Kingiloos Lapse üles kasvatamine LAPSED Mari

issand, see laste sünnipäevade pidamine on selline *€%&%€&*

12. oktoober 2019

Pooled meie sõprade lapsed on suvel-sügisel sündinud ja seetõttu olen ma viimasel ajal ebanormaalselt palju laste sünnipäevasid väisanud. Olgem ausad, 75% ajast, kui mu lapsed säärasesse kohta kutse saavad, ma ei lähe, sest no kujutage ise ette 46378465 last kriiskamas ja ringi jooksmas. Lõõgastavam oleks Auschwitzi saadetud olla või miskit. Aga mõnikord ma ikka võtan ennast kokku ja lähen ja siis on alati selline tunne, et…

Kahjuks enda laste sünnasid üle lasta võimalik ei ole (va see üks kord, kui ma lasin, aga mul oli põhjenduseks 2 päevane Lendebeebi). Igatahes ma olin valmis kogu selleks õuduseks, mida kutsutakse laste sünnipäevaks. Vähemalt nii palju läks kergesti, et kohta ma üldse ise otsima ei pidanud. Torela mängutuba kirjutas mulle, et tahaksid lastele sünnipäevakingiks seal peoruume pakkuda ja uskuge mind, kõik, mis säästab mind ise otsimast ja valimast, on kui taeva õnnistus. Õnneks Andra ütles ka, et ta on seal sünnat pidanud (lapse, mitte enda) ja et see olla tääiiiiieeeeega äge koht. Noh, mis mul muud üle jäi, kui uskuda, sest ilmselt see sünna oli olnud üks nendest, mille ma tuimalt üle lasin #aastasõber.

Mida ma kavatsesin vähemalt nii palju endale mugavamaks teha, et mingisugust vaaritamist keeldusin ma kategooriliselt ette võtmast. Alles hiljuti oli sõbranna lapse sünna ja vaene inimene minu meelest nädal aega muud ei rääkinud, kuidas ta mööda poode mitmeid sotte magama paneb ja siis kaks päeva jutti keetis, kooris ja vaaritas nii, et verd nirises silmanurgast. Peo hetkeks oli ta juba sellest kokkamisest nii poolhüsteerias, et ta käis mööda inimesi ringi ja pakkus nagu hullunud vanaema: “Söö! Kas sa söönud oled? Miks sa nii vähe sööd? Söö veel! Meil on NII PALJU SÜÜA!”. Jah, tal tõesti oli palju süüa, aga ma reaalselt kartsin, et ta paneb endale peo lõpuks paela kaela ? Sorri, Marlen, mul hea meel, et sa selle üle elasid siiski.

Igatahes küsisin ma lugejate käest soovitusi ja tellisin Toitlast meile söögid. Ma jäin igati rahule, sest lisaks sellele pakkus meile oma teenust ka Peobox, kes siis enne kohale tuli ja kõik ära kaunistas ja toidud kaussidesse ja alustele laotas, et mul endal ei jäänud üldse vajadust ringi rapsida ja tõmmelda. Kui meie kohale jõudsime, oli kõik juba valmis ja pidu võis alata. Wohhoo!

Kartulisalat oli mega hitt, viineripirukaid oleks võinud rohkem olla, aga muidu oli kõik ? Ma ei tea, palju muidu sellised asjad maksavad, ei võtnud hinnapakkumisi, aga see lauatäis oli Toitlas 250€.

Mari oma Masha pidu imetlemas, nagu preili soovis, nõnda ka sai.

Torela oligi mega hea, nagu Andra ennustas. Esiteks see oli üks suur ruum – mulle väga ei istu need, kus sada tuba on. Siis käi seal ringi ja otsi kuskilt oma kadunud võsukest. Eriti kui keegi nutma hakkab (ja nad alati hakkavad) siis jooksevad kohe kõik vanemad, sest absull ei saa aru KES nutab ja KUS nutab. Suures ruumis on hea, kõik on ilusasti silma all. Lisaks meeldis mulle ema-beebi tuba, kus ma sain vahepeal rahulikult Martat söötmas käia. Seal oli isegi lausa mähkmeid ja salfakaid, nii et hätta ei jää keegi. Mis veel – kaks vetsu! Kuiii palju kordi oleme me kuskil mängutoas, jalad ristis Lendega, vetsu ukse taga oodanud. Sest ega ta ju enne ei taipa öelda, kui KOHE vaja minna on, aga no alati on seal juba keegi ees. Kahe vetsuga oli selle võrra muretum.

Nagu näha, vahetas Mari oma printsessikleidi kohemaid mingisuguse rebasekostüümi vastu ja jäi sellesse truult peo lõpuni. Nojah, kes olen mina, et hakata inimest oma sünnal keelama. Teised lapsed olid ka pidevalt mingisugused elukad, tuletõrjujad ja muud säärast, ehk siis lahe, et igasuguseid kostüüme oli, lastele läheb see ju peale. Ma pean nt homme kostüümipeole minema ja mul pole siiani kostüümi, Mari kapis ripub neid mingi 10 tükki, aga neisse ma kahjuks ei mahu. Igatahes võiks selline varu igas mängutoas olla.

Üldse mulle meeldis, et kõik oli uus ja ilus ja puhas, mitte nagu mõned mängutoad on sellised vanad ja väsinud. Mitte, et lapsi mängimast takistaks vähene kulumine, aga vanematele jääb ikka silma. Sedapuhku siis… ei jäänud silma.

Mu lapsed lihtsalt armastavad tädi Gellut ?‍♀️ Isegi Lende naeratas ?

Turnida sai, jooksuruumi oli – idekas!

Kardo üritas Martat lõbustada, kellel oli terve peo aja uneaeg ja kelle me oleks ilmselt pidanud vanaemaga koju jätma, sest ta ei nautinud seda väga, upssss.

Kuna ma ei soovinud kolm tundi lihtsalt sihitult ringi jooksvate laste kisa kuulata, tegin ma kavala lükke. St ma ei oleks ise nii kaval olnud, aga Torela lehel aega bronnides kargas mulle ette, et neilt saab lisateenuseid ka laste sünnaks bronnida.

Näiteks see oleks suuremale lapsele jumala äge olnud, kuigi jah, teod meie majas just eriliselt haruldane vaatepilt ei ole, aga sellegipoolest. Meie peokülalised olid sellise lõbustuse jaoks kindlasti liiiga väiksed ja kõik need neli vaest elukat oleks enne show lõppu üsna kindlalt teispoolsusesse läinud. Vedas, et ei tellinud ?

Ja kuigi valida sai nii õhtujuhi, mustkunstniku, teadusshow ja mai tea mille kõige vahel veel, siis võtsin sedapuhku mullishow premium paketi, mis tähendas seda, et peale mullide, tegeles see naine ka .. pallidega. Õhupallidega. Ma muidugu ei tea, kuidas teised sealt valikust oleks lastele peale läinud, aga see läks VÄGA. Parim 125€ ever spent, sest see tund aega nad vähemalt ei kriisanud kõik koos (mõned kriiskasid sellegipoolest, oh well), vaid päriselt kuulasid ja vaatasid, mida neile näidati. Ja neile meeldis!

Lastele loetakse reegleid. Konkreetselt mitte keegi ei mäletanud neid 3 sekundit hiljem.

Lõpuks hakkas mullishow! Mari oli max ekstaasis.

