Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

kus viga näed laita, seal paranda viga kenasti ära või midagi*

23. august 2019

Kui ma ootasin esimest last, siis ega mul palju teadmisi beebikraamist polnud. Kõik mähkmed= minu jaoks pampersid ja teadsin ka seda, et vaja on talki ja beebiõli. Sedagi teadsin, sest toidupoes beebiosakonnas neid ju müüdi. Sellest ka suht teine ainus firma nimi, mida teadsin – Johnsons. Loomulikult ostsin ma kenasti mõlemad ka koju valmis, kui beebi sündis. Ei mäleta, kas ja kui palju neid kasutasin, aga mingi mälestus siiski on, et olemas nad olid.

Siis hakkasin aga rohkem huvi tundma puhaste koostisosade ja looduslike toodete vastu. Ise poleks arvatavasti kunagi sellele rohkem mõelnud, aga blogijate värk. Ikka saadetakse üht koma teist ja lõpuks saingi aru, et kui on nii palju erinevaid firmasid, mis pakuvad looduslikku kraami,  mis teevad oma töö kenasti ära, siis miks ma peaksin eelistama keemiapomme. Seda enam, et aina enam kuulsin beebigrupist ja meediast, et enamik tavapoekraami ei ole üldse nii hea. Seega jätsin need pampersid ja johnsonid kenasti kõrvale ja kasutasin muud.

Kui mulle nüüd kirjutati, et tere, Johnsonsil uus kraam, siis ma alguses ei viitsinud isegi vastata. Kui ma juba olen sada korda rääkinud, et mida puhtam kraam, seda parem, siis kui normaalne oleks hakata promoma midagi, mida ma isegi tegelikult kasutada ei taha. Aga vot, mis siis selgus. Tuleb välja, et ma pole ainuke, kes nii mõelnud on.  Ja vastavalt klientide nõudmistele võttis ka suurettevõte enda kraamiga ette totaalse muutuse.

Jah, 125 aastat turul olnud masstoode, mis niigi madalas hinnaklassis (sest ilmselt niimoodi on hea lihtne oma kraami müüa) ei tõstnud hinda, kuid parandas sisu. Seega on mul hea meel teile esitleda uhiuut Johnsoni sarja- täielikult uuenenud koostis, ca 90% vaid looduslikud koostisosad, ning kõrvale on jäetud värvained, parabeenid, sulfaadid, ftalaadid. Ega ta muidugi nüüd ideaalne pole, et 100% puhas, aga sellegipoolest on tegemist nüüd toodetega, mida ka ise rahuliku südamega kasutan nii beebil, kui ka suurematel lastel.

Tore on näha, kui ka suuremad firmad nn ajaga kaasas käivad, sest tegelikult, olgem ausad. Kui on inimesi, kes endale Prismast 20€ turvahälli ostavad, et ah, käib see kah, siis seda enam on inimesi, kes valivad toidupoes õhtusöögi kõrvale riiulist ka suvalise lastešampooni, mis normaalse hinnaga ja asi ants. Et kindlasti oleks nende kraam ka vana koostisega edasi müünud, aga kuna inimesed on aina enam teadlikumad, tulid ka nemad muutustega kaasa ja see on ainult tore. Olgem ausad – oli ka tagumine aeg!

Lugesin seda ja olin nagu… eeee, te loobusite 400st ohtlikust koostisosast, mis krdi radioaktiivset hapet te enne müüsite ? Aga no tarbimisühiskond, pole midagi teha. Suht kõike tehakse odavalt ja võimalikult palju, ehk siis kvaliteeti oodata on tavaliselt väga odava asja puhul nagunii palju. Seega veelkord – tore, et siiski asjad paremuse poole liiguvad, ka suurfirmadel.

Mulle saadeti nende mõlemad uued “kollektsioonid”. Cotton Touch sari vastsündinutele ja pisaratevaba kraam suurematele. Vastsündinut mul enam pole, aga enamik kraami kulub ikka ära. Näiteks niisked salfakad. Sorri, siiani pole see supermom, kes öösiti kraani all beebit pesemas käia viitsiks ?‍♀️ Mõnusalt mitte liiga intensiivse lõhnaga ja mulle meeldivad. Haha, tahtsin kirjutada “sobivad”, nagu ennast pühiks nendega…


Vot beebiõli ma proovinud pole, sest mul pole hetkel ühegi lapsega seda kuivuse probleemi. Vastsündinuna oli samas kõigil mingi koorumise periood, seega siis oleks kasuks tulnud.

Selle kreemi andsin lastele. Ma ei tea, mis värk on lastel kreemidega, aga kogu aeg on vaja, et emme, anna kreemi. Nüüd see on nende kreem, määrigu siis kuhu tahavad (enda peale ikka, mitte vaibale vms ?). Ise olen ka kätekreemina kasutanud, mõnusalt maheda lõhnaga.

Mõlema sarja pesugeelid on ka juba vannitoas “vatti saanud” ja laste poolt heaks kiidetud. Mitte, et neile üldse eriti meeldiks, kui keegi neid peseb, aga no saate aru küll. Peseb kenasti, mis muud. Ja silma minnes ei kipita ka, nii et täitsa tore kraam.


Ühesõnaga, pikk jutt kokkuvõetuna – kui teil oli enne mingisuguseid eelarvamusi selle firmaga, siis mul on hea meel teavitada teid, et asjad liiguvad paremuse poole ja enam pole mingit põhjust neid vältida, kui poelettidel nägema satute. Lisaks on mul teile kingituseks ära anda terve suur kinkekotitäis asju, mõlema kollektsiooni kõik tooted! Et loosis osaleda, jäta ainult kommentaar, et mida ja kui palju sa üldse Johnsoni firmast tead ja kas oled ka midagi kasutanud?

*Postitus sündis koostöös Johnsoniga*

Loe ka neid postitusi!

220 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Merkel 19. september 2020 at 15:03

    Tere Mariann! Ma toona võitsin selle loosi ning pakiga oli kaasas ka pehme lammas, mis osutus mu preili lemmikuks kaisukaks. Nüüd lasteaia teed alustades käib see lammas temaga kõikjal kaasas ja on omajagu rokane ja laps ei lase sellest lahti ka selleks, et saaks selle ära pesta. Kas oleks võimalik saada nende kontakte, et saaks küsida kas neil ehk oleks mulle üks lambuke veel müüa. Ei suuda Google abil ka nende kontakte leida.

    Ettetänades

  • Avatar
    Vasta Elen 30. august 2019 at 22:09

    Kunagi ammu noorena sai nende beebiõli kasutatud, kui päevitasin. Eesmärgiks oli võimalikult lühikese ajaga hästi pruuniks saada. Kas toimis seda ma ei mäleta?
    Nüüd ämm kinkis mu tutikale beebile pesuvahendi ja seda olen aeg-ajalt ikka kasutanud?

  • Avatar
    Vasta E 30. august 2019 at 17:44

    Enda peal beebiõli kasutanud päevitamiseks ?. Aga oma beebiga tahaks uut kraami proovida küll

  • Avatar
    Vasta Jaana 30. august 2019 at 12:26

    Ma ise ostnud johnsonsit pole. Aga meile katsikuks aasta tagasi kingiti (vana sarja omad siis). Kasutama pole siiani jõudnud hakata..
    Ise olen lapsega bübcheni tooteid kasutanud.
    Aga nüüd siis tean milline on uus sari ja ehk isegi proovime ära ?

  • Avatar
    Vasta Raina 29. august 2019 at 20:56

    Mäletan, et kui laps olin, kasutati minu peal šampooni, tollal käis kah. Rohkem pole kokkupuudet olnud kuni tänaseni, kus on vaja oma detsembris sündivale lapsele hakata kraami ostma – mistõttu ma Sinu blogini jõudsingi, keegi sõbrannadest soovitas, et loe Malluka blogi, ta räägib ausalt ja otse titeasjadest. Nii et siis beebile lähen Johnsonsi tooteid ostma ilmselt 🙂

  • Avatar
    Vasta MImi 28. august 2019 at 22:38

    Kunagi aastaid 17 tagasi kasutasin Johnsoni beebiõli venitusarmide vältimiseks, Perekooli nipp oli. Siis sain beebi ja kasutasin korra, paar pesemisvahendit, aga jätsin kasutamise, kuna juba siis leidsin infot kus oli kirjas, et pole kõige puhtam vahend.
    Süümekad ja paha tunne siiani, et üldse kasutasin sellist toodet. Olgu öeldud, et siis suht alles hakkasid avarduma teadmised nö puhastest toodetest,
    Nüüd on aastaid palju möödas ja uus laps plaanis. Väga kena oleks kui õnnestuks uue beebi sünnil seekord teda hellitada puhta vahendiga, mitte keemiat täis jamaga.

  • Avatar
    Vasta Monika 28. august 2019 at 16:29

    Kuna olen esimest korda ema siis minu teadmised on peaaegu samasuured kui sinu omad kui sa lapse said ?

    • Avatar
      Vasta Jaanika 30. august 2019 at 12:39

      Tausta ei tea. Tean, et nad iidamast aadamast saadaval ja šampoon on pisarate vaba. Kasutanud olen lastel beebipuudrit, seal nagu muud valikut polnudki poes mille vahel üldse kaaluda, korra olen ostn8d ka mingit lavendli rahustavat vanniõli aga selle lõhn endale ei meeldinud (pole lavendli fänn) ja paar šampooni on ka koju sattunud aastate jooksul.

  • Avatar
    Vasta Doris 27. august 2019 at 17:00

    Kaksikute katsikul toodi pesugeel vms, aga prooviks ka muid tooteid. Kahe lapse peale ikka kulub kõike ja kingituse vastu poleks midagi 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 27. august 2019 at 09:09

    Johnsonit kasutasin viimati 5aastat tagasi, kui esineme laps sündis, aga see sai kiirelt asenduse apteegis leiduvate pesuvahenditega, sest olid beebi sõbralikumad minu meelest, nüüd ootan teist ja miks mitte nüüd siis uuesti proovida, ja kes teab, ehk hakkavad meeldima veel ja muutuvad asendamatuks, never know ☺️ pöidlad pihku ?

