Uncategorized

üks nendest päevadest

16. juuli 2019

…kus lihtsalt tuju on nii kehv, et iga pisem kui asi ajab lihtsalt ahastusse. Eks iga päeva edukus oleneb enesetujust ja vabalt ma oleks võinud eile ka kirjutada, et krt, mega nadi päev, sest läksime sõbrannaga “seenele”. Ise mega entusiastlikud, NELI ämbrit kaasas, valmis seda seenehunnikut metsast välja vedama. Pakkuge, palju me seeni saime….Seitse! Ei, mitte ämbritäit. Lihtsalt seitse nirust pilvikut ja kõik.

Muidugi ma oleks võinud iseenda sõnu hoolikamalt kuulata, kui ma ütlesin, et ah, kummikuid pole vaja, sest megaammu pole sadanud ja kõik on super kuiv. Seened. Kuivus…Sry, ei viinud otsi kokku.

Aga sellegipoolest oli eile tore paar tundi metsa vahel koperdada, putukaid neelata ja pärast kebabi süüa. Nii lõbus oli, et kuigi kõik plaanid läksid pekki, oli ikka selline fiiling, et ah, suva, tore päev oli.

TÄNA.

Ära sa hakka mulle rääkimagi. Esiteks olen ma Kardo peale pahane ja ta ajab mind täna niiiii närvi, et ma pole temaga poolt sõnagi vahetanud. Mina tahtsin talle toredat üllatust teha, aga tema tahab samal ajal minna sõpradega kolmepäevasele peole. Ma olin nagu jah, tore, mine, aga tule teisel päeval tagasi, et kaks päeva on ka fun ju. Ta vaatas mind sellise näoga, nagu ma oleks öelnud, et palun tapa kõik oma sõbrad pussnoaga ära ja kanna nende nahku nagu kasukat. Õudne. AINULT kaks päeva sõpradega puhketalus? Milline häbematus minust üldse seda küsida. Ise alles vingus, et me pole mingi aasta aega kahekesti deidil käinud, aga nüüd kui selle võimaluse välja sebin, siis võin ma sellega omette per**e käia eksole.

Igatahes olen ma vihane.

Ja olukord ei teinud paremaks see, et ma käisin täna perearstil. Muuseas, Kardo sundimise peale. Mul mingi … mitu aastat selg vahepeal valutab ja nüüd on jälle see periood, kus see hullem on. Jumal, kus surus, et ma PEAN minema kohemaid, muidu umbes suren maha. Ma ütlesin kohe, et arstil pole midagi teha, sest ma käisin kunagi isegi kiropraktiku juures sama asjaga, kes konkreetselt ütles, et tuleb lihtsalt võimlemisharjutusi teha. Aga Kardo surus täiega, et ei, perearst raudselt ütleb midagi muud ja ma PEAN MINEMA. Krdi nagu natsisaksamaal ela. Lehvitas mu telefon käes: “ma muidu helistan ise!!”.

Ma helistama ei hakanud saatsin perearstile vihase e-maili, ma muidugi ei tea, miks ma nende peale vihane olin, aga oh well. Täiskasvanud inimene, nagu ma olen. Kolme lapse ema and shit.

Igatahes ajasin ma täna ennast kuke ja koiduga üles, et minna sinna arstile, kuhu herra Hitler mind suunas. Arvake, mis arst ütles. Arvake noh.

“Tehke harjutusi, pilates oleks hea.”

Nojah, tore. Kena, et sain 67 tundi varem ärgata, olen max tänulik.

Õnneks sain täna pakiteavituse, et sain oma uued imeilusad trenniriided kätte (link). Käisin neil järel, olin max elevil ja kui selga panin, siis ma nägin nendes välja nagu massiivse vagiinaga kiles viiner.

That’s freaking nice.

Mõtlesin siis pühalikult, et tavai, elu sign, pean rohkem trenni tegema, et nendesse riietesse mahtuda ja vähem junki süüa.

Siin ma olen, kirjutan seda posti ja söön mingit shokolaadimaiust,  milles on 900 kalorit.