Lende not so much

Beebidele oli seal taga selline aiaga nurk, seal oli igast mänguasju, siit paistab, nagu tühi oleks, hehe. Igatahes läks kiik küll asja ette, isegi Marta sai vahepeal elurõõmu nautida.

Haha, selle naise nägu on nagu… have fun you little demons… ?

Lapsed said vahusoenguid

Kardo vennalaps näeb minu meelest nii Lende moodi välja, kas pole?

Lõpuks said lapsed mulli sisse minna!

Ja nagu näha, siis ma olin suht elevil ise ka sellest, hehe

Isegi koogi üle ei pidanud ma muretsema, Pille tegi Marile soovitud Masha ja karu tordi. Kahjuks ma loll ei taibanud parema nurga alt pilti teha, aga peate mind uskuma, et see oli väga ilus! Ja maitseb! Igaühel peaks oma Pille olema, kes talle küpsetisi teeks.

Vot, selline pidu siis sellel aastal. Lastel oli tore, mina ei pidanud paela kaela panema ja see on juba päris hea tulemus, arvan ma. See laste kisa ja kriiskamine on küll hirmsad taluda, aga lapsevanemad on tugevad inimesed ja võsukeste nimel korra aastas ju võib. Või minu puhul vähemalt kaks korda aastas, sest Marta sünna novembri lõpus on vist liiga kaugel, et nad koos pidada saaks. Pagan!

Uskumatu, et mul on juba kuueaastane laps, nagu eeee… kui vana ma siis olen? Ma mäletan, et kunagi, kui keegi rääkis, et tal on ala kooliealine laps, siis ma juba tundsin mullalõhna, et jeerum, kebi vanadekodusse, memmeke. Nüüd olen ise see memm, kuuese lapsega. Aeg ikka lippab, pole midagi öelda. Ja kuigi meil on Mariga igasugust vatti nähtud ja saadud, siis enamuse ajast on ta kõige suurem pullivend ja kõige suurema südamega väike nunnuke ❤️

Ja kuna ma tahan, et teie saaksite ka natukene lebomalt lapse sünnat pidada, vähemalt rahakotile, siis oli Torela nõus ka ühele teist tasuta peo kinkima. Kas pole mitte äge? Selle jaoks on sul vaja hakata nende sõbraks Facebookis SIIN, et silma peal hoida igasugustel põnevatel üritustel, mis neil seal aeg-ajalt ikka toimuvad (igasugused pannkoogihommikud ja muu säärane). Ja räägi siin postituse all kaasa ka, et ma teaks, kelle vahel loos käiku panna. Ja muud polegi vaja teha! Noh, peale selle, et võidu korral aasta jooksul oma pidu välja lunastada.

Ps! Kood Mallukas20% annab teile sünna pidamiseks 20% soodukat!

*Postitus sündis koostöös Torela mängutoaga

Mari ja ta uus ride ?

 

Loe ka neid postitusi!

144 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lii 25. oktoober 2019 at 12:57

    Nii tore sünnipäev ja muidugi see, et ema
    -isa ka seda nautida saavad. Tahaks kaa kordki nautida aga alati paras rabelemine ja finaalis mõtled et saaks see juba ometi kord läbi, saaks lebosse ja muid mõtteid mõelda. Osalen loosimisel!

  • Avatar
    Vasta Karoliina 21. oktoober 2019 at 13:54

    Olen Torelas mänguhommikutel käinud ja väga meeldib see kohake. Hullult kift oleks seal lapse sünnipäeva pidada ☺️

  • Avatar
    Vasta Mirje 17. oktoober 2019 at 06:50

    Palju Õnne veelkord.
    Kolisime aasta tagasi pealinnast maale ja kuna enamus sõpru jäid meist maha Tallinna siis neiu oleks väga õnnelik kui saaks ühe peo korraldada sõpradele.

  • Avatar
    Vasta Darja 16. oktoober 2019 at 22:57

    Sooviks ka osaleda loosimises ? pojal tuleb veebruaris 4.sünnipäev ja vaja ägedat kohta!

  • Avatar
    Vasta Ly 16. oktoober 2019 at 17:17

    Sooviks ka väga loosis osaleda! Pojal varsti pisike juubel,saab 5, seda oleks tore sellises kohas pidada

  • Avatar
    Vasta Krista 16. oktoober 2019 at 15:42

    Hea meelega osaleks ka loosis. Varsti vaja poja ja tütre sünnaipäeva tähistama hakata ja mängutoa võit oleks küll suurimaks kingiks mulle 😀

  • Avatar
    Vasta Martiina 15. oktoober 2019 at 21:45

    Osalen loosis, lapse esimene sünnipäev on varsti ukse taga ja kuigi tal endal on tõenäoliselt veel sellest üsna savi, siis suurematel sõpradel ja sugulastel oleks Torelas vähemalt max fun 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 15. oktoober 2019 at 21:00

    Mulle palun see Torela sünna pidu ?? poeg saab jaanuaris 3 ja just mõttes, et kus pidada. PS, kaua see su sooduskood kehtib? No nii kui ma mingi ime läbi ei peaks võitma ??

  • Avatar
    Vasta Külvi 15. oktoober 2019 at 16:01

    Torelas on tõesti tore, soovin loosis osaleda! Vaatasin kohe ise ka lisateenuseid, tõesti suur valik – loodusesõbrana meeldib mulle võimalus kohapeal korduvkasutatavaid nõusid laenutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 15. oktoober 2019 at 15:15

    Me osaleme ka loosis. Plaanin väiksema lapse sünnipäeva just seal pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 15. oktoober 2019 at 13:50

    Suurima rõõmuga peaks mu vanem tütar seal oma sünnipäeva koos sõpradega

  • Avatar
    Vasta Helen 15. oktoober 2019 at 13:42

    Soovime ka osaleda loosis! ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. oktoober 2019 at 23:32

    Detsembris ja aprillis tuleb meil ka neid synnipäevi mängutubades korraldada. Nii lahe oleks, kui saaks võita seekord. ?

  • Avatar
    Vasta Siret 14. oktoober 2019 at 22:22

    Minu pisike kratt tahaks seal kindlasti oma sünnipäeva pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann 14. oktoober 2019 at 20:29

    Minu laps tahaks kindlasti seal sünnipäeva pidada

  • Avatar
    Vasta Anette 14. oktoober 2019 at 19:09

    Mu lapsel ja mehel on märtsis samal päeval sünnipäev, ma peaks nende mõlemi oma seal ???

  • Avatar
    Vasta Helen 14. oktoober 2019 at 15:47

    Minu lapse sünnipäev novembris ning saab ka 6 – kuidas küll see võimalik on? Muidugi sõbrannad tegid suuri silmi, et kuidas ma küll lapsele peo kohta ei ole veel valinud. Sellises asjades ja asjaajamises olen ma. …kmkmm täiesti lootusetu :)) Minu jaoks on kogu sünnipäeva orgunn kohutav stress. Seega oleks tore, kui saaksime Torelasse! Less stress!

  • Avatar
    Vasta Tiia 14. oktoober 2019 at 14:52

    Meie ühel tibul neljast tuleb sünna 10.november.

  • Avatar
    Vasta Raili 14. oktoober 2019 at 11:32

    Tore oleks Torelas lapse 3 tähistada, nii veenev jutt, et kohe peab seal ka ära käima.

