JUMALAITA TESTIN JA ARVUSTAN

appi! elu tüütuim koostöö!*

2. august 2019

Pidevalt uuritaks, et kuidas see influenceri elu käib ja on, et kas ikka sajab tasuta asju aknast ja uksest sisse, elu nagu lill? Noh, kindlasti on häid külgi sellel elul, aga on negatiivseid kah. Näiteks juba see, et sa pead suhtlema nii paljude inimestega, kellest kõigiga on raske ühist keelt leida. Nii lugejad, fännid, kui ka jah, ka firmad, kellega koostööd teinud olen.

Minu kannatus on lihtsalt viimasele piirile viidud ja seetõttu otsustasin ma, et ma ei taha seda teie eest varjata. Olge aga lahked, kõige tüütum koostööpartner on Rulo.ee! Algus oli paljulubav. Mulle meeldis nende Facebooki leht, et nad on sellised huumorivennad ja ei ole nagu kõik teised. Mainsin blogis, et peaks neilt rulood tellima, kui nemad kohe kirjutasid ja pakkusid, et kle me kingime sulle ruloo. Et ma sellest juttu peaks tegema, seda kokkulepet meil üldse ei olnud. Ainuke miinus oli, et pidin mööda maja mõõdulinti otsima, sest ega ma ei lase mingi lambiantsusid endale koju aknaid mõõtma, nagu halloooo (kuigi nad seda teenust ka pakuvad, kes ei viitsi ise, nagu loom, aknaid mõõta).

Kuna aga mul siin vahepeal naljakas juhtum oli, siis mainisin neid lausa uuesti, selles postituses, kus ma rääkisin piinlikust vahejuhtumist kulleriga (loe siit).  Selle peale saatsid nad mulle ka vetsu ruloo. Kingitusena ja tasuta. Okei. Mulle tundus, et me oleme nüüd üsna tasa. Mina sain kaks korda rulood ja nemad kaks korda reklaami. Tundub ju õnnelik lõpp asjale? Oh ei. See oli alles algus.

Konkreetselt sellest ajast peale saan ma neilt hommikust-õhtuni kirju. Et kle, promo meie ruloosid, meil on mega head rulood. PALUN PROMO MEID!!! Kui ma viisakalt vastasin, et noh, ruloo on ruloo ja tema ainus töö on aknaid katta pervertide pilkude eest, et mida mul nendest veel kirjutada üldse oleks, siis nad lajatasid, et jumala kama kaks, et palun, olgu ma vaid inimene ja ikka midagigi välja mõtleksin. Ignosin nädala. Kaks. Kolm. Neljandal nädalal hakkas veidi kahju, äkki neil pered nälgas või midagi. Fain, eks ma siis promon. Palun väga. Olge esitletud – maailma parimad rulood, millel on väga imelised omadused!

VARJAB MUSTI AKNAKLAASE!

Uskuge või mitte – kui aknad on mustad, siis need ainulaadsed rulood saab akna ette tõmmata ja siis sa enam ei näe, et aknad mustad on. Okei, õuest ikka näed, aga sees saad elada teadmisega, et su aknad on täiesti puhtad! Ja kuna rulood saab ette tõmmata nii ülevalt kui alt, sii saad ta sättida täpselt ka selle koha ette, kuhu näiteks lind häda teinud on või miskit.

Kas näete musti aknaid? Ma ka ei näe!

SAAD RAHUS TOIMETADA

Kui sul on vetsus aken, siis takistab sealne ruloo teistel inimestel sind seal potil kükitamas näha. Tõesõna. Tõmba ainult ruloo ette ja tee seal, mida iganes tahad. Keegi ei saa iial teada…

Muuseas, mul on ühe teise firma ruloo ka elutoas. Minu meelest sama kvaliteediga. Maksis maximas või kuskil ainult 10€. Ei ütleks, et nüüd OLULISELT kehvem oleks. Okei, ta on paar korda akna eest maha kukkunud, narmendab servadest ja tema seest kukub aeg-ajalt mingi pikk jupp välja, aga ma ei ütleks nüüd, et see NII väga häirib, kui aus olla.

Kes ütles, et kümpa eest kvaliteeti ei saa?

Et jah, kuhu ma jäingi. Ostke kõik Rulo.ee poest ruloosid, sest need käivad akende ette ja päike ei paista silma ja võõrad onud ei saa tuppa vaadata. Mega hea! Super! Parim! Las ma kordan veelkord www.rulo.ee.

Muuseas, nendega suhtlus läks lõpus lausa veel naljakamaks. Nad olid nagu, et kle kui sa kunagi ikka meie ruloosid promod (promod, eks?!) et siis räägi palun meie lojaalsusprogrammist kah. Ma olin nagu eee, okei mai saa täpselt aru, et misasi see olema peaks. No pmst, et kui sa sealt oled ruloosid ostnud (või ostad), et siis saad spetsiaalse koodi, et kui teised sellega tellivad, siis saavad nad 20% oma ostust alla. Ja koodi omanik kogub punkte, mille eest saab auhindu (täpsemalt saab siit lugeda, ehk saate rohkem aru?). Minu koodiks pandi “kesseemallukasveelon?”. Ma olin nagu ok, tavai, võin jagada, ehk keegi tahab 20% soodsamaid ruloosid ja veidi lootsin, et kui neil palju tööd peale lendab, et äkki nad mu hinge rahule jätavad, iial ei tea, eksole, aga  mida ma teie meelest pärast mingisuguse saja pavlovapärjaga teen, kui te kõik mu koodi kasutate? Ainuke äge asi seal on see tünn, aga mul konkreetselt ON täpselt see juba olemas, kahte pole ka vaja. Saate aru, need hakkasid, et aga me võime sulle tegelikult kanakuudi tuua. Või pinksilaua.

Jumala eest, andku lihtsalt reklaamartikli eest raha, oh ei, äkki mul on KANAKUUTI vaja jah? Alleaaaa…

Igatahes, nad nii väga tahtsid ju seda promo, mõtlesin et tavai. Las saavad siis. Saavad kohe sellise, mis meelde ka jääb. Palju õnne.

Ahjaa, mul teile 100€ krediiti ka pakkuda, et juhul, kui kellelgi on ruloo puudu ja tahate endale rulo.ee’st tellida selles väärtuses midagi. Selles suhtes, et kindlasti on neid, kellele meeldib suhelda super entusiastlike ruloomeistritega ja vajavad rulood või miskit, eksole? Minu jaoks on see igatahes väga lõbus koostöö olnud, võiks öelda, et säärast pole lausa enne teinudki. Loodan, et see promo neile nüüd palju kasu toob ja et see neile kurku kinni jääks. 100€ krediidi loosin nädala pärast välja kõikide kaasarääkijate/-kirujate vahel ?

*Postitus sündis koostöös rulo.ee’ga, uskuge või mitte

Loe ka neid postitusi!

242 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. august 2019 at 09:48

    Magamistuppa oleks uut rulood hädasti vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika Aviste 13. august 2019 at 18:14

    Põnev lugemine igastahes! 😀

  • Avatar
    Vasta Mina 11. august 2019 at 20:20

    Hahaaaa, neid lahedaid ruloosid vajaksin väga tütre tuppa, elame üürikas ja pole veel jõudnud tema tuppa midagi soetada(mõnus muie tuleks küll näole igal hommikul-õhtul neid ette tõmmates Malluka lahedale seigale mõeldes)?

  • Avatar
    Vasta Kats 11. august 2019 at 16:30

    Vau. 😀 noh, ruloo kuluks ära küll! ?

  • Avatar
    Vasta Karin V 11. august 2019 at 14:20

    Ega ruloost ära küll ütleks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 11. august 2019 at 08:52

    Hahaaa, kuna ma nii kuulsusetu, siis räägin kaasa ja oleksin üüber õnnelik kui krediidi võidaksin, sest ruloosid on vaja kööki ja magamistubba ja õnneks mul hirmu pole et nad minguda edaspidi koostööd teha soobiksid

  • Avatar
    Vasta Jana 11. august 2019 at 08:03

    Magamistuppa oleks vaja, päike muidu liiga vara äratab üles??

  • Avatar
    Vasta Kristi 10. august 2019 at 21:45

    Enda magamistuppa vaja, kuna sisetoa aken siis kõik, kes elutuppa lähevad kiikavad sisse. Ei saa ei riietuda ega magada paljalt :p

  • Avatar
    Vasta Sille 10. august 2019 at 19:55

    Kui nad klientidega sama pealetükkivad on, siis tänan, aga ei soovi loosimises osaleda ;).

  • Avatar
    Vasta Kadi 10. august 2019 at 18:23

    Minul on rulood vaja!

  • Avatar
    Vasta Merilin Konrad 10. august 2019 at 18:15

    Mul on tervele majale vaja?

  • Avatar
    Vasta Ave 10. august 2019 at 17:55

    Osalen. Kööki oleks vaja rulood- 3a juba siin elanud, aga pole leidnud midagi.?

  • Avatar
    Vasta Katrin P 10. august 2019 at 17:08

    Meganaljakas, aga rulood ikka vaja

  • Avatar
    Vasta Elina 10. august 2019 at 16:33

    Jaa, soovin osaleda loosis! Lastetuppa vaja rulood ja enda magamistoas oleks vaja ka pimendatava vastu välja vahetada. Hea reklaampost tõesti, muide??☺️

  • Avatar
    Vasta Andra Lind 10. august 2019 at 15:24

    Rulo.ee-st pole kunagi midagi tellinud, aga kuna meil nkn maja ehitus siin sajandat aastat käib, siis ei ütleks küll ruloost ära, wc oleks nkn aknale midagi ette vaja, praegu käid teed oma häda nii ära et loodad, et kõik inimesed kes külla tulevad oleksid viisakad ja ei vahiks mis teine peltas teeb, aga never know, kui paljud mu perset juba näinud on ? Vann asub vapsjee täitsa akna all. Valikut vahtijatel on, kas paljas pee või üleni kõik ??

