Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

kes vajab minipuhkust?*

10. aprill 2019

“Tahaks puhkust!” õhkavad pooled mu sõbrad. Kes tööst, kes lastest, kes niisama argielust. Mul endal on selline tunne, et mul oleks puhkustest puhkust vaja. See reisimine ja sahmimine, ise samal ajal ikkagi “mokaotsast” tööd teha üritada, see pole eriti jätkusuutlik. Aga siis tuleb probleem, et mul pole AEGA puhkusele minna. Tööd on palju. Lapsi on palju. Liiga väikseid lapsi ei saa üldse kauemaks ajaks kuskile “hüljata”, peab pidevalt valmis olema koju spurtima. Õnneks ma tean nüüd, kuhu sellise probleemiga pöörduda. Nimelt asub Tallinna kesklinnas (kohe Viru keskusest üle tee) Sinine Salong, mis on päevaspaa.

Imelikul kombel polnud ma kunagi mõelnud päevaspasse minekust. Spa-tripp tähendas minu jaoks ikka seda, et kraabime terve pere kokku, põrutame kuskile teise linna, lähme veekeskusesse ja hotelli ja vahepeal saan siis mina kuskile massaaži või hooldusesse põigata. Aga kui Sinine salong mulle kirjutas, et äkki mul on argipäevast minipuhkust vaja, siis tundus täitsa loogiline, et jaaa, kammoon, ma ei pea ju kuskile ööseks minema, et spasse saada. Kuigi nendel väljasõitudel on oma võlu, siis tegelikult on kohati selline paaritunnine lõõgastusaeg iseendale teinekord palju kosutavam. Eriti kui väljasõiduga kaasnevad lapsed ja pakkimised ja kärud ja turvahällid ja mänguasjad ja… Eks lapsevanemad teavad ise ka, millest ma räägin.

Kuna mul oli parasjagu mega kiire periood käsil, siis võtsin nende helde pakkumise vastu. Ja muuseas, nad ütlesid, et kuna koos on ikka lõbusam ja toredam, siis võin ma mõne sõbranna ka kaasa võtta. Kohe helistasin Kätlinile ja uurisin, kas tal oleks huvi minuga terve päeva spaatada. Ma vannun, et ma ei jõudnud toru veel äragi panna, kui Kätlin mul ukse taga oli, et tavai, lähme juba. Kohe näha, et kaks last ja täiskohaga töökoht on kombo, mis aeg-ajalt lihtsalt nõuab päevaspa külastamist, hehe.

Salongi asukoht on juba mõnus, Tallinna inimesele hea minna – kohe kesklinnas. Eriti kui sealkandis töötad ka, siis miks mitte lõunapausil ennast natukene mudida lasta. Asub postimajaga ühes hoones, ainult sissepääs on teiselt poolt. Seal sildid üleval, küllap leiate kenasti.

Meie mõnulemispäev hakkas massaažiga. Saime Kätuga samas toas olla, vahepeal paar sõna juttu ka ajada, aga noh tegelikult jutustamiseks väga tuju ei olnud, sest meile tehtud Sinise salongi signature massaaž oli i-me-li-ne! Esiteks arutate eksperdiga läbi, et kas kuskilt valutab, kas kuskilt on ebamugav vms ja siis vastavalt sinu kehale ja probleemidele tehakse sulle 110 minutit(!!!) pikk mudimine. Minul kasutati seal õlisid ja kuumi kive. Muuseas, väike naljakoht – kas te olete näinud reklaame kuuma kivi massaažiks? Need on alati sellised, et naine on kõhuli ja siis tal on hunnik kive selga laotud ja siis ta naeratades külitab seal. Ma päriselt arvasingi, et see “massaaž” ongi selline, et sulle visatakse kivid selga ja lesi rahumeeli. Khm, tegelt ta ikka masseeris nende kividega, juhuks kui keegi veel sama sooda kui mina on ? Kätlin sai vist mingisuguse teise lähenemise, aga peale seda paari tundi olime me mõlemad niii lõõgastunud, et oleks jalapealt magama jäänud.

