Kingiloos Riided TESTIN JA ARVUSTAN

mulle meeldib odav*

17. oktoober 2019

Ma ükskord mainisin, et ma sain etteheite lugeja käest, et miks ma ainult nii kalleid asju promon. No teate, eks see ole kahe otsaga asi, et kui mulle pakutakse, et näe, võta ja katseta, siis kui see asi on hea, siis ma soovitan ka teile. Rahakotid on erineva paksusega ja mõni kallis asi tõesti on lihtsalt vastupidavam ja parem, pole miskit teha. Samas ma ise olen küll bipolaarne vist, sest ma võin lambist tellida lastele mitmesotise liumäe, aga siis teinekord poes 10 mintsa juustu valida, et jumala eest ikka kõige odavama saaks, haha.

Ka minu riidekapis on asju erinevas hinnaklassis. Näiteks mul on üks mitmesotine kašmiirist kampsun ja ma pole kindel, kas ma lambist ala epoest oleks sellise hinnaga asja tellinud, ise sain selle kingituseks, aga no ou mai gaaaaaad, kui pehme ja soe ja mõnus see on. Eile just oma asju sorteerides viskasin pmst kõik kampsunid äraandmise kuhja, jätsin endale vaid 3 tk ja see on üks nendest, sest see on lihtsalt nii mugav ja kvaliteetne ja sobib kõigega ja… okei, kaua ma kiidan seda kampsunit, aitab kah. Igatahes, et mul on kallimaid asju, aga samas mõned asjad on mega odavad ja armastan neid ka. No näiteks Emmystore’ist tellisin 8€ eest enda lemmikteksad ja kannan neid enam-vähem surmani kindlalt, sest nad on nii mugavad. Mingi suvaline odav firma ka, samal ajal on mul mingid 80€ teksad ja need on nii kõvad ja ei hoia üldse nii hästi. Et kallis pole ALATI parem. Mõnikord muidugi on ?

Üldse on mul see, et ma ei raatsi asjade eest palju maksta. Aga see vist enamikel nii. Kunagi ma tegin koostööd kena.ee poega ja siis mäletan, et üks teine blogija tegi sellest kohe teema, et issand, ihupesu peab ikka kallis ja hea olema. Mina nt olen koostööd teinud nii BonBon’iga ja poolte asjade kvaliteet on osutunud aastaga alla nulli. Alukad on mega välja veninud (et pesust võttes on normid ja 5 min hiljem töllerdavad seljas) ja rinnakad kah pole paremad. Samas hind on krõbe. Change’iga teen ka koostööd, seal on odavamad hinnad, aga samas kvaliteet on normim. Ma olen seal muidu ise ka aint alede ajal shoppamas käinud, et norm koht, kus hind ja kvaliteet käivad koos. Muidugi ma ei eeldagi, et mul üks trussik 10a vastu peaks ?

See muidugi ka, et ENDALE ei raatsi midagi eriti osta, aga lastele? Muudkui ostaks. Muuseas, offtopic, a kui teil sama jama, siis paar nädalat saab Lindexi e-poest lasteasjadelt -25% koodiga “mallukas25”, sõbranna kasutas veel eile seda 2=3 kampaaniat ka ja sai ostukorvi poole soodsamaks, et mai tea, shopake segi lasteasjadest!

Igatahes ma tahtsin teada anda, et Kena.ee poest võib tellida küll. Mul nt üks spordi”rinnakas” siiani kasutuses ja pole veel alla andnud, haha. Imetamiseks mega mugav. Aga nüüd tellisin sealt lastele truspaare ja endale paar einnakat ja ühe kodus tsillimise komplekti ka, mega normid ja odavad ka. I like!

Mul teile ka üks Kena.ee 50€ kinkekas anda, kui huvi on. Jäta lihtsalt komm ja räägi teemal kaasa, et kas sa eelistad kalleid või odavaid riideid. Või on suva? Mis teil kõige kallim riideese üldse on? Ja kas kena.ee poest tellite nüüd ka vä? ?‍♀️

*postitus sündis koostöös kena.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

194 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. november 2019 at 10:29

    Eelistaks kvaliteetset, hind ei pruugi seejuures rolli mängida. Kõige kallimad on ilmselt jope ja jalanõud..
    See kinkekaart kuluks küll väga ära, peale teise lapse saamist ei istu enam üksi rinnahoidja hästi..

  • Avatar
    Vasta Liina 5. november 2019 at 17:13

    Pigem odav. Kalli peale ei raatsi raha raisata. Oleneb ka tootest.

  • Avatar
    Vasta Doris 31. oktoober 2019 at 16:11

    Enamik pesu on newyorker või hm, sest pole saanud kallimat lubada. Tavalised riided ka tavalistest poodidest ja vahel käin avastamas kaltsukates. Neis on ägedaid leide. Tänu sinule olen emmyst ka tellinud. Peale rasedust on keha muutunud ja sooviks uut pesu küll 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 28. oktoober 2019 at 10:06

    Spordiriided ja jalanõud on kõige kallimad. “tavalisi” riideid ostan suval ettejuhtuvast poest. Lemmikud teksad on NewYorkerist, läksin ostsin lausa teise paari veel. Nüüd, paar aastat hiljem kahetsen, et neid nii umbes 10 paari ei ostnud ? Aga ausalt, niiiii mugavad, ka rasedana sai neid päris kaua kanda (kõrgema pehme värvliga).

  • Avatar
    Vasta Mirjam 24. oktoober 2019 at 16:48

    Ostan kas kalleid “kodumaist disaini” või käin kaltsukas, kust leian odavaid ja ägedaid asju! Kena.ee-st kuulen esimest korda, aga hoian silma peal! Kinkekat tahan ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 22. oktoober 2019 at 17:45

    Kõige kallim ese mul mantel 300euri. Ma pole väga suur kulutaja riiete peale, aga spordiriided mul pigem kallimad, kuna tahan kvaliteetseid matrejale kanda ja mul peab neid palju olema.Kena.ee-st olen paar korda ainult tellinud, aga mulle väga meeldib. Mõnusalt soodne ja ilus pesu. Teksad ja muu igapäevane riietus on pigem soodsamast hinnaklassist.

  • Avatar
    Vasta inimene 21. oktoober 2019 at 22:18

    Sotsmeedia mõjuisikuna võiksid promoda pigem selliseid riideid, mis ei ole kuskil Aasias looduse ja inimeste tervise hinnaga tehtud, kuna sul reaalselt on võimalus inimeste suhtumist muuta ja teadlikkust tõsta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. oktoober 2019 at 17:28

      Teen ka seda ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 21. oktoober 2019 at 19:55

    Mina 100% vaatan odavamaid asju. Kui on kallim, siis see ese peab mulle tõsiselt meeldima. Muidu fännan kaltsukaid.

  • Avatar
    Vasta Deisy 21. oktoober 2019 at 16:00

    Nii seda kui teist. Nr 1 on mugavus ikkagi, kui mugav pole, siis ei osta kumbagi. Kui asi on veits kallim kui väärt on, siis peab ikka väga mugav ,superilus ja vajalik olemam muidu ei raatsi osta ehk 😀 Aga soodne alati parem, saab sama raha eest rohkem

  • Avatar
    Vasta Karoliina 21. oktoober 2019 at 13:44

    Eelistan muidugi soodsamaid oste. Talveriiete ja jalanõude puhul järelandmisi ei tee ning need valin tõeliselt kvaliteetsed, olgugi, et rahakotile põntsu panevad. Kui aga tahaks mõnda uut T-särki, sest vanad on ära tüüdanud, siis ei tõuse käsi 50€ eest ostma, kui kiirmoe poes on sarnane ainult 10€.

  • Avatar
    Vasta Kiku 21. oktoober 2019 at 07:22

    Kõige kallim asi on 80.- ck kleit. Ja väga rahul. Üldiselt eelistan odavat. Rinnakaid oleks väga vaja.

  • Avatar
    Vasta Marleen 20. oktoober 2019 at 23:54

    Pigem üritan mõttetult riidekraami mitte kokku kahmata ja olen ka usin taaskasutaja. Kasutatud ihupesu mõistagi ei kipu soetama, selle puhul vaatanhinna ja kvaliteedi suhet.

  • Avatar
    Vasta Mari 20. oktoober 2019 at 19:41

    Jumalast suva, kas kallis või odav, aga üha rohkem eelistan nahasõbralikke ja kvaliteetseid kangaid ning korralikke õmblusi. Eelistan nn aeglast keskkonnasõbralikku moodi, aga muidu aeg-ajalt viskab sekka ka selliseid emotsioonioste või kohe-kiirelt-on-midagi-vaja.

  • Avatar
    Vasta Liina 20. oktoober 2019 at 19:12

    Endale ei raatsi kunagi miskit osta, lapse puhul on teine suhtumine, põhiline, et tal oleks mugav ja asjad kohe topiliseks ei läheks. Ei mäletagi mis endale viimati poest ostetud sai, aga mäletamist mööda olid need teksad, hind 11€ ja need ülimugavad. Palju käin taaskasutuses ja enamus mu garderoobist on just taaskasutuses ? Mul pole kunagi kallist pesu olnudki, niiet ikka odav, jälgin alati soodukaid ka, et ikka parimat hinda saada ?

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 20. oktoober 2019 at 00:03

    Mul rinnakate leidmine nii keeruline, et pole vahet kas odav v kallis, peaasi, et leiaks midagigi normaalset 🙁 kõige kallimad riideesemed on woolishi villane mantel, mille sain kingiks ja tallinn dollsi kleit, mille ostis mulle ema :D. Mõlemad aga täiega oma hinda väärt.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. oktoober 2019 at 21:13

    Kallimad asjad on klassikaline mantel, saapad,käekott. 100-200€ iga asi. Pesu ostan yldiselt new yorkerist sest see on mugav, soodne ja vastupidav. Kuid just eelmine nädal nägin kena.ee soodukaid, tellisin 3 paari sest rasedusega rind paisub ja new yorkeris nii suuri pole.. ja ylla ylla.. 14€ ja 3 paari ÜLIMUGAVAID rinnakaid sain.

  • Avatar
    Vasta P. 19. oktoober 2019 at 15:18

    Kena.ee-st tellisin kunagi peale seda, kui sa olid promonud. Tõesti, pidaski paika, et maru hästi istus pesu selga. Kahjuks ei pidanud kaua vastu, mida ongi nii odavatelt asjadelt natuke palju tahta, aga ütleme nii, et…. väga ei kipu enam juurde ostma.

  • Avatar
    Vasta Hanna 19. oktoober 2019 at 12:59

    Ostan pesu Changest kuid ainult soodukate ajal, muidu rahakott nutaks, mega ilusad ja mugavad ja loomulikult hea teenindus, Lindexi alukad meeldivad ka. Aga muud riided ostan taaskasutusest ja sealt ikka hoiab väga hästi kokku. Nii et siis pole väga kahju vahest uut pesu soetada ja pesu ongi vist mu kapis kõige kallim:D

    • Avatar
      Vasta Maarja 19. oktoober 2019 at 19:18

      Mina ostan enamus pesu soomest tokmannist seal odav aga supper head.. 10€ rinnakad ja 2 aastat mureta. Kuna suuri suuruseid eriti eestis pole hea kvaliteediga toon kõik soomest ,piletid odavad ja alenuste ajal supper hinnad..

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2019 at 09:37

    Ma ei saa aru, miks emaks olemine võrdub sellega, et endale midagi osta ei raatsi/taha aga nii on. ?‍♀️Seega enda peale ei kuluta ja valituks osutub alati pigem odav. ??

  • Avatar
    Vasta Sirje 19. oktoober 2019 at 01:35

    Ma isiklikult olen siuke vist odavamate asjade kandja, kalleim (mis summa olen välja käinud) hetkel kapis on 60eur sügis-talv parka, aga samas nt mul on 70eur mantel, mille sain sooduka ajal 10euroga või 75eur talve parka mille sain poest soodustusega 12euroga. Kuidagi vedanud selle koha pealt.
    Samas näiteks jalanõude puhul olen aru saanud, et mida kallimad tegelt seda paremad (muidugi erandeid on ka).
    Teksapükste puhul jälgin viimasel ajal et tugevam materjal oleks, mingi aeg tagasi sai soetatud 2 paari teksapükse kokku läks H&Mis arve üle 40euro ja need on nii värvist ära (muidu olid üli kenad puhast musta tooni) ja põlved välja veninud. Nüüd tuleb vist panustada pigem 40eur paari kohta.
    Pesu puhul change ja woman secrets hetkel lemmikud?

  • Avatar
    Vasta Joanna 19. oktoober 2019 at 00:39

    Kena.ee’st pole varem midagi kuulnud, kuid kvaliteetsed asjad üldjuhul maksavadki rohkem ja kestavad ka kauem. Kuid odavaid asju saab tihedamalt osta ning see emotsioon, et saan uue asjaga koju tulla ja jälle mingi värskendust garderoobis, on ka oluline! Iga kuu kallist brändieset osta ei jaksaks. Kuid garderoobis on mul kallimad asjad nt hästiistuv jope, paar pidulikku kleiti ja kindlasti korralikud talvesaapad, kingad ja tossud. Ja need kestavad mitu aastat, õnneks neist ei tüdine ka, kuna igapäevaselt ei käi. Aga pesusse investeeriksin küll! Korralik ja ilus pesu muudab kindlasti enesekindlamaks!

