Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

mul on Kardo kõrval veel teinegi silmarõõm*

6. september 2019

Ta on sinine, kihisev ja värskendav. Jep, ma räägin Värskast! Meie kraanivesi on küll hea, aga ikka ei suuda ma elada, kui Värskat majas pole. Ta on lihtsalt nii mõnus ja seda võin ma kaanida sisse liitrite viisi. Või no mis VÕIN, ma kaaningi. Konkreetselt 90% meie taarast on värskapudelid, sest see ongi meie põhijook. Mulle näiteks lapsena ei meeldinud mullivesi, aga minu omad joovad seda samuti pudelite kaupa. Ega mul kahju pole, ongi parem kui limonaade juua.

Aga mõnikord ju tahaks midagi magusamat ka rüübata. Nagu te teate, olin ma enne totaalne Coca-Cola hull. Ma jõin seda pudelite viisi, olenemata sellest, et kaalunumber ja lott käsikäes kasvasid ja hambaarst lubas mul klahvid varsti kurku lüüa, kui ma seda solki edasi joon ja tema hoolega parandatud hambaid uuesti rikun. Kuidagi sujuvalt loobusingi ma raske südamega oma mustast sõbrast. Nojah, 42 kalorit saja milliliitri kohta, ma kaanisin liitrite viisi. Pole ime, et ma kuidagi.. lahjem olen viimasel ajal, eks ?

Muuseas, ma üldse hakkasin Värskat jooma kellegi soovituse peale, et tema kasutas seda Coca sõltuvusest loobumiseks. Ja näed, ma tegin sama. Mul nüüd raskekujuline Värska sõltuvus, aga see on tunduvalt parem. Eriti armastan ma 1.5 liitiseid pudeleid, ma ei tea miks ?‍♀️

ma musiga

Samas nagu öeldud, mõnikord tahaks ikka midagi magusamat ja vurtsuga. Kohe, kui ma poes neid Vurtsvassereid märkasin, tahtsin proovida. Sest naturaalne mahl+Värska, see ju peab hea olema! Noh, mina armastan neid jooke! Mari arust võib-olla pole piisavalt magus, tema väga ei kraba neid, aga mina ja Lende lubame küll endale aeg-ajalt klaasikese mõnusat vurtsvasserit. Neid on kahte sorti – mustikaga ja õunaga. Head on mõlemad, ei ole lääged, veidi hapukad. Nagu mulliga vanaema mahlad. Mu lemmad on siiski õuna variant.

Kas teie olete juba neid proovinud? Kui ei, siis te olete järelikult peast natukene hullud, sest need väärivad proovimist! Hea nii toasoojana kui jääkülmana. Ma mingi imelik, eelistan alati toasooja jooki külmale, nagu mingi vanamutt ? Noh, maitse asi.

Räägi kommentaarides kaasa ja üks õnnelik võidab lausa kaks kasti Vurtsvasserit, siis jupp aega mureta. Saate lausa mõlemaid maitseid mekkida! 

*Post sündis koostöös Värska ja tema sõbra Vurtsvasseriga

Loe ka neid postitusi!

143 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Silvia 11. september 2019 at 11:20

    Meie joome klassikalist värskat, aga miks mitte proovida erinevate maitsetega ?

  • Avatar
    Vasta Stella 11. september 2019 at 10:20

    Meie pere lemmikud samuti. Ainult, et neid pole alati saada( vähemalt mees nii väidab)
    Kord on 1 maitse ja teist pole, või siis pole üldse. Aga kui on siis need 3/4 pudelit juuakse ka paari päevaga meil ära 🙂 Meenub mu 1,6 aastase nägu, kui seda mekkida lubasin ?See oli see nägu, kus ilutulestik ja vikerkaar koos eksisteerisid ??

  • Avatar
    Vasta Anette 10. september 2019 at 17:34

    Joon ka pigem pudelivett kui kraanist, eelmises korteris oli lihtsalt nii kohutav kraaniivesi ja nüüd harjumus sisse jäänud. Aga konkreetne värska vurtsvasserit pole poes silmanudki, järgmine kord uurin hoolikamalt, tundub maru huvitav.

  • Avatar
    Vasta Doris 10. september 2019 at 10:39

    Minu pm ainukesed joogid on hommikukohv ja ülejäänud päev kraanivesi. Mees ostab endale tihti mingit vett, sest kraanivesi ei meeldi. Cocat tahab ka tihti, aga ma siin see hambaarst ja muidu kaagutaja, et see ju wc poti puhastaja. Seega kuluks head kraami ära küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 9. september 2019 at 21:59

    Mõlemad on proovitud ja maitsevad väga.Tavalisele mulliveele suurepärane alternatiiv,kui tahaks midagi “rohkemat”.Minule tutvustas neid häid jooke vanaema,kes ka suur Vurtsvasseri fänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra T 9. september 2019 at 21:49

    Mina osalen loosis, täiega armastan gaasilisi jooke ja neid polegi veel proovinud. Tavaline värska on väga tihti kodus ja klaasis 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 9. september 2019 at 11:46

    Tavalist värskat kaanin küll kogu aeg, seda tavaliselt ikka leidub kodus, aga neid vurtsvassereid pole sattunud ostma, ei teagi nagu miks 😀

  • Avatar
    Vasta Regina 8. september 2019 at 22:50

    Veel ei ole proovinud, aga Sinu jutu peale tuleb vist vutt-vutt poe poole ajama panna ja ära maitsta. Homme ehk proovingi juba… 😀

