AVALDAN ARVAMUST

käisin kaarte panna laskmas

30. mai 2019

Ma lubasin eile fbis, et ma räägin oma “kaardimoori” juures käigust. Tegelikult käisin ma Kirsti Timmeri juures, kes oma kodus soovijatele kaarte laob. Mul sõbranna käis ta juures, jäi rahule ja mul tekkis ka huvi. Konkreetselt ainult täitsa huvi pärast käisin, sest mul polnud ühtegi küsimust ega muret ega mitte miskit, aga eks ma kohapeal mõtlesin midagi välja ja räägin teile ka.

Esiteks, hinnaks oli 75€. Ma loodan, et see nüüd mingi riigisaladus ei ole, aga nii palju kasseeris ta nii minult kui ka sõbrannalt, seega ju siis see ta hind on. Läksin mina kohale ja alguses rääkis ta natukene ise. Eks te võite kõik öelda, et ah ma elan nii avalikku elu, et poleks väga raske mulle minu asjadest rääkida, aga no ma ei tea kui väga Kirsti ennast minu tegemistega viitsiks kursis hoida. Igatahes ütles ta, et ma teen majas mingeid suuri töid ja varsti leian ma kellegi kaudu mingi meesterahva, kes mind nendes tegemistes aitab. Ma ei tea, ehk ongi see juba see töömees, kes mul on, sest tema ma leidsin ka sõbranna kaudu ?‍♀️.

Siis ta rääkis, et mind ootab aasta jooksul ees kaks reisi, üks päris kaugele.

Mis veel… Aa, et ma saan tööalaselt kohe ülihea uudise. Täna sain sellise uudise, et olen raamatuga TOP 1 nii Apollos kui Rahva Raamatus. Kas see siis ongi see? Kes teab.

Veel rääkis ta, et pean tööalaselt vanema meesterahvaga kõik hästi täpselt läbi rääkima, muidu saan tüssu.

Kardost rääkis, et Kardo on hästi kodune inimene ja armastab mind hästi palju, aga et mingi periood võib tulla hetk, mis on mulle hästi kiire aeg, rahaliselt tulus, aga siis Kardo võib tunda, et tal on kogu see kodumajandus too much ja ainult tema õlul, et ma peaksin neid märke jälgima ja vajadusel tagasi tõmbama.

Üldse ütles, et mul hästi palju tööd ja ma kõigega rahul ja kõik läheb hästi ja mul no probleemos. Aaa, haha, ütles, et kui Kardo ei oleks vasektoomiat teinud, et siis oleks saanud veel ühe lapse AASTA JOOKSUL. God no ?‍♀️?

Kirsti ise tundus selline ladna, rääkis päris palju selliseid asju, millest ma kenasti aru sain ja andis paar nõuannet tulevikuks ka. Et mina jäin oma käiguga igatahes rahule. Muuseas, ta kirjutab neid nädala taroskoope ka, vaatasin siis selle nädala oma (loodan, et ta mind kohtusse ei anna).

Haha, muuseas, ma just täna tormasin ühest kohast teise, kodus ka täiega pesin pesu ja koristasin ja vaaritasin ja nüüd pean hakkama asju pakkima, sest homme Rakvere raamatuesikas (viimane, hurrraa!) ja pärast jääme Kätuga Aqva SPAsse ööbima ja vb joome selle veinikese ka ära, kes teab ??‍♀️ Peaasi, et see nüüd minuga imet ka teeks. Aga Kardo eest täna kõikide asjade ära tegemine polnud ka suur vaev, tuli ju teine opilt ja vedeleb diivanil ?

Kas teie olete kunagi käinud sellises kohas? Kas usute selliseid värke?

Loe ka neid postitusi!

50 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Hele 17. november 2020 at 13:03

    Tere, mina käisin Timmeri juures. Kui ma lugesin Sinu teksti, siis mul jäi suu lahti, sest ma kuulsin enda kohta (peale Kardo muidugi:)) osaliselt samu kommentaare. “Tööalaselt tuleb mõni parem uudis….”. Jah, neid tuleb ikka aeg-ajalt. Aga konkreetset uudist nagu ei näinud. “Sul on üks vanem mees, kes nõustab sind tööalaselt, kuula teda, mitte ühtegi naist, muidu saad tüssata”. No mida!!! Mul on kõik kolleegid head suurepärased targad naised ning meil ei tööta ühtegi meest. Siis hakkas see klassikaline Eesti naise stampidesse surumine stiilis a la keskealine vallaline naine … no raudselt on ta seotud abielus mehega. “No see vanem abielumees, kellega sa seotud oled…..ta ei lahuta”. Ma ei ole kunagi suhelnud abielumeestega ning teised mehed, kellega suhtlen, on kõik eranditult nooremad. “Mingi suhe on jätnud sinusse jälje…” Küsisin milline täpsemalt? Ei, kaardid ei näita. Arusaadavalt on igal keskealisel inimesel tekkinud nii mõnigi tähendusrikas suhe. Ja et kui tahta neid suhteid muuta, siis on kohe olemas keegi spetsialist, kes suure raha eest ära muudab. Üldiselt oli tunne, nagu oleksin sattunud Tupperware võrkturunduse üritusele, kust sa pead väljuma vähemalt 5 kausiga, et vältida äraneedmist. Seanss oli 30 minutit ja tasu 100 EUR. Minu elu kõige jaburamalt kulutatud 100 EURi.