  • Avatar
    Vasta Kirsika 10. august 2019 at 14:54

    Magamistuba vajaks ühte rulood küll ?

  • Avatar
    Vasta Ilona 10. august 2019 at 14:31

    Soovin loosis osaleda. Aitäh

  • Avatar
    Vasta Ilts 10. august 2019 at 14:30

    Me kolime enda uude koju septembris ja saame tühja karbi. Rulood oleks essa asi, mis soetada vaja. Pliis võida vaid need 100€.

  • Avatar
    Vasta K 10. august 2019 at 14:30

    Unistan juba üle aasta, et elutoa akende eest oksed kardinad saaks minema visata ja nende asemele korralikud rulood. Alati aga 100 muud kulutust ja nii ta on jäänud..

    • Avatar
      Vasta G 12. august 2019 at 20:29

      Sooviksin ka rulood ?

  • Avatar
    Vasta K. 10. august 2019 at 14:19

    Lapse tuppa oleks tegelikult küll rulood vaja 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 10. august 2019 at 14:17

    Juba aasta võtan hoogu, et elutoa aknale voldikud tellida. Varsti jälle pime aeg tulemas, paeb and ikka kokku võtma ja ära tellima.

  • Avatar
    Vasta K 10. august 2019 at 14:16

    Kingiksin oma võidu emale. Tal on akna ees väga kipakas ruloo,mis pidevalt alla kukub ja kui suur see pensiongi ole,et uut osta.

  • Avatar
    Vasta Meelika 10. august 2019 at 14:11

    See postitus on Rulole täpselt ideaalseks illustratsiooniks, mis võib juhtuda, kui eirata hoiatust “Be careful what you wish for.” ? Aga näed, ega ei saa ka öelda, et ülim agarus sihile ei vii.. kind of ?
    Mul siiski oleks kindlapeale uude majja mõnda rulood tarvis. Kõik tasuta asjad võtan vastu, mis antakse! Olen ka ahne ??

  • Avatar
    Vasta Kaire 10. august 2019 at 13:31

    Oh milline rõõm oli lugeda, et keegi veel kardinatega (või nende müüjatega hädas on). Nimelt oleme juba veidi üle 3 kuu valinud kardinaid meie pesamuna tuppa ja no ei tea mina millised need õiged on. Sada korda ümber mõelnud. Ja vaene laps ei saa enne oma tuppa kolida, kui seal kardinad ees on, sest tema toa
    akna tagune kõige läbikäidavam koht ning kui keegi seal kõnnib, süttivad kohe tuled, seega oleks sinna tuppa hädasti vaja ühte pimendavat rulood.

    • Avatar
      Vasta Signe 10. august 2019 at 14:16

      Lastele tuppaboleks küll rulood vaja. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 10. august 2019 at 13:10

    Juba viimased viis kuud on vaja kõikidele akendele korteris 😀

    • Avatar
      Vasta Kerli 10. august 2019 at 14:13

      Juba aasta võtan hoogu, et lõpuks elutoa aknale voldikud tellida. Varsti taas pime aeg tulemas peab end ikka kokku võtma ja ära tellima.

  • Avatar
    Vasta Kärt 10. august 2019 at 12:51

    Ei ütleks ka ühest uuest ruloost ära, hea Promo muidu ?

  • Avatar
    Vasta Britt 10. august 2019 at 12:50

    Hahaha hea post, ja Ema vajab uut rulood küll?

  • Avatar
    Vasta Anette 10. august 2019 at 12:49

    Uude korterisse oleks ruloosid vaja küll ? kuigi jah hetke plaan on bauhofist 20euriseid võtta. Hea odav.

  • Avatar
    Vasta Moonika 10. august 2019 at 12:42

    Üks ruloo kuluks küll ära…

  • Avatar
    Vasta Lilia 10. august 2019 at 12:27

    Oh nii heldelt jagavad ruloosi. Meie Külaselts (Kõmsi Külaselts) püüab avada sügisel noortetuba, et siinkandi noortel oleks koht kus aega veeta, meile kuluks ka kaks rulood ära ?

  • Avatar
    Vasta Heili 10. august 2019 at 12:14

    Meie hakkame just suuremasse elamisse kolima, niiet rulood kuluvad praegu eriti marjaks ära ??

  • Avatar
    Vasta Karin 10. august 2019 at 12:10

    Läksin mina ka kunagi ruloosid ostma, magamistuppa. Vähe kitsad said , uued kuluks ära küll, seega võidu vastu poleks midagi, uni oleks kindlasti parem ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 10. august 2019 at 12:05

    OMG. Kui ägedasti kirjutatud.

  • Avatar
    Vasta Anneli 10. august 2019 at 11:42

    Varsti oleks voldikuid vaja küll, niiet see 100 eurtsi kuluks ilusti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Angela 10. august 2019 at 11:38

    Magamistuppa oleks küll vaja kui juba pakkumiseks läheb 🙂

  • Avatar
    Vasta Linda 10. august 2019 at 11:32

    Mulle meeldivad teravad elamused ja kööki oleks pervokaitseid vaja küll. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 10. august 2019 at 11:31

    Köögist on ruloo puudu?

  • Avatar
    Vasta Ivika 10. august 2019 at 11:26

    Mul on neid kindlasti kööki vaja, sest üks vanamees vahib pidevalt aknasse.

  • Avatar
    Vasta Marleen 10. august 2019 at 11:17

    Minu suur köögiaken vajab hädasti rulood, kuna armastan pesuväel ringi kõndida. Mehe ema ükspäev juba helistas, et nägi mind läbi akna vàheses riietuses 😀 (autotee on tglt suht kaugel) niiet pls help!

  • Avatar
    Vasta Liina 10. august 2019 at 11:15

    Pooled aknad majas ilma ruloota. Hädasti oleks vaja mõnda juurde!

  • Avatar
    Vasta h 10. august 2019 at 11:13

    uues korteris oleks rõduukse ette rulood vaja. Muidu näeb naabreid liiga tihti.

    • Avatar
      Vasta Helina 10. august 2019 at 11:46

      Uus kodu, uued aknad ja uued rulood võtaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 10. august 2019 at 11:13

    Koju akna ette kuluks väga need rulood ära siis ei ole võõraid pilke piilumas aknast sisse.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 10. august 2019 at 11:12

    Hädasti üks rulookene puudu 😀

  • Avatar
    Vasta Anne 10. august 2019 at 11:06

    Meil on vaja uut rulood.. Tegelikult lausa kaks oleks vaja. ?

  • Avatar
    Vasta Raily 10. august 2019 at 11:05

    Üks hea ruloo kuluks marjaks ära küll??

    • Avatar
      Vasta Merilin 10. august 2019 at 11:24

      Oi, rulood tahaks küll! Uues elamises kõik aknad veel katteta 😀

  • Avatar
    Vasta K. 10. august 2019 at 11:04

    Meil oleks väga seda krediiti vaja kuna oleme hetkel maja ostmas ja akende ette oleks midagi vaja, et kõik meile tuppa ei vaataks ??. Eriti hea on see, et vannitoas on maast laeni aken nii, et loodan heale õnnele ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 10. august 2019 at 11:02

    Mine metsa???
    Vot see on üks korralik promo???

  • Avatar
    Vasta Sandra K 10. august 2019 at 11:00

    Mina rulood ei vaja, kuid seda vajaks õudsalt mu tädi koos oma pisipojaga. Nimelt kolisid nad Eestisse veidi aega tagasi, põgenedes vägivaldse suhte eest. Muidugi oma vara neil nüüd väga pole, kuid tädi on ruloost ammu unistanud. ?

  • Avatar
    Vasta Kati 10. august 2019 at 10:58

    Lapse tuppa oleks küll vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 10. august 2019 at 10:58

    Väga tahaks magamistuppa pimendavat rulood, aga need maksavad tänapäeval sama palju kui aknad, nii et seni olen olnud sunnitud magama ruloota ja taevatähti imetlema ?

  • Avatar
    Vasta Karin 10. august 2019 at 10:57

    Ruloo aitaks hommikuti kauem magada. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 10. august 2019 at 10:48

    Ma suutsin hiljuti oma bambusruloo nööri katki sikutada ja siiani plaan rulo.ee tellida, aga pole saanud raha kõrvale panna, no magamistuppa 5 kardinat ka vaja. Ise olen piilunud voldikuid ? Endal nendega kogemus puudub, aga loen häid arvustusi kogu aeg.

  • Avatar
    Vasta Lisete Õispuu 10. august 2019 at 10:46

    Üsna võimatu on kuskilt leida normaalset pimendavad rulood aknale, mille laius on 2.35m, seega kuluks ära küll üks kinkekaart. ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 10. august 2019 at 10:44

    Meil hetkel ehitus pooleli ja varsti on aeg sisustuseks ja need rulood kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelina 10. august 2019 at 10:44

    Mul teisel korrusel vertsus on aken, aga mida pole, on ruloo. Kui sünnipäeva pidasin, siis sõbrannad pidid ära minestama, sest vetsu vastas on kohe rõdu ?.

  • Avatar
    Vasta Janeli 10. august 2019 at 10:39

    Kööki oleks hädasti rulood vaja

    • Avatar
      Vasta Janeli. I 10. august 2019 at 10:57

      Rõduuksele vajaks küll rulood ???

  • Avatar
    Vasta Imbi 10. august 2019 at 10:39

    Rulood oleks rõduuksele vaja küll ?