Magama me siiski jääda ei tahtnud, sest järgmiseks ootas meid ees näohooldus. Jällegi on seal neid valikus väga palju ja ei oska nii soovitada, et võtke see või teine – mina soovitan teha nii nagu mina – lasin eksperdil kohapeal vaadata mu nahaseisu ja siis midagi soovitada. Sain teada, et mul on pindmiselt kuiv nahk (nagu enamustel) ja mulle tehti kerge happekoorimine. Nägu oli pärast mega pehme ja värske, nii et kuigi mul otseselt nahaprobleeme ei ole, siis väike sutsakas näohooldust mööda külge maha ei jooksnud. Ka ekspert ise soovitas, et isegi kui probleeme pole, siis kord aastas võiks hoolduses sellegipoolest käia ja üks mõnus turgutus teha lasta. Samas arvas ta ka, et enamasti piisabki korralikust niisutamisest ja kvaliteetsete toodete kasutamisest.

Kui ka hoolduses käidud oli, saime me korraks lõõgustusalal maha istuda ja veidikene süüa. Kuigi nad ise toitlustust ei paku, on võimalik kohapeale süüa tellida küll, kui nendega enne läbi rääkida. Meid ootaski mõnus Caesari salat ja vastlakukkel. See oli hetk, kus ma sain aru, et aaaa… vastlapäev on ? Muidu oleks sootuks maha maganud, aga sain hoopis nii ilusa kukligi nahka pistetud.

Kui kõht täis, saime suunduda oma viimasele hoolitsusele, milleks oli jalamassaaž, jalamask ja pediküür. See oli jällegi duo-versioon, et saime Kätuga smuutit juua ja juttu puhuda (kihisevat pakuti muide ka, kellel huvi,hehe). Mega mõnusad toolid, hämarad ruumid ja hästi mõnus teenindus. Täpselt, nagu terve päeva vältel olnud oli.

Konkreetselt hommikul läksime sinna ja koju saime mingi viie paiku, seega oleksime nagu täistööpäeva teinud, aga noh, see läks kõik iseenda poputamise nahka. Muidugi ega inimene pea seal tervet päeva kulutama, ka tunnine massaaž teeb imesid. Vahet pole, kas lähed üksi või sõbrannaga, aga minu meelest sõbrannaga on ka omaette tore selline mõnus “kohting” teha. Saad kodusest elust vähe puhkust, samas akud täis laetud, et edasi panna.

Võeh, mul on tunne, et ma pean vist endale uue aja kirja panema, praegu kuluks üks mõnus poputamispäev igati ära. Aga noh, kellele ei kuluks? Kui sa arvad, et sulle ka kuluks, siis mine vaata mu Facebooki lehele – seal läheb käima mäng, kus võid võita endale ja sõbrannale eriti mõnusa päevaspaatamise Sinises salongis. Võitja saab endale ja kaaslasele valida kaks protseduuri, mida üheskoos nautida. Ma luban, et jääte kindlasti rahule. Meie küll Kätuga jäime.

SIIT leiad kõik Sinise salongi hoolitsused – millised kaks valiksid sina? ?

*Postitus sündis koostöös Sinise salongiga!

Loe ka neid postitusi!

41 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maiki 13. aprill 2019 at 13:11

    Neli kuud pärast sünnitust kõlavad Ayurveda massaaž ja pediküür nagu õnnistus. Kaasa võtaksin õe.

  • Avatar
    Vasta A 11. aprill 2019 at 22:09

    Kui mul oleks sõbrannat keda kaasa kutsuda siis mulle isiklikult piisaks ka lihtsalt ühest massazist. Piisaks sellestki et saaks tund aega rahus omas kodus diivanil lesida ? dream big they say.