Ilmselt mulle meeldib välja näha, nagu 900 kilose vagiinaga naine, mis seal ikka.

Ok ma söön nüüd edasi ja mossitan.

Life sucks.

Over.

 

Loe ka neid postitusi!

62 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Aia 18. juuli 2019 at 06:37

    Kui alaselg valutab aegajalt ja või rohkem hommmikuti ja õhtuti aga mitte nii väga päeval, kui liigud, siis tasub kontrollida sapikive või teisi kive. Peale rasedust on tihti oht, et tekivad sapikivid ja kui liiga suureks lähevad, siis on op ees ootamas. Perearstidele tuleb selgeks teha, et sul on häda olnud pikemat arga ja vahelduv. Seljavalude puhul tuleks eristada, et kas tegeled raske tööga, oled raskelt ylekaaluline, mis kurnab seljalihaseid ja/või selgroogu või siis ikkagi lähed ultrahelisse. Verest ei pruugi midagi näidata, kui pole põletiku. Võib olla sinult kõrgem halb kolesterool. Ei ole arst aga lihtsalt just puutusin kokku sellega.

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 17. juuli 2019 at 17:58

    Mina kui füsioterapeut tahaks jälle röökides selili viskuda ja jonnida nagu kolmeaastane, kui inimesed, kellel on seljavalud, ei tee harjutusi. Nagu mis kuradi imevitsa te, inimesed, ootate? 😀 Mis see lahendus siis olema peaks, mida spetsialistilt oodatakse? Heida pikali ja läheb üle? Määri kreemi ja läheb üle? 90% valudest taanduvad, kui hoida selga toetavad lihased tugevana, ka siis, kui parasjagu valus on, on võimalik läbi valu harjutusi teha ja läheb vaikselt kergemaks.
    Klassika ongi see, et tuttavad tulevad mulle seljavalu kurtma. Ma küsin, et mis ta varem teinud on. “Ah, kunagi käisin füsio juures ja ta andis mingid harjutused. A ma ei teinud neid eriti” No good luck ausalt!

    See on nii kurb lihtsalt, kuidas inimesed ei viitsi oma keha eest hoolitseda 😀
    (Rant over)

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuli 2019 at 20:25

      haha, ma lootsin ka rohkem mingi… kreemi peale 😀

      • Avatar
        Vasta Heidi 19. juuli 2019 at 10:22

        Ma käisin oma seljavaluga mõned aastad tagasi ortopeedi juures, ta ütles ka, et võimle. Käisin ka polikliinikus mingeid harjutusi tegemas ja ma ei saanud üldse aru, milleks seda vaja on. Mul oli seal võimlemises äärmiselt ebamugav käia, kõik oli vene keeles ja ei saand aru, mida ma tegema pean ja mõtlesin, et krt, mida asja ma siin teen. Mul on selg haige ja ma pean siin võimlemas käima ja andis veel mingi brozüüri harjutustega. Kõige probleem oligi selles, et arst ei seletanud ära seda KUIDAS võimlemine asja paremaks saaks teha ja miks seda teha on vaja ja miks on vaja kodus edaspidi samamoodi järjepidev olla. Kuna ma pole arst ega meditsiiniharidusega, siis seda järeldust on ise päris keeruline teha 😀 Ongi väga ebaloogiline alguses, et kuidas need kaks asja omavahel seotud on.. Aga õnneks hakkasin ise netist uurima nende asjade kohta ja sain targemaks.. 😀

    • Avatar
      Vasta Lila 19. juuli 2019 at 12:27

      Mul elukaaslane on 2 aastat 3x nädalas seljaharjutusi teinud. Ja tal on parem. Alguses ei saanud autost välja, jalg kadus alt ära jne. Nüüd on isegi sörkimas käinud, elab nagu normaalne inimene, valuvaigisteid pole vaja. Ainult lemmik spordialasid ei saa teha, aga üks päev ma usun, et saab. Musternäidis kuidas füsioteraapia aitab.