  • Avatar
    Vasta Mooni 1. juuli 2019 at 08:22

    Oii kui lahe mõte! Ma pole kunagi julgenud selle maailmaga tegeleda, kunagi ei tea ju, kas satud päris nõiamoori otsa või on sul vastas hoopis pettur. Ma olen siiani enda sisetundele alati lootnud ja selle järgi toimetanud. Olgu see igapäevaste otsuste või suurte tulevikumõtete osas. Näiteks hiljuti tundsin, et vajan puhkust kõigest ja vajan midagi uut. Nägin sõbranna reisipilte ja tunni aja pärast olin teinud otsuse ja isegi raha üle kandnud. Lähen reisile: https://www.novatours.ee/puhkusereisid/montenegro-%E2%80%93-horvaatia. Tõsi, minu sisetunne toob kaasa kohati spontaansust ja naljakaid otsuseid ka. Aga ikkagi usaldan seda rohkem, kui kaardimoori (A)

  • Avatar
    Vasta MM 13. juuni 2019 at 14:29

    Tal pole vähimatki aimu eetikast , mis muutubki tema käes mustaks maagiaks. Tundub et vaevleb ise mingite komplekside küüsis. Küllap esitab ise küsimusi ja ootab et info ette räägitaks. Kui siit lugeda, et eelmine aasta oli tal taks 50 ja see aasta juba 75, siis on tegemist lihtlabase rahaahnusega mis maksab talle endal kurjalt kätte.

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. juuni 2019 at 15:19

    Oii kui lahe mõte! Ma pole kunagi julgenud selle maailmaga tegeleda, kunagi ei tea ju, kas satud päris nõiamoori otsa või on sul vastas hoopis pettur. Ma olen siiani enda sisetundele alati lootnud ja selle järgi toimetanud. Olgu see igapäevaste otsuste või suurte tulevikumõtete osas. Näiteks hiljuti tundsin, et vajan puhkust kõigest ja vajan midagi uut. Nägin sõbranna reisipilte ja tunni aja pärast olin teinud otsuse ja isegi raha üle kandnud. Lähen reisile: https://www.novatours.ee/puhkusereisid/montenegro-%E2%80%93-horvaatia. Tõsi, minu sisetunne toob kaasa kohati spontaansust ja naljakaid otsuseid ka. Aga ikkagi usaldan seda rohkem, kui kaardimoori (A)

  • Avatar
    Vasta TYY 3. juuni 2019 at 22:19

    Kunagi ammu oli mul kliendiks mustlasmoor, küll tema tahtis mulle kaarti panna ja kätt lugeda. Esimene kord ma ei osanud ära öelda kuid järgmine kord ma seda tegin resoluutselt. Ta küsis miks ma ei soovi.. Vastasin et ei soovi tema ennustuste , lubaduste ootuses sellest sõltuvaks jääda. Tema vastas et tark tüdruk ja enam iial peale ei käinud. Siin kehtib lihtne loogika, kui su elus on kõik ok ei teki ka küsimusi. Kui on küsimused siis tead tegelikult sügavas sisimas ka ISE vastuseid. Kui oled siiski segaduses küsi endalt miks mul üldse selline küsimus tekkis…….. ja kes saab seda lõpuks lahendada ja otsustada. Kas on vaja siis selle eest oma teenistust jagada ära, et teine sind oma suva järgi suunaks. Parem siis hea sõbrannaga asju lahata. Kui oled enda vastu aus pole ka sellist teemat ! Ometi on liig paljud inimesed osavad enesepettuses. Elatakse eituses. Kui keegi ka vihjab või osutab millegile tekitab see pahameelt. No vot raha ära andes kaardimoorile on surve tunda et tegid seda asja eest muidu oled ju lollike.