  • Avatar
    Vasta SusserVusser 8. september 2019 at 22:38

    Ei ole veel proovinud. Tegelikult tahtsin osta aga hakkas rahast kahju ?
    Ei ole just kõige odavamad joogid ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 8. september 2019 at 22:20

    Ah mine pekkkkiii!
    Nüüd tahan küll mina võita ?
    Suvel avastasin selle vee ja no ma olen oma nelja jäsemega su poolt. Niiiiiiiiii head! Algul eelistasin mustika oma, siiis jälle õuna. Aga nüüd täitsa vahet pole, sest MÕLEMAD ON HEAD!
    Ning minu suurem laps, kes ei armasta gaasilisi jooke ( eelistab vett limonaadidele ja muudele gaasilistele jookidele. 7 aastane) küsib luba, et kas võib seda koju osta. Sellel pole sellist gaasi sees nagu limonaadidel.
    Täiega hea jook ikka ?

  • Avatar
    Vasta Laura 8. september 2019 at 14:15

    Mõlemad on imelised!!

  • Avatar
    Vasta Janika 8. september 2019 at 13:52

    Mäletan et Skyplusis Hirmo või Kivisaar seda uut jooki taevani kiitis, proovisingi mustika varianti ja no niii hea, et õuna omani pole jõudnudki ? Pole üldse liiga magus ega liiga mulline ning tõepoolest ka toasoojana eriti mõnus ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 8. september 2019 at 11:27

    Minu lemmik on ka õuna oma. Mul see teema et ei suuda kuidagi seda kraanivett lürpida tahaks ka kasvõi mulliga vett. Ja tundub ka et kui tuleb hirmus limonaadi isu siis on see mahlaga vesi parem variant kui suvaline coca jook.

  • Avatar
    Vasta Hei 8. september 2019 at 10:56

    Need on olnud meie peres täiesti selle suve lemmikjoogid. Mustikas (meenutab küll pigem mustsõstart) on lemmik, aga õuna oma pea sama hea. Teen juba ise ka mahlast v naturaalsest siirupist seda jooki. Ma hüppaks lakke, kui võidaks!

  • Avatar
    Vasta Karli 8. september 2019 at 10:34

    Sama mure selle koolaga…võin päevas juua mingi 4 liitrit pole mingi küsimus.Isegi õhtul kell 11 kui mingit mullidega leotist majas pole on jama paanika lähim pensukas on mingi 30km egas midagi pean saama ja kõik. Olen kah mulliveega üritanud peatada aga olen leidnud Borjomi.kuna meie riigist pole Värskat võtta… hoolimata sellest vahest tiir poest ja siis jälle mingi salajane mull saab ostetud.Tavalist vett nagu no way…kuidas inimesed seda joovad.Kui on ikka mullid on päike väljas.cheers

  • Avatar
    Vasta Kätlin 8. september 2019 at 08:13

    Natuke harjumatu maitsega alguses, sest tõesti täpselt nagu vanaema mahlad, mis on tavaliselt ilma gaasita. Olen juba tutvust teinud ja õunamaitsega meeldib rohkem ? natuke kallis kraam, seega väga tihti ei osta.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. september 2019 at 08:01

    Õuna oma pole veel proovinud, hea meelega mekiks ära ??

  • Avatar
    Vasta Liis 8. september 2019 at 00:08

    ? mustikaga minu lempar. Kahju et vaid 2 kasti võidan. Sure või jänusse ?

  • Avatar
    Vasta Annika 7. september 2019 at 21:26

    Täna just härra siin vedas seda mustiks oma koju. Olin kahtlev sgs no nämmii.. Laps ka siin tõbine ja ei viitsi midagi juua siis seda kaanis küll häämeelega ? Nii, et meil need küll mööda külge maha ei jookseks.

  • Avatar
    Vasta Kats. 7. september 2019 at 20:40

    Õuna oma meeldib veidi rohkem, aga mõlemad head

    • Avatar
      Vasta Kaire 8. september 2019 at 19:18

      Alguses kartsin, et ehk on need minu jaoks siiski liialt magusad, kuid uudishimu sai võitu, sest suure mustikasõbrana ei suutnud ma mustika oma ostmata jätta. Kahetsema igatahes ei pidanud! Kuigi ka õuna oma maitseb väga hästi, ongi just mustika omast minu lemmik saanud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 7. september 2019 at 20:34

    Pole veel jõudnud proovida aga tundub täitsa minu moodi joogid olevat, niiet järgmine kord poes haaran kaasa kui silma jäävad. Kui nüüd pilte nägin siis meenus, et TV näitab mitu korda päevas seda reklaami ja see reklaam ei meeldi kohe üldse. Alguses ei saanud arugi, mis hääl see on ning mida reklaamitakse selgus alles lõpus.

  • Avatar
    Vasta Liisbet 7. september 2019 at 20:30

    Pole veel proovinud, aga kindlasti peab järgi proovima ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. september 2019 at 20:18

    Sellist asja jooks küll hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Maira 7. september 2019 at 20:14

    Ma polnud sellest imelisest joogist kuulnud enne, kui töökaaslane seda mekkida tõi… Hmm imeline nii hea. Jooks seda veel ja veel aga krõbeda hinna tõttu see tihti minuga poest kaasa ei rända…

  • Avatar
    Vasta Kaarel 7. september 2019 at 18:42

    Õunaga on parem.