  • Avatar
    Vasta tjahr 17. juuli 2019 at 11:59

    No ma tõesti ei saa aru sinu murest Kardo kolmepäevase peo suhtes. Mõtle nüüd ise loogiliselt. Lähed reedel ja laupäeval pead juba tagasi tulema. Põhimõtteliselt ei saa siis juba reedel korralikult lõõgastuda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuli 2019 at 12:10

      Mu mure ei olnudki selles, et ta kolm päeva on, jumala eest 😀 Kas sa lugeda ka mõistad v 😀

  • Avatar
    Vasta Gigi 17. juuli 2019 at 10:17

    Kuna olete oma aja peremehed, siis saate perekondliku ettevõtmise korraldada mõni teine päev ju. Kardo sõbrad on enamjaolt ilmselt tööinimesed ja saavadki kokku tulla kolmeks päevaks mõnel nädalavahetusel. Las ta olla seal siis need kolm päeva. Varsti peab Kardo ju ka tööinimeseks hakkama. Siis hakkab aegade leidmine ja klapitamine olema märgatavalt keerulisem.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuli 2019 at 10:24

      Seda konkreetset plaani muul ajal teha ei saa, selles point oligi. Aga leidsime juba lahenduse ka, niiet all good.

  • Avatar
    Vasta Merks 16. juuli 2019 at 23:22

    Mitte üldse paha pärast, aga on selline mulje jäänud, et sina tripid koguaeg ringi sõbrannadega, aga kui Kardo tahab kuskile minna siis sul kohe ving lahti. Aus oleks ju kui mõlemad saaksite vahepeal ilma lasteta väljas käia eraldi 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuli 2019 at 09:55

      Issand jumal, mul pole ving lahti ju, ma polegi öelnud, et ta ei võiks minna lambist. Lihtsalt organiseerisin midagi kogu perele, mitte ei keelanud, et sa ei tohi minna 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuli 2019 at 21:42

    Mind jäi painama ainult üks asi- mis šokolaadimaiusega tegu?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. juuli 2019 at 09:56

      karumsi mingi shokolaadivaht 😀

  • Avatar
    Vasta Kairis 16. juuli 2019 at 20:40

    Kui sa hakkad tundma, et valu kiirgab jalga, siis on asi tôsine (diski prolaps).
    Seni jah vaja lihtsalt treenida seljalihaseid, tugev alaselg = 0 valu!

    Kindlasti jälgi istudes oma rûhti. Abi on ka kõva madratsi peal magamisest.

  • Avatar
    Vasta Ema 16. juuli 2019 at 19:58

    Ma käisin täna töötervishoiuarstil. Muidu super korras kõik, aga kh trenni oleks vaja, õlavööde eriti. Aga modellimõõtudes, ehkki 167cm 🙁

    Aga miks seente asemel mustikaid ei korja?

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:26

      Sest mustikatest seenekastet on suht raske teha 😀

  • Avatar
    Vasta Kuks 16. juuli 2019 at 18:38

    Sa käid niiii tihti sõbrannadega väljas ja Kardo koguaeg kantseldab lapsi.. Kuidas sa üldse julged viriseda

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:14

      No näed, julgen 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. juuli 2019 at 17:14

    Kui vihmapuuduses on asi, siis sa pead vist hoopis Pärnu kanti tulema, sest siin on suht terve juulikuu sadanud. Ma midagi lubada muidugi ei julge, sest seenel ise pole käinud.

    Ja seljavalu (ka muude valude ja pingete) jaoks on pilates tõesti ideaalne trenn. Võib- olla kui seal midagi päris karmilt pekkis on, siis ei tohi teha. Ma olen 10 kuud pilateses käinud ja tänu sellele on varasemalt tihti kimbutanud selja- ja puusavalud päris hästi kontrolli all. Meil muidugi väga hea ja pädev treener ka. Paar korda olen käinud ka ühes teises pilatese trennis ja üldse ei sobinud. Korra isegi tõmbasin omal alaselja natuke ära.

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:15

      Täna sadas meil ka siin täiega , ehk saab vähemalt seeni nüüd.