  • Avatar
    Vasta Ka Re 10. august 2019 at 10:38

    Lastetuppa kulub ruloo ära küll.

  • Avatar
    Vasta Kadri 10. august 2019 at 10:37

    Soovin omale voldikrulood 🙂
    Kaua ma ikka läb ukseklaasi köögist garaaxi vaatan 🙂
    Talvel veel garaaz pime ka,sii eriti õudne 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 10. august 2019 at 10:37

    ? Osalen ka

  • Avatar
    Vasta Marje L 10. august 2019 at 10:36

    Suvilasse oleks ruloosid ette vaja, et pätid ei näeks, et sealt tõesti midagi varastada ei ole.

  • Avatar
    Vasta Birgit 10. august 2019 at 10:35

    Pean tunnistama et mul kodus polegi ühtegi rulood , plaan lapse tuppa osta ,kes sügiselt kooliteed alustab . Nii et igati vahva loos ja osalen .

  • Avatar
    Vasta Birgit 10. august 2019 at 10:35

    Me!?

  • Avatar
    Vasta Gerly 10. august 2019 at 10:33

    Meie uue kodu suurim probleem on see, et trepi vastas on kohe tänavapoolne aken. Seega ruloo kuluks sinna ette väga ära.

    • Avatar
      Vasta Eve 10. august 2019 at 10:54

      Mul oleks vaja 2rulood kööki. On hommikupoolne lauspäike, mis kahjuks eelmistele ruloodele mõjus nii, et hakkasid pudisema ja praegu ongi aknad ilma ja ootavad katteid.

      • Avatar
        Vasta Liisi Talv 10. august 2019 at 13:58

        Ma kolisin just korterist majja…ohhjh…siin ikka nii palju aknaid võrreldes korteriga…lausa 13tk…ja kui kõigile peaks hakkama oma kulu ja kirjadega neid ostma, siis vast oleksin pankrotis? niiet stardikapital kulub igal juhul ära?

  • Avatar
    Vasta Liis Er 10. august 2019 at 10:32

    Omg pliiiiiis
    Ma juba varsti kaks kuud sealt endale ruloosid tellinud 😀 mul kaheksa akent mis vajavad üle mõõtmist. Ma ei viitsi üldse 😀 elan ilma kardinateta lihtsalt

  • Avatar
    Vasta Liana 10. august 2019 at 10:32

    Mina soovin osaleda loosis! Lapse toas on ruloo puudu, pole leidnud veel sobivat! ?

  • Avatar
    Vasta Siiri A. 10. august 2019 at 10:31

    Kööki oleks rulood vaja küll, vähemalt mehe arvates ??

  • Avatar
    Vasta Sigrit 10. august 2019 at 10:31

    Ruloo ootab ammu vahetust, niiet osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 10. august 2019 at 10:30

    Lapse tuppa oleks vaja hädasti ühte pimendavat rulood.

  • Avatar
    Vasta Susanna 9. august 2019 at 09:26

    Rulood oleks vaja küll, naabrionud teisest majast piiluvad koguaeg aknast sisse ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 8. august 2019 at 17:33

    Ei, see ikka on sigahea rekkaamartikkel! 😀 sest mind täiega ajab närvi odav k-rauta ruloo, mis narmendab, ei püsi üleval ja jookseb viltu (kortsutab servad ära ja siis ei saa ka üles tõmmata). Ja sel samal magamistoa aknal on veel ribakardi ka ees, nis täitsa puru. Päriselt ma pole seda akent kordagi pesnud kuna ribakardin on nii puru, aga kinnitatud servadest akna külge ja akna pesemiseks peaks uue ribakardina paigaldama. Miks seda vaja on? Et saaks nüüd 2 a peale sissekolimist akna ära pesta ja kuna elame esimesel korrusel, kuhu valgustavad öösel naabertööstushoone prožektorid (ei saa magada ilma topelt aknakatteta, ausõna, ma ei tea, miks on vaja naabermaja aknaisse enda prožed suunata ööseks?). Ja päeval ei saa ribakardinata, et natukenegi valgust tuleks sisse ja akna alt läbi käiv rahvas sisse ei passiks.. apua, noh.

  • Avatar
    Vasta Susanne Kuuskman 7. august 2019 at 19:16

    Need paganama rulood kuluks küll marjaks ära. Iga jumala kord kui emale eestisse külla lähen suvel, siis kuke kiredes on luugid lahti! Päike paistab pähe, katsu siis magada?‍♂️

    • Avatar
      Vasta Mayke 8. august 2019 at 02:26

      Minul on hädasti vaja pimendavat rulood!!!

  • Avatar
    Vasta Geili T. 7. august 2019 at 13:40

    MINUL ON VÄGA VAJA SEDA VÕITU, ET NAABRIONUD TUPPA EI NÄEKS!!!!

  • Avatar
    Vasta Kaisa Orrav 6. august 2019 at 17:23

    Aga parem selline suhtlus, kui yldse kidakeelsed? 😀
    Igatahes kino, vajan magamistuppa rulood, et saaks magada!

  • Avatar
    Vasta Evely Kukk 6. august 2019 at 16:20

    Nägin nende reklaami hiljaaegu kuskil kodusaates ja olen isegi kodulehte käinud juba vaatamas, kuid tellimuseni veel pole jõudnud, kuna ei tea uue kodu aknamõõte. Kuna aga reedel saan uue kodu võtmed kätte, siis kindlasti vajan sinna uusi aknakatteid. Meeldis nende puhul see, et saab netis kõik ise ära tellida (sh erimõõdulised soovid), õpetused mõõtmiste juures jne ja kiire tarne. Kui loen, et boonuseks tuleb tore asjaajmine ka, no mis saab selle vastu olla 🙂

    • Avatar
      Vasta Mariana 10. august 2019 at 10:33

      Magamistuba vajaks pimendavat rulood ??

  • Avatar
    Vasta Mailit 6. august 2019 at 08:27

    Praegune ruloo on seest veidi katki, sooviks uut küll …

  • Avatar
    Vasta Aikim 5. august 2019 at 21:31

    On september. Tellin ühelt firmalt ruloo rõduuksele esialgu. Lubab vend uuel nädalal mõõtma tulla, tuli 3 nädala pärast vist. Mõõtis ära ka aknad, et üks hetk tuleb sinna ka tellida. Rõdu ukse ruloo tuli kuu päeast. Akende hinnapakkumist ootan siiani. Möödas on varsti 3 aastat! Selle peale eelistaks iga kell ühte jube entusiastlikku müügimeest ja kiiret teenindust? Sellega tervitaks Helka mööblisalongi ja Andres Kõiv’uPaidest!

    • Avatar
      Vasta Kreete 10. august 2019 at 10:40

      Mul on ka vajaaaa ?? ma vihkan kardinaid. Laps ripub koguvaeg kardinate küljes ja siis tuleb see kardinapuu seinast lahti ja tervel perel on potensiaalne oht sellega vastu kuppu saada. Niiet ma VAJAN ruloosid. ?

  • Avatar
    Vasta Gerli Visk 5. august 2019 at 21:03

    Mul oleks jubedalt pimendavaid ruloosi vaja. Suvel nii raske magama minna, sest õhtune päike paistab täpselt magamistoa aknasse, niiet tuba on valge nagu päeval, kuigi on paksud kardinad ees. Väiksem laps ei saa vahepeal arugi et nüüd tuleb ööunne minna, sest nii valge on ??

  • Avatar
    Vasta Elly 5. august 2019 at 16:14

    Mul oleks vaja ühte suurt rulood. Kollast. Elan oma elusügisel 20 ruuduses paadikuuris ja no juba 5 a ostan sinna seda pagana rulood… Kanakuudist unistan ka,, isegi projekti olen valmis kritseldanud, aga no ehitajat pole… Ja kui kolm kana juba on, äkki siis saaks peenradki rohitud, kui kanadele sealt môni umbrohi maitsema peaks. Selline elu siis. Tahaks juba varjuda ruloo taha!

  • Avatar
    Vasta Silvia 5. august 2019 at 07:59

    Mõne ruloo võtaks küll.

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. august 2019 at 17:37

    No tõesti, kui saad kanakuudi ja sa seda ei taha siis mulle kuluks megahädasti ära! ? meil oli 28 kana ja 4 kukke. 4 nädalat tagasi juhtus äärmiselt kole lugu. Keegi rebane või nirk või kes iganes, murdis kanalauta sisse ja korraldas korralikud tapatalgud. Hommikul ärgates oli 15 kana surnud, 7 kana läinud ja kuked surnud. Alles jäi 6 kana. Igaljuhul vaatepilt oli ülikole. 🙁 meil 2 suurt koera, muidu hauguvad iga krõpsu peale, aga sellel ööl olid vait. Nüüd oleme vaikselt taastunud, aga kõige jubedam lugu on see, et need kanad on mu 7.a poja omad. Tema selle õuduse avastas. Praegu enam nii shokis pole ja käib neid allesjäänud kanu paitamas. Igatahes, kui see kanakuut sulle sülle potsatab, siis üllas inime nagu sa oled… ???

    • Avatar
      Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:13

      Issand vaesed kanad ja vaene laps ??

  • Avatar
    Vasta Kristel 4. august 2019 at 14:50

    Meie pisike maja pisikeste akendega vajaks väga ruloosid ?

  • Avatar
    Vasta Ege 4. august 2019 at 14:33

    Rulood oleks vaja küll, sest valges on jube magama jääda.

    • Avatar
      Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:15

      Pimedas on veel jubedam ?‍♀️?