  • Avatar
    Vasta Merle 7. september 2019 at 17:28

    Ise joome ka igapäevaselt mulliga Värskat. Ilma selleta nagu enam ei saakski 😀 Uutest toodetest kuulen esimest korda ja ka poes pole need millegi pärast silma jäänud, võib-olla seetõttu, et liigume ainult meie kalli Värskani, et ei panegi midagi muud enam tähele. Kuid nüüd uudishimust läheks kasvõi kohe poodi neid otsima 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 7. september 2019 at 16:18

    Olen proovinud mõlemat vurtsvasserit. Sinine ei meeldi üldse aga õuna oma on mõnus. Tavalised värska veed ei ole meil tarbimises kodus.

  • Avatar
    Vasta Helika 7. september 2019 at 16:03

    Oii…minu suuuured lemmikud! Loobusin talvel valge suhkru tarbimisest ja nii kui nägin, et värska mõtleb minuga kaasa, olin müüdud.

  • Avatar
    Vasta Renna 7. september 2019 at 14:39

    Pole näinud ega kuulnud sellest vurtsvasserist. Täitsa huvitav tundub ja prooviks heameelega.

  • Avatar
    Vasta Kärt 7. september 2019 at 14:08

    Mulle meeldivad ka mõlemad, aga õuna oma on lemmik :). Kunagi avastasin gaseeritud õunamahla, mida endale pidupäevadel lubasin (veidi kallis kraam), nüüd maiustan Värska Vurtsuga :).

  • Avatar
    Vasta anett 7. september 2019 at 13:09

    Õde mul tutvustas vurtsvasserit paar kuud tagasi ning olin hetkega müüdud. Veider on aga see, et ei tea kas olen pime või mis, aga poodides ei taha nagu eriti üles leida neid. kammin kõik vee ja mahlariiulid läbi ja harva näen neid müügis. Seega fortuuna, halasta ja kingi mulle nii, et ei peaks oma elutunde mingi aeg kulutama joostes poes ringi kui peata kana.

    • Avatar
      Vasta Sirle 7. september 2019 at 19:54

      Mina arrrmastan õuna vurtsvasserit, kuid mustika oma ei ole jõudnud veel proovida. Värska vesi on ka muidugi suur lemmik :))

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. september 2019 at 12:04

    Tavaline värska on lemmik, samamoodi kodus kogu aeg olemas! Vurtsvasseritega pole tutvust teinud, aga see oleks ma usun, et see oleks hea võimalus ka neile šanss meeldima hakata 🙂

  • Avatar
    Vasta Eike 7. september 2019 at 09:38

    Need vurtsvasserid on lihtsalt maailma parima joogid. Kui vaid saaks, jooks absoluutselt koguaeg ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. september 2019 at 09:36

    Mina ka suur Värska sõber, aga raseduse ajal kõrvetistega pöördusin ajutiselt konkurendi poole. Maitsega Värskat proovinud pole, aga kui võidan, küll siis mekin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätz 7. september 2019 at 09:15

    Ma olen mustika oma ainult proovinud, väga mõnus jook. Pole nii magus ja mõnusalt värskendav. 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti 7. september 2019 at 08:44

    Pole jõudnud veel proovida

  • Avatar
    Vasta Kertu Mägi 7. september 2019 at 07:57

    See õuna vurtsvasser on nii hea! ?

  • Avatar
    Vasta Hiie 7. september 2019 at 07:36

    Sama siin, ka Värska sõltlane. Mul kogu aeg varu kodus olemas, muidu ei saa rahulikult elada ? neid vurtsukaid olen proovinud, on väga head ja heameelega võtaks kaks kasti koju, oleks paar nädalt hooleta ?

  • Avatar
    Vasta Marika 7. september 2019 at 07:12

    Ma olen proovinud ja meeldivad mõlemad. Kahjuks ei raatsi osta neid väga, kuna ilma soodukata üpris kallid.

  • Avatar
    Vasta Kats 7. september 2019 at 06:12

    Oh , sama! Olen värska sõltlane!

    • Avatar
      Vasta Triin 7. september 2019 at 12:15

      Mustikaga vurtswasser on minu lemmik! Õuna oma tegime ise. Segasime koduse õunamahla Värska veega ja oli samuti väga mõnus jook ?

  • Avatar
    Vasta Ma 7. september 2019 at 05:56

    Minu vennanaine andis neid suvel mulle proovida. Ütles, et tema pere ametlikud uued lemmikud. Ja tõesti, need on VÄGA head. Ma ei teagi, kumb mulle rohkem meeldib… Ka vist õunaga. Igatahes. Kui ma võidan, siis kingin ühe kasti kindlasti vennanaisele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 6. september 2019 at 23:00

    Olen mõlemat proovinud ja väga mõnusad vahelduseks tavalisele veele 🙂
    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 6. september 2019 at 21:27

    Vaieldamatud lemmikud on vurtsvasserid mõlemad ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 6. september 2019 at 20:42

    Reklaami olen näinud, maitsnud veel ei ole. Aga tahan ja kindlasti teen seda! Limonaade üritan mitte juua, pigem tarbin maitsevett, nii et Vurtsvasser tundub olevat midagi mulle!

  • Avatar
    Vasta TN 6. september 2019 at 19:55

    Ehhee, ma ka joon toasooja vett. Väljas süües on teenindajad tihti segaduses, kui küsin leiget kraanivett omale. Isegi klaasikese täitsa sooja vett olen saanud omale, leige on vist lai mõiste 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 6. september 2019 at 19:50

    Olen proovinud õuna vasserit ja mulle väga meeldis. Mustika oma pole veel proovinud, aga tahaks küll.

