NIISAMA JUTTU

siis kui ma GoSpas käisin

27. juuni 2019

Nagu te teate, siis mai lõpus sai usinasti Eestimaa peal ringi tuuritatud ja raamatut esitletud. Ühe linnana sai käidud ka Kuressaares. Kuna kõikidest hotellidest ja SPAdest on mulle isiklikult kõige parema mulje jätnud just GoSpa ja ka kõige paremad arvustused on olnud just GoSpa kohta siis loogilise valikuna tundus oma ööbimine broneerida just nende juurde. Milline üllatus, eksole ?

Juba esimeset kontaktist peale oli aru saada, et me oleme sinna väga oodatud. Kogu personal oli nii vastutulelik ja sõbralik. Alustades sellest, et me soovisime muuta  hoolitsuste kellaaegasid kuna päevaplaan muutus lõpetades sellega, et kui palusime Marta jaoks, et äkki saaks meile beebivanni tuppa organiseerida ning juba viis minutit hiljem oli sõbralik ja naerusuine neiu meil uksetaga, kes meile vanni üle andis. Jah, ma saan aru, et nad tegelevadki igapäevaselt klientidega, aga sellegipoolest olen ma saanud spas ka sellist teenindust, et ollakse küll viisakad, aga samas pigem sellise näoga, et isssand appi ma ei viitsi. Gospas sellist tunnet ei olnud.

Kuna me olime suurest ringi trippimisest juba lõpuks nii väsinud siis otsustasime ka õhtusööki süüa GoSpa kohalikus restoranis, mille kohta ma samuti ainult head olen kuulnud. Nüüd siis sain ka seda tunda. See on tõesti imeline kuidas esiteks näeb see restoran ja tegelikult ka kogu hotell, välja nii hubane, lihtne aga samas piisavalt luksuslik, et ei tundu imelik minna sööma ei dressides ega samas mitte ka natukene fäänsimalt. Samuti on igalpool tunda, et lapsed on nende juurde nii oodatud. Alustades sellest, et receptionis on laste jaoks astmed, et ka nemad saaksid tähtsatest chek in’i toimetustest osa lõpetades sellega, et neil on välja mõeldud laste jaoks eraldi programm nii igapäevaseks hotellis viibimiseks ja nädalavahetustel pidi seal suisa olema lastele tegevused ja ekskursioonid maja peal ja mängujuht ja nii edasi. Kahjuks me olime lasteta, seega ma nende kohta rohkem öelda ei oska.

Aga rääkides veel söögist siis jeesus kui hea see veel oli. Me tellisime nii eelroa kui pearoa ja osad veel ka magustoidu ja no muudkui istusime laua ümber ja mõmisesime. Mul hakkab praegu juba sellele toidule mõeldes suu vett jooksma. Teenindus oli ka nii sõbralik ja tore. Martale toodi ka söögiks kurki ja porgandit ja nii saime meie rahulikult oma sööki nautida ja tema oma juurviljade peal hambaid teritada.

 

 

Ja ka hommikusöök oli mitmekesine ja maitsev. Oli nii soolase, pannkoogi kui puuviljasõpradele valikut. Ja lisaks imehea kohvi, mis tundub viimaselajal hotelli hommikusöökidel olema haruldus. Tõesõna, ma ei hakka siin nimetama, aga üks teine hotell, kus hiljaaegu peatusin, serveeris kibedat ja jubedat kohvi ?‍♀️

minu hommikusöök ?

Kui õhtusöögi aeg läbi oli siis tüdrukud läksid tuppa Martaga lustima ja minul oli aeg minna massaaži nautima. Ja kui väga see ära kulus! See oli nii mõnus. Ei olnud liigne silitamine aga samas ei olnud liiga valus. Täpselt paras, et korralikult pingetest vabastada. Sõbrannad said ka veel osa pediküürist ja massaasist ja olid samuti pealaest jalatallani ära hoolitsetud.

