ILUKRAAM KARDO TESTIN JA ARVUSTAN

Kardo testib: Ismile hambavalgenduskomplekt*

14. märts 2019

Öeldakse, et ainult küsi, jumal annab. Meil Kardo ükskord rääkis, et tahaks proovida seda hambavalgenduskomplekti, mida netis igal pool reklaamitakse ja mingi nädal hiljem kirjutas vana tuttav, et ta toob Ismile hambavalgenduskomplekte maale ja äkki ma tahaks katsetada. Ma ise muidugi katsetada ei saa, sest mul esihambad puhta kroonid, aga Kardo oli hea meelega katsejäneseks. Ta on paar korda käinud proffide juures ja lisaks on ta omal ajal proovinud mingeid valgendavaid ribasid, aga need talle väga ei meeldinud.

Kardo ütleb, et kindlasti tuleb seda geeli jäljendisse pigem rohkem kui vähem panna, et kõik hambad ühtlaselt kaetud saaks. Esimene kord ta pani natsa vähe ja hambad jäid vähe laigulised, aga kui söepulbriga “üle pesta” kadusid laigud kenasti ära. Lihtsalt edaspidi pani rohkem ja tulemus jäi ühtlane.

Karts ütles seda ka, et kui ta proffi juures käis, siis oli nii tüütu seal suu lahti lakke passida, aga Ismile’iga saab kodus kenasti muude tegevuste kõrvalt hambaid valgendada. Ta näiteks mängis arvutiga 😂

Ainukene miinus on see, et kui sa kuuri teed, ei tohi kohvi (ja muid plekke tekitavaid aineid) tarbida. Kardo on mega kohvifänn, seega ta ei suutnud jutti 5 päeva teha seda ja vahepeal ikka jõi mega piimaga, õnneks mingeid negatiivseid tagajärgi sellel patustamisel ei olnud, aga no soovitada ka ei tohi ju, et teie proovige ikka 5 päevakest ilma hakkama saada.

Kardol on muidugi vedanud, sest tal on ilusad ja üsna valged hambad nagunii, aga ta ise on tulemusega väga rahul ja julgeb seda soovitada küll. Kiidab, et maitse on normaalne, mitte vastik ja tulemus tuleb üsna kiiresti. Lihtsalt kui alguses tundub, et on veits laiguline, siis pane järgmine kord rohkem geeli ja pese hiljem söepulbriga üle.

Peale 4x kasutamist

Kui teil on huvi ka seda järele testida, siis esiteks üllatas mind hea hind –  39€ eest saab terve komplekti endale juba kätte. Ma arvasin, et see luksus on kallim. Ja kes Kardot Instas jälgib (@Kartuuber), siis ta loosib seal ka ühe komplekti välja, et soovitan sinna ka piiluda ja loosist osa võtta. Siis saate sama särava naeratuse, nagu Kardol 😂👌

Kas te olete hambavalgenduse tooteid proovinud? Neid ju igasugused. Saab proffi juures käia, osta igast pliiatseid, kleepse, möginaid, hambapastasid. Kes on midagi proovinud, kas on töötanud? 

Mul endal on see teema alati kuidagi mööda käinud. Enne olin nii vildakate hammastega, et polnud huvi neid valgendada ja nüüd pole kroonivalgendusel tolku. Aga hambavalgendusvahust kuulen ma küll esimest korda.

*Komplekt saadetud kingituseks

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

8 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply T 15. märts 2019 at 01:41

  Olen kasutanud Rocksi valgendavat hambapastat juba 7 aastat, olen vahepeale ka proovinud hambaarstilt ostetud valgendavat hambapastat aga siis läks asi täiesti käest ära ja tulemus oli lihtsalt masendav, nüüd kasutan taas rocksi ja enam ei vaheta seda millegi vastu. Seda Ismile komplekti proovisin ka kunagi, tegi hambad väga tundlikuks ja kuna esihammastel fluoriidi plekid, jäid hambad väga laigulised, selle vastu ei aidanud miski. Häiris veel see et ila jooksis kogu selle kasutamis aeg ja vahepeal oli juba tunne et see geel ei mõjugi vb hamba kaarte ligidalt kuna ma pool geeli ära ilastanud :D

 • Reply kk 14. märts 2019 at 19:48

  ma proovisin söega valgendamist. Ikka nühkisin kõvasti ja nüüd hambad küll valgemad, aga ka tundlikumad. Süsi nüüd prügikastis ja üritan mitte hapusid/magusaid asju palju süüa.

 • Reply Pisi 14. märts 2019 at 18:30

  Mina olen kasutanud erinevaid hambapastasid ja ei aita need. Ikka sama tulemus, mis enne hammastepesu. Lisaks mulle meeldivad looduslikud hambapastad ja ilma igasuguste lisamaitseteta.

 • Reply Piret 14. märts 2019 at 14:10

  Sellesse ütlusesse “ainult küsi, jumal annab” ei usu vist mitte keegi sel määral nagu blogijad. :D

  • Reply Mallukas 15. märts 2019 at 11:07

   Minu meelest pole tegu blogijaks olemisega. Mul on elus suht KÕIK asjad nii tulnud, et küsi ja saad :D täiesti blogiväliselt, lihtsalt mingid soovid sõnastan ära ja pauh, need asjad hakkavadki juhtuma :D

 • Reply Reili 14. märts 2019 at 13:44

  Kodulehel hind 38€ mitte 39 :)

 • Reply Tups 14. märts 2019 at 12:25

  Julged inimesed, ma ei julgeks never ise proovida. Ka hambaarstil ei laseks. Mu enda arst ei paku ka. Kord ütles, et võiks ju natuke valgemad olla hambad, aga valgendamine ikkagi kahjustab hamba emaili (muudmoodi ju pole võimalik pigmenti välja saada). Ja kuna mul niigi emaili kahjustusega mõned hambad, siis ei riski, et saaks kestva ülitundlikkuse probleemi. Uhh, judinad tulevad peale. Aga hea meel alati, kui teistel nii kõvad hambad, et taluvad valgendamist ja ülitundlikkuks ei lähe ning kurvastan, et mul halvad geenid/halb saatus :D Kuigi kahtlustan, et paljud ei julge mainida, et hambad lähevad ikkagi tundlikuks.
  Siiski soovitan ainult hambaarstil endaga katseid teha :D

  • Reply Mallukas 14. märts 2019 at 12:49

   Mul ka nii kehvad hambad, et ei tihkaks jamada, aga kardol parajad tellised suus :D