  • Avatar
    Vasta Carolin 6. september 2019 at 19:13

    Ei ole proovinud, kuid tundub huvitav. Üldiselt mullijooke ei tarbi aga proovida ju võiks 🙂

  • Avatar
    Vasta anita 6. september 2019 at 19:04

    Sooviksin seda proovida. Kunagi jõin isegi palju pudelivett. Suur miinus selle juures on plastikpudeli kasutamine, selle tõttu joongi nüüd mitte nii maitsvat kraanivett 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 6. september 2019 at 18:44

    No mul hetkel täielik keemiliste limonaadide ja cocade keeluaeg.. ja tavalist mullivett ei suuda absoluutselt juua.. aga no isutab vahepeal selline mulliline jook… tahaks vahepeal ikka krabada limpsi järgi..
    äkki värska variant oleks selline leebem mullijook, mida kannataks juua. #hopeful

  • Avatar
    Vasta Kadri 6. september 2019 at 18:32

    Ma lausa armastan neid jooke! Täiega lemmikud! Ja noh.. olgem ausad, oleks ju tore võita! 🙂

  • Avatar
    Vasta E 6. september 2019 at 18:22

    Ühekorra ostsin proovimiseks ja nüüd iga kord kui poes näen, siis vaatan pudeli endaga kaasa. Muidu gaasilisi jooke väga ei joo, aga see õuna vurtsvasser on no niiiiiiiii hea♡ kahjuks kodurimis seda ei ole, seega väga tihti ei satu jooma.

  • Avatar
    Vasta Eneli 6. september 2019 at 17:59

    See aasta tuli turule kaks sarnast toodet, vurtsvasser ja aura schörle (viimane on soodsam, aga tsut kehvem) ja ma ei saa tänulikum olla, et tuli! Ma armastan kõiki mulliveemahlasid! Õunaomad on lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Karmel 6. september 2019 at 17:40

    Väga hea just neile, kellele muidu mineraalvesi ei meeldi, õuna vurtsvasser on lemmik! ❤️

  • Avatar
    Vasta Eneli 6. september 2019 at 17:19

    Mina üldiselt mulliga jooke ei armasta, ainuke mida joon on just need Vurtsvasserid ja need mu mehe lemmikud ka!

  • Avatar
    Vasta Ingrid 6. september 2019 at 16:31

    Tahaks ka proovida, maitsega veed on täiega head. Ja tahaks aina rohkem vedeliku tarbida, tavaline vesi selline meeehhh, tahaks midagi paremat ?

    • Avatar
      Vasta Kea 6. september 2019 at 18:27

      Õuna oma olen proovinud ja on mõnsa, muidu soolase mineraalidega vee joomist ei oska nautida, see hea lahendus. Võidaks viiks aga hoopis õuna vurtsvasseri sõltlasele, sõbrannale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 6. september 2019 at 16:27

    See õuna vasser on täiega heaaaa. Minu lemmik ka . Igapäev ei osta, Aga vahest ikka luban endale ?

  • Avatar
    Vasta Riina 6. september 2019 at 16:19

    Minule meeldib Värska Mineral ja laps joob ka seda…ütleb, et surfarite vesi 🙂 Mis tuleb sellest, et oleme palju mereääres ja merepeal ja merevee sees, mis on soolane 😀
    Värska Vurtsvasseri tooteid ei ole proovinud…võibolla on olnud mingi eelaimus, et liiga magusad 🙂 aga eks kui ei proovi, siis ei saa ka teada. 😉

  • Avatar
    Vasta Mari 6. september 2019 at 16:09

    Omg! Lemmikud ju ? hullult maitsevad, siuke hea hästi õrnalt soolakas mineraalide mekk on ka juures. A mingi värk on, et iga kord pudelit avades on suht tõenäoline, et hakkab üle ääre vahutama. Viimane kord pritsis mees autos puddlit avades oma heledad püksid mustika vurtsvasserit täis ?

  • Avatar
    Vasta Ketter 6. september 2019 at 16:03

    Olen mõlemaid proovinud, kuid õunaga meeldis rohkem.

  • Avatar
    Vasta Triin 6. september 2019 at 15:22

    Värska on lemmik, aga Vurtsvasserit ei olegi veel proovinud.

  • Avatar
    Vasta Nets 6. september 2019 at 15:14

    Mul enamasti ajavad mulliga joogid kõhu valutama, aga need Vurtsvasserid on ühed, mis ei aja. Kohe kui kevade lõpu poole (oli minu arvates aprillis vist juba) neid poes nägin, siis ostsin mõlemaid ja õuna oma meeldis rohkem. Selline mõnus päris õunamahla maitse, lisaks kerge mull.

  • Avatar
    Vasta Liisa 6. september 2019 at 15:02

    Mustika vusser ei maitse, kuid see õuna oma.. Oi joppenpuhh kus jooks seda päevl/öösel koguaeg no.. Tavaline Värska mulliga läheb ka peale, eriti suve ilmadega oli meeletult vajalik. Niiet kui ma saaks kasti endale kas õuna või tavalist mulliga oleks ma megasillas.