  • Avatar
    Vasta Raili 11. aprill 2019 at 18:29

    Näohooldus ja pediküür.

  • Avatar
    Vasta Marika 11. aprill 2019 at 16:13

    Näohoolitsuse oma probleemsele nahale ja pediküüri koos kõige muuga

    • Avatar
      Vasta Merka 13. aprill 2019 at 08:11

      Kuna minul on kōik sōbrannad beebidega . Ja neil pole neid kusagile jàtta, kui neid valiks . Siis ma hoopis valiks kaasa enda elukaaslasele . Ja mis me valiks . Sooviks pediküüri . Mōlemale kuluks see väga ára . Nii kähku , kohe ei oskagi muud valida . Kuna me kàime nii vähe kusagil puhkamas / siis see oleks super . 🙂

  • Avatar
    Vasta K 11. aprill 2019 at 15:55

    Klassikaline massaaž ja opi geel pediküür. Häbi tunnistada aga geellakk on juba pooleldi väljakasvanud ( häbi)

  • Avatar
    Vasta B 11. aprill 2019 at 12:39

    Ooo, raudselt jalgadele midagi ( rase 7kuud juba) ja näole miskit kindlasti

  • Avatar
    Vasta Karolina 11. aprill 2019 at 08:38

    Ma olen elus ühekorraga spaas käinud ja seda perega. Ja no siis nautida hoolitsust on üsna ekstreemne sest aega hiljem nautida pole võimalik, sa jooksed oma laste järele ja koguaeg tegevuses . Ning lahkudes mõistad et oh oled veel väsinum kui ennem.
    Olen kaua pidanud plaani minna sõbrannaga ,kellele kuluks ka üks mõnus lõõgastus ära. Aga eks kõik ole jäänud hinna ja aja taha. See oleks ideaalne võimalus minna ja hellitada endit ilma vabandusteta.

  • Avatar
    Vasta S. 11. aprill 2019 at 01:21

    Kuna sünnipäev on kohe tulemas ja kolin tagasi Euroopasse peale peaagu 3 aastat eemal, siis ma võtaks oma ühe parima sõbranna kaasa ja läheks deidile ole pikapika aja.
    Massaaž ja näohooldus oleks super ?

  • Avatar
    Vasta sandra 11. aprill 2019 at 00:43

    Valiksin igatahes BDR Rejuvenation Star treatment nahka noorendav hoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 10. aprill 2019 at 21:09

    Ilmselt valiks Signature Ritual kehahoolduse (kuigi tegelikult ilmselt kõik hooldused megalt kõnetasid) ning kuna pikad tööpäevad on jalgadele alati mega kurnavad, siis poputaks ka neid Signature Ritual pediküüri hooldusega. Polegi midagi vist võitnud, samas pole osalenud ka eriti…. Aga noh hoian pöidlaid ja varbaid ja kõike mida vähegi saab! 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 10. aprill 2019 at 20:50

    Milk and Honey kehahoolitsuse ?

  • Avatar
    Vasta Ariette T 10. aprill 2019 at 20:41

    Duaal-hooldused koos oma emaga, ja gurmaani kehahooldus ?

    • Avatar
      Vasta Helen 10. aprill 2019 at 23:53

      Heameelega veedaksin küll ühe mōnusa päeva Sinise Salongi päevaspaas. Saaks vaid ühe päeva koolist, tööst ja praktikast eemale ?Meeleldi prooviksin Signature Ritual massaaži. Šokolaadimassaaž tundub ka huvitav. Kaasa vōtaksin oma parima sōbranna, kellel on sama kiire elu kui mul ?