  • Avatar
    Vasta Ele 18. oktoober 2019 at 23:43

    Mul sama teema, lapsele ostan igast manti aga endale ei raatsi. Ja kui vahest juhtub siis, et raatsin siis pärast süümekad ka veel. Muidu olen suur kaltsukafänn, sealt saab teinekord väga kihvte asju poolmuidu. Samas fännan ka nt Denim Dreami jne kauplusi, kus hinnaklass juba hoopis teine kui kaltsus:) aga jah, alati pole tõesti ka kallim asi mugavam või vastupidavam.

  • Avatar
    Vasta Kaisa Lattu 18. oktoober 2019 at 22:57

    Ostan nii lastele, mehele, kui endale riideid enamasti kaltsukast. Üks on beebi, kes oksendab ja kakab oma riideid 10x päevas täis ning teine on väikelaps, kes on pidevalt guaššine või porine ja ma ei viitsi olla see ema, kes käib ja vingub, et ei ära istu sinna ja ära astu sinna. Meil pole ka sellist asja, et see nüüd on linnajope ja sellega istu viisakalt kuskil..kõigega võib poris roomata ja tomatit peale tilgutada ja elada nii nagu lapse elu käib. Kui enam puhtaks ei saa siis viskan ära ja ostan Paavlist paari euriga uue.

    Ma ise olen korralik materjalipervert ja tavapoes on sellised asjad minu jaoks liiga kallid, ma lihtsalt ei raatsi riietele sellist raha panna, kui kaltsukast võib meriino kampsuni 10.- leida ja lambanahast lühkarid 4.-. Just sain need mõlemad asjad selliste hindadega ning tutikad Ten Pointsi saapad 12.- ga
    Pealegi meeldib mulle käia kaltsukas sest see on nagu täiskasvanute aardejaht.
    Minul on BonBoni pesu hästi vastu pidanud ning tuttavad teavad, et see on üks mu lemmikuid ja kingivad tähtpäevadeks kinkekaarte. Oma raha eest ostan tavaliselt pesu H&Mst…kooner nagu ma olen, sealt saab soodsalt ja pole rõvedad ka.
    Kui olen heldes tujus siis ostan endale midagi Intimissimist…see on mu nr 1 lemmik pesupood juba viimased sada aastat.

  • Avatar
    Vasta Marge 18. oktoober 2019 at 22:20

    Mulle meeldiks ideaalis et hind oleks soodne ning toode ilus.

  • Avatar
    Vasta Liisamarii 18. oktoober 2019 at 20:10

    Eelistan alati kvaliteetseid riideid, jalanõusid jm ja ostan pigem vähem kui nn hulgi (ei eelista kunagi neid nn multipakke jne). Ostan üldjuhul alati kui on mingi ale (veebipoodides neid viimasel ajal väga sageli)
    Meeldib ka taaskasutus ja ostan aeg-ajalt teise ringi riideid. Pigem midagi erilist, mida uuest peast osta ei raatsiks (nt lapsele 500€ Parajumperi jopet poest osta ei raatsi, aga väga heas kasutatud korras 200€ välja käia on OK ja neid näited võiks veel tuua.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 18. oktoober 2019 at 16:38

    Kui asju ostan lastele, siis hind pm ei loe, aga kui endale vaja, siis alati mõtlen, et pole vaja ?
    Võtaks loosist ka osa, sest oleks vaja uut pesu ?

  • Avatar
    Vasta K 18. oktoober 2019 at 16:18

    Sooviksin ka osa võtta, varem pole veel sealt tellinud. Kvaliteediga on tõesti nii et peab ikka jubedalt vedama kui odavate asjade seast midagi head saad, kallimad asjad ikka kvaliteetsemad, hästi kõhnad inimesed aaavad vast kanda kõike mis ette jääb aga kui veidike proportsioonist väljas oled on vaja ikka riideid mis paksemast kangast.

    • Avatar
      Vasta Mari 18. oktoober 2019 at 20:50

      Lastele tahan ikka head ja kvaliteetset osta aga enda peale ei raatsi tihti väga kulutada. Kena.ee st pole veel tellinud midagi.

    • Avatar
      Vasta Triin 19. oktoober 2019 at 06:41

      Olen ka kena.ee lehelt pesu tellinud, jube mugavad ja head on!a
      Aga jah, lastele ja mehele ostan igast asju kokku, endale ei raatsi kuidagi midagi osta 😀 aga riiete jaoks otsin ikka kõige odavamaid ja materjali vaatan ka 🙂

      Soovin loosis ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 18. oktoober 2019 at 15:47

    Ostukorvi satuvad pigem odavamad asjad.
    Lastele mudugi ostan kvaliteetsemad ja seega kallimad. Kena. ee kahjuks osta ei saa, vaatasin et minu nr üldse ei ole 🙁

  • Avatar
    Vasta Liina 18. oktoober 2019 at 15:20

    Minul on poodidest suht raske endale mdagi ilusat leida, küll ei sobi istuvus ega kvaliteet. Seega kui midagi ostan, siis tahan ka, et see kestaks. Ei ole probleemi käia mingite riietega aastaid, kui need on ilusti vastu pidanud. Sellepärast üritan pigem osta vähem ja kallimaid-kvaliteetsemaid riideid, aga mul on ka mõned väga odavad Primarki riided, mis on hämmastavalt hästi vastu pidanud. Asjade üheks korraks ostmise ja siis ära viskamise mentaliteet ei meeldi, see on mõttetu raiskamine .
    Kõige kallimad asjad kapis on talveparka, mis maksis umbes 200 eurot ja siis üks 170 eurone kleit. Jalanõud on ka pigem kallimad, kunstnahast jalanõud ostma ei kutsu.

  • Avatar
    Vasta Kati 18. oktoober 2019 at 15:18

    Eelistan pigem odavamaid riideid, aga näiteks teksadega on mul alati raudpolt kallimad ka paremini istuvamad.. Kõige kallim riideese on ilmselt talvejope 😀 Lähen tšekkan sinna kena.ee lehele woop, reklaam töötab.

  • Avatar
    Vasta Agnes 18. oktoober 2019 at 14:45

    Ei ole kunagi kena. eest tellind. Pigem odav kui kallis.

  • Avatar
    Vasta Karo 18. oktoober 2019 at 13:55

    Pole juba aastaid endale midagi väga kallist soetanud peale lastesündi ! Lastele ma hinda ei vaata kui meeldib ostan !
    Kunas ma endale midagi täitsa uut ostsin eem otseselt ei mäletagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit Pärnmaa 18. oktoober 2019 at 13:53

    Kena.ee olen vaadanud, et ilus pesu seal. Veel tellinud pole.
    Riietest oleneb talveriided olen ostnud firmakad. Kapis on nii odavaid kui kallima firma riideid

  • Avatar
    Vasta Viktoria 18. oktoober 2019 at 13:27

    Mina eelistan enamasti odavaid riideid, mitte kunagi nt ei osta mingeid firmakaid.
    Kõige kallim riideese võibolla jope siis 😀
    Kena.ee’st pole veel tellinud aga pilk ammu peale visatud. 🙂

  • Avatar
    Vasta R. K 18. oktoober 2019 at 12:49

    Teksased on need, mid a eelistan osta parema firma omad, kuna kvaliteet on parem js ei veni ruttu välja põlvedest. Samas ei välista, et neid leidub ka kirbukatest odavalt. Pluused ja muud riided võivad olla siis odavamad, sest nendest tüdinen ruttu ja siis hea osta ka mõne euro eest.

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. oktoober 2019 at 12:26

    Ma fännan ka rohkem kaltsukaid. Sealt leiab alati midagi põnevat ja ma olen juba selline, et ega ma ühte asja väga kaua kanda ei taha ka -tüdinen ära.. seega pole kahju, kui see riideese sai kunagi mõne euroga soetatud ja siis jälle ringlusesse tagasi lastud 😀
    Enamasti ei viitsi ma oma seisma jäänud riideid maha ka ärida.. otsin kellegi, kellele need ära kuluks või viin kotiga uuskasutusse.
    Samuti on need sorteerimis kaltsukad jube odavad ja see on omaette teraapia kohe ..seal käime tüdrukutega koos .. kambaga sorteerime mitu suurt kotti ja 10 asja on näiteks 15 eurot .. samas on põnev seal tuuseldada ja naerda mõne väga tobeda leiu üle jne.. Lastele ostan enamasti HM-st või Takkost või tellid SportsDirectist või mujalt e-poest , kuid olen ka neile järelturult asju ostnud. Igatahes.. minul pole küll vahet, mis bränd mul seljas on .peeasi, et riie on mugav ja seljas hea väja näeb!

  • Avatar
    Vasta Sirle 18. oktoober 2019 at 11:59

    Olen pärit 7 lapselisest perest ja väiksena sai kantud ainult kasutatud või vanamoelisi riideid, sest raha emal lihtsalt polnud, et uusi riideid osta. Koolis muidugi kiusati seetõttu palju, sest teised õpilased said kanda tollal moes olnud riideid, aga mina käisin mingite vanaaegsete nn vanaema riietega. Need põhikooli aastad olid kõige jubedamad mu elus. Pärast põhikooli lõppu sai elama kolitud väikelinna ja maakohast pääsenuna, sain ka ise omale riideid ostma hakata. Kuna taskuraha oli ikkagi vähe, siis said mu lemmik ostukohtadeks kaltsukad. Sealt ikkagi jaksasin ise midagi osta ja seal liikus ka moekamaid asju. Käisin sageli 2 korda nädalas kõik kaltsukad läbi ja sellest sai aastate jooksul lausa hullus mu jaoks, sest tahtsin kõike endale selga proovida ja osta. Isegi kui ei sobinud, siis ikka ostsin, et äkki läheb vaja! See oli mulle nii tähtis, et mul oli võimalus endale ise midagi valida ja soetada. Peale keskkooli lõppu kolisin edasi pealinna ja siis sai ka rohkem uusi riideid soetama hakatud. Aga midagi ülikallist ma siiani ei osta, vaid eelistan odavamat – nt soodushindadega uusi asju või kasutatud asju ja mõtlen läbi hoolega, kas mul seda või teist ikka vaja. Eelmine aasta ostsin pikka kaalumise peale endale 100 eur Didriksoni parka (vanem mudel, seetõttu odavam) ja see oli küll suur väljaminek, aga mõtlesin, et see on investeering aastateks.
    Vahel olen mõelnud, et ostaks endale mõne pesukomplekti kuskilt kallimast poest, aga pole seda siiani teinud. Saab ju ka soodsamalt mingit Hiina ja Poola aluspesu ja kenad needki!

  • Avatar
    Vasta Piret 18. oktoober 2019 at 11:51

    Vahepeal on ikka kallite asjade isu, aga enamasti ikka odavad

  • Avatar
    Vasta Kr1st1 18. oktoober 2019 at 09:23

    kena.ee pole varem kokku puutunud, aga kodulehte vaadates tahaks kohe nii mõndagi haarata.

    Aga mis kallitesse ja odavatesse asjadesse puutub – Kui on ikka hea asi ja olen kuulnud mitmetelt mitmetelt inimestelt, et vot peavad vastu siis lähen ja ostan. Aga samas kannan ma mingeid 10euriseid teksaseid juba pool aastat. Jumala eest, ma ütlen parimad teksad, just paar päeva tagasi ostsin veel kaks paari täpselt samasid teksaseid hirmus, et neid varsti enam saada pole.

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. oktoober 2019 at 09:15

    Mulle ei meeldi asjade eest palju maksta. Asjad ei pea olema kallid, küll aga ilusad.

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 18. oktoober 2019 at 08:58

    Mul nagu polegi väga vahet. Ostan ikka selle järgi mis parasjagu meeldib ?
    Kõige kallimad on hoopis talvesaapad.

    Imetamisrinnakaid oleks küll hädasti juurde vaja. Peab pilgu peale viskama ?

  • Avatar
    Vasta Katariina 18. oktoober 2019 at 08:17

    Hindan taaskasutust ja enamus riideid ikkagi kaltsuka tuuridelt. Samas kui tunnen, et on mõistlikum osta mõni kleit, mis püsib aastaid, siis panen ikkagi veidi rohkem alla.
    Pesu ostan ka üsna odavalt, aga vaatan ikka kvaliteeti ka.
    Kõige kallim asi kapis on ilmselt talvejope.

  • Avatar
    Vasta m 18. oktoober 2019 at 07:59

    Endale mõned korrad aastas ikka mõned asjad luban. Eelistan kvaliteeti ja on mingid teatud firmad, mis seda minu arvates pakuvad. Ostan tavaliselt välismaa netipoest allahindluste ajalt, nii õnnestub ikka hinnas võita.
    Laste riietega on sama, et enamasti ostan häid firmasid, aga sihin allahindlusi. Mul on järjest väike tüdruk ja poiss, nii et kallimate asjadega, nt talveriideid vaatan ikka sellist värvi ka, et hiljem saaks tütar vennale edasi anda. See on tegelikult suur sääst kui juba arvestad, et see kombe läheb kohe kahele lapsele kindlalt.
    Kõige kallim ese on mul üks kott ja see on ikka kaks korda kallim kui tavaliselt ostaks. Oli hea allahindlus, aga kott on tõesti väga kvaliteetne ja siiani nagu uus, ei kahetse.

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. oktoober 2019 at 07:36

    Enda riietelt hoian küll kokku aga laste riietelt mitte nii väga. Arvatavasti tellin ka kena.ee poest. ?

  • Avatar
    Vasta Kati 18. oktoober 2019 at 07:30

    Laste puhul pole summa vahet aga kui endale midagi osta vaja..siis vaatan kus odavamalt saaks. Kena.ee lehelt ostan endale pesu, sobib hästi ja hind ka hea.

  • Avatar
    Vasta Raili 18. oktoober 2019 at 05:31

    Mina ostan endale tööl käimiseks kleite, mille hinnad on 15-20 eurot. Ja saan alati nende kohta paremaid komplimente kui koleegid, kes kannavad brändi riideid. Ja kahjuks kuluvad kõik asjad ühte moodi ja paari aasta pärast pead ikkagist ära viskama. Ja rääkimata sellest, et sa ise nendest ära tüdined ja soovid uusi. Ja kui kleit maksab 15 euri, siis pole kahju seda ka välja vahetada.
    Kiidan riidekaubad.ee

  • Avatar
    Vasta Diana 18. oktoober 2019 at 02:52

    ma olen täiesti äärmusest-äärmusesse, kas ma pean asja megaodavalt saama, et saen võimalikult palju senti ja skoorin hilpe paari eurtsiga, või tõmban eelarve lõhki mitmesotiste nartsudega 😀 sellist kuldset keskteed polegi väga mul. eks sõbrannad ikka imestavad minu riiete üle, et omg nii odav äss diil või küsivad kas ma vihkan raha, et laristan sõgedalt 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. oktoober 2019 at 02:33

    Üldiselt eelistan keskmist hinnaklassi ja püüan osta väärt kraami sooduka ajal. Eriti palju ostan lapsele, samas ta kasvab nii kiiresti välja, et oleks mõistlik pigem vähem kulutada tema riietele. Endale aga alati ei raatsi, kuigi need ostud oleks aastateks. Aluspesu ja muud kraami endale ja lastele ostan ka enamasti Lindexist. Eile just käisin ja oioioi kui ilusad beebiriided seal olid. Kahju, et kapp eelmisest piigast täis on.
    Kinkekaarti tahaks ka võita.

  • Avatar
    Vasta Maike 18. oktoober 2019 at 01:31

    Ma üldiselt ostan ikka aledega ja odavamaid riideid, ainult talvejopede ja selliste mitmehooaja asjade peale kulutan rohkem. Vahepeal olen mõelnud küll, et äkki peaks veidi rohkem investeerima kallimatesse asjadesse, et äkki püsivad kauem, kampsunid kipuvad kähku kuidagi lotendama jne.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 18. oktoober 2019 at 00:01

    Kindlasti ainult odavaid. Ei saagi kalleid lubada ja taaskasutus on väga teemas. Pesu ostan uuena aga rinnakaid on väga raske leida, sest rinnad on nii väikesed ja aluskaid siin ka väga pole. Elan nimelt väikeses linnas ja kallile pesule ei hakka hammas peale, odavam pesu valik aga olematu. Kinkekaart kuluks väga marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta K. 17. oktoober 2019 at 23:59

    Viimasel ajal eelistan osta vähem, aga pisut kallimat ja kvaliteetset. Kuigi kohati suurt soodukat nähes pigistan kvaliteedi osas silma kinni ja ostan ikka ära.

  • Avatar
    Vasta Margit 17. oktoober 2019 at 23:32

    Kurb on lugeda kommentaare,et,meie ühiskonnas,ei saa lubada tublid emmed kohati endale asju ,mida nad väärt on. Leian,et ,kui naine tunneb ennast ilusa ja seksikana,siis on ta ka õnnelik. Kui naine on õnnelik,siis on õnnelikud nii mees,kui ka lapsed. Loodan südamest,et selle kinkekaardi võidab , ilus ja tubli emme,kes seda väga,väga vajab. Ise olen kolme lapse emme. Väärtustan kohati väga taaskasutust,aga samas luban endale kvaliteetsemaid ja ilusamaid asju. Pesu peab oleme uus,ilus ja mugav.Supper ,kui ka hinnaklassilt odavam. Ilusat ja värvilist sügist kõigile tublidele Eesti naistele.

  • Avatar
    Vasta Mann 17. oktoober 2019 at 23:31

    Kõige kallim riietusese on ehk saapad ja kott? Mingi 150.- kanti tükk? Odavaimad asjad ilmselt mingite sentidega ostetud. Ma põhiliselt tuustin sekkarites, sest sealt leiab palju parema olemisega riideid, kui tavapoest ja ma olen räme kooner ka, ma tahan 30.- eest ikka 10 asja koju lohistada, mitte 300 eest ühte, vahest on asi poes kuidagi üks ja kodus teine ja siis saab ta uuesti ringlusesse lasta, ilma suurema peavaluta. Ma olen räme plätserdaja ja jube kahju oleks oma 300.- siidipluusile mingit šokolaadi peale ajada. Selle Kena.ee osas no ma ei tea, see võtab väga ilusti kokku minu kalssikalise pesupoodide kogemuse. Ma auka ei ole 65+ et ma kaaluks selliste udarakatete kasutamist. Loosis ei soovi osaleda 😀
    https://kena.ee/?filter_suurus=75f

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. oktoober 2019 at 23:21

    Mulle meeldib kaltsukates käia. Samas endale ostan harva, ikka lastele rohkem 🙂 Kõige kallim on jope. Võtsin end kätte ja ostsin lõpuks omale selga mahtuva jope… seni käisin pusadega 😀 või surusin oma lopsaka partii üliümber olevasse parkasse 😀

  • Avatar
    Vasta Rails 17. oktoober 2019 at 23:17

    Kena.ee’s on mega hea teenindus…tasub kohale minna! Olen küll 2 korda sealt pesu käinus ostmas aga alati rohkem kui ühe komplekti ja väga väga rahule jäänud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. oktoober 2019 at 22:58

    Pigem odavad ja ei raatsi mina elusees mingeid 50€ teksaseid osta. Enne ostan 3paari nt 10€ ?
    Kena epoest olen pesu tellinud, mega rahul 🙂

  • Avatar
    Vasta Renna 17. oktoober 2019 at 22:43

    Odaaav ? julgelt 90% riietest taaskasutus.
    Poest ostan soodukate ajal ja kaalun ikkagi kaua, kas osta või mitte.
    30€ ühe asja eest endale on juba suht maksimaalne.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. oktoober 2019 at 22:24

    Enda riiete puhul eelistan kvantiteeti kvaliteedile , laste puhul vastupidi ?

  • Avatar
    Vasta Grettel 17. oktoober 2019 at 22:22

    On asju, mis võivad olla odavad- t-särgid nt. Pesu, kingad, käekotid peavad olema korralikud. Ja korralik on pea eranditult kallis. Või siis heal juhul keskmises hinnaklassis.
    Kena.ee lehel olev pesu… maitseasi, aga väga hull mu meelest. Polüesterpits, turritavad õmblused. Seda pesu tuuakse Leedust ja Poolast, seal maksab rinnahoidja mingi 1.50. Arusaadav, et selle raha eest head asja ei saa- materjal on nafta, õmbljad saavad orjapalka. Mulle on vastutustundlik ettevõtlus oluline, odav hind ei kaalu üles reostamist ja alandavat palka.
    Kui nüüd ilus/kole välja jätta, siis neil on suht piiratud suuruste valik st. korvisuurusi on küll igasuguseid, aga ka selle lehe omanik vist arvab, et kui on suured tissid, siis peab ka mujalt paks olema. Loosimises kahjuks osaleda pole mul mõtet, sest minu korviga rinnahoidjad algavad suurusest 85. Mis ma teen nende üleliigse 15-20 cm-ga? 🙂
    Ses suhtes on Change väga hea pood- ka saledad rinnakad saavad omale pesu.
    Kõige kallim ese on mul Hermes käekott. Kannan seda rahumeeli koos 5 euroste teksadega ja 1-eurose salliga. Jooksujalatsid on ka see asi, mille pealt ma ei saa ega taha koonerdada. Oma jalgade tervis on ikka ülioluline. Samas panen 200 euroste tossude juurde 30 eurot maksvad H&Mi retuusid ja pole probleemi jooksma minna.

  • Avatar
    Vasta Reet 17. oktoober 2019 at 22:10

    Vahel kallimaid, vahel odavamaid. Joped ja teksad üldjuhul kvaliteetsemad ja kallimad, samas on ka lambi teksaseid, mis on mega mugavad. Aga üldjuhul ikka kaltsukas kaltsukas kaltsukas.

  • Avatar
    Vasta Sünnekas 17. oktoober 2019 at 22:06

    Eelistan odavat kuna pesust rüdineb ju ruttu ja siis ongi hea vahetada. Ei hakka rahast kahju. Aga kenast olen eelnevalt tellinud küll. Ja tellin veel.

  • Avatar
    Vasta Maarija 17. oktoober 2019 at 22:01

    Pärast seda kui ma avastasin kena.ee olen ma oma pesu sealt tellinud, sest see odav meeldib mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 17. oktoober 2019 at 21:51

    Ma olen kaltsukahai, sest kallite riiete ostmiseks raha pole. Kulutada luban ainult pesule (Change sest muu ei istu selga) ja jalanõudele, aga seda ka max kord aastas. Kõige kallim ese on vast Teda Bakeri roosa mantel väärtusega üle 300€, aga sain selle Soomes kaltsuka tasuta hunnikust.

  • Avatar
    Vasta Mirje 17. oktoober 2019 at 21:43

    Oleneb asjast. Laste puhul mul silm ka ei pilgu,kui ikka asi meeldib siis ka ostan. Kombede/jalanõude/mütside puhul jälgin kindlasti kvaliteeti ja et lapsel oleks mõnus/mugav olla.
    Enda puhul aga vaatan et mida odavam seda parem. Taaskasutus on meie peres päris suurel kohal. Aluspesu/sokid on siiski uued,kuid saan neid lubada endale harva.

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. oktoober 2019 at 21:25

    OEH.. ma võibolla ostaks endale midagi kallimat kui ma koguaeg ei mõtleks sellele et lastel on vaja kapis riideid uuendada .Tegelikkuses on neil aga kolm korda rohkem riideid kui mul ja kui tunnen et raha on üle jäänud siis vaatan endale samuti kusagilt midagi odavalt .
    Pesu ma võibolla kannaks kallimat sest olen koguaeg mõelnud et ei tea kas see on tõesti niipalju kvaliteetsem kui odav pesu aga samas ükskord ostsin 24 eurose rinnahoidja mis lagunes järgmisel kuul juba seljas ära seega nüüd olen pesu ka pigem odavat vaadanud .
    Kena.ee olen varem tellinud mitmeid kordi ja siiani on olnud vaid kiidusõnu seega sellise kinkekaardi üle oleksin enamat kui lihtsalt rahul.Võibolla siis suudaksin vahelduseks endale ka kulutada ja mitte mõelda mida lastel juurde vaja oleks ??

    • Avatar
      Vasta A-M 18. oktoober 2019 at 00:42

      Kõige kallim vist on olnud jope. Aga muidu pole väga oluline kas on kallis või mitte, kui meeldib ostan ära ja kannan rõõmuga ?

    • Avatar
      Vasta Leili 18. oktoober 2019 at 08:13

      Endale ostan odavaid asju ? niikuinii tüdinen ära ja kui läheb katki vms pole kahju ja saabki uue osta ? aga lapsele ostan korralikke ja pigem kalleid asju, niiet silm ka ei pilgu ?

  • Avatar
    Vasta Olga 17. oktoober 2019 at 21:03

    Eelistan kalleid, aga rahakott eelistab odavaid

  • Avatar
    Vasta Helena 17. oktoober 2019 at 21:01

    Odavad meeldivad ikka. Olen kena. Ee’st varem korduvalt tellinud. Kõige kallim riideese on min i max 50€ olnud.

  • Avatar
    Vasta Siiri 17. oktoober 2019 at 20:21

    üldiselt vaatan ikka, et kus odavam on. aga tossudega on küll see teema, et kindlalt peavad olema firmakad mitte mingid vuhvlid. lihtsalt ei pea muidu vastu 🙂 Aga riietega küll on see, et vaatan mis meeldib ja et oleks võimalikult soodsa hinnaga. Ja kena.ee poest ikka telliks seal päris ilusaid pesukomplekte ja ehk leian mehele paar paari boksereidki ?

