0
SPORDIJUTUD

vahepealne elukene, olen nüüd pärjatud sportlane

13. august 2019

Viisin oma auto täna Mobiresse, et see kriips auto küljel korda tehtaks. Kaua ma vahin seda ja meenutan enda lollust ja oskamatust autot lihtlabaselt piisavalt keerata ? Jumal tänatud, et mul see täisteenusrent ikka on, viisin auto kohale, sain uue vastu ja rahus minema sõita ja enda elu edasi elada. Wohhoo.

Naljakas on teise autoga sõita. Kes teab, milline minu auto rool on, siis mõistab, et igasugune normaalmõõdus rool tundub mulle nii suur, et mul endal on kohati tunne, nagu mingi kruiisilaevakaptenil, kellel mega suur rool ees on ? Aga no küllap ma harjun ja juba reedel saan enda auto ka enivei tagasi, seega pole vast hullu. Ilma autota oleks muidugi keerulisem, kuidas ma 28 aastat ilma hakkama sain, elasin nagu loom…

Rääkides loomaks olemisest, siis vahepeal toimus mu elus ka suur läbimurre. Nimelt saime me Mariga mõlemad oma elu esimesed medalid. Mari puhul ma ei imesta, sest ta jookseb pidevalt edasi-tagasi ja räägib, et talle meeldib sporti teha, aga enda puhul olen küll enam kui imestunud. Nimelt võtsime me Peetri jooksust osa ja nõnda me need medalid saime. Mari osales lastejooksul, mina tegin aga Martaga 5km kärujooksu. Okei, terve aeg ma muidugi ei jooksnud, aga 43 mintsa ja oligi 5 km maha jalutatud/sörgitud. Lõpus ikka üritasin veits joosta ka, et mitte päris finishisse loivata.

Ma starti ootamas

Ma välja nägemas nagu methi narkomaan mingil põhjusel

Mari ka vudis veits

Igatahes on mul nüüd medal! Nagu… ESIMENE elus, päris hea! Ja ausalt öeldes tekitab tunde, et krt, tahaks veel medaleid. Kust ma neid saada võiks, andke nõu. Aga see ei tohi olla väga keeruline ja kindlasti mitte üle 5 km 😀 Järgmine aasta muidugi jälle Peetri jooksule ?

Kas teil on medaleid? Mille eest saanud olete?

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

28 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Kris 25. august 2019 at 13:05

  Ma küsiks hoopis autode kohta – kuidas oli üle pika aja teise autoga sõita ja kui sa võrdleks RAV4 ja oma Peugeot’d, siis kumb parem on? Kas Peugeot, sest oled sellega harjunud või oskad äkki mingeid võrdlusmomente ka tuua?
  Mul elukaaslasel nimelt just uue auto ost ees ja ta on täiega kahevahel olnud, et kas osta RAV4 või Peugeot 5008.

  Tänud ette!

 • Reply Tsein 15. august 2019 at 23:00

  Mul on medaleid päris mitu, aga täitsa teiselt alalt – purjetamiselt ? isegi Eesti meistri oma. Ja täitsa äge on alati, kui medal kaela pannakse

 • Reply meow 14. august 2019 at 20:57

  Novot, ei ole ju ikka taksodega mugavam liigelda kui oma autoga??sa alati ajasid vastu, et mis vahet seal on, saan iga kell takso tellida ja teeb sama välja nagu oma auto. NOOOOT, eks?!? joome varsti veini oma autode terviseks??

  • Reply Mallu 14. august 2019 at 20:58

   Tuled tlna?

   • Reply meow 15. august 2019 at 13:39

    Jaaaa, septembris, aga ma ei tea veel kas teine või kolmas nv 😉

 • Reply Ann 14. august 2019 at 12:52

  Rakvere ööjooks, seal on 5km distants ka

 • Reply carmen 14. august 2019 at 12:46

  mul on üks kolmanda koha medal tantsuvõistluselt. kokku oli vist 5 paari selles vanuseklassis xD
  ma ei ole eriline sportlane paraku kunagi olnud 🙂

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:33

   Asi seegi ju ?