  • Avatar
    Vasta Anette 31. mai 2019 at 17:35

    Ei ole käind ja ei usu.
    Kunagise kavaleri isa käis ja ss ütles et jaja kaardimoor vandus et teie jääte elulõpuni kokku. Thank god et eksis xd

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:51

      Joppas siis 😀

  • Avatar
    Vasta Konn 31. mai 2019 at 14:43

    Ma sain ka kahjuks kehva kogemuse Timmeriga ja tõesti nii kahju. Mega raske on olnud ja aasta tagasi siis läksin ka viimases hädas sinna, endal raha üldse pold, aga no mis sa teed…edasi ka nagu kuidagi olla juba pikemat aega ei saanud ja enne eneka tegemist astud ikka läbi eksole. Nali naljaks, aga 50€ ( tolal oli see ta tax, v vähemalt mult ja mõnelt teiselt veel võttis nii palju) oli minu jaoks eluliselt suur raha, aga esiteks pani kahjuks kõik mööda ja teiseks see nö must maagia mida ta kasutab, ei ole ausalt üldse meeldiv. Kui ta arvab, et keegi sellest aru ei saa, siis ausalt naine… mõtle uuesti ja lõpeta lihtsalt selline asi palun ära!
    Tundsin ka nagu kohe, et mingi jama on… või noh, kuidas keegi seda tõlgendab, et midagi on nagu teisiti ühesõnaga. Esiteks sellist asja tuleks enne teiselt siiski küsida, kui hakata teise elus midagi muutma. Ta arvab mu meelest liigab palju, et kaardid ütlevad ja kõik on kohe sulatõsi, ta reaalselt arvab, et kaardid ei valeta talle kunagi/tõlgendused ei erine ja siis ma ei tea…sellest ja oma arvamusest/elunägemusest lähtuvalt nö “teeb midagi” teisele inimesele. Esiteks ma tundsin seda omal nahal, kuidas ta oma äranägemise järgi minu ellu sekkus, muutis midagi, et muutuksin mina/minu olek, aga see oli vale. Vb arvas, et teeb natuke. Aga ta ei tea ega tunne mind ega minu elu tegelikult ega minu elu eesmärki absoluutselt ja ta tegi valesti. Isegi kui ta omast arust midagi halba ei teinud (,kuigi ka selles ei saa ma tegelikult kindel olla).
    Sain ka reaalses elus tunda, kodulooma mul küll pole, aga kogesin mega surmavat migreeni peale sealt tulekut ja ilma rohtudeta poleks neid päevi mööda suutnud saata.
    Lisaks, peale seal käiku on mu pere lõhki rohkem kui kunagi varem.
    Aga mis siis kohapeal juhtus. Minevik, olevik – no kahju küll, aga mööda. Mitte lihtsalt valesti, aga risti vastu pidi. Ma nagu reaalselt uskusin ja lootsin temasse, aga noh… mööda, mis mööda. Töö, pere, eraelu kohta kõik fking valesti. Kahju lihtsalt, arvasin, et sellest võiks reaalselt kasu olla. Nagu päriselt ma uskusin, et tõlgendab kaarte õigesti v et kaardid ei pane mööda.
    Nt rääkis oleviku kohta, et mul on suhe isaga kuidagi väga hinge peal ja midagi väga rasket jne, ehh…no mu isa 10 a surnud juba, enne seda me pole kunagi suhelnudki eriliselt lähedalt, ta ise ei taht muga väga tegeleda ja juba lapsena kujunes see justkui normaalsuseks, et elame eraldi oma elusid, ta lihtsalt on kuskil, aga midagi erilist ei tähenda mu jaoks. Ühesõnaga ei saa olla südame peal midagi, mida polegi nagu olemaski. Täna on mul tast sama kama, kui temal minust, ju siis nii peab olema. Ei vaeva ennast temaga.
    Tööga sama asi, rääkis kui hästi mul tööl läheb ja juba pikemat aega jne, ma pole tegelt pikemat aega tööga otseselt seotud olnudki, elu muutus mingi hetk täielikult ja sellega seoses pole töö enam võimalik olnud. Kuidas ta seda siis ei näinud? Kui talle seda ütlesin, hakkas rääkima, et tulevikus tuleb mingi töö ühe teatud inimese läbi ja kõik muutub paremaks konkreetselt seoses tööga ja rahaline olukord kõik paraneb jne, aga juba siis mõtlesin, et väga imelik, sellist võimalust nagu ei ole eriti minu elus, teatud asjaolud juba iseenesest tingivad selle, et selline tulevikumuusika pole nagu väga reaalne, aga no siiski lootsin ja mõtlesin, et ok väga huvitav, saame näha, sest paljud on ju käinud ja sama moodi väga utoopilisi asju justkui tuleviku kohta kuulnud, mida kohe ei usukski, aga on juhtunud mõnel siiski. Ja sama ka kõikide muude asjadega. Minul ei ole nii läinud, nagu ta aastaks mulle ette ennustas. Samuti kõik kohtumised ja suhtlemised inimestega. Rääkis inimestest kes mu ellu tulevad, nii uued kui vanad ja isegi ühe suure rahalise asja mille pean lahendama, no täiesti risti vastu pidi on kõik läinud…. ma ei tea ma olen lihtsalt nii kurb.
    Samuti ajas mingit pada, et mu mees pole mind armastanud, noh…kui poleks armastanud, poleks ta mulle (isegi mitu korda) abielu ettepanekut teinud, oma perele tutvustanud, ühiseid tulevikuplaane ja majaostu plaane teinud, rääkinud mulle meie armastuse tähtsusest ning samuti poleks ma tundnud ega näinud tema armastus minu ja meie laste vastu.
    Meil lihtsalt poleks nii ühtseid elusid. Me reaalselt teame igat teineteise sammu nagu laias laastus teilgi Mallukas.