  • Avatar
    Vasta Adija 26. august 2019 at 21:42

    Kasutasin Johnsoni tooteid kahel esimese lapse peal. Siis ei osanud ma vaadata et millistest koostisosadest need koosnevad. Ostsin nime järgi ja arvasin et siis peaks sobima küll. Aga nüüd kui sündis 7kuud tagasi meie perre uus pisike,hakkasin hoolega tooteid valima mus oleksid ikka rohkem looduslikud. Mäletan ainuld seda et tollel ajal kui ma Johnsoni tooteid kasutasin siis kui shampoon lapsele silma läks hakkas laps nutma. Ja praegu kasutan noorema lapsel ainuld õli vahepeal. Aga see pole uuest tootest. Nüüd kui nägin uusi tooteud ei hakka enam kasutama vana sarja beebiõli☺️. Kindlasti pooldan rohkem kasutada looduslikke tooteid .

    • Avatar
      Vasta Annemari 30. august 2019 at 09:56

      13 aastat tagasi esimese lapse saades oli see toode suht ainus minu mäletamist mööda mis üldse pakkuda oli poes(võin ka eksida aga jah). Siis ei olnud ka teemas puhas ja looduslik nii nagu praegu. Teise lapse sain kaks aastat tagasi ja siis ostsin talgi ja shampooni (talk siiani kasutamata sest just umbes sellel ajal jõudis minuni info mida kõike see Johnson’s sisaldab) peagi on sündimas uus beebi ja tõepoolest toodete valik võtab silme eest kirjuks? hea teada et selline väga pikalt tegutsenud firma on nii palju muutnud oma tooteid. Ilmselt olen nüüd ohver ja lähen ka ostan prooviks miskit neilt?

  • Avatar
    Vasta liis 26. august 2019 at 12:59

    sama kuulnud et pidavat naftat vms sisaldama … kasutanud olen beebiöli ja salfakaid

  • Avatar
    Vasta Merle 25. august 2019 at 20:25

    Olen ise neist toodetest suure kaarega mööda käinud, kuna olin kuulnud, et need ei ole meie tervisele üldse head ja sisaldavad igasugust keemiat. Tore, et nad on oma koostisosi muutnud. Lapse tuleku puhul isegi prooviks nii mõndagi nende toodetest.

  • Avatar
    Vasta Laura 25. august 2019 at 13:10

    Kasutasin teismelisena vahel nende shampooni enda juuste pesemiseks ja beebiõli olen kasutanud pärast vahatamist jääkide eemaldamiseks.

  • Avatar
    Vasta triinu 25. august 2019 at 09:02

    Et nad umbes aasta tagasi kaotasid USAs kohtus, kus tõestati, wt nende beebitalk on kanserogeenne. Süüdistajateks siis inimesed (lapsed), kes saanud sellest vähi

    • Avatar
      Vasta Gerda 25. august 2019 at 20:52

      Ek teadnud väga miskit. Sept sündis esimene laps ja siis sai kiirelt coopist johnsini beebishampoon haaratud.??‍♀️ Laps saab järgmine kuu aastaseks ja hakkabki otsa saama!?

  • Avatar
    Vasta G 25. august 2019 at 07:18

    Mäletaksin nagu seda pisatavaba shampooni…

  • Avatar
    Vasta Berit 24. august 2019 at 22:01

    Eks ikka firmat tean, kasutanud on vanem laps, aga mitte tihedalt. Vanaema-vanaisa ostsid lapsele, et oleks nende pool ka millega last pesta 🙂 kui nii hästi nùüd neil, siis tore oleks neid nüüd katsetada (kodus 5 kuune).

  • Avatar
    Vasta Diana 24. august 2019 at 20:40

    Beebiõli kasutasin ise ja natuke ka beebil. Varsti sünnib uus beebi ja siis võiks täiesti katsetada ka teisi tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 24. august 2019 at 17:23

    Teadsin, et neil on beebiõli, mida mäletan juba väiksest peale pudeliettiketi järgi.

  • Avatar
    Vasta Epp 24. august 2019 at 16:47

    Kasutanud olen beebiõli ja teistest asjadest pole midagi kuulnud.

  • Avatar
    Vasta Kaili 24. august 2019 at 16:32

    Pesugeeli kasutan hetkel. Laste sündides tõi mees talki ka koju aga ma natuke googeldasin seda toodet ja no võttis isu ära seda kasutada.. aga kui nüüd asi paranenud siis kasutaks küll

  • Avatar
    Vasta Kärt 24. august 2019 at 16:28

    Suuresti samasugune kogemus, nagu sul. Sp olen vältinud. Muidu pubekana sai seda titeõli kasutatud kehaõli asemel 😀
    Prooviks sarja ära, kaks muri on kodus küll 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 24. august 2019 at 15:33

    Kasutan talki ja shampooni

  • Avatar
    Vasta Anna 24. august 2019 at 14:47

    Loosis osaleda ei soovi, aga tahan sõna sekka öelda seoses Pampersiga ? ka nemad on läinud kaasa survega ja hakanud tegema paremaid tooteid: https://www.pampers.co.uk/nappies-wipes-pure/pampers-pure-protection-nappies

  • Avatar
    Vasta Kaidi 24. august 2019 at 14:19

    Ega väga palju ei teagi, olen samuti shamponi poest lastele ostnud.

  • Avatar
    Vasta Aigi 24. august 2019 at 14:19

    Teadsin, et on odav ja igas poeketis olemas

  • Avatar
    Vasta Kätlin L 24. august 2019 at 12:57

    Väga palju ei tea…pole süvenenud. Isegi kasutan praegu selle firma duššigeeli ja kreemi, sest kõik täiskasvanutele mõeldud ajavad megalt sügelema. Nüüd on aga oktoobris perre sündimas väike kutt, kellele kuluks ka see kraam ära.

  • Avatar
    Vasta Liis 24. august 2019 at 11:22

    Kasutan beebišampooni, sest lihtsalt veega beebi pead pesta oleks ju liiga igav?

  • Avatar
    Vasta Jaanika A 24. august 2019 at 11:19

    Johnsonsi toodetega puutusin rohkem kokku 8 aastat tagasi, kui esimene laps sündis. Ostsin siis ka puudrit ja šampooni ja beebiõli. Kasutust said vähe, sest uurisin siis ka , et millega ikka tegu jne. Tore, et nad oma suunda muutnud on. Nüüd on mul uus pisike nädalavanune beebi ja võiks täitsa proovida ?

  • Avatar
    Vasta Karolin 24. august 2019 at 09:29

    Johnsonsi kollases pudelis pisaravaba šampooni tean küll, sest kui väiksem oli, kasutasin seda ise ka, kuna kartsin juustepesu nagu tuld. Oma lapse peal selle firma tooteid kasutanud ei ole, aga arvan, et võiks täitsa proovida ?

  • Avatar
    Vasta Ele Riiet 24. august 2019 at 08:51

    Teadsin Johnsonsist mingi 11 aastat tagasi juba:) Kui mul beebi alles oli ? Mulle hullult meeldis nende lavendli dusgigeel/ vannivaht , mida ma kahjuks mitte kuskilt enam ei leia. Selle seepi on ainult leida poelettidelt veel aga sa ei kujuta ettegi kui mõnusa lõhnaga mu lapse nahk ja juuksed olid???!
    Hiljuti avastasin aga uued tooted ja roosas pudelis pisaratevaba shampoon rändas meie vannituppa:) Ostsin selle lapsele muidu ja nüüd peseme mõlemad sellega hoopis?

  • Avatar
    Vasta M. K. 24. august 2019 at 08:18

    Nii naljakas, kui see ka pole, olen ise kasutanud Johnsoni aloe vera beebiõli, eriti talvel, kui endal nahk nii kuiv. Seega mine tea, õli läheks kohe endal kasutusse ? Aga kuna mu ümber on nii palju, kes kohe-kohe beebid saavad, siis on ju tore kingitus teha. ?

  • Avatar
    Vasta k. 24. august 2019 at 07:55

    Ei ole varem üldse süvenenud, mis nende tooted sisaldavad. Eeldasin kuidagi, et suur ja tuntud firma ja just lastele/beebidele suunatud, et ju on hea kraam neil. ? Peaks minema ja vaatama vannitoas, mis beebiõli pudelil kirjas on. Hetkel on see ainus toode, mida kasutan. Alati pärast vannitamist määrin beebile.

    Hea meelega prooviks uut sarja hoopis selle vana asemel.

  • Avatar
    Vasta Karin 24. august 2019 at 07:46

    Teadsin, et tooted leiab tavalisest toidupoest. Ise olen kasutanud niiskeid salfakaid.

  • Avatar
    Vasta Hanna 24. august 2019 at 07:22

    Mulle tuli ka üllatusena, et kohe nii hull keemia ennem oli. Meil kodus oli ainult see beebiõli olemas:)

  • Avatar
    Vasta Kristel 24. august 2019 at 06:16

    Tean ainult nii palju, et 17 aastat tagasi ema ostis neid mu õele, endal pole seni vajadust olnud 🙂 nüüd on endal beebi, kellele pole veel ühtegi nende toodet ostnud aga prooviks hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta G 24. august 2019 at 01:53

    Huvitav, kuidas beebipuudriga lood on? Kas see on ka uuenduskuuri läbinud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. august 2019 at 09:59

      Jah, kõik uute kollektsioonide asjad on 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 24. august 2019 at 00:07

    Kui poeg beebi oli, siis kasutasin niiskeid salfakaid ja šampooni, sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Loviise 24. august 2019 at 00:05

    Ei ole kunagi kasutanud ühtegi?

  • Avatar
    Vasta Karin 23. august 2019 at 23:50

    Ise oma lapsel kasutanud pole neid tooteid. Kuid kingiks oma õele, kellel juba varsti sünnib pisike beebi. ???

  • Avatar
    Vasta Kris 23. august 2019 at 23:33

    Teadsin, et on keemia ja seetõttu olen mööda vaadanud nende toodetest. Väga meeldiv üllatus, et nad niiviisi arenenud.

  • Avatar
    Vasta Geidi 23. august 2019 at 23:13

    Kasutasin aastaid ja siisno vahel kasutan suuremal lapsel üht nende ihupiima. Lapsel ihtüoos ja kreemikulu on üüratu, kuid see on piisavalt niisutav ihupiim. Maal on meilnende shampoon – lastele meeldib kui silma minnes ei kipita.