  • Avatar
    Vasta Margit 17. oktoober 2019 at 20:05

    No kõige kallim riideese vast 500 eurot maksev fjällräveni jope ja see ka veel alega ostetud. Aga jope on aus ja mõnus! Mõni asi on hea ja õigustab oma hinda. Ei taha Bonboni maha teha aga mul nende pesudega sama seis, rinnahoidjal hüppas kaar peale teist kandmiskorda välja, vot sulle, võtsin aga niidi ja nõela ja kukkusin õmblema. Alati ei tähenda kallis asi kvaliteeti kuigi enamus asjade puhul siiski nii on. Aga ostan ikka odavaid asju, mõni asi lausa üllatab positiivselt. Eks siin tarbimise maailmas tuleb teha valikuid, vastavalt rahakoti paksusele ja meeleolule. Ja jutt jumala õige, lastele ostaks jumal teab mida aga ise endale ostmisega läheb raskeks, 100 korda ikka mõelda vaja enne kas on ikka tarvis.

  • Avatar
    Vasta Sandra T 17. oktoober 2019 at 19:50

    Ma eelistan pigem kvaliteetseid riideid viimasel ajal aga tõesti vahel pean ise ka pettuma, et ostan niiöelda kallima firma asja ja tuleb välja, et jube jama 😀 Enamasti siiski õnneks on vedanud. Kõige kallim riideese mu kapis on vast talve mantlid ning parkad – umbes 200€ ligi. Aga jällegi usun, et teen selle väljamineku ja vähemalt 5 aastat muretu, soe ja mõnus talved üle elada! Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. oktoober 2019 at 19:40

    Eelistan riideid, milles end mugavalt tunnen. On nii kallemaid kui odavaid. Üleriided ja jalatsid siiski kallimad kui ülejäänud asjad. kena.ee poest polnud kuulnudki ennem. Arvan küll, et sealt midagi tellin. Kinkekaardi eest oleks küll tänulik:)

  • Avatar
    Vasta K 17. oktoober 2019 at 19:24

    Üldiselt leian ma soodsamalt rohkem selliseid rõivaid, mis kuidagi kõnetavad; kaltsukad jms. Kallid brändirõivad on mitte alati kuid sageli minu jaoks liiga igavad. Ometi on mõni selline isend siiski olemas. Kõige kallim “riideese” on mul saapad – ca 800 euri. Kõige odavamat ei teagi, küllap mingi euri-paarine särk. 🙂

    Kena.ee pesust olen ma sõltuvuses. Hind on hea, pesu on mugav, mõnus ja peab kaua vastu, Olen neilt vist kokku 4-5 korda tellinud ja isegi kui otsest vajadust pole, leian end jälle nende lehelt asju korvi ladumas. Tellinud siiski neil hetkedel pole, lihtsalt unistan. Lapsele
    olen ka sealt pesu tellinud. Kiidan! Ja müüja ise on mu meelest juba nii meeldiv inimene, et puhtalt tema suhtumine klientidesse on see, mis tagasi kutsub.

    Palun kinkekaarti! Aitäh! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin J. 17. oktoober 2019 at 19:23

    Pigem tahaks osta keskklassist või kallimaid riideid, aga no jumala eest, poes vaatad, et nii ilus riideese ja vaimusilmas kujutad ette, kui ilus see sul seljas on, ning kui hästi see istub…reaalsus aga nagu mingi kaldale uhutud vaal ? Minus tekitab shoppamine meeletut stressi ja vastikustunnet, et ma audaltöeldes hoian suure kaarega poodidest eemal. Võibolla kui nüüd -20kg kaalust alla saab, tuleb uuesti enesekindlus ja seksikus tagasi. Hmm, kõige kallim riideese praegu…ilmselt montoni mantel, mis eelmine aasta ostsin, aga see ei lähe enam eest kinni ?.Võibolla peakski ehk kena.ee’st ühe ilusa seksika pesukomplekti ostma, et natukesekenegi enesekindlust juurde saada ? seega võtaksin loosist osa.

  • Avatar
    Vasta Vesta 17. oktoober 2019 at 19:21

    Oleneb asjast aga ise endale otsin võimalikult odavaid asju. Samas ostan ka hullult hea hinnaga kallemaid kampsuneid nt, mis ala eelmise hooaja omad jms.
    Laste pealt nagu ei hoia kokku. Kui tahaks ala talvekombekat ja head kvaliteeti siis ikka ostad ka selle kallima kombe. Samas jalatsid ostsin viimati h&m’ist neiule 30€ 3paari ja täiesti ok kvaliteet jms aga jälle hooaja müük oli.

  • Avatar
    Vasta Mina 17. oktoober 2019 at 19:19

    Olen viimastel aastatel muutunud väga kvaliteedist lähtuvaka ja otsin alati pikalt, et leida parimaid pakkumisi kvaliteetsele tootele. Küll aga on mu kapis ka odavamat kraami, kuid ka nende seas on asju, mis on kaua vastu pidanud. Lapsele ostes jälgin ka seda, et saada ise toode kätte hea hinnaga ning, et sellel oleks ka järelturul mingi väärtus. Hetkel kasutusel mitu asja, mille olen uuena saanud järelturu hinnaga. Natukene nagu lühiajaline investeering ju?! 🙂 Peale lapse sündi ostan ka enamik asjad lapsele, endale ei ole juba ammu midagi soetanud. Aga seda täiesti omal valikul ja tegelikult ju kapp riideid täis, lasen need lihtsalt uuele ringile. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 17. oktoober 2019 at 19:10

    Ma ostan enamjaolt kõike. Kui vaja ja meeldib, läheb kõik 😀 kõige kallimad ilmselt talveriided.. nii endal kui ka lapsel. Tema jaoks pole millestki kahju, enda puhul ikka kallimate asjade puhul mõtlen veidike.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. oktoober 2019 at 19:05

    Ma olen vanakooner ise, anda mulle kätte 100€, et osta mida tahad ja kallist asja tahad siis lähen ma ikka esimeseasjana sooduka leti juurde. Miks osta 1 kallis asi kui saad selle raha eest osta 5 asja 😀 Okei, vahel tuleb midagi kallimat ka osta, et end premeerida.

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. oktoober 2019 at 19:02

    Eelistan ikka pigem odavaid, sest elu on näidanud, et minu kõige mugavamad riided on olnud kõige odavamad 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 17. oktoober 2019 at 18:46

    Eelistan odavamaid asju, sest nkn viskab iga asi liiga kiirelt üle ?vanad asjad taaskasutusse ja uued peale!

  • Avatar
    Vasta Laura 17. oktoober 2019 at 18:45

    Ei raatsi kuidagi kalleid asju endale osta. Ka lapsele mitte, kuna alla aastane veel ja kasvab kiiresti. Enamus ikka soodukatega ostetud, odavatest poodidest või kaltsukatest. Endal pole lapsega väga aega aga ema viitsib kaltsukates sorida, midagi leiab siis ikka toob mulle ka ? Kogun siiski hoogu, et üks korralik kvaliteetsem talvejope osta. Siis tuleb küll silm kinni pigistada kui maksmiseks läheb. Masendus tuleb ikka peale kui hinnasilte vaatad talveriietel, jube mis hinnad. Mees samas ostab riideid nii harva, et tema puhul me väga hinnasilti ei vaata (mis ei tähendaks muidugi mitmesotiseid asju?). Ma ei teagi, mis mul kõige kallim asi võib olla, 60eurised Skechersid äkki ?

  • Avatar
    Vasta Kady 17. oktoober 2019 at 17:52

    Pean saama hea asja kõige odavamalt 😉 . Ostan palju netipoodidest ja 99,9% aledega. Kuna hinnad on nii soodsaks läinud, siis kasutatult ei näe mõtet asju osta. Laste igapäevaste retuuside ja t-särkide eest ei näe mõtet üle paari- kolme euri maksta. Ostsin näiteks lapsele Molo jope 20 euriga. Kõige kallim asi on vist HH talveparka, mis alega ostetud 69 euriga. Enamasti saan asju edasi müües raha tagasi ja vahel rohkemgi. Täitsa hasart on juba tekkinud. Näen mõtet kulutada emotsioonidele, reisidele ja perega koos veedetud ajale!

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. oktoober 2019 at 17:45

    Mina eelistan ka väga odavaid asju, kõige kallim asi on didriksoni talveparka ?‍♀️ Kena.ee epoest ei telli 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 17. oktoober 2019 at 17:41

    Ostan nii kalleid kui odavaid asju. jalanõud ja üldse üleriideid eelistan paremaid, mis on üldiselt ka kallimad. Ise töötan sellises riidepoes, mis müüb ka pigem kalleid riideid aga ise ma sealt eriti osta ei raatsi, käin ikka oma h ja m ja reservedi riietega tööl ja samal ajal määrin kalleid riideid klientidele maha nii et silm ei pilgu ka? kõige kalleim riide-ese on vist äkki mingi calvin kleini kleit, mis maksis pea 200 eur aga seegi osadega võrreldes üsna odav? kena. ee lehelt vb isegi ostaks midagi?

  • Avatar
    Vasta K 17. oktoober 2019 at 17:30

    Eelistan odavamat. Peaasi, et ilus ja kvaliteetne.

  • Avatar
    Vasta Eleriin 17. oktoober 2019 at 17:30

    Vahest ostan kallemaid tooteid, vahest odavamaid.. oleneb tujust jne 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. oktoober 2019 at 17:15

    Mis puudutab iseendale ostmist, siis olen kindlasti ihnuskoi. Lisaks ei salli ma ületarbimist. Võin vist ennast minimalistiks pidada. Kannan enda paari lemmikkleiti, mantlit, saapaid ja aksessuaare saab siis aastaajale vastavalt sobitada. Uusi riideid ostan haruarva, pigem piilun kuu lõpus Uuskasutuskeskusesse, kus saab riideid, kotte ja jalanõusid 1 euroga. Raha, mis jääb kaupmehele “kinkimata” investeerin kodusse ja perega aja veetmisesse.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. oktoober 2019 at 16:59

    Kasvavale lapsele pigem odavamaid, endale vaatan kvaliteedi järgi. Materjal, õmblused ja eelnev kogemus on olulisemad kui hind. Õueriided alati pigem kallimad, T-särgid ja maikad pigem odavamad.

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. oktoober 2019 at 16:57

    Ma ikka tahan alati odavat, igasugused tavariided ostan alati soodukaga või kaltsukast, aga pesuga on jama, sest ma olen selline proportsioonist väljas tegelane, et Change ongi ainuke pood, kust üldse leiab midagi minusugusele, aga seal tuleb juba rohkem raha välja käia… Üldiselt ostan väga harva endale riideid, ega väikese lapsega pole aegagi käia kuskil 😀 Rinnahoidjad on kõik megavanad. Mõõtsin end uuesti üle ja vaatan, et isegi mõne enda suuruse leian kena.ee poest ka, kuigi siiani pole sealt veel kunagi tellinud… Kohe uus beebi ka tulemas, saaks lisaks uuele nö tavalisele rinnahoidjale ka mõne spordirinnahoidja sealt, mis imetamiseks ka sobib 🙂
    Aaa ja kallite asjadega on see värk, et siis on alati kuidagi mingi kerge hirm, et läheb katki või tuleb mingi megaplekk, mida ei saa kunagi maha vms 😀 Et ei saa seda kallist asja kandes end ikkagi vabalt tunda 😀 Mitte, et mul seljas pidevalt kuskilt midagi rebeneks või määrduks, aga kuidagi on selline paranoia kallite asjadega 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 17. oktoober 2019 at 16:48

    Ma endale valin sada aastat midagi ja 15euri enda pükste eest tundub kallis ?.. Aga no lastele siia ja sinna 20€ ei tundu palju..

  • Avatar
    Vasta Eva 17. oktoober 2019 at 16:48

    Kõige kallimad asjad on joped- muu tuleb sekkaritest. Pesu on 3pack kuskilt lambipoodidest. Aga kalleim jope on 3000€ PP ja teine on Parajumpers 1000€. Aga muu on Humana 1€ for live 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 17. oktoober 2019 at 16:45

    Eelistan odavaid, või noh pole raha et kallimaid osta, minu jaoks on 10 euri rinnahoidja eest liiga palju mida välja käija. Ühtli kallist asja mul polegi. Et kinkekaart oleks väga tore.

  • Avatar
    Vasta Kadi R 17. oktoober 2019 at 16:45

    Kena.ee-st pole veel tellinud. Aga üldiselt vaatan asjadel siiski hinda, ei raatsi nt aluskate peale 10.- panna ? superluks, kui paari euriga kätte saab ? Rinnakaid kahjuks nii soodsalt ei saa ?
    Lastele jalatseid samas jälle päris 10-euroseid ei osta, sest need lihtsalt ei pea vastu.