    Kui siis lõpuks otsustasin talt küsida, et miks mul see värk ei tööta ja kõik on nagu risti vastu pidi läind, sain vihase vastuse. Ma ei saand nagu isegi aru, ju ta siis tundis end kuidagi nii puudutatuna, et julgesin sellise asja välja öelda ja uuesti nõu küsida. Ma sain aru, et ta tõlgendas seda koheselt nii, et tema kaardid ja kaardipanemine ei lähe täppi ja see on millegipärast väga halb, nagu tita ausaõna. Pole ju vaja kõigele nii hinnangut anda kohe.
    Ma ju ka ei tea, ma pole mingi kaardimoor, aga vb tuleb inimeste puhul kaarte lihtsalt pisut erinevalt tõlgendada, sest no erandeid on ju alati ja kuidas mul sai kõik nii mööda minna, kui kaardid nö ei valeta kunagi??
    Sellest ma sain aru, et ta on ka ise väga katki ja tasakaalust väljas ja üritab seda peita, eriti oma välja näidatava poistiivsusega, aga no … mis siin ikka. Sain oma valusad vitsad ja sinna enam kindlalt ei lähe!

    Sellest on kahju, et te rohkem lapsi ei taha, ma ise ei teaks, millisest oma lapsest oleksin nõus olnud loobuma. Aga mõistan muidugi omal moel ka teie valikut ;( nuux

    • Avatar
      Vasta Vaike 2. juuni 2019 at 16:23

      Kaardid näitavad võimalusi, oma valikud teed sa nende seas ikkagi ise.

      • Avatar
        Vasta Konn 2. juuni 2019 at 17:39

        Tervitus.
        No aga sellest ma räägingi, et kaardid näitavad võimalusi, aga mul selliseid võimalusi nagu polegi olnud kui ta ette ennustas. Karta on, et valikud olen ikka ise teinud võimalikest valikuvarjantidest. Ennustus on tõenäosus, kuidas asjad lähvad, milleks omakorda peavad ka vastavad võimalused olema.
        Samuti läks ju kõik mineviku oleviku kohta puuse. Ma tõin vaid mõned näited, asju oli ikka rohkem.
        See on tore, et Vaikel kõik täppi läks ja oled Timmeriga ühel lainel ja asi nagu töötab. Minu puhul on kogemus sootuks teine. Ma lootsin ka nende hulka kuuluda, kelle kohta kaarditõlgenud täppi läheb, mis ma muidu sinna oma raha kulutama lähen.

        Lapseteemal ütlesin ju üsna konkreetselt, et ei tea millisest oma lapsest oleksin olnud nõus loobuma. Mis siin arusaamatut on?? Ma ei tea millist oma last ma parem poleks sünnitanud. Näiteks teist või… Muud midagi.

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. juuni 2019 at 18:04

          “Lapsest loobumise” kommentaar oleks pädev, kui ma päriselt ka LOOBUKS mõnest lapsest. Mul on kolm last täitsa olemas, teoreetiliselt olen ma enda terve viljas olemise aja loobunud iga aasta rase olemast. Mõtle, mul võiks 13 last olla, kuidas ma nüüd küll neist “loobuda” olen suutnud?

