NIISAMA JUTTU

maailma halvim lohutaja?

10. august 2019

Ma ei oska kunagi väga tundeline inimene olla. Või nagu kuskil sügaval sees olen, aga väliselt ei oska ma iial õigeid asju öelda ja olen nagu eeee…ok, kõik saab korda, ära plz nuta, veini tahad??? Ajaga olen ma õppinud, et üks väga lihtne lahendus inimesi lohutada on neile asju kinkida, siis neile tundub, et ma hoolin nende probleemidest ja mina ei pea mõtlema, et mis need õiged sõnad on, mida sõbranna kuulda tahaks. Haha, okei nüüd kõlab, nagu ma EI hooliks oma sõbrannade probleemidest, aga no saate aru küll.

Igatahes mul sõbrannal oli üli bad trip aeg ja ta kutsus mind külla. Ma teadsin juba eos, et minust head lohutajat pole, seega tegin, mida iga normaalne inimene teeks ja valisin talle kotitäie kingitusi välja, et ta tuju paremaks teha. Ega seda raske mõelda olnud, mis teda rõõmustaks, sest me oleme Aphroditedega kõik mega suured QUDO fännid ja ma teadsin, et ta kaotas ühe kivi ära. Sellise megailusa ja sädeleva.

Aga kuna ainult ühte kivi kotikeses anda tundus tema mure puhul liiga vähe, siis valisin talle kella ka välja. Okei, tegelikult Kardo aitas mul valida, päris hea töö. Näete – selle. Sorri, ma ei tahtnud seda väga näppida ja endale parajaks teha, sest muidu poleks ta sinna karbi padja peale tagasi mahtunud.

Fabeles poes on praegu ka kampaania, et iga 79€ ostuga saab tasuta kaasa käevõru (ise saab valida, siit lehelt) ja mina valisin sõbrannale sellise roosa. Päris äge on see, et need käevõrud on ise päris krõbeda hinnaga, kallimad kuni 65€ seega päris hea asi, mida tasuta kaasa saada, arvan ma. Koos kellaga on nad mega ilusad ka koos, niiet kes kella soetamas on, soovitan Fabelesi lehele vaadata, ehk leiate kella (või samas suva mida 79€ väärtuses) ja saate ägeda kingituse ka kaasa.

Igatahes, sellise paketiga ma sõbranna juurde laekusin ja ei pidanudki seal eide kombel “südant avama”…Või ok, tegime seda ka, aga kingitus oli ikka naelapea pihta, see meeldis talle täiega. Niiet ütle veel, et asjad ei tee inimesi õnnelikuks ?‍♀️ Ma loodan, et ta tuju sellest veidi paremaks läks, sest mingis hullushoos lubasin ma 2 päeva ta koera hoida ja täna hommikuks oli see koer mu pool maja ära rüüstanud ja nüüd tegeleb aia üles kaevamisega, nii et ma ei julge enam kunagi kedagi lohutama minna, ma ei oska midagi öelda ja olen mingi, las ma kingin sulle kõike ja teen su heaks kõike, sest mul ei tule mingid lohutavad sõnad üle huulte ?

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Vellu 12. august 2019 at 17:19

    Konkreetselt oled suurepärane lohutaja. Võib-olla isegi parim. Rohkem ei ütle midagi, muidu tõused veel ära.

    • Avatar
      Vasta Mallu 15. august 2019 at 17:15

      Too late ?

  • Avatar
    Vasta liblikas 12. august 2019 at 12:37

    Lohutamiseks ei ole vaja sõnu ega kingitusi. Tähtis on lihtsalt teise inimese jaoks olemas olla.

    • Avatar
      Vasta Mallu 15. august 2019 at 17:15

      Seda olen ka niikuinii ?

  • Avatar
    Vasta Mailis 10. august 2019 at 17:39

    kõik saab korda, ära plz nuta, veini tahad??
    No paremat lohutust ma ei tea ????
    Vein teeb kõik heaks ?

    • Avatar
      Vasta Mallu 15. august 2019 at 17:17

      Tõsi ?

  • Avatar
    Vasta Elis 10. august 2019 at 15:17

    Deem,tahaks ka su sõbranna olla ?? ja alati ei peagi lohutama,piisab ka lihtsalt ära kuulamisest 😉

  • Avatar
    Vasta väga kurb 10. august 2019 at 14:33

    Ma olen ka kurb ega jõua sellise hinnaga käekella omale osta. Äkki ostaksid mulle ka. Mis see sul siis ära pole.

  • Avatar
    Vasta M 10. august 2019 at 11:48

    Natuke teemast välja, aga kunagi oli Sul postitus, kus olid kõik sooduskoodid. Ega Sul ole Bredeni sooduskoodi 🙂 ? Ootan seal uut sügiskaupa ning hea meelega rakendaks Sinu sooduskoodi.

  • Avatar
    Vasta Vaike 10. august 2019 at 11:23

    Ma ka ei oska, sest no millised sõnad lohutavad, kui oled nt lapse kaotanud või mehe matnud … Ega ikka ei aita küll. Küsingi, kas tahad veel veini ja lasen nutta või rääkida kuni kasvõi endal on korduvast jutust kopp ees, aga lihtsalt on olukordi, kus see on parim, mida teha oskan.

    • Avatar
      Vasta K. 10. august 2019 at 17:40

      Paremat asja nii kuulamine polegi olemas. Tihti inimesed hakkavad kohe oma muredest kürvale rääkima, et nn kannatajal kergem oleks. Miski selline kummaline mentaliteet oli ka mul endal küljes. Tegelikult piisab lihtsalt kuulamisest, polegi vaja sõna sekka öelda.

    • Avatar
      Vasta Mellu 19. august 2019 at 03:28

      Mis Lottest saanud on? 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 19. august 2019 at 08:04

        Mis tast saama peaks olema vahepeal? Sain uue töökoha, hakkas arstiks vms? Ta on koer, lippab siin ringi ja hauguv ratturite peale, mis muud.

  • Avatar
    Vasta Mirjam Melzar 10. august 2019 at 11:14

    Oiii blinn. Ma ei oska ka väga hästi lohutada. :/