  • Avatar
    Vasta Thea 10. aprill 2019 at 20:15

    Ooo jaa! Palun-palun-palun-MINA. Päevaspaa sõbrannaga kõlab taevalikult! Vajan ka väikest kosutust argipäevast! Mul on ka kodus 3 imearmast tütart nagu Sul Mallukas ( meie omad 9kuune, 2,5aastane ja 8aastane). Ma arvan, et päev spaas ja ma olen kohe “hommel” “parem ema” 😀
    Kaasa võtaksin oma lapsepõlve sõbranna (kelle muide on kodus 4 last)
    Enim kõnetas hoolitsuste nimistust Sinine Salong Signature Ritual massaaž ja pediküür:)

  • Avatar
    Vasta Pille 10. aprill 2019 at 20:09

    Kuna olen beebi ootel siis kindlati tahaks “tulevase ema” näohooldust ja massaazi.
    Kaasa võtaksin tegelikult oma kalli abikaasa, et saaks natuke ka hellitust enne uue ilmakodaniku saabumist ❤️???

  • Avatar
    Vasta Kadriann 10. aprill 2019 at 19:53

    Signatuur massaaž ja näohooldus oleks IDEAALNE! Alles eile kurtsin mehele, et lapse jonnituurid ja sombune ilm on nii ära väsitanud, et jookseks peaga vastu seina. Loomulikult ei aita kaasa koduse ema staatus ja lapse esimene aasta “lasteaias” (peab kohe nii kirjutama, sest ta rohkem kodus haigena, kui tervena lasteaias). Selline päevaks eemale saamine oleks hetkese aja tipp hetk ja sobiks perfektselt enne tööturule tagasi naasmist kahe nädala pärast.

  • Avatar
    Vasta Tiina 10. aprill 2019 at 19:23

    Oiiiii 🙂 Ma valiksin kindlasti midagi näole, sest see nii kurnatud olemisega ja vajab hella puudutust?

  • Avatar
    Vasta Janeli 10. aprill 2019 at 19:12

    Sinine Salong Signature Ritual massaaž ja pediküür ?

    • Avatar
      Vasta Helen 11. aprill 2019 at 06:09

      Nii oleks vaja sõbrannaga nõ “Meie” aega. Ja see kõlab megahästi siin. Ja pealinna eksleks siit saarelt suurima heameelega koos sõbranna Kerstiniga, kes vajaks samuti korraks kodust väljasaamist?Stressbuster massaažipakett ja Signature classic näohooldus, Sound’s nice☺️

  • Avatar
    Vasta Pilleriin 10. aprill 2019 at 18:57

    Ei oskagi kohe nii valida aga kaasa võtaksin sõbranna asemel oma peiksi! ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 10. aprill 2019 at 18:54

    Sinine Salong Signature Ritual massaaž ja Warm Aroma pediküür, kaasa haaraks kalli sõbranna ja naudiks täiega!

  • Avatar
    Vasta Merle 10. aprill 2019 at 18:49

    Mina valiksin kõige pikemanmassaži, mis neil üldse majas leidub, sest ma pole sada aastat massaži käinud!

  • Avatar
    Vasta Liis 10. aprill 2019 at 17:42

    Valiks Signature kehahoolduse ja massaaži 🙂

  • Avatar
    Vasta Reili 10. aprill 2019 at 17:21

    Läheksin koos õega ning valiksin signature ritual näohoolduse ning signature ritual massaazi

  • Avatar
    Vasta Anni 10. aprill 2019 at 17:20

    Valiksin Signature Ritual kehahoolduse ja pediküüri. Kaasa võtaksin oma armsa ema.

  • Avatar
    Vasta Getter 10. aprill 2019 at 17:03

    Ilmselt kuluks ükskõik mis puhkus ära, vajaksin natule omale aega mida pole juba 7a saanud. Kas või 4 tundi eemal hargielust, oleks juba suur pluss. 🙂 Kaasa võtaksin venna naise.

  • Avatar
    Vasta kbs 10. aprill 2019 at 16:47

    Võidu korral läheksin spasse oma õega, kel pingeline eksamisess ees ?. Valiksin kindlasti massaaž ja pediküür.