  • Avatar
    Vasta Mailit 6. september 2019 at 14:54

    Mulle ka väga maitsevad need Vurtsvasserid, tahaks võita … 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 6. september 2019 at 14:34

    Mulle ei maitse siiamaani mullivesi, pigem joon kraanivett.. kuigi söögi kõrvale meeldib ikka mingisugust maitsega märjukest rüübata, sest kraanivesi rikub toidu maitse ära ?
    Mustika vurtsvasserit olen proovinud, oli päris hea teine, aga õunamaitseline on veel mekkimata.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 6. september 2019 at 14:19

    Minu senine nipp ongi olnud kodusele õunamahlale Värskat lisada, siis saab mõnusa “limpsi” 🙂 Vurtsvasserit pole veel proovida jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Merili 6. september 2019 at 14:19

    Ma varasemalt reaalselt vihkasin neid värskasid ja borjome jms, sest need meenutasid maitselt veits nagu värsket kurki millele oleks soola peale raputatud ? Aga no peiks on mega fänn, hakkasin vaikselt tema kõrvalt rüüpama ja nüüd olen ise suht obsessed. Sidruni värska no alllleeeaaa kui hea. Mustika vurtsvasserit oleme ikka ostnud, mega kipa, aga õuna oma pole jõudnud veel proovida ?

  • Avatar
    Vasta Karin 6. september 2019 at 13:37

    Igapäevaselt lendab üks vurtsvasser korvi ?

  • Avatar
    Vasta Egle 6. september 2019 at 13:19

    Olen ka Coca-Colast sōltuvuses 🙁
    Hea meelega jooksin Coca asemel Vurtsvasserit, kui vaid loosiõnn naerataks!!!

  • Avatar
    Vasta Epp 6. september 2019 at 13:09

    Mulle muidu Värska ei meeldi aga see õunaga vurtsvasser on mu suur lemmik ja võin seda pudelite kaupa juua. Lapsed ka juba teavad, et see on emme jook 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 6. september 2019 at 13:00

    Kohe, kui neid poes nägin, siis ostsin lastele. Maitsevad ka mõlemad, aga kuna mustika oma määrib palju, siis oleme õunale truuks jäänud 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 6. september 2019 at 12:53

    Olen proovinud mustima oma ja see oli väga maitsev ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 6. september 2019 at 12:49

    Külmana, soojana vahet pole. Hullult meeldib ja nii lihtsalt läheb alla (kurgust alla) :D. Ja kuna ma olen imetav ema ja tihti peavaludes kuna vedelikupuudus, tavalisest veest ainult ei piisa, siis Vurtsvasser on jube hea juua praegu. Saab ka vitamiine ja värska üldse kasulik ju 🙂 Nende vahel valida ei sjjda, mõlemad meeldivad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidi 6. september 2019 at 12:46

    Mina olen täpselt sama hull värska järgi. Kodus on ALATI värska olemas. Kõvasti odavam oleks küll kraanist vett juua, aga no ei saa ilma värskata. Aga neid uusi pole küll proovinud, niiet kastid kuluksid kindlasti heaga ära.

  • Avatar
    Vasta Liina 6. september 2019 at 12:44

    Ei ole veel proovinud. Aga nende reklaam ajab lapsed mulisema ? ja tekitab omal ka isu, et tahaks. Aga alati kui poes käin suudan ära unustada.

  • Avatar
    Vasta Katrin P. 6. september 2019 at 12:39

    Mõni uus asi on kohe niiii hea, et peab ikka iga päev tarbima. Vahel armastan ka vanat mudelit 😉

  • Avatar
    Vasta Liisi 6. september 2019 at 12:29

    Õuna oma on täiega lemmik! Aga sooja ei taha, külmana ja jääkuubikutega ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 6. september 2019 at 12:10

    Oleme perega samuti väga suured Värska sõbrad. Iga nädal ikka üks mineraalvee blokk (2liitrised pdl) läheb naha vahele – VÄRSKA võiks meil sponsoriks hakata. ;D
    Mõlemad maitsed on head ja nagu kodukootud. Hea vaheldus kõiksugu limonaadidele.

  • Avatar
    Vasta Kristel 6. september 2019 at 12:03

    Pole kumbagi õnnestunud maitsta, aga coka võiks välja vahetada küll

  • Avatar
    Vasta Kadi J 6. september 2019 at 11:56

    Mulle läheb ka väga peale mustika Vurtsvasser. Raseduse ajal meeldis mullegi väga Cocat juua, kuid üritasin ka tervislikum olla ning vahetasin nii mõnigi kord Coca Vurtsvasseri vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris Raig 6. september 2019 at 11:47

    Ma ka esimesest korrast neist sillas olnud. Jooks vist igapäev, aga mees keelas ära. Pidavat kalliks minema ?

  • Avatar
    Vasta Tiia 6. september 2019 at 11:44

    Mina pole veel jõudnud neid proovida, aga tundub et peab poodi lippama

  • Avatar
    Vasta Ruth 6. september 2019 at 11:39

    Pole kunagi proovinud seda vurtsvasserit, võiks ära proovida küll. Ja värska 1.5l on tõesti lemmik pudel ?

  • Avatar
    Vasta pirts 6. september 2019 at 11:34

    Ma ei ole kunagi Värskat joonud……võiks täitsa proovida. Äkki hakkab ka meeldima:)

  • Avatar
    Vasta Caroleine 6. september 2019 at 11:28

    Pole küll proovinud aga näevad üsna ahvatlevad välja , kui võimalus kindlasti proovin ma ära ???

