NALJAKAS

probleemilahendus Tenerife moodi

30. märts 2019

Kardo tegi mulle siia kaasa mälupulga, kus peal sarju ja filme. Ega siin laialt pole aega olnud midagi vahtida, aga eile õhtul oleks dinneri kõrvale väikse MKR’i vaadanud küll. Hakkame siis aga mälupulka otsima, leiame ja… avastan, et seda vahejuppi, millega saab mälupulka arvutisse, mul kaasas pole. MacBook Pro võlud, kõik augud on samasugused…pisikesed ja iga asja jaoks on vaheadapterit vaja. Selle jätsin ma loomulikult koju.

Kuna siin tänaval tehnikapoode jalaga segada, astusin ühte sisse, endal läpakas ja mälupulk kenasti kaasas. Näitasin ära, et näed, oleks vaja mingit lahendust, mille peale hakkas sümpaatses eas India härra mulle erinevaid juppe letile laduma. Oh häda – ükski neist ei olnud õige.

“Noh, ma tegelikult tean, kust seda saada võiks…Aga sellisel juhul peaksin ma teilt lisa 5€ võtma selle eest, kui ma selle ise teile toon,” pakub mees.

“Ei no jah, aga…kaua sellega läheb?” küsin ma ettevaatlikult, eeldades, et ta hakkab seda kuskilt tellima või miskit. Tahaks ju täna MKR’i näha.

“Kuni pool tundi,” pakub ta kella vaadates. “Kas ootate?”

Nõustusin, maksin talle 20€ adapteri ja 5€ transpordikulu ja istusin putka ette pingile.

Vanamees ajas ennast toolilt püsti ja ma kujutasin ette, et ta hakkab nüüd oma uksi kinni panema ja asju kokku pakkima, et kuskile minna.

Ei.

Sirgel sammul astus ta kõrvalputkasse ja tuli võidukalt vajaliku jupiga välja.

“Teil vedas, see oli viimane!” ütles ta uhkelt mulle jublakat ulatades.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kasri 12. jaanuar 2020 at 21:36

    ?????????
    Rannas puuviljakastiga onu surus mulle ja mehele viilu melonit hammaste vahele( päriselt ka surus), mees ütles oh hea osta natuke. Ma ei jõudnud midagi öeldagi kui juba oli tekil pool melonit ja pool ananassi. Küsisin siis palju võlgnen, 16 eurot siis maksis see pull. Võtsin kotikese aga vaatasin, et 10 eurot sulli ja ütlesin sry nii palju on ainult. Tüüp korjas ananassi ära pani kaks banaani meloni kõrvale ja jalutas edasi. Mõlgutan siin mõtteid, et võiks vabalt mingi äri rannas püsti panna?

  • Avatar
    Vasta Annegrethe 31. märts 2019 at 00:28

    Ma pakun, et see oli sama härra, kes seal vigilia all kaubatänaval meid poest välja ajas, kui me ei olnud nõus vihmase ilmaga 10 euroga kahte kilest vihmakeepi ostma ?

    • Avatar
      Vasta Kummaski 31. märts 2019 at 22:36

      Lollidelt tulebki raha ära võtta.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liiza 30. märts 2019 at 22:29

    Ma olen ka praegu Tenerifel ja vaatan MKR viimast hooega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 30. märts 2019 at 19:52

    Seal kandis see viiekas tavaks vist. Ma käisin ka mõni aeg tagasi seal ja käisin ühes poes riideid proovimas. Ütlesin müüjale, et ma käin kodus ja toon rahakotti ära, mul oli 10 euri kaasas too hetk. Müüja selle peale vastas, et anna viiekas ja ma hoian seda sinu jaoks.