  • Avatar
    Vasta Mannu 13. oktoober 2019 at 23:12

    Osalen. Lapse sünnipäev mai kuus , saab 2.

  • Avatar
    Vasta Berit 13. oktoober 2019 at 21:55

    Me oleme korra Torelas käinud barefoot jalanõude tutvustusüritusel. Põnnile väga meeldis, lasi isegi jalanõusid proovida 🙂 Hea meelega tähistaks seal sünnipäeva ka!

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. oktoober 2019 at 20:20

    Torela on väga äge koht! Pidasin seal vanema lapse neljandat sünnipäeva. Täiesti juhuslikult avastasin enne avamist, et selline koht tuleb kodukanti. Mis mulle eriti meeldis oli see, et lisatasu eest sain peolt minna kingid näpus ja lilled käes lihtsalt minema. Ei pidanud koristama ega nõusid pesema! See on teenus mida nii vähesed pakuvad ja ma ei saa aru miks. Ausalt ei viitsi viimased tund aega ainult kraamida ja koristada, sest kui kell kukub peab olema lännud.
    Pisem laps saab oktoobri lõpus kahe aastaseks ja väga äge oleks ka tema sünnipäeva seal pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. oktoober 2019 at 19:38

    Minul on 2 preilit ja ka lähestikku on sünnipäevad ning saame koos pidada.
    Sel aastal käisime peo asemel spaas. Aga tuleva aasta kevadel tuleb küll üks pidu maha pidada jälle 🙂

  • Avatar
    Vasta K 13. oktoober 2019 at 19:12

    Oeh see võit oleks sel aastal kirsiks tordil.
    Sel aastal iseenesest veidi raskemad ajad ja meie lapse sünnipäev on 24 detsember. Kohutavaim aeg sünnaks muide 😀 aga no kui arvestada tema sünna ja siis kingid sünnaks,jõuluks, teise lapse kink plus veel kinke teistele inimestele siis on väljaminekud sel kuul megad. Kahjuks sel aastal pole ka sellist võimalust olnud,et raha kõrvale panna selleks. Muidu ikka olen eelmistel aastatel peokoha varem kinni pannud jne. Igal juhul osalen 😉

  • Avatar
    Vasta Kats. 13. oktoober 2019 at 17:59

    Oh, tahaks ka kohe lapse sünnipäeva seal pidada. Ainult, et tal oli see 1.septembril ära juba? Osalen

    • Avatar
      Vasta Maarja 13. oktoober 2019 at 18:51

      Soovin ka loosis osaleda. Laps saab jaanuaris 5 ja pole siiani veel mängutoas pidu teinud, oleks tore ka ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Doris 13. oktoober 2019 at 17:50

    Minu pojale meeldiks kindlasti oma 2a saamist Torelas tähistada ?

  • Avatar
    Vasta Annika Kivilo 13. oktoober 2019 at 14:53

    Soovin osaleda ja võidu korral suuta ka üks sünna vabalt võtta… ??

  • Avatar
    Vasta Kirke 13. oktoober 2019 at 11:22

    Annaksin hea võimaluse enda täditütrele tema poja sünnipäeva pidada?

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. oktoober 2019 at 10:45

    Tundub nii äge koht! Olen siiani üritanud pidusid ikka maal pidada aga seal vast julgeks ise ka pidada! 😀

  • Avatar
    Vasta Meriliis Taimela 13. oktoober 2019 at 10:12

    Mulle väga meeldib pidada lapse sünnipäevasid justnimelt mängutoas. Kindel aeg, mis kellast mis kellani pidu on. Ei mingit muret, et mõni külaline poole ööni nö pidutseb. Lisaks sinna juurde tellitud toidud enamasti. Esimese sůnna söögid tegin ise. Oh my… Maitsev. Jah. Aga see ajakulu… Närvikulu… Kui siis üks aasta kodus pidasime, siis sain kohe eriti aru, KUI väga mulle meeldib sünnipäeva pidada lapsel mängutoas. Viimasel tellisime ka peojuhi. No see oli kõige õigem otsus üldse. Lisaks lapse tädi tegi lastele näomaalinguid. Mõlemad olid nii hitid, et oli kohe lust endalgi sünnipäeval olla. Vanemad kõik kiitsid, et nii hea rahulik oli olla, ei pidanud muudkui lapse järel jooksma ja muretsema.
    Muidugi jah, korralik väljaminek on see küll. Aga no kord aastas elab üle ?
    Palju õnne sünnipäevalistele ??

  • Avatar
    Vasta Triin 13. oktoober 2019 at 10:02

    Esimesel aastal pidasime mängutoas, teised 2 kodus, nüüd lasteaias käima läinud see sünnipäevadele kutsumine ja kuna koju ma neid sadat last ei taha, siis vist ei jää muud üle, kui ikka mängutuba leida. Mulle ka üldse ei meeldi need mitme toaga ja kulunud mängutoad – tahaks ilusat avarat ja helget ruumi, kus kõigi peale mõeldud. Tundub, et Torela just midagi sellist on, seega osalen koos oma märtsi lõpus neljaseks saava Tirtsuga 🙂 Ja kõik, kes kommenteerivad, miks nii palju peole kulutada, siis…nad on ju nii väiksed ainult üks kord elus ja Mari on juba selles vanuses, et mäletab kõiki neid asju elu lõpuni – mis saaks olla ilusam, kui super mälestus oma sünnipäevast, kus ema ei jooksnud nagu hull ringi süüa tehes ja koristades ja planeerides, aga pidu oli perfektne ja täpselt nagu soovitud ?

    • Avatar
      Vasta Piret 13. oktoober 2019 at 18:35

      Lapsed on ägedad! Aga täpselt nii kaua kuni 20 last koos oma vanematega sinu kodus ringi ei jookse. Ma lihtsalt ei suuda seda kaost kontrollida ? aga kindlasti on viga minus. Mängutoas on kõigil piisavalt ruumi lustida ja endal jääb ära koristamise mure.

  • Avatar
    Vasta Helena 13. oktoober 2019 at 09:51

    Mul tüdrukul 29 okt sünna aga lihtsalt pole suutnud midagi välja mõelda…lapsed ootavad kutseid aga mina koristan ja teen süüa ja nii aeg lendab. Mängutuba oleks päästerõngas ja polegi kunagi seal pidanud ?

  • Avatar
    Vasta Laura 13. oktoober 2019 at 06:45

    Omg, mega stress tekkis selle jutu peale!!! Mu lapsel on ka sünnipäev tulemas ja no see on nii hull ju! Äkki saab ära jätta see aasta? ?

    Ma mõtlesin, et teen kodus ja tellin toidu sest see tundub lihtsam kui mängutuba ja ise vaaritamine. Mõlemat lihtsalt ei saa. Õhupallist koera oskan ma ka teha, see on piisav lõbustus, eks? ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 12. oktoober 2019 at 23:37

    Torelas ei ole siiani veel käinud, kuid kaks sünnipäeva aastas tuleb korraldada, seega ilmselt millalgi satume ka sinna.

  • Avatar
    Vasta Libika 12. oktoober 2019 at 22:58

    Varsti ees ootamas 3 aastase sünnipäev ja mängutoas valimine. Eelmine aasta juba pidasime mängutoas, sest kõikide laste, vanemate, vanavanemate ja sugulaste kodus võõrustamine on palju stressirohkem kui nad kõik ühel kindlal ajal nõngutuppa kokku kutsuda.
    Torela kõlab küll ülihästi lapse tähtpäeva pidamiseks.