    • Avatar
      Vasta Imbi 10. august 2019 at 10:31

      Väga väga oleks lastetuppa rulood vaja. Aasta otsa olnud ilma kardinata seal. Aga lihtsalt hetkel pole võimalus osta ka. Alati midagi tähtsamat vaja või tuleb ootamatud väljaminekud. ??

  • Avatar
    Vasta Ingrid 3. august 2019 at 22:50

    Mul on vaja äsja remonditud magamistupp ruloood! Jaaaa! ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 3. august 2019 at 16:47

    Mina olen oma Decorast ja Ehituse ABCst ostetud ruloodega täiega rahul. Maksin normaalset hinda ja sain täpselt seda tooni, mis tahtsin. Polnud puutunud kokku pimendavate ruloodega ja seetõttu pean ühte tuppa uue ruloo ostma, kuna nii pime on!
    Aga minu suurtele akendele ( 200 cm rulood) sain aasta tagadi u 20 eurtsiga!
    Ja kanaaedikust ka ära ei ütle! Inimesed ikka loovad ( *itsitab naerda*). Küll Sinuga ikka juhtub Mallukas!

  • Avatar
    Vasta MonaLiina 3. august 2019 at 15:15

    Kui saab siis rulood ei taha aga kanaaedikut tahaks küll, juhul kui sa Mallu ikka ei taha seda?! Mu kanad oleks maru happyd, ehk saaks aknaga kuudiku, siis saab sinna ruloo ka panna ?
    Kuigi jh 100 rutsi eest vist kuuti neilt ei saa..

  • Avatar
    Vasta Margit 3. august 2019 at 14:12

    Ma võtaks hea meelega selle 100€ ostukrediidi oma kasutusse, kuulus ma pole ja edasi promoda mul seda kellelegi pole 🙂
    Tüütuid sisse piiluvaid naabreid mul samuti teisel korrusel ei ole, aga seal on pööningule ehitatud magamistoad kuhu klassikaline ruloo ära ei mahu, peavadki olema eritellimusena klaasile paigaldatavad rulood. Rulode kodukal kenasti sellised olemas 🙂 Hetkel asendavad ruloosid pleedid ? Mitte just kõikse viisakamat üldmuljet loovad, aga no seal külalisi ei käi ja toa saab magamise ajaks pimedaks. Aga tahaks ilusaid ruloosid ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Aile 3. august 2019 at 12:42

    A mul on rulood vaja küll..

  • Avatar
    Vasta Maarja 3. august 2019 at 12:27

    Järjekindlus viib sihile, said ju oma promo. Pole just lilleline promo aga siiski promo???

  • Avatar
    Vasta Gerda 3. august 2019 at 12:14

    Peab tõdema, et jutt oli humoorikas. Kui kirjadega saan ma hakkama, siis reaalne näost-näkku olukord teeb mind alati kohmetuks. Lõppeb sellised olukorrad sellega, et müüa sulgeb suu,ma vaatan paar sekudit veel asju ja lahkun ostmata midagi. Tekib täielik blokk. Ma lihtsalt ei suuda osta asju mida keegi peale surub. Ma olen veits vist imelik. Kui keegi räägib, et miski talle ei meeldi siis ma pean tingimata saama seda proovida ja veenduda, et see tõesti halb on 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri-Liis 3. august 2019 at 12:09

    Postituse all oleks võinud rulo.ee bänner olla, see aednik24 rikub kõik ilusa ära. Muidu oleks meelest ära läinud ja olekski arvanud, et promod kanakuute ja pinksilaudu

  • Avatar
    Vasta TYY 3. august 2019 at 11:40

    vot agressiivsed müüjad (reklaamijad) minu raha küll ei näe ja kui nad ei taipa järele jätta , siis jooksutan neid kohe hoolega ja lõpuks pean ka loengu müümise taktika ja kliendist lahtisaamise teemal ja kõnnin konkurendi juurde.
    Paar sellist ekstreemust näiteks ka.
    Pesupoes olin proovinud ja valinud hulga uut pesu kui müüja rebis kardina eest ja tungis sisse ja kukkus vaidlema mis mu korvi suurus on. Tahtis sellised kurguni kaetud tohutuid kopsikud mulle peale suruda . Keeldusin – kas ta lõpetas – EI ! Kuulge ma lähen nüüd kõrval poodi kus on ehk rohkem taktitunnet.
    Näide 2 : ajakiri Kodu ja Aed telefoni müüja helistas sada korda iga kord ebasobiv hetk. Lõpuks tabas mu enam vähem ajal kui lihtsalt võtsin hetke ta ära kuulata. Ja mis ma kuulen – mina kes ma olen aastaid seda ajakirja ostnud saan kuulda katkematut tiraadi teemal kui mõttetu ajakiri see ENNE on olnud ja vot nüüd on saab see uuenduse ja parema pildi kvaliteedi ja sisukad artiklid jne jne . Tänasin, et teatasite et olen aastaid oma raha mõttetult kulutanud ja samale ettevõttele enam seda iial ei pakuks ja katkestasin kõne. NB! ajakirjal pole midagi viga küll aga oli või on neil tööl keegi, kes on müüjana kõlbatu.
    Kolmas näide: Soovisin poest osta pistiku otsa vanale nõuka-aegsele pliidile. Müüja vaatas mind põlglikult ja sama sallimatu tooniga põrutas- kas see mõtlete seda ise vahetada ega liigutanudki end et seda otsikut müüa ? Mida põrgut mis see siia puutub ? Tõde oli see et jah ma olen selleks suuteline ja oskustega – aga see polnud ostu tegemisel olulinegi. Lihtsalt üks töll ei suutnud ettekujutada et Naine seda teeb. Küsisin siis et kas te ei suuda seda mulle müüa kuna olen naisterahvas? Kutsuge siis teine müüja letitaha ja teil soovitan ma mingit muud td teha kus inimestega suhtlema ei peaks.

  • Avatar
    Vasta Kristin 3. august 2019 at 11:25

    Ma küll ei ütleks, et ruloo mis narmenda , eest ära kukub ja millel mingi pulk välja tuleb, on kvaliteetne – dramatiseerisid vist veits üle. ?
    Loosis osaleks küll!

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. august 2019 at 11:59

      Ah ei ütleks või ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Dannätthesann 3. august 2019 at 10:18

    Johhaidii. Ma tean mida Sa tunned. Mul on f…ing iga päev, kus naaber iga jumala hommik mulle smsse ja kirjus saadab stiilis, MIS TEED JA KAS KOHVI VÕI TEED JOOME! Ausalt, olen vapsjee kõigis maalima keeltes talle püüdnud selgeks teha, et mul on krt oma elu ka. Noh. Saan paar päeva vaikust ja hakkab uuesti pihta. Ja lisaks sellele vahitakse mulle akendesse kas ?? kommenteeritakse uusi kardinaid või mis lill mu aknalaual on. Savi, ma ei karda neid entusiaste, sest need rulood annaks mulle naabrite silmapaaride eest natukenegi mu privaatsust tagasi. Lihtsam ikka, kui päris minema kolida ?

    • Avatar
      Vasta Paula 3. august 2019 at 12:27

      Väga vahva postitus, väga värske ?.
      Mul on rulood ka väga vaja! Elutoas on väga kaheldava väärtusega kardinad, mis tihti oma eesmärki väga täita ei taha.. Ja sellest poleks isegi midagi, kui ma esimesel korrusel ei elaks ?

    • Avatar
      Vasta Kaidi 4. august 2019 at 08:36

      Just käin mööda poode ja otsin äsjaremonditud toale sobivat rulood – pole veel osanud rulo.ee poiste (või naiste) poole pöörduda. Aga hea teada. Loosis osaleks ka – äkki joppab ja ei peagi enam otsima.
      Mallukas – üks küsimus veel – kas mäletad, mis pood see oli, kust eelmine või üle-eelmine hooaeg need kirjadega seinapildid ostsid? Just nüüd oleks sarnaseid vaja ja no ei mäleta. Tänud!

  • Avatar
    Vasta hedvika 3. august 2019 at 09:36

    Mul oleks ka elutuppa uusi ruloosid vaja 😀 Praegused (korteri eelmistest elanikest jäänud) on sellised veidi naljakad, sest pime loom võttis mõõdud. Ühel aknal on ruloo liiga väike, a la 10 cm ühest äärest ja paraku ka teisest äärest puudu (loe ruloo on keset akent, lihtsalt niisama, ilma erilise kasutegurita). Teine ruloo see-eest kompenseerib, ulatudes julgelt 30 cm seina katma.. mõlemalt poolt.

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. august 2019 at 09:30

    No mul oleks igale poole ruloosi vaja ? Seega ikka osaleks ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 3. august 2019 at 08:39

    Mul läheks rulood küll vaja?

  • Avatar
    Vasta J 3. august 2019 at 08:31

    Eh 🙂
    Ma tegelikult plaanisin lastetubadesse sealt rulood tellida. Kuna maja ehitus pooleli ja korter läks nagu soe sai, siis sealt vast peaks kiiremini saama ? Tundusid ilusad ja värvi poolest ka sobivad. Noh vähemalt on miinus 20 prossa nüüd võimalik alla saada. Teen proovi 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 3. august 2019 at 08:24

    Jaa, mulle kuluks ka ports ruloosid ära. Tervele akendereale tuleb ring peale teha, sest vanad on läbi kulunud. Tänud!

  • Avatar
    Vasta Annika 3. august 2019 at 07:13

    Hei
    Poja uude tudengikorterisse sooviksin lahedaid ruloosid
    Tal korter soklikorrusel ka..kuluvad ära

  • Avatar
    Vasta Brigitta 3. august 2019 at 02:17

    Osalen loosis, magamis- ja vannituppa oleks rulood vaja ?

