NIISAMA JUTTU

paneme ajama

25. veebruar 2019

Tere uut nädalat! Kohe, kui ma selle postituse ära avaldan, pakin ma oma suuremad ja väiksemad röövikud autosse ja sõidan 170 km kaugusele Mäetaguse spasse. Mäletate, ma ammu rääkisin, et tahaks Ida kanti uudistama minna, aga siis hirmutasid kõik mind ära, et talvel nii väikse kogemusega niiiiii-iii kaugele sõita on puhta lollus ja nõnda ma pelgama lõingi. Nüüd on minu meelest ilm jälle jumala okei, seega võtame reisi lõpuks ette. Tõsi, natukene teisiti, kui alguses mõtlesin. Lähme seekord ainult Mäetaguse mõisahotelli & spasse. Aga jääme kaheks ööks, et ei peaks lastega rapsima ühest kohast teise. Ehk siis täna lähme ja tuleme ülehomme Tallinna tagasi. Selline mõnus minipuhkusekene.

Uuel nädalal tuleb ka väike töö ja puhkus käsikäes, lähme Riiga ühele reklaamvõttele ja selle jaoks proovin esimest korda AirBnB võlusid. Olen alati hotellide masti mees olnud, aga alles nüüd mõistsin, et sedasi võib hoopis ägedama koha odavamalt saada. Lähme jälle kolmeks päevaks ja kaheks ööks, et saame veits Riia peal ringigi tuiata. Mulle kohutavalt meeldib Riia linn. Ainult, et nüüd võib öelda, et meie tänane tripp on soojendus Riiga sõiduks. Jumala eest, nii palju sõitmist! Hirmus ?

Riiga minekuga taotlesin Martale ka ID kaardi. Ma ei tea, kas autoga minnes üldse keegi seda küsib ja kas see üldse valmis ka saab õigeks ajaks, aga noh, ma andsin endast parima ? Võimatu on sellisest beebist normaalset passipilti teha, tõesõna.

Aga ok, üritan oma uut pangakaarti kuskilt üles leida (umbes 20nes aasta jooksul…), bookin Riiga pleissi ja paneme ajama! Kuidas ise nädalat alustate, mis plaanid on?

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta B 27. veebruar 2019 at 09:06

    See pole kyll teemasse ja vast ise miskit maha maganud, aga Mallu- kumb siis voitis sinu ja Orgu voistluse? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. veebruar 2019 at 10:28

      orx sai rohkem, aga kumbki ei saanud täis seda vajalikku arvu 🙁

  • Avatar
    Vasta Älis 25. veebruar 2019 at 22:58

    Siis kui mina oma algaja juhi load sain, ei tohtinud nendega välismaal sõita. Ei tea, kas praegu on see muutunud juba? Aga ega keegi vast seda ei kontrolli ka, krt teab.

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 25. veebruar 2019 at 21:24

    Riiga minnes ära unusta maha auto dokumente (kui sa neid muidugi alati kaasas ei kanna). Eestis pole kohustuslik aga välismaal (Haha Riia on välismaa) on vajalik.

  • Avatar
    Vasta Triin 25. veebruar 2019 at 19:28

    Käige kindalsti valaste joalt kaa läbi kui võimalus tekib seal on hetkel nii maagiliselt ilus 🙂

  • Avatar
    Vasta Anett 25. veebruar 2019 at 15:33

    Kui pangakaart nii tihti kadunud, siis ma soovitaks sellist vigurit https://www.byroomaailm.ee/kaardihoidja-reel-plus-reguleeritav-kaelapael-durable?sku=K0012912
    Mu laps kannab sellega õpilaspiletit kaelas,aga saab ka nt käekoti sisse kinnitada,ei pea kaelas kandma.

  • Avatar
    Vasta M 25. veebruar 2019 at 14:33

    Kui broneerid majutust, siis soovitan vaadata kohta, millel on ka tasuta parkimis võimalus või hinna sees. Riias on parkimine kallis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. veebruar 2019 at 17:02

      Võtsime sellise koha jah 🙂

  • Avatar
    Vasta Astrid 25. veebruar 2019 at 13:09

    Me oleme korra Lätis trahvi saanud, kui maanteel pidas immigratsiooniameti auto meid kinni ja kontrollis dokumente. Abikaasal oli id-kaart paraku koju jäänud ja juhiluba pole välismaal dokument. Ligi pool tundi ootasime teepervel, kuni nad pabereid täitsid ja lõpuks saime endale kaasa vist neli lehekülge lätikeelset seletust, mis valesti oli ja trahv 10€ ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 25. veebruar 2019 at 11:11

    Koolivaheaeg on. Aga seekord oleme üpris vabagraafikuga. Hommikul vaatane mis teeme. Pool nädalat perepeal ka vaba, eks siis meged oma tehnikahuvidega tegelevad ja mina saan vabamalt olla.

  • Avatar
    Vasta Merq 25. veebruar 2019 at 10:33

    Lähen täna Meenikunno rabasse.