LAPSED Lasteasjad Lende Mari Marta PILDID TESTIN JA ARVUSTAN

soodsad ja ilusad lasteriided? kust saab? Emmyst*

19. juuli 2019

Kas te teate, mis on siiani üks mega loetud postitus? See, kus ma rääkisin rasedariiete tellimisest Emmystore’ist. See oli muuseas mu esimene kokkupuude selle e-poega, kuid peale seda, kui koostöö läbi sai, jäin ikka sealt asju tellima. Räägi veel reklaami lõksu langemisest. Konkreetselt langesingi iseenda reklaami lõksu, ups.

Paljud on ohkinud, et küll seal on kallid asjad ja ma ei saa vastu vaielda, seal on väga kalleid asju ka ja kindlasti on osa selle e-poe sihtgrupist inimesed, kellele meeldivad kallid firmatooted, sest nende mõistes on seal ikkagi soodsad hinnad. Et arusaadav, kallis kraam, hästi hoitud, ega ei saagi eeldada, et võileivahinnaga ära antakse. Mina muidugi SEE sihtgrupp pole. Ma olen see harilik kooner, kes tahaks ka lastele ilusaid ja kvaliteetseid asju, aga noh… odavalt. Õnneks on seal väga palju kraami minusugustele ka, nii et jah, nõnda ma kliendiks jäingi. Et kui te pealehe lahti teete ja vaatate, et omg, nii kallid asjad, siis vaadake veits ringi, tegelikult on kraami igasuguses hinnaklassis.

Mina isiklikult olen sealt täiega Polarn O. Pyret asju ostnud. Täishinnaga poest osta ei raatsi ja isegi soodukate ajal ei ole ma peale sattunud, et minule vaja olevaid suuruseid oleks. Seekord aga õnnestus saada kaks, minu silmale täitsa tutikat, tudukombet, millest kollase ma isegi e-poest leidsin. Seega täitsa uus kraam liigub seal, mitte mingi sada hooaega vana (mitte, et see mulle üldse oluline oleks ?). Poes oli see ala 30€, alega umbes 17€, aga ma sain 12€ eest. Ise olen täitsa rahul.

Lende tudukas 8.90€

Mari Polarn O. Pyret kleit 3.61€ (teine samasugune oli veel, aga teise mustriga).

Polarn O. Pyret dressikomplekt 14.90€

Polarn O. Pyret tuunika 5.35€

Peseb niisama play doh hambaharjaga Marta hambaid ?

Seal on muidugi teiste firmade asju ka, lihtsalt mulle endale väga meeldivad P.o.P asjad ja mul on hea meel, kui neid kuskilt normi hinnaga skoorida saab. Selles suhtes, et head asja tuleb jagada, minul on hetkel kõik vajalik olemas, ei pea kartma, et te minu eest nüüd hea kraami ära nabite ?

Näiteks järgmine komplekt on ka Emmystore’ist pärit ja maksis mingi kümpsi, kui ma praegu mööda ei pane. Body+traksipüksid. Ma tean, et ma peaksin ainult ühe pildi panema ja see annaks juba kenasti edasi, et milline see komplekt oli, aga ma ei saa, mul on kodus universumi kõige nunnum beebi ja ma ei suuda temast ainult ÜHTE pilti teha ja jagada, seega andke andeks… Lisame nüüd sinna juurde, et mul uus megahea kaamera, siis tulemus on käes. Pildiuputus!

Ok, peame korraks tagasi ikka Polarn O. Pyreti peale minema, sest ükskord ammu ma sain sealt Lendele kleidi ja nüüd leidsin sealt samasuure Marta suuruses. Kui üldiselt ma võtan ainult asju, mille hinnag on “hea”, siis selle puhul leppisin “rahuldavaga” sest ma nii tahtsin, et neil ühesugused kleidid oleks. Maksis see väiksem kleit ainult viieka ja on jah näha, et päris tutikas ei ole, aga minu meelest täitsa korralik ja viieka eest kleiti küll ja veel. Pole topiline ega miskit, ma ei tea, miks ta “rahuldav” oli ?‍♀️

Vot, selline pildisadu teile siia tänasesse päeva. Lihtsalt tahtsin oma nunnukesi teile jagada ja kinnitada, et tõesõna on see Emmystore jumala mõnus e-pood, kust võib hea hinnaga pärleid saada. Muuseas, minu meelest on eriti hea valik asju just täitsa vastsündinud beebidele! Ja eks need ole ka kõige korralikumad, sest noh, vastsündinud ei ole just eriti tuntud enda trööpamistega, vaid rohkem vaikselt lebamise ja magamisega.

Ehk olete poes näinud neid suuri kogumiskaste, kuhu saab ka enda asjad panna (valitud firmade omad, see list on kodukal olemas) ja niimoodi väheke taskuraha teenida. Fakt on see, et mingit erilist rikkust ma sealt ei ootaks, selles suhtes on see pigem ideaalne lahendus neile, kellele täiega meeldib shopata, müüa ei viitsi ja päris niisama anda ei raatsi (või pole kellelegi anda). Sest kui sinu kraam Emmys müügiks ei lähe, siis mõne aja pärast läheb see heategevusse, nii et juhtubki üks kahest – kas saad raha, või saad head teha. Tjah, tegelt on võimalik panna ka märge, et kui maha ei müüda, et nad sulle tagasi saadaks selle kraami. Aga vot selline kontseptsioon seal üldiselt on, mis tegelt on päris hea, minu meelest vähemalt ?