 • Reply Vaike 14. august 2019 at 11:58

  Mul on viis karikat, millest üks on päriselt välja teenitud võit, ülejäänud on pronksid, sest rohkem võistlejaid lihtsalt ei olnud ?

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:33

   Hehe ?

 • Reply Kelli 14. august 2019 at 00:29

  Kõige hiljutisem medal on mul hoopiski saapa loopimises ?

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:33

   Kas võitsid? ?

 • Reply K 13. august 2019 at 22:33

  Medaleid on ikka kogunenud parajas koguses. Lauatennis, suusatamine, jooksud, isegi kolm maratoni medalit on. Aga noh nüüd aasta tagasi tuli laps ja kolmandale korrusele koju minek isegi võtab hingeldama ???

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:34

   Kõlab nagu mina treppidel ?

 • Reply m 13. august 2019 at 22:02

  Ma olen 200 aastat su blogist eemal olnud. Sul on auto :O täitsa enda auto? cool.
  Neid massimedaleid saan igalt võistluselt, laps mängib nendega 😀

  • Reply m 13. august 2019 at 22:03

   ahjaa tuli meelde, sa tegid kriipsu autole, seda postitust lugesin, seega mitte 200 a. vist ei viinud kokku mallukas ja auto D

  • Reply Mallu 13. august 2019 at 23:37

   Minu meelest sa kogu aeg kommid siin, aga ma ostsin esimese auto ju eelmise aasta oktoobris, haha ?

 • Reply D1sny 13. august 2019 at 20:56

  Endal on kuskil 20 medalt, mõned karikad – lapsena igasugused teatejooksud, meeskonna vôistlused , orienteerumine ja peamiselt iluvõimlemine.
  Aga tegelen nüüd koertega ja käin pea iga nv võistlusel/näitusel. Ja aastatega kogunenud ikka üle 200 rosetti ja 100 karika ?
  What reminds me – peakski karika riiulit puhastama ja üle lugema ??

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:34

   Jeebus ? nüüd tundub eriti lamp see 1 medal ?

 • Reply Janeli 13. august 2019 at 20:32

  Mina soovitaksin Elamusmaratoni (www.elamusmaraton.ee). Seal tuleb just 1. septembril Kõrvemaa kärumaraton (https://www.elamusmaratonid.ee/elamusmaratonid-2019/2-karumaraton ). See on küll 10km, aga võib-olla lohutab see, et seal joosta ei tohi. 10km vaikselt kooserdada pole ka vast hullu ?

 • Reply Kaisa 13. august 2019 at 20:17

  Tublid olete. Meil koolis korraldati ükskord kooliolümpia ja ma võitsin esimese koha suusatamises ning sain kuldmedali. Rohkem pole saanud kahjuks.

  • Reply M 13. august 2019 at 21:38

   Mul on kogunenud üsna palju medaleid aga kõige uhkem olen “Tipust topini” medali üle, see tuli ka kõige raskemalt.

   • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:36

    Väga tubli!

 • Reply Krissukas 13. august 2019 at 19:20

  Üks medal on. Mõned aastad tagasi jooksin sügisjooksul poolmaratoni. Oli uhke tunne küll ?

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:36

   Peakski olema! Ma siin oma 5 km ülegi õnnelik ?

 • Reply K 13. august 2019 at 18:54

  http://www.jooks.ee/et/tallinna-maraton/
  Palun, 10 kiltsa kõndimist ja lastejooksud ka 🙂
  Me iseka lastega minemas 🙂

 • Reply Aix 13. august 2019 at 18:53

  Eelmine aasta sai käidud maijooksul, Rimi juunijooksul, Peetri jooksul,SEB sügisjooksul, Rakvere suvisel ja talvisel ööjooksul. See aasta sai endale lubatud, et vähemalt üks medal rohkem kui eelmine aasta. Sel aastal ümber Viljandi järve jooksul, Viimsi jooks kõnnil, maijooksul, Rimi juunijooksul , Gorun Skechers jooksul. See laup Rakvere ööjooksule. Kindlasti plaanis ka SEB sügisjooks ja talvine Rakvere ööjooks. Ka vist medalinarkomaan ?

  • Reply Mallu 15. august 2019 at 17:37

   Ohssa, väga usin ?