Kui ma tavaliselt pigem olen suur koduarmastaja ja igaltpoolt tahaks kiiresti koju jõuda siis sealt mitte ei olnud tahtmist ära tulla. Mõtlesime seal kambakesti plaani välja, kuidas saaks oma puhkust seal pikendada nii umbes paari kuu peale, hehe. Paraku kiire pilk pangakontole ja noh, ei… Pidin ikka leppima selle ühe ööga seal ?

Käisime ka ujumas ja võib-olla ainus, millest ma seal puudust tundsin oli lastebassein. Martat me küll naguinii ise kuskile basseini veel ei lase, aga kui minna kahe täiskasvanu ja kolme lapsega, kellest ükski ujuda ei oska siis ma ei teagi, kuidas neid seal kambakesi veepeal hoida. Noh eks ilmselt saab oanna siis suurematele rõngad ümber ja silma peal hoida. Aga lastebassein oleks iseenesest ära kulunud küll.  Aga jällegi oli seal õuebassein kuhu mina küll ei jõudnud, sest vesi oli mu jaoks sellel hetkel veel liiga külm seal, ma olen üldse selline soojas vees ujuja, aga sõbrannad käisid ja kiitsid. Õuebasseini juures on ka mõnus ala päevitamaks niiet suvepuhkuseks ideaalne koht, kui ilma on. Muuseas, kes mu instat jälgib, siis panime seal basseinis tehtud pilte üles – konkreetselt igal pildil näen välja, nagu mul oleks peotäis kromosoome puudu ?

Sõbranna, kes on seal käinud mitmeid kordi ka perega puhkamas teadis rääkida, et teenindajad on seal juba mitme aasta vältel olnud suuresti samad. Ja see tegelikult on ju tänapäevamaailmas igati tervitatav nähtus, kui teenindajad peale paari kuud minema ei kabluta. Järelikult väärtustatakse töötajaid ja nad on seal töötamisega rahul. Ja seda rahulolu oli tegelikult igati näha ka seal olles. Kõik töötajad olid nii siirad, armsad, soojad ja külalislahked. Naeratasid alati ja tõesti tekkis tunne, et oled väga teretulnud. Nüüd te võite öelda, et jaaa kammoon, sa oled ju Mallukas, sinuga ollaksegi, aga konkreetselt kõik sõbrad, kes seal käinud on, räägivad sama juttu.

Muuseas. Lastele on seal ka suisa kaks mängutuba, kus ühes saab turnida ja liugu lasta ja teises on mänguasjad ja diivanid, kus siis vanemad mugavasti lastel silma peal saavad hoida. Nüüd olemegi mõelnud, et peaks võtma koos terve perega ette ühe puhkuse GoSpasse, et saaks kõik koos seal seda idülli lausa mitu päeva järjest nautida. Äkki jõuame juulis ära käia, enne kui võtted jälle pihta hakkavad. Ma niiiiii vajan seda!

Marta pettunud olemas, et me juba lahkume

Kus teie perega tavaliselt puhkamas käite? Kas olete GoSpas ka käinud? Ja kas eelistate külastada ühte head kohta mitu korda, või iga kord midagi uut avastada?

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Piuks 2. september 2019 at 21:44

    Gospaa on Eesti parim muidugi!

  • Avatar
    Vasta Piuks 2. september 2019 at 21:42

    Spaadest rääkides, siis soovitame soojalt Kurshi hotell Jurmalas http://www.kurshihotel.lv/ Super super koht. Veekeskust ei ole aga vanematele on imelised mazzaasi hooldused. 2,5 H oli vist 60 euri ja sind muditakse nii-et saad elu kogemuse. Maja uus ja toad lusad. Toit maitsev ja teenindus super.
    Piuks

