Kingiloos LAPSED Lasteasjad TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

pean oma sõnu sööma, pagana Demarid*

11. oktoober 2019

Alles ma siin suure suuga kuulutasin, et mina tahan, et mu lapsed ainult barefoot jalatseid kannaks ja muud võiks samahästi kui põlema panna, eksole. Aga ühel päeval tuli meile suuuuur pakk, kus sees oli hunnik jalanõusid. Mulle ja lastele. Kõik lapsevanemad teavad vast, mis on Demari jalanõud. Vot just need need olidki. Alguses mõtlesin, et nojah, tore, las nad siis olla, et hea esikusse panna – kerge jalga tõmmata, kui üle ukse vanaema juurde tahavad minna või miskit, aga ega igapäevaselt neid ikka kandma ei hakka. Ütleme nii, et nali on minu kulul, sest konkreetselt ainult neid nad kanda tahavadki.

Eks ma ise ka näen, et pole jah barefoot, aga on soojad, pehmed ja taskukohased. Ma muuseas alles hiljaaegu sain pragada, et miks ma ainult ülikalleid asju promon, mida nn tavaline koduperenaine ei saa iial lubada. No vot, palun väga, need konkreetsed laste lemmikud Demari termokummikud maksavad 17.99€ ja ma olen üsna kindel, et Eesti kliimat vaadates, saab neid südamerahuga kanda vist aasta läbi ? Seal sees on lambavillane vooder, millega koos kandes lubab jalats taluda kuni -30 kraadi ja kui selle eemaldad, on ta nagu tavaline ja kerge Crocsi kummik, ainult kaks korda odavam. Üleval veel kena helkuräär ka ja puha. Lisaks see reguleeritav pael – Maril on mega madal ja kitsas jalg, seega tal tihti lupsab jalanõu mänguhoos ära, aga nendega seda probleemi ei ole. Et nagu ma ei tahaks öelda, aga noooo on head jalatsid, pole miskit öelda.

Ma muuseas vaatasin järelturult, et selliseid kummikuid müüakse kasutatuna ka 10€ eest ja rabatakse kohe ära, et no taskukohased on nad kohe kindlasti, seda enam, et sa saad hiljem pool raha rahumeeli tagasi. Kui see pole hea ja säästlik ost, siis mis üldse on.

Mulle meeldib ka see, et nad on nn kahe numbriga. Ehk siis on veidi varu ja saad selle võrra pikemalt jalatseid kanda. Kuigi jah, vooder võtab omajagu ruumi, aga no hiljem siis näiteks ilma voodrita. Et ala ostad sügisel, kannad voodriga, talvel ka voodriga, kevadel voodrita ja parseldad maha. Vot.


Meile saadeti talvesaapad ka, aga nende jaoks on ilm veel liiga soe, et neid katsetanud pole. Lendele need Kennyd (link) ja Marile  need Furryd (LINK). Tunduvad ka samamoodi kerged ja mõnusad, aga eks näis. Ehk keegi on oma lapsele kunagi soetanud, oskab kommenteerida? Need on muidugi veidi kallimad, kui kummarid, maksid seal 34 kopikatega, samas need BF jalatsid, mis ma tahtsin, olid 80€ (paar!) ja arvestades eelmist posti võite uskuda, et ma praegu kinnitan endale, et ah, elavad nad ühe talve kindlasti nende saabastega ka ära, mis meile juba saadeti ja järgmine aasta vaatame uuesti seda barefoot värki.

Ja koos kingipakiga saatsid nad ka sooduskoodi, et kui teil on lastele sügiseks/talveks miskit puudu, siis kood MALLUKAS15 annab kenasti 15% alla täishinnaga toodetelt (ehk siis näiteks need Furry talvesaapad saab üle viie euri odavamalt!). Kood kestab kaks nädalat!

Ja loomulikult kingitused ka. Ehk siis: kommenteeri siia alla, et mida ja mis suuruses sa enda lapsele võita tahaks ja üks õnnelik just enda vajalikud jalatsid nädala pärast ka tasuta saab. Sama loos läheb käima ka FBis ja Instagrammis, võtke julgelt igalt poolt osa, sest topelt ei kärise. Kogu Demari valik leiad SIIT!

Ps! Kui oled juba kampaania ajal jalatsid ostnud ja võidad, saad lihtsalt raha tagasi ?
*Koostöö sündis Uuem Viis OÜ-ga kes on Demari ametlikud maaletoojad Eestis

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar