25ruudune tuba. Siis sündis pisem piiga ja ehitasime teise korruse válja nii, et nüüd viie inimese peale 6 tuba, kôik peaks rahul olema ehk jah igal lapsel oma tuba.
    Kuo tuba jagati, siis oli ka nari.
    Toa jagamine = tohutu riid “mina pole puutunud mina ei korista” teemal. Nüüd igal oma tuba ja krt ikka keegi teine kàib vist segi ajamas.

  • Avatar
    Vasta Kaija 24. veebruar 2019 at 16:12

    Meil veel üks poistest võrevoodis,aga tulevikus plaanis nad narisse panna. Toad pisikesed,siis jääb kapile ka ruumi.

  • Avatar
    Vasta Laura 24. veebruar 2019 at 15:47

    Meie peres kaks poissi – 3a ja 9k. 9-kuune magab praegu veel minuga koos, aga plaan on osta lastele majavoodid. Magaksid siis ühes toas. Algul mõtlesime nari peale, aga esiteks mul hirm, et suurem kukub alla ja ta ise suht kartlik tüüp ka, et pärast polegi nõus üleval magama. Mis ma siis selle nariga teeks 😀 Teiseks kuulnud, et paljudel probleem, et lapsed iga õhtu kaklevad, et kes saab kus magada. Kolmandaks mulle endale ei meeldiks üldse naris magada. Mulle tundub, et eraldi voodid kuidagi mõnusamad ja hubasemad 🙂 Aga kes teab, ehk elu õpetab ja tuleb ka kunagi ringi vahetada 😀

  • Avatar
    Vasta Merli 24. veebruar 2019 at 15:40

    Meil nari. Ostetud Gigant Mööblist, polnudki sellist varem näinud, et kapid samuti kohe nari küljes. Õnneks ei kolise, ega ragise kh see. Olen samuti olnud tütrega koos teisel korrusel.

  • Avatar
    Vasta Pisi 24. veebruar 2019 at 15:36

    Meil peres kolm last ja oleme ostnud nari+pikendatav voodi.
    Kuna lapsed kasvavad, siis olen môelnud, et kui pikendatava voodi peab vàlja vahetama, siis ostab nari alla selle voodikasti. Suuremad lapsed ei vaja ka nii palju mänguasju ja siis saab praeguste voodite alt need mänguasjakastid välja vahetatud. Meil nimelt ratastel kastid mänguasjadel ja need vôtavad palju vähem ruumi, kui saab kastid voodi alla lûkata.

  • Avatar
    Vasta E* 24. veebruar 2019 at 15:32

    Meil ka nari, kuid seal käib ka tihti kaisukate üles/alla loopimine, et ikka vastane reageeriks ning jumala eest magama ei jääks 😀

  • Avatar
    Vasta Merx 24. veebruar 2019 at 15:26

    Lapsi pole, aga kui õega väiksed olime oli pmst kaks kõrvuti voodit, ainult kõndimis ruum oli kahe voodi vahel. Aga nüüd kui teil on uued voodid, kas Mari ja Lende magavad siis oma toas? ?

  • Avatar
    Vasta Anu 24. veebruar 2019 at 15:20

    Neli last, kaks tuba, kaks nari.
    Mis mõõdus sul madratsid on? Ma otsin siin oma 75×180 madratsitele kummiga lina ja alles nüüd tulin mõttele, et tuleks lasta õmmelda ?

  • Avatar
    Vasta Marlen 24. veebruar 2019 at 15:14

    Meil ka Kaliani väike, 160x70cm nari kaksikutel. Ise ma seal pikutamas ei käi ja kõrgemalt ma pole nõus ka voodipesu vahetama. Madratsid ostsime ka sealt. Hetkel magame kõik ühes toas. Kui nad eraldi toa saavad, siis tõstame ülemise voodi ka alla. Sai ostetud, kuna Sa ise kiitsid nii väga ja olen rahul.