  • Avatar
    Vasta kertu 12. oktoober 2019 at 22:56

    Just mõtlesin, kus lapse sünnipäeva pidada. Torela tundub väga hea variant.

  • Avatar
    Vasta Kairi 12. oktoober 2019 at 21:38

    Mul poleks midagi selle vastu, et lapse sünnipäev seal pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Helery 12. oktoober 2019 at 21:25

    Veelkord palju õnne Marile ja Lendele. Ja muidugi oleks tore järgmisel aastal oma pesamuna sünnipäev seal pidada. Meil Haapsalus on kahjuks väga kesine see valik.

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2019 at 21:18

    Soovin kindlasti loosis osaleda!
    Olen oma lapsega 1x käinud Torelas mänguhommikul ja talle nii väga meeldis seal. Ja liomulikult jäi endale ka sellest kohast ainult super hea mulje, kõik oli nii puhas! Ja tõesto, see, et on üks suur ruum, teeb asja palju lihtsamaks, lisaks on palju-palju ruumi ja kõikidel oma koht, kus olla.
    Väga jääme võitu ootama, mida aprillis kasutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 12. oktoober 2019 at 20:28

    Oleks ülilux ja mega vedamine(emme rahakotile siis vedamine), kui õnn naerataks ja üks asi oleks poja sünnipäevaks vähem orgunnida.

  • Avatar
    Vasta Ragne 12. oktoober 2019 at 20:09

    Piltidelt kohe näha, et kõik lapsed olid super õnnelikud ja kõik jäid rahule 🙂

    Minu enda tibin saab detsembris 5 aastaseks. Meie pisike juubel ja heameelega kutsuksime kogu perekonna, sõbrad ja sugulased.
    Jube lausa, kuidas aeg lendab 🙂
    Detsember üldse jubedalt kulukas kuu – peale sünnipäeva tulevad ka jõulud. Ilmselt võib neid nimetada laste lemmikpühadeks. Kummastki ei soovita ilma jääda, aga kui rahakott ei luba, tuleb kuskilt kokku hoida.

    Üksikemana on see minu jaoks raske.
    Raha kogumine ja kõrvale panemine, kõige planeerimine, õige mängutoa leidmine, poodides kolamine, kutsed, toidu valmistamine, laua katmine ja hiljem muidugi kõik see tore koristamine, nõude puhastamine.. oh, kui palju tööd 🙂

    Aga kõigeks selleks olen vabalt valmis oma tütre nimel. Võtku see aega kasvõi kaks nädalat, või kuu.
    Oma last näha kilkamas ja naermas ning õnnelikuna on iga lapsevanema õnnistus 🙂

    Kui võidaksime oleks detsembrikuu ilusam nii tütrele, mulle kui ka minu rahakotile. 🙂

    Ja nüüd pöidlaid & varbaid hoidma ??

  • Avatar
    Vasta leeni 12. oktoober 2019 at 19:59

    Mitte, et ma su rõõmu peost rikkuda tahaks, aga peale yhiskondlike mängutoa kostyymide kasutamist ole tähelepanelik täide suhtes. 🙂
    (See pole otse selle mängutoa kohta, aga yleyldiselt.)

    Palju õnne asjaosalistele!

    • Avatar
      Vasta Mirjam 13. oktoober 2019 at 22:56

      Väga hea ja õige tähelepanek! 🙂 Me puhastame kostüüme regulaarselt, et kõik oleks võimalikult puhas ja turvaline!

  • Avatar
    Vasta Helena 12. oktoober 2019 at 19:03

    Hea meelega peaks ühe vahva sünnipäeva peo maha Torelas.

  • Avatar
    Vasta K 12. oktoober 2019 at 18:51

    Minu vanim piiga saab ka mais 6 ja pole üldse jôudnud môelda, mis saab, et seee oleks ideaalne, et pààsta end ka sellest jubedast sebimisest ja plaanimisest 🙂 see aasta oli niiiii palju teha, et olime viimased, kes oma
    synnale jôudsid 😀 kuna olin unustanud, et samal pàeval oli meil hambaarst, nii siis saigi töölt taksoga aeda mindud ja sealt siis laps peale ja hambaarstile. Ônneks saime varem jaole 😀 siis oli vaja uuesti takso vôtta, minna konsumist osa toitu peale vôtta, siis lasteaiast vàiksem laps, siis selverist veel syya ja tort, siis töö juurest toidunôud ja pudipadi, mis coopi kuller sinna pàeval toonud oli ja lôpuks me siis oma synna kohta jôudsime (vedas, et norm taksojuhi saime, kes selle tralli meiega làbi oli nôus tegema ) :kkD ônneks mul olid head sôbrannad, kes siis laua katsid, kui meie riidest lahti vôtsime 😀 ainuke kahju oli, ei teagi, kes mida kinkis, sest kôik kingitused olid juba kokku yhele lauale pandud 😀 et see 5-s synna jààb alatiseks meelde 😀 on mida meenutada
    Palju ônne su tipsudele ????

    • Avatar
      Vasta Kristiina 12. oktoober 2019 at 21:31

      Tore postitus ja tore mängutuba;) heameelega laheks ise ka. Noh, oma lapse sünnipaeva pidama, eksole;)

  • Avatar
    Vasta Angela 12. oktoober 2019 at 18:18

    Ohh, minulgi see peavalu varsti kohal. Ise Torelas pole käinud, aga piltidelt ja kodulehelt vaadates tundub väga tore. Kihvt! Mulle 30-ne aastasena tundub väga põnev liitreaalsuse liivakast, pole varem kohanud. Eraldi teema on veel toiduga. Mõelda, otsid ideid, siis jooksed mööda poode, kokkad tunde ja siis jääb enamus toidu järgi. Olen mõelnud, et võiks tordi asemel lastele jäätist pakkuda. Võidu korral oleks õnnelik 5 aastaseks saav preili, kuna tal on esimesena peres sünnipäev tulemas.

  • Avatar
    Vasta Liisi 12. oktoober 2019 at 17:22

    Oh see oleks supervõit – mu tütred saavad 7a ja 9a novembri lõpus/detsembri alguses. Ühine suurem tore sünnipäev oleks ülivahva enne jõulumöllu algust 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 12. oktoober 2019 at 17:18

    Osalen loosis. Tundub väga tore koht

  • Avatar
    Vasta Signe 12. oktoober 2019 at 16:40

    Mul 2 lapsel sünna tulemas. 2nädala vahega.tore oleks nendel koos pidada, ühtlasi saaks ka tallinna, kuna pole amnmmu käinud.

  • Avatar
    Vasta Erika 12. oktoober 2019 at 16:38

    Oh mul varsti see mure tulemas. Kuluks ära küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katariin 12. oktoober 2019 at 16:28

    Torela sobiks meie preili teiseks sünnipäevapeoks ikka suurepäraselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 12. oktoober 2019 at 16:26

    Mul kaks preilit kes tahaks Torelas sünnipäeva pidada. Ilmselt veaks siis väiksemal sest tal sünna enne ?