          • Avatar
            Konn 2. juuni 2019 at 18:25

            Novot jah… mina ei olekski suutnud loobuda 😀 aga ma olen nõrk ka. Ma ütlesin, et mõistan omal moel teie otsust, et sa ei taha jälle seda rasedusetaaka kanda ja rohkem bioloogilisi lapsi, mõne jaoks see ongi reaalselt nii kurnav, aga ma ise nt ei suudaks lihtsalt olla nii tugev ja võtta vastu see otsus, et lõikan tee üldse ära neile lastele, kes tahavad tulla. Et nagu millist neist ma siis tegelt ei taha? Pealegi minu jaoks pole rasedused ka rasked, mulle meeldib rase olla ja ka see kui mul on palju lapsi.
            Ma saan aru jah, et sinu puhul on teisiti, sa ei võta veel sündimata lapsi reaalsete inimestena, kes siin ükspäev ringi võivad tatsata.
            Minu jaoks oleks see lihtst katastroof, kui keegi ennustaks mulle (uskudes v tahtes uskuda siiski, et need lähvad täppi), et a sa oleks veel ühe lapse saand järgneva aasta jooksul, kui poleks ise nt oppi teind. Minu jaoks lihtsalt kurb noh… ma ei tahaks mõnest loobuda v mõnele võimalust elu elamiseks ära lõigata, sest ah mai tea…sa oled kolmas v neljas, oma asi, et varem ei sündind. Ta oleks ka siiski mu laps ju, noh… nüüd lihtsalt pole.
            Kasutaks kondoomi lihtsalt, ka eelpurske ajal, st kohe algusest peale siis ja muud midagi ja kui tõesti spermatosoid suudab sellest läbi ujuda, siis pole mina ka mingi jumal v kohtumõistja siin, et ei, sind siia ei taheta, sa ei peaks tulema. Mingeid hormoone ja muud möllu ma ka ei hakkaks endale sisse sööma v sisse ajama, pealegi need veel vähem kindlad varjandid.

          • Mallu
            Mallu 2. juuni 2019 at 19:42

            Mul poleks selleks ennustajat vaja, et öelda sulle, et me oleks raudselt veel rasedaks jäänud kuidagigi.

          • Avatar
            Konn 2. juuni 2019 at 19:49

            No tõenäoliselt jah 😀
            Aga asjast rääkides, siis seda enam ju kurb, ise ka tead, et tuleks nagunii, aga sa teda ei taha. No ma nimetan seda siiski loobumiseks. Sama moodi ju loobud lapsest, kui teed aborti. See siiski on loobumine, mis siis, et ta polnud sündinud veel.

          • Mallu
            Mallu 2. juuni 2019 at 19:59

            Samamoodi loobun ma sellest, et ma iga aasta ei sigi. Kas sul mees nutab peale väikest pihutööd ka natuke, sest selles laaris oli palju potensiaalseid lapsi, keda ta ei tahtnud. Või nutad sina seal kõrval? Minu jaoks sama lamp ?

          • Avatar
            Konn 2. juuni 2019 at 20:11

            Ah???
            Nagu mida 😀 😀 ok, sorry, et teemat arutasin.
            Miks sa nii vihane oled?
            V mai tea sorry, vb sain valesti aru, et oled vihane, aga ma ju ka ütlesin korduvalt juba, et MÕISTAN TEID KA omamoodi, et rohkem sigida ei taha. Isver küll mis solvamised ja tekst sul tuleb, selle asemel, et ka püüda mõista.
            Ma ütlesin, et pigem kasutaks ise kondoomi soovimatu raseduse vältimiseks, mitte ei nuta iga seemnekest taga. Jeesus küll. Minu mehe pihutöö pole ka vast su asi. Või mis solvang see nagu pidi olema üldse?

          • Mallu
            Mallu 2. juuni 2019 at 20:57

            Ma ei tea, kust sa selle solvangu välja lugesid. Ma lihtsalt räägin, et minu jaoks on see “pihutöö” sama absurdne lapse taganutmise ja igatsemise koht, kui nende laste, keda ma ei saa tulevikus, nagu max pseudo. MINU jaoks. Sina ela oma elu ikka nii kuidas ise soovid, polegi vastupidist väitnud ju.

          • Avatar
            Vaike 2. juuni 2019 at 21:10

            Ma kahtlustasin seda juba esimest pikka kommentaari lugedes, et Timmeri “vihane” vastus on Konna enda välja loetud emotsioon ja nüüd olen selles veelgi kindlam.

            Kallis Konn, ära pane teksti emotsioone, mida seal ei ole. Jah, ma tean, raske on lugeda väljaspool enda tundeid, ma olen ka ise korduvalt sellepärast puusse pannud.