  • Avatar
    Vasta Anna 3. august 2019 at 01:19

    Suurepärane promotekst, ehk tõmbabko rohkem tähelepanu.
    Üks meie hommikune hommik algas paljulubavalt, ajasime end voodist püsti ja paar minutit hiljem kukkus kardinapuu otse voodisse. Sisuliselt oleks olnud suur tõenäosus sellega piki vahtimist saada, aga tookord vedas. Ostsime samal päeval pimendava ruloo ja oleme sellega rahul. Nüüd oleks vaja ka elutuppa ruloo paigaldada, enne kui seegi otsad annab ja uusi ohvreis sihtima hakkab ?

    • Avatar
      Vasta Kristi 3. august 2019 at 10:29

      Ruloosid oleks väga vaja! Mulle meeldib puhaste akende mõte ??

  • Avatar
    Vasta Kaidi 3. august 2019 at 00:36

    ? hea lugemine

  • Avatar
    Vasta Silja 2. august 2019 at 23:29

    Mul on küll uut rulood vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. august 2019 at 22:28

    Mul on aknad kenasti pestud ja kardinad ees ka, ainult rõdu on hetkel “paljas”. Esimene korrus, üsna madal rõdu ja akna taga parkla. Kõik, kes parklast välja jalutavad/sõidavad, näevad otse rõdust sisse ja mind see tegelikult väga häirib. Tahaks suvel rõdul hommikumantlis kohvitada, raamatut lugeda ja saja taime kastmise/väetamise/ümberistutamisega privaatselt tegeleda, mitte et igaüks vahib sisse…

  • Avatar
    Vasta Laura 2. august 2019 at 22:10

    No tõesti. Super promo!? Olen nende tüüpide lehte näinud/jälginud ja alati mõelnud, et tunduvad sellised “teistsugused kujud”. Ja alati kahelnud, kas tasub neilt midagi tellida. AGA ruloosid oleks vaja küll ja kui saaks veidi soodsamalt, oleks veel eriti tore. Vahet pole, kellelet need siis lõpuks ostetud saab. ? Ehk hakkab siis laps ka lõpuks paremini magama. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. august 2019 at 21:14

    Reklaam on küll äge. Sellist pole varem näinud 😀
    Endal oleks vaja lastetuppa rulood, sest mängides kipuvad nad kardinat alla tõmbama (ma ei tea küll kuidas, aga eks poistel õnnestub nii mõndagi) ja ma loodan rulooga asja parandada. Lootus sureb viimasena, onju.

  • Avatar
    Vasta Triinu 2. august 2019 at 21:07

    Palun mulle see ostukrediit, mu küürimata aknad vajaksid neid asjatundlikke pilke kes auku mõõdavad ja just õige katte linnuheitega akendele valida aitavad ?ilma naljata ?

  • Avatar
    Vasta ruloofänn 2. august 2019 at 20:26

    äge reklaam! tahan entusiastide rulood!

  • Avatar
    Vasta Anu 2. august 2019 at 19:54

    Hea promo ??
    Aga no rulood oleks küll vaja ?‍♀️? ei hakka üldse salgama, et see sott kuluks ruloode tellimiseks ära küll…

  • Avatar
    Vasta Birgit 2. august 2019 at 19:53

    Natuke kahju hakkas praegu sellest firmast, aga mulle tundub, et nad ise siiski selle postitusega rahul 😀 100€ ees rulood kuluks mul kööki ära küll

  • Avatar
    Vasta R.V 2. august 2019 at 19:11

    Ma tahan võita! Sest nende rulood on mu eluunistus 🙂
    Ma ei viitsi aknaid pesta, tahan pimedas rahus olla jne. Ideaalne.

  • Avatar
    Vasta D. 2. august 2019 at 18:16

    Ma literally tulin just ruloorallilt bauhofist. Kirusin maapõhja sest internetis näitas, et neil kohapeal olemas ruloo mida ma tahan, aga hui oli siis. Tõmblesin roolitaga lillaks ennast reedeõhtusel ummikus kah 😀 Kuluks ära küll üks kuradi ruloo elutuppa, kaua ma vahin neid rokaseid aknaid 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. august 2019 at 18:15

    Loos tuli väga õigel ajal, sest tervele majale oleks ruloosid vaja.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. august 2019 at 17:59

    Mul oleks kööki rulood vaja. Köögi aknad ootavad juba hea mitu aastat ruloosid ?

  • Avatar
    Vasta Cat 2. august 2019 at 17:13

    Hahaha, väga hea reklaam. Soovin ka loosis osameda kuna mul on koju vaja lausa 2 rulood. Meie magamis toas puudub kardin/ruloo ja köögis seda ka pole.
    Aga selline nende poolne pinda käimine on ikka väga ebaviisakas.

  • Avatar
    Vasta M. 2. august 2019 at 17:11

    Väga meeldejääv reklaam igatahes! ???
    Aga uude koju oleks päris mitu-mitu-mitu rulood vaja! Palun mulle siis! ?

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 2. august 2019 at 17:06

    Minul oleks ühte kassetrulood vaja aga ei suuda värvi valida. Tunduvad normaalsed inimesed ?

  • Avatar
    Vasta Kadri H 2. august 2019 at 16:41

    Haha, vot see on hea reklaam! Kusjuures, mul tekkis küll huvi ja soov nende ruloode järele, niiet Sa tõesti tegid neile head promo 😀

    • Avatar
      Vasta Tiina 3. august 2019 at 09:36

      Mul ka ruloosid vaja. Nii 5 tükki. Aga ei teagi kohe kas neilt tasuks tellida?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 2. august 2019 at 16:09

    Sitt reklaam on ka reklaam. Olengi just mõelnud, kust leida sellist rulood vannituppa, niiet ise saaks vannis lebodes taevast ja tähti nillida ilma et peaks pablama, et külamehe kilav silm alla paremasse nurka ilmuks. Ja voila!

  • Avatar
    Vasta Elisa 2. august 2019 at 16:04

    Huumor ? Aga meile kuluks uus ruloo ära küll. Ostsime K-Rautast lapse tuppa pimendava ruloo, mis sisuliselt kohe kõige täiega prügimäele läks. Oleks just vaja olnud nõnda entusiastlikku ruloovenda, kes ütleks, milline siis on hea.

  • Avatar
    Vasta Ursula 2. august 2019 at 16:02

    Mul oleks väga kööki rulood vaja!! ;D Suvel paistab päike tuppa nii hullusti, et elutoa diivanil ei saa istuda ja telekat ei saa pea üldse vaadata, see pimestab ja telekaekraanilt peegeldab kõik vastu. Nii et üks ruloo oleks mulle küll väga teretulnud.

  • Avatar
    Vasta Deivi 2. august 2019 at 15:51

    A mul täiega vaja ruloosid. Kui ma nende taktiga järgi umbes kolkend kommentaari, viis kirja isiklikku postkasti, mõned sõnumid su kandetelefoni ja teistesse kanalitesse jätan, siis saan?

    No kurat, ma suht laisk.

  • Avatar
    Vasta G 2. august 2019 at 15:38

    Tundub, et käivad ka paljale porgandite ajudele ? sattusin mõned päevad tagasi ta insta peale ja ohhhh kui käis Rulo promo seal. No kuna mul ainus katmata koht köögi aken, siis mõtlesin isegi ta sooduskoodi kasutada ja lõpuks tellida, aga mõõdulint oli kadunud ja sinnpaika jäi ?‍♀️
    Aitäh, et uuesti meelde tuletasid ?

    • Avatar
      Vasta Laura 2. august 2019 at 20:47

      Uusi ruloosi oleks ka meie uude koju vaja! Köögi, elutoa ja isegi vannitoa aknad on ilma katteta. Ühed korralikud rulood teeksid meie elu palju lihtsamaks, sest siis me ei peaks aknaid pesema ja õhtul, kui väljas pime ja toas valge, ei pea kontrollima, et sobiv riietus on. Vannitoas on puudus kõige suurem, kuna duši all olles näeb pikliku maast laeni (enam-vähem) akna tõttu tänavale välja.

  • Avatar
    Vasta Eelika 2. august 2019 at 15:29

    Meil pole kodus mitte üheski toas mitte ühtegi kardinat ega rulood , no midagi pole , aknad ainult . Saaksin edasi ka ilma hakkama , aga kuna sa seda krediiti nii hästi promod siis no tavaiks teeme ära , saagu aknad kaetud ??

  • Avatar
    Vasta epp 2. august 2019 at 15:10

    Ma juba ammu mõlgutan mõtteid, et tuleks magamistoas ruloo ära vahetada ja väga hea meel oleks, kui võidaks selle rulookrediidi 😀 Mul kanad ka seega võin vana ruloo kanalauta akna ette panna kui vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 2. august 2019 at 15:02

    Hahahaha.. tänks mallu, ma sain kõhutäie naerda. ??? aga ruloo kuluks ära küll, kaua see kuu mulle ikka öösel tuppa piilub ?

  • Avatar
    Vasta E. 2. august 2019 at 14:48

    Minul oleks väga ruloosid vaja. Siiani olen koguaeg edasi ostmist lükanud, sest kardinad olemas, aga nendega on nii palju jama (pole just kõige mõistlikumalt paigutatud kardinad endiste omanike poolt – ja uskuge, paigaldada saab kardinaid väga mõistlikult või siis väga ebapraktiliselt.)
    Igaljuhul, ma tahaks ka kunagi miskit võita ja ruloode krediit kõlab nagu plaan 😀

  • Avatar
    Vasta Geidi 2. august 2019 at 14:44

    Mul tavalused rulood mida ma silma otsaski ei salli. Mees ostis ja paigaldas kui ma tööl olin.
    Aga elutuppa tahaks ka neid mustust varjavaid ruloosud. Mul tavalised 🙁 Pean aknaid pesema.