  • Avatar
    Vasta maisa 17. oktoober 2019 at 16:44

    Mina käin kaltsukates,sest noh,odav pluss leiab häid pärleid.Ma tüdinen riietest kergesti.Kena-st olen kaks korda pesu tellinud ja selle 50-ga shoppaks küll,olekski just vaja uut pesu aga rahakotis puhub tuul.

  • Avatar
    Vasta Marleen 17. oktoober 2019 at 16:40

    Mina olen väga suur kaltsukate fänn! 90% mu riidekapist on pärit üldjuhul kas Humanast voi Sõbralt Sõbrale kauplusest. Pesu olen ostnud kas New Yorkerist voi H&Mist, kuid viimasel ajal ei ole seal sobivaid leidnud ja olemasolevad hakkabad järjest otsi andma… seega kinkekaart oleks küll vahva!

  • Avatar
    Vasta E 17. oktoober 2019 at 16:37

    Ma olen üldiselt “kaltsumutt”, sest riidepoodides on hinnad mega krõbedaks läinud! Teksad ostan ainult Zarast, sest mul on puusad laiad, aga kintsud ja kõht peenikesed ja sealt saan alati endale mõnusad High Waist teksad ilma 100 korda proovimata. Jalanõud ostame ka tavaliselt perega ikka natuke kallimad ja kvaliteetsemad. Tossud ja tennised Lõunaka Sportsdirectist (pole nii kallis kui Rademaris v Sportlandis vms) talvejalanõud tellime netist. Aa, talvejoped ka alati kvaliteetsemad. Aga muu kraami skoorin kaltsukatest. Elan maal ja siin üks naine teeb ise kaltsukat. Vahepeal saan 5 euroga endale 4 särki, 2 kampsunit, dressikaid, dressid, kevadsügis jakid jne (ja kõik on enamvähem firmakad). Siis ei ole väga vajadust ka mujalt asju kallimalt osta. Sama raha eest saaks poest ainult ühe komplekti riideid ja vsjo. Lapsele sain firmariided facebooki marketist, ühe lapse poolt kasutatud (3 paari dresse, kampsuneid, särke, dressikaid, teksad jne kõik kokku 40 euri ja firmakad: Breden, Mimi, Hugo Boss) ja ülejäänud asjad poest, Babycityst. Talle olen kaltsukast skoorinud 20 sendiga bodysid ja särke, jopesid. Kuumema pesuga läbi pesta ja riie on riie. Pesuga on sealmaal lood, et raseduse ajast on vanaemalikud alukad ja rinnahoidjad jäänud, mis praegu maru suured ja koledad jalas. Pole aega olnud pesupoodides shopata (mehe ja poisslapsega suht võimatu käia üldse poodides). Raseduse ja praeguse kaalu vahe on 30 kg ehk võid arvata kui suur see pesu seljas on????? mõni asi ikka raseduse eelsest ajast ka alles.

  • Avatar
    Vasta HAL 17. oktoober 2019 at 16:34

    Ise teenin, ülalpeetavaid ei ole, raatsin endale kulutada küll. Kapist leiab nii 2000 eur maksnud kasuka (kalleim ese) kui ka kaltsukast riideid. Ostan reeglina poest pärast proovimist ja seda, mis väga väga meeldib ja mida saan teiste asjadega kombineerida. Ma ei tüdine asjadest kiiresti – kanda samu asju aastaid ei ole mingi probleem. Pigem ostan harvem aga kallimaid asju. Tõsi, kvaliteedis on tulnud pettuda nii mõnigi kord

  • Avatar
    Vasta Grity-Stella 17. oktoober 2019 at 16:27

    Suht sama bipolaarne. On teatud asjad mille pealt ma pigem EI koonerda, näiteks nagu üleriided – sest ma tean, et ma kannan neid ikka mitu-mitu hooaega. Kõige kallim riideese ongi tõenäoliselt talveparka. Samas ei raatsiks ma neveeer endale 100€ pesukomplekte osta. No ei. Raha peale peaks ikka väga vihane olema.

  • Avatar
    Vasta carmen 17. oktoober 2019 at 16:14

    mul on kalleim riideese ilmselt üks sulejope, mille kinkis mulle hoopis mu õde. aga üldiselt on humana ja hm jne odavad riided. lapsele viimasel ajal pepcost palju ostnud, sest kasvab nii ruttu ja püksipõlved lähevad megaruttu katki, nii et 15-20 vms euroseid pükse ma ei osta talle niipea. oleks ehk teine samast soost laps peale kasvamas, oleks mõtet osta kallemaid ja kvaiteetsemaid, aga mida pole ega tule, seega nii ongi 😀 pesu ma tellin üldse aliexpressist endale.

  • Avatar
    Vasta Anu 17. oktoober 2019 at 15:48

    Mul hinnast suva, peaasi et meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairis 17. oktoober 2019 at 15:46

    Haha.. ma ei teagi mis mul kapis kõige kallim asi on ? enamus on kelleltki saadud või taaskasutusest ja maknud paar kuni 10€ ? Eelistan pigem odavat või max 20euroseid asju, sest kunagi ei tea kuna ma sellest välja kasvan vms, olen üsna kleenuke ja oht suuremaks minna on(perekonna ainuke piits veel). Rahakott kannatab harva kalleid asju.

  • Avatar
    Vasta Kairi 17. oktoober 2019 at 15:23

    Mult vist on kõike aga muidugi oleneb mida soetan, ülerõivad/saapad ikkagi pigem kallimad ja samas pesu odavam (kuna pesu ostan küll palju:D).
    Samas kui midagi väga väga meeldib, tuleb silm kinni pigistada ja ära osta (Miks ma käin tööl kui ei saa endale midagi lubada)
    Kõige rohkem muidugi meeldivad igasugused kirbukad, kuna sealt leiab alati midagi põnevat 😀

  • Avatar
    Vasta Marit 17. oktoober 2019 at 15:22

    Olen kiirmoe asutaja, seega kaltsukad ja saled on minu armastus.
    Samas on mul môned kallid brändid jäänud hinge, tänu sellele, et need riided on mugavad ja kvaliteetsed. Seega ostan vahel ka kui “brändi”, eriti spordiriiete, pesu ja jalatsite osas. Kõige kallimad ongi ilmselt jalanõud, olen nendele nôus kulutama ka 200€. Samas ka ilus ja kvaliteetne pesu on see, millele olen nõus raha panema – kunagi pole liiga palju pesu.

  • Avatar
    Vasta Nimi 17. oktoober 2019 at 15:21

    Loe palun postitus üle, ma ei saa hetkel aru, kas Lindexi kinkekas või selle, kellega koostöös postitus sündis ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. oktoober 2019 at 15:28

      No obv kena.ee kinkekas 😀

      • Avatar
        Vasta Madli 17. oktoober 2019 at 16:30

        Ta ilmselt peab silmas, et see link on vale tähisega seal, lihtne korda teha 🙂
        “Üldse on mul see, et ma ei raatsi asjade eest palju maksta. Aga see vist enamikel nii. Kunagi ma tegin koostööd b poega ja siis mäletan”

      • Avatar
        Vasta Nimi 17. oktoober 2019 at 17:34

        No jah ? vb ma olen ainus, kes seda “koostööd b poega” linki kohe avada ei viitsinud ja seetõttu loosist ka õigesti aru ei saanud ?

  • Avatar
    Vasta Katri 17. oktoober 2019 at 15:20

    Minul on mõlemaid, ja nii mulle meeldibki – t särgid, sokid jm odavamad, samas teksad, päikseprillid, kotid alati kallimad. Aga tõsi, kõik bränditeksad ei ole head :)) niiet segu kõigest ja ongi hea kooslus!

  • Avatar
    Vasta Veronika Härm 17. oktoober 2019 at 15:19

    Mina ka olen pigem odavamate asjade ostja.See tähendab üldjoontes seda,et ootan alati kui on asjad juba allahinnatud.Spordipoodidest nt. jalanõud ka riided ostan alati nii.Asjad on kvaliteetsed lihtsalt pole nõus maksma seda hinda millega need algselt müüki pannakse ja see vahe on ikka päris suur minujaoks!

  • Avatar
    Vasta Rohhel 17. oktoober 2019 at 15:17

    Lapsele ja mehele vajamineva ostmine käib lihtsamalt, nendele ostetavate asjade rahanumbril oleks nagu teine väärtus, aga endale ei raatsi üldse. Isegi üsna odavate esemete puhul mõtlen kümme korda, päris tihti ei ostagi ja pärast kahetsen. Olen elus palju kordi pidanud kahetsema oma koonerlust iseenda suhtes. Proovin seda muutma hakata, kinkekaart oleks abiks 🙂 😀
    Talvemantli eest raatsisin viimati lausa 100 eurot välja köhida, aga teadsin juba ette ka, et käin sellega vähemalt 5 aastat. Või kümme, kes neid aastaid ikka loeb. Kallimat asja pole mul eluski olnud…
    Kaltsukatet leian enamiku asjadest, aga eks ühtteist peab ikka poest uuena ostma. Pesu näiteks ja retuuse ja sukki. Ostan alati odavama otsa asju. Häbilugu, mis rott. Aga samas on mul vahel hea meel mitte mõne kallima hilbu üle, vaid sellepärast, KUI odavalt ma olen suutnud end täiesti kenasti riide saada.
    Armastan kleite ja salle ja käekotte ja saapaid, aga seda aega vist ei tulegi, kus ma neid endale hinda vaatamata soetama hakkan. See on tegelikult lausa tragikoomiline, et ma ei raatsi 30-eurost kleiti osta, aga lapse mütsi eest maksin 39 eurot ja see nagu ei olnudki kallis.

    • Avatar
      Vasta Sirly 17. oktoober 2019 at 15:57

      Jalanõud ja üleriided ostan kvaliteetsed ning muidugi lastele ka. Aluspesu samuti, sest need saavad vatti, nii mis kole. Aga pluusid, t särgid, sviitrid tavalised, siis pole kahju kapist välja visata.
      Kena.ee kahjuks ei paku minu suurust, muidu leiaks küll, mida osta. Shoppan Change-s.

  • Avatar
    Vasta Giisela Sprenk 17. oktoober 2019 at 14:48

    Kindlasti olen ma pigem see inimene, kes odavaid asju ostab. ? Enamus riideid mu kapis on saadud kelleltki või ostetud kaltsukast ning poest ostan asju alla 10ne euro, sest süda rohkem lihtsalt ei luba. ?‍♀️ Aga kõige kallim asi on mul vist talvemantel, mis maksis natuke üle 70ne euro, kuid seda ei ostnud ma ka ise. ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 17. oktoober 2019 at 14:45

    Olen jõudnud selleni, et kui soetan miskit uut, siis pigem maksan rohkem, et saada kvaliteetset, aegumatut, kaua kestvat ja keskonnasõbralikult toodetud toodet, kui maksta vähe ebakvaliteetse asja eest. Küll aga ei saa alati ju 100% kindel olla, kaua too kvaliteetne siis ka vastu peab 🙂
    Aga eelkõige eelistan taaskasutust ning sealt näeb ka juba ära, milline firma toodab vastupidavaid riideid, mis ka teisel ringil kabedad välja närvad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. oktoober 2019 at 14:45

    Mul on ka kõike. Aga enamus asju siiski pigem odavamad.

  • Avatar
    Vasta Laura 17. oktoober 2019 at 14:41

    Käin üldiselt kiirmoe kauplustes, sest ei raatsi hingehinda ühe toote eest maksta. Jah, tooted kuluvad küll kiiremini ja kokkuvõttes läheb sama summa, aga shopata ja uusi asju saada on ka vahva. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 17. oktoober 2019 at 14:40

    Üldiselt eelistan kvaliteeti, aga eriti hea on kui saab selle ka odavalt. Näiteks lasteriided. Ma ei näe pointi osta oma 3aastasele uut 100€ kombe, et ta sellega lasteaias liivakastis püherdaks. Järgi sellest kahjuks midagi ei jää. Selle sama kombe saab järelturult ikka palju soodsamalt. Minu jaoks on müstika, kuidas mõned lapsed oma riideid lõpuni ei trööpa 😀

    Sama asi on enda või mehe riietega. Kuna lastele leian mingeid megahäid diile, siis sama hasart on tekkinud ka muude asjadega. Meestele on raskem leida, aga naisteriideid on järelturul jõhkralt. Ka häid ja kvaliteetseid!

    Samas kalleil riideese endal on vist liga 200€ Ivo Nikkolo kleit. Sai ülikooli lõpetamiseks ostetud ja hiljem on seda mitmetel pidulikel üritustel kantud (siidist ja suurepäraselt ajatu). Samas hiljem leidsin järelturult sama kleidi, ainult teist värvi, mingi 5-10€-ga. Mis seal ikka. Nüüd on mul neid kaks tükki. Super ju!