  • Avatar
    Vasta Linda 12. oktoober 2019 at 16:21

    Soovin enda õelapsele esimeseks juubeliks ägeda peo kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 12. oktoober 2019 at 16:12

    Pole ka veel mängutoa sünnipäeva teinud, aga lapse 3. sünna puhul juba ehk võiks ? Torela jäi juba avamisel mulle silma, uus ja hubane ning tegevusi lastele peaks jaguma.

    • Avatar
      Vasta Margit 12. oktoober 2019 at 20:26

      Sooviks osaleda loosis ja poja järgmise sünna Torelas pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Anett 12. oktoober 2019 at 16:08

    Võidu korral oleks üks detsembris kolmeseks saav noorhärra ülimalt õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta Annika 12. oktoober 2019 at 16:05

    Mu esimesele lapsel tuleb kohe 5s sünnipäev novembris ja no ma juba kisun juukseid peast välja..Esiteks rahakott karjub appi ja teiseks närvikava kisub pingule. Mida? Kus?
    Ei tahaks end vaeseks maksta aga kodus ei ole ruumi, et pidada… Ja vaaajaaa muidugi kõik rühmalapsed kutsuda.. no ikka..
    Igatatahes kuluks selline võit marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Siiri 12. oktoober 2019 at 16:03

    Muidugi osalen loosis 🙂 Poja 1.sünnipäev tulemas… ja enda sünnipäev ka 😀 Kuna 3 last ja tuttavatel ka hulgim lapsi, siis et ise ellu jääda, olen viimased enda sünnipäevad ka mängutoas pidanud.
    PS! Polegi toitlast kuulnud, siiani laste sünnipäevadele selverist/coopist jne tellinud aga vahelduseks peaks proovima ?

  • Avatar
    Vasta Piret 12. oktoober 2019 at 15:55

    Minu Liisu saab detsembris 5seks ja just on ees mängutoa valimine. Võit teeks selle osa ikka palju kergemaks

  • Avatar
    Vasta Carmen 12. oktoober 2019 at 15:31

    Minul saab väiksem laps veebruaris 2 ja hea meelega katsetaks seda toredat Torelat ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 12. oktoober 2019 at 15:29

    Meie perele sobiks väga hästi. Asupaik on super kõrval tänavas. Mulle ka meeldib et on uus ja põnev koht kus saab kõik peoks vajaliku korraga. Jääb ainult nautimise rõõm.

  • Avatar
    Vasta Helerii 12. oktoober 2019 at 15:10

    Tore lugemine ja head ideed lapse 2. sünnipäevaks.

  • Avatar
    Vasta Helerii 12. oktoober 2019 at 15:06

    Nii tore lugemine, meil lapse 2. sünnipäev tulemas ning kogun juba ideid.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 12. oktoober 2019 at 15:05

    Hahaa, ma olen just see ema, kes nädal enne sünnipäeva poode kammib ja vajalikku sööki kokku ostab ja siis pm öö läbi kokkab, et kõik ikka õigeks ajaks valmis saaks 😀 Ma olen seitsme aastaga juba natukene edasi arenenud ja sel aastal poja sünnipäevaks tegin ise ikka ime vähe 😀 Just mõtlesin, et peaksin hakkama vaatama oma Jaanuari sünnipäevalapsele mängutuba. Niiet nii õigel ajal nii õige postitus. Muidu juhtub nagu eelnevad neli aastat on juhtunud, et see vaeseke jaanuari piiga jääb oma sünnipäeva peost ilma kuna vanematel on jõuludest ja aastavahetuse pidustustest kopp ees 😀 Torela loosis osalen heal meelel.

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis Tint 12. oktoober 2019 at 14:49

    Ma kolme aasta jooksul esimest korda pidasin lapse sünnipäeva kodus, sest nüüd selleks piisavalt ruumi… aga no tegemist oli sada korda rohkem. Korista enne ja pärast. Mässa söögiga ja külalised on hommikust õhtuni. Mängutoas on hea pidada.. 3 tundi ja korras 🙂 ja emmel ka vähem muret.
    Nii et hea meelega järgmise sünna peaks torelas

  • Avatar
    Vasta Ille 12. oktoober 2019 at 14:17

    Pojal on sünnipäev tulemas ja oleks väga rõõmus kui saaks Torelas oma sünnipäeva pidada ??

  • Avatar
    Vasta Kristin 12. oktoober 2019 at 14:13

    Aga ikka tahaks ju ka lapse sünnipäeva Torelas pidada, niiet annan võimaluse endale võita ??

  • Avatar
    Vasta Eve 12. oktoober 2019 at 13:50

    Tundub väga äge koht olevat. Võidu korral saaksin peagi 2 aastaseks saaval plikal seal pidu pidada. Super asukoht just sellepärast, et asub mul kõrval tänavas ? ja tean, et mees ei viitsi trippida laste ja toidukraamiga kuskile kaugele peopaikadesse. Siis oleks hea koduligidal sünnipäeva pidada ?

  • Avatar
    Vasta karin 12. oktoober 2019 at 13:27

    Olen käinud 1x Torelas mänguõhtul ja meile ka lapsega meeldis seal vägsa,otsustasin lapse 2 aasta sünna seal pidada! Seega soovin väga spnnipäevaloosis osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. oktoober 2019 at 13:23

    Oi pole kuulnudki sellest mängutoast 🙂 väga tahaks ära näha. Osalen loosimises ☺️

  • Avatar
    Vasta Marju T 12. oktoober 2019 at 13:02

    Meil jaanuaris sünnipäev tulemas ja tutvuks hea meelega selle toreda mängutoaga 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 12. oktoober 2019 at 12:23

    Pidasin lapse 1. sünnipäeva Torelas. Väga mõnus oli. Teeks ühe veel 😀

  • Avatar
    Vasta Maaria 12. oktoober 2019 at 12:20

    Noo, kui kolm last, siis sünnipäevade organiseerimise väljaminek on aasta peale arvestatav 😀 Ühel neiul varsti tähtis 5 saabumas ja selline kingitus oleks väga vahva + põhjus esimest korda Torelat avastama sattuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi Nigul 12. oktoober 2019 at 11:50

    Mina osaleks kaks kätt pûsti! ? Järgmine aasta saavad paari nädalase vahega mu plikad 4 ja 1 niiet võidu korral tuleks 2in1 pidu ?

  • Avatar
    Vasta PreiliA 12. oktoober 2019 at 11:46

    Ma sellune 50/50 inimene, et mulle meeldib igast üritusi korraldada AGA see stress ja rabelemine ja..raha kulumine võiks olemata selle juures olla ???
    Meil muidu laste sünnad väga laiali omadega,.et koos pidada pole saanud. Ühel mais ja teisel oktoobris aga nüüd kolmandal tähtaeg novembris ??? igatahes ühest tasuta peost ära ei ütleks ?
    Mari näost on piltidel näha siirast rõõmu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 12. oktoober 2019 at 11:31

    Minu pisike Nora on suurim sünnipäeva fänn ?ta ootab seda niii väga, et see meil igapäevane teema kodus ? saab ta detsembris 3 ja oleks super kui saaksime võimaluse teha sünnipäeva mängutoas. Detsembris kulutusi jõulude näol niigi piisavalt ???, niiet jään lootma õnnele, et saaksime peo teha Torelas ?

  • Avatar
    Vasta M/M 12. oktoober 2019 at 11:31

    Ma oleks üliiiiiiiõnnelik võitja.
    Lapsel küll alles aprillis sünna aga siis ongi nii,et õues (aias) pidada on külm…
    toas on hullumaja…sooviks väga proovida seda pidada mängutoas:D pole sellist võimalust olnud.
    Siis saaks kutsuda ooo kui palju sõpru??