  • Avatar
    Vasta Eva 23. august 2019 at 23:09

    Kui laps sündis ostsin just Johnsons firma asju koju kuna mäletasin väikeste sugulaste pealt, et need olid meeldiva lõhnaga ja tegid oma töö ära. Pealegi ju koguaeg reklaamiti ka ja mis see siis ikka ära ole eks ? Mingiaeg juhtusin lugema mingit ajalehe artiklit kus rääkis, et ala nende koostisosad võivad põhjustada igasugu asju nagu ntks vähk, kuna nii mürgised jms siis sai need tooted ära korjatud ja poest enam ei ostnud. Teistele ka ütlesin, et ärge ostke ega tooge, et mingi mürk pidi olema 😀
    Nüüd kui nad on muutnud oma koostisosi siis tahaksin uuesti neid kasutada kuna lemmik oli mingi lavendli lõhnaga šampoon vs duššigeel lillas pudelis, see oli megahea ausalt.

  • Avatar
    Vasta Merkel 23. august 2019 at 22:43

    Firmat teavad kõik, kasutanud olen ise pepupuudrit, et hiljem sisse lisada sinna tärklist 😀 Aga uut sarja prooviks meeleldi peagi sündivate kaksikutega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 23. august 2019 at 21:40

    Ma vahepeal mõtlesin, et Mallukas kaotad oma lugejaid vaikselt Marimellile, kuna ikka blogimist sul suht vähe – aga nüüd vaatan kommentaaride hulka, ja marimell võib küll teha vähem reklaamposte ja rohkem niisama asju ja postitada tihedamalt aga lugejad ikka sul 😀

    Aga mina oma aastasele lapsele neid tooteid ei anna, ka uusi mitte. Ostan oma raha eest neid kalleid öko-smökosid edasi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. august 2019 at 10:00

      Ma arvan, et lugejanumbrid ei ole mul kunagi talle alla jäänud, aga noh, ei tea ka tegelt ?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Käti 24. august 2019 at 23:09

      Esimese lapsega ei tulnud selle pealegi, et poes müüdav kaup võiks kuidagi ohtlik olla. Teise lapsega ikka jälgin mida ostan. Kui ise väike olin, siis sai pestud kogu aeg Johnsoniga ennast. Olen ka kuulnud, et tekitavad vähki jms. Kuna vann on meie pere suur hitt, siis rõõmuga prooviks uue koostisega tooteid.

  • Avatar
    Vasta Riin 23. august 2019 at 21:16

    Suvel pesin hobust nende šampooniga. Rohkem kogemusi pole.

  • Avatar
    Vasta Triinu 23. august 2019 at 20:46

    Johnsonsist olen ikka kuulnud. Kunagi mäletan, olid ikka reklaamid ka nende kohta, kuid nüüd pole aastaid ühtegi kuskil näinud. Kunagi ise kasutasin neid kehakreeme ja ei saanud aru, miks mul kätele/jalgadele lööve tekkib. Mingi aeg sain aru, et kui kreemitasin siis tuli ja kui kreemitamisest tegin pausi siis ei tulnud kordagi. Sain aru, et see on nii keemia, et minu keha ei kannata. Ma ei võida kunagi midagi ja oleks tore ükskord miskit võita. Hea meelega annaksin Johnsonsile uue võimaluse.

  • Avatar
    Vasta Signe 23. august 2019 at 20:45

    Olen kasutanud śampooni, talki ja beebiõli.

  • Avatar
    Vasta Aile 23. august 2019 at 20:36

    Seda õli sai nooremana ise kasutatud…

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. august 2019 at 20:33

    Mäletan et kui väike olin siis johnsonil oli pisaratevaba shampoon 😀 vana tuntud firma, kuid endalegi yllatuseks puhas kraam 🙂

  • Avatar
    Vasta Lily 23. august 2019 at 20:30

    Olen kasutanud selle firma õli.
    Küll mitte lapse peal aga toona auto nahkistmete õlitamiseks käis küll ?
    Nüüd julgeks ka lapse peal kasutada.

  • Avatar
    Vasta Liisa 23. august 2019 at 20:27

    Kunagi sai ise Johnsoni pisaravaba šampooni kasutatud 🙂
    Aga lastel pole seni kasutanud. Mitte et oleks teadlikult vältinud… aga kuidagi kujunes nii. Iseenesest prooviks küll ?

  • Avatar
    Vasta Johanna-Silvia 23. august 2019 at 20:05

    Olin tegelikult kursis küll, et ta üsna saast on. Hästi tuntud firma küll, oma lapseeast juba meenub, ja ilmselt sellepärast oligi kahju, kui uurima hakkasin, et Johnson’s pidigi pea täielikult meie valikutest välja jääma. Ostnud aga olen siiski ühe nende toote, ausalt, ma ei tea, miks 😀 Ostsin talgi, aga tõenäoliselt kartulitärklis oleks sama töö ära teinud.
    Mul on väga hea meel lugeda, valik on nüüd ka meie jaoks kasvanud ja kindlasti kuluks tütrele loosis olevad tooted ära. Olemegi siiani üsna minimalistlikult nende hooldusvahenditega võtnud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 23. august 2019 at 20:02

    Ise Olen kasutanud beebiõli, pele pesu märjale ihule. Suht timm.

  • Avatar
    Vasta Marit R. 23. august 2019 at 20:01

    Mina olen kasutanud, ja olen see ema kes on ostnud lihtsalt ilma uurimiseta sobiv hinnaga ja reklaam.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. august 2019 at 19:41

    Ma enne ka vältisid nende tooteid, kuna olin kuulnud et keemiat täis. Nüüd olen vägagi positiivselt meelestatud proovima nende kollektsiooni nii enda kui ka beebi peal ?

  • Avatar
    Vasta M. 23. august 2019 at 18:53

    Kas mitte sünnitusmajast juba neid Johnsoni asju kaasa ei saa? Minu meelest beebiõli sealt meiega kaasa tuli, aga kasutanud seda pole, sest jah, keemia noh. Pole nagu vaja ka olnud 2 aasta jooksul, ilmselt viskasin minema…
    Miskine pesemisgeel oli ka, seda olen küll suuremal tüdrukul kasutanud.
    Uusi asju prooviksin hea meelega, kui nad enam nii keemia pole ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin Taimsaar 23. august 2019 at 18:43

    Johnsoni kreemi mäletan kümne aasta tagusest ajast, kui sugulased beebid olid. Nüüd olles 3 kuuse poisikese ema, kasutan hetkel apteegi kosmeetikat vaid. Kusagil ajusopis on arusaam, et just see parim. Samas wetwipese ostan poest odavama tükihinna järgi. Ehk on siiski olemas mingi kompromissitoode. Et mitte apteek ja mitte odavaim…

  • Avatar
    Vasta Killu 23. august 2019 at 18:29

    Esimese lapsega ostsin seda pisarate vaba šampooni. Ilmselt teise lapse aeg ka. Kuna siis nagu ei näinudki poes muud. No 15 ja 12.a tagasi. Nüüd kolmanda lapsega on kodus täitsa olemas beebiõli mida isegi päris palju kadutasin.

  • Avatar
    Vasta Mari 23. august 2019 at 18:25

    Kunagi ostsin lapsele shampooni,siis kuulsin kusagilt et tekitab vähki vms ja viskasin kohe prügikasti. Poiss nuttis et ri saanud “reklaami sampooniga” pesta ,et see pidavat jonni ära hoidma ja nüüd ta ri saagi jonnivabaks 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 23. august 2019 at 17:51

    Ma olen nüüd see “hirmus paha” lapsevanem, kes on terve see 5,5aastat johnsonit kasutanud. On need tooted sobinud mu poisile ja milleks siis vahetada. Loomulikult on olnud vahepeal ka teisi tooteid kuid Top-to-toe on alati kodus olemas olnud. Teisi tooteid ei olegi väga proovinud, sest sellega saab pealaest jalatallani ja kõige mustema põssa puhtaks.
    Uusi asju prooviks küll hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 23. august 2019 at 17:45

    Super tore kuulda, et muudavad paremaks. Väga tuntud firma aga kasutanud palju pole 🙂
    Nüüd prooviks isegi ;)!

  • Avatar
    Vasta L 23. august 2019 at 17:33

    Siiani olen eelistanud ökopesuvahendeid, kuid nende juures häirib see, et nad on lõhnatud.
    Kasutan Johnson’s šampooni aeg-ajalt lapsel, sest see on nii hea lõhnaga (juuksed lõhnavad pikalt peale pesu imeliselt, aga seda rõõmu jagub seniks kuni laps söögi ajal mustad käed juustesse nühib).
    Tõesti rõõm kuulda, et nad on oma koostist parandanud, julgen rohkem kasutada.
    Loodan, et loosiõnn naeratab, sest meiega on peagi liitumas veel üks pisi, kelle peal neid tooteid kasutada saaks.

  • Avatar
    Vasta Maija 23. august 2019 at 17:14

    Hetkel kasuguses talk ja suurematel plikadel šampoon. Eelnevalt olen ka kasutanud õli. Mingi aeg vahetasin neutrali vastu, nüüd kommentaare lugedes peaks lõpetama vist. Kolme pikajuukselise tüdrukuga kulub šampooni ja ka muud pesuvahendeid hulga siis kuluks kinkekoti täis asju ära ?
    Polegi kunagi midagi võitnud, oleks aeg juba (aga ega ma väga ei osale ka kuskil loosides, ainult mõnes osalenud mida tõesti tahaks proovida/võita?) ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 23. august 2019 at 17:13

    Kui mu lapsuke sündis siis kasutasin ka ja ei mõelnud üldse, et keemia on, mingiaeg kuskilt kuulsin, et jube värk aga vot peaks uuesti kasutama hakkama ja nüüd juba teadlikumalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Marja 23. august 2019 at 17:07

    Kunagi ammu, kui ise laps olin, siis ema pesi mul johnsonsi shampooniga juukseid. Mäletan, et ei pidand silmi kipitama ajama, aga igakord lõppes peapesu ikka nutuga ? Oma lapse peal pole katsetanud, aga nüüd aega möödas, võiks proovida küll ?

  • Avatar
    Vasta Annika 23. august 2019 at 16:42

    Väga hea uudis. 13a tagasi kasutasin küll, nüüdsete lastega enam mitte. Hoolega valin mida kasutan kuna olen allergiliseks muutunud osade keemiliste koostisosade vastu.
    Nüüd hakkan Johnsonsi tooteid ka poeriiulilt kätte võtma, seda ei tea kas mõne ostan ka 😉

  • Avatar
    Vasta Tibu87 23. august 2019 at 16:38

    Johnsons on ammu teada värk. Mäletan et kasutasin ise lapsena seda kollast šampooni. Oma lastel kasutasin mingit sprei palsamist ja nüüd ei leia enam seda poodidest. Mõistan et põhjuseks on siis need suured muutused. Beebiõli on ka läbi käinud aastate jooksul korduvalt. Lisaks muule tunnistan ma parimaks nende rinnapadjad võrreldes teiste sarnase hinnaklassi omadega.