  • Avatar
    Vasta Mammu 17. oktoober 2019 at 14:35

    Sama, kõik on liiga kallis koguaeg 😀
    kena.ee-st olen tellinud, siiski tõdesin, et nii odav ei saa hea olla, Change’i pesu tundub üüratu kallis jälle, aga 2=1 kampaania ajal siis varustan ennast ja olen rahul.
    Paari sotiseid riideid mul polegi, kõige kallim vast on mantel, mis makstes u 150€ juba pani mu sisemiselt minestama, lisaks veel üks köekott, mis maksis laua üle 200€.
    Aga ma ei ütleks, et Lindex jube odav on, aga nende kraam mulle meeldib ja lastele ostan sealt tihti (endale olen ühe kleidi ja pluusi soodukaga raatsinud osta).

  • Avatar
    Vasta Merkel 17. oktoober 2019 at 14:33

    Ma kalleid ei hakka proovimagi, siis ei teki vajadust nende järele ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 17. oktoober 2019 at 14:29

    Ei osta kalleid asju endale ega lastele..Pigem “teinering” mõned kallima brändi riided või teen üldse ise?Nt .lasteriided kuni …praegu 16, 9 ja 2aastane tüdruk..2 ja 9 aastasele teen väga tihti..2aastasele põhimõtteliselt kõik, aga tuleb ette ka 16 aastasele..Aga loosis osalen küll..

  • Avatar
    Vasta Anette 17. oktoober 2019 at 14:26

    Kõige kalleim riide ese on talvejope 70€
    Eelistan siiski odavaid riideid sets nkn kuluvad kandmise ja pesuga kõik sama kiirelt ära ? mu h&m pluuse peab kauem vastu kui Nike t-särk??

  • Avatar
    Vasta Siret 17. oktoober 2019 at 14:25

    Suhtun üsna sarnaselt, kapis on nii odavaid kui kalleid asju. Olen pannud tähele, et osade asjade puhul ei mängi hind üldse suurt rolli kvaliteedi suhtes ja näiteks pesu ja ülapoole riided ostan misiganes hinnaga. Rohkem olen valmis maksma paari korraliku õueriide eest ja hästi istuvad teksad (kui neid just pole hea hinnaga leidnud). Kokkuvõttes tihedamini ostan odavaid asju, aga mitte ilmtingimata sellepärast, et odav asi kestabki vähem, vaid lihtsalt teatud asjad kuluvadki kiiremini. Kalleim asi vist hetkel paarisajane mantel, Kena.ee-st ei ole veel tellija olnud, kuna e-poodidest ei ole väga õnnestunud oste olnud ja veidi pelgan:)

  • Avatar
    Vasta Liis Er 17. oktoober 2019 at 14:12

    Mulle meeldib kui mul niisama riideid antakse 😀 ja siis samal ajal ostan endale paari saja euroseid jalanõusid :D. Jalanõudega on kuidagi see, et võiks olla hea, mugav ja kvaliteetne.

  • Avatar
    Vasta Helena 17. oktoober 2019 at 14:10

    Olles lapseootel tellin sealt kindlasti mõned imetamisrinnahoidjad. Pesu ja riided on mul üldjuhul odavad, sest ei viitsi muretseda, et peaks asju käsitsi pesema. Jopede, trenniriiete, jalanõude puhul eelistan kallimat kaupa. Hetkel kallimaks asjaks talvejope 260 eurot. Vähemalt saan kindel olla, et mul on talvel soe ja jope peab vastu vähemalt 3 talve.

  • Avatar
    Vasta Keitz 17. oktoober 2019 at 14:07

    Ma sinu kaudu selle lehe avastasin ja olen ka paar korda tellinud. Olen samamoodi mõlemal korral esemetega rahule jäänud. 🙂
    Ostmise mõttes eelistan kindlasti odavamaid, kuid kui kuskilt saaks ka mingi premium komplekti, siis sellest kindlasti ära ei ütleks. Kalleid riideesemeid ei olegi, kuid nüüd mõtlen küll esimest korda, et peaksin ikka mingi hea sooja parka endale ostma (ja need ju maksavad kenasti), aga samas peaksid ka kaua vastu pidama. Kaua ma käin ja külmetan eksole. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 17. oktoober 2019 at 13:58

    Mina olen aastatega aina rohkem hinda vaatama hakanud, samas soovin kvaliteeti ka,seega enamasti olengi jäänud kindlaks teatud firmadele ja brändile 🙂 lastele muidugi ostan rohkem,ise käin kõik ribadeks ??

  • Avatar
    Vasta Katja 17. oktoober 2019 at 13:56

    Vanasti ostsin igaks peoks (loe:nädalavahetuseks) uue kuid siiski odava outfiti peole minekuks. Nüüd nagu tahaks juba kvaliteeti, mitte enne selgapanekut hargnenud niite lõikuda ja ärakukkunud nööpe tagasi õmmelda. Viimasel ajal olen hakanud rohkem mõtlema, et mida ma oma keha vastu panna tahan. Nägin dokfilmi kuidas teksaseid värviti ja kulutati, jube! Kas ma ikka tahan panna midagi oma keha vastu, mis käed taskusse pannes käelabad siniseks teeb ja seina sinnavastu toetudes samuti siniseks värvib. Viimasd aastad ma lausa jälgin, et poleks kasutatud karusnahka, kohe tuleb vigaste puuriloomade pilt silme ette. Oleks vaid rohkem rahalisi võimalusi tõesti.

  • Avatar
    Vasta Miski,kuskilt. 17. oktoober 2019 at 13:54

    Eelistan endale ikka odavamaid(kõige kallim vist,mis ise olen ostnud endale maksis 35€)Eks vahest tahaks ikka midagi kallimat ka,kuid ALATI on lastel midagi vaja(isegi kui see päriselt nii ei pruugi olla ?
    Lastele läheb ikka põhirõhk ja raha ?
    Kuluks see kinkekas ära küll,seekord oleksin isekas ??

  • Avatar
    Vasta Piret 17. oktoober 2019 at 13:52

    Minul on riideid meeletult. Olen alati ostnud odavaid riideid. Olen oma kapid nüüdseks ära sorteerinud ja leidnud kuldse kesktee, ostan ainult headest materjalidest riideid, a la linane, puuvillane. Polüester, viskoos on täiesti out minu jaoks. Olen kena.ee poest tellinud rinnahoidjaid ja aluspükse, olen rahul olnud. Aga kui rääkida jalanõudest, siis nende eest olen valmis välja käima suurema summa. Avastasin enda jaoks vivo barefootid ja midagi muud enam jalga ei taha panna. Vivo Barefoot imiteerib paljajalu käimist, väga hea jalale ja ka mulle meeldib. Rääkides kõige kallimast riideesemest, siis ilmselt talvejope on kõige kallim, mis eelmine aasta ostsin.

  • Avatar
    Vasta Karen 17. oktoober 2019 at 13:49

    Mina ostan omale pigem odavaid riideid. Siiani pole kvaliteedi pärast nutma hakanud. Teine põhjus muidugi see, et ma olen vaene tudeng ja lihtsalt ei saagi kalleid asju osta. Minu kõige kallim riideese on gümna lõpukleit ja see pole ka kallis kallis (95€). Kena.ee poest pole veel midagi tellinud aga kohe tšekkan üle ?

  • Avatar
    Vasta K. 17. oktoober 2019 at 13:46

    Kõige kallim asi kapis on vist 60 eurine kevad/sügis parka mille 2 aastat tagasi sünnipäevaks ostsin (ja selle ka vaid seepärast, et sain -50% ?) ? no ei raatsi riiete peale üldse raisata ja ma vihkan shoppamist seega suurem osa riideid tulevad hoopis ämma käest kes käib kaltsukates ja siis tassib asju kokku ? ainult lastele võin asju osta lõpmatuseni ja alati on neil riideid liiga vähe ? ?‍♀️
    Pesu saab odavalt adellest.. mingi 1-2 euri on alukad nt . Täitsa kantavad ja ei saa aru miks peaks ühe paari eest rohkem välja käima ka ? (a vb kui ma saaks kunagi neid kalleid kanda siis vb mõistaks..vaevalt .. aga äkki siiski ? ?)

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. oktoober 2019 at 13:46

    Kena.ee lehel on tõesti häid pakkumisi leidnud. Seal ilusad ja korralikud asjad. Soovitan ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. oktoober 2019 at 13:44

    Ma enda peale väga ei kuluta. Kirbukates-kaltsukates käin ka suht häbitundeta. Pesu ostan “toidupoest” soodukate ajal. 90% on Dorina firma oma. Kvaliteedi üle ei nurise. Väga mugavad ja ilusad. Tihti ( ka hetkel) on Rimis neil -30 kuni 40% ale. Kõige kallim riideese on soodushinnaga osteti 99€ maksev k/s punane parka. Ma lihtsalt ei raatsi väga kalleid asju osta, kuna naisena (üldistan) tüdinen ning vastavalt tujule Kas võtan palju kaalust juurde või vahel ka vastupidi.
    Üldiselt käin alede ajal H&M, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Mohito ringil.
    Lastega sama lugu… nende pealt kokku ei hoia. Samas üle ka ei kuluta, kuna kasvavad kiirelt ja lõhuvad usinalt.

  • Avatar
    Vasta M. 17. oktoober 2019 at 13:43

    Minu kõige kallim riietusese on 90€ parka mille lõpuks olude sunnil pidin poest ostma. Ülejäänud umbes 80% garderoobist on paavlist jm taaskasutuspoodidest. Küll, aga ihupesu on selline asi mida ostan poest. Kui enne oli seppälä selline pood kust ma võisin omale kinnisilmi proovimata pesu osta, siis nüüd on lindex. Sest minu suurusele(E) ei ole enamikes pesupoodides ilusaid v enam-vähem ilusaid, mis ka istuksid hästi, sellist valikut. Ja no ei ole veel vanusega sealmaal, et granny omasid kanda ?

  • Avatar
    Vasta Raili 17. oktoober 2019 at 13:40

    Eelistan odavaid riideid, sest ei raatsi osta kallimaid 😀

  • Avatar
    Vasta Annika Penkova 17. oktoober 2019 at 13:37

    Minul on riideid igas hinnaklassis. Üldiselt olen siiski avastanud, et kallimad riided ikkagi seljas ilusamad ja kannan tihedamini, aga enda puhul ilmselt ka selles asi, et kallimate asjade ostu mõtlen rohkem läbi. Odavamaid aga mõnikord ei hakka poes proovimagi ja siis avastan hiljem et pole päris see 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. oktoober 2019 at 13:37

    Endale küll väga kallist ei raatsi osta, aga laste puhul see tõesti ei kehti 😀
    Telliks kohe, kui võidaks. Muidu nagu väga ei raatsi 😀 sest ei nh. Nii häda ju ka pole 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 17. oktoober 2019 at 13:36

    Viimasel ajal eelistan pigem kallimaid ja kvaliteetsemaid, sest odavaid on ostetud küll ja enamasti on nende eluiga lühikeseks jäänud. Ja olen hakanud ka Eestis toodetud asjade poole rohkem vaatama.
    Samas olen saanud ka 1 euriga New Yorkerist kingad, mis juba aastaid vastu pidanud ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 17. oktoober 2019 at 13:34

    No minuga on selline lugu, et ma eelistaksin kalleid, aga mu rahakott ütleb, et mulle väga meeldivad primark ja h&m, newyorkeri jms riided 😀 Me oleme rahakotiga väga eriarvamusel, aga mis teha 😀 Ma olen jumala pikalt vaadanud ja tahtnud seda uut TUUBi, mis on meriinovillane ja ilmselt maailma mõnusaim seljas, see reklaam hüppab ka igalt poolt ette lihtsalt, aga mu rahakott taaskord arvab, et mul pole seda vaja. Mu kalleim riideese on ilmselt talvejope vms 😀 selle ostan alati mingi “firmaka” ja kallima, et oleks ikka mitu aastat mureta. On ju ütlus ka, et ma pole nii rikas, et osta odavaid asju. Sellel oma tõetera ikka sees ka, sest tihti ju kuluvad kiiremini läbi need odavad asjad…ma arvan, ma ei tea ju, mul pole väga kalleid. Ma muidugi ostan palju asju välismaalt, aga noh see kraam kah selline pigem mitte niiväga kvaliteetne. Ja kui kinkeka võidaks, shoppaks küll!!

  • Avatar
    Vasta Gerly 17. oktoober 2019 at 13:27

    pigem odavaid, mulle meeldib kanda erinevaid riideid, seega valin 5 erinevat 10 eurist pluusi kui ühe , 50 eurot maksva 🙂

    samas jopede jms peale kulutan ikka rohkem ?

    kena. ee’ st kusjuures mega ammu tellisin, ikka ca 4 aastat tagasi, ja olin ka kaubaga mega rahul ?