          • Avatar
            Konn 2. juuni 2019 at 21:25

            Ok.
            No SINU jaoks jah, sellest ma ka olen rääkind siin ju kogu aeg. Polegi ka nagu üritand su ellu sekkuda, sina ikka ela ka nii nagu soovid. Soovid sigi, soovid, ära sigi.
            MINU jaoks on nt see, et ma ei loobuks ühestki meie neljast lapsest. Tegelikult poleks ka enne nende sündi loobunud. Ükski laps pole planeeritud olnud, kuid samas ei kujutaks ette, et oleks keeland kellegil neist siia tulla v keelaks nt viienda lapse tuleku. Me küll ka omast arust kogu aeg oleme hoidunud ja hoidume rasestumisest teadlikult, kuid samas oleme mõlemad seda meelt, et nelja lapsega on ka nii väga kift. Ja no kui see viies kunagi tulla tahab, siis jeesus maria, ma armastan teda. Mis see minu asi teda keelata on, mul on temaga nagunii lõpuks ok. Pole küll jah hetkel otsest teadlikku soovi või lootust, aga samas kui tuleb, siis ma oleks ikkagi õnnelik, Siis vast võiksin öelda, et jah meil on suur pere. Kolmelapseline pere nt pole mu meelest nii suur pere, v isegi neljalapseline tundub mulle ok. No mulle lihtsalt tundub nii.
            Teie puhul vb on jah tõesti lõpuks parem, kui te rohkem lapsi ei saa, kui ikka ise üldse ei taha ka. Mai tea, pea asi, et teil kõik hästi oleks ja vabandan, kui sind kuidagi närvi ajasin 😀 Kõike kena. Lendele, Marile, MartaKesele ja Kardole, kes seda praegu vist eriti vajab, suur PAI.

          • Mallu
            Mallu 3. juuni 2019 at 07:55

            Kui ma ei “keelaks” lastel tulla, siis mul oleks arvatavasti kuni viljaka eluea lõpuni iga aasta üks laps. Kindlasti ma armastaks neid, aga mul pole mingit huvi olla 6454 lapse ema, kes neile essugi võimaldada ei suuda.

    • Avatar
      Vasta Vaike 2. juuni 2019 at 16:30

      “Sellest on kahju, et te rohkem lapsi ei taha, ma ise ei teaks, millisest oma lapsest oleksin nõus olnud loobuma. Aga mõistan muidugi omal moel ka teie valikut ;( nuux”

      Millisest olemasolevast lapsest loobumisest muidu jutt käib? 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. juuni 2019 at 16:35

        mul tekkis sama küss 😀

  • Avatar
    Vasta ann 31. mai 2019 at 13:03

    Olen ka mõelnud kelleginägija juurde minna, aga krt seda teab, kas päriselt on ka mingid võimed või on niisama üles haibitud müstilise mulli veeretaja. Üldiselt ma pigem ei ole soolapuhujate usku. Ent olen minagi eluga olnud ummikus ja kuskiltpoolt mingeid vastuseid loota leidnud. Timmeriga kunagi vahetasin paar kirja. Ainuüksi neist ei jäänud head muljet. Polnud tahtmistki enam ta juurde minna ja raha ka peale maksta. Vaevalt me kumbki millestki ilma jäime.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:37

      Minu jaoks see pigem nagu uudishimu pärast, selle põhjal oma elus mingeid muutusi päris tegema ei hakkaks.

  • Avatar
    Vasta Kukimuki 31. mai 2019 at 07:49

    Kirsti meeldib mulle megalt aga mina sain tema juures käies kehva kogemuse. Ta ei rääkinud eriti ja rääkis sellist üldist juttu üldjoontes. Ise olin loll ja ütlesin liiga palju ette ning ta jäigi selle juurde pidama. KUID! ta pidavat olema musta maagia kasutaja ehk saab nö. paha needuse või aura endale külge. Minul jäi loom haigeks peale tema juures käiku , mitu tundi hiljem kohe – pidi ära surema. Hiljem tuttavaga rääkides kes tegeleb sama asjaga et ta tunnetab tugevat Timmeri musta maagia aurat vms selle kohal. Et see oli minu karistus selle eest et sinna läksin vms?!!! mine tea kas see on õige või ei..

    • Avatar
      Vasta Vaike 31. mai 2019 at 11:52

      Mu elu on pärast tema juures käimist ainult paremaks muutunud, ei saanud ühtegi aurat kaasa.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:41

      No ma neid maagia värke ei tea ega tunne, aga vb see ongi mingi selline asi, mis ühele sobib ja teisele mitte..