  • Avatar
    Vasta G 16. juuli 2019 at 16:58

    Emmm…
    Palun, eeeee pilti,
    Kui sul neeeeeeed trenniriided seljas,
    Kuluks üks väike naer ära 😀

    • Avatar
      Vasta B 16. juuli 2019 at 20:10

      Ma tahan kaaa ?? näha seda hiiglaslikku
      Mul juba tekkis mingi ettekujutus ??

      • Avatar
        Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:16

        Paksude üle pole ilus naerda 😀

  • Avatar
    Vasta naine 16. juuli 2019 at 16:54

    erinevus naiste ja meeste vahel- mehed alati utsitavad naisi olema sõbrannadega ja nendega reisile minema (nagu sinu Kardo), ja kui mees läheb aastas korra paariks päevaks kuhugile sõpradega, siis on naine niii solvunud, et mis mõttes mees jätab mind üksi ja suudab minuta nii kaua hingata ja eksisteerida??? aga samas, I feeeeeeeeeel u!

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:18

      Asi polnudki selles, et ta minna tahab, vaid ajastuses 😛

  • Avatar
    Vasta Mari 16. juuli 2019 at 16:50

    Kas sul on seljatrauma olnud ja sellega seoses seljavalud või valutavad seljalihased? Mul selja lihasvalu puhul aitab ülihästi magneesiumiõli peale määrimine. Tasub proovida. Ilmselt oled muidugi igasuguseid määritavaid asju ka juba proovinud…

  • Avatar
    Vasta Heleen 16. juuli 2019 at 16:44

    Kardo kebigu koju sest joomine ei ole argument aga ise lähed sõbrannaga veini jooma õhtul. Kaksikmoraal to the max. Karma it is!

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 17:15

      Panid ära krt

  • Avatar
    Vasta C. 16. juuli 2019 at 16:27

    Miks mind ei üllata, et koheselt tulid kommentaarid a’la miks sa Kardol üldse välja ei luba minna ja miks ta luba peab küsima jne.
    Tegelikult on igati aus kompromiss, et kolme päeva asemel kaks ja saate ka koos midagi teha. Seda enam, et ta ju eelmine nädalavahetus käis alles mitu päeva sõpradega kusagil.

    • Avatar
      Vasta Zireen 16. juuli 2019 at 18:15

      Ou dsii kui jubedad need trenniriided paistavad, isegi, kui ideaalne fitnesskeha 🙂 a seenelkäiguga peab erinevaid metsi vaatama, mõnes polegi. Ja mees las käib, muidu ongi liiga lühikese keti otsas 😉

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:26

      Keegigi mõistab mind 😛

    • Avatar
      Vasta Heleen 17. juuli 2019 at 13:06

      Asi pole ära panemises. Nagu paljude Sinu seisukohtadega, mida Sa oled aastate pärast muutnud, on ka sellega. Mõne aasta pärast taipad, et olid ikka eriti egoistlik naine, kui kolme lapse üksikema pead olema. Inimesed ytlevad Sulle, et võta vähe tagasi sest Sul on hea mees, aga Sul jääb õigustusi ja ülbust alati ülegi. Igal inimesel on piir, ilmselt ka Sinu Kardol. Ega no eks elame näeme!

      • Mallu
        Vasta Mallu 17. juuli 2019 at 13:23

        Aga kui ma mõne aasta pärast ikka õnnelikult abielus olen, mis siis saab :D? Kas sa siis taipad, et sa oled debiilik, või juhtub see hiljem?

        • Avatar
          Vasta Heleen 17. juuli 2019 at 15:59

          M.O.T.T

  • Avatar
    Vasta Mi 16. juuli 2019 at 16:24

    Tuttav tunne 😀 mul mees ka vahepeal ütleb et teeks seda ja läheks sinna, aga kui reaalselt hakkan plaani paika panema, siis üks häda teise otsa. Küll peab seda tegema jnejne. E-N eos ei tee me midagi kuna härra ei viitsi peale tööpäeva, reede on siis eriline päev ja võtame väljast toidu KOJU kaasa (sest oleme ju niiiii vähe kodus), L läheme minu vanemate juurde (sest siis oleme ju midagigi teinud) või kui edukalt jonnin siis viiakse ehk mujale, aga seda juhtub harva ja siis on ka enamus aega mossmoss ja ma luban, et ei lähe temaga mitttte kusagile sest sellise inimese seltskond ei ole meeldiv. Ja noo P ka ei toimu midagi sest tuleb kodu koristada ja uueks nädalaks valmistuda 😀 ütleme nii et mul on vahepeal kopp niiii ees kui olla saab – kuidas üks inimene ei taha mittte midagi teha?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Vaike 16. juuli 2019 at 17:28