  • Avatar
    Vasta Merje 12. oktoober 2019 at 11:29

    Täitsa tore oleks Torelas oma poisi sünnipäeva pidada ? see mullitädi tundus ka tore mõte ? igati parem kui oma kodus seda läbu taluda ja et nagu kõigil tundub Torelas tore ??? Ja see, et saad tellida kõik snäkid laule, halleluuja kui palju enda väärtuslikku aega see kokku hoiab ? muidugi on ju uhke kõigile väita, et ise tegin kartulisalati aga noo kuuuule mis ressurss sinna läheks ?
    Tore!

  • Avatar
    Vasta Ma 12. oktoober 2019 at 11:22

    ???Mu esimene laps saab paari kuu pärast juba 12! Kuidas see võimalik on?
    Loosi ma võidaks hea meelega. Ja kingiks siis selle võidu enda tallinlannast sõbrannale! ?

  • Avatar
    Vasta Riin 12. oktoober 2019 at 11:21

    Pole kordagi laste sünnipäevi mängutoas pidanud ja ausalt öeldes ei olnud see ka plaanis, sest see on ikka kordades suurem väljaminek ja sebimine kui lihtsalt vanavanemad ja onud-tädid endale külla kutsuda ja kõik. AGA ilmselgelt kui juhtuks ime ja ma võidaks täiesti tasuta peo vahvas mängutoas, siis vast võtaks end kokku ja korraldaks esimest korda oma lastele ägeda mängutoa-sünna.

  • Avatar
    Vasta Kelluke 12. oktoober 2019 at 11:12

    Kuluks just ära meile üks pidu – väike saab jaanuari lõpus juba 3 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 12. oktoober 2019 at 10:55

    Endal laps saab järgmine aasta 3seks ja pole veel mängutoas sünnat pidanudki. Kahju et pärnus sellist pole ,kui võidaks kingiks selle sõbrannele ta elab tlnale veitsa lähemale

    Tundub ikke nii mõnus et igas vanuses lapsele miskit teha seal , pole nii et beebiga ei saa minna otsi näiteks kus saaks mähst vahetada või rinda anda. 🙂 ma ise mõtlesin alles siis mängutoas pidada kui see ilus juubel 5 tuleb.tundub megakallis ka kõik see rendi koht siis uhket torti vaja veel ja pidu laud kaa katta:) 😉 Marile, Palju – Palju õnne 🙂 😉

  • Avatar
    Vasta Pille 12. oktoober 2019 at 10:29

    Tore oleks küll lapse sünnipäev seal pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta A 12. oktoober 2019 at 10:23

    Olen ka seal lapsega bf-jalanõude ürituse raames käinud. Täitsa tore oli! Lapsele meeldis kõige rohkem see pinball-masin (eestikeelset tähendust ei teagi). Siis, kui meie käisime, oli kaks asja, mis häiris. See lasteköök oli valgustamata ja diskotuppa ronimine oli lastele pisut ohtlik. Ma nüüd üldse ei mäleta, kas andsin sellest neile teada ka või mitte, plaanis oli küll. Ehk on nüüd need pisitäiendused tehtud 🙂 Hea meelega teeks lapse sünnipäeva seal.

    • Avatar
      Vasta Mirjam&Sirli 13. oktoober 2019 at 23:08

      Pinball on lihtsalt kuulimasin 🙂 Lasteköök oli jah, avamisel hämar, kuid nüüd meil uued lambid seal ja on valgem 🙂 Diskotoa ukse ette ehitasime uue ja parema trepi! Ootame teid tagasi – Mirjam&Sirli Torelast

      • Avatar
        Vasta A 15. oktoober 2019 at 10:52

        Super! Arvasingi, et ju veel täiendatakse 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 12. oktoober 2019 at 10:09

    Nii vahva oleks lapse sünnat Torelas pidada! Soovin osaleda loosis!

  • Avatar
    Vasta Margit 12. oktoober 2019 at 10:08

    Tundub olevat väga äge koht lapse sünnipäeva pidamiseks 🙂 ja meeldib, et on võimalik tellida igasuguseid lahedaid lisateenuseid!

  • Avatar
    Vasta Nella 12. oktoober 2019 at 10:05

    Meie siiani oma 2 sünnat koduseinte vahel pere ja lähemate sõpradega pidanud, aga 3 on juba selline iga, kus lapsel on tore ringi kakerdada mängutubades ja saab sellega ise hakkama?. Jaanuaris on sünnamöll ees, oleks tore kui ei peaks ise midagi tegema, ma pole suur organiseerija ega ka kokkaja ?

  • Avatar
    Vasta Diana 12. oktoober 2019 at 10:05

    See mängutuba tundub väga vahva. Näha on, et Mari on max õnnelik!
    Ma olen ka igaaaata dilemma ees,et kas teha kodus laste sünna v mitte. Seekord sai suurem mängutoas ja keskmine kodus. Õnneks ilmaga vedas. Olin eelmine aasta võitnud veel batuudirendi 24h ka seega sai üks vahva pidu peetud. Ilmaha vedas.
    Aga nii tüütu on iga aasta “ilmataati” üle maksta et oleks soe ja kuiv ilm. (Ühel lapsel augusti algul ja teisel septembri keskel sünnip).

    Mängutoad lahendavad selle probleemi ,ainuke aga on nende puhul hind ja kogu sünnipäev läheb tunduvalt kallimaks.
    Aga siis tuleb olla tark ja bronnida min.3 kuud ette mängukaks ära ja saab hea hinnaga ??

  • Avatar
    Vasta Jaanika 12. oktoober 2019 at 09:58

    Mu pesamuna saab novembri lõpus 3-aastaseks ja just uurin ja mõtlen, kus sünnipäeva pidada! Ja juba homme pean keskmise lapse sünnipäeva nii et jah – neid sünnipäevasid tõesti sajab uksest ja aknast sisse 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2019 at 09:55

    Tore koht, olen seal mänguhommikul käinud 🙂 Peaks lapse 2a pidu hea meelega seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 12. oktoober 2019 at 09:55

    Poiss saab tuleval kevadel 4. Hirmus tore oleks tal sõpradega Torelas sünnat pidada ?

  • Avatar
    Vasta Julia Apsolon 12. oktoober 2019 at 09:54

    Minu jälle kõigil kolmel lapsel sünnipäevad sügis/talvel(november,detsember ja veebruar). Ise Torelas käinud pole kuid sellime äge kink detsu neiule oleks imeline. Lisaks pääseks ise sellest korraldamisest ja saaks nautida jõule. See oleks 13 aasta jooksul esimene kord kui ei peaks midagi sebima/kokkama. Kindlasti on Torelas vahva,aga veel vahvam oleks seda ise näha.

    • Avatar
      Vasta Liina 12. oktoober 2019 at 16:12

      Osaleme ka loosis. Jaanuaris tüdrukute sünnipäev, saavad 6 ja 4 ( nädalase vahega sünnipäevad) ja ülitore oleks seda Torelas teha!
      Tundub väga äge koht!

      • Avatar
        Vasta Kertu 12. oktoober 2019 at 21:35

        Oma poja 2. sünnipäeva oleks tore tähistada Torelas!