  • Avatar
    Vasta Sirle 23. august 2019 at 16:22

    Teadsin, et vanasti oli jube keemia. Mees ka naeris et kle see pepupuuder tekitab vähki jne. Selle pärast oma peatselt 5 kuusele preilile polegi nende tooteid ostnud. Nüüd kui juba keemia vabamad, siis kindlasti tahaks proovida. On poes silma ka hakanud aga vana juurdunud arvamuse pärast vast ongi need tooted minust sinna riiulile jâänud.

  • Avatar
    Vasta Sirle Hiienurm 23. august 2019 at 16:04

    Nende tooteid väga pole kasutanud aga nüüf kindlasti otsin poest üles ja proovin järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 23. august 2019 at 15:44

    Olen vist mōned üksikud korrad ostnud beebiōli, aga olen seda pigem kasutanud kevadel kui vaja pàikest ligi meelitada-endale peale määrinud? Üldiselt ei tea sellest ettevōttest ega tema toodetest midagi. Peaks tàitsa poodi otsima minema neid vannitoa tooteid, ehk saab poisi lihtsamalt ja väiksema kisaga pestud?

  • Avatar
    Vasta Keidi 23. august 2019 at 15:36

    Tõesti informatiivne postitus, sest olin ka ise täpselt samal arvamusel. Suurepärane, et firmad ajaga kaasas käivad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 23. august 2019 at 15:31

    Algul sai kingitud ja ostetud johnsonsi tooted aga siis ka jah lugesin et pahad jne. Peale seda liikusin üle neutrali toodetele.

  • Avatar
    Vasta Karin 23. august 2019 at 15:19

    Olen kasutanud šampooni ja niiskeid lappe.Hea teada et tooteid täiendatakse.

  • Avatar
    Vasta Edith 23. august 2019 at 14:52

    Elan maal ehk ainukesed beebiasjad ja kogu kraam, mis poes, on Johnsoni omad. Beebi sündides ostsin beebiõli, mis haises natuke imelikult, nagu vanaks läinud kreem. Aga ostsin ka beebi šampooni/dušigeeli, vaatasin ka koostise üle ning oli täitsa okei, siiani lapsel kõik korras ja nahk näeb ilus välja. Aa ja veel.. Tavapoodides on müügil ka Johnsoni rinnapadjad, mis maksavad ainult 3,50 pakk, võrreldes NUKi omadega, mida varem ostsin, on hinnavahe 6 euri.. Sama raha eest saan nüüd peaaegu 3 pakki patju. Ülejäänud vajaliku kraami ostame alati apteegist ja linnast. Niiskeid salvrätte kasutan ainult sõidus kui lapsel autos õnnetus juhtub, siis andke andeks, ma ei hakka teda palja p*****a viima kuskile kraani alla pesema. Alati võib ka mõni plekk riietele sattuda, mida saab lappidega puhastada. Kui nüüdsest Johnsonil uus koostis, siis täitsa prooviks.

  • Avatar
    Vasta A 23. august 2019 at 14:44

    Mingit beebiõli olen kasutanud päevitamisel. Keegi kunagi soovitas, et päike hakkab paremini külge. Oli vaja neegriks end pubekana päevitada. ??
    Kuna endal ka laps tulekul paari kuu pärast, siis osaleks heameelega loosis. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirts 23. august 2019 at 14:42

    Mul täpselt sama teema. Esimese lapsega mitmed setmed aastad tagasi vaese tudengina tundus mingi öko ikka erilise peenutsemisen ja johnsons tundus väga ok valik. Siiski beebikraam ju ? Nüüd viimane (kolmas) beebi ja ikka väga valin, mida talle peale/suhu määrin.

  • Avatar
    Vasta Helena 23. august 2019 at 14:22

    Olen siiani teadlikult vältinud selle firma tooteid. Ka arvanud, et Johnson liiga keemia ja valinud alati Neutrali tooted pisikesele. Hind on neil sama.

  • Avatar
    Vasta Ilona 23. august 2019 at 14:14

    Olen pigem eelarvamusega nendesse suhtunud, et mis head seal toidupoes ikka lapsele olla saab.

  • Avatar
    Vasta Karin 23. august 2019 at 14:14

    Mina kasutan šampooni ja beebiõli,ega ennem polnud erilis teadmisi nende lasteasjadega

  • Avatar
    Vasta Aure 23. august 2019 at 13:58

    Ee, ei teadnud, et “keemia” oli. ? Enne pönni sündi nagu ei süvenenud öko-šmökosse, last pesen enamiku ajast lihtsalt veega ja kreemitada/ölitada pole teda eriti vaja olnud. Kasutame mingit Johnson’si pesugeeli, aga see vb veel vanast tootesarjast. Loosi võitmise korral vötaks “puhtamad” asjad kasutusse.

    • Avatar
      Vasta Eneli 23. august 2019 at 15:37

      Olen varasemalt kasutanud õli. Nii enda naha niisutamiseks ning lastele vanni tegemiseks. Meile sobis.
      Need tooted läheks tutika beebi hoolduseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 23. august 2019 at 13:51

    Heh, ka mina olen üks neust, kes pole kunagi ostmud johnsoni tooteid, aga nüüd tekkis küll huvi proovida :O järgmine kord panen rahuliku südamega korvi 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristina 23. august 2019 at 15:26

      Oleme kasutanud šampooni. Õli sai ka kunagi ostetud, see aga kasutust ei leidnud.

  • Avatar
    Vasta Leili 23. august 2019 at 13:50

    Tore kuulda et asjad muutuvad! Polegi enne julenud kasutada oma poisipõnnil neid tooteid. Pisaratevabad tooted kuluks küll väga ära. Poisile meeldib vannis hullata ?

  • Avatar
    Vasta M 23. august 2019 at 13:47

    Beebiõli pa in vannivette, aga muus osas sama info, et hirmus kahjulik. Hea kuulda, et asjad paremad 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 23. august 2019 at 13:37

    Kasutasin ka mõnda toodet esimese lapsega teadmatusest. Ja no, haiglast anti ka mingi testrite pakike kaasa, kus olid Johnsonsi tooted sees. Aga aastatega on arvamus neist ikka kõvasti langenud. Kõige rohkem on meeles see uudis, et üks naine, kes igapäevaselt nende beebipuudrit kasutas sai vähi ja kaebas nad kohtusse. Nägin ka nende uuenenud toodeid ja kuidagi ei tahtnud uskuda, et tõesti on parem ja mitte lihtsalt reklaamitrikk. Aga nüüd näen, et mitmed blogijad promovad ja olen ka nõus neile uue võimaluse andma. Hind on ju taskukohane ja kättesaadavus ka hea.

  • Avatar
    Vasta Katrin 23. august 2019 at 13:33

    Kunagi kasutasin ise nii õli kui ka duššigeeli, sest nahk jube kuiv. Ausalt öeldes väga tolku neist toodetest siis polnud. Äkki puhtama sisuga tooted on suuremaks abiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 13:32

    400!!!! See on täiesti ulme number! Ma olen Johnson’sist suure kaarega mööda käinud ja koguaeg mõelnud, et MIKS, jumala pärast, see ikka veel müügil on? Suurfirmad pidid selle looduslikkusega ka tünga tegema, et ok, 90% on looduslik, aga see ülejäänud 10%…? Lasin nende beebikreemi koostisosad analüsaatorist (https://www.skincarisma.com/ingredient-analyzer) läbi ja ülla-ülla, ongi täiesti niitšeka koostisega, ainuke “punane” oli fragnance. Vot sellest ma ei saa aru, miks nad seda lõhna igale poole topivad. Mulle meeldivad ilma lõhnata asjad hoopis rohkem.
    Ok, selle pika vingujutu lõpetuseks, võita ju ikka tahaks 😛

  • Avatar
    Vasta Eike 23. august 2019 at 13:29

    Johnsoni beebiõli omal ajal kasutasin enda peal kui päikse käes leisisin. Kas ka aitas, vot ei tea. ?
    Detsembris kui beebi sündis, kasutasin Johnsoni talki. Tegi tööd hästi ja ei oskand nagu midagi halba arvata. Nüüd, kui printsess mul sellises vanuses, kus näputoit maitseb hea ja eriti hea on niisama toitu juustesse ja üldse kõik võimalikesse kohtadesse määrida, siis kuluks marjaks ära uued Johnsoni tooted???

  • Avatar
    Vasta a 23. august 2019 at 13:20

    WTF 400 ohtlikku ainet….? Ohutum vist oleks olnud oma esimesi tittesid lakibensiiniga loputada…. vaesed lapsed.

  • Avatar
    Vasta Caty 23. august 2019 at 13:17

    Mina olen kasutanud oma lapsel nii niiskeid salvrätte, beebiõli kui ka uue sarja pesugeeli ning vaid kiidusõnad! ?

  • Avatar
    Vasta Vil 23. august 2019 at 13:09

    Beebiõli kasutasin kunagi ise usinasti ja talki olen ka vist kasutanud kunagi. Ja minu mäletamist mööda oli suht hiljuti selle talgiga Johnsonil mingi ilge jama vist… Eks pudelit poes riiulil tunneks ka ära aga enda lapsele nende asjadest ühtki ei ostnud.

  • Avatar
    Vasta Kadriann 23. august 2019 at 13:05

    Ma teadsin, et nende veevidele mõeldud õlid müügil pm igas toidupoes ja et kasutada ei tasu. Mees lapse sündides ühe ostis, aga pm kohe lendas ka prügikasti, kui seda nägin.
    Super hea kuulda, et nad keemia kõrvale jätnud. Nüüd võiks täitsa osta ja proovida.

  • Avatar
    Vasta Liis 23. august 2019 at 12:56

    Jah, samamoodi olid mu teadmised beebi saamise alguses et see johnsonsi puuder ja õli on nagu must be. ? Sai ka ilusti need soetatud, aga ma arvan et ma kasutasin puudrit.. kaks korda.. et noh, peaks ju. Kuigi vajadust polnud. Ja õli olen endale jalgadele määrinud kuna see tundub nii selline mis sisse ei lähe ja ei taha nagu lapsele määrida seda. Lisaks mu teadmised on et õli ei lase kuigi palju nahal ju hingata ? Ei v ?
    Igatahes.. kui meile kingiti loodustooteid lapse vannitamiseks siis ma kenasti kasutan neid, aga heameeeelega prooviks nüüd neid uuenenud asju ?