      Sorri, aga näiteks mind ilma vägivallata pärast tööpäeva kodust välja ei aja ja kodused nädalavahetused on parim puhkus ever. 😀 Seega ma mõistan seega su meest täiega. P.S. See ei ole soovitus vägivalla tarvitamiseks.

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:25

      Kodu on tha best!

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuli 2019 at 16:18

    Mul oli eile selline päev. Laste passid kehtetud.
    Hakkan rõõmsalt idkaardiga toimetama, ida ma pole kasutanud aastast 1950, eks, sest pole vaja läinud. Tuleb välja, et 2018 märtsini oli aega mingeid sertifikaate uuendada, mis mul tegemata on.
    Eile oli närv nii kapi otsas. Oleme kanaaridel. Lastel passe pole. Mu id sertifikaadid ei tööta. Nooremal polegi eesti passi, peab saatma POSTIGA oroginaal sünnitunnistuse, mis tundus sama kindel olevat kui see pudeli postiga saata. Suurest vihast ja masendusest hakkasid päevad ka.
    Täna aga uus päev. Kõik paberid juba täidetud ja tuleb välja, et polegi vaja originaale mitte midagi saata ja küik saab posti teel korda. L
    Ka mu enda id jama.
    Aga eile oli must auk. Nii must, et ma vihast muudkui higistada terve päeva

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:24

      Vähemalt sai kõik korda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 16. juuli 2019 at 16:04

    Mul on selline tunne, et kui keegi minu seljavalu jutu peale veel ütleb “Mine trenni!”, siis ma viskan millegagi. Nagu et kuidas, kui mu selg niimoodi valutab, et keeruline kõndidagi. Tegelikult ma nüüd nende Voltareni seljaplaastritega sain lõpuks enam-vähem normaalseks. Ja täna jõudsin massaazhi ka üle metsikult pika aja.

  • Avatar
    Vasta Signe 16. juuli 2019 at 15:53

    Viimasel ajal on kuidagi väga palju hala sinu postitustes 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 15:59

      Nii? Ja mis halamendi ettepanek oleks?

      • Avatar
        Vasta Kadz 16. juuli 2019 at 17:03

        Halamendi ? Väga hea ?. Ma armastan seda kiirelt tulnud huumorit.

      • Avatar
        Vasta Vaike 16. juuli 2019 at 17:31

        Mina ootan õpetlikke maailmaparandavaid postitusi täis spirituaalsust, rahu ja leitud iseennast. Kohe!

        • Avatar
          Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:23

          Kohe lähen ennast otsima!

    • Avatar
      Vasta Lugeja 16. juuli 2019 at 16:28

      Õh ära räägi, ma tean seda tunnet kui kõik ärritab ja lained löövad üle pea.. tulime just loomaga arsti juurest kus öeldi et 50 % tõenäosusega tal kasvaja mida ei opereerita vaid keemiaravi et leevendada natuke lahkumist. Halloo, tahtsin ise sinna otsad anda mis valu see oli 🙁 ühesõnaga everything sucks !

      • Avatar
        Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:22

        see päris põhjus kurb olemiseks juu 🙁

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuli 2019 at 15:38

    Pane trenniriided selga ja vaata ennast küljelt, tagumik kenastu (k)urvi aetud nagu reklaampiltidel ja oledki vastapandamatu. Olgem ausad, mitte ükski eestvaates tehtud pilt nendes pükstes ei kaunista ei pükse ega kandjat. Kõik on parajad vagiinad nendes.
    Aga õnneks on homme juba hoopis teine päev!