Ma igatahes hetkel müümisega pead ei vaeva, mul endal kaks sõbrannat rasedad ja nemad saavad enivei mu “parimad palad” endale, aga lihtsalt teile infoks. Mina olen rahul ka lihtsalt seal shoppamisega, kui miskit vaja läheb. Selles suhtes, et selliseid viiskamaid ja korralikumaid asju saab sealt kohe kindlasti!

Ja et shoppamine veelgi mõnusamaks teha, siis säh, annan teile supertopsecret sooduskoodi ka, selleks on “MALLUKAS19” ja sellega saate oma tellimusest -20% alla kah (ei kehti uudistoodetele). Et, juhuks kui keegi nüüd minu jutu peale tahab lastele/endale midagi, siis ikka hää ära kasutada. Kui aga oma mehele tellida tahate (või olete ise mees), siis vähem salajane kood on SUMMER2019, sellega saab lausa -30% alla! Kahjuks kahte koodi korraga kasutada ei saa, aga eks vaadake ise, kumb kasulikum on.

Ps! Instas on väike loosike ka!

*Postitus sündis koostöös Emmystore’iga

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Alexa 16. august 2019 at 12:36

    Olen samuti tellinud mitu korda, peamiselt laste asju, aga praegu kahjuks MALLUKAS19 kood ei kehti?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. august 2019 at 13:14

      See jah sai nüüd läbi

  • Avatar
    Vasta S. 20. juuli 2019 at 10:40

    Ma läksin ka kohe vaatama sinna poodi ja esimene tellimus tehtud. Arvan, et sain hea diili – koodi küll kasutada ei saanud, sest uudistoodetele ei kehtinud, aga sain endale enda lemmikbrändilt 13 euroga kleidi ja ostsin praegu veel kõhubeebile esimese komplekti ära – uued PoP pluusi ja püksid 20 euroga.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuli 2019 at 12:06

      naiss!

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. juuli 2019 at 17:42

    Ma ka mitu tellimust teinud ja väga rahul. Täitsa jabur on piltide ja hindade üle viriseda. Minu arvates teevad väga head tööd!

    Pealegi, toetagem uuskasutust ja ettevõtteid, kes maksavad oma õmblejatele õiglast palka!

  • Avatar
    Vasta Hele 19. juuli 2019 at 13:40

    Selle poe miinus on kohutavad fotod. Keegi võiks pildistama õpetada. Ei kutsu ostma, kui riideid nagu viimast kaltsu eksponeeritakse.
    Ja teine asi hinnad- lääpatallatud ja pesemata tossud 30 eurot, moest läinud, ninad üles keerdunud nahkkingad 50 eurot.
    Koostöö raames peab muidugi kiitma, aga reaalsus on ikka üpris peletav. Poe idee on hea ja ilmselt on seal ka pärleid, aga kogu see leht on nii kole, et kaob igasugune soov osta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. juuli 2019 at 16:53

      Ma pean tunnistama, et osad pildid tõesti ei tee rõivale au, aga ma alati vaatan enne zoomiga üle, siis on näha, kas on topiline vms. Ma ei pea koostöö raames midagi kiitma, ma kiidan, sest olen ise juba pea aasta klient olnud ja pole veel ühtegi asja olnud, millega ma rahul ei oleks. Saan ka aru, et riiete kogus on nii suur, et seal iga asja nüüd triikida ja mega shuut teha, tunduks ka võimatu 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 19. juuli 2019 at 11:54

    Mina olen ka emmyst nüüd oma 4-5 tellimust teinud ja pole pidanud pettuma, eriti soodukate ajal saab seal häid asju ikka võileivahinnaga. Näiteks olen ma sealt saanud juba mitu paari crocse lastele ca 5€ paar, viimati sain väga korraliku Didriksonsi vesti 3€-ga jne.

  • Avatar
    Vasta tuti 19. juuli 2019 at 11:13

    No ei lähe kokku see teema ,et ükshetk kiidad paavlit, et ostad aint sealt ja kallimad asjad on aint kingid ja siis nüüd mingi Emmy koostöö kuidas sa täiega ostad sealt koguag da fak

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. juuli 2019 at 11:22

      Ma ei tea, mida siin on kokku minna v mitte. Paavlist ostan tõesti koguseliselt rohkem, sellised tavalised särgid-püksid, bodyd, mis on umbes eur-kaks hinnaga. Ma ostaks hea meelega kõik riided otse PoP poest, aga ei raatsi ja samamoodi ei raatsi ma ka Emmyst osta kõiki laste riideid. Samas mõned kvaliteetsed ja mugavad esemed võivad ju lastel samas ka olla.

      Ja kui sa vaatad Paavli posti pealkirja, seal oligi ju kirjas, et VOL1, ehk siis loogiline on järeldada, et mul on ka asjade ostmiseks koht VOL 2 🙂

    • Avatar
      Vasta Vaike 19. juuli 2019 at 11:29

      Ei lähe, tõsi. Sest fakt on, et mitte ükski inimene ei osta mitmest poest, never! Ja ammugi ei saa kellelegi meeldida mitme poe kaubad, never 2!

      Näiteks, ma käin ehituspoes üldiselt K-Rautas, aga kui seal mulle sobivat tapeeti ei ole, siis perse, teise poodi ma ka ei lähe! Ammugi ei otsi ma lihtsalt niisama lampi mitmest poest tapeeti.