    • Avatar
      Vasta Kelly 2. august 2019 at 16:10

      Ma juba suht pikalt piilunud nende lehelt neid voldikkardinaid. Nii tahaks kõik aknad nendega katta, vot nii väga meeldivad. 🙂

  • Avatar
    Vasta A 2. august 2019 at 14:41

    Mina võtaks nii kanakuudi kui ka rulookrediiti ? ruloo tõmbaks olemasoleva kanakuudi akna ette, et kanadele hommikul vara kohe päike silma ei paistaks. Äkki siis kukk laseb mõni hommik ka kauem kui kella 5ni magada ✌️

  • Avatar
    Vasta Merili 2. august 2019 at 14:37

    Meil saab maja valmis septembris. Ma loodan. Kui mees JÄLLE ehitajaga riidu ei lähe ja too ikka on nõus töö lõpni tegema 😀 Ja siis ongi ruloosid vaja ja kardinaid ja lampe ja voodit ja KÕIKE, sest meil on palju tube ja palju aknaid, aga pole ühtki asja majas.

    Äkki need ruloovennad tahavad minuga ka kööstööd teha, et kingivad ruloosid ja ma siis räägin oma sõpradele (kes ka juhtumisi uusi kodusid praegu sisustavad), et kust ma need sain 😀 😀

    Äriidee ka ruloovendadele: mingu aknapakkujate uste taha flaiereid jagama vms. Uus aken tähendab remonti mis tähendab uusi aknakatteid ka 😉

  • Avatar
    Vasta Sandra T 2. august 2019 at 14:26

    Mul just läks magamistoa ruloo katki ning nüüd siis selline humoorikas promopostitus nagu rusikas silmaauku. Täitsa õnnelil oleks võidu üle ja prooviks ka neid sinu poolt kiidetud rulo.ee rulood ära ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 2. august 2019 at 14:24

    Mulle kuluks nende tûûtute 100€ ára, et lastetuppa rulood osta ?
    Päris veidrad, et nii pinda julgevad kàia, aga no ju sobib neile igasugune reklaam ?

  • Avatar
    Vasta K 2. august 2019 at 14:23

    Jaa, mul on on ka negatiivne kogemus nendega. Neil oli kunagi mingisugune loos, kus 3 esimest kommenteerijat pidid facebookis ühe nr kirjutama ja siis nemad kingivad instagrammis nende nr alt olevatele inimestele 1 tasuta ruloo. Mina juhtusin nägema kolme esimest kommentaari ja ka seda, et rulo. ee tänas näid. Ja mina siiis hakkasin instagrammis lugema, et äkki veab, mul ja olekski vedanud, kui nad oleks seda kommentaari arvestanud. Aga kuna ma elan samas külas, kus firma on ja olen kohalik siis lasti see lihtsalt üle ja võeti teine kommentaar ja nüüd ninanipsuna oleks see 100 eurone kinkekaart super. ?

  • Avatar
    Vasta Annika 2. august 2019 at 14:23

    Kui võidaks, siis kingiks emale ruloo. Tema juures on WC aken täpselt poti kõrval ehk kui istud, siis saab õuest reaalselt su kanni vahtida (kusjuures naabri elutoa aken on meie wc akna suunas) 🙂 Hetkel on seal muidugi ikka kardin ees, ise õmbesin ja puha. Aga olgem ausad – ega mu õmblusoskus just kõige parem pole, seega veidi töökindlam lahendus kuluks hädasti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 2. august 2019 at 14:16

    Mul oleks täiega lastetuppa rulood vaja. Help, Mallukas! 😀

  • Avatar
    Vasta Hm 2. august 2019 at 14:16

    Mul ruloosid hädasti vaja ? iga hetk kukub kardin koos puuga alla ja kuidas ma siis magan ?

  • Avatar
    Vasta K. 2. august 2019 at 14:15

    Oh, tänud meelde tuletamast. Mul oleks ka vaja elutuppa rulood, otseselt ei karju (saab õhukesed kardinad kah ette tõmmata), aga ruloo oleks mugavam 🙂

  • Avatar
    Vasta Hel 2. august 2019 at 14:08

    Kodust on mõni ruloo puudu küll.

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. august 2019 at 13:46

    Mul oleks lapse tuppa rulood vaja. Ta nüüd piisavalt suur , et oma tuppa kolida , magab kenasti terve öö.

  • Avatar
    Vasta Sirle 2. august 2019 at 13:42

    Hahaa, ma üliaktiivsete onudega pikalt vestelda just ei soovi, kuid kööki sooviks küll väga ühte rulood, et vahel naabritest puhata. Naabrid on meil küll toredad, kuid kes teab, ehk muutuvad ka hüperaktiivseks mingi hetk. ?

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 2. august 2019 at 13:40

    Jaa! Krediit kuluks ära küll kui pakutakse nii lahkesti. Pea kõik aknad ilma, kaua võib?Magamistoa akendele ruloo ette ja ehk uni ole ka siis lapsel pikem ja parem?

  • Avatar
    Vasta Liismissiis 2. august 2019 at 13:30

    No kuna häda ajab isegi härja kaevu, siis egas minulgi muud üle jää kui oma 4le aknale ja terassiuksele rulolt need nartsud ette ära tellida. Ja noh, 100 krediiti, võiks nagu rohkem olla Mallukas aga käib kah ?

  • Avatar
    Vasta Brit 2. august 2019 at 13:25

    Minu magamistoa terve sein on üks suur aken… Ûhel ilusal päeval vôiks ju seal ruloo ikka ees olla ??‍♀️?

  • Avatar
    Vasta M-M 2. august 2019 at 13:22

    Meil oleks tõesti ühte rulood tirtsu tuppa vaja.
    Osalen loosis:))

  • Avatar
    Vasta Maris 2. august 2019 at 13:12

    Oot, mis see oligi, rulo.ee? 😀
    Tempel mällu igaveseks!

  • Avatar
    Vasta Kerli 2. august 2019 at 13:08

    Jaaaa, mulle on heledat ja pimendavat rulood magamistuppa vaja, seega võit oleks mega hea!

  • Avatar
    Vasta Ruth 2. august 2019 at 12:56

    Tellisin korterisse kõikidele akendele rulood rulo.ee’st, aga kui saaks paneks veel mõned rulood.?

  • Avatar
    Vasta Rents 2. august 2019 at 12:52

    Selle mustade akende varjamisega on see jama, et ühel hetkel peaks rulood ka puhastama hakkama. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. august 2019 at 12:53

      miks küll? ostad uued rulood ja paned vanade peale

      • Avatar
        Vasta KADI 2. august 2019 at 14:18

        Oeh, kohustuslik huumorinurgake igas päevas peab olema ? Ja tänase leidsin ma selle siit?? Aga mil tekkis küsimus,kas linnukakastele akendele saab neid ruloosid ka väljaspoole ette panna, et ka väljaspool oliad neid aknaid ei näeks? Kui saab, siis ma võtaks ka paar tükki ??

  • Avatar
    Vasta Elery Lina 2. august 2019 at 12:49

    Kohekohe sügis käes ja kaskedelt hakkavad lehed alla kukkuma ja naabrid saavad jälle passida mis suhu pistan? üks hea ruloo kuluks köögi akna ette ära küll, loodan võidule?

  • Avatar
    Vasta Hanna 2. august 2019 at 12:49

    Mul oleks rulood just magamistuppa vaja, praegu laiutab seal üks suur päevatekk õrna kardina ees ja kuna iga päev ei viitsi seda tekki sealt ära kiskuda, siis ongi meil magamistuba 24/7 suht karukoobas:D nii et oleks küll seda kinkekaarti vaja:D.
    Köögis on mul ruloo, mis oli sees kui korteri ostsin. Pesin ära ja igati ilus ja korralik kollane ruloo:)

  • Avatar
    Vasta Karoliina 2. august 2019 at 12:41

    Meil oleks ka elutuppa ja kööki rulood vaja. ?Juba kolmas aasta hakkab jooksma, kus me seda ostu aina edasi lükkame ja iga suvi jälle kirume, et päike toa nii kuumaks kütab.

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. august 2019 at 12:25

    No loodetavasti selle postitusega sai nende promomisvajadus täis, peaks ikka eriti nahaalne või veidi dumdum olema, kui peale seda veel midagi küsida.
    Ma kevadel ostsin lastetuppa Espakist pimendava ja soojustpeegeldava ruloo. Muidu hea ja tore ja töötab, sain sealt vist kõige parema hinnaga ka, aga oleks enne teadnud, et see niimoodi haiseb, oleks enne üles riputamist paar päeva õues tuulutanud seda. Praeguseks on hais läinud, aga paar ööd oli mul lapse pärast ikka tõsine mure, nii kohutavalt haises see ikka.
    Muidu lojaalsusprogrammid mulle meeldivad, nii sellised, kus ise kogud oma ostudelt boonuseid kui ka sõpradele soovitamise pealt. Esimene neist ruloode puhul ei ole muidugi eriti jätkusuutlik, sest kui palju sa ikka neid ruloosid enda kodus ette paned, aga soovituslingi mõte on hea 🙂 Mulle meeldiks muidugi rohkem see, et neid punkte saaks rahaks arvestada ka veidi varem. See siis pigem tagasiside rulo.ee lehele.
    Loosis osalen ka hea meelega, sest endiselt tahaks vetsu aken ühte veidi tummisemat aknakatet kui õhuke pitskardin, et ootamatult hoovi sattunud pilkude eest pepsi varjata 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 2. august 2019 at 12:21

    See postitus ajab mind segadusse. Misasi see on, promo või halb reklaam?:D 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 2. august 2019 at 12:32

      Ma kaldun arvama, et teadlik halb promo lihtsalt, et antud pealekäimine päevavalgesse tuua.