  • Avatar
    Vasta Liisa 6. september 2019 at 11:28

    Ma olen alates lapsepõlvest (nii kaua ku mäletan, ma sust vanem ?) Värskat joonud. Siiani vanemate juures teeb nalja, et iga nurga peal on pudel ja kohe tuleb isu! Appi kui hea! Ja need wurtsvasserid ?? ideaalsed suvejoogid! Et kui kraanivett ei taha juua, siis see mõnus hapukas mulluvesi ?
    Mu suur lemmik on mustikaga..no pekki kui hea! Kahjuks pidevalt joomiseks suts kallis, seega kaks kasti oleks küll hea võit. ?

  • Avatar
    Vasta Silja 6. september 2019 at 11:27

    Mulle meeldivad kõik värska veed ja vurtsvasserid ka, väga head 🙂

  • Avatar
    Vasta Herily 6. september 2019 at 11:26

    Mulle meeldib õuna oma. Suvel rasedana oli mõnus grillipeol rüübata 🙂 mustika oma ei olegi proovinud ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Helina 6. september 2019 at 11:22

    Meie pere armastab mustika maitselist, õuna oma käib kah. Üldiselt on meil elukaaslasega väga erinevad maitsed aga seda võime küll liitrite kaupa juua.
    Peale sünnitust Mul kogu aeg kurk kuivas, see võttis heasti janu ka ära. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. september 2019 at 11:20

    Me oleme isaga aastaid joonud mahl+mullivesi kombinatsioone. Olen Värska Vurtsvassereid ka joonud ja niii meeldivad! Eriti veel see mustika oma – nii et kaks kasti neid mõnusaid jooke tuleks igati kasuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 6. september 2019 at 11:16

    Mees on värska jooja ja ma tasdin talle neid koju 🙂 hea oleks ka neid maitsega proovida.

  • Avatar
    Vasta Leila 6. september 2019 at 11:12

    Minule ka täiega maitsevad need Vurtsvasserid. Ei oskagi öelda kumba sorti eelistan. Mõlemad head 🙂

  • Avatar
    Vasta Aigi 6. september 2019 at 11:09

    Ma jumaldan seda mustika Vurtsvasserit, isegi sünnitama minnes ütlesin mehele, et pudel seda peab kindlasti kaasas olema.

  • Avatar
    Vasta kati 6. september 2019 at 11:08

    Olen proovinud. Ei meeldi. Esiteks on need suhkrupommid (jah, pisut vähem kui mujal, aga siiski 100 ml kohta 8g suhkrut) ja mis tähtsam- need maitsevad täiesti kohutavalt. Mustika oma jõin pooleldi isegi ära, õuna oma läks kraanikaussi. Mustikas oli minu jaoks liiga läila, õuna oma lihtsalt vastik.
    Värska fänn olen küll, suhkruvabad maitseveed meeldivad ka, aga need kaks on täiesti ebaõnnestunud tooted.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2019 at 11:12

      maitse asi vist siis ?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta XX 6. september 2019 at 11:07

    Me joome juba aastaid kodus mahlu koos väikse värskalisandiga. Iga mahla sisse muidugi värska ei sobi, aga õunamahl+värska on väga hea. Neid vurtsvassereid vist jäävadki minust poodi, sest eraldi värskat ja mahla tundub mulle mõistlikum osta.

    • Avatar
      Vasta Carmen 6. september 2019 at 11:49

      Ma olen proovinud seda õuna oma ja see oli heaa. Aga tahaks väga väga proovida seda mustikaga ?. Ma ise arrmastan ka mulliga vett, räigelt nagu?.

  • Avatar
    Vasta Kersti 6. september 2019 at 11:04

    Minu vaieldamatu lemmik on õuna maitseline. Kaks lemmikut ühes! Mis saab veel paremat olla kui kosutav, külm vurtswasser?! Tavaline mullivesi ja magusad karastusjoogid jätavad külmaks, aga vurtswasserist poes mööda minna ei õnnestu. Nagu alkohoolikule alkohol, sõltuvusttekitav ?

    • Avatar
      Vasta Leili 6. september 2019 at 12:40

      Ei ole veel proovinud! Õuna oma tundub tore ? ma armastan kaa värskat ??

  • Avatar
    Vasta Ege 6. september 2019 at 10:58

    Mõlemad on superhead, aga millegipärast on kogu aeg nende avamisega probleeme… võib-olla olen saanud liiga vurtsused Värskad ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2019 at 11:06

      Muuseas mul ka 😀

  • Avatar
    Vasta Jaana 6. september 2019 at 10:56

    Ei ole veel proovinud aga sooviks võita küll siis maitseks järgi.

  • Avatar
    Vasta Maigrit Teder 6. september 2019 at 10:48

    Mmmm, ma ise pole proovinud! Peaks algust tegema! Lisan siia oma õe kes oleks kindlasti rõõmus selle üle… Seirili Kiis

  • Avatar
    Vasta Piret 6. september 2019 at 10:41

    Vii mind Värska usku palun. ? ei ole olnud kunagi eriline mineraalvee sõber, rooste järgi maitseb ju..aga kui pole valikus muud kui mineraalvesi, siis Värska oma sinise pudeliga.on neist kõige talutavam. Ülejäänud mineraalveede tõttu võin ma janusse surra. ?