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:22

      vajan fototõestusi 😀

  • Avatar
    Vasta Gea 16. juuli 2019 at 15:29

    Ma sain kätte bikiinid, mida olin kuu aega oodanud. Ja kui need selga pigistasin, sain aru, et pean u 10kg alla võtma, kui ei taha rannas välja näha nagu sink võrgus ?

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:21

      ups 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 16. juuli 2019 at 15:13

    Mul oli eile selline päev.
    Iga friking asi ajas närvi.
    Räägin telefoniga.
    Mees diivanil vaatab tv ja beebi igiseb kõrval.
    No ei suuda sülle võtta.. Gaad..vahib nagu kivis seda ekraani.
    Ma siis käratasin juba lõpuks ja võtsin ise beebu sülle. Ta vastas vaid ma ju silitasin teda. Millega?? Mõttejõul w?
    Siis 4aastane ei suuda järsku end riidesse panna. Käed nagu spagetid. Beebi igiseb ja tahab magama kärru aga noorhärra ei ole võimeline end riietama.
    Mees taas seisab nagu kivis ja vaatab niisama pealt.
    Hommikupudrus oli miskit mis ta IQ vist kahe kohaliseks tegi.
    Siis ütleb mees et pidu mis korraldan ja kus palusin tal fotograaf olla .. et noh eelmine päev sõbra sünna ja ta ei tea kas saab olla.. Wtf.. mida? Oot ja mina tema naine kes palusin kuu tagasi miskit on suva ja sõps kellel sünna kuskil hoovis ja niisama grill. On tähtsam?
    Pidu on friking 14päeval. Kas selleks ajaks ei saa jalgu alla w? Kes lapsi peaks vaatama siis. Haldjasristiema w?
    Selline tunne oli et löö kannaga pähe et äkki tuleb mõistus tagasi.
    Karju appi no. Kõik. andsin alla eile. Hakkasin hoopis koristama et viha välja elada.. ja täna ülla ülla..Mehe IQ tõusis öö jooksul ja arvas, et pole probleemi pildistama tulla.
    Laps oskas ka taaskord end riietada. Ja mul kadus tahtmine Abu Dabile põgeneda ka ära.

    • Avatar
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 23:21

      Isegi tahaks seda haldjast ristiema vahel… 😀

  • Avatar
    Vasta matt 16. juuli 2019 at 15:11

    Miks sa Kardol ei lase välja minna?
    Mehel peab lubama väljas käia ja selline keelamine ei tee head..

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 15:28

      Mismõttes ei lase? Et kui ma ütlen, et ole palun kolme pöeva asemel kaks, siis see on keelamine minekuks?

      • Avatar
        Vasta Heleen 16. juuli 2019 at 16:05

        Ma kujutan ette mis nägu pr.Füürer oleks teinud, kui Kardo oleks öelnud, et Sa oma raamatut oleks võinud 1 päeva vähem hotellis kirjutada!

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 16:09

          Kardo ise ajas mind sinna hotelli ja ma olin seal 2 ööd, millest pakkusin juba peale esimest koju tulla, tänan küsimast 🙂 Ja no raamatu kirjutamine ja pidu panemine on kaks eri asja, sa ei leia?

  • Avatar
    Vasta Catlin 16. juuli 2019 at 15:08

    Oleks mul vaid Sinu mured ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 15:10

      ok

  • Avatar
    Vasta Karolin 16. juuli 2019 at 15:01

    Nagu enda mõtteid oleks lugenud ? Sa ikka nii tore.

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuli 2019 at 14:58

    Ära Kardo peale liiga pahane ole, ta on sulle lastega suureks abiks ja on kindlasti peo sõpradega ära teeninud. Te saate ju minna deidile ka mõni teine kord 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2019 at 15:07

      Ta just oli reede alates 12st kuni pühap ala kella 8ni õhtul sõpradega lõuna eestis, ei saaks öelda, et just käia saanud pole. See koht on just selline, et suht viimane võimalus, et ma ei saa selle kuupäeva muuta.