  • Avatar
    Vasta Helery 2. august 2019 at 12:20

    Päris naljakas aga mul oleks tegelt ka ruloosid vaja ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. august 2019 at 12:19

    Ma vajan seda 100, et neilt tellida. ?
    Aga parajad tüütused tunduvad ka ?

  • Avatar
    Vasta Hele 2. august 2019 at 12:18

    Rulood ja kardinad on hetkel teema küll, 15-le aknale vaja midagi leida ? Kuni tööle saan, elame nii, et kõik näevad tuppa ?

    • Avatar
      Vasta Andrea 2. august 2019 at 12:30

      Iga su postitust lugedes saab naerda, super. ?
      Kodus vajaksid kardinad väljavahetamist, aga kõlbaks üks ruloo ka, äkki tasuta pakutakse 😀

      • Avatar
        Vasta Liisa 2. august 2019 at 13:10

        Kuluks paar rulood ära küll, mul neljast aknast lausa ühel kardinad ees ja need ka paistavad läbi?

      • Avatar
        Vasta Pirx 2. august 2019 at 16:16

        Noh sinuga vähemalt taheti suhelda. Ma sain esimesed rulood mega ruttu kätte, ise paigaldamine oli ka super kerge. Siis mõtlesin, et võiks ju teises toas ka ju olla. No püha jumal küll siis venitasid. Saatsin kohe kõik vajalikud mõõdud, saatku arve ja hakaku tegema. Kus sa sellega. Ootasin kuu aega et saada kinnitus neilt. Vabandas vigases eesti keeles et nad kolisid, aga sellist infot kusagil näha ei olnud. Nüüd kaks kuud hiljem paneme ruloosid ette. Pole vist mõtet mainida, et ruloodest kõriauguni ja ei taha neist midagi kuulda kah ?????

        Kohe hea kuulda, et on teisi ka kes rahul ei ole. Ma küll ostin teise firma käest.

        • Avatar
          Vasta Rulo.ee 5. august 2019 at 13:33

          Tere,
          Me ei ole kunagi kolinud ja me ei ole kellelegi kunagi kuu aega vastanud. Samas, vigane eesti keel tundub küll õige värk. Ja võibolla vaatad korra uuesti, siin ei ole rohkem neid kes rahul ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 2. august 2019 at 12:13

    Otsisin mõnda aega tagasi ka ruloosid. Võtsime suure hooga Sunorekist ja Motivast sooduka ajal hinnapakkumise. Rulood 3 tuppa pluss imepisike vetsuaken läksid koos 40%soodukaga maksma 700 eur. Täitsa tavalised aknad. Sel hetkel loobusin. Mõni aeg hiljem hakkasin uuesti otsima ja jäi ka rulo. ee silma aga neil hinnaklass kuidagi eriline küll pole. Lõpuks valisin hoopis Veepisara salongi, mille juhuslikult ükspäev jalutades avastasin. Super teenindus, töö 2 päevaga valmis ja poole parem hind isegi tavahindadega. Aga sellest hoolimata realiseeriks selle 100 eurot ilusasti suurde tuppa, kus veel ruloo puudu on 😉

  • Avatar
    Vasta Anette 2. august 2019 at 12:09

    Magamistubades mul on korralikud rulood olemas, aga moe pärast võiks köögis ka olla, nii et loos ehk siis finantseerib seda…

  • Avatar
    Vasta Anni 2. august 2019 at 12:08

    Mul on kaks rulood puudu elutoast. Seega võtaks hea meelega. Aga kas kanakuudiga tuleb kana ka kaasa või selle saab mõne teise koostöö partneri käest ?

    • Avatar
      Vasta Jaana 2. august 2019 at 12:16

      Mina olen ka Ruloga väga rahule jäänud, kiire töö ja hea hind 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. august 2019 at 12:06

    Mitu akent ootavad pikalt, et neile pimendavad rulood ette saaks, seega osaleks ka loosis ja ehk läheb õnneks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 2. august 2019 at 12:06

    Elutoas veel ruloo puudu. 100 euri krediiti kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 2. august 2019 at 11:59

    Nats ruloosoodukat kuluks praegu ära küll, just olemegi ostmas

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. august 2019 at 12:15

      no koodi võid kasutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Reena 2. august 2019 at 11:59

    Ma ei tea, kus ma nüüd osaleda saan aga mulle oleks küll elutuppa rulood vaja ? Mo arust võiksid sa selle kanakuudi ka võtta ja mõne talumehe vahel välja loosida, kellel kanad kodus ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. august 2019 at 11:57

    Minul oleks hädasti vaja ruloosid! Eriti lastetuppa. ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 2. august 2019 at 11:54

    Me just ehitame vannituba ja vetsu. Samas võiks ju olla vetsus ka ruloo, aga vist ei näe aknast sisse, kui redelit ei võta, aga kes see ikka paljast pepsi tahab näha. Suurem probleem on vannitoaga, kui natuke pikemat kasvu naisterahvas peseb, siis tissi ikka näeb ?

  • Avatar
    Vasta Elis 2. august 2019 at 11:54

    Ma just tellisin neilt ruloo ? küll enne selle postituse lugemist..
    Telliks teise veel, kui selle 100 euri krediiti võidaks ?

  • Avatar
    Vasta Merit 2. august 2019 at 11:52

    Oii, just sellist allt tõmmatavat rulood oleks vaja. Köögis ei saa rahulikult süüa teha, ilma et kõik kortermajja sisenejad näeksid mis ma teen seal. Veits on juba tüütu.

  • Avatar
    Vasta Shhhhhhh 2. august 2019 at 11:52

    Renoveerime vana maja, kaks aastat varsti juba sees elanud, ülemine korrus peaaegu valmis, aga kardinateks ehituskiled ?‍♀️ Nende ainuke pluss on see, et kui pideva eestära tõmbamisega rebenevad, siis võid südamerahuga(sry, loodus) prügikasti visata ja uue kile ette kleepida. Rulo.ee jäi sinu esimesest postitusest kohe silma ja vaatasin, et täpselt see, mis meil vaja, lisaks veel meie lähedal ka. Isegi nüüd pärast sinu viimast “ülistavat” postitust, kaalun ikka nendelt ruloode tellimist, seega reklaam on sinu poolt korralik ? kui võidaks krediiti veel ka, siis anun neid, et nad sulle selle kanakuudi saadaks.. Äkki tuleb koos kanadega, who knows ?‍♀️??

  • Avatar
    Vasta Joanna 2. august 2019 at 11:46

    Minul on puudu rulood, väga oleks vaja. Tünn ja kanakuut on ka muidugi ahvatlevad pakkumised!

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. august 2019 at 11:44

    Päris täpselt nüüd ei teagi, kas see oli hea või halb reklaam. Tho ruloosid on igaühel vaja

    • Avatar
      Vasta Annika R-L. 2. august 2019 at 12:16

      Selline reklaam on kindlasti meeldejääv ja kasutoov, tasus ju vaeva näha! Rulood tunduvad head ja kenad, tahaks endalegi, ehk õnnestub!!!

  • Avatar
    Vasta E. 2. august 2019 at 11:39

    Ma elan kesklinnas, vajan kanakuuti kûll ?100€ krediidist ei hooli.

    • Avatar
      Vasta Maarja-Marianne 2. august 2019 at 12:05

      Ostsime maja, nüüd oleks vaja umbes triljon rulood. Abi kuluks ära ?

    • Avatar
      Vasta Heili 2. august 2019 at 12:19

      Meil oleks ka kööki neid ruloosid vaja, mida saab mõlemalt poolt liigutada. Siis saavad naabrid vähem sisse piiluda ?

  • Avatar
    Vasta Brigitta 2. august 2019 at 11:37

    Oleks ka hädast vaja katteid, mis varjaks mustad aknad ära. 😀 Tegelikult sai uude kohta kolitud pool aastat tagasi, aga akendel pole ühtki katet ees ja naabritel kogu aeg live show!

  • Avatar
    Vasta Kaie 2. august 2019 at 11:36

    Viis aastat juba ostan oma elutuppa rulood ?

    • Avatar
      Vasta Indrek 2. august 2019 at 12:02

      Isegi ei ütleks sellest ruloo krediidist ära ja kanakuudi võiks ka võita.

  • Avatar
    Vasta Merit 2. august 2019 at 11:30

    Issand, kui äge postitus ?? aga ikkagi oleks mul hädasti elutuppa vaja ruloosid, et naabrid õhtul aias toimetades mulle tuppa ei vahiks.

  • Avatar
    Vasta Kats 2. august 2019 at 11:28

    Oi, see 100 eurikut rululoode jaoks oleks super asi. Meil 6 akent ilma igasuguse katteta. Mitte, et see meid häiriks kuna elame metsas siis peale põtrade väga sisse vaatajaid ei leidu ? aga midagi võiks ju ees olla nii moe pärast eriti tütarde toas neid seal varsti 3. Aga kuna hetkel kogu sissetulek läheb ehitusele siis oleks ju hea mõne aknakatte pealt veidi kokku hoida.

    • Avatar
      Vasta Kätlin 2. august 2019 at 14:05

      Mul on ka kaks väikest akent pimendavat rulood ootamas ?

  • Avatar
    Vasta Liina 2. august 2019 at 11:23

    Mul ka ruloosi vaja ja hädasti. Ämm elab üle tee vastas majas ja ta sõbranna selle kõrval majas ja oi kui tugev naabrivalve mul on ??‍♀️ õhtul kuulen mehe käest alati,et noh vaatasid mingit saadet kus oli palju mehi jah (black gold)??? hea et ma midagi muud ei vaata ????