  • Avatar
    Vasta Monika 10. juuli 2019 at 06:38

    Ohohh, ma pole GoSpas veel käinudki 😛 Tavaliselt oleme lihtsalt kuskilt uksest sisse jalutanud ja küsinud, et kas teil tube ka on ja kas sauna ka saab 🙂 Kuigi see vist on kõige kallim variant. Muidugi oleme ise ka laisaks muutunud, kui küsisin mehelt, mis ta sünnaks tahtis siis tuli klassikaline vastus “ei tea” ja pika pinnimise peale viskas mulle lihtsalt lingi, et ou vali välja: https://www.kingitus.ee/romantiline-kingitus/spa-paketid-kahele. Aga nii raske on ju valida, seega olen mina kingituseks lihtsalt ühe ja sama koha valinud. Ja sellega meie spaaretked piirduvadki. Tegelikult tahaks rohkem ringi seigelda ja vaadata, mis teistes kohtades ka toimub. Kindlasti tahaks Läti omasid proovida, kas te olete Lätis mõnda spaad külastanud? Mulle soovitati seda http://www.hoteljurmala.com/en. Soome puhkusekohad tunduvad kahjuks kallid, seega sinnapoole ei vaataks. Mina innustaks kõiki oma kogemusi jagama, et kui on häid kogemusi mõnes spaas või hotellis, siis jagage seda kindlasti, nii teavad ka teised toredaid kohti külastada 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 09:35

      HotelJurmala oli minu jaoks veiiiidi väsinud, aga seal on mingi Liepuva vms hotel, see oli mega ilus ja fancy!

  • Avatar
    Vasta K 2. juuli 2019 at 17:21

    Mina ka väga kiidan GoSpad! Saime talvel super teeninduse osaliseks. Sünnipäeva puhul saadeti tasuta käsitöökommid tuppa 🙂 Hoolitused olid super mõnusad, spa meeldis ka väga. Hommikusöök oli imemaitsev ja valik oli korralik!

  • Avatar
    Vasta G 29. juuni 2019 at 13:48

    Iga kord, kui ma su titepilte vaatan, tuleb klomp kurku ja hoian nuttu tagasi…. lihtsalt nii armsad on nad sul ? Endal lapsed 14 ja 17 ja no hoopis teised emotsioonid, kui neid vaatan 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. juuni 2019 at 13:48

      Jaaa, mul sama 😀

  • Avatar
    Vasta M. 28. juuni 2019 at 12:46

    Ma olen nii palju head kuulnud, aga läksime siis ise ka ja.. mu halvim spa kogemus oli GoSpaga. Peaks kunagi uuesti minema, et prove-me-wrong 🙁

    Meie broneering oli makstud ja massaasid ka. Kõik oli makstud, massaasid olid kellaajaliselt bronnitud. Kohale jõudsime, ei leitud meie bronni ülesse ja nii oligi, keegi oli vea teinud, kirjavahetus ja kõik kinnitused olid olemas, aga süsteemis polnud … Tagasi ei saadetud, siis viimasel minutil orgunniti meile massaasitegijad, kes olid kohutavad ja nii mossis (arusaadav, neid kutsuti vist puhkuse ajal? välja, nad tegid kiiresti oma asja ära). Enne pidime ootama tuba siis veel mitu tundi, kuna nad proovisid asju ümber organiseerida (spa oli täitsa täis ja neil reaalselt polnud tubasid ka). Palusid meil Saaremaa peale ringi uitama. Ja meil oli nuttev (okei röökiv) kolmekuune ka kaasas ja ma olin täiesti närvivapustuse äärel seal (värske emana). Ma ei tea, mida nad tegid, aga saime toa õhtuks.
    Ja siis mu kleit rikuti ära ja anti selle eest lohutuseks puuviljavaagen kirjaga: vabandust.
    Ja see oli kõik.

    Mul tuli nutt peale “Parim spa ever!”

    See oli mitu aastat tagasi, vb mingi 3 a tagasi. Me kirjutasime ka kaebuse, aga ilmselgelt nagu alati keegi ei reageerinud või see läks spämmi kohe? Ma väga loodan, et GoSPA omad loevad seda kommentaari. Ma kahetsen, et ma tarbijakaitsesse ei pöördunud siis (nagu näha, siis nad ise ei reageerinud üldse), aga no siis saavad teised lugeda seda 🙂

    Samas, ma loodan, et teistel sellist kogemust ei tule.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. juuni 2019 at 12:51

      Issand, see tundub küll väga pahasti läinud olevat! Eks beebiga üldse emotsioonid käivad üle pea ja ma saan täitsa sinust aru, et pole parimad kogemused. Aga tõesti, anna kunagi veel võimalus, ehk saad parema kogemuse!