  • Avatar
    Vasta Riina 10. aprill 2019 at 16:46

    Longue Vie pediküür ja Papaya-Pineapple kehahooldus ???????

    • Avatar
      Vasta Riina 10. aprill 2019 at 16:47

      Võtaks oma kalli sõbranna Katrini kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Ragne 10. aprill 2019 at 16:27

    Oeh kolme lapse emana ei mäletagi enam millal sain endale sellist spa aega lubada,kuna pole kunagi mazaazis käinud siis valiksin ükskõik millise mazaasi ja pediküüri??

  • Avatar
    Vasta kairit 10. aprill 2019 at 16:20

    Ma läheks kindlasti masaazi ,olles imetav ema kel laps siiamaani külje all magab-kulub aeg ajalt tõesti ära selline oma aeg ja selja mudimine, pärast nagu oleks uuesti sündinud. ??
    kuna pole kunagi ühtegi näohooldust omale lubada saand siis ei osanud ka sealt valida konkreetset, näonaha hoolduse valiks kindlasti probleemsele nahale (akne)
    kaasa võtaks kahe poisipõnni emme Katrini-kel minuga koos ka see kuu sünna ja saab ka vahel väga harva omale aega laste kõrvalt lubada,sest emme amet ju nõuab oma. ühtlasi oleks see talle ka sünna kink- me kumbki neid ei armasta nagunii suurelt väga tähistada 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit Selg 10. aprill 2019 at 16:13

    Issand tule ja päästa mind siit kiirrongilt ja tee mulle üks “Luksuslik retriit, kus on kombineeritud võlud niisutavast meemassaazist ja piimavannist” enne kui katus täitsa ära sõidab 😀

  • Avatar
    Vasta Reili Ludvig 10. aprill 2019 at 16:09

    Sooviks Tai massaaži tulevasele emale ja proovida ka Hydra3Ha sügavniisutav kolmekordse hüaluroonhappega näohooldus kuivale nahale. Kaasa võtaks hea sõbranna.

  • Avatar
    Vasta Ene 10. aprill 2019 at 15:38

    Signature Ritual massaaži ja pediküüri läheks kasvõi roomates.Kaasa võtaks õeraasu.

    • Avatar
      Vasta A 10. aprill 2019 at 18:20

      Olgem ausad kui ma saaks kasvõi pool päeva niisama pikutada, ilma, et keegi samal ajal mu tisse üritab särgist välja tirida,oleks see juba megapuhkus. Massaas ja sõbranna, keda pole kaks kuud näinud, oleks ainult lisaboonus.

  • Avatar
    Vasta Taimi Susi 10. aprill 2019 at 15:25

    Mina olen selline inimene kes puhkusest ei hooliks vaid annaksin selle edasi oma heale sõbrannale .Nimelt on tal 17.mai pulmad ning lisaks ka sünnipäev samal päeval.

    • Avatar
      Vasta Jansa 10. aprill 2019 at 20:32

      Mingi mõnusa idamaise kehamassaaži ja põhjaliku näohoolduse valiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 10. aprill 2019 at 15:21

    Oeh, nii palju häid pakkumisi tundub olema. Kui aga valima peab, siis ilmselt valiks kas – “Kuueosaline mitmetoimeline hooldus taastab nii naha niiskustaseme kui pidurdab naha vananemisilminguid” või “Youth noorendav intensiivhooldus näole”

    • Avatar
      Vasta Kristina 10. aprill 2019 at 16:34

      Mina valiksin Opi PriSpa Pamper pediküüri ja Mikrodermabrasiooni + Purelight+ mehaanilinr puhastus akneprobleemise süvahoolduse näole 🙂 Kaasa võtaksin oma sõbranna 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 10. aprill 2019 at 15:17

    Mina valiksin Eesti Turba kehahoolduse ja Royalty massaažipakett kuluks ka nagu rusikas silmaauku mulle praegu ära. Kaasa võtaksin oma töönarkomaanist õe ?.