  • Avatar
    Vasta Jane 6. september 2019 at 10:37

    Värska on da best. Seda Vusserit olen proovinud õuna oma ja no ei tea, kas oli toasoe põhjuseks, minule ei maitsenud. Kuidagi liiga lahja ja vesine ? Omaaia õunamahl palju parem. Mustikaga pole proovinud. Loosis siiski osaleks, äkki kast kumbagi muudab minu maitsemeelt ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 6. september 2019 at 10:33

    Ei taha neid võita! Sest midagi nii vastikut pole ikka ammu joonud. Õuna oma on nagu käärima läinud ja mustikas on rohkem mustsõstra leotusvesi gaasiga. Puhas vesi mekib kindlasti paremini ja magusat tahaks siis joob parem mõned sõõmud kodust mahla.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2019 at 10:48

      õudne ikka, kui erinevad saavad maitsed olla 😀

  • Avatar
    Vasta Stella 6. september 2019 at 10:27

    Õuna oma on, mustika oma oli küll kohutav.

  • Avatar
    Vasta Sp 6. september 2019 at 10:26

    Meie oleme ka värska fännid, sidruni värska on lihtsalt to die for.. ?
    Lisaks vurtsvasserile meeldib mulle ka aura vaarika schörle, megaaaaaaa hea!

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2019 at 10:49

      ma vanasti jõin sidruni värskat, aga nüüd enam ei maitse ?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Vaike 6. september 2019 at 10:23

    Ma joon ka alati toasooja vett, ainult piim ja keefir peavad külmad olema. Väljas söömas rõhutan alati üle, et vesi olgu toasoe. Ükskõik, kui palav ka ei oleks. Ja Värska maitseb mulle eriti. Vytautas on liiga soolane ja Borjomi liiga ägeda mulliga.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2019 at 10:49

      Ma ei tea midagi jälgimat kui Tytautas ja Borjomi 😀

    • Avatar
      Vasta Kaidi 6. september 2019 at 11:27

      Värska vesi ja vurtsvasser on to die for!! Vesi pole liiga soolane ja paraja mulliga ning vurtsvasserid nii hea naturaalse maitsega. Olen avastanud, et satuvad ostukorvi üha tihemini. Võita tahaks muidugi, oleks veevaru olemas 😀

  • Avatar
    Vasta Iti 6. september 2019 at 10:20

    Värska on mu lemmik ka. Praegu välismaal elades on see mida ma alati kõige rohkem igatsen, isegi kohukesteta suudan elada aga värskat on vaja. Alati kui kodus käin siis lennujaamast veel viimase asjana võtan nii palju Värska pudeleid kaasa kui vedada jaksan.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. september 2019 at 10:14

    Ma Värskat muidu ei armasta, aga neid mõlemaid Vurtsvassereid olen küll proovinud ja väga meeldivad! Tahaks võita küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 6. september 2019 at 10:13

    Ma räägin 🙂 sest tahaks proovida! Tegelikult ei ole ise julgenud neid maitsega jooke osta, mingi suhkruluul on…

    • Avatar
      Vasta Mari 7. september 2019 at 18:16

      Õuna oma on täiega hea,muidu mineraalveed ega gaseeritud joogid üldse ei meki, aga see vurtsvasser on küll ülihää.

  • Avatar
    Vasta Piret 6. september 2019 at 10:13

    Olen korra ostnud ja mulle maitses. Peakski täna veel ostma ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. september 2019 at 10:13

    mmmm…. Tahaks küll Vurtsvasserit proovida! Ma pole kunagi Värska fänn olnud. Ilmselt sellepärast, et mulle tundub see kuidagi soolane olevat. Aga kui sinna on mingi maitse lisatud, äkki siis tõesti maitseb hää. Vabtahtlikult ma seda ostma ilmselt ei läheks. Ma ei tea miks, ilmselt haarab käsi ikka automaatselt coca cola zero või mõne muu mulliga vee.

  • Avatar
    Vasta Ketu 6. september 2019 at 10:12

    Õuna vurtsvasser ♥️♥️♥️ ma olen ka hakanud värskat jooma. Liitrite kaupa. Tavalist joon rohkem kui vurtsvasserit. Liitrites.♥️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 6. september 2019 at 10:11

    No kui ma nüüd detsembril Eesti tulen, siis proovin selle õuna oma ära kah ?

  • Avatar
    Vasta Liina Soots 6. september 2019 at 10:08

    Suve hakul tuli mehe õde oma perega meie juurde maale- kaasas see sama jook.
    Minu jaoks tundus täiesti võõras ja esmapilgul mõtlesin, et ah eks see jälle mingi ülimagus limps ole. Aga kui sain ära proovida, siis minu arvamus muutus täielikult.
    Täpselt paras magusus ja meeldis kogu perele. Ehk siis pole vaja leiutada teistele eraldi jooki.

    Soovitan teistelegi ära mekkida!

  • Avatar
    Vasta Aure 6. september 2019 at 10:04

    Ei suuda valida, kumb vurts rohkem mekib, mölemad on väga maitsvad. Üks päev läheb mustikas, järgmisel öun paremini peale. ? Proovisime neid pmst kohe, kui müüki tulid, väga tihti ei osta, aga vahest on nii hea neid limpsata. ? Kaks kasti jooki kuluks saunas üliväga ära.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 6. september 2019 at 10:01

    Ise ei joo väga gaasilisi jooke, väga harva ainult. Kindlasti tahaks selle ära proovida, ei ole veel mahti olnud

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. september 2019 at 09:56

    Ma jumaldan mulliga vett, värska on veel eriti erilise maitsega ka ja magusam vesi oleks kindlalt mu eelistus ka karastusjookidele ja mahladele. Kraanivesi on ka okei aga värska maitseb ju palju paremini. Ja minugi taarakott koosneb peamiselt nendest pudelitest ?