    • Avatar
      Vasta M 1. juuli 2019 at 19:22

      Küsimus – kas hotellijuhi või vastuvõtujuhiga ka vestlesite? Olen seda meelt, et selliste juhtumite puhul peab olema julge tagasisidet andma. Sageli tullakse vastu ja kompenseeritakse vead, aga eesliini töötajad seda paraku teha ei saa ning teinekord võib juhtuda, et nendel jääb puudu julgusest või ununeb sellest juhtumist rääkida.

  • Avatar
    Vasta K.A 28. juuni 2019 at 00:29

    Olen käinud kaks korda Vspas ning sealse teeninduse ja hotelliga väga rahule jäänud. Gospasse kahjuks veel sattunud pole aga tuleb plaani vötta 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 27. juuni 2019 at 23:50

    Eino ilmselgelt nad teenindavad ette ja taha, teades, et staarblogija ja arvustaja neid kylastab :))
    Olen kainud ka beebiga eelmine sygis 2 korda ja no viimane kord jättis hotell ja selle personal nii kehva mulje et rohkem kyll ei kavatse seal oobida.
    Saabusin üksi koos lapsevankri ja mitme suure kohvriga, adminn vahtis kalanäoga pealt, kuidas ma lapsevankriga läbi kahe raske välisukse ukerdasin, samal ajal kui Rootsi pensionärid jooksid appi uksi hoidma. Beebivanni kysisin, pööritati silmi, et neil kyll selline asi pole voimalik. Pole hullu, sain3 kuusega üksi kuidagimoodi dushi all käidud. (Ainus kord, igal pool mujal hotellides on ikka vannid olemas olnud).
    Magada ei saa, metsikult higistan, beebi täiesti higine! Suht paanika juba et mis lapsel viga on, et ta üleni higine on (november) , kuni lõpuks avastan, et lina alla on pandud KILEST madratsikatted, mis ei hinga!
    resto on jah viimase peal ja minul on samuti see hotell olnud üks lemmikumaid Kuressaares aga rohkem kyll seal ei kavatsed oobida!
    PS! Ei ela end siin netis välja, informeerisin hiljem tagasisides hotelli aga vastus oli umbes selline, et meid ei koti ja kui Teil veel peaks küsimusi olema, siis võtke julgelt ühendust! ??

  • Avatar
    Vasta Anni 27. juuni 2019 at 22:26

    Olen käinud Gospas aga meile nii väga ei meeldinud oli küll kena tuba ka restoranis hea söök aga lemmik on ikka Kuressaares Grand Rose Spa, sinna ikka lähme uuesti ja uuesti tagasi spa osa on eriti hubane ja mõnus nii lapsega kui abikaasaga kahekesi.

  • Avatar
    Vasta Katre 27. juuni 2019 at 20:41

    GoSpas on küll lastebassein (sauna taga), käisime seal kevadel beebiujumises. Meile
    ka see spa väga meeldis. Teinekord mine sööma kakskümmend sammu õuest mere äärde Hafen restosse – maailma parim söök!

    • Avatar
      Vasta Andra 28. juuni 2019 at 00:32

      Kas sa mõtled seda, mis on seal mullivanni kõrval? See on ju ka ikkagi piisavalt sügav, et näiteks minu neljase jalad seal veel niipea põhja ei ulatu. See on küll soojem kui see suur bassein aga samas piisavalt sügav, et laps ikka peab päris vana olema, et jalad põhjas oleksid.

  • Avatar
    Vasta Anne 27. juuni 2019 at 18:46

    Lahe on ka see,et lastele tehakse põrandale selline madratsi pesa.

  • Avatar
    Vasta Katri 27. juuni 2019 at 18:34

    Gospa on meie lemmik?pärast esimest külastust pole tahtnud enam kuhugi mujale avastama minna.