  • Avatar
    Vasta Helena 12. oktoober 2019 at 09:53

    Mul samuti kevadel ees ootamas kahe lapse sünnipäev mängutoas, niiet võit oleks asjaette küll! Saaks ka vb selle arvelt mingi tegevuse/tegelase orgunnida 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 12. oktoober 2019 at 09:51

    Vanem tüdruk saab jaanuaris 4. Väga hästi sobiks meile üks tore Torela sünnipäev ?

  • Avatar
    Vasta Mirje 12. oktoober 2019 at 09:50

    Palju Õnne Mari-Johannale ja Lende-Liisile.
    Minu esimene neiu saab 31.01 3-aastaseks ja ta oleks ülimalt õnnelik kui saaks selle pidada koos oma sõpradega Torela mängutoas.
    Esimese eluaasta sünnat pidasime me Funlandias,mis oli täitsa tore koht. Teist sünnat aga me ei pidanudki ja olime kodus(sõime masha/karu torti)

  • Avatar
    Vasta Kairit 12. oktoober 2019 at 09:40

    See pidu oleks ideaalne mu detsembris 7 aastaseks saavale tütrele 🙂
    Eelmine aasta oli ta just see päev haige, kui mängutuba oli broneeritud. Nii et ta sai oma lasteaia sõbrad koju kutsuda hiljem. Ja no never again 😀 see oli nii kohutav, et ütlesin, kui see aasta haigeks plaanib jääda, siis lihsalt jääbki pidu ära 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis T 12. oktoober 2019 at 09:35

    Laps saab 25.03 3 aastaseks ja vaadates neid pilte tundub väga tore koht. Mis mulle meeldib et pakuvad ka lisateenuseid. Väga hea postitutus, andis hea üle vaate toast. Minu meelest on koha valimine üks raskemaid ?

  • Avatar
    Vasta Annely Lippasaar 12. oktoober 2019 at 09:35

    Meil detsembris sünnipäev tulemas. Oleks tore see Torelas veeta!

  • Avatar
    Vasta Karolina 12. oktoober 2019 at 09:32

    Oh, mibul tuleb ees see trall.. suurem saab 4 🙂 Eelmine aasta pidasime ka mängutoas Raplas aga suur miinus oli see et seal said rentida väikse ruumi 3tunniks söökide jaoks aga ülejäänid ruumid olid kõikidele avatud ja siis oligi lapsi rohken kui kutsutud sest väikse koha kohta oli see ainus mängumaa.. Aga seekord tahaks midagi privaatsemat ning see võit oleks meie kõigi võit?

  • Avatar
    Vasta Anne 12. oktoober 2019 at 09:31

    7.novembril on väiksema sünnipäev tulemas, mille pidamisest mötlesin kuidagi mugavalt välja nihverdada, aga oleks nii super, kui selle asemel hoopis oma peatselt neljaseks saavale saaksin mängutoa aünnipäevaga üllatuse teha!

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. oktoober 2019 at 09:22

    Mul seisab oma kolmese sünna korraldamine ees. Muidu oleme oma kodus pidanud, meil on eraldi veranda/peoruum ja siiani on ruumi jagunud. Aga nüüd on lapsel juba oma sõpru lasteaiast ja tahaks rohkem enda sõbrannade lapsi ka kutsuda, seni on ainult sugulased löögile pääsenud. Olen eri mängumaasid kaalunud, võidu korral oleks valik eriti lihtne 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 12. oktoober 2019 at 09:20

    Meie tüdrukul sünnipäev küll alles veebruaris aga loosis osalen kindlasti. Tore on saabub 3. aasta toredas mängutoas vastu võtta.

  • Avatar
    Vasta Kairit 12. oktoober 2019 at 09:19

    Sooviks oma lapsele võita synnipäevaks seda kohta.
    Pannkoogi hommikule plaanime minna

  • Avatar
    Vasta Kristi Vaher 12. oktoober 2019 at 09:18

    Üks mängutuba kuluks alati ära

  • Avatar
    Vasta Landa 12. oktoober 2019 at 09:18

    Igaaastane peavalu see mängutoa otsimine ? Saaks üks aasta lihtsamalt oleks vägev ju ?

  • Avatar
    Vasta Marjatta 12. oktoober 2019 at 09:14

    Mul põnnidel sünnad 06.12 ja 08.01. Üks saab 6 ja teine 2. Kuna külalised samad, siis peame neile kindlasti ühise sünnipäeva (ei jaksa väikese vahega kahte pidu taluda?). Ja Torelas oleks seda vahva teha?.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 12. oktoober 2019 at 09:09

    Oi ma tean seda tunnet! Mul ka 3 last, õnneks kaks neist alla 2-aastased, nii et nendel pole veel mängutubades sünnipäeva olnud, aga ega seegi enam kaugel ole ? Vanim laps juba 7, tema peod on alates 3. eluaastast mängutubades toimunud ja alates lasteaeda minekust oleme ka loendamagul arvul rühmakaaslaste ja sõprade sünnipäevadel käinud. Viimased 2 aastat olen kasutanud ka seda varianti, et olen peopaigast ka toitlustuse võtnud (v.a. tort, selle olen mujalt tellinud) või Selverist lauale snäkid tellinud ? Mõlemad variandid olid päris head, sest no 3 lapse kõrvalt tõesti ei jaksa ega viitsi köögis orjata, et lauale miskit panna. Ja pealegi, lapsed tavaliselt käivad ainult joomas, heal juhul ka mingit krõpsu vmt vahepeal võtmas, ning lõpetuseks söövad tükikese kooki (mul tüdruk vist ei söönud oma enda sünnipäevakookigi mitte, kuigi ise valis välja). Nii et laud tuleb katta pigem sellise kraamiga, mida saatvad lapsevanemad hea meelega sööksid ?

  • Avatar
    Vasta Geity 12. oktoober 2019 at 09:09

    Kuidas Lendele seal sünnipäeva pidada meeldis? Poiss saab jaanuaris 3 ja ei tea kas hakata sellist suurt sünnipäeva orgunnima ? Saaks tasuta peokoha oleks kohe vähem mõtlemist ?

  • Avatar
    Vasta K 12. oktoober 2019 at 09:08

    Ma ka mõelnud poisi sünnaks mängutoa rendile. Enda koju lihtsalt ei mahu. Õue saaks, aga poisu sünna on 24.veebruar?. Siis on külm kahjuks ja siseruumi pidu on must have. Hea et siis on Eesti sünna ka ja kõigil vaba päev, seega saaks ju suurema peo teha ?

  • Avatar
    Vasta Kats 12. oktoober 2019 at 08:59

    Tomi saab 22.novembril 1-aastaseks ja lisaks saab samal päeval kolmeseks tema suurem vend. Alguses mõtlesin, et mis seal ikka, peame kodus. Siis aga panin nimekirja kokku ja sain 20+ last pluss nende vanemad… no way, et kodus pean 😀 Seega Torelas oleks maru äge pidada. 🙂

    • Avatar
      Vasta Aimps 12. oktoober 2019 at 09:22

      Meie pisem saab jaanuaris 5 ja oleks väga äge kõik tema sõbrad sinna kutsuda. Ise elame korteris ja päris ausalt, ma neid pisikesi väänikuid siia möllama ei ootaks. ? Püsiks nad siis paigal, aga seda on palju palutud. ?