  • Avatar
    Vasta Efka 17. oktoober 2019 at 13:25

    Minul on kõige kallim ese kapis 45€ maksvad teksad (täishind 90€).Mega mugavad ja peavad ülikaua vastu. Enamus asjad aga on no odav kaup. Ma ei raatsi kalleud asju osta endale. Väga palju kasutan järelturgu, kus vahest võib saada mega hea hinnaga häid asju ?ja pean ütlema, et Alist tellitud pesu on rohkem kui poole odavam, mugav ja peab sama kaua või kauemgi kui mõni kallis pesu vastu ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. oktoober 2019 at 13:24

    Ma olen nii juut, kõiges mis puudutab riideid. Kanna enamjaolt odavaid.. Kõige kallimad asjad mu kapis on vist talvesaapad, mis ostasin 100 euro eest 😀 Sedagi oli kahju

  • Avatar
    Vasta Moonika 17. oktoober 2019 at 13:22

    Üldiselt ma ostan endale odavaid riideid, kuna lihtsalt pole võimalik kallimaid osta. Minu kõige kallim ese on talve parka, mis sai eelmine aasta soetatud, selg tahtis sooja saada ja üle jäänud joped on lühikesed.
    Olen tellinud kena.ee-st ka aga kahjuks ei saa kanda, kuna sealne rinnakate suurus ei sobi mulle ning oli kitsad mulle.
    Pigem käin pesu h&m-st ostmas, need õige suurus mulle ?

  • Avatar
    Vasta K 17. oktoober 2019 at 13:21

    Enamasti oste teen meeldivuse järgi. Kui miskit silma jääb ja väga tahan siis ostan ? Aga päris nii ka pole, et vaataks nüüd kallima aluspesu vms ?? muidugi mida soodsam seda parem, aga jälgin ka kvaliteeti ja ilu! ?

  • Avatar
    Vasta Piret 17. oktoober 2019 at 13:21

    Eelistan õueriietena kvaliteetseid asju, seega on kahjuks hind ka pigem kallimapoolne. Aga muidu sobib igas hinnaklassis riietusese mo jaoks väga hästi, peaasi, et seljas ilusti istub. Kena.ee’st olen ennegi tellinud ja kindlasti tellin veel

  • Avatar
    Vasta A4 17. oktoober 2019 at 13:17

    Tänu sinule avastasin ka emmy ja olen nyyd koolipoisile pãris mitu korda emmyst tellinud. Väga head riided ja hea hinnaga. Endaga on täpselt sama. Ei raatsi aga lastele-anna aind minna?poodi satun et lähen vaatan omale midagi ja naasen aind lasteasjadega?‍♀️aga rinnakad on yhed mida ma yldse ei leia. Poes peab niiiiiii kaua sobrama et leida oma suurust. Korvid on segilãbi ja poole peal heal juhul annan alla sest ma ei viitsi enam sobrada ja otsida. Tuuseldasin ykspãev ka kena lehte ja no ei ole minu suurust. A ja B korvile on meeletult igalpool. Aga jah, oleneb asjast. Mõned asjad ostan kallimad ja môned odavamad. Oleneb mida vaja on ja siis vaatan kumb on mõtekam osta.

  • Avatar
    Vasta Kairi 17. oktoober 2019 at 13:17

    Endale väga ei raatsi kalleid riideid osta aga lastele ja mehele ostan hind väga vaatamata, kui on vaja siis tuleb osta. Pesu pole ma väga ammu uut ostnud, nüüd kui olen uue beebi ootel siis kuluks hirmsasti uus pesu ära sest vanasse ma enam ei mahu, kodus olles olen ilma pesuta ja kleit seljas.Võiks ju miskit uut ning ilusat soetada, et ka rasedana hea välja näeks.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 17. oktoober 2019 at 13:14

    ..kõige kallim nii rahalises kui ka emotsionaalses mõttes on üks vampiiripunane nahktagi, mille ma ühes lasnamäe keldris lasin valmis vuristada, kannan sedajulgelt juba 15 aastat. Muidu eelistan shopata ikka alede ajal,. Kui pesudest rääkida, siis kannan kallimaid kaubamärke, sest nad peavad paremini vastu. Pesen neid ka muidugi hellalt ja enamasti käsitsi.

  • Avatar
    Vasta Kaiti 17. oktoober 2019 at 13:14

    Lasteriideid ostan ikka väga tihti 🙂 need niii nunnud, Suurema plikal tihti midagi vaja ja siis saab väiksema plikale ka midagi, endale eriti ei raatsigi
    Enamus siiski uued ja hinnaklass nii varieeruv, on odavamaid ja ka kallimaid, oleneb mida vaja. Teise ringi asju olen ostnud väiksemale siis pole kahju kui nendega lasteaias ringi aeleb või niisama sopa sees mängida tahab 🙂
    Sellest Kena.ee kuulen esimest korda ja lähen kohe uurima ?
    Demareid meil siin rootsis pole näinud, neid tahaks küll saada lastele. Ajasid isu peale kiitva jutuga ??

  • Avatar
    Vasta A 17. oktoober 2019 at 13:13

    Mul vahet pole, kust riideid osta. Mida odavam, seda parem muidugi. Palju käin ka kaltsukates shoppamas. Palju vingeid asju seal endale skoorinud :P. Aluspesu ostan ka mingist suvalisest poest ( a la aluspükste paar 3€), kalleid pole ostnud. 😀
    Ainukesed asjad, mis on kallimate killast, on jalanõud. 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 17. oktoober 2019 at 13:09

    Ma pole lunagi old inimene ls ajab frma märkki taga.Pesu üldiselt on odavam ostan suva poodidest.Lapsele olen nüüd ostnud didriksoni kombe ja vihmariided.Need on ogati en ära õigustand ja saab motu hooaga kanda.Raiskan ka laste peale kergekäelisemalt kui enda peale…
    Ja enda kapis kõige kallim asi on vast jope mille ostsin mega kaua aega tagasi Soomest luhta poest 250.- ga enam ei raatsiks.Olen vaadand parkasid didri omasi a no ei tõuse käsi seda ostma ??

  • Avatar
    Vasta Sigrid 17. oktoober 2019 at 13:09

    Minu garderoobis leidub odavamat kraami. Enamus riideid on ostetud poest, vahest harva leian midagi ka kasutatud riiete poest. Kõige kallim asi mis ma olen endale ostnud on talveparka ja paraku pesu eest pean ma ka alati suurema summa välja käima, sest mul on suur rind ja iga suvakas rinnahoidja ei sobi. Samas teksade eest nt ma ei raatsiks 100 euri maksta. Lapse asju soetan ka odavamatest poodidest, nt 5 eurine t-särk võib olla sama kvaliteetne kui 20 eurine, seega ei näe mõtet ülemäära kulutada, kasvavad nad ju nii kiiresti. Õueriided jope/püksid/kombekas peavad küll kvaliteetsed ja head olema, nende pealt ma kokku ei hoia.

  • Avatar
    Vasta Heli T. 17. oktoober 2019 at 13:06

    Täiesti samal arvamusel sinuga. Kallia ei pruugi alati olla kvaliteetne ega mugav. Kalleim on vist praegu parka(-100.-) ega endale ei kuluta, ikka kahe pisikese printsessi peale 😉 Uus pesu kuluks ära küll

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. oktoober 2019 at 13:06

    Mina olen juba pikalt kena.ee-st tellinud. Alati ka mega rahule jäänud. Olen kunagi ka kallimat pesu proovinud, aga kohe üldse ei istunud. Tervele perele saab ikka kõik ühest kohast kätte. Mulle meeldib sealt tellida, kuna elan nii väikses maakohas, et iga trussiku pärast 50km lähimasse linna sõita nagu pole ka mõtet. Õnneks saab kena.ee-st väga mugavalt kohalikku postipunkti tellida. Seal alati kiire teenindus ka.

  • Avatar
    Vasta Elis 17. oktoober 2019 at 13:05

    Oi uut pesu oleks hädasti tarvis ja see kena paistab täpselt mulle õige koht, no miyte ei kisu ostma kalleid asju 😀 käige kallim adi mul on… jope tõenäoliselt, 30ga ostsin :d no meeldib mulle skoorida taaskasutusest odavalt või siis odavatest poodidest 😀

  • Avatar
    Vasta Carolin 17. oktoober 2019 at 13:02

    Kui endale ostan siis kunagi ei raatsi kulutada ? kõige kallim on vast jope. (Mille sain ka alega mingi 70€) ???

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. oktoober 2019 at 13:01

    Oleneb asjast, riidekapis leidub nii odavamaid kui ka kallimaid asju. Kõige kallimad arvatavasti talveriided ja sügisriided (külmavaresel peab soe olema). Pole kena.ee poest pole veel tellinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 17. oktoober 2019 at 13:00

    Mina eelistan kvaliteeti. Ei ole alati nii, et kallis on kvaliteetseb, kui odavam. Nt sloggi pesu on palju odavam, kui BonBon aga need kestavad kauem. Ma tellisin BonBonist pesu, kui oli mingi kampaania. Ütleme nii, et alguses oli jube mugav aga iga pesuga läks see kumm selliseks, et hakkas hõõruma, haiget tegema. Mul siis see cecily pesu. Ma otsisin pikalt pesu, millel ei oleks neid traate sees, kuna ei saa neid kanda aga spordikaga ei taha ka terve elu käia. Nüüd mul on kasutuses sloggi ja nende ainus miinus on see, et need õlapaelad vajuvad õlgadelt aga muidu pole mitte midagi kurta. Pean endale muretsema mingi kinnituse, millega saan neid kinnitada nii, et nad ei vaju alla.
    Jalatsitega nii, et eelistan nt ise barefoot jalatseid ja ostan uued siis, kui on soodus. Nad on oma hinda väärt aga minu rahakott ei võimalda täishinnaga osta. Lastele ostan palju asju just kasutatuna või siis soodustuste ajal. Nt kingitused saab tihti tellitud amazonist, kuna sealt saab neid palju odavamal, mida nad soovivad. Nt kõik lapsed tahtsid saada schleich jõulukalendreid ja amazonist sain iga kalendri 7eur odavamalt, kui siit meie kohalikust poest. Sääst juba 21 €, mis on meie perele päris suur raha.
    Kes Soomes käib või elab, siis soovitan käia UFF või SPR Kontti kirpparitel, kuna sealt leiab päris hea hinnaga korralikke asju. Ise eelistan naiste riiete puhul just UFF-i aga lastele saab mõlemast hea hinnaga. Viimati sain endale siidisärgi 5€ ja teksad 7€. Polnud mingeid kulumise märke ja poest uue hinnaga ma neid kohe kindlasti ei oleks ostnud.
    Kuna mulle on oluline, et saaks vähendada meie pere prügi tootmist, siis eelistan asju, mis kestavad. Lasteasju saab siis maha müüa või edasi anda, kui osta kvaliteetseid. Kui aga osta nt odavamaid riideid lastele, siis need tihti elavad ainult ühe lapse kandmise üle ja siis lähevad prügikasti.
    Minu kõige kallim riideese on 70 euroga ostetud Helly Hanseni parka. See sai ostetud kasutatuna ja minul see kasutuses kolmas hooaeg. Kui aga mõelda jalatsitest, siis kõige kallimad on vivobarefoot saapad, mis maksid 180€ aga sain õnneks soodukaga 144 eur. Need olnud nüüd 4 nädalat igapäevaselt kasutuses ja olen väga rahul selle investeeringuga.

  • Avatar
    Vasta KKKK 17. oktoober 2019 at 13:00

    Võtaks ka loosist osa. Aga nu kui teemas kaasa rääkida siis ma mega koi. Ei raatsi kuidagi kalleid asju osta. Ja nu ma endale väga tihti uusi asju ei ostagi. Lastele aga pole nii kahju osta . Ma viimased korrad käinud shopingul nii, et lastele ost megalt asju ja siis endale mitte midagi. Ja siis lähen ostan ostast kasutatult mõne hilbu et midagi ikka selga oleks panna. ?

  • Avatar
    Vasta Ingaly 17. oktoober 2019 at 12:58

    Mulle meeldivad ka odavad asjad kena.ee olen#ka asju ostnud .:) kõige kalleim#asi on hetkel parka 169 eurine …

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. oktoober 2019 at 12:58

    Ma olen ka täheldanud, et kallis ei tähenda ilmtingimata kvaliteetset. Nt takko pesu peab viis korda kauem vastu (hoiab kuju, ei lähe katki, traadid rinnakatest ei hakka välja turritama) kui spets pesupoest ostetud pesu. Ma ei ole ka aru saanud sellest Disriksoni ja muu brändihullusest, kuigi ei oska kaasa rääkida, sest pole kunagi omanud riideeset üle 100€, sest noh… 4 last ? aga ei pea ka vajalikuks osta endale riideid sellise hinnaga, ju siis ma olen imelik ?‍♀️ parkat kannan 1 hooaja ja väsin ära, järgmine talv uus on okei ja kui üle 50ne selle eest ei maksa siis why not. Piilusin ka kena.ee lehele, tundub et seal leidub kõigile midagi ja ilmselt ka läheb tellimiseks kui tunnen, et uus paar rinnakaid võiks teha mul tuju jälle paremaks?