    • Avatar
      Vasta Jutta 23. august 2019 at 20:49

      Jonsons’s beebiõli toodeti vähemalt viimase ajani mineraalõli baasil, mistõttu ei imendu ja põhimõtteliselt ei ole üldse kuidagi kasulik.
      Talk on tunnistatud tervisele väga kahjulikuks ehkki toimib efektiivselt. Võidetud on päris suuri kohtuprotsesse seoses talgi kasutamisest tulenevate tervisekahjustustega. Põhjustab vähki.

  • Avatar
    Vasta Natalija 23. august 2019 at 12:50

    Olen kuulnud ainult seda et vähki tekitavad tooted on ja kasutanud olen seni ainult nende beebi šhampooni

  • Avatar
    Vasta K. 23. august 2019 at 12:48

    Olen kasutanud talki ja beebiõli 😉

  • Avatar
    Vasta Brigitta 23. august 2019 at 12:47

    Olen teadlik sellest firmas ja kasutan juba pikemat aega lapsel selle firma dušigeeli, meie lemmik! ❤️

  • Avatar
    Vasta Kadri 23. august 2019 at 12:45

    Kunagi ammu esimese lapsega sai beebiõli kasutatud veidi. Rohkem midagi pole kasutanud kuna olen lugenud, et paras keemia. Uut sarja prooviks küll.

  • Avatar
    Vasta Maarja 23. august 2019 at 12:39

    Johnsonsist teadsin ammu.. Kõik mu õed, vend nende pesemiskraami najal üles kasvanud. Endal nüüd laps sündis siis kasutasin tema kuival nahal Johnsonsi beebi õli(ka enda peal). Uued tooted prooviks heameelega ära ?

  • Avatar
    Vasta Krista 23. august 2019 at 12:34

    Mina küll pole midagi halba nende firma kohta kuunud. Toimivad hästi ja on ka meeldiva lõhnaga. Ise kasutan oma 3 kuuse peal johnsons baby sampooni ja beebi õli.

  • Avatar
    Vasta Liina 23. august 2019 at 12:21

    Olen aastaid kasutanud nende beebiõli endal ja koguaeg olnud väga rahul. Nii heaks pehmeks teevad naha. Ja ka šampooni olen kasutanud. Lapsel ka kasutanud paljusi nende tooteid, siiani olnud väga rahul, nii mina kui laps 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 23. august 2019 at 12:19

    No kes siis Johnson firmat ei tea, see nii vana. Kõige tuntum vist on see pisaravaba šampoon, see oli juba siis popp kui ma väike olin (hetkel 25 :D). Ja näed jäin ellu ka, ju ei olnud piisavalt kange keemia 😀
    Minu kasutamised jäid sinna lapsepõlve aga kuna endal sünnib kohe kohe beebsu siis kuluks marjaks ära 😉

  • Avatar
    Vasta E. 23. august 2019 at 12:16

    Olen kasutanud õli enda nahal, lapsel pole
    julgend kasutada 🙂 aga uued tooted prooviks uue beebiga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 23. august 2019 at 12:15

    Mulle meeldib see Johnsoni cotton touch. Eriti šampoon/dušigeel (pesin ennast sellega haiglas?) ühest võtan loosist osa ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 23. august 2019 at 12:12

    Tean et on see kollane šhampoon ja talk ja õli 😀 kõik need olemas ka. Rinnapadjad ka neil päris head. Aga uuenenud kraam oleks teretulnud.

    • Avatar
      Vasta K. 23. august 2019 at 13:29

      Ise olen kasutanud kunagi ammu õli. Aga lastel ei ole midagi veel kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Karen 23. august 2019 at 12:11

    Firmast olen teadlik päris pikalt, kodus on öli,mis kasutust leidnud pole. Uue sarja tooteid prooviks küll parema meelega 🙂

    • Avatar
      Vasta Maarion 23. august 2019 at 12:41

      Firmast tean. Lastel pole kasutanud aga sõbranna soovitusel endal jalgadel peale raseerimist kunagi kasutasin. Uusi tpoteid tahaks lastel küll proovida. Väga lahe ey ka masstoodangu firmad ennast muudavad.

  • Avatar
    Vasta Mailis 23. august 2019 at 12:11

    Olen teadlik sellest firmast ja isegi aastaid tagasi sai kasutatud beebiõli,nii beebile peale mõkerdatud,kui ka tegelikult endale. Beebiga oli see jama,et lõpuks kõik kohad olid seda õli täis. Päris naha sisse ei imbunud ja jäi kuidagi ruttu katki see asi. Keegi tark kunagi rääkisi,et beebiõli pidi hea päilesega olema. Et aitavat paremini nagu päevitust saavutada. Siis sai ikka mitmeid pudeleid ostetud aga kuidagi kadus see komme ära. Hetkel ei mäletagi,kas tast tegelikult selle päevitusega ka tolku oli. Üldiselt midagi halba õelda ei ole.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 23. august 2019 at 12:07

    Ainult nii palju, et kui väike olin ja šampoon silma läks, siis kipitas meeletult. ..kuigi reklaam lubas, et on pisaratevaba ! Pettumus oli peaaegu sama suur kui kipitustunne. Praegu endal kaks pisikest, prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Liisi 23. august 2019 at 12:06

    Olen kasutanud ka neid tooteid kunagi aga nüüd pole ammu enam ostnud just ka koostise pärast..aga kui uus koostis parem nüüd asjadel siis prooviks neid uuesti küll

  • Avatar
    Vasta A 23. august 2019 at 12:02

    Johnsonist olin ikka kuulnud, ilmselt igaüks on. Mäletan, et kui väike olin, siis ema ükskord ostis seda, lubatud pisaravabadust kahjuks polnud, samuti tekitas see kõõma. Ilmselt poleks ma ka muude firmadega kursis olnud, aga rasedana lugesin tohutult palju nii blogisid, ajakirjandust kui foorumeid ning veendusin, et enda lapsel neid asju ei kasutaks. Enda õlitamiseks seisab küll üks pudel Johnsoni beebiõli riiulis, ostsin kui ise rase olin, sest nahk oli niii kuiv ja ma ei raatsinud enam apteegist kreeme osta. Nende uusi tooteid prooviksin küll huviga. Kodus üks põnn ja varsti teine tulemas.

  • Avatar
    Vasta Triin 23. august 2019 at 12:00

    Alguses tunduski kõige parim laste hügieeni toodete firma aga peale seda kui avaldati mis nende koostises ja ka loomkatsed siis rändas kõik prügikasti. Kui nad on muutunud arvestavamaks nii oma koostisosade kui ka kasutajate vastu,prooviks nende tooteid hea meelega. Pojad ei vaja mingit veenmist neid oma järgmisel pesupäeval kasutusele võtta

  • Avatar
    Vasta Liis 23. august 2019 at 11:59

    Mina esimest last oodates kasutasin nende õli kõhul. Pärast pole enam vaja olnud. Nüüd teist last oodates ja teades et, tooted uuenenud tahaks neid järgi proovida ?

  • Avatar
    Vasta Monica 23. august 2019 at 11:57

    Olen kasutanud ja samamoodi kuulnud, et seda firmat mingi hetk soovitati pigem vältida. Rõõm kuulda, et nad sellise muutuse läbi teinud on ??

  • Avatar
    Vasta Miina 23. august 2019 at 11:51

    Kui esimene laps oli alles pisike,kasutasin ka Johsons’i tooteid.Šampoon,õli jms
    Kui kuulsin, et tooted on ohtlikud tervisele,loobusin kõikidest Johnson’si toodetest.Uuendnud ja täiustatud tootesarja pole proovinud.

  • Avatar
    Vasta CG 23. august 2019 at 11:49

    Kasutame kummeliga šampooni ja beebiõli. Minu meelest ülihea lõhnaga kraam. Ise kui tatt olin mäletan, et ema ostis ka seda mulle.
    Sooviks ka loosis osaleda. 😉

  • Avatar
    Vasta Katre 23. august 2019 at 11:42

    Mul on kolm last – 4,5- ja 3aastane ning 4kuune beebi. Ja kuidagi on juhtunud nii, et pole kordagi ühtegi Johnsonsi asja ostnud. Kunagi esimese lapse beebiajal läksin apteeki beebiõli ostma. Valikus oli kaks õli, üks neist Johnsonsi oma. Apteeker soovitas teise firma oma ning ütles, et Johnsons ei ole teps mitte hea valik. Nii see minust sinna maha jäigi.
    Nüüd prooviks küll uuenenud koostisega tooted hea meelega järgi 🙂

    • Avatar
      Vasta E 23. august 2019 at 12:40

      Ise oma lapsel olen korra kasutanud õli, kuna siin kolka poodides midagi muud ei müüda. Üldiselt olen neid tooteid vältinud, kuna kuulnud, et puuder tekitab allergiat ja vähki.

  • Avatar
    Vasta Janne 23. august 2019 at 11:42

    Esimese lapsega sai kasutatud, aga teise lapse sünni ajaks olin ka juba õudusjutte kuulnud selle firma toodete kohta. Tore, et asjad paremaks muutusid ja proovin nüüd uuesti need hea meelega ära.

  • Avatar
    Vasta Mirjami 23. august 2019 at 11:35

    Ega ma eriti midagi ei teadnud nendest toodetest, kuid kõrvu oli kõlama jäänud et need on BAD lastele. Nii ka mina siis mõtlesin , et kui BAD siis BAD aga samas uurida ka ei viitsinud, valisin siis lihtsalt muid tooteid. Muidu olen kasutanud ainult tükiseepi ja kingiks saadud kreemi. Tore oleks neid uusi tooteid proovida, just hakkavadki lapsel erinevad asjad otsa lõppema.