  • Avatar
    Vasta Vaike 31. mai 2019 at 00:35

    Olen kaks korda käinud, kui juhe ikka täiesti koos on. Üks neist kordadest oli ka Timmeri juures. Ma ei saanud tema käest teab mis uudiseid, aga ma sain ta käest nii palju jõudu ja lootust, et ma pea lendasin koju tagasi, sest nii hea ja kerge oli. Minnes nutsin. 🙂

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:41

      Asi seegi 😀

  • Avatar
    Vasta R 30. mai 2019 at 21:38

    Ma ise ei ole kunagi käinud, tahaks minna küll. Üldiselt jääb mulje, et inimesed ise räägivad nii palju enda kohta, et pole eriti keeruline sellest loogilisi järeldusi teha, kuidas ta elu edasi läheb… Peab lihtsalt oskama lugeda inimest.
    Horoskoopidest, lugesin ise hullult palju vanasti neid, ja no mis sa kostad läks täppi, mingi hetk polnud enam aega neid lugeda ja ühel hetkel mõtlesin, et loen siis kas mu nädal läks siis nii nagu horoskoop ennustas ja ei läinud. Ma arvan, et mingi alateadvuse läbi me teeme asju, juhime oma elu nii, et see läheks nii nagu ennustatud vms. Sellepärast on alati hea lugeda horoskoope, mis sind motiveerida ja julgustavad, ma arvan.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:50

      Need on nii üldsõnalised tavaliselt, et igaüks võib parallele tõmmata oma eluga. Ja kui üks nädal ei lähe täppi ja järgmine läheb, siis jälle usutakse 😛

  • Avatar
    Vasta JJ 30. mai 2019 at 21:20

    Teoreetiliselt on ju lapsesaamise võimalus veel täitsa olemas, sest vasektoomia järel peab 3 kuud muid kaitsevahendeid lisaks kasutama;)

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:49

      Palun ei 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 30. mai 2019 at 21:13

    Nii põnev 😀 Mina usun täiega sellistesse asjadesse. Ma kuulan seda saadet ka Star fm-is, mida ta Jesperiga teeb ning ta on seal rääkinud natuke rohkem oma võimetest ning kuidas ta tajub ning mõnikord näeb ka vaime, nii kriipi, aga samas niii huvitav 😀
    Endal oli elus madalseis, siis käisin samuti selgeltnägija juures, kes kaarte ei pannud, aga lihtsalt oskas vaadata ja rääkida ning pani kõik täiega täppi minu kohta ning ütles ka, mida tegema pean, et parem hakkaks. Tegin need asjad ära ja ise tundsin ka, et olen nagu uus inimene 😀 Enesetunne ja olek läksid meeletult kergemaks. Nüüd olen täiega teda reklaaminud oma tutvusringkonnas ning mul mitu sõbrannat käisid seal ja said samuti abi.
    Kunagi tahaks isegi minna Timmeri juurde ja tahaks tegelikult minna Kerro juurde ka (kuigi ma ei tea kas ta üldse enam teeb mingeid vastuvõtte üks-ühele), tema mulle samuti väga meeldib.

  • Avatar
    Vasta Älis 30. mai 2019 at 20:56

    Pole kunagi käinud ja usun, et vaid mõnel inimesel on see tõeline anne nö näha tulevikku. See, mida sina kirjeldasid, mis sulle räägiti..no ei tea, ei jäta küll usaldusväärset muljet, sorry. Sama võiks iga teine su blogi lugeja sulle “ennustada” :D. Vb ta rääkis sulle midagi muud ka, mida tead vaid sina ise..

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. mai 2019 at 21:27

      rääkis muud ka jah 🙂

  • Avatar
    Vasta Kala 30. mai 2019 at 20:39

    Ise pole käinud, kunagi panin ühe kaardimoori juurde aja kirja aga sisetunne käskis mitte minna ja nii ma aja tühistasin. Aga paar aastat tagasi oli kanal12? no kuskil oli, kus panid kaarte selgeltnägijate tuleproovis osalenud. Sai saata sõnumi, ma siis küsisin pere kohta. Olin juba pea 1,5a püüdnud rasestuda, krõbistasin arsti poolt kirjutatud ravimeid aga tutkit. No ja siis see tädi ütles, et varsti saan beebiuudiseid. Kuu hiljem rasestusingi. Ei tea kas oli juhus vms.

    Samas sõbranna käis kunagi kaardimoori juures. Lubati, et enne 30a saab kaks last oma tolla aegase mehega ja siis hiljem lähevad lahku. Sõbrantsil 30 kukkumas, eksiga aastaid lahus ja üle aasta uus mees. Lastest pole haisugi. Moor veel ennustas muid asju aga mitte miskit pole 6a jooksul täppi läinud.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:47

      Ma arvan, et isegi neil, kes päriselt oskavad näha ette, läheb vahel pekki ja vastupidi. Nii, et eks sellega peab arvestama, et raha võib ka niisama tuulde minna :/