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. oktoober 2019 at 12:57

    Ise eelistan pigem odavamaid asju, kuna kui on odav, siis saab alati rohkem korvi haarata, kui kallimaid.?
    Kallim asi, mille endale soetanud olen, on 60 eurone parka ja sedagi ostu kaalusin tükk aega, kas võtta või mitte ? kui asi ikka väga meeldib, siis tuleb ikka kallimaid asju ka vahepeal soetada (nii aastas korra) ?
    Kena.ee poes ei ole veel sopanud, aga võidu korral saaks kindlasti midagi sealt ?

  • Avatar
    Vasta H. 17. oktoober 2019 at 12:57

    Kenas pole ju alatihti suurust 85c ja siis ongi jäänud tellimata 🙁

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. oktoober 2019 at 12:55

    Eile just käisin endale pesu ostmas Lindexist. Kuidagi ei taha käsi tõusta, et omale osta miskit. Aga hetkel oli lausa vaja soetada. Keha on teinud peale kaht väikese vanusevahega laste kandmise ja imetamisega paraja muutuse. Ok sain suht norm hinnaga aga siiski 50€ + enda kahe paari rinnakate ja püksikute peale kulutatud raha võinuks siiski oma laste peale raisata.

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. oktoober 2019 at 12:54

    Ma ei saa öelda, et eelistan kalleid või odavaid. Mul on riideid igas hinnaklassis ja ostan seda, mis meeldib ja iga see erineb, kui palju ma mingi asja eest olen nõus maksma. Mõnikord olen nõus maksma palju nii, et silm ka ei pilgu. Mõnikord koonerdan täiega. Kui rääkida aluspesust, siis sellega kipun pigem koonerdama.

  • Avatar
    Vasta Merit 17. oktoober 2019 at 12:53

    Enne selle postituse loomist, ma ei teadnud kena.ee lehest midagi, ikka telliksin kena.ee lehelt tunduvad kenad tooted.
    Kallim riideese on ehk Helly Hanseni parka. Tavaliselt eelistan ikka soodasamaid tooteid, kuid tõesti tihti kui osta väga odav T-särk on see paari korra pesuga välja veninud ja enam selga panna ei taha.

  • Avatar
    Vasta Merlin 17. oktoober 2019 at 12:52

    Mina eelistan ka odavaid asju. Jaa täitsa võiks tsekata sealt kena. Ee lehelt miskit

  • Avatar
    Vasta Kirsika 17. oktoober 2019 at 12:52

    No ei osta kalleid asju , iialgi ei tea kui hästi nad siis nüüd vastu peavad ?
    Kõige kalleim riietus on alati siis talvejope mul olnud , kuna neid kuskil nii 20-30€ ei saa ju ??
    Ja hetkel ongi mul pesu kõik kena.ee st ostetud.
    Mõni kestab kauem teine vähem aga kuna hind on hea siis pole sellest rahast kahju ja nad on ikka pärast mitmendaid pesu ka veel väga head .

  • Avatar
    Vasta Laura 17. oktoober 2019 at 12:51

    Kena.ee poest ei ole miskit tellinud varem, ma pigem eelistan odavamaid. Üksi üürikas elades ja väga suurt palka ei teeni, hea, et üldse mõni kuu endale miskit lubada saan 😀 Kõige kallim riideese on vist mu didriksoni parka 😀

  • Avatar
    Vasta San 17. oktoober 2019 at 12:50

    Ma eelistan osta pigem alati odavamas hinnaklassis riideid, kuna mul riidetujud muutuvad liiga ruttu. Riideese mis eile meeldis ja ostetud sai enam ülehomme meeldida ei pruugigi.
    Kõige kallimad on mul talveriided mille pealt ma siiski nii palju ei koonerda, need võiks ikka aastateks olla ?

  • Avatar
    Vasta Maiu 17. oktoober 2019 at 12:50

    Eelistan odavamaid. Mul saab kiirelt villand samadest riietest, seega suht mõttetu osta kalleid asju. 🙂 Kõige kallimad ongi teksapüksid ja jope.

  • Avatar
    Vasta Iris 17. oktoober 2019 at 12:49

    Minul on vist kalleim riideese Jope, kui seda annab arvesse võtta. Ja pulmakleit kindlasti, mis kapis on. Muidu olen üpris taaskasutaja ?

  • Avatar
    Vasta Lilllllll 17. oktoober 2019 at 12:48

    Riiete puhul eelistan pigem odavamaid rõivaid. Ma ausalt ei tea, osad ütlevad, et Primarki riided on halva kvaliteediga, lähevad kohe katki jne… tahaks küsida, et kas teil on okkad seljas vms? Mul on kiirmoekettide riideid, mis on vastu pidanud aastaid, ei saaks küll kvaliteedi üle kurta. Samas kotid, käekellad ning jalanõud peavad olema ikka kallimad, kuna ühte ilusat käekotti tahaks küll 5 aastat vähemalt kanda. Ühesõnaga – pesu osas ma isiklikult eriti pretentsioonikas pole, kena.ee-st olen tellinud ja kvaliteet minu arvates jumala timm. Sooviks väga kinkekaarti võita ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 17. oktoober 2019 at 12:47

    Sellest poest pole tellinud aga just eile ostsin 2 paari elumugavaid teksaseid kokku 30€. Samas on mul ka Levise teksaseid ja need pole nii odavad ent ka mugavad. Mina valin pigem mugavust. Hinnklass seinast seina. Hetkel ri raatsi uut softshelli osta aga samas eelmine aasta talvemantel 200+ eurot -jep i need it. Kannan ka seda aga nii ongi. Lastele asjad siis pole üldse kahju maksta. Mees naerab koguaeg ja siis halab, et ma olen ta samasuguseks muutnud. 😀 kena.eest õde tellis. Oli rahul. 😉

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. oktoober 2019 at 12:44

    Ma tegelt eelistan odavamaid sest noh, palk ei võimalda kalleid, kuigi neid pidevalt imetlen ja vaatan ?
    Aga eks mul ole ka kapis mõni (minu jaoks väga) kallis ese. Näiteks üks kleit ?, mis maksis poes 70eurot. Kandnud olen seda reaalselt kaks korda ? (ostetud 3aastat tagasi)
    Ja ma nüüd kohe lähen vaatan sinna e-poodi ka ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. oktoober 2019 at 12:43

    Ma olen samuti selline, kes ühel hetkel ostab lastele 80€ eest talvekombeka ja siis muude riiete kohta vigiseb, et nii kallis.
    Omg, aga pesu ma enam ei mäletagi millal ma viimati ostsin endale.. ehk siis kõik on juba üpris väsinud. Aga alati kui lähen poodidesse pesu ostma, siis jääb ju mingi lasteriiete vms pood ette ja ostan sealt hunniku asju lastele ja sisendan endale, et pole nii hullu selle pesuga veel ?
    Kõige kallim riideese on ilmselt hilfigeri teksad.
    Kena.ee poest ei olnud ausalt midagi kuulnud ennem, seega peab tšekkima minema ?

  • Avatar
    Vasta Heleryn 17. oktoober 2019 at 12:42

    Ma ostan nii kallid kui sa odavaid riideid. Kuid pigem odavaid ? kõige kallim on didriksoni talveparka. Peaks tellima küll mõne ööpesu endale sealt ?

  • Avatar
    Vasta Raili 17. oktoober 2019 at 12:42

    Kõige kallim riideese on üks nunnu roosa kleit….. kasvasin natuke juba kahe rasedusega järjest sellest välja aga loodan et suveks olen jälle sale et seda kanda ?
    Armastan odavaid asju, mille tõttu kapp on tühi ?

  • Avatar
    Vasta Mari 17. oktoober 2019 at 12:41

    Kena.ee olen tellinud.
    Eelistan pigem odavat, sest raseduse ja imetamisega ja söömisega on tekkinud olukord, kus ma ei tea enam, mis suurus ma üldse kuskilt olen ? ja siis oleks kallist kraamist kahju.
    Laste pealt see eest väga kokku ei hoia, just õueriided jms.

  • Avatar
    Vasta Joanna 17. oktoober 2019 at 12:41

    No pesuga tegelt väga raske. Ma näiteks oleks nõus käima välja rinnahoidjate eest ka 50 euri või rohkemgi kui need on mega mugavad, ilusad ja peale kolmandat pesu traate välja ei viska. Riided peavad olema kvaliteetsed ja mugavad ja tihti osutuvad sellised asjad hinnaklassis kalliks. Aga on ka kallimaid. Pigem olen hakanud lubama endale seda mis istub seljas hästi, olenemata hinnast (muidugi kui jutt sadadest eurodest ei käi) Lasteriietega sama. Enne ostan nt lindexist mis ilusad ja kestavad mitte pepco hm jne mis peale esimest pesu inetud. ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. oktoober 2019 at 12:40

    Tellin iga 2 kuu tagant seal pesu.Ei pea maksma hirmkallis hinda pesu eest. Mulle isiklikult meeldib kena.ee pesu ja mugav on ka. Valik on super.Kuna mul E-korv(imetan),Siis ega naljalt ei leia nii suurele korvile pesu.Odav ja kvaliteetne ?

  • Avatar
    Vasta Liise 17. oktoober 2019 at 12:40

    Kõige kallim ese on jalanõud, täpsemalt talvesaapad, sest nendega on küll nii et ostad odavad siis pead iga hooaeg uued ostma. 2 aastat tagasi ostsin kallid ja korralikud ja nüüd läheb juba kolmas talv nendega. Aga muude riiete osas ostan küll ainult soodukate ajal või üldse taaskasutus poodidest, sest mulle tundub poes hindasid vaadates koguaeg et asjad niiiii overpriced (või ma lihtsalt rott ?)

  • Avatar
    Vasta Kats 17. oktoober 2019 at 12:39

    Üldiselt otsin võimalikult sootsaid riideid.Üks viimaseid kalleid oste mis meelde tuleb on softshell ilmastiku kindlad püksid kuna viibin palju ja pikalt väljas.Kena.ee poest olen kunagi tellinud,aga kuna tundub,et see viimasel ajal väga populaarne siis ei leia enam enda suurusele kahjuks midagi :/
    Olen huvitatud loosis osalemisest 🙂

  • Avatar
    Vasta Annely 17. oktoober 2019 at 12:39

    Ma omale ei raatsi miskit osta, tahaks teksasi juurde ja 15 eurot näiteks teksad aga ma ei raatsi kuna see mu jaoks KALLIS 😀 ning no pool aastat olen tahtnud ka juuksuri minna aga lõikuse eest maksta 35 euri? ei aitäh 😀 Lapsega käin lastejuuksuris ja maksma läheb 17 euri 😀 aga lapsele kui näen miski nunnut siis savi palju maksab peaasi ,et ostetud 😀 Minu kallim asi on kleit 200 eurot maksis aga see meeldis mulle 🙂 ja eks no müüa ka veenis ostma 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Aulika 17. oktoober 2019 at 12:39

    Viimased paar aastat olen kõik rinnakad kena.ee’st tellind, kvaliteet on nii nagu on, vahepeal saan juba kauba millel on traat väljas?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Liina 17. oktoober 2019 at 12:38

    Mind nö toidab üldse viimasel ajal humana. Olen koi kuubis ja miks maksta rohkem, kui saab odavamalt. Ja ilmselgelt teiseringi kaupa ostes, on väiksem võimalus, et keegi samas outfitis sulle vastu jalutab 🙂

  • Avatar
    Vasta Krete 17. oktoober 2019 at 12:38

    Ei raatsi kalleid riideid osta. Tean ette ära, et tüdinen kõigest nii ruttu ja vajan vaheldust. Siis süda tilguks verd, kui raha kapis vedeleks, välja ka ei saa visata, sest noh, nii kallis ju. Seetõttu olen suur taaskasutusfänn. Kolan hea meelega kaltsukates ringi ja nõnda ringleb/vahetub kogu mu garderoob samas rütmis. Ja sellist asja vist polegi mu kapis, nagu kallis riideese:D Seda muidugi olen mõelnud, et ilusasse pesusse peaks hakkama küll investeerima vaikselt.

  • Avatar
    Vasta Getter 17. oktoober 2019 at 12:38

    Eelistaks ikka kallemaid aga võimalusi jätkub odavamate jaoks ??

  • Avatar
    Vasta B 17. oktoober 2019 at 12:38

    Odavaid. Ja kui asjad on korralikud, siis saadan veel ka teisele ringile, kui ise enam ei kanna.
    Ihupesu muidugi mitte. Aga ma teps mitte ei raatsi nt teksade eest käia välja 80€. Mõni riide ese võib kallim olla, talvejope / mantel nt. Aga üldiselt ikka vaatan odavaid riideid 🙂

  • Avatar
    Vasta Elza 17. oktoober 2019 at 12:37

    Pesu ja sokke vaatan ikka poest kvaliteetseid ja aga muud kampsunid ja püksid ikka taaskasutusest. Kirparite ja kaltsukate trend on nii tõusnud, et võib vabalt leida paari sotiseid asju paari euroga ja keegi ei tea kunagi kust sa need päriselt ostsid ??