  • Avatar
    Vasta Katri 23. august 2019 at 11:33

    Mina kasutan Johnson’s-i toodetest ainult kõige tavalisemat babypowderit. Ja üldse mitte ette nähtud otstarbeks vaid kuivshapooni asemel. Kahjuks seda saan soovitada ainult blondidele, sest tumedates juustes valge pulber jääb ilmselgelt näha.
    Tänu sellele pesen pead vahest ainult kord nädalas, juuksed on palju kohevamad. J kui juurtest hakkab blondeeritud värv välja kasvama, siis helendab neid ka kenasti ja ei pea nii tihti värvimisega juuseid rikkuma.
    Tulemus jääb isegi parem kui aeraosoolidega kuivshampoonidel (varem kasutasin Batiste tooteid, aga jube kulukaks läks).
    Väikese babypowderi hind jääb umbes 2 euro kanti ja sellest jätkub vähemalt 3-4 kuuks.
    Mina olen rahul 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsi 23. august 2019 at 11:32

    Kasutanud ainult seepe. Muud väga ei teagi, lapsele pole neid tooteid ostnud, loosis osaleks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 23. august 2019 at 11:31

    Enne laste saamist olin kuulnud vist Johnson’si beebiõlist ainult. Pärast laste saamist polegi mõelnud sellele firmale ega kunagi midagi sealt ostnud. Aga tore kuulda, et tegelikult on võimalik ka suurfirmasid oma tarbimisega muutustele mõjutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 11:30

    Firmat tean selle järgi, et kui šampoon silma läheb , siis ei hakka kipitama 🙂 Reklaam juba lapsepõlves pähe kulunud . Kasutame lapsel Johnson’s i dušigeeli , juba teine toode läheb , aga kaua saab läbi küll. Ühe dušigeeliga saab beebi läbi ca 8 kuud, endal kulub tunduvalt rohkem ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 11:26

    Sama moodi ei ostnud kuna sisu polnud parim. Nüüd hea teada, et võib rahumeeli taas osta.
    Hea meelega võidaks kogu selle kraami oma pisikesele präänikule.

  • Avatar
    Vasta Tiia 23. august 2019 at 11:24

    Lapsel olen kasutanud niiskeid salvakaid ja talki. Teevad oma töö ära ja hea meelega prooviks ka muid tooteid.

  • Avatar
    Vasta Kaija 23. august 2019 at 11:24

    Kunagi kasutasin enda peal seda õli, sest peale raseerimist tegi jalad pehmeks ja siidiseks nüüd, aga detsembri alguses meie esimene beebi tulemas ja prooviks küll nüüd ka beebi pean neid tooteid 🙂 muidu plaanis oli Näffi sari osta, aga alati võib ju erinevaid proovida, et mis sobib kõige paremini 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 11:21

    Teadsin niipalju, et õli on suht nafta neil ja kõik keemiat täis

  • Avatar
    Vasta Helena 23. august 2019 at 11:19

    Johnsoni toodetest olen siiani kasutanud ainult tükiseepi, laste oma. Muud pole julgenud ka proovida, aga kuna lapsele vannis väga meeldib, siis soovin ka loosis osaleda. Äkki kunagi veab ja võidan ka. ?

  • Avatar
    Vasta K. 23. august 2019 at 11:18

    Ema kasutas kui õde väiksem oli paljusi nende tooteid.Neil päris hea pusasi eemdaldav shampoon.Ise olen kasutanud nii õlisi kui ka niiskeid salvrätikuid, hea autos pikemata sõitute aeg suvel kasutada käte ja näo puhastamiseks.Pole koostisele tähelepanu pööranud,aga kui lugeda,et 400 koostisosa eemaldatud jääb siiski mulje,et ega need väga naha sõbralikud polnud.
    Võidu korral kingiks tooted sõbrannale kes kohe kohe sünnitamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi R 23. august 2019 at 11:16

    Olen oma tarbeks niiskeid salfakaid ostnud varasemalt autosse…et noh ikka vaja ju käsi puhastada vahest või nii aga rohkem pole kokku puutunud. Nii palju veel ehk et tean et osad kasutavad beebiõli meigi eemaldamiseks või päevitamiseks. Nüüd aga on endal esimene beebsu sündimas kohe niiet prooviks hea meelega uue kraami ära. Nii palju on raha läinud beebiasjadele et need kinkekotid kuluks väga ära. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 23. august 2019 at 11:14

    Viis aastat tagasi ostsin ka esimesele lapsele Johnsonsi beebipuudrit ja -õli. Siis kuulsin jutte, et nii kohutav mürk ja loobusin. Asendasin Babe ja Neutraliga.
    Tore kuulda, et asjalood on muutunud. Mina kuulun nende hulka, kes õhtusöögiga samasse korvi ka enda ja laste hügieenikraami paneb 😀 saan seda julgemalt teha ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 23. august 2019 at 11:11

    Olen ikka kuulnud nendest, küll “vanadest” toodetest. Oleks pônev kôiki uusi proovida. Meil just lisaks 3a pojale ka tutikas kohe 3-nädalaseks saav preili kodus. Kingituseks olemegi saanud just Johnsoni šampooni (lastel korralikult juukseid antud pähe?).

  • Avatar
    Vasta Angeelika 23. august 2019 at 11:07

    Ka ainuke firma, millest ma üldse enne last teadsin. Miskit ostsin koju, aga lugedes hiljem netist, mis nad endast kujutavad, lendasid prügikasti. Seega, võiks ju nüüd lõpuks ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 23. august 2019 at 11:05

    Mul on paar asja kingitud ja mees on mõne asja ostnud. Ise teadsin ka, et parim pole ja pigem kasutasin ainult siis, kui teised asjad olid otsa saanud ja polnud uusi veel asemele ostnud.
    Aga väga informatiivne postitus oli ja mul on hea meel, et sa selle tegid, sest nüüd tõesti tean, et ei pea seda firmat vältima. Aitäh!
    Loosis osalen ka hea meelega 🙂

    • Avatar
      Vasta Aveli ostrat 23. august 2019 at 11:21

      Teadsin nii palju, et laste tooted. Ise kasutan vahepeal nede šampooni pea pesemiseks, ökom lahendus meeldiks mullegi ja loosivõit oleks kena?

    • Avatar
      Vasta Katre 23. august 2019 at 11:43

      Kasutan beebiõli (just Johnsoni oma) oma jalgadel ja kätel. Niii mõnus niisutus! Ja lisaks suvel pruunidele jalgadele kandes , jäävad jalad super kenad!
      Lisaks veel paar tilka vannivette nii endale kui lapsele.
      Nüüd tõenäoliselt ostan veel lasteshampooni ka kui teada, et nõnda muutustega kaasas käivad.

      Osalen

  • Avatar
    Vasta Karin 23. august 2019 at 11:04

    Ega väga ei teadnud midagi. Olin ainult kuulnud, et pole head..
    Ise ostnud oma lastele pole 🙂 nüüd prooviksin heameelega ära!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 23. august 2019 at 11:02

    Ikka kuulnud sellest firmast, kuna on ju poelttidel koguaeg nähtaval ?
    Ise kasutan beebiõli massaaži ajal.
    Tütre sünni ajal sai ka šampooni kasutatud, sest 7aastat tagasi, ei teadnud ma öko asjadest midagi ??
    Nüüd Novembris on poja sündimas ja ajaga olen samuti palju targemaks saanud, mida erinevad tooted sisaldavad ja mida mitte. Kuid ütlen ausalt, need ökod tooted on päris krõbedate hindadega ja kuna koostöö partnereid pole, siis pole saanud ka neid tooteid katsetada ?
    Välja loositav komplekt kuluks kindlasti ära mõlemale lapsele ja beebiõli, meile mehega ??

  • Avatar
    Vasta Vici 23. august 2019 at 11:02

    Polegi vist ? enne esimese lapse sündi ostsin talgi aga seisma ta jäi kuna jagati selle kohta negatiivset artiklit ja õlide fänn pole absoluutselt. Hetkel igaljuhul ei meenu ,et oleks reaalselt kasutanud, aga tore kui lõpuks oma viga tunnistavad ja asju muutnud on ?

  • Avatar
    Vasta Liis 23. august 2019 at 11:00

    Laste peal pole kasutanud kuna lugesin ka, et see pole hea. Aga nüüd ju võiks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. august 2019 at 10:56

    Kasutan nende rinnapatju. Pesuvahendeid ei ole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Terje 23. august 2019 at 10:56

    Poelettidel ikka neid näinud ja ka üks pudel koju ostetud. Kasutamiseni ei jõudnudki ja lapsel kasutan lasteseepi. Siiani on oma asja ära ajanud, aga ei meeldi seebi süsteem. Seega väga lahe oleks pudelile üle minna ja uusi tooteid proovida kuna laps on täielik vee hull ja pesta vaja kogu aeg. ?

  • Avatar
    Vasta Eleryn 23. august 2019 at 10:55

    Väga palju ise ei ole nende kohta uurinud, kuid mingite kuuldud juttude põhjal ma esimesteks toodeteks lapsele neid ei valinud, välja arvtud beebiõli, mida kasutsin ka enne last ise. Praeguseks on siiski meie vannituppa jõudnud ka nende šampoon. Uusi tooteid katsetaksime väga hea meelega, eriti peale loetud postitust.?

  • Avatar
    Vasta Mailis 23. august 2019 at 10:55

    Tean umbes sama mus sina, enne.
    No et avalikus grupis ei maksa mainida kui kodus mudagi on ??
    Aga muidu ladtel polegi kasutanud, samas endale meeldis päeviramuseks beebiõli peale määrida, oli mungu lavendliga.

  • Avatar
    Vasta Tene 23. august 2019 at 10:54

    Tean nii palju, et see oli mu hüüdnimi kunagi ?

  • Avatar
    Vasta Tene 23. august 2019 at 10:53

    Tena nii palju, et see oli mu hüüdnimi kunagi ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 10:52

    Siiani vältisin johnsonsi tooteid. Aga on hea kuulda, et nad on muutnud enda toodete koostist. Kindlasti sooviksin nüüd johnsonsi toodetele uue võimaluse anda.

  • Avatar
    Vasta Gertu 23. august 2019 at 10:52

    Mul on esimene laps tulemas ja neist pesemistarvetest palju ei tea. Siiani jah halva mainega olnud johnsons, tore et nad nüüd muutnud on oma tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Liana 23. august 2019 at 10:51

    Mina olen kasutanud Johnsoni beebiõli, miks- seda ei mäleta. Firmast tean vähe, olen näinud poelettidel. Kingi üle oleks hea meel, esimene beebi tulekul. ?