  • Avatar
    Vasta Hannastiina 2. august 2019 at 11:20

    Meil kukkus magamstoas ruloo alla ja nüüd on uusi vaja, vaatan et selline lahendus oleks väga hea 🙂

  • Avatar
    Vasta A 2. august 2019 at 11:19

    Mul savi isegi kui tüütud seal töötavad, nad võivad ise paigaldama ka tulla ja ma võin nad vaeseks promoda aga mul on täiiiiiega ruloosid vaja… Reaalselt mul on kaks akent majal ja mõlema ees on mustad prügikotid et päike sisse ei lõõmaks .. seega, please jesus halastage meie akendele ???

  • Avatar
    Vasta Triin 2. august 2019 at 11:18

    Kui nüüd keegi küsib mu käest (mingil imelikul põhjusel) kohta kus tellida ruloo siis vist oskan une pealt öelda “www.rulo.ee” ?
    100 € kreda võin vabalt vastu võtta! Elutuppa oleks rulood vaja… ? ?

  • Avatar
    Vasta C. 2. august 2019 at 11:18

    Mallu, sa kindlasti saad varsti hunnik kommentaare selle kohta, kuidas sa julged oma koostöö partnereid niimoodi reklaamida, et nemad toovad sulle leiva lauale, häbi häbi. ? ?

    Aga tegelikult oleks rulood ka vaja. Mul laps ei maga, kui toas valge. Aga midagi kallist ise ei raatsi osta ka. Pigem ärkan koos kuke ja koiduga. ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 2. august 2019 at 11:17

    Saan aru, et influencerid promovad just seda mida neil parasjagu vaja on? Kui endal asi olemas siis svjoo.. rohkem ma ei viitsi teiega tegemist teha? Ma isiklikult leian, et tegelikult ei ole ju raske mõne loba postituse sisse ka see nn ruloo “soovitus” ära märkida hundid söönud, lambad terved? Kui teed kontoris tööd ja teinekord pead ühte ja sama asja mingi vol miljon korda tegema siis ei jäta ju tegemata, sest ma ju mingi kolm eelnevat korda juba tegin sama asja 😀 Töö on töö ja influenceri töö on siis ka veidi korrutamine 😀
    Lõpetuseks kuluks see krediit ka ära, sest meie majas ei lõppe küll kunagi aknad otsa millele oleks aknakatteid vaja 😀

    • Avatar
      Vasta Kairi 2. august 2019 at 11:34

      Uude koju oleks väga uusi ruloosid vaja, hetkel pole aknedel veel midagi ees. Nii, et pöidlad pihku ?

  • Avatar
    Vasta Liis 2. august 2019 at 11:15

    ruloosid tahaks küll, 3 aastat üürikorteris elanud ja siiani pole kardinaid ette saanud 😀

  • Avatar
    Vasta Joanna 2. august 2019 at 11:11

    Super sajaga soovin seda krediiti, siis ma ehk lõpuks vahetaks oma narmendavad rulood välja ja ei mõtle kogu aeg, et kärab küll tegelt. Tüütutega võin ka tegeleda ? mis mul siin kahe lapsega kodus olles muud vahvat teha, suhtlen kasvõi rulooonudega

  • Avatar
    Vasta J. P 2. august 2019 at 11:09

    Magamistoa ruloo läks katki, nii et 100 euro eest ostukrediiti kuluks kohe vägagi ära. Jään õnnele lootma.

  • Avatar
    Vasta Marielle 2. august 2019 at 11:08

    Haha, päris hea postitus ? Miks mitte Nõmmele aeda kanad võtta ? aga krediiti sooviksin küll, sest rulood vaja lausa 3 toa akendele?

  • Avatar
    Vasta Riin 2. august 2019 at 11:08

    Kohe kolime oma esimesse oma koju, kus vaja ruloosid. 100 eurot krediiti kuluks ikka väga ära!!!

    • Avatar
      Vasta Karin 2. august 2019 at 11:29

      Nüüd täitsa aus olla, siis need rulood näevad päris kenad välja. Siuke mõnus pimendav kuluks magamistuppa ära. 100 € krediiti kuluks ka ära, siis võiks nende ülimotiveeritud inimestega tööd teha küll. Muidugi noh, motiveeritus on ju ainult positiivne tegelikult.

  • Avatar
    Vasta Agnes 2. august 2019 at 11:05

    Derassi klaasukse ette oleks küll üks ruloo vajalik ja ega 100€ krediiti mööda külge maha jookse. Nii et võtaks loosist osa ?

    • Avatar
      Vasta Karin 2. august 2019 at 11:59

      Terrassi iseenesest… aga olgu peale.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 2. august 2019 at 11:04

    Kolisime hiljuti oma majja ning hetkel rulood ainult enda magamistoas ja suures toas(seal ka veel endise omaniku omad). Aga laste tuppa oleks küll vaja. Naljakad entusiastid sinu jutu järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. august 2019 at 11:03

    Oh, meil väga ruloo(si)d vaja. Mitu korda ka nende reklaamile komistanud aga kogu aeg on mingi takistus ees, et pole aega v raha vmt 😀 Pavlovapärgi olen võimeline ära sööma 10, seega vist minu jaoks ikkagi? 🙂 Peab uuesti uurima minema. Loosist võtaks hea meelega ka osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 2. august 2019 at 11:00

    Kusjuures, mul on rulost tellitud rulood, mis on valgust- ja soojustpeegeldavad. Nende põrgupalavate ilmadega olid elupäästjad…
    Mõnes toas on veel puudu sellised rulood, niiet ilmselgelt oleks neid tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 2. august 2019 at 10:59

    Haha, mis reklaam!:D aga jah 100euri krediidist ãra ei ytleks.
    Töötajad tunduvad päris tüütud sääsed, kui su postkasti ummistavad.?

  • Avatar
    Vasta Liis 2. august 2019 at 10:58

    Meil maja ehitus käsil ja kuna rulood on mu lemmikud siis nende peale kulub kindlasti sada miljonit (aknaid veits palju) Ehk et kui võidaks, siis võtaks võidu kahe käega vastu! Ma olen sellest rulo.ee-st ainult head kuulnud, eriti kiidetakse fb sisekujunduse grupis nende teenust.

  • Avatar
    Vasta E 2. august 2019 at 10:51

    Mina küll sooviksin 100 eurot krediiti. Mul on magamistuppa kolme meetrist rulood vaja. Koguaeg lükkan seda ostu edasi ja aknal pole hetkel mitte midagi ees.

  • Avatar
    Vasta Kris 2. august 2019 at 10:50

    Mulle kuluks sellised entusjastid ära. Olles ise super tyyty meie Eesti suvemaja sisustamisega juba ehitajatele, siis kiusaks neidki natuke. A’la 1cm yles, 2mm allapoole, 4cm paremale … eiiii teeme ikka hallikas kollased ja 4mm vasakule ???

  • Avatar
    Vasta carmen 2. august 2019 at 10:49

    palju need rulood sul muidu maksnud oleks? ma oleks palunud arvet ja sellega see asi olekski lõppenud 😀

  • Avatar
    Vasta MS. TH 2. august 2019 at 10:49

    Nad on sulle ju selle tünni andnud, mida lojaalsusprogrammist saab võita :D. Teine ettevõte, sama omanik.

  • Avatar
    Vasta Mari 2. august 2019 at 10:46

    Mul läheks küll just praegu ruloosid vaja. Tasuta kraami eest võiksin isegi tüütute inimestega suhelda.. kui see ei kestaks nädalaid.?

  • Avatar
    Vasta Keidy 2. august 2019 at 10:46

    Kusjuures pärast su vetsulugu mina küsisingi neilt hinnapakkumist (muidugi siis juba teistelt ka), ilmselt oli neid veel ja said tuhina sisse. Lisaks olid nemad kes vastasid kohe õhtul, teised alles ülejärgmisel päeval. Ma küll ei ostnud, sest ei suuda otsustada kas kassettruloo või voldik. Elan küll teisel korrusel aga voldik vist soodsam ja mehhanism lollikindlam + hooldus (lihtsam tolmu võtta ja osad vist isegi pestavad)

  • Avatar
    Vasta Rika 2. august 2019 at 10:46

    Ma hakkan uude majja kolima, kus pole ühtegi aknakatet, ma väga hea meelega võtaks selle 100€ rulookrediiti 😀 Palun? Aitäh! 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia 2. august 2019 at 10:45

    Peale sinu esimest postitust seoses selle firmaga pöördusin ka nende poole, kuna oli soov soetada kassettrulood. Kahjuks mulle jättis nendepoolne suhtumine väga üleoleva mulje. Seda värvi, mida ma soovisin, neil pakkuda ei olnud ning mulle öeldi, et eks otsi siis mujalt ja tegelikult suures plaanis ju vahet ei ole, mis värvi see on. Minujaoks kahjuks on ja tellimuse esitamine neile jäi ära. Kuna ruloode vajadus on endiselt olemas, siis võiks ju neile teise võimaluse anda ehk soovin ka loosist osa võtta 😉

  • Avatar
    Vasta Mary 2. august 2019 at 10:42

    Mis see nüüd oli :’D
    Nii segadusse ajavat kirjatükki pole ammu lugenud 😀

    Päris hea.

  • Avatar
    Vasta Di 2. august 2019 at 10:39

    Pahahhaha noo väga usinad tõesti! Laste toas võiks ju ruloo Olla aga no ? samas ma kardan et äkki kui ûhe ostan siis käsivad kõikide akende ette tellida?!?

  • Avatar
    Vasta Ma 2. august 2019 at 10:36

    Ma tahaks kanakuuti… või ok, tegelt tahaks rulood. Tänks!