  • Avatar
    Vasta C. 12. oktoober 2019 at 08:57

    Korra olen seal Torela mängitoas käinud. Oli beebide hommik ja uneteemaline loeng. Täitsa viisakas koht. Ma ise oleksin muidugi soovinud, et ema lapse toas oleks üks tool või diivan lisaks olnud. ☺️

    • Avatar
      Vasta Mirjam&Sirli 13. oktoober 2019 at 23:17

      Ema&Beebi tuba on meil nüüd väga palju hubasem! Akna ees on kardinad ja vaip maas, seinal lõbus pilt! Toas on suur tugitool ja mähkimislaud tarvikutega. Ootame teid alati tagasi – Mirjam&Sirli Torelast

  • Avatar
    Vasta Aile 12. oktoober 2019 at 08:55

    Räägin kaasa

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. oktoober 2019 at 09:04

      Ei ütleks 😀

  • Avatar
    Vasta Getrin Halling 12. oktoober 2019 at 08:53

    Mina tahaksin küll oma poistele võita ägeda sünnnapeo Torelas. See pidi üks maru vahva koht olema ?

  • Avatar
    Vasta H. 12. oktoober 2019 at 08:52

    Oi väga tahaks võita pidu oma aasta lõpus 3aastaseks saavale pojale. Pole varem kodust väljas pidanud ja veidi kardan aga kui võidan, siis pean 100% end välja ajama 😀

  • Avatar
    Vasta Anett 12. oktoober 2019 at 08:51

    Õhh ma tean mis sa tunned, mu kaks vanemat tüdrukul on mõlemal septembris sünnipäevad, ühel kuu algul ja teisel lõpus. Seega valin alati mingi kuupäeva keset septembrit ja bronnin mängutoa. Kogu see otsimine, vaaritamine,planeerimine, kutsete tegemine ja saatmine, tule taevas appi. Kohapeal lastemansa karjatamisest ei hakka rääkimagi, sisuliselt oled nagu sõjast läbi käinud. Ja pesamunal on märtsis sünnipäev, oh well…

  • Avatar
    Vasta Massu 12. oktoober 2019 at 08:48

    Mind ootab jaanuaris peo korraldamine. Kui siiani kuidahi kodus hakkama saanud, siis nüüd 4 a juba nõuab mängutuba.. oehh

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. oktoober 2019 at 08:45

    Meil on kolm last, ühel sünnipäev jaanuaris ja teistel mais. See aasta tuleb mais ka kaks pidu teha ilmselt, sest poiss saab 7 ja ütles et tahab nüüd täitsa ise oma pidu pidada, et ei peaks oma 3 aastaseks saava õega koos pidama ? oo happy day.. peab vist varakult raha koguma hakkama, et samas kuus suudaks 2 korda mängutoas pidu pidada ?

  • Avatar
    Vasta Ragne Straus 12. oktoober 2019 at 08:44

    Oh, kuna mu oma laps alles 2a sai siis eriti vinge oleks järgmisel aastal Torelas sünnipäev pidada ja see Mullitädi tundub über kihvt ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 12. oktoober 2019 at 08:44

    Mul on kõige jubedamalt kriiskavad lapsed ever 😀 Ja ühel neist 1. jaanuaril sünnipäev. Kes siis viitsib veel ise lapse sünnipäevapeo korraldamisega tegeleda? Tahaks hoopis rahulikult jõuludest ja aastavahetusest puhata. Nii et palun mulle üks loosivõit nüüd, et elu natuke lihtsam oleks 😀

    • Avatar
      Vasta Ave 12. oktoober 2019 at 09:53

      Minu pisike printsess saab varsti 5 aastaseks. Oleks väga vahva seda tähistada ühes ägedas mängutoas. ? Printsess juba väga ootab oma sünnipäeva. Tema arvates on iga päev üks sünnipäev ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 12. oktoober 2019 at 08:43

    Üks selline sünnipäev kus kohta otsima ei pea kuluks veebruari kuus mu neiule ära küll,
    Mulle ei meeldi sünnipäevasid pidada, sest siis muretse end lolliks, kas kõike jagub ja kas kõik on olemas ?

  • Avatar
    Vasta Kati 12. oktoober 2019 at 08:43

    Mul esimene laps alles jõuab sinna ikka, et hakkavad sünnipäevapeod pihta niiet ma ei tea veel mida karta ? tundub, et tuleb vaim valmis panna üheks katsumusterajaks! ?

    • Avatar
      Vasta Bärbel 13. oktoober 2019 at 11:30

      Hanelle saab 4.detsember 4.aastaseks ja vajaks hädasti ka ühte Toredat Torela pidu 🙂

  • Avatar
    Vasta Nimi 12. oktoober 2019 at 08:43

    Lapse sünna juba 2 kuu pärast, seega oleks eriti tore võita ☺️

  • Avatar
    Vasta Kelli 12. oktoober 2019 at 08:41

    Suschwitz? Auschwitzi mõtlesid äkki?

  • Avatar
    Vasta Kati 12. oktoober 2019 at 08:38

    Ma väga sooviks kuskil uuemas kohas pidu pidada lapsel, me oleme ka väga aktiivsed mängutubases pidutsejad ja sageli on toad juba nii aegu näinud ?

  • Avatar
    Vasta V 12. oktoober 2019 at 08:36

    Ikka soovin, lapsel sünna nov algul tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Anita 12. oktoober 2019 at 08:34

    Meie piigal on jaanuaris 5-aastane sünnipäev tulemas ja tore oleks Torelas seda pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. oktoober 2019 at 08:31

    Oeeh, veebruaris saab mu vanem poeg 7. Järgmine sügis kooliminek. Õudne, kuidas aeg lendab. Kui muidu ei saa aru, et vanemaks jääd, siis vähemalt laste pealt ikka saad aru. Kuhu see aeg küll lendab. ?? Noorem poeg saab juulis 3,alles sündis. Oeeh see eluke 🙂

  • Avatar
    Vasta Hull 12. oktoober 2019 at 08:23

    Oh seda õudust ja laste kisa.
    Minu teadlik otsus on, et lapsi ei soovi. Ei talu üldse kriiskamist ja melu. Isegi töötamine avatud kontoris kammib mul nädala lõpuks ära. Eile tulin koju ja õgisin nagu segane pingete maanduseks. Pärast ajasin näpud kurku ja läksin magama. Selline närvihaige ei peakski lapsi saama. Ei oska oma pingeid mõistlikult lahendada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. oktoober 2019 at 08:27

      Ma võin sulle lohutuseks öelda, et ma olen enda laste kisale immuune, aga teiste laste kisa paneb küll veits surema 😀

      • Avatar
        Vasta Penelope 12. oktoober 2019 at 08:36

        Suuremate laste sünnipäevi oleme viimastel aastatel kodus pidanud, aga lasteaiaealistega on need mängutoad nagu taeva kingitus. Torela tundub igati äge koht olevat, nii et hoian silma peal 🙂

        • Avatar
          Vasta Liis 12. oktoober 2019 at 09:49

          oo..Tahaks ka kuskil mängukas lapse sünnat pidada! Meil niii palju sugulasi, et kõik ei mahuks meile koju ära ja siis alati tuleb seda sûnnipäeva möllu mitu korda teha, et kõik käidud saaks ?
          Õnnistus oleks seda mängutoas teha ja saaks ühe korraga ühele poole selle mölluga!