  • Avatar
    Vasta Anu Kungla 23. august 2019 at 10:51

    Ma ei ole kunagi eriline ökomöko olnud aga no mida lapsele peale määrid on ikka oluline. Endal 10-kuune titemees kodus ja 7a kutt ka. Esimese mehikesega olin suht sama ngu sina. Ei teadnud eriti midagi. Haiglast anti Sebamed kätte ja see mulle meeldis. Aga siis sattusime 3ndl lastehaigla ja veetsime seal paar kuud ja jubedat tahtsin pumbaga seepi lapse pedemiseks. Ja ainus mis ema poest leidis oli Johnsons. Minu laps on siiamaani suht normaalne ja ka arst arvas sama 😛 uut beebit olen pesnud yldiselt veega ja SOphie la Giraphe baby washi ja öliga.aga eelarvamusi mul pole ja proovisin ka tavalist seepi enda näo pesemiseks ja talk on meil ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 23. august 2019 at 10:49

    Olen kasutanud õli kunagi ammu.
    Aga pisike poja vägaväga tahaks proovida uusi tooteid.?

  • Avatar
    Vasta ☺️ 23. august 2019 at 10:47

    Oma vastsündinule sobiksid need kindlasti, mõnda toodet olen kasutanud aga looduslikud on rohkem hetkel peale läinud. Aga väga palju johnsonist ei tea.

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 10:44

    Tean firmat ja kunagi kasutsin beebiõli enda jalgadel naha niisutamiseks.

    • Avatar
      Vasta Lenne 23. august 2019 at 11:08

      Tean seda firmat juba sellest ajast kui ise laps olin. Sai isegi lapsena kasutatud seda pisaratevaba šhampooni. Ka esimese lapsega sai ostetud 11 aastat tagasi selle firma tooteid , ega siis polnud see looduslik ja muu teema väga aktuaalne. Teise lapsega juba olin teadlikum ja kasutanud pesemisel looduslikemaid tooteid. Sellega olin ma juba kursis, et tooteid muudetud ja isegi mõelnud soetada järgmise vahendina prooviks nende tooted lastele 🙂

    • Avatar
      Vasta K 23. august 2019 at 11:22

      Beebi õli olen kasutanud minimaalselt lapsel, peale sündi vannivees ja kõõma eemaldamiseks. Enda peal vist rohkem kasutanud seda ? Puudrit olen kasutanud ja kasutan siiamaani aegajalt. Ja kuna on tulemas uus titt majja varsti oleks tore saada uusi tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Katre 23. august 2019 at 10:43

    Poes näinud, aga kasutanud pole kummagi lapsega.
    Seekord on eriti hästi läinud, kuna praeguseks aastane pole ka okse- ega pasarallit teinud, siis siiani oleme vett kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Marlene 23. august 2019 at 10:43

    Kasutasin 13a tagasi lapsel enamus Johnsoni tooteid, ei olnud eelarvamusi 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 23. august 2019 at 10:42

    Eeem, puuder oli põhiline mida kasutasin ?? nii halb ema nagu ma olen siis loen suhteliselt vähe mida need sisaldavad ??

  • Avatar
    Vasta Marianna 23. august 2019 at 10:41

    Olen kasutanud neid tooteid ning on meeldinud. Kõige rohkem kasutanud šampooni lapsel. Aga kuna ei ole ammu selle sarja tooteid kasutanud, siis sooviks väga võitu oma koju. ?

  • Avatar
    Vasta Merkz 23. august 2019 at 10:41

    Mina kasutasin esinese lapsega seda õli. Noh 13 aastat tagasi kui see oli neid aineid täis.
    Kuna praegune varsti 3kuuseks saav beebi on suurem osa oma elust haiglas olnud siis pole veel talle muretsenud aga plaanis on just selle firma tooted.

  • Avatar
    Vasta Kati 23. august 2019 at 10:40

    Olen kasutanud pisaratevaba šampooni. Ja mingil ajal kasutasin lapsel ka puudrit. Uuenenud tootesarja katsetaksin meelsasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 23. august 2019 at 10:40

    Minu ämm kasutab Johnson’s beebiõli iga jumala kord peale pesu. Õlitab kogu keha sisse. Ja nii juba rohkem kui 10 aastat. Proovisin ka ühe korra. See oli õudne, kleepusin üleni nagu mingi lutsukomm. (Asi polegi ilmselt antud tootes, ma üldse vihkan keha kreemitamist. Mulle jätab see rasvase ja kleepuva tunde. ) Las ma olla peale pesu nagu ma olen, niisama puhas ja värske.
    Aga ämm näeb muideks hea välja. -10 aastat noorem kindlasti. Nii et kahjulik ei saa see kraam kindlasti olla. 🙂
    Ise olen korduvalt selle firma lasteseepi kasutanud. Mõnus siidine ja kreemjas. Kunagi on pisaratevaba šampoon ka käigus olnud, aga see oli väga ammu.
    Meie kaks pisikest põngerjat kasutaks uuenenud sarja ilmselt rõõmuga. Ma vähemalt oletan.?

  • Avatar
    Vasta Mann 23. august 2019 at 10:39

    See oleks väga lahe kink minu täna sündinud beebile ja tema varsti kahe aastasele õele. ?

    Johnsoni beebipuudrit kasutasin kümme aastat tagasi esimese lapsega. Vähki tekitavatest ainetest selles ei teadnud toona midagi ???

  • Avatar
    Vasta Merili 23. august 2019 at 10:39

    Eks poelettidel ole kõik neid näinud ja nii ka minagi. Kasutan oma 7kuuse peal tavalist Johnsonsi beebiõli, miski roosa pudel. Olen ka teisi asju vaadanud, aga siiani pole ostnud. Ega ei oskagi öelda, et miks ostnud pole. Peab rohkem süvenema ja vaatama neid. Hea meelega võtan loosist osa, et nende tooteid proovida ning ehk ka lapsele lemmikud leida. ?

    • Avatar
      Vasta Aire 23. august 2019 at 11:15

      Esimese lapsega kasutasin šampooni ja õli, peale seda kui olin ennast kurssi viinud, mis koostises on lõpetasin kasutamise. Tore kuulda, et ka nemad on looduslikumad nüüd. Ma pole küll mingi ökoemme aga päris keemiat ka lapse peal kasutada ei taha. Nüüd teise lapsega peab kindlasti uued tooted ära proovima?

  • Avatar
    Vasta E 23. august 2019 at 10:38

    Õli olen kasutanud. Ja noh poes tooteid ka näinud. Aga proovida sooviks küll. Peakski poja pesemiseks mingit vahendit kasutama hakkama.

  • Avatar
    Vasta Sirli 23. august 2019 at 10:37

    Johnson oli minujaoks võrdusmärk keemiavabrikuga, kuid nüüd võtaks kasutusele küll. Just täna (23.08) sai beebi kolme nädalaseks ja kõik tooted oleksid meie peres vägagi oodatud ?

    • Avatar
      Vasta Annika 23. august 2019 at 10:42

      Beebiõli ning puudrit. Kuulnud midagi halba kusjuures ei ole.

  • Avatar
    Vasta Jansu 23. august 2019 at 10:37

    Olen valmistamas oma härrale üllatust, et varsti oleme kolmekesi. Sellise komplektiga oleks vist päris põnev ja ootamatu seda teha, kui mõtlema hakata 🙂 Ja kui kunagi beebi saabub, saame neid üheskoos katsetama hakata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 23. august 2019 at 10:37

    Kunagi ostsin šampooni No more tears ja lapse silmad läksid täiesti paiste, rohkem ei ole kasutanud. Nüüd prooviks heameelega uuesti.

  • Avatar
    Vasta Ebe 23. august 2019 at 10:37

    Kui ma ise laps olin, siis proovisin sellelt firmalt midagi, aga oma lapsele ei ole ostnud midagi. Prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Ille 23. august 2019 at 10:35

    Ega suurt midagi ei teadnudki. Olin ainult kuulnud et see just kõige parem pole. Aga kodus on olemas beebi õli nende sarjast. Ja see on väga hea uudis et nad midagi sellist otsustasid teha. Kindlasti võtan nüüd ka neilt lapsele pesugeelid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Evely 23. august 2019 at 10:34

    Tean nii palju kui poe lettidel uurinud olen. Näiteks nende pepupuudrit olen kasutanud kahe lapsega ja pole muid proovinudki. Samuti kadutsn nende vannivahtu mis sobib ka pesemiseks. Kahe laosega seda kraami ikka kulub.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. august 2019 at 10:34

    Kasutasin ka oma lapsega seda õli mingi aeg . Aga siis tulid kuskilt uudised et need mega mürgised ja väga halvad lastele . Viskasin minema ja peale seda pole enam ostnud neid . Samas on väga tore ,et nad lähevad looduslikku teed . Hetkel küll kodus bebe asjad . Aga no kuna juurikas armastab vannis käia meeletult siis kuluks see kotitäis väga hästi ära . Ja noh katsetamisrõõm kah kas on nüüd paremad kui enne .

  • Avatar
    Vasta Simone 23. august 2019 at 10:34

    Olen kasutanud beebiõli, just vannitamisel 🙂 ja ka iseendale kui nahk eriti kuiv on. Väga sooviks seda komplekti, endal kodus pea 2 aastane poiss ja ka 3 nädalane tutikas poiss.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. august 2019 at 10:33

    Kolme lapse emana: esimese lapsega (võhikuna) samamoodi haarasin poelettidelt “tuntud” nimega pampersid ja johnsonid ega süvenenud. Nüüd teen enne eeltöö, mis mida sisaldab. Tore kuulda, et koostisosad loodussõbralikumad on, prooviks ehk uuesti siis ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina.T 23. august 2019 at 10:33

    Kasutan hetkel beebi shampooni-kuna lõhnab mõnusalt ja lapse juuksed muutuvad mõnusalt pehmeks.üldiselt tean seda brändi vähe

  • Avatar
    Vasta Liis 23. august 2019 at 10:33

    Poodides olen näinud aga samal põhjusel pole varem osta tihanud. Eelistan ka looduslikke tooteid aga tore kui lõpuks ka nemad koostist muudavad oma toodetel 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. august 2019 at 10:33

    Meil on kodus kasutust leidnud just vanematel endal aaloe õli ja beebipuuder. Aga kuna kuu aja pärast on meie perre lisandumas veel üks pisike, siis heameelega prooviks ära uued tooted.

  • Avatar
    Vasta Engar 23. august 2019 at 10:33

    Nimi on ikka tuttav aga väga palju kasutanud pole. Viimati sai küll ostetud pisarate vaba šampoon nende oma, kuna antud kohas muud valikut polnud. Hea meelega prooviks neid tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Marjaana 23. august 2019 at 10:32

    lapse sündides kasutasin ka johnsonsi tooteid.
    Mingi aja möödudes kuulsin/lugesin, et nende tooted pidid vähki tekitama?
    Peale seda on kõik, selle firma tooted,minust sinna poeriiulile jäänud.
    Aga tore, et firma on nende toodete sisu otsustanud muuta?
    Prooviks küll hea meelega nende uued tooted ka ära.