  • Avatar
    Vasta Maris 6. september 2019 at 09:55

    Meile meeldib ka õuna rohkem aga kummastki ära ei ütle 😀 hea vaheldus magusale mahlale 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri P 6. september 2019 at 09:55

    Ma olen ka suur Värska Originaali fänn ??? Vurtsvasseriga oli nii, et õuna oma ostsin prooviks ja ma ei saanud suutäirki proovida sest mul elukaaslane on koguaeg mullivett mahlale peale valanud ja jõi mh Vurtsvasseri ära. ???‍♀️ Mustsõstra oma lähen kohe ostma tâna selle jutu peale aga õuna tahaks ka ära proovida.. ? Kui eest ära ei jooda. ? Loodame, et ōnnestub, terve kastiga oleks see hea lugu, et siis saaks ma ka proovida sest nog tervet kasti ta ikka ära ei jõua juua! ??

  • Avatar
    Vasta Karolin 6. september 2019 at 09:52

    Appi, mina armastan ka Värskat megalt! Vurtsvasserit pole veel proovida julgenud aga olekski viimane aeg.

  • Avatar
    Vasta Silvia 6. september 2019 at 09:51

    Oi mallukas, kui sa teaksid, mulle ka väga need joogid meeldivad ja kuna minusugusel noorel töövõimetuspenskaril raha päris palju napib, et pidevalt neid jooke endale lubada, siis sooviksin küll loosis osaleda ja vaadata, kas loosiõnn vahel mulle ka trehvab. Olen teisigi tooteid proovinud, kus mahl ja mullivesi koos ja kõik sellised joogid väga head. Cocat ja limpse ma üldse ei joo, sest hambad lagunevad ilma nende jookidetagi. Sinu perele soovin jätkuvalt otredaid ettevõtmisi, millest on alati tore siin blogis lugeda. Sellest kahest kastist jätkub ikka päris kauaks, kui harva ja kokkuhoidlikult juua. Kuidas sa üldse neid loose teed? kas näiteks kui on mingi 50 kommentaari, on sul juba 50-numbriga mingid paberilipikud ja sealt siis tõmbad ühe numbri?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2019 at 10:50

      looside jaoks on netis programme, kes neid lipikuid teha viitsiks 😀

  • Avatar
    Vasta Lillll 6. september 2019 at 09:49

    Hello, ma kaas-Värskasõltlane. Muidugi olen Vurtsvasserit proovinud! Ülihea kraam! Mulle meeldib ka õuna oma rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta Maix 6. september 2019 at 09:46

    Hei! Oleme joonud ainult õuna oma, see on küll hea, selline parasjagu magus ja veidi nagu mõrkjas. Mustikani pole jõudnud kuna õun toimib 🙂

  • Avatar
    Vasta Ger 6. september 2019 at 09:42

    Mu jaoks mõlemad magusad ja imalad, lihtsalt vesi on kordades parem?‍♀️. Aga peiks joob, niiet võib seda va loosiõnne proovida küll.

  • Avatar
    Vasta Birgit 6. september 2019 at 09:41

    Mulle meeldib ka õunaga vurtsvasser rohkem. Aga elukaaslane joob ainult värska tavalist vett kogu aeg.

  • Avatar
    Vasta Meeli 6. september 2019 at 09:41

    Oi, meie pere (jep, ka lapsed 8 ja 12) totaalne värskahoolikute seltskond. Aegajalt taarat 250L kotis viin, siis hoian kahe käega peast kui mõtlen, et mis summa ma värska peale pannud olen ?‍♀️. Me joome originaali (me räägime värskast ikka ?) aga sooviks proovida ka vurtsvasserit, eriti cool oleks võita korralik varu ?. Saaks kõvasti raha säästa ja selle summa hoopis kõrvale panna ? aga ilma värskata ei ole elu!

  • Avatar
    Vasta Kerttu 6. september 2019 at 09:37

    Haaran koguaeg poest Värska 6paki kuigi kaevus on väga hea puhas vesi . olgu need siis 1liitrised vöi 1,5liitrised siis tulevad need minuga alati poest kaasa,olen ka veidi ülekaaluline ja limps ikka meeldiks aga eks üritan ka mulliveega seda pärssida et neid mitte juua,önnestub päris hästi kuigi ma nii imeline välja ei nöe kui sina :). Vurtsvasseri avastasin ammu, mustika oma meeldis väga aga ega öuna oma ka halb pole 🙂 p.s mulle meeldib ka asju toasoojana rohkem juua kui külmana 😀

  • Avatar
    Vasta Aire 6. september 2019 at 09:34

    Minu lemmikud mineraalveed on samuti Värska omad. See mustikamaitseline Vurtsvasser on lihtsalt nii hea. Parim jook üldse. Õunamaitselist pole veel joonud aga kujutan ette juba, et see ka hea. Täielik sõltuvus tekib sellest Värska veest 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. september 2019 at 09:33

    Meie taarast on ilmselt 98% 1l Värska originaali pudelid. 1,5-liitrisest läheb gaas lõpuks välja. Ostan alati 6-paki kaupa, on mugavam tassida ja loodan, et soodsam ka.
    Oleme aastaid joonud kodust õunamahla Värskaga lahjendatuna, seega usun, et Vurstvasser’ oleks ka meie kodus au sees.

  • Avatar
    Vasta Agnes 6. september 2019 at 09:33

    Ei ole veel proovinud, kuidagi väga kahtlustav uute asjade suhtes. Sinu soovitusel proovin ära. ?

  • Avatar
    Vasta Pirx 6. september 2019 at 09:32

    On tõesti väga head joogid ?