  • Avatar
    Vasta EL 30. mai 2019 at 20:04

    Mina käisin. Koplis üks kaardimoor paneb kaarte.
    Esimese korraga jäin ülirahule. Eks ma läksin ka sellel ajal kui endal raske aeg oli elus. Mehe õde soovitas, et käis ja jäi ka rahule.
    Eniveis.. esimese korraga läksid kõik asjad täppi ja kõik need asjad mis ta rääkis et juhtuma hakkavad, need juhtusidki. Katkes teine rasedus (mida ta ka ütles et näeb kahte rasedust aga mitte kahte last, üks laps hetkel on) ja istusin haiglas kui mulle sugulane ütles et kle mäletad sul see kaardimoor ütles et see ja see juhtub. Hakkasin mõtlema too hetk nendele asjadele ja jep.. kõik asjad läksid täppi.
    Teinekord käisin.. siis läksin puhtalt huvi pärast, probleeme elus ei olnud.. käisin tädiga koos mitte üksi (esimene kord käisin üksi) siis selle käiguga nii väga rahule ei jäänud.
    Hinnaks ütles alati et anna enda südametunnistuse järgi. Andsin nii palju kui mul oli. Kõige rohkem 20 euri (teine kord).

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. mai 2019 at 20:05

      Mis teisel käigul siis halvemini läks? Pani mööda?

      • Avatar
        Vasta EL 30. mai 2019 at 20:09

        Ta nagu pani jah paljude asjadega mööda. Rääkis olevikust.. ütles neid asju mis tõele ei vastanud. Tulevikust väga ei rääkinud ja üleüldse rääkis rohkem mu tädi kohta.. kas tema asjad täppi läksid, seda ma ei tea – ei ole uurinud.
        Aga jah, esimene kord rääkis minevikust ka kõike nii nagu oli ja olevikust ja mehest ja mehe sugulastest ja enda sugulastest.
        Esimene kord kui sisse astusin võttis mu käe ja ütles käte kohta et käed on väsinud ja kannan pidevalt midagi rasket kätel (laps oli umbes aastane too hetk ja päevas umb kokku 4 tundi süles pidin magama kiigutama) siis selle lause peale hakkasin kohe nutma ja noh.. edasi jutustas ise. Lõpus küsis kas mul on mingeid küsimusi, küsisin ühe ja sain vastuse ka.

        • Avatar
          Vasta MK 30. mai 2019 at 20:47

          Kus Koplis káisid? Mis tänaval ja kust kontakti saaks? 🙂

          • Avatar
            Kiisu 30. mai 2019 at 22:01

            . Käisin ka mõned aastad tagasi tema juures. Ütleks, et päris palju pani täppi. Küsisin nii enda, tolleaegse suhte kui ka lähedaste kohta. Ütles täpselt, milline ma olen ja ka mis probleemid mind vaevavad. Kirjeldas täpselt ka vanaema ja tädi vaevusi ning rääkis isa kohta asju, mis osutusid pool aastat hiljem tõeks. Ka suhte kohta rääkis, et varsti lõppeb, siis kuidas ma edasi toimin. Tundus tol hetkel väheusutav, aga nii ka läks. Plaanin ise ka tagasi minna

  • Avatar
    Vasta Mirjam 30. mai 2019 at 20:01

    Mina usun samuti sellistesse asjadesse. ?? Ma usun hingedesse ja kõigesse sellisesse.
    Mul oli kunagi, kui vanaema suri, siis tol samal õhtul, kui panin last magama, siis tundsin reaalselt, et keegi on minu seljataga koguaeg. Tundsin, et ma ei ole seal üksi oma lapsega. See oli kohati hirmus, aga samas ka rahustav. Ma ei oska seletada seda tunnet, mis mind valdas. Ema arvas hommikul, et vanaema käis hüvasti jätmas. Ma olin vanaemaga hästi lähedane ja tema surm mõjus mulle lihtsalt niiiiiiu rängalt. Kodus on mul ka vanaema ja vanaisa majast toodud üks ese, mis mulle lapsest saati meeldis ning, kui ma hiljuti (u aasta tagasi) selle endale sain, siis ma tundsin, et see ese jõudis koju. Ma tunnen, et tükike minu vanaemast ja vanaisast on minuga koos. 🙂

    • Avatar
      Vasta MK 30. mai 2019 at 20:46

      Kus Koplis káisid? Mis tänaval ja kust kontakti saaks? 🙂

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:48

      Veits kriipi tõesti, aga samas tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidi 30. mai 2019 at 19:55

    Ei ole käinud aga usun ja tean, et mõned inimesed näevad ja teavad rohkem. Ja nii ongi.
    Minul on peretuttav ja tema on palju pisikesi nõuandeid andnud eriti kui kellelgi tõsis tervisrmure on/tuleb jne. Seega jep ma usun aga mitte kõiki.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:48

      Eks neid nö soolapuhujaid on ka omajagu jah 😛