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. august 2019 at 10:31

    Johnsoni firmast olen kuulnud ja kasutan ka nende beebiõli, eriti just praegu kaksikuid oodates. Beebiõli kasutan just peale pesemist peamiselt 🙂 suviti vahest ka nö päikseõlina jalgadele. Minule sobib kuna teeb naha siidiselt pehmeks ja seda tunda ka mõni päev hiljem.
    Ilmselgelt kuluks ka kinkekott ära ja oleks tore esimest korda võita ja oma esimeste beebide peal kasutada nende uuenenud tooteid 🙂
    Kui ei proovi siis ei tea 😉

  • Avatar
    Vasta Kairit 23. august 2019 at 10:31

    Sama siin enne lapse sündi teadsin ka et olemas johnson shampoon ja õli ka talki ostsin.mitte ühtegi neist ei kasutanud.aus olla siis väga kaua pesin last lihtsalt vees puhtaks ilma shampoonita. Nüüd 2.5 olen ikke pead shampooniga hakanud pesema see ostetud apteegist.

  • Avatar
    Vasta Kats 23. august 2019 at 10:30

    Olen ainult õli enda peal kasutanud. Väga kasulik postitus, sest laps on varsti sündimas ja oleks ideaalne asjad tema peal ära katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Leana Jürgen 23. august 2019 at 10:30

    Olen ikka ka kasutanud (beebiõli)

  • Avatar
    Vasta Laura 23. august 2019 at 10:30

    Kuna mul lapsi ei ole, siis pole ma neid tooteid kasutanud. Siiski ma sellel aastal ühe tuttava kaudu tantsupeol avastasin, et need beebidele mõeldud niisked salvrätikud võtavad väga hästi plekid ära. Ikka juhtus, et kuidagi jäätiselt oli põgenenud üks šokolaaditükk ja muidugi kohe otse valge särgi peale. Kiirelt üks niiske salvrätt välja ja oligi kriis möödas. Kommenteerin aga rohkem selleks, et tahaksin teha vahva üllatuse oma vennale ja tema elukaaslasele ning võidu korral kogu selle kraami neile kinkida 🙂 Kolme lapsega pere jaoks oleks see väga hea kokkuhoid

  • Avatar
    Vasta Maris 23. august 2019 at 10:30

    Ma kasutasin suurema lapse peal õli, et sellest beebikõõmast lahti saada, toimis täitsa hästi 🙂 Nüüd väiksem küll Johnsons’it hetkel ei kasuta aga tore oleks proovida uut kraami 🙂

  • Avatar
    Vasta Jkk 23. august 2019 at 10:29

    Kunagi, st 14 aastat tagasi ja ka 22 aastat(kui vend beebi oli), kasutasime selle firma beebiõli ja ka śampooni.

  • Avatar
    Vasta Laura 23. august 2019 at 10:29

    Olen ise ainult õli kasutanud ja nüüd kui esimene beebi tulemas ja tooted paremad, siis hea meelega katsetaks kingikoti sisu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ainika 23. august 2019 at 10:28

    Ma ka ei kasutanud neid tooteid aga üleeile ostsin juustesse jäätava sprei lastele ja testisin seda enda peal , tegi juuksed kammitavaks!

  • Avatar
    Vasta Kristin 23. august 2019 at 10:28

    Heiheii!
    Meie kasutasime õlina just Johnsoni beebiõli, pisibeebi ja ka emme ise! ?? Kasutan aloe veraga beebiõli päevitamiseks ja nüüd rasedana venitusarmide ära hoidmiseks!
    Eelarvamusi endal pole olnud, kuid väljapoolt tulnud tagasise kasutajatelt on olnud nii- ja naa, meie kasutasime ainult õli ja meile sobis! Uue beebiba kavatsema kasutada samuti Johnsoni beebiõli, võib-olla ka muid tooteid proovida ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2019 at 10:28

    Olen beebipuudrit kasutanud neilt natuke aega, kuigi selle kohta ka väga head jutud ei liikunud. Aga tore, et nad nüüd on ennast kokku võtnud. Kindlasti palju asju läheks sealt vaja!

  • Avatar
    Vasta C. 23. august 2019 at 10:28

    Oma lapsega polegi selle firma asju kasutanud. Aga enda lapsepõlvest mäletan küll, et üks hea shampoon oli nende oma. Juba siis ei kipitanud, kui silma läks ja juuksed olid pärast nii mõnusad pehmed ja hea lõhnaga. Ja vanni vahtu sai ka sellega tehtud.

  • Avatar
    Vasta Iris 23. august 2019 at 10:28

    Ega ma tegelikult midagi ei teadnudki, teadsin et on olemas ja pole just väga looduslik. Aga lõhna poolest mulle meeletult meeldisid nende tooted. Nüüd lähen kindlasti soetan lastele paar toodet 🙂

  • Avatar
    Vasta M 23. august 2019 at 10:27

    Firmast suurt ei tea midagi, kuid olen kasutanud lapsel puudrit, šampooni ja vee kareduse tõttu beebiõli 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam-Marleen 23. august 2019 at 10:27

    Väga ei tea midagi, aga seda beebiõli sai kunagi kasutatud massaašiõlina. Ja beebipuudrit kasutan aeg-ajalt translucent puudrina, misiganes see ka eesti keeles ei oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 23. august 2019 at 10:27

    Olen kursis ja teadlik nende tootesarjaga. Aastaid tagasi kasutasin kätekreemi, aga beebiõli olen kasutanud nii silmameigi eemaldamiseks kui ka massaaži tegemiseks ja see on koguaeg olemas☺️ Rõõm kuulda, et nad muutsid koostisosi!

  • Avatar
    Vasta Merily 23. august 2019 at 10:26

    Kunagi iidsetel aegadel, noore ja lollina, meeldis mulle Johnsonsi beebiõliga päevitada? Praegu kasutab mees ühte õli, kui on päeval teinud tööd, mis kuivatab nahka.

  • Avatar
    Vasta Kris 23. august 2019 at 10:25

    Kuna hiljuti sain esmakordselt emaks siis isegi kui keegi kinkis selle firma kraami siis seda ma ei kasutanud. Kuna ei tahtnud oma pisikest sellega pesta kuna teadsin, et see pole beebi sõbralik. Hea on lugeda, et ka suurfirmad muudavad oma tooteid paremaks.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 23. august 2019 at 10:25

    Mina oma lapsele ei ole ostnud Johnsoni tooteid kuna teadsin et nende tooted ei ole puhtad ja ei tahtnud mingi jamaga oma last pesta/määrida. Aga mul on heameel et nad LÕPUKS kätte võtsid ja otsustasid eluga kaasa tulla. Tavaliselt nö puhtad lastetooted on üpriski kallid, tore et nyyd ka midagi taskukohasemat on. ?

    Osaleks heameelega loosis ja prooviks need uuenenud tooted ära ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 23. august 2019 at 10:25

    Hoidusin üldiselt selle firma kraamist, aga kuni mu esimene laps keeldus vanni minemast, ostsin Johnson vannivahu, käras kah! Olen ka kuulnud mis keemiapommid pidid olema ja üsna tervistav, et asjad on looduslikumad. Kui nüüd ka teine beebi ja kahene, siis mööda külgi maha ei jookse.

  • Avatar
    Vasta Anne-ly 23. august 2019 at 10:24

    Ma kunagi kasutasin seda beebiõli päevitamisek (endal muidugi) ?

  • Avatar
    Vasta Liina 23. august 2019 at 10:23

    Mina kasutan johnsoni beebiõli ning kunagi proovisin ss šampooni ka aga tookord mulle see ei meeldinud. Teadlik olin küll,et paljud rääkisid halba aga alati on negatiivseid inimesi.Beebipuudrit pole kasutanud,kuna olen kuulnud et see tekitab vähki ning ma ei saa ültse aru milleks seda vaja. Ma ei ole kasutanud seda kummagi lapsega. Hea meelega prooviks oma 3 kuuse ja 3 aastase peal neid tooteid .

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. august 2019 at 10:24

      Ma olin beebipuudrist sama asja kuulnud, aga uues talgis enam neid koostisi ei ole 🙂

      • Avatar
        Vasta K 23. august 2019 at 10:30

        See tekitas jah siis kui kasutasid seda 30 aastat järjest intiimpiirkonnal. Mitte siis kui beebil mõnda aega kasutada. Vähemalt nii ma lugesin enne kui ise selle ostsin ja paar korda kasutasin.

  • Avatar
    Vasta A4 23. august 2019 at 10:23

    Kasutasin ka väiksema peal (2011a) beebiõli. Ja hiljem oli meil mingi dušigeel. Ja siis hakkas neid artikleid ilmuma et nii kahjulikud jm..ja siis enam ei kasutanud. Ôde kasutas rannas pãevitades beebiõli ãra? nyyd suuremal poisil nahaga veits probleeme ja kasutame linea dušigeeli aga tydrukul ka nahk kuiv ja kui need sobiksid siis oleksime selle yle rõõmsad kyll

  • Avatar
    Vasta kätu 23. august 2019 at 10:22

    Esimese lapse aeg sai samuti kokku ostetud poest teadmata nende kohta. Kui artikleid või arvamusi lugema hakkasin välistasin kohe need tooted ja nüüd lugedes, et nad on suure muutuse teinud sooviksin väga proovida teise pisema lapsega neid tooteid.

  • Avatar
    Vasta D 23. august 2019 at 10:22

    Johnsons on pisarate vaba ☺️ ?

    • Avatar
      Vasta Älis 23. august 2019 at 10:30

      Varem väideti, et pisarate vaba tähendab nö tuimestaja kasutamist, mis lihtsalt tuimestab silma sarvkesta mingi keemiaga ja silmad ei kipita?‍♀️.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. august 2019 at 10:22

    Beebiõli olen kasutanud ja kasutan praegugi. Super lugeda,et nad muutuvad paremuse poole!

  • Avatar
    Vasta Kerttu 23. august 2019 at 10:21

    Olen ikka ka kasutanud, kuna olen seebihull siis seebid kõik omal nahal järgi proovitud.
    Kolmas laps tulekul ja komplekt kuluks ära küll ?